Last news in Fakti

4 Май, 2020 11:42 75 354 257

Не спя до обяд, но се радвам да съм тулуп в очите на фатмака Борисов

  • бойко борисов-
  • тулуп-
  • иво инджев

А ти, читателю, ако случайно не ставаш в 7 сутринта, осъзна ли сега, че си едно нищожество, един нищо и никакъв презрян тулуп в държавата на Борисов?

Не спя до обяд, но се радвам да съм тулуп в очите на фатмака Борисов - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Ядосаният премиер Борисов днес (б.р. вчера) добави нова обобщаваща обида към несъгласните с него. Мобилизира подчинения му генерал Мутфачийски с цел да го покаже пред медиите, че е жив и здрав и не го е уволнил от поста председател на Националния оперативен щаб за борба с китайски грип след заповедта той да престане с денонощните брифинги.

Борисов, един вид, натри носа на онези, които го подозират, че е разкарал Мутафчийски от екраните на телевизорите от ревност, че е станал прекалено популярен и че двамата са нещо скарани по тази причина. Не са. И двамата го декларираха, макар че Мутафчийски ясно даде да се разбере от няколко дни насам, че е бил противник на прекаляването с водопада от информация, чрез която именно Борисов е настоявал въпреки това да бъдат давени телевизионните зрители с явната цел да демонстрира бурна дейност като началник, наредил този стил на работа.

Борисов вероятно най-сетне е схванал, че липсата на мярка може да му навреди. Но не може да понесе мисълта, че го критикуват. Поради което изтърси нова обида към критиците си. Обяви ги за тулупи, които спят до обяд, докато той от 7 сутринта работи като се информира за борбата с епидемията и дава указания на щаба, който ни най-малко не е разпуснал, а продължава и без брифинги да работи на пълни обороти.

Що е то тулуп всеки може да прочете в тълковния речник. Не става дума за кожух и дебела дреха, което е едно от значенията на думата, а за преносния ѝ смисъл: за дебелокож, муден, безчувствен и направо тъп човек.

Моя милост, макар да не спи до обяд, но си позволява да не се съгласява с Борисов, се върна в спомените си в качеството си на бивш тулуп. Така наричаха в казармата новобранците от междинното попълнение през пролетта. Понеже бях тръгнал година по-рано на училище, не ме взеха войник заедно със съучениците ми след края на гимназията. Ощастливиха ме с призовка чак половин година по-късно и макар все още да не бях навършил 18 години в края на март 1973 години се оказах тулуп в сливенския гарнизон.

Тулупът беше най-нисшото същество в казармата. Явяваше се новобранец и за новобранците от есенния набор, преследвани от старите войници, на които им предстоеше уволнение. Очевидно ми е писано и днес да съм тулуп в очите на старото куче Борисов, което се кефи да обижда на тулуп.

Фатмашкият манталитет е толкова присъщ на генерала от милиционерския запас, че той не само не иска, но и явно не може да се отърве от навика да навиква опонентите си с обидни казармени квалификации. За поред път път се уверяваме, че си имаме старшина начело на държавата, който се дразни особено много от онези, които подозира в мързел, щом си позволяват да спят до обяд. Ще да са големи тъпаци в неговите очи, ако примерно творят нощем, а после си наваксват с повечко сън през деня.

Лили Иванова, която за разлика от Борисов чете по цели нощи и ми сподели този свой дългогодишен навик в телефонно обаждане (като възторжена реакция за книгата ми “Измамата “Сан Стефано”), също ли е тулуп? А?

Апропо, мнозина получиха без да искат и без да са виновни възможност да си поспят до по-късно в резултат на това, че са принудени да стоят затворени по домовете си и да не ходят на работа. Борисов може да не е виновен за необходимостта от карантината в условията на китайския грип, но все пак тя се случва по негова заповед. А да се караш на подчиняващите се на заповедите ти, че ги изпълняват, е доста съветски синдром, от заразяването с който Борисов явно не се е излекувал и никакви евроатлантически конски дози демократична ваксина не могат да го спасят от тази зараза.

Борисов обича да унижава онези, които зависят от него, точно както простите стари кучета правеха в казармата, раздразнени от момчетата, заподозрени, че са много учени или просто са софиянци, нещо недостижимo за повечето младежи, закрепостени от режима без право да се преместят в столицата, освен ако не се наемат да бачкат и да си заслужат софийското жителство чрез робуване на някой обект край града, където никой не се натиска доброволно да се наеме на черен труд. В този смисъл за мнозина от нашите връстници във войнишка униформа изглеждахме надути без основание, щом живеем в недостижимата за тях столица и подлежахме на унижения без да сме виновни.

Борисов не е направил и крачка напред пред строя в манталитетно отношение от кратните, разсъждаващи по този начин. Унижава де когото може, стига да му позволяват. Навиква подчинените си като “главанаци”, точно като хановете от Златната орда, които карали московските велможи да им пълзят в краката, когато им носят събрания данък, след което системно унижаваните от монголските си господари московски боляри си го връщали на своите безправни сънародници. Век след век…

Колко ли трябва да си “тулуп”, т.е. дебелокож, за да търпиш твоя работодател Борисов подигравателно да се заканва, че ще те кара да тичаш пред джипката му като глашатай и да разгласяваш добрите новини за строителството на магистралите? Точно това, най-буквално, макар в рамките на дебелашката шега, заяви премиерът Борисов на своя министър Нанков, когото влачи със себе си по обектите по време на авторекламните си турнета от пътуващия из родината премиерски видео цирк. Тази “шегичка” явно не излиза от главата на фатмака с генералските пагони, защото той отправи същата закана, но без грам усмивка, към онзи “главанак”, който беше нахокан от него пред телевизионните камери заради пропуски в информирането на населението как предстои да се задейства събирането на пътния данък. Накрещя му се и го прати да разгласява мерките по площадите, което “главанакът” и направи с преклонена главица.

На това му се казва субординация в управлението на държавата по строг йерархичен принцип. По казармен признак. Изразните средства, чрез които Борисов демонстрира този свои фелдфебелски начин на мислене, не са просто импровизация. Чрез тях той изпраща послание до раята. Ако тя му целува там каквото трябва, всичко е наред. Останалите са тулупи, най-вероятно някакви гнили интелектуалци и прочее подчовеци и той няма да търпи да му се мотаят из краката. Ще ги нарита при първа възможност.

