Last news in Fakti

11 Април, 2017 10:35, обновена 11 Април, 2017 11:12 125 444 139

Честито, г-жо Елена Йончева. Може ли няколко въпроса?

  • елена йончева-
  • избори-
  • бнт-
  • сергей станишев
Честито, г-жо Елена Йончева. Може ли няколко въпроса? - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Мислех да Ви пиша още преди изборите, г-жо Йончева. Но не го направих. Някои щяха да решат че е черен ПР, други щяха да Ви припознаят в ролята на жертва, а трети щяха да помислят и твърдят, че изпълнявам нечия поръчка.

А случаят съвсем не е такъв.

Настоящата статия няма как да е черен ПР, тъй като задава въпроси. Вие вече няма как да сте жертва, тъй като вече сте избрана за народен представител. Честито. Поръчки пък приемам и изработвам само чрез семейната ни фирма (а тя не се занимава с писане на публикации), та нека оставим и тази хипотеза настрани.

След краткия ни задочен спор по време на предизборната кампания, г-жо Йончева, провел се в студиото на бТВ и (незнайно защо) свързан с Вашата професионална кариера в БНТ, си направих труда да проверя изнесените от Вас твърдения.

От една страна, рекох си, г-жа Йончева трябва да е толкова убедена след като ще съди цял Премиер. От друга страна, рекох си, той говори за плащане през централа, а г-жа Йончева се защитава по линия на БНТ и без никой да я пита – декларира, че никога не е взимала пари от държавни дружества.

Интересно, казах си, защо Ви е да си правите труда да опровергавате в аванс нещо, което абсолютно никой не твърди към онзи момент?

Воден от този си интерес си направих труда да проверя историята на „спонсорските заставки“ – рекламното време, предоставено Ви от БНТ (разбирай българският данъкоплатец), с което БНТ (разбирай българският данъкоплатец) Ви заплаща произведените от Вас документални телевизионни продукции.

В този ред на мисли и след направените от мен справки и проведените многобройни разговори с Ваши бивши колеги, много бих искал да Ви задам няколко въпроса, които считам за съществени с оглед на изграждането на публичния Ви образ като народен представител, представляващ избирателите на най-старата политическа партия в България.

А именно:

- На каква сума възлизат средствата, предоставени Ви срещу „спонсорски заставки“ от фирми на Георги Гергов - член на висшето ръководство на БСП, по времето по което председател на БСП е Сергей Станишев?

- От всички компани, спонсорирали Вашите документални продукции закупувайки си „спонсорски заставки“ в периода 2001-2014, съвпадащ с председателството на БСП от страна на Сергей Станишев, колко са собственост на Георги Гергов и колко са спонсори, нямащи връзка с партийни функционери на БСП?

- Получавали ли сте средства срещу „спонсорки заставки“ от „Пловдивски Панаир“АД, по времето по което дружеството все още е с държавно участие в капитала си, а г-н Сергей Станишев е министър-председател на Република България и с когото Вие сте във фактическо съжителство?

- Получавали ли сте средства от електроразпределителното предприятие Е-ОН, по времето по което Сергей Станишев е министър-председател на Република България и с когото Вие сте във фактическо съжителство?

- Чия е реалната собственост зад офшорната компания „Далий Трейдинг Лимитид“, регистрирана на Вирджинските острови, с която Вие сте съдружник в компанията „Офроуд“ ООД чрез Вашата фирма „Авторска Телевизия“ ЕООД?

Поради вродената ми скромност имам навика да не пиша относно теми и събития, за които нямам сто процентова сигурност в тезата и информацията си. В този смисъл мога да Ви уверя, че прекрасно знам отговорите на поставените от мен въпроси.

От друга страна съм кавалер, а Вие – дама и народен представител от най-старата българска политическа партия.

Затова Ви предоставям Ви възможността да отговорите първа, и оставам в очакване.

И Ви пожелавам успешен мандат, разбира се.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Демократ

    347 273 Отговор
    Като сте толкова дръзки защо не зададете въпроси къмБ.Б.за стотиците фирми които работят за него и фирмите съвмести с Пеевски

    Коментиран от #7, #30, #46, #93

  • 2 ssaev

    275 252 Отговор
    Тоя анонимен кавалер да си бе оставил поне инициалите и да не се крие зад също анонимния български данъкоплатетец. Защото последният плаща много повече на некадърните управляващи, отколкото за знаковите журналистически материали на Елена Йончева. С които не само Националната телевизия, но и България може да се гордее. Но... когато профанщината и интелигентността "се сблъскат", интелигентността (уви!), няма никакъв шанс!

    Коментиран от #9, #29, #34, #86

  • 3 Ловеца на поршета

    221 186 Отговор
    Добре че Сергейчо се е отървал от тая дърта чанта.
  • 4 Брат ми

    282 153 Отговор
    Всички знаят другарката Йончева в какви ла.на се е забъркала...:( Но при тази слаба държава не очаквам възмездие за нея и за други подобни другари...За съжаление...:(

    Коментиран от #109

  • 5 Кой

    188 117 Отговор
    Кой е авторът на тази статия? Имал семейна фирма и можел да задава въпроси. Кой е авторът?

