Last news in Fakti

4 Май, 2017 10:19 5 781 16

Пеевски използва Доган и го маргинализира. Борисов е на път

  • борисов 3-
  • бойко борисов-
  • кабинет-
  • правителство
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Едно е сигурно в това правителство - Пеевски е свръхпредставен, интересите му са гарантирани по безпрецедентен начин. При това забележете без формално партията, която пак формално представя да има изобщо роля или участие.

Това коментира в профила си във Фейсбук Илиян Василев.

Да, Пеевски надхитри Доган и парализира ДПС - като политическа представителност за сметка на бизнес корпорацията, която той лично ръководи. Така той стана по-важен фактор дори и самия Доган, защото през партията истаблишмента на ДПС не може да направи нищо самостоятелно - всички чакат и разчитат на Пеевски.. За да бъде контролът пълен - Пеевски напрактика "купи" Патриотите и може да разчита на всички техни министри в допълнение към своите министри в правителството на ГЕРБ.

Пеевски използва Доган и го маргинализира. Борисов също е на път да бъде маргинализиран от Пеевски - по много проста схема - вече има съвет на коалицията в който Борисов не участва /там е сходимия с Пеевски Цветанов/ и който ще взема всички важни решения!?!

Уж Борисов управлява и отнася всички негативи на управление, което е обречено да няма сто дни толеранс. И ще отнесе всякакви критики за гранд корупция /Пеевски/ и липса на реформи /Пеевски/. Корпулетният ще си увеличава на завет империята - ще купи медии, ще купи новия ВСС и ще си осигури вечна слава.

Не зная дали разбирате, че това, че Пеевски искаше да стане шеф на ДАНС беше детска игра в сравнение с това, което става в момента.

И на никой не му пука. Народът търка Национална лотария, в която пак Пеевски печели в тандем с Васил Божков.

Борисов вече само номинално управлява.

Да приветствуваме кабинета Пеевски. Без майтап. Там министрите са лично предани. На Бойко хората, само на него преданите, са на пръстите на едната ръка. Но той си мисли, че Пеевски играе в тандем с него. И Доган така мислеше.

Борисов отдавна стигна точката, от която дори и да иска вече не може да скъса с Пеевски. Преди просто го беше страх. Сега вече загуби контрол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо Грую

    30 3 Отговор
    Бреееейиии! Едрият Сланинчо се оказа голема работа! Да не повярва човек...
  • 2 Питър пан

    35 4 Отговор
    Да са ни честити новите стари клоуни
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Гост

    13 2 Отговор
    И ко прайм ся ? И що ги ручахме жабетата ?
  • 5 jambazina

    22 0 Отговор
    Ей ще излезе че тоа Пеевски сам самичък е забъркал тия злини от последните 27 години, нищо че той е на 35.
    Явно го готвят да изпере пешкира в някакъв момент а другите пак да са чисти като сълза.
    Но съдба, кво да праиш, рано или късно за всяко прасе идва Коледа.
  • 6 Илиян

    13 0 Отговор
    Кьорав карти не играе . Така ще е -поне до следващите избори.
    Надявам се ,до тогава да му дойде акъла в главата на българина.

    Коментиран от #9

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 БГ маратонка

    7 1 Отговор

    До коментар #6 от "Илиян":

    Надявай се.Лошо няма. Надеждата умирала последна.Тези които се умориха да се надяват заминаха в чужбина и няма сила която да ги върне в циганьорската България. А тези които останаха тук или имат собствен бизнес и плащат по 500лв заплати, или са супер некадърници, дето ги е страх да си покажат носа извън БГ или са пенсионери.
    БГ народа си избра същите ,които го тъпчат и правят на маймуна през последните 10 години. Нима народа е толкова тъп , за да попита , защо в Германия имат високи заплати , а в БГ са на по 250 евро. Кое е различното?? Токът ли е по-скъп? Консумативите ли са по-скъпи? Наемите ли са по-високи?Данъците ли са по-високи?
    Отговорът е ,че всичко е по-евтино в БГ и би трябвало една и съща стока да струва по-малко за да бъде произведена, а оттам респективно печалбата да е по-голяма за фирмата.Фирма с големи печалби може да си позволи и големи заплати. Да ама не. В БГ няма правителство ,което да задължи фирмите да плащат минимална ставка за ЕДИН РАБОТО ЧАС. Така както е в САЩ. Тук ви зомбират че трябва да сте бедни и на вас ви харесва. Мизерствайте си и не се оплаквайте. Айде със здраве.

    Коментиран от #10

  • 10 БГ маратонка

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "БГ маратонка":

    Забравих да ви кажа , че не ме интересуват последващите негативни коментари. Казах каквото исках и много хора ще го прочетат.Дано малко да се замислят.

    Коментиран от #11

  • 11 indomaster

    3 4 Отговор

    До коментар #10 от "БГ маратонка":

    чакай малко ве пич.зашо да им плащам заплати.кой ще плаща доброволно ако може да плаща по малко.те щом са доволни значи всичко е ок.и ти да си няма да го правиш.всяка година си купувам нов джип.ходя на почивка в гърция и италия.боли ме че не били добре.докато мога така ше я карам.ако променят законите ще видим.
  • 12 ТРОЛКИН 001

    0 5 Отговор
    Аз много уважавам гусин Пеевски. Желанието ми е , той по скоро да седне и управлява нашата хубава държава. Евала ,гн.Пеевски умен, пробивен и кадърен джентълмен сте за мен , давайте със същото темпо. Свалям ви шапка .
  • 13 Евала усвоители

    6 0 Отговор
    ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕ КОЛКО банки ще изсушим още, колко ще гушгаме още бедна ни е фантазията. И то всичко законно ще бъде , гаранция
  • 14 БАБА ГЕНА

    4 1 Отговор
    Статията е много точна и вярна.А тези,които гласуваха за партията на АЗ СЪМ ПРОСТ.....,ГЛАСУВАХА И ЗА дебелото прасе,което управлява животинската ферма.
  • 15 ще ми се

    1 0 Отговор
    няма ли вече да го гръмнат тоз тюфлек ?
  • 16 ПРЕМЕНИЛСЕ ИЛИЯ И ПАКВ ТИЯ

    0 0 Отговор
    НЕ Е ВИНОВЕН ТОЗ ДЕТО ЯДЕ БАНИЦ А ОНЗИ ДЕТО МУ Я ДАВА ! НАРОДА Е ОВЧА МАСА! А ЩОМ ИМА ОВЦИ, ЩЕ ИМА И КАСАПИ ! Б е е е е. Блъска се народа като врабче у джам и търси кой ще оправи положението! А то се оправя с НОВА ТЕОРИВ ЗА ДЪРЖАВНО УСТРОЙСТВО И УПРАВЛЕНИЕ, а не кой ще е новият Петко бойвода, бат Серго, Митко бомбата или Джалма. ТЕОРИЯ ! А такава нямаме!