А ти, читателю, ако случайно не ставаш в 7 сутринта, осъзна ли сега, че си едно нищожество, един нищо и никакъв презрян тулуп в държавата на Борисов? Ако още не си разбрал, време е да се събудиш!

Коментар на българския журналист Иво Инджев от блога му


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 487 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 11666

    111 23 Отговор
    това ТОЯ ЛИ Е?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Винкел

    342 54 Отговор
    Може би премиера Борисов черпи вдъхновение за бисерите, които ръси постоянно всяка сутрин от огледалото.

    Коментиран от #191

  • 4 Културтрегер

    100 22 Отговор
    Искам да се модерира заглавието и по-специално най-книжовната дума в него /макар, че е цитат/. Всяка абсолютизирана мярка се превръща в своята противоположност.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Милионер

    151 26 Отговор
    Аз спя до обяд, карам TAXI нощем и съм Милионер. Който желае - да си "чупи" здравето и нервите. На Слука.

    Коментиран от #48, #124

  • 9 тулуп по неволя

    288 48 Отговор
    Щастлив е премиера, че става рано в зори и работи неуморно за българската нация. Ние нещастните безработни от не май къде седим и пишем по някой пост за да не скучаем. Тежка е царската корона, но за да не се разбунтува "материала", той трябва да е нахранен и да има зрелища. Засега зрелища има, да видим дали ще остане сит.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Драган

    206 47 Отговор
    За правилните решения днес хората трябва да осъзнаят, какво се случи 89г. Тогава Шайката КОМУНИСТИ-КАПИТАЛИСТИ Луканов & МЛАДЕНОВ извършват преврат срещу Живков, искащ да реформира СОЦИАЛИЗМА в КАПИТАЛ-СОЦИАЛИЗЪМ по модела Германия. Луканов-Младенов създават БЗНС, СДС от капиталистическата фракция на БКП, после ДПС. СДС получава пари да организира масови протести. В тези протести участват НИСКОРАЗРЯДНИТЕ в плана на Луканов-Младенов МИТИНГОВИ СКАЧАЩИ ПРОТЕСТЪРИ, това не са хора СЕЛЯНИ ОТ СЕЛО, ТОВА СА СЕЛЯНДУРИ ПРЕДИМНО ОТ ГРАДОВЕТЕ, КОИТО НЕ СА ДОБРИ УЧЕНИЦИ В УЧИЛИЩАТА, НО ИСКАТ ДА ЗАБОГАТЕЯТ и НАЛОЖАТ. КОИ СА ТЕЗИ СКАЧАЩИ ПРОТЕСТЪРИ и НЕ ДОБРЕ ОБРАЗОВАНИ СЕЛЯНДУРИ от 89г., които тогава са на възраст от 16-30г. с високи амбиции? Това са същите, като тези 7 не-добре образовани ПРОТЕСТЪРИ пред ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ДНЕС, които са ВЕТИРИНАРИТЕ АВТАНИЗИРАЛИ БОЛНИ ЖИВОТНИ МИНАЛАТА ГОДИНА. НО КОИ СА И КЪДЕ СА ТЕЗИ ОТ 89г, тогава на възраст 16-30г.? - СДС с годините се изчерпват и ДИСКРЕДИТИРАТ, налагат се попълване на капиталистическите редици, но с други имена. От тези СКАЧАЩИ ПРОТЕСТЪРИ с недобро ОБРАЗОВАНИЕ СЕЛЯНДУРИ от градовете с високи амбиции от 89г. се създават в годините ДСБ, НДСВ, ГЕРБ, ВМРО и ОП. Материала КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ от Градските СЕЛЯНДУРИ се изчерпва, затова всяка следваща партия е по необразована, от хора незнаещи Пекин на коя държава столица е(на Виетнам Е). Да се има в предвид в горепосочените КАПИТАЛ-КОМУНИСТИ, СОЦИАЛИСТИТЕ от БСП ги няма.

    Коментиран от #68, #80

  • 12 А неофициално

    318 50 Отговор
    Официално ви наричат тулупи, главанаци, маргинали, мисирки и какво ли не още. Представям си как ви наричат Борисов и Горанов в неофициален разговор помежду си. Колебая се между свине, овце и говеда. Тъй като свине и овце може да значи също така привърженици на известни футболни тимове се спирам на овце, но може пък да сте просто добитък.

    Коментиран от #71

  • 13 Иво Иларионов

    73 240 Отговор
    Моля ви, бъдете вярващи в премиера на България! Той знае не 1 и 2 хора бъдете разумни

    Коментиран от #90, #197, #236, #246

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Да си Тулуп

    124 75 Отговор
    в БГ не е лошо.Не ти пука от нищо,дебелокож си.Мърдаж глава и гледаш лошо и никой не ти обръща внимание,правиш каквото си искаш и не се обясняваш на никой.Те така си живеят много хора.ББ е прав,че половината население са тулупи.

    Коментиран от #129

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 вуйна

    161 28 Отговор
    А като беше доносник на ДС как ти казваха
  • 20 Истината

    83 145 Отговор
    Жалко че няма повече хора като г-н Инджев

    Коментиран от #205, #232

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 котйо

    185 60 Отговор
    Иво,Иво не успя ни евродепутат,ни председател на Народното Събрание... ни нищо.Валат си пич.Други агенти се пенсионираха и натрупаха парици.Иди при Стоянов в ,,Европа,, там са си назначили агентура в пенсия-важно е да се плюе и излива помия по поръчка.Ти това си го умееш.Или се нареди на опашка пред,,Козяк,,за некой грант.

    Коментиран от #91

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 ОСТАФКА НИКОГДА

    52 18 Отговор
    ВАШ ББ!
  • 33 Газ 66

    141 72 Отговор
    Ей много лъжеш протеже бай Тошево. Първо няма как да си влезнал в казармата дори и ден преди да си навършил 18 години. Просто е тъй като при провинение няма как да носиш отговорност по военните закони. Второ....прав е Винету за спането до обяд защото е ясно че имаше в предвид Слави Трифонов който още в бтв неведнъж е казвал че става късно. Друг е въпроса че наистина България е пълна с лентяи спящия до обяд. Но това не е проблем тъй като и в 6 да станат те така или иначе цял ден х.й хващат но работа не. Имам покрай себе си няколко такива. Не дават дори на съпругите си да пускат прахосмукачка преди 12:00 че им нарушават спокойствието. Изключение са разбирасе хора който се трудят през нощта

    Коментиран от #103, #105

  • 34 хлъц

    155 103 Отговор
    Най сетне нещо смислено от Иво Инджев. Най сетне схвана, че това управление е по отвратително от комунизма и дори от Русия....

