Last news in Fakti

25 Октомври, 2019 19:01 4 330 31

"LE FIGARO": България е сърцето на трафика на хора

  • българия-
  • трафик-
  • хора

От Брюксел Жан Клод Юнкер, между два "ишиаса" трябва също да се намеси, защото "Фигаро" е много по-влиятелен от гальовните доклади на Комисията

"LE FIGARO": България е сърцето на трафика на хора - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Най-големият френски всекидневник написа: "България е сърцето на трафика на хора". Най-добре платената франкофонка и европейска комисарка Мария Габриел би трябвало да свика пресконференция за да опровергае френските журналисти?! Ако го направи, предполагам, че цялото правителство ще застане като един зад нея. Следствие на труднопоносимото погазване на националното достойнство на България, Екатерина Захариева - министър на външните работи, би могла да подведе под съдебна отговорност френския вестник!

От Брюксел Жан Клод Юнкер, между два "ишиаса" трябва също да се намеси, защото "Фигаро" е много по-влиятелен от гальовните доклади на Комисията. Тук-там вече се появиха аргументи, че шофьора е ирландец. Това е "глуха защита", която не издържа пред разкритията на публикацията. Трафика на хора отдавна надмина този с наркотици. Той не може да бъде само български. В него участват всякакви националности. "Парите нямат миризма", нито паспорт. "Фигаро" си служи с "камиона" за да разкрие каналите, които минават през България. По-лош афиш за евентуалните инвеститори или туроператори, едва ли би могъл да се отпечата.

И не е националността на шофьора, папионката на генерал Радев или копринената рокля на съпругата му, които ще заглушат бомбата на "Фигаро"!


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 18 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 360

    30 7 Отговор
    НЕ СА МНОГО ДАЛЕЧ ОТ ИСТИНАТА ИМАЙКИ ПРЕДВИД ЧЕ БЪЛГАРКИТЕ СА ОТ НАЙ-МНОГОБРОЙНИТЕ ИЗЛЪГАНИ ДА ЕМИГРИРАТ ЗА ДА ПРОСТИТУИРАТ А СМЕ САМО 6 МИЛИОНА
  • 2 Име

    37 9 Отговор
    М да, антибългарската кампания с нови сили.
  • 3 И така

    5 4 Отговор
    Ада ба.Ба истина ли ва?Туй Европата се лъже и маже, нашто бизнес туй ва.Даваме и данък на държавните ора да върви бизнеса ва.Плащаме си на ръка на нашти ора и касова бележка не щем.5974
  • 4 име

    27 4 Отговор
    хибридна война. а иначе сме приятели с франсетата. ако атаката е от русия е ясно . но сега къде отидоха умнокрасивите да говорят за голямото евро семейство?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Мосак Фонсека

    23 0 Отговор
    Така са прай, избиваш милиони, и после със изключителна свирепост съдиш някой който нарекъл друг някой црън,
    и със пяна на устата и кървясали очи
    плямпаш за демокрация и равенство.
  • 7 Кой68

    20 1 Отговор
    Не сме идеални и си имаме кусури?Франсетата да ма прощават но да си решават рроблемите не на наш гръб.Те сега така са цъфнали с тоя Макрон че прехвърлят вниманието върху нас...
  • 8 Мекия Макарон на баба

    49 0 Отговор
    Значи франсетата от години пълнят и препълват държавата си и Европа с араби, негри и пр. от бившите си и настоящи колонии, обаче виновен се оказа един камион с БГ регистрация собственост на ирландка и шофиран от ирландец !?!? Ми по тая логика да се сърдят на шведите, щот камиона е Скания !!!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 запознат

    19 2 Отговор
    Които е гледал филма Транспортер 1 там точно се показва как и кои стои зад китайските мигранти да не говорим за филма Твърде лично 1 така че френските гейове да не ми пишат простотии да си погледнат тяхната къщичка Мине не мине 3-4 месеца и атентат някъде във Франция
  • 12 Йозеф

    4 0 Отговор
    Българските китайци си цъкат ментета на Илиенци, да се понапънат малко и да хванат от къде им влиза трафика на жълтури, а да не пишат глупости.
  • 13 Б.Б.

