Last news in Fakti

12 Юни, 2020 15:44 54 716 127

Ще станем свидетели на невиждани арести

  • васил божков-
  • иван гешев-
  • прокуратура-
  • съдебна власт-
  • изпълнителна власт-
  • мажд алгафари

Нека помислим логично и трезво

Ще станем свидетели на невиждани арести - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Не че вярвам на всяка дума от написаното от Васил Божков, но нека помислим логично и трезво.

Васил Божков е доказано един от най-богатите българи. Управлява или участва в десетки, а може би и стотици фирми.

Всички знаем, че не само в България, но и по цял свят, хора с такъв ранг в икономиката са ухажвани от управлението на държавата.

Следователно, няма как нашите управници да се правят на ощипани, че не са се срещали с него или че са нямали никакви контакти. Разбира се, тези срещи и контакти не са били за да играят карти или табла. Той ги е канил на свои събития, както и те са го канали на техни. На такива срещи винаги се обсъждат, както постиженията, така и проблемите на определен бизнес. След което се вземат взаимно изгодни решения за двете страни, но не и за третата страна – хората. 

На второ място, човек от ранга на Васил Божков, много добре знае, че за да си позволи да наруши закона в каквато и да е форма или сфера, то той, най-малкото си е гарантирал спокойствието от управляващите. Получил е одобрението им и тяхната закрила, но едва ли това е ставало без нещо насреща – пари, почивки, финансиране на желани от тях неща и т.н. Няма как, пет години да „лъже” държавата и хазната и никой да не забележи. Да „излъже” държавата със седемстотин милиона и сега всички да се правят, че не са забелязали.

Не на нас тези номера.

Всички знаем, че в България това е начина да се издигнеш без да те закачат.

Нима не знаем, че ако някой от нас сгреши в годишната си декларация с пет стотинки го правят на мармалад от проверки и санкции? Дори и да е нарушил закона без умисъл, не е нормално ПЕТ ГОДИНИ никой да не е забелязал. Само това, само по себе си говори, че нещо намирисва. 

Просто се появи един съдружник на Божков, който реши да разкаже това което знае на главния прокурор. Същия този прокурор, който управниците толкова много им се искаше да не бъде избран, та му организираха протести против неговото назначаване, така и протести в негова подкрепа. Управляващите знаеха, че ще си имат проблеми с Иван Гешев и така и се случи. Той посегна на един от действащите министри в кабинета на Борисов, посегна и на негов заместник и на още много други, срещу които повдигна куп обвинения.

Изправи се и срещу Васил Божков – човека, който бе пазен години наред от управляващите, защото им плащаше. Плащаше много. Никой не може да ме убеди, че ГЕРБ се издържат от членски внос – няма такова нещо измежду партиите. Парите в партиите се осигуряват от бизнеса и една много малка част от държавата – субсидията. За членски внос да не говорим – няма такъв. Той е само на хартия за да прикрие постъпленията в черната партийна каса. 

Сега обаче, Васил Божков видя в управляващите хора, които му обърнаха гръб. Същите тези, които го пазиха, а той им плащаше и финансираше, сега се правят на ударени, че не го познават. 
Това вбеси Божков и сега ще си отмъсти, както се прави в мафията. Ще ги срине. Той има достатъчно информация за да ги набута един по един на топло. Той вече няма какво да губи, но управляващите имат много за губене. 

Убеден съм, че ще бъдем свидетели на невиждани арести и задържания през следващите месеци.

Може да се стигне и до физически чистки между тях, което ще е нормално. 

Важното е сега на поста главен прокурор да остане Иван Гешев.

Не дал Бог, ако някой му посегне, следващия след него няма да има смелостта да довърши започнатото.

Мажд Алгафари, Facebook


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 175 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да свалим

    452 45 Отговор
    Алчната пасмина ГЕРБ

    Коментиран от #10, #39, #121

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    402 29 Отговор
    БОЖКОВ е престъпник НО И ЗАД ГЕРБ СТЙ МАФИЯ сик маджо маргините дс
  • 3 XMAN

    399 33 Отговор
    Всички искаме арести по върхушката включително и главния прокурор.

    Коментиран от #125

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Митко

    217 26 Отговор
    Той и Ескобар е бил най-богатия в Колумбия, ама не е бил цвете.
    Шведския синдром се проявява май.
  • 6 Един

    460 24 Отговор
    А на бас, че кой знае какви арести няма да има, а осъдени пък въобще няма да има!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Борислав

    474 29 Отговор
    Чак такава реклама на Гешев не бях срещал. Да и неграмотните знаят че го назначиха задкулисно, значи изпълнява нечие поръчки. Не чакайте от него да налага закона безпристрасно.