    Коментиран от #11, #48

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 мхм

    166 63 Отговор

    До коментар #1 от "Демократ":

    А я преди това питайте Доган и компания за техния "обръч от фирми" и що в заводи като Джам шише в Търговище искат да учиш турски, иначе не те вземат на работа и после ми се правете на харабии. След Б.Б. БВП на България стана от 66 на 92 млрда и това са реални факти.

    Коментиран от #12

  • 8 гост

    214 13 Отговор
    Най - отгоре пише - има и снимка : Георги Харизанов е автора
  • 9 pk rz

    175 35 Отговор

    До коментар #2 от "ssaev":

    Не е анонимен Георги Харизанов се казва автора а ти(ssaev) погледни па прочети и "голямата журналиска " да отговори......
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Иван

    93 7 Отговор

    До коментар #5 от "Кой":

    Пише си го над статията
  • 12 Трън

    20 9 Отговор

    До коментар #7 от "мхм":

    По добре попрочети, ако можеш.

    http://www.nsi.bg/bg/content/11474/%D0%B1%D1%80%D1%83%D1%82%D0%B5%D0%BD-%D0%B2%D1%8A%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%B5%D0%BD-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82-%D0%BF%D0%BE-%D0%BF%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B8-%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B8
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 бляк

    21 46 Отговор
    блябляблябляблябля
  • 15 знаещ

    139 62 Отговор
    Пропусналл сте да питате и за имотното състояние на Еленка....говори се че е доста имотна...Етажи, парцели, апартаменти...То затова и майката на Сергейчо не я харесала за снаха...била имотна и надута..и инат не на последно място..
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 гегата

    75 15 Отговор
    Явно несъстоялата се до край, пере-стройко-приватизация дразни някого!!! ? И те нито виждат, нито чуват/като нашата темида/!!! ? Правят се /от 1990/на православни, а за по-автентично вече нахлуват в църква и се кръстят /за сега/ с двете си ръце!!! /виж автор горе в дясно/А г-жа Йончева-"Не съм от ТИЯ как Сийке"!!! ?
  • 18 един

    120 16 Отговор
    Да е само Йончева, добре би било! България е страната на престъпниците, които вечно са по върховете и се наричат политици! Сменяме си ги периодично, някои като Йончева се правят на герои, други просто си траят, така е по-добре за тях! Но наблюдаваме една въртележка, омагьосана, отвратителна, невъзможна! Както е казал поетът, "Живот ли бе да го опишеш, живот ли бе да го разровиш?! Разровиш ли го, ще мирише и ще горчи като отрова!" Не зная за защитниците на родните ни политици и как стоически търпят положението, но много ми се иска да вярвам на тези, които ме управляват. Не искам да ставам свидетел на непрекъснатото политическо шоу с надлъгване, простащина, кавги за това кой колко откраднал и така нататък! Не ви ли писна, хора, има ли излизане от този кошмар?! Как да се гордееш, че си българин, с какво? Дали с безнаказаната престъпност, дали с отвратителните политици, които си позволяват какво ли не, вече изпростяха напълно!

    Коментиран от #23

  • 19 долу бкп

    163 56 Отговор

    До коментар #16 от "ТРЪН":

    Не знам, какъв е автора, но в случая казва истината и тя е, че червената клептокрация така се е загнездила в нашето общество, че ще ни пие кръвта, докато сме живи.
    С кръв са я взели тази власт(пари) и с кръв ще я дадат.
  • 20 такев

    166 152 Отговор
    За разлика от "писача", дамата е доказан журналист. Има позиции /завоювани професионално и с доста риск, за което на повечето от нас не ни стиска/ - използва ги и си намира спонсори за това което създава, а то е стойностно. А кой й плаща - този , който харесва продукта. Добрите документални филми се купуват и за показването им е нормално да се заплаща!
    Някакво престъпление ли е извършила? Не разбрах.
    А това , че има политически възгледи и ги показва открито, не е повод да се излива помия върху нея!
    Уважение към такива хора! В парламента трябва да е пълно с доказани личности от всички партии и цветове, а не само политически арогантни анонимници.

    Коментиран от #25

  • 21 ХИТЛЕР

    101 8 Отговор
    Идва времето в което ще изкопая заровеното оръжие от дядо и ще взема с мен в ада десетина крадливи копеленца,ощетили семейството ми и децата ми и още няколко милиона данъкоплатеца и ако има още 1000 смелчаци да вземат и те по десетина...ще се оправят нещата,а после нека медиите да гласят:терористичен акт или откачен с оръжие...не ми пука,така или иначе аз ще съм мъртъв в ада,а до сега ???-полужив в майка България
  • 22 к нинова

    92 50 Отговор
    не мога да я понасям ама гергов и решетников ми я натресоха
  • 23 долу бкп

    111 33 Отговор

    До коментар #18 от "един":

    Комунистите направиха "дворцов преврат", свалиха Тодор селяндура и с блговолението на Москва си разделиха парите, купиха си заводите, медиите, всичко, което се купува с пари и в момента само ни изпразват джобовете.
    Как?
    Ами с източване на ДДС, с ел. енергията, горивата, източване на спестяванията, източване на природните богатства и всякакви други далавери, откъдето падат пари, тва е положението.
    Как може да се промени? Никак, е поне с избори няма да стане. Има вариант Тръмп да вкара танкове и ракети и да прати рейнджърите да окупират институциите и парламента, другият вариант е да вкарат един разрушител в черно море и да пуснат 50-60 ракети Томахоук.