    8 0 Отговор
    А, туй то! Е, чи от кога, бе? В ДАНС,нема такива данни?!
  • 14 Един там

    10 0 Отговор
    Голяма помия е станала Европа, не е това примера, който искахме да следваме. Няма да съжалявам и да сме извън Европа. Видях достатъчно двулично и надменно отношение към нас българите. Идеята за равенство и общност е параван да привличат и използват малки държави.
  • 15 Леон

    9 0 Отговор
    По данни на фирмата собственик на контейнера [Global Trailer Rentals Ltd (GTR) ]
    GPS-а на контейнера показва,че същият е бил преди това е Дюнкерк и Кале @Франция, преди да се отправи към Зебрюге@Белгия.
    Така,че тия жабари(противници на Англичаните)да си затварят устичките 😉
    P.S.Арестуваните вече са четирима(ирландски граждани).
  • 16 Света вода ненапита

    3 1 Отговор
    Ние сме най... по по най, а защо никой не ни обича?
  • 17 инсп Варадинов

    6 0 Отговор
    До дървения философ Леон:
    А какво обяснение бихте дали неуважаеми герберастки
    шуте, за факта че на адреса където е регистрирана фирмата
    собственик на камиона във Варна живее младо семейство с
    3 деца ! А и хората живущи в жил. вход твърдят че на този адрес никога не имало никаква фирма /което е документирано пред камера/.
    Колко човека /според тебе/ от Съда и Общината във Варна са участвували в схемата . . .

    Коментиран от #23

  • 18 Капончик

    5 1 Отговор
    Чеков е изтъпял от злоба и безпаричие френски българин. Изглежда изпусна момента той да изкрещи България уби 39 човека, както миналата година медийни отрепки крещяха Властта уби журналистка! Дано обикаля из парижките гета и си брои стотинките до края на дните си!
  • 19 Нецензурно и безлично

    4 0 Отговор
    Миналите седмици се "насладихме" на излаганията от страна на наглийските жентълмени, които ни пробутаха тяхната нескопосана версия активно мероприятие тип псай-опс във вид на "внимание - расисти (освен нас)". За който е бил на почивка на някое от малкото останали места без интернет: медиите гледаха със широко затворени очи как техните трезвени като летовниците им фенове след геройско алкохолно опрасунчване насред Прага опитаха да си организират такова и в София. Придружиха го с минимеленце между феновете на два техни отбора и други подобни изцепки. Обаче в момента в който 20-30 бройки от нашите проявиха поведение, което въпросните медии можеха да изтълкуват като расистко за пропагандната си кампания, очите и камерите им се опулиха като джопа им, когато поема дебелия чек. Краен резултат: исторически доказано вторите най-големи расисти в Европа наклеветиха най-нерасисткия народ расисти заради спорното поведение на 20-30 агиткаджии. Това ви говори достатъчно колко можете да вярвате на съвременните средства за масова измама. Но това беше само началото. Упоменатото медийно мероприятие доби харакера на флаш-медия-моб кампания за "наторяване" с прясно излезли ... продукти от страдащи от рядко щастие. Всички дежурни мораладжии се надпреварваха да поемат кафявия материал и да го разнесат навсякъде. Като стана въпрос за биологични средства за оцветяване, дори и факти излезе с позиция на някоя си Ма**ия Атанасова, която използва събитието, направи омешване на факти с
  • 20 Нецензурно и безлично

