Last news in Fakti

16 Юли, 2019 10:00 1 554 17

Да помним истанбулската победа

  • истанбулска конвенция

Нали ти заповядах: бъди твърд и храбър! Не се бой и не се ужасявай, защото твоят Господ Бог е с тебе, където и да отидеш. Исус Навин 1:9

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

А когато победим - защото ние ще победим! - нека никой от нас не казва - ние с нашата сила и с нашата мъдрост постигнахме това.

Бог чрез нас постигна това и ние бяхме и сме Неговият отбор на земята.

Така че когато победим - а ние ще победим! - нека никой не вдига горделиво глава и нека никой не допуска арогантност и надменност в сърцето си.

Защото тази битка е само началото и защото Бог е приготвил още много големи неща, които да предаде в ръцете ни.

Чистота и смирение в сърцата, ум Христов и твърд характер на победители - сега и занапред!

Да живее България!

Бог е с нас!

Написах този текст преди година – малко преди решението на Конституционния съд, с което Истанбулската бе обявена за противоконституционна.

Нашата съпротива – уж обречена – успя въпреки всичко!

С вяра победихме!

Нека помним тази велика победа!

Защото този пример ще ни е нужен в битките пред нас!


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МалоуРУмщини безкрай

    10 6 Отговор
    Откакто европарламентарлъка му се размина звездите направо му крещят
  • 2 Луната

    9 7 Отговор
    20 века религиозната паплач не победи никого въпреки ужасните репресии над невинни та сега гледам продължават маниите по инквизицията
  • 3 Спътник Луна

    3 7 Отговор
    И как не ти омръзна за една и съща скраб да дрънкаш , за това си писал повече от което и да е друго , въобще ли не си омръзваш сам на себе , монотонността убива психиката
  • 4 Bahti

    4 7 Отговор
    Урумов, явно твърдо храбрият ти е увредил мозъчен нерв изотзадзе!
  • 5 Гост

    5 3 Отговор
    На тоя ЦЪРВУЛ защо му дават форум във ФАКЕ ФАКТИ?
  • 6 Иванов

    3 2 Отговор
    Много добре е написал човекът! Знаете ли защо великите народи са велики? Не защото са многобройни, а защото са единни и в Едно се вдигат и религиозни и безбожници и откровени престъпници и грешници! Да живее България! Слава на Господ Адонай и нашия Спасител Йешуа!

    Коментиран от #9, #14, #15

  • 7 Не религиозен

    2 3 Отговор
    А преди това : "Няма да отстъпя от тебе, нито ще те оставя" (Исус Навин 1:5) Уао! Какво обещание! Преди години огорчението и разочарование от очаквания ме бяха "изхвърлили" от Неговото присъствие... "Лежах на брега" напълно съкрушена...И веднъж докато правех стандартното подреждане и забърсване на прах от книгите на полицата, от една от тях изпадна картонен разделител, а там беше написано: НЯМА ДА ОТСТЪПЯ ОТ ТЕБЕ, НИТО ЩЕ ТЕ ОСТАВЯ! Сякаш пламна огън в ушите ми и горещи сълзи обляха лицето ми. Той ме чакаше да изляза от унеса, в който бях потънала, за да декларира колко съм скъпоценна за Него. Нима това може да бъде забравено... Продължавам! Въпреки тръните и раните по пътя.
  • 8 Емил

    2 4 Отговор
    Русофилстизмът води до пълна деградация!

    Коментиран от #17

  • 9 Емил

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "Иванов":

    Иванов, яко си объркал религиите! Ако си християнин, трябва да приемаш Троица единосъща, а не Адонай! Ако приемаш Адонай (т.е. си юдеин) - какви ги дробиш с Иешуа?!
  • 10 Госあ

    2 2 Отговор
    Урумов, гейовете по малко шум вдигат от тебе бе !

    Коментиран от #12

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Не религиозен

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "Госあ":

    А ти, вдигаш шум повече от всички...

    Коментиран от #13

  • 13 Госあ

    4 2 Отговор

    До коментар #12 от "Не религиозен":

    Ех, тъкмо да си помисля, че има все пак нещо разумно в тебе покрай коментар 7 , но веднага напомни че това е само бутафория.

    Коментиран от #16

  • 14 Госあ

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Иванов":

    Защото са воини Иванов. Защото са воини. И напротив, не са били толкова единни винаги- и самураите са воювали по между си, от различни династии и рицарите също. Франция е била разделена (всъщност затова и толкова дълга тая война с англичаните,щото гасконците примерно са били на тяхна страна) и Германия е била разделена и Китай е бил разделен. Това са големите нации на изток и запад. Но винаги са били воини. Това е по важното от това да ли са обратни или не. И между спартанците е имало много обратни. Между другото, днеска казаха за успешното вземане на проби от вътрешността на астероид от междупланетният робот Хаябуса 2. Чакаме я да се завърне с тях. Един от многото по малки апарати е бил европейски ;).
  • 15 Госあ

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Иванов":

    Иначе си прав до някъде,като изключим последните ти думи. А забелязвам, че и Урумов се опитва да ми подражава, но неправилно е насочил енергията, както винаги.
  • 16 Не религиозен

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Госあ":

    Твоята оценка няма никакво значение за мен!
  • 17 Бабун

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Емил":

    И какво общо има русоФИЛСТИЗМА тука? Чиниш ми се много объркан човек.