    Коментиран от #77

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 долу бкп

    70 30 Отговор

    До коментар #20 от "такев":

    Децата на мандраджиите винаги с търсили силни усещания, наистина е доста скучно да си богат и правоимащ, за сметка на останалите, сред толкова бедност и мизерия, тъпо е, някак си оставя в теб някаква празнота.
    Адреналин, едни го намират в моторите, други по бойните полета на незнайни държави и правят репортажи, от които никой няма нужда, харчат народна пара, за да си запълват празнотите, така е Другарю Такев, богатите комунета също "плачат".

    Коментиран от #36, #37

  • 26 с станишев

    51 22 Отговор
    не става,ни за тая ни за оная работа
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 onq s konq

    112 76 Отговор
    Цялата гнусна история около обвинението ПРЕДИЗБОРНО срещу ББ и заплашването му със съд за клевета от лицето Йончева бе режисирано от Нинова с цел електоратът на ГЕРБ да "намалее".И както всяко нещо си има цена,така и депутатството на Йончева струваше гнусни хули и неблаговидни изцепки по адрес на Борисов.Нооо...това са комунистите-подли и безпардонни , без всякакъв морал,като случаят си прилича като две капки вода със "печатницата" на Мая Манолова на предните избори.

    Коментиран от #32

  • 29 гост

    13 5 Отговор

    До коментар #2 от "ssaev":

    Аз не се гордея.
  • 30 Спиро

    44 11 Отговор

    До коментар #1 от "Демократ":

    Лъжата си е лъжа, без значение кой лъже.
    Или си на принципа "и нашите ще лъжат, след като и другите го правят".
    Ти адвокат ли си на някой???
    Който лъже да си го отнася по всички правила без значение какви са му инициалите или партийна принадлежност.
  • 31 Светльо Чернев

    79 57 Отговор
    Чета въпросите и не виждам такива свързани с получаване на пари от държавна структура. За да съществува човек, работи. А когато работи получава пари под една или друга форма. Жената е постигнала много. Нещо против ли имате против успелите и богати хора! Какво значение има от коя партия е!

    Коментиран от #33, #90

  • 32 долу бкп

    53 29 Отговор

    До коментар #28 от "onq s konq":

    А той, щото Ббибиту не е комунист!? :)
    Като почнете да правите такива умозаключения, че да се смее ли човек, да плаче ли.
    Много прости хора има в БГ, ама много.
    Ядрото е ЕДНО, всички само гарвитират около него и правят шоу, да не заспи публиката, скоро шоуто ще го гледат само циганите.

    Коментиран от #35

  • 33 кроко

    43 26 Отговор

    До коментар #31 от "Светльо Чернев":

    Не става въпрос че е получавала пари от държаван структура, а че някои фирми са и давали пари или са купували рекламно време в БНТ за да се платят репортажите и, а серджо, като премиер тогава, сигурно е помогнал. Е, ок не мисля че е .ахти престъплението на века.
  • 34 ГОСТ

    86 29 Отговор

    До коментар #2 от "ssaev":

    Освен името си (Георги Харизанов), задаващият въпроси си е оставил и снимката, другарю (още в началото на статията)! Вие, вместо да се интересувате от отговорите на зададените въпроси, типично по комунистически задавате контравъпроси и хвърляте обвинения за нещо, което всъщност, от сорта на незаявяването на името на пишещия, всъщност не съществува. Жалко за Вас, но и жалко за нас, тъй като Вашият отбор писачи във форумите са залели "ефира", а жалко, че повечето четящи, очевидно Ви се "връзват" на написаното от Вас...
  • 35 onq s konq

    64 39 Отговор

    До коментар #32 от "долу бкп":

    Само ще те попитам:ЗАЩО СЛЕД КАТО ББ СЪЩО Е КОМУНИСТ СПОРЕД ТЕБЕ НЕ ГЛАСУВАШ ЗА ГЕРБ,А ЗА БСП?Нали са едно и също?И ще повторя:Не ме интересува дали ме управлява комунист,фашист,мигрант или марсианец-важното е КАКВА ГЕОПОЛИТИЧЕСКА ПОСОКА ИЗПОВЯДВА,Т.Е. ДАЛИ РАБОТИ ЗА ЕВРОПЕЙСКАТА МИ ПРИНАДЛЕЖНОСТ,ИЛИ ИСКА ДА МЕ ПРАВИ РУСКИ АЗИАТЕЦ!

    Коментиран от #40

  • 36 А кой е горе

    38 23 Отговор

    До коментар #25 от "долу бкп":

    Толкова злоба от къде си я събрал. Когато викаш "долу бкп", да не би случайно да имаш предвид "горе БСП". Звучиш като политкомисар.

    Коментиран от #38

  • 37 кроко

    65 31 Отговор

    До коментар #25 от "долу бкп":

    „правят репортажи, от които никой няма нужда” , с това не съм съгласен.

    Първо, човек вижда в другите себе си. Но ако ти нямаш нижда от информация и си ОК да си ограничен, това не важи за всички други.

    Второ, всяка една медия си има аудитория и ако е уважаваща се и претендира да бъде нещо повече от папагал, повтарящ световните информационни агенции, естествено че ще отдели пари за репортажи от важни точки на света. По важни въпроси, които дори да не засягат пряко България, са важни за интелигентната и аудитория, важни в межсународен план и т.н.

