Last news in Fakti

16 Август, 2020 09:59 6 048 68

16 въпроса към Томислав Дончев

  • томислав дончев

Политическа смърт е невъзможността на властта да упражнява повече политическа дейност заради идейно-политическия си фалит.

16 въпроса към Томислав Дончев - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Томислав Дончев по бТВ: Ако парламентът работи бързо, до октомври можем да стигнем до разпускане на парламента и свикване на Велико народно събрание. Тогава и Бойко Борисов ще си тръгне от премиерски пост.
Тъжна гледка представлява човек, който говори неща, на които не вярва.

Дончев играе ролята на проповедник, който се опитва да оневини своя работодател, за когото знае грозни неща, цитирайки Светото писание.

Добре е, преди да се явява пред камерите, да отговори на няколко въпроса, като тест за това има ли право въобще да го прави.

1. Знае ли Дончев, че недоверието в правителството на „Борисов 3“, в което той участва е 69%?  

2. Знае ли Дончев, че недоверието в парламента е 76%.

3. Знае ли Дончев, че 65% от българите са категорични, че България върви към по-лошо при това управление?

4. Знае ли Дончев, че отдаването на пристанището към ТЕЦ – Варна на Ахмед Доган, без една стотинка такса до 2054 година е грубо нарушаване на закона?

5. А знае ли Дончев, че обещаните инвестиции в това пристанище са всъщност многомилионният кредит, отпуснат от ББР на Румен Гайтански-Вълка, съдружник на Доган?

6. Знае ли Дончев, че КПКОНПИ вдигна запора на „имущество“ на Цветан Василев и по този начин държавата разреши на кръга „Пеевски“ открадването на близо 1 млрд лева от продажбата на Виваком?

7. Знае ли Дончев колко стотици милиони потънаха в т.нар. „електронно правителство“, за което той отговаря пряко от години?

8. Знае ли, че за изчезналите милиони и несвършена работа може да му се търси отговорност, включително съдебна (има много конкретни примери за отказани проекти и нереализирани идеи в това отношение)?

9. Знае ли, че обществените поръчки се печелят от фирми, близки до премиера и властта?

10. Чувал ли е Дончев, че общественото доверие в прокуратурата е около 7-8%? 81% смятат, че тя е неефективна? Как тогава парламент и правителство, към които доверието е унизително ниско, ще реформират тази система?

11. Знае ли, че записите с премиерския глас и снимките на чекмеджето с пачките, златото и пистолета са автентични?

12. Знае ли също така, че премиерът има задкулисни отношения с ДПС и с Делян Пеевски?

13. А знае ли, че голяма част от решенията, които взима правителството са продиктувани от интересите на кръга #Кой?

14. Знае ли, че именно този кръг фалира, в съучастие с прокуратурата, КТБ? Знае.

Знае ли вице-премиерът, че пеевските т.нар. медии са платени клакьори на властта?

15. Дончев знае ли истинската биография на премиера?

16. Според Дончев, Христо Иванов ли е свързан със СИК или Бойко Борисов?  

Томислав Дончев вярва, че е опитен манипулатор и хората му вярват. Някой го е излъгал. Да си малко над кърждалийската едикакваси и останалите чукове и сърпове в ГЕРБ не е трудно. Трудно е да бъдеш поне малко достоен и като виждаш деградацията и провала на управлението – да се оттеглиш. Жалка картинка са опитите за умничене а ла: разбираме протестиращите, ние за младите..., направили сме..., ще направим, предлагаме..., понеже..., обаче..., защото..., нали... Не става, Дончев. Провалили сте се и дори малкото сторено от вас бе изпепелено от корупция, алчност, морален разпад и мутренско поведение. Дори не си давате сметка колко страшно сте унизили и наранили този народ и тази държава! Кошмарите ще ви преследват до края. Ще ви настигне и справедливостта.

В неделната проповед на Дончев по бТВ като опоненти бяха включени трима участници в блокадата на Орлов мост. Те показаха високо ниво на познаване на процесите и проблемите в страната, предложиха идеи как да бъдат решени. Не е в полза на Дончев да бъде сравняван с тях...

Политическа смърт е невъзможността на властта да упражнява повече политическа дейност заради идейно-политическия си фалит. В българския вариант прибавяме: Целта на частния бизнес и държавния чиновник е една и съща – печалба. Първият я постига чрез производствена, финансова или търговска дейност, а вторият – чрез контрол и разпределение на бюджета. Уродлив вариант, който ражда мафия-държава. Което пък означава, че вълците от властта, канят агнето, за да решат какво ще има за обяд… Пример: обръщението на Борисов към народа, някакви обещания и последвалите неубедителни защити.

