Last news in Fakti

24 Април, 2020 11:10 52 037 207

Лъжеш, Генерале!

  • ген. мутафчийски-
  • заразени-
  • данни

Г-н Мутафчийски, не ми е за първи път, аз ще се преборя и с ареста, и с всички репресии, и дори със затвора, ако се наложи, пише Георги Георгиев от БОЕЦ

Лъжеш, Генерале! - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

От този миг така нареченият "генерал Мутафчийски" за мен е презрян лъжец. В участието си в бТВ в национален ефир днес той заяви: "Няма отказани тестове на медици". Това е срамна лъжа!
Когато политик лъже го приемам за нормално. Когато генерал лъже го приемам за стандарт. Когато обаче лекар лъже го приемам с гняв. Защото и в личен план съм се сблъсквал с това ужасяващо явление - лекари-лъжци. Техните лъжи са страшни, защото убиват. Прекланям се пред лекарите, на тях и аз, и съпругата ми дължим живота си, и презирам с цялата си душа и сърце тези измежду тях, които са се превърнали в нещо друго.

Ще се обърна към Мутафчийски, защото искам думите ми да се приемат лично и се надявам да стигнат до него.

Г-н Мутафчийски, на 02.04.2020г. във видинската болница "Св. Петка" са взети 16 проби на медици, контактни с доказано заразен пациент с COVID19 (мога да ги посоча поименно). Част от тези медици са вече с проявени симптоми и са хоспитализирани същият ден (разполагам с всички документи). ПРОБИТЕ ИМ СА ОТКАЗАНИ, КАТО В СЪЩОТО ВРЕМЕ ТЕ НЕ СА ПОСТАВЕНИ И ПОД КАРАНТИНА! Взетите проби са обработени и поставени в специална транспортна среда, с поставен етикет и придружени от съответният талон за изследване. Същите са предадени на РЗИ и изпратени със специализиран транспорт в Националната референтна лаборатория в София.

На 03.04.2020г. при моя среща с директора на РЗИ Видин, д-р Владински ми заяви, че има ОТКАЗ да бъдат изследвани пробите на видинските медици заради спусната от Щаба инструкция да НЕ се вземат и изследват проби на контактни лица, включително и медици, както става ясно, а проби да се вземат само на лица с проявени симптоми. Същото Владински обяви и на пресконференция пред репортер на БНР - че има забрана и не се разрешава от Щаба на РЗИ да взимат и изпращат проби от контактни лица.

СЛУЧАИ НА ОТКАЗИ ДА СЕ ТЕСТВАТ КОНТАКТНИ ИМА В ЦЯЛАТА СТРАНА! Не се тестват и НЕ се поставят под карантина! Така застрашени са хиляди, а в същото време има забрана да се разхождат гражданите в парковете!

По информация на БОЕЦ (разполагаме с конкретните документи) пробите взети от видинските медици на 02.04 след полученият ОТКАЗ да бъдат изследвани са върнати от НРЛ "Грип и ОРЗ" и са унищожени чрез автоклавиране в лабораторията на РЗИ Видин!

На 03.04. БОЕЦ разкрихме и направихме публично достояние информацията за тези ужасяващи действия и инструкция на Щаба и НРЛ, каквито инструкции са подадени за цялата страна! БОЕЦ предупредихме властите и гражданите, че заради този и подобни откази да се изследват контактни включително и медици с доказано заразени с коронавирус лица ще доведе до взрив на заразата и най вече в болниците, конкретно за видинската болница! Сега този взрив е вече факт! 20 видински медици са заразени, като има и множество пациенти заразени в отделенията, в които са лекувани от други заболявания. Това е ужасно. А този ужас е причинен директно и пряко от Щаба и управляващите.
След направените от нас разкрития и публикувано от мен видеообръщение на 03.04 от страх, че истината за тези мракобесни действия и инструкции ще се разчуе, г-л Мутафчийски , в опит да замажете ситуацията и да покриете истината съобщихте на 04.04.2020г., че са взети проби на видинските медици, но пропуснахте да кажете, че това са ПОВТРОНИ проби, след като за предишните е имало ОТКАЗ да бъдат изследвани! А много добре сте били запознат с това.

Десетина дни след ОТКАЗА да бъдат изследвани пробите на видинските медици и загубени ценни дни за ограничаване на заразата във видинската болница последва взрив на заразени медици и пациенти! Продължих да давам гласност на подобни случаи и от името на БОЕЦ отправихме официална покана на Мутафчийски да посети Видин. Сезирахме СЗО и прокуратурата. "Генерала" с черната униформа се скри и не отговори на поканата ни, а на мен ми ПОВДИГНАХА ОБВИНЕНИЯ заради направените разкрития! Изразих публично убеждението си, че тези откази да се изследват контактните се правят умишлено с цел манипулиране на данните, за да се отчита малък брой на заразените и Борисов да се хвали как добре се справял и как в Европа го давали за пример. Няма проби - няма заразени. След остра реакция на Световната здравна организация по сигнала на БОЕЦ към българското правителство последва изведнъж рязка промяна в 'политиката' и се увеличи броя на взетите проби, като веднага се увеличи и броя на откритите заразени и те станаха рекордни!

Г-н Мутафчийски, заради вашите лъжи и патологичните страхове и нарцисизъм на Бойко Борисов, десетки, а вероятни и хиляди българи, в това число и медици са заразени със смъртоносен вирус. Вие може да имате политически амбиции и с лъжи, и манипулациии да се опитвате да си градите образ на спасител, но заради вашите амбиции и тези на господарите ви, хора могат да загубят живота си. Г-н Мутафчийски, нямате скрупули да ни уведомявате с ентусиазъм и апломб за направените от депутата Делян Пеевски "дарения", но имате задръжки и страх да говорите истината.

Ще продължа да разобличавам лъжите и престъпленията на управляващата ни мафия и слугите ѝ. Важно да знаете, че сега те ще ни струват не само милиарди лева, а и човешки животи.
Мафията не спасява, мафията ограбва и убива!

Г-н Мутафчийски, не ми е за първи път, аз ще се преборя и с ареста, и с всички репресии, и дори със затвора, ако се наложи, но няма да отстъпя от своите принципи и битки, а вие ще живеете с съвестта и лъжите си доживот.

Колко струва съвестта на един лекар? Какво ти обеща Буда и с какво те купи мутрата и мафията?
Г-н Мутафчийски, вие сте лъжец! И продължаваме да ви чакаме във Видин, нас не ни е страх да ви питаме, а вас от какво ви е страх? От Истината ли?


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 420 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баш Батка

    810 68 Отговор
    Генерал Годжи-бери не е спрял да работи по команда. Не гледайте телевизия ще се разболеете от нерви!

    Коментиран от #149, #177

  • 2 Абсурдистанска реалност.

    735 68 Отговор
    Въпросът е ДОКОГА ще търпим всичко това ?
    Още 500год.ли ?

    Коментиран от #126

  • 3 Гаргамел

    130 670 Отговор
    тоя от боец е 2ри Йоло Денев, чака си 15 мин слава

    Коментиран от #97

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Психиятъра

    657 72 Отговор
    Кандидата за президен хирург пак се издъни!
  • 6 Бат Бойко

    399 50 Отговор
    Някой плаче за затвор.