    Коментиран от #110

  • 9 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    182 13 Отговор
    мафията има закон ОМЕРТА

    Коментиран от #17

  • 10 Всички крадат

    139 114 Отговор

    До коментар #1 от "Да свалим":

    Щото БКП, и турчолята са различни...
    Всички са един дол дренки. Само дето комунистите краха половин век легално, а сега се правят на света вода ненапита.

    Коментиран от #28, #81, #87

  • 11 Юсуффф

    309 12 Отговор
    Алгафарчо щом си адвокат на Гешев,респективно си и на Пеевски.Като си писал това не виждам къде е логиката след такива скандални разкрития Гешев да не е започнал никакво разследване. Той може и ще се активира само по заповед от Сарая или хотел Берлин откъдето дойде и назначението му.
  • 12 Кой68

    106 20 Отговор
    Това че срещу някого има обвинение/разследване не означава-ефективна присъда/примери бол/?Дали Гешев е това или не което ни се исща/виждаме ще се разбере скоро...Но Божков трябва да е разследван и да му се търси отговорност за "доказателствата" не само като участник във схеми,но и като подбудител........Но цирка е пълен.

    Коментиран от #42, #59, #67

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 да,бе

    185 7 Отговор
    Наивници като този автор бол,лъжци същоТочно главния прокурор ще вземе да я свърши тази работа!!!Е как не га искали за глав.пр. пък Гешев беше единствен кандидат,и имаше проблеми щото от съсловието го знаят точно колко струва!Нали ако от ГЕРБ не го искаха щеше да има поне още 2-3 кандидата за поста гл пр.И как бил погнал Божков ,пък не бил чел нищо ,щото колегите му кадали ,че няма нищо важно!!!!700 млн,явно не са важни, и как посегнал на един от действащите министри в кабинета,???Ами да,кой не харесва на премиера вади "бухалката "си Гешев!
  • 15 hremko

    214 10 Отговор
    Щом е толкова безпристрастен този главен прокурор, защо не закача бизнесмените и калинките от обкръжението на Бойко? Имам чувството, че съм тъп, или ме правят на такъв?

    Коментиран от #90

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Гешев е момче

    47 60 Отговор

    До коментар #9 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    От народа! Ако Правителство и съд стоят зад него,това наистина ще се случи.Но гадното е,че съдиите имат крайната дума.Той може да прибере,да задържа,но съда отхвърля в даден етап ,и делото се смачква.Примери,колкото искате.Там той е безсилен! Няма такава сила, която да се бори срещу милиарди.Независимо в коя държава. Преди години ,италианците започнахаха" чисти ръце".Там също имаше прокурор от типажа на Гешев.Знаем как завърши това.Дори и Путин,независимо от огромната ,еднолична власт която има,трябва да лавира,и да изчаква.Законите са създадени от Тях,и в тяхна полза..Тръгнеш ли рязко,и едновременно срещу всички,си обречен. Тихо се стиковат,и ще махнат всеки,включитено Правителство.
  • 18 Факт

    112 3 Отговор
    До като са живи бащите на прехода нищо няма да се случи!
  • 19 Ееее

    137 12 Отговор
    Как точно ,ще ме убеди ,някой ,че Гешев който е бил шеф на ОПГ ще Упрай България!??????
  • 20 чшр

    112 12 Отговор
    Какви глупости е написал Мажд?!

    Коментиран от #30

  • 21 Пенсионер

    44 51 Отговор
    Болшинството хора искат Божков и други като него да бъдат наказани. И когато в еди момент само се започне, започват тези които уж най - много го искаха да мрънкат :Ама защо сега, ама защо точно вие и т..н.Е, няма угодия.

    Коментиран от #62

  • 22 Българан Балкански

    43 6 Отговор
    Добре де, сега на всички страстни любители на криминални романи ли ще прочетем фантазиите? И с какви подробности знаят всяка мисъл и действие на тоя свръхпрозрачен за тях Божков.
    Дали си плащат да ги публикуват?
  • 23 Хитрец

    162 4 Отговор
    А защо никой не повдига обвинения на Ахмед Доган и Пеевски....защо продължават да крадат от държавата и да си правят безнаказано каквото си искат ??????????

    Коментиран от #32

  • 24 Газпром

    89 10 Отговор
    Защо газта на борсата в Холандия е 25 $ за 1000 куб.м.а в България е Стотици
  • 25 Майна

    128 11 Отговор
    Ти съвсем за шарани ни взе...ХАХАХА.
    ГЕШЕВ ..не може да кихне сам, Абе какви изобщо ги пишеш , вие наистина имате народа за дебилен, ама той щом си натиска парцалите, хак му е...
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Панов

    75 4 Отговор
    Тоя от снимката,цял живот го издържаме и живее на наша сметка
  • 30 Опааа

    85 5 Отговор

    До коментар #20 от "чшр":

