Last news in Fakti

1 Март, 2020 09:00 33 192 178

Хилари Клинтън: Трябва да унищожим Сирия

  • хилари клинтън-
  • сащ-
  • сирия-
  • израел-
  • башар асад

Свалянето на режима на Асад би сложило край на опасния съюз между Дамаск и Техеран

Хилари Клинтън: Трябва да унищожим Сирия - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.
Материал от Поглед.инфо

По-рано публикуваните електронни писма на Хилари Клинтън, разкрити публично чрез изтичане, предполагат, че администрацията на Обама, с най-активно участие на Държавния секретар на САЩ Клинтън, е вдъхновила гражданската война в Сирия за защита на израелските интереси. Новите разкрития на международната организация с нестопанска цел “Уикилийкс” показват, че именно Хилари Клинтън нарежда свалянето на правителството и отстраняването от властта на президента Башар ал Асад, като се аргументира, че това е „най-добрият начин да се помогне на Израел“.

Този документ е един от многото разсекретени от Държавния департамент на САЩ по случая F-2014-20439 (номер на документа C05794498) след скандала с личния пощенски сървър на Клинтън, който се съхранява в нейната къща, докато тя изпълнява длъжността държавен секретар от 2009 г. до 2013 година.

Въпреки че “Уикилийкс” датира този имейл на 31 декември 2000 г., това е грешка от тяхна страна. Факт е, че съдържанието на писмото, и по-специално споменаването на преговорите между Иран и Запада през май 2012 г. в Истанбул относно ядрената програма на Техеран , ясно показва, че писмото е изпратено на 31 декември 2012 г.

От текста на това съобщение е видно, че политиката на САЩ от самото начало е била насочена към насилственото сваляне на сирийското правителство и се смята за необходимо преди всичко, защото такъв сценарий е в интерес на Израел. „Най-добрият начин да помогнете на Израел да се справи с нарастващия ядрен потенциал на Иран е да помогнете на жителите на Сирия да свалят режима на Башар Асад”, казва Клинтън категорично и недвусмислено.

Въпреки че всички отчети на американските разузнавателни служби отдавна са разобличили твърденията за иранската програма за атомна бомба като фалшиви и в допълнение, заключението им е потвърдено от Международната агенция за атомна енергия, Клинтън продължава да използва тази лъжа, за да “оправдае” унищожаването на Сирия в име на Израел.

Тя нарочно се фокусира върху връзката между митичната иранска програма за ядрени оръжия и Сирия, тъй като, според нейните собствени думи, „иранската програма за ядрена бомба“ заплашва монопола на Израел върху ядрените оръжия в Близкия изток.

На тази основа, пише държавният секретар на САЩ, Сирия трябва да бъде унищожена. Може да изглежда, че няма връзка между ядрената програма на Иран и Сирия, но това не е така. И израелското военно командване наистина е сериозно притеснено от загубата на монопол върху ядрените оръжия, колкото и да го отричат.

Създаването на ядрени оръжия в Иран не само ще сложи край на този монопол, но също така може да подтикне други противници на Израел, като Саудитска Арабия и Египет, да положат усилия за придобиване на ядрен потенциал. Резултатът от подобен сценарий би бил крехък ядрен баланс в Близкия изток, срещу който Израел вече не може да реагира с провокативни ракетни атаки срещу Сирия и Ливан, както редовно прави днес.

Ако Иран прекрачи прага и се превърне в ядрена сила, за Техеран ще бъде много по-лесно да призове своите съюзници в Сирия и ливанската организация "Хизбула" да нанесат удар по Израел, защото те ще знаят, че Иран би имал ядрено оръжие като възпиращо средство.

Именно "Стратегическите отношения между Иран и режима на Башар Асад в Сирия", пише още Хилари Клинтън, позволяват на Иран да подкопае сигурността на Израел. Клинтън признава, че Техеран трудно може да започне “пряко нападение”, защото “за тридесет години враждебни отношения между Иран и Израел” това никога не се е случило, но ще действа чрез силите, които са под негов контрол, включително в Сирия.

Свалянето на режима на Асад би сложило край на този опасен съюз. Израелското ръководство е наясно, че победата над Асад е в негов интерес. Отстраняването на сирийския президент ще бъде не само огромна благословия за сигурността на Израел, но и ще облекчи разбираемия страх от Тел Авив от загуба на ядрения му монопол. И тогава Израел и Съединените щати биха могли да убедят световната общност, че иранската програма е толкова опасна, че оправдава преките военни действия срещу Техеран.

Клинтън дори споменава в писмото си, че директните заплахи лично към Башар Асад и семейството му са напълно целесъобразни:

„Накратко, Белият дом има възможност да облекчи напрежението, възникнало в отношенията с Израел заради Иран, ако се държи правилно в Сирия. Ако собственият му живот и животът на семейството му са застрашени, само това може да накара сирийския диктатор Асад да промени гледната си точка”

Това писмо за пореден път доказва, въпреки че отдавна няма нужда от нови доказателства, че правителството на САЩ е главен спонсор на избухването на тероризма в Близкия изток и всичко това е направено с цел уж защита на Израел.

За да разберем степента на последствията, достатъчно е да си припомним, че „кризата с бежанците“, която в момента заплашва да унищожи Европа, също е пряко причинена от тези действия на правителството на САЩ, тъй като значителна част от огромния поток от мигранти към Европа са истински бежанци, бягащи от гражданската война в Сирия.

Освен това не бива да забравяме, че повече от четвърт милион души са избити по време на конфликта в Сирия, а след това той се разпространи в Ирак, благодарение на Клинтън и администрацията на Обама, които предоставяха всякакъв вид подкрепа на така наречените „бунтовници“ и разпалваха огън на война през целия период на територията на Сирия.

Най-шокиращото усещане обаче, което възниква след прочитането на текста на електронната поща на Клинтън, е възможността такъв психопат, чиято политика носи смърт и страдания на милиони хора, да стане президент на Съединените щати.

Нейните публични твърдения, че ако бъде избрана за президент, “ще изведе отношенията с Израел на ново ниво”, изобличават нея и Израел като врагове не само на арабските държави в Близкия изток, но и на всички хора, обичащи мира на планетата.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 162 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 123

    315 7 Отговор
    Тая просто изкукурига

    Коментиран от #118

  • 3 боцмана

    449 14 Отговор
    Видяхте ли сега къде е ключът от бараката. Световния агресор отново в действие. Искат унищожаването на Сирия и с марионетката Турция разиграват скечове за пред хората. Докато им се връзват на евтините номера господата от ЕС , така ще стоят нещата , че може и много да загрубеят.

    Коментиран от #163

  • 4 Ротшилд акбар

    134 16 Отговор
    За Израел.
  • 5 Rothachild empire

    198 32 Отговор
    Сирия и Иран трябва да слушат Израел и САЩ. Иначе - ИДИЛ и Алкайда.

    Коментиран от #130

  • 6 tost

    333 9 Отговор
    Демокрация по американски : Ирак, Либия, Авганистан, Сирия.

    Коментиран от #83

  • 7 Да питам за Сирия и Иран и Израел

    221 7 Отговор
    Вярно ли е, че Ротшилдите управляват запада чрез зле прикрита диктатура от севернокорейски тип?
  • 8 Коко

    271 8 Отговор
    Големи унищожители и заличители станаха тез янки бе,само че които сее вятър жъни бури.
  • 9 Рошко

    255 8 Отговор
    И унищожихте ли я, емигрантите сега на кораби и в краварника, после израел да изчезне от картата на света, в интерес на целия свят
  • 10 Майка ви да е

    306 11 Отговор
    САЩ да бъде заклеймен за извършване на международен тероризъм и геноцид.
  • 11 Аноним

    219 9 Отговор
    Но режима няма да падне и руснаците ще пробват кинжал как работи
  • 12 Наблюдател

    21 293 Отговор
    Отново проруския хибридник Поглед инфо публикува неверни заглавия внушаващи антизападни настроения. Това е христоматиен пример за руската хибридна война, която облъчва всекидневна български руското общество с неверни новини. Въпрос на елементарна морална хигиена е подобни "новини" публикувани от руски еничарския сайтове да не биват тиражирани.

    Коментиран от #24, #59, #109, #131

  • 13 Факт!

    104 34 Отговор
    Турция стигне ли до границата с Израел с евреите ще бъде свършено.

