Last news in Fakti

1 Март, 2017 17:11 3 546 15

Кметицата на Младост поискала да стане град

  • младост-
  • кмет-
  • кметица-
  • десислава иванчева

Не знам дали стана ясно за какви тъпаци говорим, пише Емил Кошлуков във фейсбук

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Кметицата на Младост поискала да стане град. Става дума за квартала, не за нея самата, кметицата си е вече отделна вселена. И я разбирам, простолюдието не е още на висота, не може да приеме новите идеи веднага. Трябва полека, първо град, после автономия, после пълна независимост и конфедерация със Сингапур, с развитите градове-държави. Може да анексират Ихтиман, няма кой да се опълчи, ще го преглътнем.

Това написа в профила си във Фейсбук Емил Кошлуков.

Ето ви чудесен пример за нов, смел политик, подкрепен от гражданското общество и протестиращите интелектуалци.

Сега може да пусне конкурс тук, във фейса, за химн и знаме.Ми то си трябват символи, не се изгражда национална идентичност без символи.

И да сключат спогодба с Дружба за избягване на двойното данъчно облагане.
И безвизов режим.

Не знам дали стана ясно за какви тъпаци говорим.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Коневръза

    9 14 Отговор
    Аз съм за! Не съм Софиянец, ама погледнете например агломерациите на Ню Йорк, ЛА, Сан Франциско. Анахайм например си е дефакто ЛА, но не се води просто квартал, а отделен град. В един филм питаха един откъде е и той каза така - Анахайм, не ЛА. Друг пример - Париж. Сент Уан е Парижко предградие. Отделен град в състава на голям Париж.

    Коментиран от #9

  • 3 Tikva

    14 12 Отговор
    То тъпотията ходи по хората. Може би сега ще спретне и един общински съвет таз дропла. Така ще се намери хляб за още 50-100 обшински съветници в МОС /Младостки общински съвет/. Ще се направи сграда на МОС. Добре че съм от горната страна на околовръстното и тази чапла не ми е кмет.
  • 4 др Куку

    22 10 Отговор
    Така е , като няма предварителни психопрегледи за кандидат кметове.
  • 5 Възмутен

    16 11 Отговор
    Наистина не разбирам кой позволи на тази протестираща неграмотница да стане кмет.
    С гръмки реплики и популизъм явно се получава.
  • 6 Така трябва да е

    9 5 Отговор
    Сега парите ги изкарват големите квартали, а те отиват за баровските квартали. Всеки да си знае парите и да си харчи както трябва, а не Фандъкова да ги разпределя неравномерно. Едни улици се ремонтираха 10 пъти в последните години, а други нито един път. А така и някой квартали могат да се преселят на друго място. Долу партийците :)
  • 7 адвокат

    31 7 Отговор
    не знам емил кошлуков кого визира като тъпак, по добре да се замисли той какво постигна от 89 насам - провален корумпиран посредствен бивш политик, известен навремето като емо копчето, което глътнал за да спаси казармата. Кметицата на район Младост е избрана с преки избори, на които емо копчето не може да стане и селски кмет на Левуново. Напълно е права жената - данъците от кварталите отиват за ежегодния ремонт на Витошка и садене на теменужки от март до декември насам натам. а улиците са непроходими. канализация няма. настилки няма. тротоари няма. прахолякът е навсякъде. араби кучета цигани каруци смрад дупки и много много теменужки. защото са едногодишни и няма начин да те хванат колко си изписал дори миналия месец.
  • 8 МУХА

    8 9 Отговор
    МНОГО Е ТЪПО ДА СИ ИЗБЕРЕШ МАЛОУМЕН НАЧАЛНИК. ПОЧНАХА ДА ГО РАЗБИРАТ АМЕРИКАНЦИТЕ, ЩЕ ПОЧНАТ И АНГЛИЧАНИТЕ, ОСОБЕНО АКО ШОТЛАНДИЯ СЕ ОТДЕЛИ. ТА ДА СЕ ВЪРНЕМ КЪМ ФРИЗЬОРКАТА. ГОЛЯМ МАЙТАП, ОПЛЕТЕ СЕ КАТО ПАТЕ В КЪЛЧИЩА ТАЯ ГОСПОЖА, УВОЛНЯВА НАЗНАЧАВА, ХВАЛИ И РУГАЕ ЕДНИ Й СЪЩИ, ГУБИ СЪДЕБНИ БИТКИ. СЕГА ПРЕДЛАГА МЛАДОСТ ДА СТАНЕ ГЛАД, РЕФЕРЕНДУМ ЩЕ ИМА ЛИ? А АКО МЛАДОСТ 4 С БИЗНЕС ПАРКА ИСКАТ ДА СТАНАТ КУРОРТНО СЕЛО, ТОГАВА КАКВО? УЧЕТЕ СЕ, УЧЕТЕ СЕ КАК ЩЕ БЪДЕ, ЗАЩОТО СЛЕД 26 МАРТ СЕ ОЧЕРТАВАТ ТАКИВА РЕВОЛЮЦИОННИ МАЙМУНИ ДА НИ СЕ КАЧАТ ПО ГЛАВИТЕ, ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ КАК Е НАЛИ! ДА ЖИВЕЙ ГРАД МЛАДОСТ
  • 9 Гост

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Коневръза":

    Разликата е че преди да станат квартали на въпросните градове,първо са били отделни населени места...а Младост е създаден квартал на и във Софето...
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Херцога

    11 1 Отговор
    Емилчо като стар мазник с едно извадено от контекста изречение се мъчи да измести центъра на тежестта на друго място, несвързано с даденото разрешение на турската строителна фирма "Гаранти коза" да строи в центъра на Младост мега проекта "Гранд каньон". Няма яснота какво ще се строи. Главният архитект на София Здравков делегира права на община Младост да разреши стоежа. Има вече уволнени. Може да има и ново гражданско неподчинение, а защо не и нови избори за кмет и то не само на община Младост. Нещата обаче са много по-сложни и страшни. Проектът е ТУРСКИ. Без ятагани, без рязане на глави и без набиване на кол защото не си се помохамеданчил ни ЗАВЛАДЯВАТ. Продават на турци евтино, на гяури скъпо и ето ти в центъра на Младост многохилядно турско присъствие. Комисионната е взета. Пари са отишли и по партийните каси, не си мислете, че арх. Тасева (била вече уволнена) сама е издала разрешението за строеж. Забъркани са и много други турски мекерета, като кмета и главния архитект на София.
  • 12 дедо Шишарко

    2 7 Отговор
    Тази овцъ стравница успя да манипулира цял квартал!
  • 13 София

    2 5 Отговор
    фризьорка си е повярвала наистина,много интересно от къде е родом,защото по-голямата част от жителите на този квартал,нямат софийски корени!!!
  • 14 чичо Пенчо

    3 1 Отговор
    Кошлуков, Кошлуков, ПАК СИ СЕ О.РАЛ !!! Ами пък, като си толкова НАЧЕТЕН (като Чапай и Петка, ли ??), що четеш Евангелието като Дявола!!Като прочетеш ПРАВИЛНО, ще разбереш, че това е ИЗКАЗ на (с извинение) бившия ЗАМ.КМЕТ АРХ. Иван Лапатов, а не на кметицата Иванчева. Ама така е като подхвърлиш едно л..но във въздуха. Ама то, рано или късно, ПАК ПАДА НА ЗЕМЯТА !!
  • 15 гост

    5 0 Отговор
    Кметицата бръкна отзад на пасмината която съсипва София.