Още Риварол е казал: Когато народът е по-просветен от управляващия го, революцията е неизбежна.

Коментарът на Д-р Димитър Попкутуев е публикуван във Фрогнюз


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 76 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въпрос номер едно

    107 11 Отговор
    Кога ще си събираш партакеша за габрово ?

    Коментиран от #37

  • 2 ТаУмВзе

    100 9 Отговор
    Слугата на Мутрата явно е по улав и себе си. Смех! Срещу Народ не се върви Томиславо. И Псувам.
  • 3 Иван

    96 9 Отговор
    Оставка и да се вземат правомощията на всички от герб и половината от другите партий да не могат повече да взимат каквито и да е държавни постове!!! Съд и затвор
  • 4 Реалноста такава каквато е

    46 12 Отговор
    Истината е една. На народа си му е добре,МНОГО ДОБРЕ с диктатора и компания. Вярно,има тотално спекула с цени и надценки на държавно ниво и това дори не е върха на айсберга,но паралелно с това има и много плюсове които са изключително важни за съвременния българин. Некадърноста е водещ фактор навсякъде,сиреч никакви норми на раб.място за какъвто и да било стандарт.Можеш да се държиш като мутра абсолютно навсякъде и да правиш каквото си искаш и дори да дойде полиция най-многото което може да ти се случи е да платиш 2-3-400лв.и си free like horses. Абсурдистан е и тоталният рай за фирмаджиите. Е,държавата може и да те смуче за данъци,но ПЪК само тук от целият свят имаш правото по закон да си спекулираш с надценки и да третираш клиента като говедо. Сив сектор-просто един от синонимите на България. Корупция: дори Мексико и Колумбия да обединят сили,най-многото да излязат с ,,реми" срещу роден Абсурдистан. Така,че спирайте ги тия протести и си му дайте на бългърина това което иска: Мутра начело на диктатура.

    Коментиран от #49, #60

  • 5 розово

    64 6 Отговор
    Знае ли Дончев и Б.Б. че цялото общество знае?
  • 6 Перо

    78 7 Отговор
    ГЕРБ не е политическа партия с идеология и програма, това е криминална организация,ползваща политически инструменти за безнаказан грабеж и трябва да бъде забранена и лустрирана.

    Коментиран от #17

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Kuko

    14 74 Отговор
    Трудно ми е да не употребя обидни думи към автора на статията. Бих го попитал единствено, hate-a му не е ли в стил Работническо дело?

    Коментиран от #11, #16, #46, #52

  • 9 шундурко

    55 5 Отговор
    КЪДЯ ШИ СИ ХОДИ той в затвора трябва да взиза по спешност
  • 10 Тоя

    54 5 Отговор
    що милиони профука и загроби в неговия край чрез приближени- за два живота затвор поне !

    Коментиран от #42

  • 11 Кое

    52 4 Отговор

    До коментар #8 от "Kuko":

    Не ти изнася , Герберасте ?
  • 12 Я... Я

    51 4 Отговор
    ЕДИН ВЪПРОС САМО: ЗАЩО ИСКА БЪРЗИ ПАРЛАМ. ИЗБОРИ А НЕ ИСКА ББ ДА ПОДАВА ОСТАВКА???? ХЕМ СЪРБИ ХЕМ БОЛИ...
  • 13 Чума

    31 5 Отговор
    Надолу, 16-те въпроса всичко е точно и компетентно, за невежи като мен и образователно...! Благодаря, че има знаещи да ни информират, а не да крещят лозунги както повечето тук! Но, защо в подзаглавието чета - ,,Публикувано във факти.бг: идейно-политическия си фалит" /на властта/! Какви идеи, какви политики са фалирали, след като те липсват още откакто се е организирал този престъпен тръст!? Око усвояването е идейно - политическо действие - може!
  • 14 Ха ха ха ха ха ха...наивници

    44 3 Отговор
    ЗНАЕ ❗❗❗
    Е и ?
    А вие знаете ли,че те знаят ?
    Всички гад*ове в парламента и министерствата всъщност не са умствени инвалиди.Доста от тях са с добър коефициент на интелигентност,образувани и крайно изобретателни що се отнася до престъпления спрямо бг.данъкоплатец.
    Те прекрасно осъзнават много по-добре от всички ви какво причиняват на бг.народ.
    Има и доста неща за които вие не знаете,но ги усещаме всички на гърба си.
    Така,че ,,знае ли" ?
    ДА,ЗНАЕ !
    ВСИЧКИ ЗНАЯТ във всяка една част от секундата какво правят и го правят абсолютно умишлено и целенасочено.