    Написал е това за което са му платили.Щего позасърби малкозадника от народната любов,но за него най—важното е чеще си вземе хонорара
  • 31 Гойко Митич

    87 9 Отговор
    НЕВИЖДАНИ АРЕСТИ ама на ромчета за кражба на кокошки и овце. Тоя пък какъв убав сън сънувал.
  • 32 Стършел

    51 3 Отговор

    До коментар #23 от "Хитрец":

    Ми те точно управляват! Малко и библиотекарите им помагат. Така че това засега е кауза пердута.
  • 33 Е ХАЙДЕ ДЕЕЕЕ

    77 10 Отговор
    Откога ги чакаме тия арести!!!! НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ. КОЛКОТО СЛЕД ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ, ТОЛКОВА И СЛЕД ВАСИЛ БОЖКОВ.

    Коментиран от #58

  • 34 А ха

    82 7 Отговор
    Божков е САМО ЕДНО ОТ ПИПАЛАТА НА ОКТОПОДА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ И МАСОНИ. МОЖЕ И ДА ГО РЕЗНЕШ, НО ОКТОПОДЪТ СИ ЖИВЕЕ И БЕЗ НЕГО.
  • 35 Ейййй...

    83 9 Отговор
    Струва ми се, че прекалено се надяваш на Гешев. Ха дано, ама надали

    Коментиран от #36

  • 36 Били

    69 7 Отговор

    До коментар #35 от "Ейййй...":

    Може да има арести , но не и присъди.
    Виж, ако бяха дилърчета от улицата, не им мърдат поне 10 годинки. Така е.
  • 37 Sti

    86 10 Отговор
    Aбcолютнa мaнипулaция отноcно гешев - нaзнaчен от бориcов, зa дa не зaкaчa шaйкaтa. Вcичките му дейcтвия ca пример зa беззaконие.

    Кого лъже aвторa! По-добре дa пише зaщо cи зaтвaря очите пред еженевните cкaндaли зa корупция в герб.

    Коментиран от #43

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ

    45 11 Отговор

    До коментар #1 от "Да свалим":

    Подкрепям...
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Алгафарчо

    76 5 Отговор
    Вие май съвсем ни взехте за балъци. Гешев го избраха точно върхушката, която пази своите. Той въбще няма да свърши никаква работа, камо ли пък да дерзаете да остане на поста. Той ще остане, защото никой не може да го пипне, но съм убеден, че това ще са тови 7 г. закрилящи Пеевски, Доган и ББ.
  • 42 Cти

    70 8 Отговор

    До коментар #12 от "Кой68":

    Отгорноcттa нa бориcов къде е зa крaжбите и изнудвaниятa - той и горaнов ca ощетили държaвaтa cъc 700 милионa и ca прибaли 60. гешев зaщо не рaзcледвa؟

    Коментиран от #44

  • 43 гост

    47 3 Отговор

    До коментар #37 от "Sti":

    Ти не знаеш какво е корупция бе, момче! Това ,че непрекъснато журналистите ,изкарват някакви скандали и показват половинчати факти като за шарани ,не значи че е корупция.Като имаш данни за корупция тичай при Гешев,но както отговори Маргарита Михнева на въпроса: "Защо в България няма читава разследваща журналистика" ,"Защото съвременните журналисти НЕ познават закона .Дори да падне делото в съда,каза тя ,отиваш и четеш мотивите на съда,образоваш се,за да не допуснеш същата грешка и разследването да стигне до съд и да има ефект от твоите действия".Сегашната журналистика разлайва кучетата,разчитайки на правната,финансовата,здравната и каквато още искаш некомпетентност на населението,но пък готов да плюе по всеки и по всичко.

    Коментиран от #60

  • 44 гост

    24 22 Отговор

    До коментар #42 от "Cти":

    Божков казва,че са 60 милиона,ама показа разпечатка за 2 ,другите 58 по банков път ли ги е превел или изнесъл с аероплана.

    Коментиран от #52, #72

  • 45 Храна за размисъл

    50 3 Отговор
    Ако едно нещо не се купува с пари,се купува с много пари.
  • 46 Вбожков

    25 9 Отговор
    Май ти я поръчиха тази статия
  • 47 Аз съм за Гн Божков

    26 13 Отговор
    Нека да ги извади от играта
    Нека В. С И БОЙКО СА АУТ
  • 48 HMM

    32 6 Отговор
    Каква е компетенцията на този автор? Защо въобще побликувате "прогнозите" му?
  • 49 Язваджиев

    17 34 Отговор
    САЩ показаха с намек от къде да започнат арестите. Съдия Миталов... Това казва всичко. Съдии, слуги на червената прокремълска банда от задкулисието. Но се направиха на тапи и главния прокурор и останалите отговорни другари, пардон, господа. Кой разбрал разбрал.
  • 50 ДГД

    30 12 Отговор
    Хайде, Черепа премиер, а Б.Пожарникаря, Ц.Гуменката, И.Каскета и много, много още в затвора!!!