    Коментиран от #133

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Behemoth

    24 88 Отговор
    За Путин пиши бе тол.уп! ТИКВАТА е десен ...
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 гост

    174 59 Отговор
    Фатмака Борисов.Най после правилно написаното звание на Борисов,което най му приляга.

    Коментиран от #188

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 mediator37

    146 56 Отговор
    Най-активни плювачи на правителството са тия като Иво Инджев- нереализираната градска десница, свръхинтелигентните, дето не са кусвали власт и рушвет от 25 години. Обаче дойдат ли на власт такива като Иво Инджев, ела да видиш клиентелизъм, царски конюшни по 8лв. метъра и мистър 10%. Знаем ви, помним ви далаверите.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 ABV

    43 12 Отговор
    Мерхаба,тиквеници!
    БТ-това не са цигарите от соца,-Булгар Табак.Сещате се,какво е БТ.Няма да го напиша,че ще ме изтрият :)))))

    Коментиран от #249

  • 45 Вярна

    106 41 Отговор
    и трагична истина за съжаление
    Без да съм фен на И И и без партиини пристрастия. Мисля че на добитъка започва да му просветва
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 темелко

    111 34 Отговор
    Борисов,че е с манталитет на Фатмак,го знаем.Които са служили войници,знаят какво значи фатмак подобно на Борисов.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Боко

    47 29 Отговор
    Аз съм Генерал от Първи пожарникарски легион
  • 60 данко хайрсъзина

    89 11 Отговор
    Леле,колко много изтрити коментари.Какво ли е писано в тях?...

    Коментиран от #96

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Пи пи

    59 36 Отговор
    Инджев ТИ ПЪК СИ ГОЛЯМ ПРОФЕСОР МНОГО ЗНАЕШ МНОГО СИ ИНФОРМИРАН
  • 64 дивака

    75 17 Отговор
    а бе ИВО ти не беше такъв човек . нещо си се променил
  • 65 В изтритите

    86 27 Отговор
    Коментари е изразена голямата народна любов към управляващото Величие
  • 66 Слушател

    140 7 Отговор
    Слушайки въпросите на пресконференциите,разбрах какви малоумни журналисти ни осведомяват.То бива неграмотност но не и такава.
  • 67 Фурнаджийска Лопата...

    96 10 Отговор
    Май Инджев са му спряли заплатата от управляващите и ся се прай на опозиция......
  • 68 Сашо

    37 17 Отговор

    До коментар #11 от "Драган":

    Абсолютно точно! Поздравления!
  • 69 Безпомощен

    55 12 Отговор
    Вeчe нe знaя кaквo cтaвa c вcички мeрки и тeглилки.
    Нaй - лoшoтo , e чe oт днec в ПЛOВДИВ "ПAЯЦИТE" ca ce рaзвилняли и вдигaт кoли мacoвo. Никoй пo никaкъв нaчин нe ни e прeдупрeдил и изнeнaдитe ca пълни. Зикo cъбирa пaри във врeмe нa кризa и тo якo. Пaзeтe ce хoрa!!!!!
  • 70 Ryazana karabina

    86 11 Отговор
    Ами да спиш, кой ти пречи. Думи, думи, нищо не казващи думи. Иво, Ивчо, цял живот си бил такъв. Направих си усилието да прочета Измамата "Сан Стефано". Нищо не казваш бе, братче. Пак думи, думи и пр. За тебе е по-добре да спише повечко време. Навреме те отстраниха, дорогой!
  • 71 ХаХа

    30 8 Отговор

    До коментар #12 от "А неофициално":

    Забрави-ЛОШ ГЕНЕТИЧЕН МАТЕРИАЛ.
  • 72 ИБРИКЧИИТЕ

    24 7 Отговор
    ДЕЙСТВАТЕ ЛИ? МАЖЕТЕ ЦИГАНСКИТЕ БАНИЦИ И ЛАПАЙТЕ!
  • 73 Шайба

    47 17 Отговор
    Ами тия дето бачкат нощна смяна и спят даже до следобяд,какво да кажат,ами че то масово се работи на редуващи се дневни и нощни смени по 12 часа с два дни почивка,такъв режим нийде по света няма,където нашите хубостници го измислиха.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 1001 нощ

    69 26 Отговор
    всеки ден давате думата на едни и същи тулупи, слави тр., румен пет. инджев. кеворк. Нямали най после нещо ново, свежо ???
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 ами да

    29 6 Отговор
    И тука цензура УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
  • 80 Не че нещо... АМА...

    42 6 Отговор

    До коментар #11 от "Драган":

    Да попитам?!? Иво Инджев къде се вписва в така изброените от вас категории люде?
  • 81 Усмивката

    23 12 Отговор
    Фатмака генерал.....Зная,много такива пострадаха. Кой на време. Кой след казармата. И тоя няма да му се размине. Сега се чувства обгрижван. Защитен от казармата. Зная ,че такива се разкайваха до лизане на същите подметки на новобранците.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Бойко в затвора

    92 44 Отговор
    Аз не отричам, че Бойко е работлив. Неговата работа е да рекетира бизнеса, да търгува с наркотици, да краде всякакви пари от всякакви места и дейности, да лъже неуморно, да ни излага пред другите държави, да контролира медийната свобода в държавата. Щеше да е хубаво ако спи по 23 часа в денонощието.
  • 84 Пламен

    66 30 Отговор
    Какво обясняваш на дълго и широко. Кажи, че е диктатор. С една дума всичко се разбира.
  • 85 Мими

    74 22 Отговор
    От коя дупка изпълзя бе Инджев ,засрами се и се прибери обратно !
  • 86 Otoplitel

    62 72 Отговор
    Защо е тази ненавист и простотия в кризисно време.Като толкова знаете предложете нещо градивно.На правителството и на Г-н Борисов се падна тежка чест да ръководи държавата в световна епидемия.Наистина тук е пълно с толупи,критикари,полуграмотни простаци и злобари.
  • 87 Миа

    59 38 Отговор
    Да се чуди човек как така сме от последните в някаква класация за свобода на словото. Румен Петков, Румен Овчаров, Румен Радев, Славчо. Трифонов, Иво Инджев и т. н. Отвсякъде упреци и обиди на властта. Каква класация, каква гара,. Хора, които владеят и книжовния език на омразата скачат от сутрин до вечер срещу. Срещу всичко всъщност.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Бай

    58 45 Отговор
    Не харесвам автора на статията той само критикува.Всеки един може да бъде омаскарен.Борисов не е идеален.В дадения момент ще се оцени работата му.Но този автор с претенции за ниво е доста злъчен и циничен.