    И трето, не се опитвай да принизиш нещата толкова елементарно до „ходила за кеф по опасни места да взима интервюта” - не само по опасни места е ходила. Като не ти харесват репортажите и, не ги гледай, не гледай телевизията, която с парите от реклама ги плаща и т.н.

    Коментиран от #39

  • 38 долу бкп

    52 11 Отговор

    До коментар #36 от "А кой е горе":

    А ти да не би случайно да си комуне, сдобило се с власт и пари след преврата от 1990, забогатяло първеню? Кредитен милионер или червен "политик" на държавна хранилка?
    Не виждам нормален българин, който да не го боли за това, в което превърнаха България и продължават да я превръщат. Кой е отговорен за геноцида, на който подлагат българския народ?
  • 39 долу бкп

    79 39 Отговор

    До коментар #37 от "кроко":

    Да ходи в частни телевизии, нали частните медии ги държат пак другарчета от ДС и БКП? Най лесно е да се точат пари от държавната телевизия.
    Докато другарката снима филми за афганистан, ирак и други дупки, не беше ли по добре да снима мизерията в собствената и родина, беднотията, престъпността, да изобличава кредитните милиардери, олигарсите, мутрите, групировките, имаме си достатъчно "горещи точки" и в Бълхаристан!
    Знаеш ли, че на Марс са открили лед?????? Дай няколко милиона да ти направя документален филм, много важно, че муджахидините пак са бомбандирали тази сутрин........, много си интелЪгентен, няма що. Най ми е смешно, като почнем да говорим за политика, а нямаме 5 лева в джоба, иначе българинът е политикант и все го интересува международното положение, повече от собственото му, жалка картинка.
  • 40 долу бкп

    65 38 Отговор

    До коментар #35 от "onq s konq":

    Прав си коне, гласувах за ББ, само, защото по Евронюз казаха, че БСП са про-руска партия, гласувах за по-малкото зло, но злото си е зло, така или иначе.
    Единственото хубаво нещо на ББ/Герб е, че слушаха Мама Меркел, какво им казва, за съжаление ориентацията не е единственото нещо, което може да искаме, трябва да се работи, да се осъждат бандити, олигарси, да има независимо правосъдие и реална борба с корупцията, БКП и туморите и трябва да спрат вече с кражбата и да започнем да сторим истинска демокрация, това искам, защото не искам да бягам на Запад, искам да живея в България.
  • 41 НЕЙЧО

    49 52 Отговор
    Ама е погрозняла от злоба,комунистическа злоба,а я харесвах за смелостта й,някой си Ssaev е с толкова зачервени и заслепени очи та не е видял какво са му спуснали от Позитаник 20 червените политкомисари.
  • 42 БКПто

    59 40 Отговор
    Аууу много руски трол и башибозук тука
  • 43 майната

    72 39 Отговор
    Йончева е стар комунистически кадър,колко се е доказала не е мн ясно,
    но едно е ясно- ТИ НАРОДЕ ОЩЕ СПИШ...,ОЩЕ КОЛКО...100,200,300 ГОДИНИ може би.Как може всеки да "знае истината" ,за мафиоти,за корупция за измами,за червени куфари и т.н.т. и ПАК СИ МЪЛЧИШ НАРОДЕ...!!!ПАК СЕ НАВЕЖДАШ И ВИКАШ-"може още,давай по-надълбоко"...
    "долу БКП" е най-прав,с кръв са я взели властта и САМО с КРЪВ ще я пуснат.
    "НАРОДЕ СЪБУДИ СЕ"....
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Бадалогера

    44 31 Отговор

    До коментар #1 от "Демократ":

    Защо пишеш глупости бе момченце
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Наблюдател

    48 10 Отговор

    До коментар #5 от "Кой":

    Човека даже си има и снимка-Георги Харизнов:)

    Коментиран от #139

  • 49 а така

    84 56 Отговор
    Евалата, г-н Харизанов! Само така!!! Браво!
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Оранжев революционер

    62 44 Отговор
    Съдът ще каже кой кум, кой сват и кой на булката брат.
    Харизанов, недей да тролиш ТОЙ ще бъде осъден и без
    твоите напъни.
  • 52 Дудук Бареков

    37 43 Отговор
    -ТАЯ ПСЕВДОКОМУНИСТКА И ИЗЯВЕНА КРАДЛА Е ТОЛКОВА АЛЧНА НАГЛА И БЕЗОЧЛИВА ЧЕ КРАДЕ И СЪС г-зЪ СИ!
    -Само аз съм честен журналист само че умният български народ ме прати евродепутат както сега магарешки-марешки във парламенто че съм много красив и умен и ще работя като буратино в ползу роду....
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 УЖАС

    47 54 Отговор
    АМА МНОГО Е ГРОЗНА ЗАВАЛИЙКАТА НЕ ЧЕ СЕРГО БЕШЕ КРАСАВЕЦ АМА ТЕЗИ ТЪНКИ УСТНИЧКИ ПРИЗНАК НА ЗЛОБА ГИ ИМА И ТОЙ КУРНЕЛИЯ СЪЩО !!!ЗЛОБАТА ИМ ДЕФОРМИРА ИЗРАЖЕНИЯ ТА ИМ!!
  • 56 на сакото ревера