    Коментиран от #41

  • 14 Японеца

    253 7 Отговор
    Те и за това не я направиха президент, щеше да запали света!
  • 15 Заради една група и техния глава

    187 4 Отговор
    Заслужава ли си,, неприятницо,, да се унищожава цяла държава...?! (Нямат спирка, ще засегнат невинни хора със своята агресия, агресорите...!)
  • 16 Лекар БГ

    241 6 Отговор
    Да унищожим!Всичките неудобни.Навремето се оказа,че сатрапът Саддам не разполага нито с химическо,нито с биологично,нито с ядрено оръжие.Но,унищожихте Ирак.Следваха Либия,сега Сирия.После КНДР и накрая-Русия.Като приключите с тях,опитайте с Китай.От Африка е останало малко.Запазете само Кения и Танзания,защото тавм се ходи на сафари,има голф и пр.
    Унищожението е символ на демкрасито.
  • 17 Истината

    19 285 Отговор
    Докато някой дрон не удари и направи на кайма животното Асад мир в Сирия няма да има.

    Коментиран от #139, #160

  • 18 цербер

    10 143 Отговор
    разкрити публично чрез изтичане ....... МАЙКАТА СИ ЩРАКА! Изтекъл ви е мозъкът,драскачи неграмотни!
  • 19 масов убиец

    196 6 Отговор
    Килъри.... Къде намират такива изроди да ги издигат по върховете.....
  • 20 Българин

    15 220 Отговор
    Доброволните роби на руските роби са най-гнусните и презрени същества на Земята. И писанията на Поглед инфо го доказват за пореден път.

    Коментиран от #125

  • 21 ФАКТ

    208 12 Отговор
    Нормално ! Всеки един президент на САЩ се одобрява първо от евреите.Наглостта им няма граници.Убиха и лейди Даяна,защото ходела с арабин.Сега сина и е женен за еврейка ! Краха на Велика България започва пак с еврейска ку.ва.Четете История ! Слава на Русия !

    Коментиран от #22, #23

  • 22 Само питам

    19 108 Отговор

    До коментар #21 от "ФАКТ":

    Господин антисемит, може би руските евреи са правилните евреи? Ще спомена само братя Ротенберг, защото списъка на приближените до Путин евреи е много дълъг.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Анти милиционер

    157 5 Отговор

    До коментар #12 от "Наблюдател":

    Защо не коментираш уикилийкс? Как е фалшива новина, след като самата Хилъри Клинтън никога не я е опровергавала?

    Коментиран от #27

  • 25 Поучителни въпроси и напътствия

    16 187 Отговор
    Госпожа Клинтън е позакъсняла малко, руснаците вече унищожиха Сирия и избиха сирийският народ, а тези които не избиха успяха да имигрират в Турция, Йордания и Европейски съюз...Напътствия към подрастващите националисти! Руските и украинските мелези в България са на нож от няколко години и денонощно им четеме глупостите тук.Те се ''избиват'' виртуално в зловеща руско-украинска виртуална война. Защо да взимаме страна, като България беше под 45 годишно руско-украинско робство, започнало на 8.09.1944 с влизането на трети украински фронт и руските войски, та до 1989 година?? Руските и турските мелези в България също са на нож, след 4 годишно ''любовно сътрудничество'' и денонощно хвалене на ракетите с400, как едните ги продават на другите и как те им ги купуват с кеф в дворовете на карлуково… Защо да взимаме отношение към тяхната денонощна кавга тук и виртуално ''клане'' с ''ятагани и СУ57'', като бяхме под робство и от двете държави?? Питам и отговор не искам, но ви поучавам как да бъдете умни….и как да не бъдете сред тях в карлуково...
  • 26 ФАКТ

    116 9 Отговор

    До коментар #23 от "Истината":

    Що не се огледаш в кочината в която живееш ! Чифути управляват бардака,докато ти дробят помия за свинската кратуна ! Питай простия Тиквоч.Цв.Бориславова е мръсна еврейка,озорпирала цяла България с подставени отрепки.Смърт за тая гад ! СМЪРТ !

    Коментиран от #32

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 мале

    113 3 Отговор
    Само и дай власт в ръцете на такава к....а,и гледай кво става!!
  • 29 БПФ

    148 5 Отговор
    И тоя изр0д можеше да стане президент на САЩ !!! Защо тая, а и обонгото - все още не са изправени пред международен съд за военни престъпления, след като причиниха смърт и страдания на милиони хора ???

    Коментиран от #33, #153

  • 30 Не пойдет

    9 153 Отговор
    Много вдъхновяваща статия за нещо което се е случвало преди 6-7 години докато руската авиация изсипва тонове бомби и ракети върху невинни жени и деца в Идлиб и създава поредната хуманитарна катастрофа целяща да разсипе и унищожи Европа .....

    Коментиран от #165

  • 31 да де

    96 4 Отговор
    Народа го е казал "на бодлива крава Господ рога не дава".
  • 32 Истината

    8 89 Отговор

    До коментар #26 от "ФАКТ":

    С истеричната си реакция приличаш на Волен преди да влезе в коалиция с Бойко или на днешния Костя Копейкин. Не ми каза за братя Ротенберг, които печелят над 50% от тлъсти те държавни поръчки в руската кочина и държат руската тол система Платон. Същите гушна а милиарди и от строителството на мост до Крим. Те правилни евреи ли са?
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 стоян георгиев

    7 121 Отговор
    руския саит поглед отново ни шокира с "голяма" новина.сащ подкрепяли бунтовниците против асад и тва било правено от хилъри клинтън!добър ден другари,добър ден!мога да добавя че обама искаше и пряка военна намеса за свалянето на асад която му бе отказана от конгреса и сената .ако обаче се бе случило това ,да бяхме забравили за сирия ,но уви не стана и там ситуацията си остана такава квато е и днес.другарите може да направят равносметка с либия където се подпомогна опозицията и днес е много по-малко кървава от сирия.що се отнася до тероризма ,другари тероризма е идеология на комунизма,тактика и стереотип използван и до днес при всеки комунистически диктатор ,така че руснак да критикува на тази тема е нахално,особено след като се вижда кви ги върш другаря путин навсякъде където се появява.

    Коментиран от #42, #178

  • 35 другарят

    147 6 Отговор
    Тази е ненормална, ами какво да кажем за мъжа и педофил? По негово време Югославия беше бомбардирана от НАТО и бяха хвърляни бомби с обеднен уран! Фашистка Америка винаги е била управлявана от болни и цинични мозъци.. Безмислените бомбардировки над германските градове по време на ВСВ. Ядрените бомби над Япония. Корея, избиването на три милиона цивилни виетнамци чрез хвърляне на бомби, напалм и химически разтвори над селата им. един милион жертви в Ирак, Сирия, Либия, Украйна и тн.. Това е най-мракобесната империя в човешката история след Англииската, която е избила чрез насилие, глад и болести между 100 и 150 милиона човека!
  • 36 Кожухаров

    121 7 Отговор
    А краварите "уж" толкова години се бориха с ИД в Сирия ! И толкова "успешно се бориха" , че когато руснаците се намесиха за Асад беше останала територия от 7% !!!
    И иначе можете да си извадите изводи за "демократичните" избори в оня дрънголник.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Аре

    70 9 Отговор
    Не мой да пипате Сирия, за Русия да не говорим там живее вашата СМЪРТ.
  • 39 Анти милиционер

    7 7 Отговор
    Цитатът горе е от тук: https://wikileaks.org/clinton-emails/emailid/18328
  • 40 Ку ку

    94 4 Отговор
    Абсолютна агресивна шизофреничка.
  • 41 Хммм

    37 11 Отговор

    До коментар #13 от "Факт!":

    ФАЩ няма ли да нападнат Пуйката с атом?
  • 42 кажи бе дригел

    107 5 Отговор

    До коментар #34 от "стоян георгиев":

    Кое е по малко кървавото в Либия ?
    И моля - би ли обяснил "демократичното" нападение над една суверенна държава ?
    Или как като не ни изнася политиката на една държава - обявяваме ръководителя за "Диктатор"!
    А после как демократично ги обираме до шушка тия държави !
    Къде е златото на Кадафи за основаването на Африканска банка за развитие ?

    Коментиран от #54

  • 43 Чичо

    86 4 Отговор
    Мда. И по този повод пак ще обявят Русия за агресор!?
    Нищо ново под слънцето...
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 оня с коня

    7 77 Отговор
    "Въпреки че всички Отчети на Амер. Служби Отдавна са Разобличили твърденията за Иранската Програма за Атомна Бомба като "Фалшиви",...Клинтън продължава да използва тази Лъжа за да оправдае унищожаването на Сирия в името на Израел".Това - според "Поглед Инфо".ОФИЦИАЛНО Иран престана да спазва още Миналата година Всякакви ограничения по пътя за създаване на Ядрена бомба,а НЕОФИЦИАЛНО - МНОГО ПРЕДИ ТОВА,още от Момента в който САЩ нарожиха Ембаргото след Разкритията за Неспазване на Условията по Договора с Иран.РУСКАТА АГЕНЦИЯ обаче иска ДА ПРИСПИ Световната Общественост че Иран е "Жертва" на САЩ и всичко е Лъжа за Атомните Домогвания на Иран...докато Аетоласите в момента са "Финалната права" и още УТРЕ могат да обявят НАПЪЛНО ГОТОВАТА СИ БОМБА/а само 1 ли?!/ И отново ще повторя:"Поглед Инфо" е РУСКА МЕДИЯ,предназначена за ПРОФИЛАКТИЧНО ПРОМИВАНЕ на ,Ограниченият Мироглед на Руските труженици,на които им е ОТНЕТ ИНТЕРНЕТА,а Медиите им са СТРОГО ЦЕНЗУРИРАНИ от Руските Служби.Затова и тая Руска Медия е НЕПРИЛОЖИМА за Българския Медиен Кръгозор и е Странно и Смешно че Русия се изживява още като СССР спрямо БГ и живее с Мисълта че ОЩЕ СЪЩЕСТВУВА "Желязната завеса"!