    Коментиран от #96

  • 51 Балъка BG

    49 3 Отговор
    Хайде ако е толкоз почтен да включи в разследването на големите приватзационни сделки и Булгартабак.
  • 52 Sti

    36 6 Отговор

    До коментар #44 от "гост":

    Не ставай смешен, момче, прокурутурата защо не разследва!? За хонорар от 50000 евро финландската мин. председателка подаде оставка. Божков ще ги изправи пред съда.

    Коментиран от #53

  • 53 гост

    18 12 Отговор

    До коментар #52 от "Sti":

    Ще ги изправи утре,помни ми думата! А ако даде доказателства, може и до довечера да стане,има дежурни прокурори и съдии.Ама от Бежков доказателства йок,само картинки,комикси,очаквах песен,а то ПАРТИЯ.Настроение иронично.
  • 54 Ох на дедо.

    57 7 Отговор
    Братя българи излезте на улицата както през1996 и промени статуквото създай нова парламент от млади и можещи.и тогава белене ще се напълни с сегашните спасители на българия.излезте и покажете че не ни е страх от тях
    Всеки ден пред парламента и областните управи в градовете.събудете се и излезте.не се вайкайте защото ако не си помогнем сами никои няма да ни помогне.
  • 55 Анонимен

    17 0 Отговор
    Всичко зависи от един съдия, от трима съдии, но не и от прокуратурата. Жак Лило ОПрокурор
  • 56 хахаха

    35 5 Отговор
    Тоя пък се кълне в Гешев , не му ли е ясно КОЙ го направи гл. прокурор , и не Герб са зад разправата с Божков , просто ББ няма думата вече , чакайте скоро края му . Бъдете здрави !
  • 57 Роско Плевнята

    8 32 Отговор
    Тоя се опитва да зариби хората но всички знаем че няма по честни и лоялни политици и люде от Патриотите и Гербаджиите. Гербаджия от глад ще умре но няма да посегне да краде и мами .
  • 58 Ако само чакаш,

    34 6 Отговор

    До коментар #33 от "Е ХАЙДЕ ДЕЕЕЕ":

    нищо няма да дочакаш! Трябва всички, като юмрук да се вдигнем и стоварим между очите на КРАДЦИТЕ!
  • 59 Койчо 69

    28 6 Отговор

    До коментар #12 от "Кой68":

    Рекет, рекет и само рекет.Девиза на Шайката от време оно.Божков просто се е приспособявал доколкото са му давали и докъдето са стигали умствените му възможности.В един момент и той не успява да издържи на алчността на шайкаджиите и Алфа- дога.
  • 60 Ха ха

    27 4 Отговор

    До коментар #43 от "гост":

    Не знае българина какво е корупция.Ти в ред ли си,троле?Дори и при намек трябва прокуратурата да се самосезира и съвсем не е необходимо журналистите да знаят НК наизуст .Има морални критерии при които един политик трябва директно да си тръгва.И първият от тях е НАМЕК за корупция.Ако се докаже - пандиз и чао на полит кариерата му.

    Коментиран от #66, #70

  • 61 Усмивката

    34 5 Отговор
    Този, Мадаж, като говори за прокурора и непредубедената му дейност.... вярва ли си. ЗАЩОТОН В НАЧАЛОТО МИСЛЕХ ЧЕ Е ВИД ИРОНИЯ. МАЙТАП.Този мадж , знае ли какви ги сътвори в ОАЕ тоз наш прокурор и пратените от него група прокурори. Невиждан скандал. Дипломатически гаф. Реши , този наш ненадминат прокурор да отвлече гразданина Божков , като го арестува на чужда земя. Чувам че са ги били за това. И Бойко , за да замаже гафа и се извини, им прати незнам колко тона месо. В замяна за да се подиграят с окаяните прокурори и държава ни пратиха.... фурми

    Коментиран от #63

  • 62 Гешо

    12 3 Отговор

    До коментар #21 от "Пенсионер":

    Болшинството с промити мозъци и късогледство.
  • 63 Любомир

    21 1 Отговор

    До коментар #61 от "Усмивката":

    Мадж, да не би да ти подсказват, че и теб ще те подгонят и няколко добри думи за прокурора?!!!!
  • 64 Ха ха ха

    37 5 Отговор
    Голям смях, Гешев игнорира томове доказателства срещу Д.П. в аферата КТБ и така увери кукловодите че е добро куче. Доброто куче не лае господаря си и не хапе ръката която го храни.
  • 65 икономист

    4 18 Отговор
    С поредна "ДЪЛНОВИДНОСТ"и Алгафари ,реши да ни светно ,по-точно да ни каже,какво е било и какво предстои да се случи около казуса Божков.За много арести едва ли ??????Но прогнозите са малко по- други.В Гешев не се съмнявам.Той един от рядко случващите се у нас неща ,за които точния човек си е попаднал на точното място.Той е много смарт,и трудно може да му се изплъзне онова което му трябва. С високо ниво на интлигентност,бързина на мисъл и действия.Неслучайно от него се очаква да направи много.И ще го направи ,въпреки кресливите напъни на някои овластени другари .