    51 30 Отговор
    Абе може ли за една статия да се изпишат толкова глупости и в повечето коментари няма нищо общо със статията.Но между другото да кажа от къде е вземала парите не е толкова важно .Важното че жената правеше репортажи в цетъра на войната ,и много от горе пишештите и тоя наи горния(Харизанов)надали ще се хванат да отидат там и да правят репортажи.И така за плюене еша ни няма ,готови сте да изкарате на някой сестра му к..ва макар и той да доказва че няма сестра. Абе с една дума много смешки има.....!!?.
  • 57 на сакото ревера

    62 36 Отговор
    Абе може ли за една статия да се изпишат толкова глупости и в повечето коментари няма нищо общо със статията.Но между другото да кажа от къде е вземала парите не е толкова важно .Важното че жената правеше репортажи в цетъра на войната ,и много от горе пишештите и тоя наи горния(Харизанов)надали ще се хванат да отидат там и да правят репортажи.И така за плюене еша ни няма ,готови сте да изкарате на някой сестра му к..ва макар и той да доказва че няма сестра. Абе с една дума много смешки има.....!!?.

    Коментиран от #92

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 БАБА

    56 44 Отговор
    Възхищавахме й се на Др. Йнчева за документалните филми , които правеше.Какво й трябваше да става народен представител и да се излага ? Ами на всички е ясно , че тези филми без пари не стават и няма какво да ни заблуждава , защото е ясно от къде са идвали те. Но тя сега вече е майка и иска да бъде до детето си и е решила да се отдаде на политиката , защото тук паричките също не са малко.Много ми е интересно какъв ще бъде резултата от делото , което казва , че е завела. Но дано там се разнищи всичко , че тия комунисти са на ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 истината

    53 33 Отговор
    ГЕРБ=МАФИЯ=БКП=ДОСТ това е истината хора.Прочетете малко история вместо да пишете глупости,платени хорица на ГЕРБ
  • 67 Д Кънев Козлодуй

    52 21 Отговор
    Интересно др.Бойко Борисов от какъв род е.Всички ако не поне мнозинството от богаташите от преди 9ти септември как успешно се приспособиха при социализма.Примери колкото щеш.Едни от тях са сега вездесъщите Борисови.
  • 68 Д Кънев Козлодуй

    60 28 Отговор
    Интересно др.Бойко Борисов от какъв род е.Всички ако не поне мнозинството от богаташите от преди 9ти септември как успешно се приспособиха при социализма.Примери колкото щеш.Едни от тях са сега вездесъщите Борисови.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Самагончик

    35 42 Отговор
    -За комуниста е без значение...!-Руская сказка...-Бистра немедлена сдавай миня тибя ненужна...!!-Елена елена дете на дивата пустиня без теб немога Аз...!!!-Краде си мами си лъже си така цял-живот типично за комунистката-интербригадаристка и интернационалка тя ни направи равни и братя със чеченци араби и афганистанци като прави комунистическа любов със тях даже си е извратена по-комунистически и го има на запис...волумето на макс и си слушайте интернационала!!!!
  • 71 До ;ИСТИНАТА;

    22 24 Отговор
    ДРУГАРЮ ИСТИНА,човечец СИ ТИ С ФОРМУЛАТА КОЯТО ТИ Е РОДИЛА главичката ТИ!!!ДРУГАРКАТА ЙОНЧЕВА ВЕЧЕ ТИ Е ФЕН???
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Славуца Провансалска

    35 52 Отговор
    -Защо всичките другарки червени бабички във климактериума са като настапени червени джапанки галоши и налъми сърп и чук....?!-Еми защото са комунистически нафталини склерозирали и ръждясали от времето....!!-П.С.-А аз съм най-хубавата мадама от град учиндол където гробището и сметището е в началото на града ни от селски тип или по-нашему село от градски тип със кръчма на мегдана.
  • 75 кроко

    73 39 Отговор

    До коментар #73 от "гост":

    Харизанов беше без диплома за висше образование до преди няколко години, но това не му пречеше боко тиквата да го направи шеф на Напоителни системи в първото си правителство. Гледам от 1-2 години че го раздава някакъв политолог и водещ на едно оредаване по ТВ3 и уж бил завършил някво висше - поредната "калинка" с претенции към другите!
  • 76 аааааааа

    36 49 Отговор
    Видяхте ли се, червени ушанки?!
    Така е и с Путин и путкиновци, който защитавате като Матросов - амбразурата. Жалки останки от еврейската революция в Рассия!
    да здраствует великий СеСеСеРе, нали?
  • 77 viking

    69 36 Отговор

    До коментар #23 от "долу бкп":

    Хубаво бе джанам тия които не я харесвате.Защо не отидохте на нейното място.Говоря за журналистите.Сигурен съм че калните коментари идват от там.

    Коментиран от #95

  • 78 Александър

    57 48 Отговор
    Дори и да е така , тя не е харчела държавни пари, както твърди Б.Б тази статия потвърждава теорията , че той лъже ?!?