    Коментиран от #106, #112, #113

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 гост

    85 460 Отговор
    боец - наглец

    Коментиран от #54, #201

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Добрутро

    509 53 Отговор
    Лъжец само че в униформа.

    Коментиран от #200

  • 12 Къде е истината

    87 279 Отговор
    А бе какъв смъртоносен вирус,нали е една лъжа и няма умиращи от него?Сега се оказа,че не си измисля генерала броил те,а умишлено оставя заразата даде разпространява.БОЕЦ,нали няма вирус?Нали се налага диктатура с мерките?Толкова народ убедихте,че какво ронавирус е начин да наложат диктатура?

    Коментиран от #18, #180, #194

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Димитров

    111 229 Отговор
    Този боец е страшно противен и неприятен човек но е много много прав този път.
  • 15 Корнела

    48 185 Отговор
    Вие лъжете комунисти!

    Коментиран от #100

  • 16 боцмана

    409 44 Отговор
    Не се коси , той си мисли , че ни лъже , ние се правим , че му вярваме. Никой предполагам не иска да му гледа сурата всеки ден и да му слуша лъжите , но сигурното е , че и той изпълнява заповеди на краля слънце!
  • 17 Абе

    193 40 Отговор
    Каква кола кара дженерала, че имам едно ауди за бутане.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 А бе налъм недодялан

    85 316 Отговор
    сестра ми е личен лекар и имаше контакт с болна от вируса. При доказването на пациент ката и с пср тест, че е носител и проявява симптомите на вируса, на сестра ми и се обадиха по телефона и и взеха проба за изследване, и благодаря на Бог той е отрицателен. С две думи има нещо, което вие от БОЕЦ не сте разбрали и вменявате вина и подклаждате напрежение. Ако се пазровите малко по-дълбоко в нещата ще откриете и истината за проблема, но на вас така май ви е по-изгодно.

    Коментиран от #22, #29, #37, #99

  • 20 Жоро

    283 26 Отговор
    САМО КАТО СПОМЕНЕШ ЗА ПЕЕВСКИ И ДО ГАН ВСИЧКО СЕ ИЗТРИВА....АКО НЕ ЛЪЖАТ КАК ЩЕ КРАДНАТ ПАРИТЕ....НАРОДА СЕ СЪБУЖДА СЛЕД ДЪЛГИЯ СЪН...САМО ПУЙКИТЕ ИМ ВЯРВАТ....И БЛИЖЕДУПЦИТЕ...
  • 21 100 процента

    318 53 Отговор
    Който търси истината я намира.а тя е само една!Браво БОЕЦ!
  • 22 Самия ти език

    115 23 Отговор

    До коментар #19 от "А бе налъм недодялан":

    показва, че нещо у теб не е наред. Друго няма какво да ти кажа.
  • 23 Мути Лъже оповестява това което БОКО

    237 22 Отговор
    Нареди. Едноличната власт е МНОГО СТРАШНА.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Борис

    176 29 Отговор
    Така така сега само трябва да се дадът доказателствата в прокуратурата и генерала в затвора ако има поръчители който са му казали така да каже и те вътре ако ли не по лошо ги очаква господ ште ги накаже ако не тях децата имаре честито генерале
  • 26 Jojo

    59 239 Отговор
    Лидера на "Борец" да ходи да се бори на бостана и лозето, не да ми дрънка тъпотии!

    Коментиран от #116

  • 27 Не може да бъде

    206 17 Отговор
    От прочетенето оставам с впечетление за умишлено бездействие.

    Коментиран от #163

  • 28 Строго секретно

    191 29 Отговор
    Генерал Пжарникар до Генерал Корем "Строго секретно: Да НЕ се казва че царя е гол, повтарям царя НЕ е гол" "Да НЕ се свежда до знанието на Генерал Летец, повтарям да НЕ се свежда до Генерал Летец" !
  • 29 Ушанка

    55 219 Отговор

    До коментар #19 от "А бе налъм недодялан":

    Този боец май е пълен наглец и лъжец
  • 30 Издънка

    137 22 Отговор
    ОСТАВКА

    Коментиран от #35

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Ай чао

    196 40 Отговор
    Невиждате ли ,че този генерал не е добре с главата и за да не му личи много говори каквото му каже мутрата!
  • 33 Къде е истината

    39 18 Отговор

    До коментар #18 от "Обикновен човек":

    А твоя сигурно няма къде да го събереш?Така е,прав си! Все пак не количеството,а качеството е по-важно.Те Боец,Възраждане на такива с голям багаж се радват да ги последват.
  • 34 Нали

    141 24 Отговор
    другарИНА за това е и "генерал" , и "професор" , и уж дЕректор на ВМА , и сега чете числа и не знае на кой свят е ! Ако беше стойностен , читав и човек с морал , щеше ли да бъде - НИКОГА !
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Шекспир

    205 19 Отговор
    На всички бе ясно че броя на заразените е пряко свързан с броя на тестовете.Последните дни увеличиха броя на тестовете и съвсем резонно се увеличиха заразените.Лошото е че ни натрапват вина за недобросъвестност.А най лошото е че няма инфо за това как и по какъв начин се предава/не се предава вируса за да може ние самите да вземем адекватни мерки за защита.Защо се крие тази информация

    Коментиран от #45, #167

  • 37 Урунгел

    141 16 Отговор

    До коментар #19 от "А бе налъм недодялан":

    Ти прочете ли цялата статия? Ето ти цитат от нея: ...cпуcнaтa oт Щaбa инcтрукция дa НE ce взeмaт и изcлeдвaт прoби нa кoнтaктни лицa, включитeлнo и мeдици, кaктo cтaвa яcнo, a прoби дa ce взeмaт caмo нa лицa c прoявeни cимптoми...Последния ред прочете ли го сега?

    Коментиран от #46

  • 38 Майтапчийски

    143 25 Отговор
    Публикувано във факти.бг: проби да се вземат само на лица с проявени симптоми

    Естествено трябва да се поддържа процента на смъртност да не стане много нисък че стадото може да се усети - на здрави хора не се правят проби щото вдигат бройката на заразените а починалите си стоят. Само които са вече пътници им се правят проби че те ще спомогнат за увеличавани на бройката на починалите.

    От друга страна ако се разбере че заразените са поне 10% от населението на територията как да оправдаят наложената диктатура.

    Коментиран от #153

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Хахах

    113 29 Отговор
    Този генерал е инфантил от където и да го погледнеш!хохо
  • 41 Плешивия лешояд генерал майор доктор

    102 22 Отговор
    астрофизик механик биолог инжинер лъже от самото начало тези пагони този костюм всичко е фалш като фалшивата му маска с която си бърше очилата
  • 42 гост

    45 148 Отговор
    Ако някой вярва на Гошо Тъпото от БОЕЦ,значи не е добре с главата.

    Коментиран от #63

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Геро

    35 82 Отговор
    Добре бе Георгиев, ама скоро прочетох, че си се мазнил на Борисов, и си му викал ти си моя генерал Борисов? Нещо не ти се връзва приказката бе Георги?