    6 0 Отговор
    Като стана въпрос за биологични средства за оцветяване, дори и факти излезе с позиция на някоя си Ма**ия Атанасова, която използва събитието, направи омешване на факти с болните си фикции, вменявайки вина на ЦЕЛИЯ ни народ и накрая заби черешката на хм... кафявата торта - опита да вмени на всички ни вина за неприемането на истанбулския парцал. Познайте - колкото и да повтаряте, България каза НЕ! Баста!
    Между другото предлагам да организираме дарение на балетни полички на мегачувствителните и толкова обидчиви "кръстоносци срещу расизма" като знак на нашето разбиране към тяхното емоционално предизвикателство. Все пак проявата на мегалицемерие си заслужава един кашон парцалки.
  • 21 Публикувано във факти.бг: Нецензурно и б

    8 0 Отговор
    ази седмица на ход са другите наши благодарни "приятели" - фрасетата. Нека видим фактите - камион, дето не се е появявал в България от ДВЕ години, собственост на ирландци и шофиран от ирландец, 39 умрели китайци. По "логиката" на фрасетата излиза, че камиона (по-точно табелата му, застраховката и другите хартии с произход България) са организирали конкретния трафик на хора, изнудвайки невинните ирландски пастирки, които в случая са играли ролята на пасивна инертна материя. Поради това по "логиката" на фрасетата и заради тези 39 трупа излиза, че България е световен център за търговия с хора. Е, нека не забравяме, че става въпрос гении, дето през първата световна са убеждавали войниците си, че ние сме ядяли хора :))) Все пак за 100 години забележителна еволюция - сега само ни клеветят за трафик.
    Забавен е факта, че те, бидейки пълни с всякаква събрана от кол и въже паплач от целия свят, обвиняват в трафик България - страна, дето не може да им стъпи и на малко пръстче по мащаб на престъпността и по отношение трафик на двукраки хуманоиди. И то при всичкото старание на нашенската криминалната паплач за 30 години организирано отвън разграбване, в което имат пръст и фрасетата (Затваряне 4 блока в АЕЦ Козлодуй, поглъщане на нарочно докараните до фалит енергийни дружества, скъпата вода, крепене чрез еврофондове макарите на мафията ни, която се занимава и с проституция и т.н. ...). Какво да ги правиш - фрасета с чувство за хумор.
  • 22 Нецензурно и безлично

    4 0 Отговор
    Въпрос с повишена трудност: следващата седмица коя друга "благородна" ... от евросвинарника ще се включи към опита да ни накарат да се чувстваме виновни за собствените им грехове? Дали германците ще ни обвинят в расизъм или норвежците в узаконена търговия с деца? Имам идея - да си организираме залагания.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Мартин

    3 0 Отговор
    НЕЕЕЕЕЕЕ, невъзможно! В България има ред, закон, разделение на властите, телена ограда - какъв трафик на хора, ние хора ли сме? Виж, центъра за трафик на овце - може!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 панчо виля

    5 0 Отговор
    Имперското френско и английско високомерие, пренебрежение и откровена омраза към България, подхранвани от интересите им на Балканите, изразяващо се основно във вековно противопоставяне срещу Русия, са все още живи и винаги под ръка когато някаква ситуация даде повод да се приложат отново.
  • 27 да попитам

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Stefan":

    дай си адреса да ти пратя клавиатура на БЪЛГАРСКИ
  • 28 234

    6 0 Отговор
    Загниващият Запад (този път без сърказъм) си търси виновник за проблемите и това сме и ние; расисити за Англия (исторически най-расистка като действия), трафик-център сме за Франция (напълнена е с емигранти от колониите и всичките са наша работа). Англия и Франция са страните с най-големите престъпления към човчеството събрано през вековете и търсят някой да им плаща за зверствата.
  • 29 Boby

    2 0 Отговор
    А Франция е всичко най-гнусно не само в Европа, но и в света.
  • 30 Токо

    0 0 Отговор
    Журналисти кво да ги правиш ... Ако е ердоган знае какво ама ...
  • 31 Салама

    0 0 Отговор
    Тия французи които до миналия век изгаряха живи хора по площадите сега нещо не ги разбирам ...