    Коментиран от #15

  • 15 Препратка на нр.14

    5 4 Отговор

    До коментар #14 от "Ха ха ха ха ха ха...наивници":

    Към Д-р Димитър Попкутуев
  • 16 Днк на роб !

    19 3 Отговор

    До коментар #8 от "Kuko":

    Затова си роден.
    Това е призванието ти.
  • 17 розово

    19 3 Отговор

    До коментар #6 от "Перо":

    Коя партия в България е по различна? Затова в България не можеш да чуеш да се говори за политическа мафия.Негласно споразумение между партиите а на изборите вместо електората да ходи да гласува отива за гъби.

    Коментиран от #19, #26, #38

  • 18 А знае ли

    30 3 Отговор
    Дончев че България е на път да изчезне от картата а БЪЛГАРИН да остане в историята . Нека някой да му го каже😲😵😢 . ГЕРБ са НЕЛИГИТИМНИ ! 👁️🧐

    Коментиран от #21

  • 19 Абсурдистанска реалност

    23 2 Отговор

    До коментар #17 от "розово":

    ...костов,виденов,борисов,доган,пешо-коня,месията-цар и тн.и тн.
    Все доказани 🔗 престъпници 🔗
    Плюете се един друг без да ви стигне до главата, че за 30 години ние доказахме едно единствено нещо: Че сме ТОТАЛНО НЕспособни да се управляваме сами !
    НЕ-способни ❗
    Доказателства и факти - 30 години.
    Ако на някой са му малко нека бъде здрав и да се навърта тъдява.
    Следват още 30-ет години.
    Та ако искаме да стигнем поне румънците трябва да се случат 3 неща:
    1-во.Да си изринем извергите от парламент и министерства които упражняват умишлен и целенасочен геноцид спрямо бг.данъкоплатец
    2-ро. ЗАБРАНА бългъри да заемат управленчески постове особено в политиката поради увреденото ни ДНК.
    И 3-то Да се помолим...ако трябва и на колене да паднем пред някоя от белите европейски държави аман-заман за служебно правителство което да ни управлява докогато и колкото се наложи.
    При положение, че още преди 25години сме си 💩💩💩 на фасона пред света,няма никого да учудим,нито имиджа ни (който и без това никога не сме имали) ще пострада.
    Малко да оставим патриотизма настрана и приказките ама колко само сме велики и как космоса все ни е виновен.
    То се вижда като излезеш навън и се поогледаш колко точно сме велики.
    Плюйте ме колкото искате,но реалността няма да я промените и за наносекунда.

    Коментиран от #31

  • 20 Behemoth

    26 1 Отговор
    Тоя и да иска не може да напусне мафията ХАХАХА ...жив...всъщност тоя е по виновен от редовите глупаци на ГЕРБ щото служи за прикритие на истинската и същност ..също както няколко ренегати българи дават легитимност на ДПС като неетническа партия...

    Коментиран от #40

  • 21 Ха ха ха ха ха ха

    10 1 Отговор

    До коментар #18 от "А знае ли":

    И това го знае.
  • 22 Балъка BG

    25 1 Отговор
    Дончев, в социалното все още ме изпращат за бележки с мокър печат.Да ти е_а електронното правителство.
  • 23 Същия

    29 2 Отговор
    Дoнчeв-ти изглeждaшe в нaчaлoтo кaтo интeлигeнтeн чoвeк, дaжe ce гoрдeeшe cъc cнимкaтa c гeнeрaл Рaдeв /бъдeщ прeзидeнт!/, кaквo ти cтaвa тa ce прoмeни или cи cи тaкъв, кaтo вcички ocтaнaли в това гнусно сборище ГЕРБ, кoитo имат нещо общо със своя главатар Капо ди тути капи-завист, злоба и алчност и може би водещо е излъчването на пълна тъпота!
  • 24 Агент

    4 17 Отговор
    Я оня "свободен " журналист от СРС- тата на Божков Огнян Стефанов се изока.Ел Чапо ли му е казал какво да напише?
  • 25 Същия