    Коментиран от #50

  • 45 Дистанция

    91 8 Отговор

    До коментар #36 от "Шекспир":

    Дистанция!Това са мерките навсякъде,дори и е Швеция със стадния имунитет дистанция,хигиена

    Коментиран от #49

  • 46 Рибар

    26 51 Отговор

    До коментар #37 от "Урунгел":

    А ти прочете ли преди да влезнеш да четеш поредната лъжа?Пише -мнение!Тоя ако имаше и едно доказателство нямаше дава мнение във факти и ако не е мнение не е подсъдимо.Мнението е като с гола кука шаран да хващаш!

    Коментиран от #51

  • 47 Загрижен

    143 27 Отговор
    Мутафчийски е за затвора, бе, хора!!! Човекът ви изнася фактите, такива, каквито са, черно на бяло!!! От нас се иска САМО да им потърсим сметката!!! ОВЦЕТЕ СА НАПРАВО РЕВОЛЮЦИОНЕРИ СРАВНЕНИЕ С БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ!!!

    Коментиран от #53

  • 48 Ушанка

    9 55 Отговор
    Ооо до всички сложили минуси ,той ли ви плаща А
  • 49 Шекспир

    66 10 Отговор

    До коментар #45 от "Дистанция":

    Не можеш да разчиташ само на дистанция.Никъде няма инфо за това колко време издържа вируса извън тялото.Дистанция в магазина.А в автобуса.

    Коментиран от #52, #86

  • 50 Нормално

    20 71 Отговор

    До коментар #44 от "Геро":

    Нормално за всички е ясно,че за сега по-добра алтернатива няма.Всички срещу Бойко се надяват един ден да са до него.Сега събират материал за да влезнат в Парламента да вземат мазнина.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Дистанция

    51 6 Отговор

    До коментар #49 от "Шекспир":

    В автобуса-маска,по принцип и ръкавици,но еднократни и честа смяна,на те също са преносители за това не е задължително- внимаваш ръцете да нямаш допир с тях по лицето.Прибираш се,сменяш дрехите с домашни, миеш ръцете.Не е нужно да се прекалява с дезинфектанти и дезинфекция.За мен е всекидневие и преди вируса да са първото което правя като се прибера-смяна на дрехите,хигиена.
  • 53 corona beer

    70 14 Отговор

    До коментар #47 от "Загрижен":

    По-добре и аз не мога да го кажа. Дано този път се събере критична маса от хора и всички да гласуват. Дори овцете, когато започнат да измират от глад ще тръгнат да търсят пътя.
  • 54 " Имам документи"

    62 12 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    -Ако да излезеш с името си и с доказателства според Вас е наглост, то вероятно според Вас да лъжеш е висша безпринципност ? Модел - осъденият за лъжа министър-председател на уж република България.

    Коментиран от #60

  • 55 Хаха

    26 95 Отговор
    Този Георги от БОЕЦ, май тотално е изтрещял.. До къде иска да стигне с тези изявления.... Повече власт в бъдеще???
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Рибар

    32 4 Отговор

    До коментар #51 от "willy":

    Прочети пак-мнение.На такива павиани като мен както казваш им е ясно,че това е просто поредния шум.Ама ми е интересно след толкова години едно и също такива шарани като теб как редовно ги хващат на гола кука.Проблема е единственно,че шараните от този вид не намалявате,а като няма спад-няма и надежда зарази държава.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Ганьо

    31 99 Отговор
    Гледам коментарите и не мога да повярвам колко олигофрени има в тая държава барабар с тия от боец няма от тъпо племе от Българина Ганьо Генерала се чуди как да ни опазаи как да намали случаите но ние си сме не благодарни племе което знае само да плюе
  • 60 Хохохо

    21 7 Отговор

    До коментар #54 от "" Имам документи"":

    Ми то в Парламента има ли партия или партиен лидер,който предизборно не е излизал на избори с името си и с "доказателства" как ще се бори с корупцията и крадците?
  • 61 Спазвайте правилата за да се измъкнем

    35 66 Отговор
    Гадно е да използваш извънредното положение за политически цели. Но явно опозицията се е обединила със всички маргинали и популисти и използва трудностите при тази ситуация като лъже и ги раздухва до небето. Мерките по цял свят са като в България. Какво повече искате?

    Коментиран от #171

  • 62 1984

    37 5 Отговор
    Няма да закачате МИНИСТЕРСТВОТО НА ИНФОРМАЦИЯТА ЩО ТО...!
  • 63 незнайко

    57 8 Отговор

    До коментар #42 от "гост":

    Човека пише с факти а ти пишеш колкото да не заспиш !!!

    Коментиран от #69

  • 64 Българин

    37 21 Отговор
    Не знам защо изобщо се дава трибуна на лъжци, боклуци или доносници от ДС. В края на краищата парите не са всичко!

    Коментиран от #75

  • 65 ОАЕ

    56 7 Отговор
    Яжте фурми !

    Коментиран от #72

  • 66 Коко

    55 10 Отговор
    45г ще ни се видят като 45минути,пред това което го очаква този ПОКОРЕН народ!!!!!!!!!
  • 67 Родолюбец

    107 20 Отговор
    Защо Мутафчиски не казва, че 99,9% от заразените нямат никакви или имат слаби симптоми и обикновенно дори не разбират че са заразени?! Не може заради 0,0001% от хората, че можело да се заразят, хиляди останаха без работа, милиярди изгубени заради Мутафчиски!!! Само тежко болни със ърдечни операции, инсулти, черепномозъчни травми са починалите... тоест, хора които биха починали от всяка инфекция. Нека болните да си стоят в къщи и да се пазят, а за всички останали да махнат Извънредното положение и да заживеем още от утре нормално!!! В България всички имат БЦЖ ваксина, която доказано от Джон Хопкинс увеличава имунитета 6 пъти, тоест вируса е безопасен за здравите Българи!!!
    Призовавам всички с колите си пред народното събрание и да натиснем клаксони за Отмяна на Извънредното Положение, това е единствения начин законно да протестираме, без глоби!!!

    Коментиран от #70, #74, #166

  • 68 Мда

    56 6 Отговор
    Някой се усети, че повече болни - повече Европа ри.....
  • 69 Доказателства

    18 41 Отговор

    До коментар #63 от "незнайко":

    Когато имаш доказателства не излизаш с мнение в пресата.Има си институции затова след като го е раздухал случая защо не го входира като обвинение?Той Волен в началото ги развяваше доказателствата,Йончева къде е сега с доказателствата?Ще ви ги извади Йончева отново пред медиите на следващите европейски избори?
  • 70 оня с коня

    13 46 Отговор

    До коментар #67 от "Родолюбец":

    Направи справка КОЛКО Е ГЛОБАТА за Демонстративно и Безотговорно "натискането" на Клаксон в Населено място,пък после пак си приказвай че това било "Единствения начин за законен протест".А имаш ли Хабер че Глобите могат да се завишат ЗНАЧИТЕЛНО,защото в случая ще е Налице "Организирана престъпна група" ИЗДЕВАТЕЛСТВАЩА над Обществения мир,каквато и ФОРМАЛНО ще сте?