    Коментиран от #53, #96

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 документите

    36 2 Отговор
    "Изобретяването на еврейския народ", издадена на иврит през 2008 г., която въпреки крайно противоречивите мнения за нея, оглавява 19 седмици класацията за бестселъри в Израел. Аз не живея в света на конспирациите. Такова сериозно явление като ционистокото движение не е конспирация. Не обвинявам ционистката историография в някакъв заговор, а я обвинявам в митотворчество. И в това отношение тя не е изключение - тя е същата, както и болшинството национални историографии. И онова, което направих в книгата, е да разруша тази историография, да я направя на пух и прах. Същото, което на времето са направили с френската, шотландската и британската…
  • 49 другарят

    81 4 Отговор
    Това не е най-страшното другарки и другари! Още по-страшното е, че болните мозъци във Вашингтон въобще нямат идея за съществуването на света след всичко това, което вършат. Болната им идея, която имат е "контролиран хаос", която е сътворена от също толкова болни мозъци, както травестита Клинтън. Значи представят си нещата така.. Навсякъде в света ще има войни и конфликти и ние ще се въвползваме от това и така ще управляваме и грабим света.." Някога Рузвелт, Сталин и Чърчил все пак предложиха някакъв световен ред, а сега тия изроди какво ни предлагат!?
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Бесен

    71 3 Отговор
    да я съдят тая кобра за геноцид!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 конски работи

    81 3 Отговор

    До коментар #46 от "оня с коня":

    И с какво право краварите налагат ембарго ? Защо тогава те не се разоръжат първи и да дадат пример на целия останал свят ?
    До сега кой единствен е използвал Ядрено оръжие ??!!!

    Сега като заявиха официално от краварника че разработват нов тип ядрени бомби - трябваше ли целия свят да им наложи ембарго !!
    Май трябваше !

    Коментиран от #74

  • 54 стоян георгиев

    3 71 Отговор

    До коментар #42 от "кажи бе дригел":

    суверенна държава управлявана от диктатор!кво суверенно има в тва ,а другар след като суверена е изнасилен?суверенната османска империя значи не трябваше да бъде нападана,а другар?затова ли другарите изтрепахте в русия всички виновни за тва нападение,а днес се кичите като освободители?смях!обирането до шушка другар е комунистически патент,демокрациите не го ползват уви.обраните до шушка япония,южна корея,германия,франция...са днес наи-проспериращите страни в света или тва си го поизпуснал??в либия другар не измря 10% от населението и не избяга половината от него както стана вследствие на руско-асадското споразумение!и накрая ,къде е златото!!!!тва ви е нивото на руснаците .къде е златото и евреите са виновни!златото няма да бъде откраднато другар,просто ще бъде върнато на либииския народ в момента на успокоение на страната както стана на много места в подобни ситуации,но ако златото го заграбите вие повече никои няма да си го получи подобно на българия или испания!та комунист да пише за морал както ти казах и в предния пост е нахално!

    Коментиран от #64, #67, #156

  • 55 некойси

    70 2 Отговор
    Ах тази кръвожадна ку...а, не че Тръмп е кой знае какво, но на лицето и е изписано, че не е добре.
    Ако незапознат човек чете всичко това би останал с впечатлението, че разни велики сили се опитват да запазят израел като свещенна крава и са готови да хвърлят света във война без да им мигне окото.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 сноу

    43 3 Отговор

    До коментар #12 от "Наблюдател":

    Ами вземи че я почни тая хигиена от себе си ...Примерно щом лизнеш краварско-шопарски задник ,надниквай в кесийката и пресмятай дали си е струвало...

    Коментиран от #62, #102

  • 60 Българин

    3 44 Отговор

    До коментар #47 от "Саманта Фокс":

    Рових из Гугъл да разбера коя е Саманта Фокс. И разбрах, че по всяка вероятност си древен колкото нея за да сътвориш подобни простотии. Не се преуморявай много старче, че са не дадеш фира.

    Коментиран от #71, #97

  • 61 Лекар БГ

    72 3 Отговор
    Долината между реките Тигър и Ефрат е люлка на човешката цивилизация.Но на кого ли му пука в Монтана или Алабама за това.
    "Арабската пролет"донесе стотици хиляди жертви,мизерия,разруха,бежански потоци,невиждани от ВСВ насам.
    Миграционна вълна,засегнала Европа,но не и слонът в стъкларския магазин-САЩ.
    45 милиона души в южните африкански региони,днес гинат от глад.Какво е Йемен,Южен Судан,Сомалия?!Колко на практика са умиращите от СПИН и останалите болести?!Но,най-важното е да унищожим.Още да унищожим.Колкото повече-толкова повече.Ние сме "Мастър Шеф"на световното унищожение.Лошо няма-продаваме си оръжието,плащаме си на Армито.Всичко е точно.Големите съюзници,вкараха режимът на аятоласите в Иран./Франция и Германия/.Само че,се оказа,че аятоласите са шиити и конфликтът с"най-верните"съюзници на САЩ в Близкият Изток,салафитите и уахабитите-сунити от Сауди Арабия и ОАЕ,беше неизбежен.
    Ливан в средата на 20в.е наричан "Арабската Швейцария".Днес как да го наричаме?Това,което нацистите са практикували спрямо евреите,евреите от Държавата Израел,практикуват н Ливан,Палестина и Египет.Унищожение.
    Всъщност,Службите на САЩ,отдавна можеха и до ден днешен,имат възможността,да унищожат нарко-картелите от Мексико,Венециуела и Колумбия.Защо не им се получава?!
  • 62 Наблюдател

    5 63 Отговор

    До коментар #59 от "сноу":

    Русофилите сте най-големите експерти по лизането на задници. Ние българите не правим така. Против съм руските еничари от Поглед инфо, които водят война срещу България и налагане на руската гледна точка на събитията. Толкова е просто за разбиране

    Коментиран от #68

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 мушмурок

    60 4 Отговор

    До коментар #54 от "стоян георгиев":

    краварите защо търсят все една коалиция за нападение ? Защо не нападнат една държава сами ?
    Какво им беше виновен Садам че нападнаха Ирак ?
    А Сирия ? Ако сега една друга коалиция реши че перчема е диктатор , ще е оправдано ли да сринат краварника - а ?
    Навсякъде диктатори им се привиждат .
    1898-1910 (-?) - Филипините, военно-морските сили на САЩ свалят правителството и убиват 600 000 филипинци.

    1898-1902 (-?) - Куба, военно-морските сили на САЩ се сражават по време на испано-американската война.

    1898 г. (-?) г. - Пуерто Рико, окупация по време на испано-американската война.

    1898 (-?) г. - Гуам, военно-морските сили на САЩ окупират острова и построяват военна база.
    1901-1914 г. - Панама, военно-морските сили на САЩ окупират и анексират зоната на канала.

    1903 г. - Хондурас, морската пехота на САЩ потушава революцията

    1903-1904 г. - Доминиканската република, армията на САЩ потушава революцията.

    1917-1933 г. – Куба, армията на САЩ осъществява окупация и създава икономически протекторат.

    1951-1953 (-?)г. - Корея, армията и военно-морските сили на САЩ, заплаха от ядрени бомбардировки срещу Северна Корея и Китай.

    1953 г. - Иран, в резултат на операцията, ЦРУ сваля демокрацията и установява режим на шаха.

    1954 г. - Виетнам, съвместна с Франция, от страна на САЩ, ядрена заплаха срещу бунтовниците.

    1954 г. - Гватемала, операция на ЦРУ, бомбардиране от летищата в Никарагуа, ядрена заплаха от страна на САЩ след национализацията на ам

    Коментиран от #65, #81, #85

  • 65 Викай мощно:

    4 52 Отговор

    До коментар #64 от "мушмурок":

    У Й за РУСЛЯМСКИЯ КЕНЕФ и да не ти дреме на..."петолъчката" ..отзад!
  • 66 факт

    25 0 Отговор
    същото се отнася за нейната партия!
  • 67 мушмурок

    51 3 Отговор

    До коментар #54 от "стоян георгиев":

    1960-1975 г. - Виетнам, армията, военно-морските сили и военно-въздушните сили участват във войната във Виетнам. Един милион убити в най-дългата война на САЩ, заплахата от страна на САЩ с атомни бомбардировки през 1968 и 1969 г.