    Коментиран от #75

  • 66 гост

    13 2 Отговор

    До коментар #60 от "Ха ха":

    Да бе , не искаш ли прокуратурата да ти седи диван чапраз? Давай документи,с "една жена каза" не става!
  • 67 Име не пиша

    23 4 Отговор

    До коментар #12 от "Кой68":

    Да бе, пак ли трябва да се търсят изнеслите записите без да се гледа какво има записано!?!? Това го "играят" няколко пъти по няколко записа!!! Колкото до статията- направо обезумях!!! "Управляващите не искали назначаването на този главен прокурор"!?!?!? Господине Мадж, я ми припомнете кой искаха за главен прокурор управляващите щото съм забравил!!! Кой беше другият кандидат!?!? Иван Гешев опозицията ли го предложи!?!? И как аджеба с 80-90 гласа опозицията успя да го направи главен прокурор!?!? Не си спомням онзи " корифей" на правото министърът на правосъдието поне да се беше възползвал от името на управляващите да предложи някой опонент на г-н Гешев като толкова не са го искали!?!? Г-не Алгафари, написаното от Вас щеше да е много смешно ако не беше толкова брутално и тъжно!!!
  • 68 Много Долен Тип

    18 5 Отговор
    Оооо аз бих казал че да плащаш по един или друг начин на силните за последните 10г е единствения начин да оцелееш в бизнеса и то само временно !!!!!
  • 69 Много Долен Тип

    12 3 Отговор
    Оооо аз бих казал че да плащаш по един или друг начин на силните за последните 10г е единствения начин да оцелееш в бизнеса и то само временно !!!!!
  • 70 гост

    11 3 Отговор

    До коментар #60 от "Ха ха":

    Много си зле бе !Намек за корупция било достатъчно.Аз така с намек ще изкарам сума ти народ корумпиран,това му викаха ДОНОС в едни други времена.Сега искат трите имена ,ЕГН,адрес в намека и някакви доказателства. После четат намека ,гледат законите и преценяват .Аз като пиша ,че болшинството са Правно неграмотни ,ти бързаш да го докажеш.Не съм юрист,но малко мислене не пречи.
  • 71 Лъчо

    11 0 Отговор
    да речем че едрите са се захапали за нещо та сега си разкриват далаверите пред нас , дет се вика развалят си картелното споразумение което така добре си работеше и сега всички те започват да губят, управляващите трябва да се стараят повече за да ни замазват очите(да харчат повече пари в наш интерес), да се обясняват, спряха разни хазарти, някой ако може да обясни какво стана и как се предизвика този процес ще съм благодарен
  • 72 НЕ НЕ

    12 1 Отговор

    До коментар #44 от "гост":

    Когато се навеждаш,пази си челото, да не го обелиш!
  • 73 И кво

    14 0 Отговор
    Ще постоят 24, айде 72 часа по арестите, ще ги пуснат, алчни съдии и прокурори ще им спретнат една пиеска с негодни доказателства и невъзможност с подобни да се осъди човек...това го гледаме по-често и от Сам вкъщи по коледа. Трябва да си инфантил на куб, за да те кефи някакъв арест без дълга, ефективна и при строг режим присъда.
  • 74 Извинявам се...

    6 1 Отговор
    А дано ,, ама надали...
  • 75 Усмивката

    18 3 Отговор

    До коментар #65 от "икономист":

    Чакай да ти туря едно минусче.....Заради мисълта ти , че Гешев бил мислел бързо. Светкавично. Според тебе проверката около апартамента в който се беше настанил Горанов , знаеш ли с каква светкавична скорост го провери. Мина една година и резултат.....ZERO. Ами около сегашната ситуация с изнесените данни за скромен имот за милиони... Пак на същия Горанов в чудесната местност Ярема. Там въобше успя ли да се задейства мисълтта му. И мнооого други ,,къяи " ма айде ся. Няма да издребняваме

    Коментиран от #82

  • 76 агент08

    22 3 Отговор
    Всичко написано беше верно, ама с Гешо обърка нещата! То и на кьоравия му е ясно, че Гешо е Пионка на ГЕРБ и САЩ!