    Коментиран от #84, #186

  • 71 Сериозно предизвикателство

    53 10 Отговор
    Каскета и мисирките са на ход, ако го игнорират значи е прав
  • 72 пешо от панелката

    53 6 Отговор

    До коментар #65 от "ОАЕ":

    И фурмите откраднаха...
  • 73 Next

    81 13 Отговор
    След като прочетох внимателно статията, моето заключение е, че в България, дъното няма дъно. Сигурен съм че този журналист не лъже. Да видим удобните журналисти пак ли ще задават удобни въпроси на брифинга.

    Коментиран от #79

  • 74 Човешко

    33 10 Отговор

    До коментар #67 от "Родолюбец":

    "Хора които биха починали от инфекции". -какво си написал?Тия хора имат шанса да надживеят много здрави в момента,а ти направо ги отписваш.Да затворят болниците по тая логика за какво даде харчат пари за пътници.Във вас човешко има ?Навсякъде другите нации говорят,че сега са по сплотени и се подкрепят,ти си готов да изкопаеш гроба на комшията ти.Пожелавам ти един ден да имаш толкова пари,че да ти стигнат да се наядеш,да се наситиш на лукса.Глада е страшен,но лакомията няма засищане.Колко милиарда имаше,че ги загуби?
  • 75 Йонко Евреина

    33 4 Отговор

    До коментар #64 от "Българин":

    Трибуна трябва да се дава на всеки, който има да каже нещо значимо. Тя не трябва да е монопол, защото грешки, пропуски и лъжи от нея костват Много, а понякога всичко!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Лкй

    41 12 Отговор
    Заглавието не е новина, но още веднъж Браво Факти и Благодаря.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 8785

    19 30 Отговор

    До коментар #73 от "Next":

    Вместо да се опитваме да спазваме правилата и да се опитваме да малко по малко да си възстановим живота ще стоим затворени,защото за някой сеира и предизборните кампании са по-важни.Няма по-тъпо нещо в такова време да създаваш хаос,защото последствията са много лоши.Нищо против нямам,но оставете да можем да започнем работа,а ако искате съдете,линчувайте,протестираите.Толкова ли сте глупави,че докато другите държави не заработят и да се вдигаш и да протестираш само се задълбочава потъването на България.Нямате ли съвест?
  • 80 Жжб

    39 5 Отговор
    Както обикновено тези които изпълняват заповеди ще го отнесат, не тези които ги дават.
  • 81 Недялко

    47 10 Отговор
    ЕВАЛА!!!
    НАЙ-ТОЧНО КАЗАНО!!!
    ЗА ВМЕНЯВАНЕ НА СТРАХ И СТРЕС ДА СЕ ЛЕЖИ ДОЖИВОТНО В ЗАТВОРА, НАЛИ???
  • 82 Гсд

    52 9 Отговор
    Годжи и здравния ще го отнесат накрая. Най-големите будали.
  • 83 Репресиран от герб

    38 7 Отговор
    Ако наистина има доказателства нужно е да се сезира прокуратурата. И иск в съда. Като се преминат всички инстанции които е ясно как ще отсъдят и процедират докато баце е командир се сезират европейските такива. Но на боец това би трябвало да му е известно и без мен. Вярно отнема време но такъв е реда за да докажеш че си прав. На мен специално досега ми е отнело 8г а края е далеч.
  • 84 Трол

    28 4 Отговор

    До коментар #70 от "оня с коня":

    Кобилкин, организирана престъпна група е правно понятие от НК и НПК. Свиркането (неправомерно използване на) с клаксон е административно нарушение по ЗДП. Двете неща имат общо, колкото ти и мозък! Абе да те питам, ти кога ще станеш вменяем?
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Крал Лир

    13 2 Отговор

    До коментар #49 от "Шекспир":

    Информация колкото искаш ама не е в коментарите под статии.
  • 87 кучето

    30 9 Отговор
    ПЛЕШАКА ЛЪЖЕ
  • 88 ИВАН

    37 13 Отговор
    Тя и муцунката му е мижитурска на това генералче, и много се навъдиха такива /за съжаление/ ... и защо ли се освободихме от турското робство, за да се подложим отново и наведем на разни мутри и лапачи, които са много по-лоши и от предишните
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Радослав Матеев

    31 11 Отговор
    Всички до стената, така е редно.....няма ли как да се борганизира референдум за смъртни присъди за това правителство, така е редно. Наричат пандемия нещо което никога няма да достигне мащаб на епидемия, заболелите до сега не стигат да се обяви грипна ваканция в едно голямо училище

    Коментиран от #93

  • 92 Tozi

    33 9 Отговор
    Много правителства са критикувани за това че не са приложили своевремено масовото тестване. Тук ще бъде критикуван ЩАБ'а. Има закон за бедствия и аварии но по този закон отговорност носи правителсвоно, друг е въпроса до колко е законно делегиране на това задължение на ЩАБ'а. Ще видим дали някой имащ право да сезира някого, дали ще го направи.

    Коментиран от #94

  • 93 Tozi

    25 7 Отговор

    До коментар #91 от "Радослав Матеев":

    Смятай увеличение с по 5-10 болни на ден, колко години. Ще има деца родени в карантина и техните деца ще се родат в карантина.

    Коментиран от #95

  • 94 Репресиран от герб

    33 10 Отговор

    До коментар #92 от "Tozi":

    Всеки има право да сезира и съд и прокуратура. Той баце затова затвори съда сега за да няма искове. Но след извънредното положение няма да се забавят какви ли не искове от кой ли не.
  • 95 волен сидеров

    6 15 Отговор

    До коментар #93 от "Tozi":

    пич-няма да има деца ОЩЕ ОТ ПРОЛЕТТА НА 2021 ГОДИНА ПОНЕ 3 ГОДИНИ -запиши си го някъде това

    Коментиран от #101

  • 96 волен сидеров

    29 5 Отговор
    якоо се трият постове -медиите са купени на всякъде
  • 97 До глупака

    28 9 Отговор

    До коментар #3 от "Гаргамел":

    Трябва да си супер тъп и много верен на хунтата герб дпс вмро, трябва да си ,мекере, за да казваш подобни приказки ,иди слуга на мафията хунта във Видин влез в болницата и кажи гръмогласно тук няма болни лекари, не ви е отказвана проба, да бъдеш поп Кръстьо си те бива кой стои начело на хунтата в сянка.
  • 98 волен сидеров

    22 4 Отговор
    жалка картинка,за шепа жълтици се продавате
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Анти комунист

    17 3 Отговор

    До коментар #15 от "Корнела":

    Не се представяй за антикомунист ,щом си от управляващата коалиция и Дпс си комунист,под индиго.
  • 101 Репресиран от герб

    10 0 Отговор

    До коментар #95 от "волен сидеров":

    Ако може да ми разясниш защо няма да има деца поне три години?
  • 102 Анти конти

    28 6 Отговор
    Преди няколко дни дядо Николай пловдивски, който назначи Здравко (Зико)за кмет и Дани за областна, изрече това което направи Бойко,ще остане в историята ,той единствен в православието не затвори храмовете божии,сега се разбира защо Бойко постъпи различно дори от Еросалимската патриаршия, пи ар пи ар му е майката пак йаквото стане.
  • 103 обикновен човек

    24 8 Отговор
    Ами най-вероятно са му обещали,че ще е следващия президент.
  • 104 Анти конти

    28 7 Отговор
    Не съм гласувал за Радев няма и да гласувам за него, но за този с многото униформи,да сме живи и здрави НИКОГА !!!!!!