    Коментиран от #92, #97

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Майкооо

    38 11 Отговор

    До коментар #24 от "котйо":

    Да не претърпи и той катастрофа?!!! Сещаш се за какво говоря, нали бе тапир?
  • 92 Майкооо

    45 23 Отговор

    До коментар #89 от "Бай":

    Цинична е истината, а дали не е циничен този който я е създал? Не открих нищо което да не е вярно в статията. От такива като теб сме в това положение.
  • 93 Ева

    33 17 Отговор
    Е пък много сте чувствителни, защо го приемате толкова лично!? Проблем с комплекс за малоценност ли, недоцененост ли? Толкова хора спят до обяд, и даже през ум не им е минало да го приемат лично!!! И не, че са глупави и не четящи, напротив, защото са мислещи и свободни. Без комплекси, без излишни разсъждения и с ангажиран ум и ръце!

    Коментиран от #99

  • 94 Кочо

    51 20 Отговор
    Аз пък си мисля, няма ли Главния тулупин да каже някога една добра дума за тези, които работят цяла нощ, за да имат той и подчинения му Мутафчийски сутринта в 07.00 часа цялата правилна информация, с която да се перчат по брифинги и пред мисирското ято! Отговора го знам - няма! Защото най великите трябва да са Те! Може, в изключителни случаи, но да изтъкнат пак себе си колко са признателни, обективни и добри! И колко много страдат, ако почине внезапно някой лекар! Не от вируса! От претоварване с простотии, изострящи хронично банално за статистиката заболяване!!
  • 95 LonDon

    42 14 Отговор
    До всички тулупи: Официално си го заслужихте и още по-официално си го заслужавате отдавна. ШАйка безделни тарикати, само плюеща, но нищо не предприемащ и нищо не спазваща. Антикреативна, само реактивна пасмина. Ако бяхме в нормална държава отдавна да са ви натирили да търкате улиците от боклуците, които сами си създавате. Щот нищо не зависи от Вас нали? Всичко лошо от друг зависи. Шушляци мързеливи, марш от тук да се видите колко струвате. Кой знае колко държави има още да провалите.

    Коментиран от #173

  • 96 Е де...

    6 2 Отговор

    До коментар #60 от "данко хайрсъзина":

    Попържни бе Данков, Попържни...
  • 97 Хммм

    33 13 Отговор

    До коментар #89 от "Бай":

    Остави ти нивото на автора,защото то не е логически свързано с истинността ,която казва а само с неговата личност. Коментирай статията. Кажи ми ,кое не е вряно в нея? Ако ти изречеш цинични думи пред цяла България и аз ги напиша,кой е циника? Ти или аз? Според теб аз съм циника. Значи обвиняваш мен за собственото си поведение. Това дали е нормлано???
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Кочо

    44 6 Отговор
    Ба! До обяд! Народа си е тотално заспал! Не знам защо Бойко иска да се събуди!!!?!?!!? Така си е много добре!
  • 102 Гражданин

    9 5 Отговор
    Има и друг журналист който се казва Иво Инджев,така,че не другия който постиянно плюе.
  • 103 Тулуп

    16 3 Отговор

    До коментар #33 от "Газ 66":

    Браво разказа играта на толупите но не това темата,пич.
  • 104 Емо

    36 11 Отговор
    Браво!Точно казано и на място!!Сега започва голямото дране на тулупите!!Видяхте ли новите си сметки за ток????Много хора изреваха,че са станали двойни и тройни.По високи от януарските и февруарските!!!При едно и също потребление от 35-40лв изведнъж станаха 75-80лв.Питаш защо е така ,а отговор няма.Някой трябва плати и загубите от потреблението на мургавия електорат на Гроб!!
  • 105 Петров

    37 7 Отговор

    До коментар #33 от "Газ 66":

    Ех,колко обичам такива неподготвени изказвания.Роден съм на 17 декември 1968 г.,а влязох в казарма на 4 октомври 1986 г. Сметката е проста Имах ли навършени 18 г.?Не,но имам военна книжка,която го доказва,Аман от плюещи!
  • 106 зайко

    36 9 Отговор
    За коментатора- другаря Иво. народът отдавна е казал: Хем наср.н, хем голям
  • 107 Хохохохохо

    14 12 Отговор
    Навън млади и вече не, от 11 годуни бойко цяла нощ работят и спят по 4 часа на ден, анадънму булгаристан аго. Що да прави комуниста реформи, но да е жив и здрав, умните изгони, а остави кои, той да каже тулумите
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Народ

    35 9 Отговор
    Тулупи сте вие в парламента! Правите дефикация по една кофа и дарявате на народа! Дебелян и той дарява по две кофи всяка сутрин народа ще ви съди със кранове апартаментаджии,офшоркофчии и тем подобни!!!!!
  • 111 Винету ||

    35 9 Отговор
    Мен ше ме е срам, да се явявам по телевизията. Само погледа му излъчва пълна простота.
  • 112 Обиждат се тия

    32 9 Отговор
    които се смятат за такива тулупи! Виждат се в тази категория! Но утехата е, че са много малко - ББ уточни, че му пишат после, т.е. само ТЕ са такива, не всички останали!Споко! А за журналистите и тяхните изсмукани от пръстите въпроси - всички ги видяхме! Ф -- ки!
  • 113 Щорм

    42 16 Отговор
    Добре, разбрахме че Борисов се е уморил,от тулупи и лош матерял(все пак управлява от цели 11 години).Не разбрахме обаче, защо не се пенсионира вече, защо не изчезне някъде в заслужена почивка,ами продължава да се натиска да управлява.Президента е ограничен до два мандата,а този...?
  • 114 Брат за Брата

    15 6 Отговор
    На бесилото пред площада речено сторено
  • 115 Was

    25 13 Отговор
    Не , в очите на повечето българи си Т .о.Л . у . П др. Иво Инджев !
  • 116 мухахахах

    20 3 Отговор
    Радвай се тулупе, радвай се ! За друго нищо не ставаш !
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Българин

    22 9 Отговор
    Тиквата по добро нещо ли е от толупа??????
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Българин

    22 11 Отговор
    Може ли една тиква да спи!!???????