    Коментиран от #92

  • 77 Матей

    10 5 Отговор
    Божковия нов политически проект никак не си го представям,освен като протестно движение,свалящо властта с майдан.За партия нито има време,нито технологична възможност,значи трябва да действа нестандартно и да увлече масите от недоволстващи и потърпевши.Редом с копроматите и други изтънчени медийни хватки,обръщения към ЕП И съда в Хага за престъпления от държавно значение и геноцид.
  • 78 гласоподаватела

    8 7 Отговор
    Гласувайте за Божков ако направи партия. Аз веднага ще глрасувам.

    Коментиран от #107

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Наблюдател

    13 1 Отговор
    Кой знае какви арести няма да има. Още по-малко осъдени....
  • 81 Име

    6 1 Отговор

    До коментар #10 от "Всички крадат":

    Съгласен съм с теб,Но и ГРОБ И бсП са два различни клона на едно и също дърво - БКп !!! Но ще докажем колко сме прости ако пак те са на власт и следващия път...Не знам какво още трябва да се случи за да се осъзнаят хората !!!
  • 82 гост

    3 2 Отговор

    До коментар #75 от "Усмивката":

    Това ,че ти не си прочел резултата ,не значи ,че не го е проверил.Каза,че няма нарушения.

    Коментиран от #93

  • 83 Блатен Асечки

    6 2 Отговор
    Сажди Кой?!?? Тоа е прекалил с хумуса...
  • 84 Антикомунист

    6 12 Отговор
    "Факти"Абе много ви тегли нещо все към червени и русофили.Как не представихте друга гледна точка освен плюещи правителството и хвалещи Русия.Много хрисими се правите с тези различни гледни точки а сте просто поредната плява.

    Коментиран от #105

  • 85 Чичо

    27 4 Отговор
    Тези които управляваха 45 г. въпреки всичките си недостатъци, по отношение на кражбите бяха ангели в сравнение със сегашните!

    Коментиран от #86, #97

  • 86 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 6 Отговор

    До коментар #85 от "Чичо":

    Сегашните и предишните са едни и същи! Всички са част от партията майка ! Комунизма никога не си е отивал от 44-та
  • 87 всички

    12 4 Отговор

    До коментар #10 от "Всички крадат":

    крадат, но тия сегашните много бе
  • 88 Шаран БГ

    7 2 Отговор
    Тука нищо не намирисва - тука всичко вони!! Води, че се не трае........Само истински български политик МОЖЕ да устиска !!?? И да се прави на "света вода ненапита"........
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Прав си

    15 2 Отговор

    До коментар #15 от "hremko":

    така е , мислят че сме много тъпи. Тия Алгафарита са мазни , лакоми лисици и винаги си плетат добре кошничката. Още малко и ще повярваме, че управляващите са знаели че ще имат проблем с Гешев ха ,ха ,ха. Дрън , дрън - елементарен опит за промиване на мозъци.
  • 91 майтапчийски

    3 1 Отговор
    ще се мре, яко ще се мре!
  • 92 не не бърка

    11 2 Отговор

    До коментар #76 от "агент08":

    чисто целенасочено го пропагандира за Гешев и ГЕРБ, защото така му е изгодно. Алгафаритата са долни и играчи.
  • 93 Ииии

    13 1 Отговор

    До коментар #82 от "гост":

    Което е още по-лошо. Лъже! А за лъжесвидетелство се отива в затвора. Няма как да няма нарушения,при положение,че си на държавна служба и къща за милиони. Произхода на парите? И не е само Горанов,ами цялата клика-и Арнаудова,и Цв.Цв където го изпраха и оня с терасите и балконите ..... и останалите.
  • 94 Чичо Митко

    9 1 Отговор
    А ЦРУ държи чадъра над Кого?:)
  • 95 Лален

    7 5 Отговор
    Гешев се опълчи на мръсната власт и ние ще го последваме, ние сме прости момчета от селата, които мразим лъжливата и корумпирана власт която ни доведе до тук. Ако нещо зависи утре от нас ние ще подкрепим Гешев, СТИГА ВЕЧЕ !
  • 96 Аз пък

    3 11 Отговор

    До коментар #50 от "ДГД":

    предлагам обратното - Черепа в каторга до живот а другите не ме вълнуват...
  • 97 Дядо

    5 2 Отговор

    До коментар #85 от "Чичо":

    Ко речи!? Айде хапченцата и в леглото...
  • 98 мафия няма

    12 2 Отговор
    Мафия има само в Италия!
    Тук има само организирана престъпност!
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 SSP Alliance

    1 3 Отговор
    Масови арести из целия свят! Защо ли в САЩ към 31 май 2020 има 172 401 запечатaни обвинители акта (от сайтa на официалният съдебен архив на САЩ - pacer.gov) Защо Тръмп реновира Гуантанамо за над 200 млн.? Дали това е заради сегашните около 40 затворника? Cпoмeнaвaл ли e Доналд Тръмп, че ще го напълнят с много лоши типове?! Съществува ли "Земният Алианс"? А Секретна космическа програма, която поглъща трилиони долари? Вижте още: "Космическо разкриване - Земният алианс" "Q - Планът за спасяването на света" и "Над Маджестик - Последствията От Секретната Космическа Програма"
  • 101 ГоЩо