    1963 г. - Ирак, ЦРУ организира преврат, в който президентът е убит, а партията Баас идва на власт, Саддам Хюсеин се връща от изгнание и оглавява тайните служби.

    1963 г. - Ирак, ЦРУ организира преврат, в който президентът е убит, а партията Баас идва на власт, Саддам Хюсеин се връща от изгнание и оглавява тайните служби.

    1969-1975 г. - Камбоджа, армията и военно-морските сили на САЩ бомбардират страната. За десет години са убити до 2 милиона души от бомбардировки, глад и политически хаос.

    1973 г. - Чили, военен преврат за свалянето и убийството на президента Салвадор Алиенде.

    1983-1984 г. - Гренада, военно нахлуване на армията на САЩ четири години след революцията.

    1989 (-?) г. - Панама, армията на САЩ сваля националното правителство, повече от 2000 убити.

    1990-1991 г. - Ирак, бомбардиране, нахлуване на армията на САЩ, военноморска блокада на иракските и йорданските пристанища, въздушни удари; 200 000 души са убити в резултат на нахлуването в Ирак и Кувейт; мащабно унищожаване на иракските военни.

    1992-1994 г. - Сомалия, окупация от армията и военно-морските сили на САЩ, участие в гражданската война.

    1994 г. - Хаити, нахлуване на войски на САЩ, морска блокада и окупацията на страната, свалянето на военн

    Коментиран от #70

  • 68 по големи лизачи от соросоидите

    59 5 Отговор

    До коментар #62 от "Наблюдател":

    няма.
    Eдин от любимите похвати на соросоидите да очернят нормалните хора е да ги обявяват за русофили и “платени слуги на Путин”. Техните продажни и промити мозъци не могат да допуснат, че човек може просто да бъде “българофил”, да милее за Отечеството си и да има над средната интелигентност.

    Соросоидите прикриват истинските си намерения зад красиви думи, като толерантност, демокрация, човешки права, равенство и прочие, които благодарение на тях започнаха да девалвират в общественото съзнание.

    Коментиран от #73

  • 69 Бойко в затвора

    24 7 Отговор
    Путин евава майката на волжките българи, няма как да го обичам, но много се кефя, че и го наби на тази точно.
  • 70 Само питам

    4 58 Отговор

    До коментар #67 от "мушмурок":

    Какво си се разпенявил бе русоид, отново громиш американския империализъм, нали. Нищо старо не е забравено, нищо ново не е научено! Трябва на бившите партийни секретари със закон да се спре достъп до Интернет!

    Коментиран от #72

  • 71 Саманта Фокс

    39 3 Отговор

    До коментар #60 от "Българин":

    Ма ти рови чак в Гугъл за да разбереш коя е Саманта Фокс ? Браво на тебе !
    Ма сигурно не ти трябва да ровиш в Гугъл за да разбереш кой например е Азис ??!!
    Ба ти и промития чалгар дето си !
  • 72 на сороснята като тебе само един уей

    32 2 Отговор

    До коментар #70 от "Само питам":

    за да се успокои малко.
    Душевен оргазъм ли изпитваш от простотиите дето ги пишеш ?
  • 73 Наблюдател

    2 48 Отговор

    До коментар #68 от "по големи лизачи от соросоидите":

    Ти не си русофил, ти се направо путлераст. И ако изкараш главата от задника на Путин, ще разбереш, че джуджето психопат е най-големият враг на Русия. И нормален човек днес не може да подкрепя Путин и путинова Русия.

    Коментиран от #76, #127

  • 74 оня с коня

    5 56 Отговор

    До коментар #53 от "конски работи":

    Това че наричаш Държавата която е КОМАНДИР НА СВЕТА "Краварник", говори единствено за Първобитния ти Русофилизъм и Непоправимо Увредено Възприятие на Реалностите.А колкото до Новаторското ти Предложение САЩ да се разоръжат за да "дадат Пример",...ами те си Минаха по реда с Примерите и ТОЧНО ЗАТОВА Хвърлиха Атомната бомба- в Япония - за да види Света колко е лошо това Оръжие и НИКОГА ПОВЕЧЕ да не го Допуска!А отговорът пък на Въпроса ти С Какво право Америка налага Ембарго на Други държави е елементарен - ЗАЩОТО МОЖЕ,ЗАЩОТО Е ФИНАНСОВ ГИГАНТИ ако си забелязал- Америка НЕ САМО НАЛАГА Ембарго на "когото трябва" Самата тя,а има и ВЛАСТТА ДА ОРГАНИЗИРА Световно Такова,въпреки Несъгласието на отделни Държави...които обаче ПОСЛУШНО ИЗПЪЛНЯВАТ Амер. Повеля,за да не ядат "Мазната опашка":)

    Коментиран от #84, #93

  • 75 До 34

    49 0 Отговор
    Абе стуенчу, ти с всичкия ли си? Ми ти казваш на черното бяло. Че как може да сравняваш Либия на Кадафи която беше втората по развитие държава в Африка (след Южна Африка) със сегашната каша, бе? Че те имаха по едно време най-високия индекс на човешко развитие в Африка, бе. А сега може да отидеш на пазара и да си купиш роб. И на всичкото отгоре нямахме тия бежанци с лодките катаден.
  • 76 чиба бе шмекер

    57 1 Отговор

    До коментар #73 от "Наблюдател":

    Психопатите управляват краварника. Само войни , разрушения и нищо градивно. Изнудване на всички - даже и съюзниците и въпреки това продължават да трупат дългове.
  • 77 Ало 74

    36 1 Отговор
    а земи са запри малко. Финансовия гигант го видехме преди 10 години.
  • 78 Анонимен

    42 2 Отговор
    Ей кукундел Сирия ще я унищожите ама вземате си мигранатите.... За вас нефта и държавата на Европа лентяите.....
    Поне ги хранене и ги поддържате... Ние не сме длъжни да ви обираме негативите
  • 79 Analizator

    35 2 Отговор
    Един и същи гнусен еврейски трол обикаля темите и сере наред дебилна западна пропаганда и опорки.
  • 80 The Pest

    2 38 Отговор
    Да поизровим разни стари компромати за да напомним на верните фенове на сайтчето , колко лоши са американците . Не виждам на кого донесе нещо добро това че Асад уж още е на власт . Този човек е само пионка без реална власт днес , всичко се управлява от Русия и Иран , а "развенчаната" от разузнаването иранска ядрена програма си се развива доста добре
  • 81 стоян георгиев

    4 44 Отговор

    До коментар #64 от "мушмурок":

    не нападат сами другарю щото не са сами!при въпросните кравари е целия нормален свят.подчертавам нормален,без комуняги и олигофрени .съвсем нормално е да са в широка коалиция особено като защитават колективен интерес.перчема другар иска да е диктатор подобно на другаря путин ама не му се получава уви и за жалост на такива ентелигенти като теб!и не ми постваи партенките от съветската пропаганда от 1976 година.тва дето го пишеш за истина не е вярно,още с първото ингфо за убитите филипинци,после е подобно,лъжи лъжи...лъжи!във виетнам другарю американците бяха поканени от законното правителство подобно на ситуацията с путин в момента.що пишеш против виетнам ,а сега в същата ситуация оправдавш путин бе другарю?и отговаряи конкретно на въпросите ми,а не ми постваи опорките дето са ти дали да се правиш на компетентен.

    Коментиран от #90

  • 82 Трол

    38 2 Отговор
    Хилари, леко че на тия години ще получиш някой инсулт от претоварване да оправяш света. Дърта кукувица нали беше социалист тая, видя на къде духа вятъра и се обърна на там, избори идва и тр да се подмаже на тъпите си избиратели, които зяпст снн и вярват на всичко което предават телевизора
  • 83 Американски националист

    47 1 Отговор

    До коментар #6 от "tost":

    Да не забравяме и Виетнам, Кувейт и наскоро опити за дестабилизация на Венецуела !
  • 84 Гост

    37 4 Отговор

    До коментар #74 от "оня с коня":

    Като ти чета простотиите и си мисля,че конят ти ги е писал.Не може да си толкова ,,умен,,Някога новият ни шеф каза:знам,че всички шефове са педерасти.И твоите краварски са такива.Щели да показват колко е лоша бомбата.Ти си направо академик по простотия.Говедо не кравар.