    Коментиран от #136

  • 105 Всезнайко

    32 11 Отговор
    Говори се че Годжи ще бъде новият „Посочен“. Преди беше Плювналиев.

    Коментиран от #107

  • 106 фжфж

    30 7 Отговор

    До коментар #6 от "Бат Бойко":

    Бате, кандидат-президента ти яко се дъни, сменяй го, още имаш време!
  • 107 Опитен

    41 8 Отговор

    До коментар #105 от "Всезнайко":

    Ами ако Годжи Муфтата е новият посочен , толкова по зле за Буда ! Класната ръководителка я отсвириха без да се е месила пряко в живота на хората , а този цървул и марионетка с пагони е залавян в лъжа десетки пъти за 2 месеца ! Трябва да са идиоти за да посочат него :)
  • 108 Кочо

    16 6 Отговор
    Генерале,мой бризък бачка в болница,неща като шлемове и ръкавици щели да получат,маски и спирт има.
  • 109 Хайде де

    16 17 Отговор
    Родолюбец, ще ти се поклоня до земята,ако още сега отидеш в най -близката инфекциозна болница или отделение ей така без предпазни дрехи и маска да се поразходиш между болните да ги поразпиташ как се чувстват да им се поскараш защо слушат тоя ,,лъжец,, дето ги плаши да провериш БЦЖ то на мястото ли си им е! И ако след 14 дни си железен и аз ще дойда да си посвиркаме,Хайде жив и здрав ипо-умен!
  • 110 Иван

    15 36 Отговор
    Срам за продажниците в България, които не мислят със собствените си мозъци, а се оставят на някаква опозиция да ги манипулира. Генералът си е точен отвсякъде, но простите, на тях няма нужда от обяснение дано се осъзнаят навреме и дано разберат какво им се говори. Подкрепям и Генерала, и всички с него.

    Коментиран от #130

  • 111 7478

    11 8 Отговор
    Този какво точно работи? И кога работи?

    Коментиран от #117

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 анти боец

    16 43 Отговор
    1. Г.Г. - Ти не си боец , а Плювец! 2. Видинските ти подробности илюстрират изключителната ти дребнавост и липса на мащаб и капацитет.3. Не може всеки неизвестен неудачник като теб да критикува и дори обижда доказали се професионалисти и хора с биография и кариера като генерал Мутафчийски.4. Ако не пишеш за пари и си вярваш е хубаво да се прегледаш . 5.Служил ли си в армията или ако те арестуват за 24 часа мислиш, че си боец?
  • 115 Да герчо

    26 11 Отговор
    При Сталин,тоя генерал фалшив,щеше да е 2 м.под землянката
  • 116 Отговорен

    20 40 Отговор

    До коментар #26 от "Jojo":

    Господине от ,,Боец,, кой Ви плаща???Това е повече от видно,за интелигентните хора,които четат вашите пропаганди и нападки!Лошото е,че ниско интелигентните хора ВИ четат и вярват на провокациите!Мутафчийски е много принципен и отговорен човек,но се убеждавам за съжаление,че сме безотговорен и недисциплиниран народ!А Вие използвате ,че повечето са овчици,които вярват на хора,като Вас
  • 117 fakeTAXI

    10 1 Отговор

    До коментар #111 от "7478":

    пише статии, които четеш, и под които коментираш ...по-скоро ти какво работиш?
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 дон чичо

    20 10 Отговор
    Ами ,естествен подбор ,приятел! Изразени симптоми ,и изследват за антитела!Надяват се на безплатни кръвни проби и антитела от прекарали вируса! Какво по лесно от това! Ще си седиш у дома под заплаха от санкции ,и когато се появят симптомите ще те шетат още 3-4дена докато се самолекуваш и ,хоп! Готово месо пълно с антитела за коронавирус!Егати и докторите, егати и здравната система ,егати и карантината,егати и државата!
  • 120 Емо

    39 10 Отговор
    Прочетох доста коментари и доста хули.Ще напиша нещо.Моя позната работи в болницата в Добрич.Тя и шофьора на линейката са хората които бяха първи в допир с първия болен от корона вирус там.След установяванито ,че болния е с вируса тях ги отпратиха под карантина вкъщи.На техтия въпрос няма ли да ни направите тестове,познайте какъв е бил отговора?Не знаем,ще питаме РЗИ?!!!НЕ ИМ НАПРАВИЛИ НИКАКВИ ТЕСТОВЕ,А ГИ ПРАТИХА ПОД ДОМАШНА КАРАНТИНА ЗА 14 ДЕНА!!!Слава Богу,хората се оказаха незаразени!!Така ,че аз вярвам,че не са им правени тестове на видинските медици!!Нека не забравяме,че те не са от 240 хрантутници в парламента,на които спешно им бе направен тест!!
  • 121 Наблюдател

    33 14 Отговор
    О този генерал не за първи път лъже! Уж е лекар но за всеки случай стои постоянно с униформа...Всеки случай разликата м-у хирург и епидемиолог е както разликата м-у касапин и ветиринар!
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 ВАПЦАРОВ

    27 17 Отговор
    ВЯРВАМ САМО НА ГЕНЕРАЛ РАДЕВ ЗАЩОТО Е ИСТИНСКИ !
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Отговорен

    18 14 Отговор
    За съжаление никога няма да се оправим,като нация!!!Трябва ли полиция,да ни следи и глобява,когато има реална опастност за нашето здраве и това на близките ни?? В повечето страни мерките са по- строги,а тук улиците са пълни и пак Мутафчийски ни е виновен!Цинично е и срамно,това,което се случва!!!!Има държави,които са дисциплинирани и не трябва,да имат пъдари,за,да спазват законите,ние сме много прост народ,но глупав народ слаба държава,това е истината!
  • 126 Стн

    12 6 Отговор

    До коментар #2 от "Абсурдистанска реалност.":

    50лв ми плати ГЕРБ
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Отговорен

    21 23 Отговор
    Този Генерал,както го наричате е постигнал много повече от много хора,които цял ден бездействат и плюят тук по сайтовете, но това също е наша българска черта.Когато постигнете нещо стойностно и значимо,като хора,тогава можете да съдите.Ако сте на негово място поне за един ден,дали,ще издържите?Той не се занимава само с коронавируса, той е и директор на ВМА,където също чакат негови решения!Но за мързеливите на,които цял живот някой им е длъжен,това с отговорността им е много непознато.Поклон пред нашите медици и се засрамете

    Коментиран от #129

  • 129 Льотчикс

    10 24 Отговор

    До коментар #128 от "Отговорен":

    Погледни до къде им стигна овчия мозък да си помислят,че след толкова години и опит ще си остави професията за да се кандидатира за Президент?Разликата между случайния льотчик и ген.Мутафчийски няма как да я проумеят.
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Политолог

    10 24 Отговор
    БОЕЦ се финансира и ръководи от банкера-престъпник- беглец в Белград. Това е достатъчно без да коментирам личните действия на водача на тази политическа организация с червена окраска

    Коментиран от #139

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 БРАВО ГЕОРГИ

    28 5 Отговор
    CЛУЧAИ НA OТКAЗИ ДA CE ТECТВAТ КOНТAКТНИ ИМA В ЦЯЛAТA CТРAНA! Нe ce тecтвaт и НE ce пocтaвят пoд кaрaнтинa! Тaкa зacтрaшeни ca хиляди, a в cъщoтo врeмe имa зaбрaнa дa ce рaзхoждaт грaждaнитe в пaркoвeтe!Г-н Мутaфчийcки, нe ми e зa първи път, aз щe ce прeбoря и c aрecтa, и c вcички рeпрecии, и дoри cъc зaтвoрa, aкo ce нaлoжи, нo нямa дa oтcтъпя oт cвoитe принципи и битки, a виe щe живeeтe c cъвecттa и лъжитe cи дoживoт. .............................