    7 0 Отговор
    Автора е голям мечтател и фантазьор!
  • 102 в името на НАРОДА

    4 0 Отговор
    Предпочитам да започне направо чистката, до дъно и до девето коляно. От многото арести видяхме файда няма, Протакане с години, оневиняване на ен-та инстанция, присъди няма, а конфискация изобщо - никаква. И на малките деца им е ясно , че Невидимата съдебна ВЛАСТ не работи, т.е. работи само за себе си , да лапа заплати. И Евро-мониторинга го показва, но пак нищо. Затова нека да започне чистката без значение на боята, шапката и знамето. Всеки да запрята ръкави и да помага в името на НАРОДА !
  • 103 йокин

    3 0 Отговор
    БЛАЖЕНИ,ВЯРВАЩИТЕ.
  • 104 Алгафари

    2 0 Отговор
    - позната фамилия . Дьонмета.
  • 105 Не виждам нищо русофилско

    3 0 Отговор

    До коментар #84 от "Антикомунист":

    в статията, в която над 75% са опити за манипулации. Върхът - правителството било против Гешев, ама видите ли... Айде,бе.
  • 106 гост

    7 0 Отговор
    Мажд,ти си интелигентен човек и си прав за много неща.Но да твърдиш,че назначеният от Пеевски главен прокурор бил неудобен за властта си е голяма "баданарка".Кой докара пернишките мутри да правят КППта и да пазят улиците от протестиращи срещу Гешев?Кой мислиш го избра и назначи?Защо беше обвинена и хвърлена за 20г в затвора Иванчева?Защо само неудобни на мафията като Баневи,Арабаджиеви и Божков са обвинени?Защо Гешев си затваря очите за очевидните престъпници от ГЕРБ и ДПС,за които има достатъчно доказателства.Надявам се списъкът за който говореше Татяна Дончева да бъде изпълнен до край.Сега Златев е наред.Когато Пеевски бъде арестуван ще повярвам,че в България има прокуратура.
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Byg

    0 2 Отговор
    Отвсякъде изкачат разбирачи и почват с общите приказки , в България така , в България онака , тука всичко е корупция , сигурен съм , не може да не не може , всички са маскари .... ами ок , давайте доказателствата и да ги почваме , хайде силни сте на лъкардийките , нищо не знаете , само предположения и комикси на хора бягащи от закона , смях . Как пък един не показа не показа нещо истинско и реално , което да не е комикс или химера на тотално неизвестни платени драскачи. Фактите говорят съвсем красноречиво , имаме прокуратура която се е заела сериозно да оправи бакиите на червените маймуни , да нашамари техните издънки които 30 години цуцат от България и българите , и сега издънките рипат със всички сили за да запазят статуквото си на недосегаеми , да ама не. Нали всички искаме да погребем мародерите от прехода , ами натам са тръгнали нещата , помагайте на погребалния агент , амин.
  • 109 НАП.

    3 1 Отговор
    Когато осъдят Мургина и Покровители те и, тогава ще осъдят, Доган, Пеевски, Божков и всички крали от 1989 насам! Но няма да се случи, за голямо съжаление!!
  • 110 йван4о

    1 2 Отговор

    До коментар #8 от "Борислав":

    Г. е прокурор не от вчера, беше и се проявяваше безкомпромисно и като зам. главен. Ценен/уважаван и от САЩ, това е много сериозе показател.
  • 111 Всеки си пише

    1 1 Отговор
    И на края некви четки на Инструмента. Що така бе Мажд ? От какво се притесняваш ?
  • 112 Един от многото

    0 0 Отговор
    Този мадж алпедали защо не си мълчи и да си живее в педерастията, ами си търси белята, като се бърка в живота на хората, които никак не търпят маймуни като него.
  • 113 СКОРПИОН

    3 0 Отговор
    С уважение г-н Алгафари! Ще се опитам да Ви отговоря лаконично. Коментара Ви за Божков е оптимистичен и се свързва с реалния живот. Ние всички знаем, че милиони ,милиарди не се печелят с честен труд , колкото някой да се опитва да ни убеждава в това. В крайна сметка, винаги има някой ощетен. Васил Божков е плащал данъци, криел е данъци, с една дума е правил далавери , и това не може да не се е знаело от властите , най-вече от тези които са длъжни да следят за това : НАП , икономическа полиция и още други. Някой безспорно е похапвал от неговата трапеза, но въпроса е кой? Целим се на високо, тези които са на високо се виждат добре, но дали са те? Кълбото има два края ,и обратно на логиката, разплитането трябва да започне от невидимия край! Тук е въпроса? Въпрос на доказване? Божков е много богат, но за съжаление евтин тарикат. Василев също е тарикат! Криминалната история знае за по-големи тарикати от тях ,като Пабло Ескубар и други! Информацията която дава Божков, по лъжичка на час на медиите ,е буря в чаша вода ! Г-н Алгафари, картината която рисувате с черни краски "ще ги срине "ако имате предвид власта, едва ли.Не е вярно, че Божков няма какво да губи в България: свободата си ,а в чужбина е изгнаник! Г-н Алгафари ,Вие сте инелигентен човек и ще ме разберете. Помислете върху кълбото и скрития му край! Трудна задача? Две страни за разплитане и никой няма интерес от това. Повярвайте !!!