    Коментиран от #87

  • 85 стоян георгиев

    2 28 Отговор

    До коментар #64 от "мушмурок":

    ето как е завършила воината на сащ във филипините.вместо 6000000 убити са загинали между 12-20000 .справка руското вики!
  • 86 Иврупеица

    40 2 Отговор
    Баба Ванга е казала-третата световна война ке почне от Сирия и..............Русия ке победи.Ами сега?
  • 87 оня с коня

    0 27 Отговор

    До коментар #84 от "Гост":

    Тук е ПЪЛНО с Умни хора,ТИ обаче налиташ да четеш ТОЧНО МОИТЕ Простотии.Та КОЙ от двама ни е Простият казваш?:)
  • 88 стоян георгиев

    2 41 Отговор
    та да се повторя.инфото от руския саит поглед нито е някаква сензация нито е нещо таино.при обама имаше идея да се подпомага съпротивата срещу асад дори и с военна интервенция,което трябваше да стане за да не се настанят там иранци и руснаци.момента се пропусна и сирия си остана разорана нива.сега руските тролове искат да прехвърлят вината на запада ,като подкрепял противниците на асад.само че европа и сащ не щат авторитарни режими никаде по света и ще подкрепят техните демократични алтернативи.тва е напълно естествен процес ,подобно на това путин да подкрепя диктатори и тирани.

    Коментиран от #92, #166

  • 89 Чата

    31 2 Отговор
    Интересна работа! Турция и Израел са в конфронтация, но на едните и другите им пречи Башар Асад! Мен пък ме е яд на главанака Исперих кан! Така ли не можа да намери някое по закътано и не толкова стратегическо кътче по цял свят! Аспарухе, да ти ейба и кръстопътя!
  • 90 мушмурок

    39 2 Отговор

    До коментар #81 от "стоян георгиев":

    Краварите са лицемери и не смеят сами да заемат позиция . Пък и ще ядат дървото. Видяхме ги с една коалиция от 67 държави в Сирия каква я надробиха. Ама бягаха ли от Либия ? Бягаха! А от Афганистан сега бягат ли - бягат.

    Коментиран от #120

  • 91 Лудата бабка

    42 1 Отговор
    Поклонничка на Дявола!!! Цялата американска политика се гради на войните от всякакъв аспект - държавни, граждански, партизантски, мафиотски, здравни, икономически, валутни, суровинни, хуманитарни, климатични и прочие. Когато примитивен индивид се докопа до властта е много ясно, че с примитивния си мозък няма да създава хапче за удължаване на живота, а като примитивен индивид ще се занимава със скандали, кражби, насилие!!!
  • 92 мушмурок

    41 2 Отговор

    До коментар #88 от "стоян георгиев":

    Краварите и ЕС сега да възстановяват Сирия , да не се правят на улави. Няма само да разрушават. Трябва от ООН да ги задължат да върнат облика на държавата. Иначе като крадоха петрола им беше добре - нали !

    Коментиран от #122

  • 93 конски работи

    35 1 Отговор

    До коментар #74 от "оня с коня":

    Коя е държавата командир , че питам за един приятел ?!!
    Тая дето заемите и са по големи от на целия останал свят общо ?
    А защо тогава всички търчат в Кремъл а не в бялата колиба ? Кой вече го има перчема за вожд ?
    Ще ги изритат от всякъде . Срокът е 2028 година.Свърши се с тарикатлъците , колелото е завъртяно.
  • 94 Сатъра

    35 3 Отговор
    Трябва да унистожим АМЕРИКА НАЙ ГОЛЯМИЯ ВРАГ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО.
  • 95 Чата

    33 1 Отговор
    Тая надмина и Жириновски по войнственост! Все трепят, все унищожават...! По добре да се огледа, дали докато вечеря с милия си съпруг, под масата не е заела смукателна позиция някоя стажантка с по як бюст и дали господин Клинтън примижва сластно само от хубавото вино!?
  • 96 Внимание

    22 1 Отговор

    До коментар #46 от "оня с коня":

    Оня още спи, коментара е от коня!
  • 97 Петко

    21 0 Отговор

    До коментар #60 от "Българин":

    Барабар Петко с мъжете искаш да си. Първо си избърши жълтото около устата, след това реви колкото можеш да дойде майка ти да ти смени насрания памперс, пък след 30 - 40 години като ти узреят семките в главата пиши коментари!
  • 98 чичо

    30 1 Отговор
    По същата логика и вас трябва да унищожим-заради индианците,виетнамците...
  • 99 Думам ти дъще, ...

    15 0 Отговор
    Сиреч, Русия? Мечтите са позволени, но са си мечти. Ту вирус, ту безумен, аман!
  • 100 Николас Мадуров

    26 1 Отговор
    Ами дядо Бил Ка.линтън като не я оножда редовно липсата на любОФ ражда безумие и агресия и ако иска хихи.лари да яде на Николас второто име
  • 101 Горо

    33 1 Отговор
    Има ли изобщо място по света, където "страната на демокрацията" САЩ да не се месят, използвайки всякакви средства, за да наложат политиката си и да прокарат своите интереси? Виждаме какво се случва и тук - в България - подкрепа за техния наместник Бойко Борисов, който не прави крачка без да се посъветва с американския посланик. В следствие на това страната ни никога не е била по-зависима и по-експлоатирана, колкото през 10-годишното управление на Борисов, който се откупва, за да остане на власт с военни поръчки за армия със символичен състав и нищожно значение за региона.
  • 102 Матрьошко

    6 1 Отговор

    До коментар #59 от "сноу":

    Не си прав,прави го за удоволствие.
  • 103 Vladimir

    21 1 Отговор
    Господ наказа еврейте със Хитлер заради това че го разпнаха на кръст. Сега с кого ли пак ще ги накаже за това че манипулират целия свят за лична изгода. Едно знам няма ненаказан Зло
  • 104 Стуенчо

    26 1 Отговор
    а кво щеше да стане ако бяха свалили Асад? В най-добрия случай щеше да е като Ирак, демокрация, но има опасност да се взривят докат се прибираш от магазина. Или може би Либия - странат с 2-3 правителства, роби и ислямисти. Питай шефовете и ми кажи кво мислят.
  • 105 До 88

    29 2 Отговор
    А трябва да е сензация стояне, трябва. Държавният секретар на държавата която претендира за спазване на законите, човешките права и кво ли още не заявява в прав текст че Сирия трябва да бъде унищожена.
  • 106 Мда

    27 1 Отговор
    Тая баба светът и е крив, че пресъхна щото не можеше да се дореди от Моника!
  • 107 ТОЧКАТА

    14 0 Отговор
    помните ли мъжо и' какво рецитира на български!???>....
  • 108 Нашенец

    3 31 Отговор
    Все едно четеш редакционна статия на в. "Работническо дело" от 1965 ! Българските каскети зомбирани от Сибирското джудже не можаха да разберат ,че в днешната епоха трудно можеш да лъжеш и манипулираш хората ! Спрете с инфантилните статии ,ние не сме идиоти !

    Коментиран от #110, #113

  • 109 боби

    13 1 Отговор

    До коментар #12 от "Наблюдател":

    Един от малкото смислени коментари
  • 110 Самюел

    37 2 Отговор

    До коментар #108 от "Нашенец":

    До НАШЕНЕЦА с американско самосъзнание:
    Грую, у нас така се разсъждава защото над 50% от населението
    ни симпатизира на Русия.
    А теб, като не ти харесва тук си взимай капата и отиди да
    слугуваш на янките !
    Послеслов:
    Добре че американския народ успя да отстрани тази кокошка
    от пътя и към Белия дом, защото това чудовище е най-голямата
    виновничка за съсипването на Либия и Сирия и притока на бежанци
    към Европа.

    Коментиран от #144, #146

  • 111 Кой68

    27 1 Отговор
    Ето това е страната на злото и лицемерието....Пуска свойте отровни пипала като Коронавируса😱.Някъде бях чел че евреите били "богоизбран"народ,а те са прокълнат народ.Като им припари на дирника и се сещат за "холокоста" ,а иначе постоянно мислят за война и убийства... Отвратителна и подла политика😱😱😱😱
  • 112 Алфа Ромео

    31 2 Отговор
    Един Йелоустоун само и ще се сетите че не сте безсмъртни и не може да се разпореждате със съдбите на милиарди хора...
  • 113 бай Шиле

    3 20 Отговор

    До коментар #108 от "Нашенец":

    Дружбата със САЩ е като слънцето и въздуха за всяко живо същество.
  • 114 бай Шиле

    31 3 Отговор
    А дано Хилари стане президент и да нападне Китай и Русия.Три дни след това на Земята ще се възцари мир.Тъй като САЩ вече няма да съществува.