    Кoлкo cтрувa cъвecттa нa eдин лeкaр? Кaквo ти oбeщa Будa и c кaквo тe купи мутрaтa и мaфиятa?
    Г-н Мутaфчийcки, виe cтe лъжeц! И прoдължaвaмe дa ви чaкaмe във Видин, нac нe ни e cтрaх дa ви питaмe, a вac oт кaквo ви e cтрaх? Oт Иcтинaтa ли? .........................

    ----- КАЗАЛИ СТЕ ВСИЧКО ОНОВА, КОЕТО СТОТИЦИ БЪЛГАРИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА СЕ ОПИТВАТ ДА НАПИШАТ В МЕДИИТЕ И СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ, НО ИБРИКЧИИТЕ НА МУТРАТА УСЛУЖЛИВО СКРИВАТ, НАРУШАВАЙКИ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО!
  • 134 НАУМЧО

    12 2 Отговор
    АКО ЛЪЖЕ - ДА ГО ОБЕСИМ - ВЕДНАГА .
  • 135 ПЛАЗМИ КЪФ ГИНИРАЛ СИ

    21 4 Отговор
    КАТО ХОРАТА В ОЧИТЕ ТИ ЗАЯВЯВАТ: --- Лъжеш, Генерале! ---- ПРИ ТАКИВА ОБСТОЯТЕЛСТВА ХОРАТА С ЧЕСТ ИЗЧИСТВАТ ИМЕТО СИ СЪС САМООТВЕРЖЕНИ ДЕЙСТВИЯ, НО НЕ И ИБРИКЧИИТЕ....
  • 136 Стефан

    13 6 Отговор

    До коментар #104 от "Анти конти":

    Да те попитам, КОГА този генерал е казал че ще става политик или ще влиза в политиката, НИКОГА, понеже тъпите журналисти си измислят рейтинги и класации шараните почват да кълват на гола кука, ако не беше този вирус навярно НЕ ЗНАЕХТЕ КОЙ е шеф на ВМА , ама нали сте голяма работа, си мислите че обществото НЕ МОЖЕ БЕЗ ВАШЕТО МНЕНИЕ честно, аман от разбирачи и осведомени, даже вчера пикаещия във фонтани казал че действията на този генерал били по голяма трагедия от аварията в Чернобил, точно тоя да обвинява някого е кретинизъм и малоумие, не се подвеждайте, а проверявайте фактите.
  • 137 ДОКЪДЕ СТИГНАХА ИБРИКЧИИТЕ В

    13 4 Отговор
    МУТРЕНСКИЯ ДЖЕНДАРДИЗАМ? СТИГНАХА ДО АМБРАЗУРИТЕ И С ИБРИЦИТЕ СИ ЯРОСТНО ГИ БРАНЯТ?!?!
  • 138 На журналистически въпрос кой е

    16 6 Отговор
    отговорен за негативни резултати с последици за обществото,от решенията на щаба,Мутафчийски отказа да отговори.Днес също не знаеше къде са най-много заразените медици и каза Видинската болница или Пирогов.
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Гешев спиш

    30 6 Отговор
    Докога питам аз какво стана със Барселона, апартаментите, суджука сега и умишлено скриване на пробите и изследванията. ДОКОГА ТОЯ ОВЧИ НАРОД ЩЕ ТЪРПИ ШАЙКАТА??????????

    Коментиран от #147

  • 141 ЖИТЕЛ

    27 2 Отговор
    ЗА РОМИТЕ МОЖЕ ВСИЧКО ДА БЪДАТ БЕЗ МАСКИ В ГР ТРАНСПОРТ ДА ИМ ПРАВЯТ ТЕСТОВИ БЕЗПЛАТНО
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 XXX

    21 7 Отговор
    ГЕНЕРАЛ СЛУГА И ДОЛЕН ЛЪЖЕЦ

    Коментиран от #148

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 ПроСото

    6 3 Отговор

    До коментар #143 от "XXX":

    Интересно написах че от БСП не стават и са в комбина с Боко , и коментара беше изтрит .....джурналистЕ сър!
  • 149 АУУУУУ

    18 8 Отговор

    До коментар #1 от "Баш Батка":

    МОЖЕ ДА ПЛЮЕТЕ КОЛКОТО СИ ИСКАТЕ..... АМА ПЛЮЕНЕТО Е САМО В ИНТЕРНЕТ. СПОРЕД ГАЛЪП ПОДДРЪЖКАТА НА МЕРКИТЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ЗА АПРИЛ СА ПОВЕЧЕ ОТ 70%.....

    Коментиран от #154, #158, #199

  • 150 Хммм

    15 6 Отговор
    Руските подлоги от всичко разбират , защо не ходете в русия да им окажете помощ, че там журналистите са смачкани и не смеят да напишат истината за броя умрели и заразени, всичко е в мъгла при тях, нещо подобно на ЧЕРНОБИЛ !
  • 151 Годжи

    10 10 Отговор
    Годжи-бери, Корем Годжи, Фантомас Годжи, Дженеръл Годжи, Лампаз Годжи, Куку бенд Годжи, Дупнишко Годжи, Столично Годжи, Милитър Годжи, Медикъл Годжи, Годжи от Годжландия, Годжи до Годжи и така до края на света.
  • 152 без майтап

    11 4 Отговор
    Всички са такива!Цял народ Български (ЗАСПАЛ) го знае,ама си мълчи от страх,трепери над мизерната си (срам ме е да употребя по-силни епитети) изгоряла душица!

    Коментиран от #175

  • 153 Слави от Учиндол

    14 4 Отговор

    До коментар #38 от "Майтапчийски":

    Те Бойко и Мутафчийски са илюминати бе. Измислили са всичко и цял свят им повярвал. Браво!
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 filo

    7 4 Отговор
    Я, тоя смешник пак изпълзя отнякъде.
  • 156 Коко

    15 7 Отговор
    Само като прочета БОЕЦ ими става ясно честе червен титквенотиквенец пиша от чужбина и тук се обаждат хора със симптоми на дадените телефони и им отговарят щом нямате температура 38 .40 градуса си стоите в къщи иси пите пара цитамола това е положението всички сме заразени но никои не смее дави каже

    Коментиран от #162, #165

  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 1212

    7 6 Отговор

    До коментар #149 от "АУУУУУ":

    По точно одобрението за мерките взети от правителството в борбата с KOVID-19 за месец април 93%.