    Коментиран от #123

  • 122 Антикомунист

    37 33 Отговор
    Когато се напише нещо срещу Борисов от поръчковите плювалници гледам как неистово се активират всички неудачници,плюещи България,тези на които все друг им е виновен за скапания т им живот,тези с митовете какъв крадец е Борисов и т.н. За радост повечето хора виждат реалния напредък на България при Борисов за разлика от всички останали правителства. И по тази причина на следващите избори пак ще спечели Борисов.Сега ще гледам_ колкото повече минуси толкова съм по прав.

    Коментиран от #206, #226, #227

  • 123 Криминално проявен

    33 10 Отговор

    До коментар #121 от "Българин":

    Да ни е жив и здрав Бойко!!!.....И ще бъде, и ще си прави каквото си иска, след като само се пише.....т,е,......наистина тук е пълно с толупи и мишки;;;;само цвъркащи!!!.....
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Divotino

    32 26 Отговор
    Нали знаеш Ивчо, че бивша проститутка и бивш доносник на ДС няма? Ако случайно ти горчи в устата, не плювай по Борисов, а се замисли дали не е остатъчен привкус от лизането на болшевишки задни части. Борисов може да си има недостатъци, и то не един и два, но за България към този момент той си е най-успешно попадение. Може да не е достатъчно десен, но на фона на опонентите му е направо манна небесна.

    Коментиран от #130

  • 129 Моис Коен български еврейн

    26 12 Отговор

    До коментар #16 от "Да си Тулуп":

    Точно този предател ИВО ИНДЖЕВ ли ще коментира Борисов! Та Инджев е позитанско-ДПС слугинче...!
  • 130 Моис Коен български еврейн

    11 8 Отговор

    До коментар #128 от "Divotino":

    БРАВО С ДВЕТЕ РЪЦЕ !!!
  • 131 анонимен

    28 37 Отговор
    Колкото и да се напъват толупите, нищо не може да обори Борисов. Ако не беше той щяхме да имаме много-много болни. Само толкова, защото определени толупи ще кажат, че се стресират, че се чувстват тревожни, или че се насажда паника, което било противоконституционно, и относимо към Наказателния кодекс и такива работи. Ние трябва да благодарим на Борисов, че с безкомпромисните си действия спаси хиляди човешки животи. Това е самата истина. Естествено неговите критици ще са недоволни.

    Коментиран от #159

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 бай Шиле

    28 9 Отговор
    Ивчо мамин сладък,пиши срещу Русия.По ти се вързва.А най добре хич ни пиши.
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 ал бънди

    28 10 Отговор
    Будeщaтa eдинcтвeнo oтврaщeниe фигурa нa дoнocникa oт ДC и нacтoящ eврoaтлaнтик, ceгa ce прaви нa oпoзициoнeр.Дeceт гoдини Бaрбa Гaньoc e прeмиeр и cъcипa и държaвa и нaрoд.Eдвa днec oбaчe, Ивчo ce ceти, чe Eднoкнижникът нe cтaвa и миcиркитe дa пace нa ceлo.Aмa кoгaтo пocлeдният cпирaшe рaзни пoтoци и цeлувaшe пoдмeткитe нa зaдoкeaнcкитe гocпoдaри, Ивчo мълчeшe.Кaтo глухo прace в тръcтикa.Или пишeшe пoрeдния cи пacквил, в кoйтo зaдължитeлнo приcъcтвaт Гaднaтa Руcия и Лoшият Путин.Oбcecия някaквa.C кoeтo пocтигa caмo прoтивoпoлoжeн eфeкт.И нaй-гoлям руcoфoб дa e чoвeк, cлeд Ивчoвитe глупocти, руcнaцитe му cтaвaт някaк cимпaтични,Дaжe и в тaзи cтaтия, ни клин, ни в ръкaв пaк глeдa дa ги cпoмeнe.Пo възмoжнocт c нeщo унизитeлнo.Бeлким крaвaрcкитe му гocпoдaри гo зaбeлeжaт и му дaдaт някoй звoнк.Жaлкa и гнуcнa рaбoтa рaбoти Ивчo....
  • 158 ОНЗИ

    23 11 Отговор
    Иво, гладен си брат... Но ако мислиш, е Корнела ще те нахрани, лъжиш се.. Тя е Енергиен Вампир, тя само смуче, дано да й се отдават минетите на празен стомах. Като върне 6 000 000 на държава вата, може и ти Иво един комат да спечелиш брат. Надявай се...
  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Боко

    7 14 Отговор
    Аз съм Генерал от Първи пожарникарски легион
  • 162 бик

    20 18 Отговор
    какво искате от един син на комунисти прочел само книгата винету напуснал пожарната като капитан свързал се с мафиотите вис и сик създал ипон охранява бай тошо зада не открадне милиармите които той краде сега и кликата му това е нашия министър и кликата му корумпирана барабар с фидосова нунев цацева идругите
  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 30 г стигат

    19 8 Отговор
    Инджев и ти и "твоите "освен толупи сте и никому ненужни политически трупи (трупове ) . Подскоците приключиха , батериите паднаха !
  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Геро

    18 12 Отговор
    Само като видя статия на Иво Инджев и Методи Андреев разбирам, че са близнаци. По- големи безсмислици и глупости, друг не може да сътвори. Първите няколко реда след заглавието са достатъчни да откажат всеки.
  • 167 555