    Коментиран от #142

  • 115 IDIL

    24 2 Отговор
    Империя на злото ФАЩ най голямия агресор ,избил кореното население на Америка пръв използвал атомни бомби срещу цвилното население на японските градове Хирошима и Нагасаки убивайки стотици хиляди жители и много деца,създава хаос и войни по целия свят разсипаха сумати държави тия трябва да бъдат съдени за най голямите престъпления срещу човечеството и трябва да бъдат унищожени заедно с чифутите само тогава ще има мир на земята
  • 116 Генерал Иванушка Водков

    5 9 Отговор
    Правилно!
    Мюслитата трябва да бъдат затрити немедлено!!!!
  • 117 Това ли е

    22 2 Отговор
    Причината Асандж да е в затвор, измъчван, за да не може да покаже повече документи, може би касаещи по-близо време, т.е. какво се случва сега
  • 118 факт

    23 1 Отговор

    До коментар #2 от "123":

    тя винаги си е била с увреден мозък!
  • 119 БатМишо

    16 2 Отговор
    А Русия Иран и Китай знаят ли че ще унищожават Сирия -щото те не са разбрали по бягането оттам на американската армия и са с грешно впечатление -някой да ги уведоми че ще им спира петрола да не стане не знаехме че войниците ви са там кът с турските де кът ударят
  • 120 стоян георгиев

    2 19 Отговор

    До коментар #90 от "мушмурок":

    ти явно си някои гаражен герои.кравари...бягали...от къде са избягали бе другар краварите?те са във виетнам,кво да говорим за афганистан или сирия.виетнамците сега им шият гащите за два и педесет на месец на човек и им целуват бягащия !егати и смешките пишеш честно!в афганистан се скъсаха от бягане няма спор и владеят 50 милионна страна с 14000 корпус без да дават жертви.в ирак е същото в сиря същото.егати и бегълците са тия кравари еи.като излезеш от опрките и глупостите стават още по-смешни.и като изтрезнееш да не забравиш документите за зелена карта другар.тая година дано те вземат ама едва ли!
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 стоян георгиев

    4 19 Отговор

    До коментар #92 от "мушмурок":

    ако беше маааалко ама мааалко запознат щеше да знаеш че в американската зона всичко е вече въстановено.рака,кобане...и т.н. градове държани от кюрдите са оправени.обстановката спокоина,хората си бачкат.сащ и съюзниците набиха милиони за техника,инфраструктура и материали.отвори на рака ,дето бе сравнена със земята и гледаи как се строи и оправя.после отвори зоната в която са руснаците и сравняваи.хомс ,гута,хама,източно алепо... са призрачни градове .разрушени и изоставени.та другарю тва е положението,щото е лесно да публикуваш лъжливи опорки ,а като трябва да си конкретен и се оказваш тотално неподготвен.

    Коментиран от #124

  • 123 Само

    18 2 Отговор
    като си помисля,че тая грозна кикимора можеше да е президент...
  • 124 Направо

    13 4 Отговор

    До коментар #122 от "стоян георгиев":

    втори Дубай.Сигурно и сам не си вярваш ама нали трябва да кажеш нещо.

    Коментиран от #155

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 МИХАЙЛОВ

    25 3 Отговор
    ....И НЕЩО КОЕТО
    ПРЯКО ЗАСЯГА НАС - БЪЛГАРИТЕ -
    .....ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ
    КОГАТО ХИЛАРИ КЛИНТЪН
    БЕШЕ ДЪРЖАВЕН СЕКРЕТАР НА САЩ
    ...ВНЕЗАПНО ДОЙДЕ
    НА КРАТКО ПОСЕЩЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ
    И СЕ СРЕЩНА САМО
    С ГРУПА БЪЛГАРСКИ
    ЦИГАНСКИ ТАРТОРИ...
    ...И ЕТО КАКВО ИМ КАЗА:
    ...."ВИЕ ЦИГАНИТЕ В БЪЛГАРИЯ
    СТЕ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ,
    НО БЪЛГАРИТЕ СЕГА ВИ РЕПРЕСИРАТ
    И ТЕРОРИЗИРАТ,
    БЪЛГАРИТЕ ВИ УНИЖАВАТ
    И ОБРУГАВАТ,
    БЪЛГАРИТЕ ВИ ОГРАБВАТ,
    БЪЛГАРИТЕ НЕ ЗАЧИТАТ
    ВАШИТЕ ПРАВА И СВОБОДИ,
    БЪЛГАРИТЕ НЕ УВАЖАВАТ
    ВАШИТЕ ТРАДИЦИИ И КУЛТУРА,
    БЪЛГАРИТЕ ПРОЯВЯВАТ
    РАСИЗЪМ КЪМ ВАС...
    ...И ЗА ТОВА САЩ СА МНОГО ЗАГРИЖЕНИ ЗА ВАС - ЦИГАНИТЕ...
    ...И ЗА ТОВА ВИЕ БЪЛГАРСКИТЕ ЦИГАНИ ТРЯБВА
    ДА ЗАПОЧНЕТЕ БОРБА
    СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ РЕЖИМ
    ЗА ВАШИТЕ ПРАВА И СВОБОДИ,
    ЗА РЕАЛНО УЧАСТИЕ
    НА ВСИЧКИ НИВА
    В
    ДЪРЖАВНАТА ВЛАСТ
    И ИНСТИТУЦИИ
    С ВСИЧКИ СРЕДСТВА...,
    ...А САЩ ЩЕ ВИ ПОДКРЕПИ
    С ВСИЧКО НУЖНО ЗА ЦЕЛТА"...
    / КРАЙ НА ЦИТАТА /
    ...ЕДИН ОТ ПРИСЪСТВАЩИТЕ
    ЦИГАНИ ТОГАВА СЕ РАЗТРЕПЕРВА ОТ СТРАХ И УЖАС...ТА СЕ НАЛОЖИЛО ДА ГО СВЕСТЯВАТ...
    ...СЪЩИЯ ЦИГАНИН
    ПО-КЪСНО СПОДЕЛЯ,
    ЧЕ "ТАЯ ЛУДАТА ХИЛАРИ
    БЕШЕ СЪВСЕМ ПРЕВЪРТЯЛА
    И ИСКАШЕ ОТ НАС ЦИГАНИТЕ
    ДА ПОЧВАМЕ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА
    СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ
    ПЪК САЩ ЩЕЛИ ДА НИ ФИНАНСИРАТ, ДА НИ ДАДАТ ОРЪЖИЕ И ДА НИ КОМАНДВАТ
    И ДА НИ КАЗВАТ КОГА КАКВО ДА ПРАВИМ...
    ...ТА ТАЯ ОТКАЧАЛКА
    НАПРАВО ИСКАШЕ ОТ НАС
    ДА ЗАПАЛИМ БЪЛГАРИЯ
    И ДА ПОЧВАМЕ АТЕНТАТИ И
    ГРАЖДАНСКА ВОЙНА КАТО
    АЛ КАЙДА В СИРИЯ И ИРАК...
    ...МА НИЕ ТОГАВА И КАЗАХМЕ,
    ЧЕ НЕ Щ
  • 127 Да бяхме

    10 2 Отговор

    До коментар #73 от "Наблюдател":

    забравили Сирия" Също като Афганистан,Ирак,Либия...Ех Стоенчо,Стоенчо отдалеч си личи,че много ги разбираш.
  • 128 Нане

    21 3 Отговор
    я тия откриха топлата вода? Сирия беше трън в очите на Юдея! Тази война е дело и финансирана от юдей, американци, саудитци и турци! Те създадоха и финансираха башибозука барабар с франсетата. Явно идеята им е била да се парчедоса и унищожи една процъфтяваща държава. И тия дебили ни учат на демокрация?!
  • 129 Ники

    8 6 Отговор
    Ама аз не разбира. САЩ вече обходиха толкова държави на полуострова. Какво чакат,че на хвърлят ръкавицата и на Иран. Още повече сега изтегените(ужким след победа)войници от Афганистан какво ще ги правят?
  • 130 Kukri

    19 1 Отговор

    До коментар #5 от "Rothachild empire":

    Евреите се хранят с омразата на останалите към тях... Има само един народ който им е направил евала и те искат да го унищожат. Този Народ е Българският. На финалната права евреите ще се удавят във собствената си арогантност... Вече сме на правата... Предстои финала
  • 131 Гешефт

    10 2 Отговор

    До коментар #12 от "Наблюдател":

    Отново про-краварски гъзоблизец се разсмърдя !!!
  • 132 Каквото повикало, такова се обадило

    15 2 Отговор
    ЕЙ, БАЙ ДОНЧО НАПРАВО Е ХЕРУВИМ ПРЕД ТАЗИ ЧИФУТКА. ЗАРАДИ ТАКИВА ЛУДИ ЛИДЕРИ ИРАН ТРЯБВА ДА ИМА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ. СВЕТЪТ СЕ КРЕПИ НА ПАРИТЕТ!
  • 133 1122

    17 0 Отговор
    Ако някой реши да унищожи квартала в който живееш много ли ще ти е хубаво?На чужд гръб и сто тояги са малко НО НЕКА И НАД ТЕБ НАДВИСНЕ ТАЗИ ЗАПЛАХА КОЯТО ИСКАШ ЗА СИРИЯ !
  • 134 Българин

    18 3 Отговор
    Омръзна ми от неграмотни американофили джендъри!!
  • 135 Реялист!?