    Коментиран от #96

  • 79 дфгсг

    50 44 Отговор
    АХ ХАХАХАХАХ ХАРИЗАНОВ как и е сипал на тая мръхла. Само веселие ни чака и в тоя парламент. Президентът вече нагази в латото и нагълта тиня, като се меси в разговори от които не разбира.
  • 80 Врангел

    62 49 Отговор
    Само едно възражение: "дама" не е определение за полова принадлежност. Тази жена не е дама.
  • 81 Ангел Сапаревски

    75 50 Отговор
    Браво Харизанов. Нека поне малко да се разбере, какво е сътворила "лявата" партия от милионери. На първия 9ти септември 1944 г. получават властта, на втория (10ти ноември 1989 г.) вземат парите и капиталите, а на третия сега уреждат внуците си да ни управляват. Но за всичко това ние сме си виновни.
  • 82 pierr

    87 51 Отговор
    Харизанов, ти само можеш да се учиш от Елена Йончева на журналистика! Ако си я взел най-после тая диплома - почерпи! И като стана дума, къде отидоха всичките големи тръби от поливните системи на Тодор Живков от целият Ловешки окръг???
  • 83 раптър

    84 54 Отговор
    Георги Харизанов, юнак !!!! Ще скъсаш резбата от натягане !!! А защо ,така както си храбър , не попиташ тоя , на когото така силно се кланяш/дуп.ш/ , къде е разликата от санирането / от реална цена 70-80 лв / м2 до 150-240лв/м2 "реализирана" в санирането?. А защо не попиташ къде се "усвоиха" 24 000 000 000лв дълг, който ще плащат и децата ни . Аман от Кириак Стефчовци с промити кратуни бездарни! И ти си като повелителя си!!!!!

    Коментиран от #85

  • 84 Borislav T.

    72 65 Отговор
    Браво! Йончева си е една обикновена, крадлива комунистка. Никаква "дама" и журналистка не е, а проста комунистка.
  • 85 Наебагоукюмура

    43 22 Отговор

    До коментар #83 от "раптър":

    -Как къде всичките пари си усвояват от комунистическите-милиционерски фирми на вашите другарчета селските комунета...то друг бизнес няма във българия освен комунистическите крадливи фирми то и затова всички генерали от генералското движение в БСП са за Бойко Борисов и го подкрепят защото им дава бял лебец да ядат и да пият френско шампаанско и шотладско уиски.....руска водка вече никой не пие.
  • 86 Дедо ти

    21 25 Отговор

    До коментар #2 от "ssaev":

    SSaev,демонстрираш вопиюща некомпентентност и си личи от километри ,че си червен чичко !? Към некадърните управляващи вероятно числиш и нейният бивш любовник С.С.а и всички негови предшественици !
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 черногледец

    51 57 Отговор
    ...а ти който питаш и се правиш на много умен от къде си получаваш паричките (сребърниците) няма да кажеш разбира се но ТЕ хорицата си знаят не можеш да се скриеш............
  • 90 Една

    64 49 Отговор

    До коментар #31 от "Светльо Чернев":

    Да де,но тя тврди че не е получавала такива пари ! В това е голямата лъжа ! Всъщност лъжите й са много ,но не са прецедент като знаем в какви среди се е движила и с каква и чия подкрепа е "работила" ! Че толкоз ли няма и други кадърни журналисти ?!? М ?

    Коментиран от #123

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Тони

    34 9 Отговор

    До коментар #1 от "Демократ":

    Я ги изреди поименно стотиците фирми които работят за него че и ние да ги научим.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 БАБА

    22 13 Отговор

    До коментар #77 от "viking":

    Защото не са чакали комунягите да им плащат
  • 96 БАБА

    54 6 Отговор

    До коментар #78 от "Александър":

    Нали ще го съди , там ще стане ясно кой е кум и кой е сват
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Иван

    51 38 Отговор
    Каква злобна комунистическа физиономия!!!
  • 99 Другар

    80 43 Отговор
    Чест и почитания за автора,благодаря Ви,че има хора като Вас!Връщате ми надеждите,че има и почтенни и смели хора.
  • 100 Иван

    56 28 Отговор
    Абсолютен комплексар
  • 101 баба

    80 52 Отговор
    За комунистите, включително и г-жа Йончева - тяхното е тяхно, чуждото е общо.А нахалството им е в кръвта, да не говорим за лъжата.
  • 102 ПУХ

    54 23 Отговор
    Няма да дочакаме искрени отговори - нито от Йончева, нито от Борисов напр. - за откраднатите от нас и дарени на Цветелина МИЛИОНИ.
    Толкова жалко и тъжно за клетия български народ! А те се забавляват за наша сметка - дори и с тези престрелки, които ще доведат до...НИЩО. Но няма лоша реклама, нали!?
  • 103 Жоро

    56 39 Отговор
    Първо Георги Харизанов, кога стана калайджия, кога си калайдиса и ...... Не че ми пука толкова за г-жа Йончева, но ми е интересно пунктоалността на въпросите и изкривяване на нещата. Но все пак ми е интересно г-н Харизанов като какъв задава въпроса - като шеф на НС8 без необходимото образование и ценз/ или като така наречен журналист? Аджеба кога стана журналист? Придоби ли някаква диплома и как така хора на 20 години не учат, пък като се отъркат в политиката изведнъж им приижда импулс да учат,да придобиват дипломи, даже да манипулират съзнанията на хората?
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 пази боже

    43 26 Отговор
    към ББ въпроси не се задават. Едните ги е страх да питат другите лапат със него.
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Петър Петров