    Коментиран от #164

  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Kyp1954

    4 19 Отговор
    Всеки от боец, е лъжец. На този ли тип да вярвам, или на Генерала, който няма време да спи.
  • 162 Чоко

    16 3 Отговор

    До коментар #156 от "Коко":

    Хайде малко да помислим, каква е разликата между обикновен пациент и медик. Ако написаното е истина, тия боклуци трябва да ги изметем веднага.
  • 163 Само

    5 2 Отговор

    До коментар #27 от "Не може да бъде":

    То си е действие, само че в другата посока 😊 - тази, в която им изнася В МОМЕНТА на господата отгоре
  • 164 Голям праз

    9 8 Отговор

    До коментар #158 от "1212":

    Да бе, само пропусна да напишеш, че анкетираните са чиновници и активисти на ГЕРБ.

    Коментиран от #168

  • 165 Само

    8 0 Отговор

    До коментар #156 от "Коко":

    Интересно защо го правят така в чужбина. Може да си зададеш този въпрос и да помислиш може би
  • 166 hmhmhm

    6 4 Отговор

    До коментар #67 от "Родолюбец":

    Не мога да разбера как можеш да вярваш на ваксина БЦЖ при положение че тя е срещу туберкулоза да те пари от вирус?!!!? Ако толкова ти е за работата ходи помагай на медиците и мисли че като са ти били 1945 ваксината си безсмъртен?! за нещо което е бактерия а ти мислиш че си защитен от вирус който се закача за специфични рецептори ангиотензини и навлиза в клетката. А да ми обясниш антителата срещу туберкулозата който са в кръвта как ще те защитат от нещо което не е там?!!? и не е същото. И след като навлезе вируса в клетката как образуваните антитела евентуално срещу туберкулозата ще помогнат. Аз ще ти кажа НИКАК.

    Коментиран от #181

  • 167 Кирил

    6 10 Отговор

    До коментар #36 от "Шекспир":

    Вижте първо кой е този Георги Георгиев пък после му се вързвайте. Само мутрата като му видиш и ти става ясно за какво иде реч. За подвизите му да не говорим. Покрай ковид19 всички идиоти на България съвмсем изтрещяха.

    Коментиран от #169

  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Само

    8 3 Отговор

    До коментар #167 от "Кирил":

    Ако съдехме само по това как някой изглежда, интересно какво бихме си помислили като гледаме 'мутрата" на господин Борисов! 😄
  • 170 селянин 1

    13 4 Отговор
    Писна ми,тоо лисио с пагоните да ме манупулира-за деня,90 заразени,20 от тях в болница,а 70 са си в къщи..въпрос кои са пасивни и кои са активни..ами че то е нормално при грипна епидемия,20 да отидат на лекар,да видят що им,,свирят,,гърдите,а 70 са в къщи на терафу и неоангин..

    Коментиран от #174

  • 171 Стана ясно

    16 2 Отговор

    До коментар #61 от "Спазвайте правилата за да се измъкнем":

    че във всички страни сценарият е един и същ. Забранено излизането от дома. Преследване и глоби, по някога глобяват хора, които отиват на доктор колкото и странно да изглежда. Предлагат помощи но когато отидеш в банката разбираш че става въпрос за обикновен заем, който после трябва да връщаш- голяма помощ нема що...... Целта е да се унищожи средната класа и може да се каже че успяха. Тези които ще заработят във втората фаза са обречени на фалит. Производството на предпазни маски, ръкавици и плексиглас ( задължителни) е вече монопол на роднини на хора в парламента а така ще стане и с другите отрасли на индустрията. Частен бизнес - само спомен. Напомня на комунистическия режим но хората които не са живеели в онези времена не се усещат- нямат имунитет : ) и вярват че правителството ще оправи положението.
    Навлизаме в нов режим, наречете го диктатурата или както искате но няма да бъдем свободни. Жалко за хората, които са имали някакви мечти и планове, които не могат да се вместват в новия режим. Искрено се надявам да греша.
  • 172 Политкоректно

    16 2 Отговор
    Генералът не лъже. Той е като синоптичка. Прави и говори само това, което са му написали/наредила предварително. Няма право на собствено мнение.
  • 173 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    4 3 Отговор
    Никакво маха е на карантината..я виЖ.... ПУТИН
  • 174 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    6 2 Отговор

    До коментар #170 от "селянин 1":

    Не го гледай....пусни си речите на ТАТО
  • 175 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    5 2 Отговор

    До коментар #152 от "без майтап":

    АМИ ПОВЕДИ ГО,. НАЛИ СИ БУДЕН
  • 176 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    5 7 Отговор
    ЯКА КАРАНТИНА. КАТО В ГЕРМАНИЯ,РУСИЯ,ФРАНЦИЯ И Т.Н. ЩАБНИЯ ГЕНЕРАЛ КОМАНДВА,ДРУГИТЕ ИЗПЪЛНЯВАТ
  • 177 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    6 4 Отговор

    До коментар #1 от "Баш Батка":

    ГЛЕДАЙТЕ НИНОВА.....ИЛИ РАДЕВ...НЕ ВИ ТРЕБВА КОВИТО
  • 178 12 000 лв. ПРЕЗИДЕНТСКА ЗАПЛАТА

    4 4 Отговор
    Я споменаха ме в един коментар. УРАААААА
  • 179 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    4 6 Отговор
    КЪДЕ СИ БЕ .."БОЕЦО"....ИЗЛЕЗ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И СИ РАЗВИИ ТЕОРИЙТЕ,.....АКО ОТ СЪРБИЯ ТВОЙТО ДРУГАРЧЕ ТИ РАЗРЕШИ НЕ СЕ КРИИ КАТО МИШОК
  • 180 Храна за размисъл

    5 1 Отговор

    До коментар #12 от "Къде е истината":

    Докторите си играят с нещо за което не знаят нищо, но пък нали трябва да се правят,че работят нещо,че пари да вземат.
    Забележете как добре се връзват нещата.Медицината подготвя кадри,които не лекуват хората защото не се учи какви са причините за болестите.Полицаите решават ли проблемите на обществото с работата си?Не,защото те също учат не за причините довели до проблемите ни.Финансистите са същите,просто системата учи хората да изпълняват едни роли от които се самозаблуждава народа, че има полза и тези роли ние толкова сериозно ги приемаме,че изобщо не сме наясно със себе си кои сме и за какво сме тук.
  • 181 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #166 от "hmhmhm":

    Основното в ГНМ е, че ВСЯКО заболяване произхожда от шок или травма, които ни хващат напълно неподготвени. Има две фази: студена, когато човек не може да спи и яде, крайниците са студени и втора - топла фаза, при която вече е преодолял шока, крайниците се стоплят, има апетит и се чувства много уморен.
    През първата фаза може и да не се разбере че има рак /освен ако не си направи профилактичен преглед, при който да го открият и страхът да причини втори такъв на друго място, който често се взима за метастази. 40 % от туморите се наблюдават калцирани при рутинни прегледи/, но във втората фаза се включват бактерии и вируси, получават се отоци, понякога животозастрашаващи, температура и т.н. Например при рак на белите дробове /между другото рак не може да се получи от цигари или токсична храна, винаги тръгва от Огнището на Хамър в мозъка/, втората фаза обикновено е пневмония или туберкулоза. При рак на костите - може да бъде левкемия. При рак на черния дроб, втората, лечебна фаза е хепатит. Но това са биологични програми, които трябва само да се подпомагат, а не да се борим срещу тях както прави традиционната медицина с антибиотици или химиотерапия. Антибиотиците унижоват така необходимите бактерии за втората фаза и единствения шанс за тумора е да се калцира. Хамър казва, че мозъчните клетки не могат да се размножават, затова и няма тумори, те обикновено са отоци във втора фаза и могат напълно да изчезнат с инжектиране на кортизон или урея.