    5 4 Отговор
    Широко ви е около врата. Всичко е до късмет. Кой успя през тия 30 години и преди 35 х 2 си е ок. Две поколения погубени. Еродирани, вече старци ни го казваха. Никой не ти гледа дипломи... Всички са навързани и изход виждам след 20 години. Левите десни крадат и обратното. Но ББ ще спечели изборите. Ако падне от власт, а то няма как да стане, защото на запад им трябват умни работохолици и до един ще се завърнат в България, или ще останат, кои цели родове са заедно, купили са къщи и си помагат. Другите не стават, арменеца най-правилно... Хитър е и удря там къде трябва. Нали ги виждаме комшиите. Живот си живеят, от 1944 до ден днешен не са останали без държавна хранилка. Не завиждам, но примати им е по изгодно явно. Нищо не искаме от никого, просто ей тъй за утеха. Кой отиде в отвъдното се отърва, а много хора са отегчени от живота. И ми писна да ми набиват вируса. Квото ни е писано. С вирус без вирус много народ е нещастен. Но всичко отвън. Човек се ражда, жени, деца, а къде са, нито внуци, нищо, или некадърни, оросто не са бандити, а бандитите са ок днес и навсякъде по света, непокистите имам предвид, бандит за мен е лош човек, човек, който краде повече от малкият.. Не за мен, просто днес трябва да си зъл човек, за да успееш в този канибализъм, може и от лудост да е написаното. Луд човек съм... Лоши хора сме, са християни и ще дойде кога и по окей, всички ще имаме една вяра, но не сегашната.. И по-добре. То бог е един.

    Коментиран от #172

  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Хахм

    8 15 Отговор
    Мутафчийски президент, за два мандата на България.КАЗАХ!!!
  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Фермер

    12 3 Отговор
    В тъги, в неволи, младост минува,
    кръвта се ядно в жили вълнува,
    погледът мрачен, умът не види
    добро ли, зло ли насреща иде...
    На душа лежат спомени тежки,
    злобна ги памет често повтаря,
    в гърди ни любов, ни капка вяра,
    нито надежда от сън мъртвешки
    да можеш свестен човек събуди!
    Свестните у нас считат за луди,
    глупецът вредом всеки почита:
    "Богат е", казва, пък го не пита
    колко е души изгорил живи,
    сироти колко той е ограбил
    и пред олтарят бога измамил
    с молитви, с клетви, с думи лъжливи.
    И на обществен тоя мъчител
    и поп, и черква с вяра слугуват;
    нему се кланя дивак учител,
    и с вестникарин зайдно мъдруват,
    че страх от бога било начало
    на сяка мъдрост... Туй е казало
    стадо от вълци във овчи кожи,
    камък основен за да положи
    на лъжи святи, а ум човешки
    да скове навек в окови тежки!
    Соломон, тоя тиран развратен,
    отдавна в раят нейде запратен,
    със свойте притчи между светците,
    казал е глупост между глупците,
    и нея светът до днес повтаря -
    "Бой се от бога, почитай царя!"
    Свещена глупост! Векове цели
    разум и совест с нея се борят;
    борци са в мъки, в неволи мрели,
    но, кажи, що са могли да сторят!
    Светът, привикнал хомот да влачи,
    тиранство и зло и до днес тачи;
    тежка желязна ръка целува,
    лъжливи уста слуша със вяра:
    мълчи, моли се, кога те бият,
    кожата да ти одере звярът
    и кръвта да ти змии изпият,
    на бога само ти се надявай:
    "Боже, помилуй - грешен съм азе",
    думай, моли се и твърдо вярвай -
    бог не наказва, когото мр
  • 172 Фермер

    10 4 Отговор

    До коментар #167 от "555":

    Закриване на всички партии.Президенрска република с президент Пламен Пасков
  • 173 SSsss

    2 3 Отговор

    До коментар #95 от "LonDon":

    Браво!!!
  • 174 Гост

    2 7 Отговор
    7/8 доктора, гинеколог, гледай и чувай Бойко Борисов хехе

    Пълна апатияяяяя
  • 175 това е ясно

    6 1 Отговор
    Простак..
  • 176 Гражданин

    8 2 Отговор
    Ок са на запад. Квото е писано. В българия е беднотия, в Лондон Борис им казва сладки думи. Отминава, а тук хехе да бях птица, ьядо господи, да лутна и никога да не се завърна в тази ежелана от иван хасан бойко земя. Няма маски, държавата се грижи за народа техен, а тук машеха за едни, майка за други и след 2 години бойко ни казва, а отвън нали са прости нашите близки ще останат големите а малкият бизнес отива.. Умни са, и добре, че избягаха и благодарим на борисов и бкпто, радваме се, дай боже всекиму. Не са важни парите, а спокойствие и там народ окей. Тук нервен от безпаричие. На 80 г има хора от село не за излизали, а на запад... Ок са.
  • 177 ????

    2 4 Отговор
    Доктори на запад без предпазни дрехи хохо... А тук
  • 178 Ееее

    7 7 Отговор
    Щом лилито Иванова ти се.обажда,значи си прав!!!!Абе ,кога ли за Ганю ще е нещо ок?Ако е така ,що не е иначе, ако е на обратно,що не е терсене????
  • 179 Чики Рики

    13 9 Отговор
    Лично аз не го харесвам Инджев,но точно на място му е статията за БГ ,,Jesus,,-a и неговите изстъпления!
  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 xa xa xa

    4 2 Отговор
    МНОГО ТЪПО ЗАГЛАВИЕ
  • 182 Бокоеб

    16 11 Отговор
    Мутроооо съсипа и икономиката и туризма и бъдещето на хиляди талантливи млади хора! Цяла държава затриваш бе!!!!!
  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 xa xa xa

    10 5 Отговор

    До коментар #156 от "Анонимен":

    ПРЕДЛОЖИ НЯКОЙ ДРУГ
    ХАЙДЕ
  • 185 Ая, нерегистрирана

    4 5 Отговор
    България е балканска бедна държава. На запад имат пари и плащат на народа. И се радват, на градините сеят, боядисват, а тук от живково време еродирани умни юристи не са им давали земя, а на техни, същото е и днес. Само приемали болни от коронавирус, болницата препълнена и ги извозвали в други градове. Но докторите не давали информация. Едно българче качил докгор и го попитал, как стоят... Кво ти е писано и нищо повече, забранено ни е. Там е по окей, тук не зная, но обноски, изнервен народ в България, от беднотия. И българите не получават, но им е ок там. Тук майката такава, злодеяния, обиди, но добре, че разни хора, разни идеали. Политици не ме интересуват. Понякога, когато искат да ти изкарат очи ти изписват вежди. Българите са завистливи, но където е текло пак ще тече, защото кой се труди.
    А на г-н Борисов, по 7/8 гинеколога.. На запад полицаи стройни, високи, яки, с по 2 висше, езици, нищо общо нямали с бг полицаи. Оплакват се, че на запад получавали, но много повече били натоварени, но там да ти говорят. Добре, че не останаха в България, за което искрено ви благодарим. Живеят в студентски град. От цял свят. Бойко, гюле гюле.
  • 186 росирос