    Коментиран от #114

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Димчо Несторов

    5 0 Отговор
    От преводач на емигранти се превърна в политически коментатор , само че с измамна арабска логика. Поредната глупост и незнание .Не вярвал ,че ГЕРБ се издържал от членски внос . Какъв членски внос ,ГЕРБ получаваха такава сериозна субсидия от милиони ,че дори не можеха да я изхарчат и я държаха на влог. Друго управляващите били направили протести срещу ГЕШЕВ , пълна глупост. Трето управляващите били обърнали гръб на Божков , ами нали Гешев се занимава с Божков пък той бил независим от правителството .Пълна каша Има двама такива пишман социолози единият е М.Алгафари ,другият Осман Октай.
  • 116 АЙДЕ У ЛЕВО

    4 1 Отговор
    ПРОЧЕТОХ ЛЪЖИТЕ ЗА ГЕШЕВ И ЩЕ КАЖА САМО ЧЕ БОЙКО СИ ГО НАЗНАЧИ -- ТОВА Е !

    Коментиран от #118

  • 117 Таня първа

    3 1 Отговор
    Гешев е един от тях. Протестите срещу назначаването му бяха и срещу Боковата шайка. Каскета преследва само тези, които управляващите му посочат - справка не пипа Шиши и подобни.

    Коментиран от #119

  • 118 СКОРПИОН

    0 0 Отговор

    До коментар #116 от "АЙДЕ У ЛЕВО":

    До 116 ! Кой си ти, " нито от лево нито от десно", пак си по средата на шамарите! Изглежда много ти харесва, да не си мазохист! Не вярвям да си чак толкова неграмотен, или си много инат! Колко пъти да ти се обеснява, че главния прокурор на републиката се избира от Висшия съдебен съвет! Нито Борисов, нито Нинова и нито която да е партия не може да се намесва в този избор! Така е по Конституция! Разбери, и не се занимавай с политика, не ти се отдава !!!

    Коментиран от #120

  • 119 анонимен

    0 0 Отговор

    До коментар #117 от "Таня първа":

    117 . Браво "умен", отново се изцепи !
  • 120 гост

    1 1 Отговор

    До коментар #118 от "СКОРПИОН":

    А висшият съдебен съвет чии слуги са?
  • 121 Тома

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Да свалим":

    Ей, хитрец, бързаш! Ако ме разбираш...
  • 122 до черепа

    0 0 Отговор
    не става ясно като али баба ли искаш да бъдеш подкрепен или като череп... защо обещаваш на хората детронирането на буда-та - ти не си спасител. българина няма нужда от такива като теб. виж, възможно е някой да се възползва от реваншизма ти, въпросът е кой... дали пък някой вече не знае и отговора.
  • 123 Тита

    0 0 Отговор
    Има един тука,който ни агитира да гласуваме за Божков.А се мани,че глупаците вече са на изчезване
  • 124 Тита

    0 0 Отговор
    Има един тука,който ни агитира да гласуваме за Божков.А се мани,че глупаците вече са на изчезване
  • 125 СКОРПИОН

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "XMAN":

    До КСИМАН № 3 ! Едно е да искаш, едно е да можеш, друго е да можеш да докажеш! Е хей, много на високо се целиш и " Главния прокурор "! Тази лъжица не е за твоята уста! Аз се опитах да обесня на г-н Алгафари, че тези арести ще бъдат / ако изобщо ги има / като буря в чаша вода! Божков вдига пара но, е евтин тарикат, той няма неоспорими факти и това всички го знаят! Дори да има нещичко, то ще бъде незначително и едвали ще успее да разклати устоите на власта! Ксиман, аз зная само едно, че такива арести и разследвания се протакат много, много дълго във времето, и ще минат години, за това не бързай да се радваш! По-важно е, че самия Васил Божков няма интерес да влиза в дълбок конфликт с властите. Той има единайсет обвинения и поне три от тях могат със сигурност да го вкарат в кафеза, ако се върне в България! Както другия тарикат Василев, който сега се намира в съседна Сърбия !!!
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.