    Всичко това ми п

    Коментиран от #182, #187

  • 182 Гост

    7 1 Отговор

    До коментар #181 от "Гост":

    Всичко това ми припомни шока от смъртта на шефа на съпруга ми, който почина на 36 год. от левкемия - 1 год. след като му я откриха. Поинтересувах за подробности. Оказа се, че една година преди да се разболее, баща му се самоубива. Според ГНМ развива рак на костите, който преминава във втора фаза - левкемия. Абсолютно противопоказно е при това да се прави химиотерапия, защото тя изтощава до краен предел костния мозък. Всъщност той направи 7 химиотерапии и почина ОТ ТОВА, а не от левкемията...
  • 183 sbs

    1 0 Отговор
    ЕТ-ЛЕКАР -----ЕТ -ЗАРЗАВАДЧИЯ - --------------УВАЖАВАМ ТРУДЪТ НА ВСИЧКИ ЗАРЗАВАДЧИИ -
    -НО И ВИЕ ХОДИТЕ НА ЛЕКАР -ТОВА ЧЕ ТИ ЩЕ ХВЪРЛИШ НЕ ЗНАМ СИ КОЛКО ДОМАТИ -НЕ ОЗНАЧАВА ЧОВЕШКИ ЖИВОТ -НАЛИ ----- ЛЕКАРИ -----САМИТЕ ТЕ ТРЯБВА ДА СА НЕДОВОЛНИ ОТ СТАТУТА АКО ПРЕТЕНДИРАТ ЗА НЕЩО ПОВЕЧЕ И НАЙ ВЕЧЕ ГО ПРОУМЯВАТ --НАДА- ЛИ -НО ЕДВА ЛИ НЕ
  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 sbs

    4 1 Отговор
    СКЪПО МОЕ МОДЕРАТОРЧЕ -КОЛКО СТОТИНКИ СТРУВАТ ВАШИТЕ
    ФАКТИ- ПОСТАВЕТЕ КАСИЧКА -НИЕ ЩЕ ВИ СЪБЕРЕМ ПОВЕЧЕ
  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 НГМ

    2 0 Отговор

    До коментар #181 от "Гост":

    Наистина може да даде отговор за мотивите за заболяванията но често лекарите не намират за нужно да търсят мотивите въпреки че винаги мотивите потвърждават точна диагноза. Все пак НГМ може да помогне на пациентите да не се страхуват и да имат повече доверие в себе си и да се спасят. В момента с ковид 19 има конфликт за прехраната и ще се наблюдават проблеми със храносмилателната система със задържане на течности. Ограничаването на свободното движение ще предизвика териториален конфликт и ще наблюдаваме често инфаркт при мъжете и проблеми в гърдите при жените но пак зависи от индивидуалното усещане на страх от провал на всеки отделен човек. Най- зле са тези които се страхуват че могат умрат от вирусът, защото уврежда белите дробове, точно те умират наистина. Важно е да се осъзнае че тези биологични- емоционални закони функционират, защото в момента сякаш всичко действа проти нас, против нашето здраве и благополучие.
  • 188 отвратен

    5 3 Отговор
    Видяхме същият този "лекар генерал" как в няколко интервюта каза, че маските не са полезни и не помагат и, че Ковид-19 не е по-страшен от ГРИП-Б който тогава върлуваше. Само няколко седмици или по-точно две запя друга песен...на някой случайно изпуснати, но правилно зададени въпроси от жирналисти след това разбира се не отговаря...И как да ни убедят тогава, че не ни лъжат?
  • 189 Kim chi

    3 3 Отговор
    Ако има ниска смъртност от модерния вирус в БГ- то е не в резултат на действията на този псевдокризисен щаб, а вероятно се дължи на специфичен балкански имунитет. Хората щъкат кат хлебарки по улици и магазини, контактуват, обменят слюнки и секрети. Генерала след преминаване на кризата може да отиде в радиото, да дава информация за нивото на река Дунав в сантиметри - за това ще е пефректен.
  • 190 менгеле

    0 0 Отговор
    никой не се съмнява в казаното
  • 191 Дават по 1000-2000 лв

    0 0 Отговор
    Ако ти умре роднина да го пишем корона вирус !!!
  • 192 xxььььььь

    6 1 Отговор
    Напред народе и на вън без маски.......да се заразим и да умрем геройски на пук на щаба!
  • 193 Ю Кортес

    3 7 Отговор
    Ген.Мутафчийски президент вместо сегашния непотребен чехльо.
  • 194 Пешо

    5 0 Отговор

    До коментар #12 от "Къде е истината":

    Ами, истината е, че всички починали не са починали вследствие само на вируса, а са имали и други заболявания, т.е. при тях и обикновеният грип би натежал с такава сила както и короната. И резултатът щеше да е същият. Това че има и единични бройки по- млади починали не значи,че и те са били в супер здраве.Пълно е с 30-40-годишни с високо кръвно примерно поради нездравословен начин на живот, стрес и т.н.
  • 195 Иван

    3 0 Отговор
    БОЕЦ и медицина.Това са ЗАЗ и Мерцедес.
    Нямам думи!
  • 196 Лора обабабината

    0 1 Отговор
    Само за едни думи на автора ще се хвана, а другото, кой се е изследвал, кой си е слагал, това си е негова отговорност, наистина в такъв случай лекаря трябва да бъде най съвестен, аз съм също от хората, които.мразят лъжата и какво от това..! (исках да кажа кой си е слагал маски...!)
  • 197 Голям праз

    1 1 Отговор
    Не, не ми се иска, но е така .
    И стига с тия номера за троловете.
    За мерките, ББР и 60/40, повече няма какво да коментирам.
  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 Може и да са 70% ,но

    3 2 Отговор

    До коментар #149 от "АУУУУУ":

    Ако хората разберат за безобразията на върхушката, тогава нещата ще се променят.
  • 200 Ясновидка

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Добрутро":

    С какъвто се събереш, такъв ставаш.
  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 Чоко

    2 0 Отговор
    Всъщност лекарите много често лъжат или премълчават истината. Причините са различни: от това да не разстройват пациена/близките му, да прикрият своя или грешка на колега. Казвам го от опит.
  • 204 КОЧА

    0 0 Отговор
    НАРОДА ЩЕ ТЕ УНИЩОЖИ - НЕ СЕ ПОЯВЯВАЙ ПОВЕЧЕ - ПАКА СЕ СЛУЧВА СЪС ВСИЧКИ МЪРМОРКОВЦИ ................. РАНО ИЛИ КЪСНО - ПОВЯРВАЙ МИ - БРАТКО МОЙ ......................
  • 205 Бай Иван

    2 0 Отговор
    Генералчето да си купи гребен!
  • 206 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.