    11 4 Отговор

    До коментар #183 от "Всички":

    До 113,е не се е натискал,вие си го избирате ,после рева ,а,че той си стана като тато,вечен....не е ли странно,той се мисли за велик,ние търпим и ревем не където трябва,ама наистина спим.Нали щели сме да станем уж по добри с тази корона,....уви,докога ще търпим обиди,НИЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ,НЯМАМЕ СЕБЕУВАЖЕНИЕ,а искаме друг да ни уважава,е ...наистина ни уважават,ха
  • 187 Гост

    12 4 Отговор
    Не ме вълнува България. Харесвам еродит хора, простотията ни убива, а в някои региони са по зле и от дедите ни родени през 19 век. Не искам да обидя, но е свинщина, къде и да се обърнеш. Минавам днес покрай наредени таксита в квартала и на земята фасове от цигари, кафени чаши, кутии от цигари. На международно шосе, един изхвърли на улица умряло или убито куче. Много са и не виня политик, а ние народ никакъв, невъзпитан... Лично мнение, не искам да засегна никой, защото и аз съм един от тях може би..
  • 188 xa xa xa

    13 4 Отговор

    До коментар #38 от "гост":

    Е НАЛИ РАДЕВ Е ФАТМАК
    СЕГА И БОРИСОВ ЛИ
  • 189 Избирател

    12 6 Отговор
    Инджев - кречетало
  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 Дънов

    5 9 Отговор

    До коментар #3 от "Винкел":

    Е не,това ако не си е заяждане!!
    Много му завиждат за положението и цветущият език,искайки да са в неговите обувки!Но не би!
  • 192 роси

    18 9 Отговор
    Е, не знам за вас,но мен лично ми е неприятно министъра,така хамалски да се изказва,и двамата с президента са зодия близнаци ,но от единия до другия,място за сравнение няма.Борисов ни срам ,ни очи,по цял свят ни се смеят.
  • 193 петър

    6 8 Отговор
    О боже,ама това СЛАВУНЧО ли е.Не си губя времето да чета 'ИСКРАННИТЕ 'му 'РОДОЛЮБИВИ 'излеяния ,отдаааавна..Извинявай Славчо ,ама ,ясен си ни .Не се хаби повече,ненужно е.
  • 194 Сатъра

    9 9 Отговор
    Така ви се пада защото преди няколко месеца го възхвалявахте тоя нагъл и безочлив човек. Само като го погледнеш тоя работохолик нашия премиер какъв тен има се чудиш как го е предобил дали от постоянните обиколки на открито по магистралите и газопроводите. Или от соларните и антибактериални озонови процедури който му прави неговия дългогодишен приятел генерал, професор Мутафчийски. Нас от това инзвънредно положение слънчев лъч неможе да ни огрее, а той си се разчепи да си се разхожда на открито по цала България е това ако не е перверзия здраве му кажи.
  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 Димитър Димитров

    11 4 Отговор

    До коментар #13 от "Иво Иларионов":

    Иво, да не си се натровил....та поради това да си тъй лековерен и неразумен?!
  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 Калашников

    12 3 Отговор
    Поствате статии с обидни думи и когато решим да отговорим със същите модератора трие.Какъв е смисъла, тогава да изтрие и статията,щом т.луп и д.ебил са обидните думи.За политиците тези думи не са обидни те са си такива по рождение
  • 200 уфффф

    13 4 Отговор
    Инжев,човек може само да те съжалява-нищо друго ! Бита карта си много отдавна !
  • 201 СТАМЕН

    15 4 Отговор
    Иво Инджев,ЗНАЕМ КАКВО СИ ТИ,С ИНТЕЛИГЕНТНОСТ НА АМЕБА,ПЛЮЕЩ ВСИЧКО,ЗА КОЕТО ТИ ПЛАТЯТ!
  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 Stiv

    7 4 Отговор
    Това е!Видя,че има бизнес защото няма постъпления за харчене-разпределяне.Видя,че има шивачи,само за тях говори,не за роботи,технологии,иновации.30 години избираме "слепци",т.е. тулупи...
  • 204 Брадвата

    9 2 Отговор
    Така е, мотиката се хваща рано сутрин, но откъде да знаете? След като ставате на обяд. И така народът гладен ще си погине, щото няма кой един картоф да засади!
  • 205 Наистина истина

    11 3 Отговор

    До коментар #20 от "Истината":

    Този не става за нищо/защо като е кадърен не иде да работи в ввс или сиенен/ами плюе борисов с прилагателните на радев каун фатмак шофьор на самолет явно се е загрижел за ретинга на радев явновече е узкукуригал-от аллохол ли наркотик ли или от скръб по комунизма че не пиши доноси
  • 206 Щорм

    8 7 Отговор

    До коментар #122 от "Антикомунист":

    Да бъдеш гербер не е лесно, а герберска подлога още по малко.
  • 207 НЛО

    6 4 Отговор
    ТО СЕ ВИЖДА КОЙ Е ТУЛУП
  • 208 Гербераси

    7 10 Отговор
    На следващите избори още по малко ще гласуват за герп.Това е изкуствена партия, която без пожарникаря ще се разпадне.За три мандата, как не можаха да излъчат и друг премиер, а само него.
  • 209 коко

    6 12 Отговор
    Не харесвам Инджев, но в случая е прав. Няколко пъти министър-председател обижда народа си!

    Коментиран от #233

  • 210 Синан

    10 3 Отговор
    Лесно е да се плюе и разваля ,трудно е да се гради и благоустроява. Когато ръцете са покрити с мазоли от работа няма време за писане на глупости а човек се стреми да си почине от тежкия ден.
  • 211 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 212 ПЕТЯ

    9 9 Отговор
    МНОГО СТЕ ПРОСТИ И ЗЛОБНИ!ВИЕ ИСКАХТЕ У НАС ДА СТАНЕ КАТО В ИТАЛИЯ И ДР.НЕ СТАНА,БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЩАБА И ПРАВИТЕЛСТВОТО!ЕТО ОТ ТОВА УМИРАТЕ ОТ ЗЛОБА!ЗА НЕЯ ВАКСИНА И ЛЕКАРСТВО НЯМА,НАЛИ ЗНАЕТЕ?!А И ЩЕ ВИ МЪЧИ ЦЯЛ ЖИВОТ!

