Last news in Fakti

18 Юни, 2014 15:16 5 430 2

Съпругът на Кати Прайс й изневерявал с две жени едновременно

  • кати прайс-
  • изневяра-
  • съпруг

Освен с нейната най-добра приятелка, той имал връзка и с още една жена

Британският модел  Кати Прайс хвърли бомбата, че съпругът й е изневерявал с две жени едновременно, съобщи Дейли Мейл.

Преди няколко месеца 35-годишната Прайс разкри, че нейният 27-годишен съпруг й е изневерявал с най-добрата й приятелка Джейн Поутни. Бившият стриптизьор Кийрън Хейлър имал афера с 51-годишната Поутни в продължение на почти година, като дори си призна, че е правил секс с нея в конюшните на имението на Прайс. 

Сега Прайс заяви, че по същото време Хейлър е имал афера и с още една жена, чието име не назова. В  момента бившата манекенка чака своето пето дете, което й е второ общо с Кийрън. Тя направи това докато беше ководеща на британското радио шоу „Fubar Radio“. Секс бомбата обаче не пропусна отново да нахрани неверния си съпруг и бившата му любовница.

„В моето положение това е една от най-ужасните ситуации, в които можеш да бъдеш замесен. Имам четири деца, чакам пето и не направих нищо грешно. Той очевидно е имал връзка с най-добрата ми приятелка Джейн и с още една жена. Дръжте своите приятели и съпрузи далеч от Джейн Поутни. Тя е отвратителна жена и мръсница.  Това е само началото. Не пожелавам подобно нещо на никого.  Отвратително е това, което тези две човешки същества ми причиниха.“

Кати заяви, че съпругът й е потърсил психологическа помощ след разкритията за неговите изневери. Тя не е сигурна, че някога би му простила, но призна, че все още не са се разделили.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Йордан Славов

    0 0 Отговор
    Всеки мъж ще завиди на мъжа и, а тя тръгнала да се оплаква Ами да се е включила в 3-ката

    Коментиран от #2

  • 2 Кобрата

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Йордан Славов":

    Едно от божиите заповеди е да не пожелаваш жената на ближния, обаче ти явно я нарушаваш