    19 2 Отговор
    От къде се навъдихте "демократи"? Без да имате познания за историята на света, правите коментари срещу нормално мислещите. Американците са новите фашисти на света! 8753
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 библ истина притча

    16 1 Отговор
    Дявол в човешко тяло.по делата им ще ги познаете.Защото Сатана може да приеме и човешки образ.
  • 138 Шаран БГ

    11 2 Отговор
    Налага ми се от време на време да препрочитам една дебела книга. Там някъде към краят и е написано, че Армагедон ще го има! Т.е. ще се съберат на едно място много войски, трепането помежду им ще започне и вероятно ще прерасне в т.н. Апокалипсис. Един няма да устиска и ще метне ядрена ракетка или бомбичка. Дали "клечката ще я драсне" многоуважаваната г-жа Клинтън или някой нещастник ще направи атентат в Сараево - без значение! Важното е да има мурабе, защото Каин уби Авеля. И защото не е важно кой ще спечели битката, а кой ще спечели финикийските знаци. Този път никой нищо няма да спечели.......Земята / ако не се разцепи о две/ ще стане едно огнено радиоактивно кълбо, което ще се търкаля на воля във Вселената....Мъчно ми е .....ама дано не става.......докато съм жив .
  • 139 Еййй

    9 1 Отговор

    До коментар #17 от "Истината":

    Не така бре тъпчо.
    Ти кат сиси дал га....а под наем и робуваш за жълти центове.
    Да не мислиш,че сирииците са роби кат нас.
  • 140 Опа

    11 2 Отговор
    Е, те това е е демокрация по американски
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Лея

    4 10 Отговор

    До коментар #114 от "бай Шиле":

    Бай Шиле и да ги няма САЩ не забравяй, че съществува Россия,не по-малък агресор! Това е доказано в световната история и важи и днес!И който не признава това е лицемер и семпъл мозък!!!
  • 143 мила моя мамо

    6 2 Отговор
    Тъщата ми е като,Хилава-ри Клен-танннннн
  • 144 Лея

    3 8 Отговор

    До коментар #110 от "Самюел":

    Бай Шиле и да ги няма САЩ не забравяй, че съществува Россия,не по-малък агресор! Това е доказано в световната история и важи и днес!И който не признава това е лицемер и семпъл мозък!!!
  • 145 гражданин

    15 2 Отговор
    Сирия,Либия,Ирак(два пъти),Афганистан,Югославия,Украйна,Виетнам,Панама,Никарагуа и т.н., и т.н.... Неолибералните соросоидни фашизоиди от задокеанската империя на злото постоянно и методично сеят разруха и страдания навсякъде,където стъпят.Единствената им цел е разграбване и унищожаване на цели държави заедно с народите,които ги населяват! А благородното им оправдание за кървавите "оранжеви"революции е циничното прокламиране на "демократични ценности"! Извратени изверги! Цинични престъпници! Гнусни ликвидатори на всичко човешко!

    Коментиран от #158

  • 146 Лея

    2 11 Отговор

    До коментар #110 от "Самюел":

    Абе Самюел ли си,Грую ли си,как пък ги изчисли тези проценти бе ,морук!?Да не би да си имаш социологическа агенция лол?Я по добре ходи се гръмни!На всички тук им е писнало от руското влияние и дебилните им политики, които ядохме 45години,смешник недоклатен!!!Умрял някой тук да бъде отново под руски ботуш, особено пък на този дребен гном Пъти!!!
  • 147 serjant

    4 0 Отговор
    njama li da e po -lesno da unishtojim taja , i sveta shte stanepo-spokoino mjasto za jivot...
  • 148 Шанс!

    15 1 Отговор
    Това лудо бабе с допълнително мозъчно увреждане след мозъчен инсулт открито крещеше да убият Кадафито!Направиха го проблечени спец части!Сега Европа се пълни с всякакви откачалки и подчовеци!Да живее Тръмп!Бизнесмен и трезв политик!Искаш плащаш получаваш!Сирия петрол газ три реколти 80%напояеми площи и две племена които не се дишат!Плюс енергийни коридори и руски бази!Разбиха всичко за нищо
  • 149 И кво

    12 1 Отговор
    Хилари килъри точеше зъбки на Русия, и като нищо би спретнала световна война. За тва Американците не я избраха, тая не подбира, и гледа все на нейната да е.
  • 150 Байчо

    6 1 Отговор
    Последните изречения наистина са смразяващи Психопат политик и президента на най-въоръжената страна тогаз щеше да стане като с динозаврите.
  • 151 ели

    11 1 Отговор
    Винаги съм казвал, че Америка е "Световно зло" защото тая държава е създадена от убийци и престъпници от сган от създателя " бащата на нацията до болната от шизофрени Х.Клинтън "1.Indígena americana, genocidio de la población indígena de las Américas, holocausto Indígena; 2. Indian Genocide: 3.Amerindian genocide, 4.American Indian Holocaust[4][5], 5.American Holocaust[6]; (превод от английски)“.Бащата-основател на Америка Джордж Вашингтон (1789–1797) нареди на генерал-майор Джон Съливон да атакува Ирокело през 1779 г. и „да слушате предложение за мирни преговори, докато всички селища в региона не бъдат напълно унищожени “. Съливан направи по нареждане и както беше обяснено в първия си доклад, той каза: „Целият красив регион ce превърна в размирна и отвратителна руина от трупове “ и съобщи, че на местните жители унищожили всичко, което изкарва прехраната им“. Според него индийците са били ловувани като диви животни във война на изтребление.Бруталността е потвърдена от Вашингтон. Защото според казаното от Вашингтон през 1783 г .; „Индийците са диви животни, които не заслужават да видят нищо друго освен масово унищожение от белите. Те не се различават от вълците, в крайна сметка и двете са дивечови животни, дори ако са различни по форма. "Колонистите разглеждали индийците и вълците като диви животни с общи аспекти, и двамата са имали сходни практики и с двамата: „Тe давали месо което е отрова на вълците , давайки одеалата на коренните американци, зара

    Коментиран от #161

  • 152 Истината

    12 1 Отговор
    Хилари,май е време най омразната държава на света САЩ да бъде унищожена.
  • 153 хитлер

    7 1 Отговор

    До коментар #29 от "БПФ":

    Щот е еврейка мръсницата гадна.
  • 154 миседниш накура

    6 1 Отговор
    мръсна чифутска подлога,както всички демократи по света,включително и в България
  • 155 стоян георгиев

    2 4 Отговор

    До коментар #124 от "Направо":

    напиши ракка в търсакчата бе другар или кобане.има поне 100 филма от 2019 и 2020 кво се е въстановило.може след това да напишеш да речем гута или хомс и гледаи кво е положението 2020 !като те хванат че лъжкаш как почваш като шопа пред кенгурото в зоопарка ,а другарю?

    Коментиран от #173

  • 156 георги стоянов

    2 4 Отговор

    До коментар #54 от "стоян георгиев":

    VENSEREMOS!
  • 157 тап

    8 1 Отговор
    Всички агресори - подпавачи на войни са мръсни, гадни вонящи, скапани животни. Проклети да са , да се продънят в деветия кръг на ада! Аннатема!
  • 158 Овен

    7 1 Отговор

    До коментар #145 от "гражданин":

    Ти кво искаш от държава създадена от най голямите отрепки на света убийци, наркомани,гейове проститутки педофили ...това е ФАЩ изпълзяла от ада
  • 159 разума

    6 1 Отговор
    Логиката е само една интереси и пари. В капиталистическа САЩ друго няма...................доказателствата до днес че е така са предостатъчно.
  • 160 Стою

    11 1 Отговор

    До коментар #17 от "Истината":

    Асад е законния президент на Сирия. Животно го нарече един леко изтрещял перхидролен тип.Та каква ти е истината -не е съвсем ясно.
  • 161 Сссссссс

    1 5 Отговор

    До коментар #151 от "ели":

    А мирните индианци не са ли нападали бели не са ли убивали жестоко, плюс скалпиране. Ти имаш надмощие и казваш на врага да се предаде но той се бие в гърдите и води партизанска война, ти как ще постъпиш а моралната.Или ще ми кажеш те белите са ги поробили ами по същата логика защо българскоте конници са дошли на балканите и са клали гърци, за да направят държавата България. Или е така си ги плякаш колко а не заспиш.
  • 162 Факти

    1 5 Отговор
    Ганьо великолепни си оправи държавата, и дава насоки кой кво требвало да прави, и кой какъв бил.
  • 163 Дарил

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "боцмана":