    33 2 Отговор
    Дoнчeв ти твърдиш, че ГЕРБ няма алтернатива, aми aкo твoя глaвaтaр ce гътнe пo някoя причинa, тoгaвa кaквo-държaвaтa щe ce cчупи - тaкa ли? Нe - нищo лoшo нямa дa ce cлучи - нямa нeзaмeними - и тъй кaтo дoкaзaхтe вeчe зa пoвeчe oт 10 гoдини, чe cтe eднo крaдливo и гaднярcкo cбoрищe - трябвa дa cи хoдитe отвсякъде и зaвинaги!!!
  • 26 Перо

    18 1 Отговор

    До коментар #17 от "розово":

    Има нещо такова за всички партии,защото на всякъде има държавни милионери.Относно сегашната избирателна система е безсмислено да се гласува,защото и никой да не гласува за ГЕРБ,пак тиквата ще има мнозинство.Процентите за другите партии и платените “социологични” проучвания/които са “много близки”/,се дават за камуфлаж.За това основна част на протестите е реорганизация на избирателната система с институциите, за машинно гласуване и прозрачност.Мафиотската изборна система гарантира на ОПГ вечна власт и беззаконие.
  • 27 Протестър

    25 1 Отговор
    Винаги съм смятал, че Томислав Дончев е класи над “началника” си и има доста потенциал в този човек и като политик и като държавник. Засичал съм го в неформална обстановка и ми е правил много добро впечатление с поведението си. За съжаление сега се излага страшно много с позицията си и върви към собственото си политическо самоубийство.
  • 28 Иван

    18 3 Отговор
    Крадлива герберска гнида. Не затвор, а разстрел!
  • 29 Отговор на номер 16 и ви стига

    10 7 Отговор
    Бойкикиев е свързан с чужда държава и е руски мелез ,в следствие на което,не е способен да разбере българския нрав,а се опитва да прокарва азиатския си ген в Българската държава.
  • 30 Томи

    19 4 Отговор
    Страхотен коментар! Ако Дончев , който се опитва да се представи като човек подкрепящ протестиращите /едни мили младежи/,има топки да зададе на Борисов тези въпроси,то тогава ще е ясно че действително подкрепя младите хора!!!!!ОСТАВКА!!!!!
  • 31 Идеята е да се

    16 0 Отговор

    До коментар #19 от "Абсурдистанска реалност":

    почистят "портиерите и бухалките" ( корумпираните в управлението,прокуратурата,съдът) и да се продължи към "КОЙ" . КОЙ е най-тежката утайка в тинята ,трябва да се разбърква още за да изплува на повърхността . Бъркането започна да изкарва стари муцуни и мутри "портиери" ефект има но трябва още 👍🤫😄

    Коментиран от #56

  • 32 ъъъъъ

    1 10 Отговор
    идейно -политически фалит....къде в конституцията пише , че правителството пада , ако някой твърди това? и какви са тия философски категории? да не е социализъм? ако е законно , значи е морално. нали това искахме ? или не ? а бе важното НИЕ да сме на власт...
  • 33 Фандъкова? Колко хиляди ученици от София

    12 2 Отговор
    Посетиха по задържение твоето родно СЕЛО БЕЛЧИН И ОСТАВИХА ПО 20ЛВ ДА ПОСЕТЯТ ИЗМИСЛЕНАТА ИСТОРИЧЕСКА ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТ"ЦАРИ МАЛИ. ГРАД" "ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА ТЕ СЪДЯТ, И НЕ САМО ЗА ТОВА, ЗА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ, КОИТО" ПЕЧЕЛИ"ТВОЯ ПАТРОН И СЪСЕЛЯНИН СОБСТВЕНИК НА," ГЛАВБУЛГАРСТРОЙ"СЛУЧАЙНОСТИ НЯМА." Аз на теб и Тина мене"" "Познато е като Схема!!!!

    Коментиран от #35

  • 34 Фандъкова

    4 0 Отговор
    Задължение
  • 35 Вероятно

    8 0 Отговор

    До коментар #33 от "Фандъкова? Колко хиляди ученици от София":

    чрез фирмата за туризъм на дъщеря ѝ ! Шумкарски хитрини за грабене - "Кръвта вода не става" , както казва народа ни !