    Коментиран от #219, #241

  • 213 рмит

    3 1 Отговор
    Хахаха, автора се е припознал ;)
  • 214 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 215 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 216 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 217 националист

    7 3 Отговор
    иво инджев от милиционерско доносническия запас

    Коментиран от #218

  • 218 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 219 7777

    7 5 Отговор

    До коментар #212 от "ПЕТЯ":

    Има и лекарство и ваксина. Дано ги пробват първо на такива , като теб.
  • 220 спомени

    9 2 Отговор
    Я кажи Иво...как стана комсомолски секретар в казармата!

    Коментиран от #238

  • 221 Без коментар

    9 2 Отговор
    "Решение № 50/ 08.10.2008 г.[9] потвърждава съобщеното от Инджев, като допълва, че той бил действал под псевдонима „Ивайло“ като секретен сътрудник към Първо главно управление на ДС"

    Коментиран от #228

  • 222 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 223 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 224 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 225 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 226 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 227 Моис Коен български еврейн

    3 1 Отговор

    До коментар #122 от "Антикомунист":

    БРАВО...!!!
  • 228 Моис Коен български еврейн

    8 3 Отговор

    До коментар #221 от "Без коментар":

    Това се знае отдавна, иво инджев е ДОНОСНИК , платен от Позитано 20 и от Сарайте....!
  • 229 Француза

    5 6 Отговор
    Много е трудно ЧОВЕК да се отърве от собственото АЗ.
    Мутрата от Банкя казва,Аз ТОВА,АЗ онова прост ПОЖЕРНИКАР.
  • 230 Димитър

    8 2 Отговор
    Много ми се иска всички умни и нормални българи да излязат на площада и да измете цялата политическа паплач.
  • 231 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 232 абе до истината

    3 0 Отговор

    До коментар #20 от "Истината":

    КОЙ БЕ,ЗА КОГО ДА СЬЖАЛЯВАМЕ ЗА ТОЗИ МРЬСНИК ЖАЛЕН, ХАЙДЕ ХОЛАН
  • 233 хеий до коко

    5 5 Отговор

    До коментар #209 от "коко":

    ТОЙ НЕ ОБИЖДА НАРОДА СИ, А ТЕЗИ КОЙТО НАИСТИНА СА ТАКИВА, АТАКИВА ДАЛ БОГ В БЬЛГАРИЯ ДОСТА ,И АКО ТИ СЕ СМЯТАШ ОТ ТЯХ ТОГАВА....
  • 234 Николова

    3 0 Отговор
    Моля, модераторите да не ми изтриват поста!!! Нали има свобода на словото и печата? От какво ви е страх? Прав е Милен Цветков, който казва, че маските са ви сложени за да мълчите, а не да се предпазвате от коронавируса. Но, за разлика от вас, той беше свободен, смел и открит човек. Такъв, какъвто вие никога няма да бъдете!
    Моля, върнете ми коментара за псевдо журналиста Иво Инджев!
  • 235 Тони с е60

    3 8 Отговор
    Бат Бойко е кумир за всички българи...
  • 236 Стоян

    6 3 Отговор

    До коментар #13 от "Иво Иларионов":

    Понеже сме разумни на следващите избори ще покажем на тоя самовлюбен Нарцис какви точно толупи сме.Ще спим да обяд и след това ще отидем да и зметем ГРОБ от власт а. Със част от моите пари си и купил д жипка без да съм му дал разрешение. И някой да му обясни на тоя мракобесите че началниците сме вие и той е слугата.ЯСНО ли ти е Борисов?
  • 237 Радан

    5 2 Отговор
    Иво пий по малко бе алкохола е вреден модератора не трий
  • 238 Новобранец от Сливен

    4 2 Отговор

    До коментар #220 от "спомени":

    А, и ти ли го помниш?! И аз си спомням какъв натегач като комсомолски секретар в казармата беше този Иво Инджев! 9984
  • 239 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 240 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 241 Да ама не

    3 4 Отговор

    До коментар #212 от "ПЕТЯ":

    Благодарение на БЦЖ ваксината не стана като в италия и испания, герберче! Твоя кумир банкянски няма принос към това никакъв!
  • 242 Да ама не

    5 3 Отговор
    Вожда понеже си ляга с кокошките на село, и става рано сабахлен, затова го снимаха на няколко пъти как спи та чак похърква на разни събирания на предишния еврогейски парламент! Хахаха, спящата красавица от Банкя!

    Коментиран от #248

  • 243 Зузу

    5 2 Отговор
    Поредната жалка статия
  • 244 12345

    4 2 Отговор
    Дрън,дрън...,злобар
  • 245 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 246 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 247 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 248 xa xa xa

    2 0 Отговор

    До коментар #242 от "Да ама не":

    А КАКА КУРИ ДЕТО ПУШИ КАТ КОМИН ИМАЛА
    КРИСТАЛНО СВЕЖ ДЪХ
    ТЯ ГО КАЗА
  • 249 St.George

    0 2 Отговор

    До коментар #44 от "ABV":

    Ха на бас, че БТ означава БОКО ТИКВАТА
  • 250 Dr.mengele

    1 1 Отговор
    Бугарите са извратени мазохисти.
  • 251 Ирина

    2 2 Отговор
    Не вярвах, че има още толкова глупави хора, които харесват тоя да не казвам какъв Бойко ли , Г..... ли е. Аз му препоръчвам да обижда само майка си , жена си, баба си, стринка му и т.н. Кой е тоя, че ще обижда хората, които го хранят? Аз никога не съм гласувала за тия...,обаче на тия избори ще отида първа.
  • 252 ЕВРИКА

    0 2 Отговор
    БОКО Е НАЙ ПОЛЕЗЕН КОГАТО .................. СПИ !
  • 253 ИВО

    1 1 Отговор
    Борисов е като оня, дето влязъл в бар и извикал: Пиене за всички, заведението черпи
  • 254 Дедо Йоцо

    2 1 Отговор
    Страшно е да бъдеш командван по време на война от старшина с генералски пагони....
  • 255 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 256 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 257 Milen

    0 0 Отговор
    Zdraveite misirki gotov sam za s.....