    Кръчмарски мислител...
  • 164 кучето

    7 1 Отговор
    УМРЕТЕ АМЕРИКАНЦИ!!! УМРЕТЕ !!!!!!
  • 165 Да бе,най мирните терористи

    9 1 Отговор

    До коментар #30 от "Не пойдет":

    Да бе,най мирните терористи,натикани в Идлиб,които турците бранят със зъби и нокти и воюват с тях рамо до рамо в чужда държава.когато американците засипваха с бомби дори болниците си мълчахте,защото на тях им е позволено .благодарение на Путин Сирия не е разпарчатосана .когато воюваш в чужда държава би трябвало първо война да и обявиш.Фобре,че е много интелигентен,че ако руското оръжие беше в ръцете на Ердоган,третата световна щеше да е минала и сега нямаше кой да плюе отрова по форумите
  • 166 Гост

    7 2 Отговор

    До коментар #88 от "стоян георгиев":

    А не тъпунчо,като ми говориш постоянно за диктатори,Тръмп какъв е според теб,а Обама,а Клинтън.като кон с капаци си ,много модерно е сега да обявяваш този който не играе по твоята свирка за диктатор.Има си държава,има си народ който го избира.Ердоган е ангелче небесно,той е нападнат от Сирия и се брани от нея в Турция.бъди по обективен и се интересуваха от история

    Коментиран от #170

  • 167 KKKK

    17 1 Отговор
    А Обамката с Нобелова награда за МИР! Ирония или подигравка. Или обикновена корупция.
  • 168 Слави Славов

    11 1 Отговор
    Да,време е да се унищожи,но не Сирия,а САЩ!
  • 169 КлинТ

    6 1 Отговор
    Злодеида в действие !
  • 170 стоян георгиев

    1 4 Отговор

    До коментар #166 от "Гост":

    ердоган е тиранин,тръмп много би искал да бъде ,но няма как да му се получи другарю.щото в демократичните държави има разделение на властите .знаеш ли колко я интерасува нанси пелоси дали тръмп иска да е диктатор?навря го в на кучето г..а!тва при путин и ердоган няма как да стане другарю гаражен герои, щото въпросните са узурпирали цялата власт.дано си усетил разликата ама се съмнявам.та не ми викаи тъпунчо щото спрямо теб съм титан на мисълта!особено след твърдението ти че имало народ ,които избирал в сирия.в сирия другар асад е потомствен президент.знаеш ли колко го е интерасувало ,за кого е гласувал народа?точно толкова колкото го е интерасувало да речем другаря ти сталин.та за една такава страна сте вие.да ви дадат по една права лопата и да пеете и риете по цял ден за два лева,а като някои вземе да се прави на умен да го закопават на място!сега ви е крив борисов ,крал бил бил мутра...при асад или путин щеше да сте буби ненагледни ,а тук се дървите и викате именно такива да ви управляват щото много ви харесвало през соца и при разните там диктатори.ама що един не взе да се изсели ,я в русия или северна корея бе,а сте се загнездили тук и ривете против правата и свободите си?
  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Българин

    4 1 Отговор
    Смърт за Америка и изроди те там..
  • 173 От 124

    2 0 Отговор

    До коментар #155 от "стоян георгиев":

    Туй сЪ вика пропаганда,бе стоенчу,ама те такива лековерни пуйчета като теб лесно кълват.Пък те,горките хамери безвъзмездно и безкористно сеят демокрация и блага по света. И един елементарен въпрос-защо "бежанците" не отиват във "демократизираната" територия ами търсят спасение в Турция?

    Коментиран от #174

  • 174 стоян георгиев

    1 1 Отговор

    До коментар #173 от "От 124":

    пропаганда е наистина,плана маршал също бе пропаганда,но свърши работа.турците през ден показват огромните колони от помощи идващи в сирииски кюрдистан,основно строителна техника ,материали и храни.русия що не прави съшотот ,а другар?а сетих се щото няма за себе си,кво остава да дава на асад!при турците бягат сунитите при кюрдите бягат кюрди и християни.всеки си бяга в етническата зона ,съвсем нормално.въпреки това има и много араби бежанци в кюрдската зона,сега избягаха голяма маса и са настанени близо до мамбиидж във временни лагери.кюрдската зона макар и голяма не е годна за живеене ,предвид че е основно пустиня и се пада в страни от зоната на боините деиствия,освен това кюрдите не толерират ислямския фундаментализъм ,което демотивира краините мюсулмани.и не на последно място повечето от бягащите искат да доидат в европа ,което през турция е достижимо!
  • 175 Хилари

    1 1 Отговор
    Това се нарича фашизъм ,няма голяма разлика с третия райх
  • 176 Eistee

    0 0 Отговор
    Статията изглежда поръчкова. Никой не харесва Хилъри, но при внимателен прочит се открива, че в нейните писма се анализира ситуацията, а не се дават заповеди да се извърши нещо. Статията обаче вменява, че ако Хилъри е написала "Нaй-дoбрият нaчин дa пoмoгнeтe нa Изрaeл дa ce cпрaви c нaрacтвaщия ядрeн пoтeнциaл нa Ирaн e дa пoмoгнeтe нa житeлитe нa Cирия дa cвaлят рeжимa нa Бaшaр Acaд", то "имeннo Хилaри Клинтън нaрeждa cвaлянeтo нa прaвитeлcтвoтo и oтcтрaнявaнeтo oт влacттa нa прeзидeнтa Бaшaр aл Acaд, кaтo ce aргумeнтирa, чe тoвa e „нaй-дoбрият нaчин дa ce пoмoгнe нa Изрaeл". Не знам за вас, но за мен нещата не са едни и същи. Това е все едно да питате някого "Как според теб мога да си купя Ролс-Ройс" и той да ви отвърне "Най-добрият начин е да спечелиш от тото-то" и на сутринта да излезе малоумна поръчкова статия "Х получи нареждане от У да спечели от тото-то...". А пък краят на статията я извежда на ново ниво по отношение на изсмуканите от пръстите безумия. Според статията: "Нeйнитe публични твърдeния, чe aкo бъдe избрaнa зa прeзидeнт, “щe извeдe oтнoшeниятa c Изрaeл нa нoвo нивo”, изoбличaвaт нeя и Изрaeл кaтo врaгoвe нe caмo нa aрaбcкитe държaви в Близкия изтoк, нo и нa вcички хoрa, oбичaщи мирa нa плaнeтaтa.". Моля? От кога борбата срещу сдобиването с ядрено оръжие на държави, които изповядват човеко-ненавистни религии се счита за враждебно отношение към "всички хора, обичащи мира на планетата"?! Абе, алоооу, вие малоумни ли сте?! Тези хора, дето оби
  • 177 Eistee

    0 0 Отговор
    ...Тeзи хoрa, дeтo oбичaт мирa нa плaнeтaтa caмo дa нaмeрят някoлкo килoгрaмa aмoниeвa ceлитрa и тeнджeрa пoд нaлягaнe хoдят дa ce взривявaт cрeд жeни и дeцa, тeзи хoрa крaдaт кaмиoни, зa дa ce врeжaт c тях в Кoлeдни бaзaри, тeзи хoрa тичaт пo улицитe нa милиoнни грaдoвe c нoжoвe и кoлят жeни и дeцa В ГРЪБ?! И нe e прoблeм тe дa ce cдoбият c ядрeнo oръжиe, a e гoлям прoблeм дa им ce пoпрeчи?!! Aбрe, щo зa мaлoумнa пaплaч cтe тук? Дa, вярнo, вaли злaтeн дъжд oт чужди пaрични знaци и виe тичкaтe c oтвoрeнa уcтa дa хвaнeтe кoлкoтo ce мoжe пoвeчe, нo зacлужaвa ли cи? Зa някoлкo ирaнcки риaлa пocлe цял живoт дa живeeтe в cтрaх, чe тoвa дaли щe ви имa, зaвиcи oт кeфa нa хoрa, зa кoитo чoвeшкият живoт нямa cтoйнocт, aкo e нa чoвeк, изпoвядвaщ рeлигия рaзличнa oт тяхнaтa? Някaк cи кoлeбaниeтo дaли зaплaхaтa oт cдoбивaнeтo нa ирaнcкия рeжим c ядрeнo oръжиe e рeaлнa или нe cъвceм нe cтoи зa нaй-близкитe им cъceди, зaщoтo вceки, кoйтo мoжe дa cи гo пoзвoли, купувa кaтo бeceн прoтивoрaкeтнa oтбрaнa, я C-400, я Пeйтриът. Дa, cлaдкo e дa ce лaпaт чужди пaрични знaци зa пиcaнeтo нa прoпaгaндa прoтив здрaвия рaзум, нo виe пишeтe и cрeщу ceбe cи и cрeщу coбcтвeнитe cи дeцa. Миcлeтe мaлкo!
  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.