    47 7 Отговор
    Моят въпрос е кратък, ясен и ДЕПОЛИТИЗИРАН и чакам конкретен и точен отговор.
    Другарко Йончева, внесохте ли в съда иск срещу Борисов и ако не сте,
    КОГА ЩЕ ГО ВНЕСЕТЕ, ИЛИ ЗАЩО НЯМА ДА ГО ВНЕСЕТЕ.
    И не ме питайте "защо бия негрите".
  • 109 Наблюдател

    8 24 Отговор

    До коментар #4 от "Брат ми":

    Знаем в какви ла*на се е забъркала при нейния потенциал, а при потенциала на Б.Б.
  • 110 мука мука

    23 59 Отговор
    Къде ви е името като сте хвърлили толкова много труд да проучвате ?
    След такива драсканици пълни с омраза и изостаналост още веднъж се убеждавам,че за всички млади българи решението е едно-ТЕРМИНАЛ 2.
    Бягайте далеч, колкото по-далеч,толкова по-добре и не се обръщайте и не се чувствайте виновни.А ,такива статии по-добре да не се четат!

    Коментиран от #111, #135

  • 111 На БабаТи Хвърчилото

    34 12 Отговор

    До коментар #110 от "мука мука":

    ....и на ДедоТи Мушилото....и си прав мъка мъка мъка и не трябва да се гледат снимки на комунистически таласъми караконджули и вампири защото плашат хората и да не се показват през деня защото плашат и децата да си стоят у тях където им е мястото на село да копат земята и да пасът овцете беееее-бееееее-бееееее....
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Кака Пена

    21 43 Отговор
    До г-н Харизанов,
    От написаното оставам с впечатление, че вие г-н Харизанов, бихте искали г-жа Йончева да не работи като журналист в периода в който Станишев е бил председател на партията. Може би греша, но такова ми е впечатлението...Да пише може всеки, дори и вие. Но да пишете от местата, на които е била Йончева? Мисля си, че няма да имате куража. Даже съм сигурна, че нямате куража!
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 МУНЧО от Сливовик

    21 3 Отговор
    ,,РАЗРОВИШ ЛИ ГИ-ЩЕ МИРИШЕ И ЩЕ ГОРЧИ,КАТО ОТРОВА”(край на цитата)
  • 116 коч пръч и сие

    38 4 Отговор
    -Комунистите винаги са ми били противни и ми се е драйфало от тях и това не е защото са диви и прости провансалци а защото във очите им-огледалото на душата може да видиш само к..волък алчност и предателство....нищо друго за съжаление за пари-майка си и баща си и братята и сестрите си и род и родина продават да не говорим за партията във кома столетница я родават всеки ден....
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 ЕХХ

    44 4 Отговор
    Ех, Йончева, Йончева.....докъде я докара ?!?!?!

    Коментиран от #126

  • 120 дано

    54 7 Отговор
    Статията ми хареса защото е направена интелигентно и без заобикалки. Комунистите са нагли и безочливи. Само хора със специални качества на мошеник може да членува в тяхната партия.
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 таралеж

    9 22 Отговор
    Искам само да излезе истината "кой"ограби КТБ и всички ние ги плащаме.И децата в градината знаят кои са:Б.Б и Пеевски.Крадеца вика дръжте крадеца.
  • 123 Светльо Чернев

    4 9 Отговор

    До коментар #90 от "Една":

    Тя твърди едно, друг твърди друго. В тая държава всеки твърди нещо и никой нищо не доказва. Докога ще я караме така, все да се оправдаваме, че нямаме сестра. Не я знам в каква среда се движи и не ме интересува, но в Бг всеки се движи в някаква среда. И погледнато отстрани, никоя среда не е здравословна и лицеприятна.
    За съжаление, аз лично не виждам кадърни журналисти. И не само. Трябва да им разрешат и такива да внасят, както в други сфери. Но трябва да разрешат вноса и на политици. че от такива имаме най - голяма нужда.
  • 124 Извънземното

    8 32 Отговор
    Незнам какво е направила Е.Йнчева и каква е истината. Но за ддруго си мисля.Това за което се спори е за нещо случило се преди 5 г.Какви ли адски терзания са измъчвали душицата на този честен човечец,мълчал толкова години.Сигурно адските пламъци са изгаряли християнската му душица ,че да проговор,днес ,в страстната седмица.Може би се е покаял и бог ще му прости.Пък и Станишев не никой.Няма от какво да се страхува.Днес ще служи на новите ,е утре като дойдат другите пак ще се покая
  • 125 Боби

    39 7 Отговор
    Добри въпроси . Еленчето и е трудно да отговори. Тя от алчност и политически поръчки нямаще време да забременее та роди на 51 г с чужда яйцеклетка . И вместо да си гледа дедето търчи за власт ама алчността не пита.
  • 126 ПИТАМ

    5 28 Отговор

    До коментар #119 от "ЕХХ":

    ДОКЪДЕ? Да пазобличава хайдуците от ГЕРБ!?! То там други няма!
  • 127 БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛДЕМОКРАТ

    39 1 Отговор
    Само една грешка в цялата статия има!
    А тя е:
    бесепе/бекапе не е най-старата партия!
    Най-старата партия в лявото пространство е партията на БЪЛГАРСКИТЕ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ, създадена под връх Бузлуджа на 02 август 1891 година(20 юли 1891 година стар стил).
    бекапето/бесепето е създадена през 1919 година.
    45 години, а и 28 години след 10 ноември 1989 година, т.е. 73 години тия демагози лъжат и мамят, че са най-старата партия.
    Истината е проста - под връх Бузлуджа на 02 август е създадена единствено и само социалдемократическата партия, а не социалистическа, комунистическа или каквато и да е друга партия.
    А иначе, Вашите въпроси към тази жена са ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТОЧНИ и те са истина за всички нормални, грамотни и незомбирани ФАНАТИЧНИ БЪЛГАРИ!
  • 128 суьо

    7 6 Отговор
    Автор на статията (име и снимка) – горе в дясно, под главата на статията.
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Ицко

    10 0 Отговор
    До колкото виждам горе в дясно Георги Харизанов.
  • 131 гост Елена

    41 3 Отговор
    Г-н Харизанов, извадете на Елена Йончева кирливите ризи, защото в противен случай, когато Вие си мълчите, те злоупотребяват с информацията и доверието Ви. А голяма част от българските граждани без да се замислят първосигнално им вярват и наистина започват да се отдръпват от ГЕРБ. Казвайте истината на хората, показвайте далаверите и машинациитена опозицията. Те не спят !
  • 132 Моника

    37 1 Отговор
    Прекрасно зададени ПРОФЕСИОНАЛНИ въпроси! Нито един обикновен българин би могъл да ги зададе, тъй като няма представа от игричките на телевизиите и тяхните зависимости. Аз като стар служител на една от телевизиите твърдя, че по времето на Станишев, той наливаше пари във всички онези репортажи на Йончева, които тя снимаше по горещите точки на света. Не съм видяла парите, разбира се, но съм наясно какъв огромен разход са командировките извън страната. Тя е ползвала цял екип поне от 4-ма. Две камери задължително за различния ракурс, техническо лице, осветление. Това е минимум задължителното. На всеки от ония враждуващите и опасните страни предварително се заплаща тлъст хонорар, за да говорят пред камера. Това бяха талибани, мюсюлмани, принцове и какви ли още не. Тук бедна България е плащала яко с пачки. После хотели, храна, удобства и капризи, които ги може само българската журналистика. Защото когато тече от държавното кранче, то винаги се източва от такива като Елена Йончева на максимум. Освен това по това време тя топлеше леглото на Станишев. Аз съм убедена, че това тя го е правила срещу заплащане или подобен бартер така както сега го прави формалната му жена Моника. И двете жени на Станишев прикриват една много голяма тайна- неговата сексуалност. Затова Елена Йончева роди дете извън рамките на Станишев, а Моника роди близнаци -инвитро. Така че хора, игрите са толкова големи и само изпечен и закоравял престъпник може да запази самообладание, когато говори
  • 133 Бай Слави

    36 5 Отговор
    Какви отговори търсите от човек , който от много отдавна е забравил значението на думи като - ЧЕСТ , ДОСТОЙНСТВО , ЧЕСТНОСТ , ПОЧТЕНОСТ ...Питайте нещо за ДАЛАВЕРИ , ИЗМАМИ , ОЧЕРНЯНЕ , ЛЪЖИ ...Ще ви бъде отговорено на мига....
  • 134 Кой е автор

    4 2 Отговор
    До горния десен ъгъл на снимката на Елена Йончева има снимка с име на автора - Георги Харизанов.
    Какво разбирам от статията ? Че няма партия досега, която да е била на власт и да не спомогнала за кражба на обществени средства. Законна кражба.
    Какво разбирам от коментарите ? Според партийните си пристрастия всеки пише в подкрепа или охрачване на едната или другата страна. Това не трябва да е така. И едните, и другите, и третите, и петите, все от обществените средства са крали и крадат. Без никакви пристрастия трябва да реагираме остро и да искаме възмездие за всеки случай. Наясно съм, че са твърде много и трудно може да се обхванат всички. Но от някъде трябва да се започне. Препоръчително от най-разпознаваемите лица, за да стига бързо информацията до широката публика и така да действа хем окуражаващо, хем превантивно на онези, които са си правили някакви сметки.
  • 135 112

    14 2 Отговор

    До коментар #110 от "мука мука":

    Името на автора и снимката са в горния ляв ъгъл! Който иска, вижда! Бесепарите са и слепи, и глухи!
  • 136 Жеко

    14 5 Отговор
    Тя няма връзки с никого тя е ангел праген от боговете да се грижи за България ! Мирото с което Бог я намаза тя го споделя с нас! Тя е майка на майките и баща на бащите с бяла кожа от кадифе и лазурни очи от синева и дълги крака на газела нищо че са леко мъхести и е доста мърляво по между им.
  • 137 Колега от БНТ

    6 23 Отговор
    БНТ изгуби в лицето на Елена Йончева най- добрия перфектен журналист, смела и винаги на най- горещите точки! Няма такива като нея вече! Със зоркото си око винаги вижда слабите точки и има смелостта да ги посочи!
    Не можете да я достигнете с пошлостите си, защото е много над вас!
  • 138 Пенка

    1 3 Отговор
    Погледнете суратът на Лудото Ленче , на К.р Нелията и ще разберете за какви характери и интелекти става дума . И ги попитайте : защо никога не говорят за себеси и за своите действия и качества , а дрънкат само за другите ? Дали се срамуват за себеси и своите действия и качества ?
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.