    Коментиран от #55

  • 36 Интелигентен ли е

    15 2 Отговор
    Дончев е интелигентен и образован индивид обаче е впрегнат като говедо от своя господар да се явява по медиите и да говори обратното на това което мисли. Всички поразии на герб дончев прекрасно знае но си трае защото ако си отвори устата борисов ще го изхвърли моментално от властта
  • 37 Ново

    5 13 Отговор

    До коментар #1 от "Въпрос номер едно":

    Знае ли Дончев че протистиращите не са 100 а 102 души»с божков и кауна» и знаели че доверието е не 63% а 0’63% и чул ли е дончев за видиново зима «празни магазини»

    Коментиран от #41, #45

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 ВАСИЛЕВА

    10 0 Отговор
    Е ТО БИВА НАГЛОСТ АМА ЧАК ПЪК ТОЛКОВА ТОВА СЕ ПРАВИ С ЧЕСТНИ ХОРА А ВИЕ КАКВИ СТЕ
  • 40 Приватезатор

    1 6 Отговор

    До коментар #20 от "Behemoth":

    Божков да каже че няма да пипа нищо преди 10год и агенти на русия тои е честен човек но с малоумный хора се е хванал
  • 41 Гост

    13 1 Отговор

    До коментар #37 от "Ново":

    Айде на избори, там ще се види дали са 63% или 0.63%. Всички герберасти сте едни страхливи мишки и не искате машинни избори, давай на избори с машини, че много лъжете, да ви видим електората. Квото и да ми ляляш, излизаме на избори и виждаме кой кой е
  • 42 Мими

    13 0 Отговор

    До коментар #10 от "Тоя":

    Преди да се присламчи към мутрата и ГЕРБ Томито беше на издръжката на Сорос като шеф на Отворено общество в Габрово. Много е печен да си пълни неговите чекмеджета с европейските пари и от бюджета на бедната ни държавица под най различни форми. Така че и той като гурото му трябва да дава отчет пред Темида.
  • 43 vasik atanasova

    6 0 Отговор
    МИКИ МАУС и той лапна парата
  • 44 ГОРСКИ

    10 2 Отговор
    Той не може на един да отговори вие му задавате 16!!!
  • 45 Не знае

    2 0 Отговор

    До коментар #37 от "Ново":

    Че са 100 и седАм 🎃
  • 46 Сравнявай статията с каквото си щеш

    14 2 Отговор

    До коментар #8 от "Kuko":

    Но кое от зададените въпроси съдържа истина, удобна и угодна на Дончев, ГЕРБ и Борисов? А кое от посочените факти е неистина? Що се отнася до "Работническо дело" - едва ли си чел нещо там в момента на излизането му. Аз съм достатъчно възрастен и мога да ти кажа, че в този вестник имаше повече истини, отколкото в днешните герберастки медии.
  • 47 ББ С ПАЧКИ И ПИСТОЛЕТ СРЕЩУ ДЕМОКРАЦИЯТА

    8 2 Отговор
    Томи е т,па габровка гугутка...нищо не знае
  • 48 Anadolu Manafesi

    4 8 Отговор
    Високопарни слова , като "идейно-политически фалит " , но иначе безсмислена статия с упорни точки за тревопасни стадни животни . Пропуснати са хиляди други неудобни въпроси , като този КОЙ на времето предложи Пеевски за шеф на ДАНС и дали същите хора сега не яхат протеста , Доган не ги ли вършеше същите тези зулуми и при предишните управления в които са участвали и хората , които сега яхат протеста и какво ще се промени когато сегашните сдадат власта на Резидента на ГРУ ? Също така неодобрението към правителството не е 69% , а за да бъде по ефективна прокуратурата и съдебната система трябва да има някаква промяна в самата структура на тези институции , а не да свалим тези , да дойдат другите и да продължим да си я караме както винаги
  • 49 Sluchaen

    7 1 Отговор

    До коментар #4 от "Реалноста такава каквато е":

    Няма кой да разбере от тънката ирония в коментара, който е много точен. Примерът (пореден) с Евгений Михайлов е много показателен. Преди този и други наистина провалени политици се присламчиха на хранилка при Боко. Те осъзнават какво вършат, защото паметта на българина е много къса.
  • 50 Хаджиментов

    3 6 Отговор
    Този д-р защо не си гледа работата, а троли за задкулисието и олигарсите?!?!?!
    Мога много лесно да му отговоря на всички "супер" въпроси и то така, че да разбере колко тъпи и безсмислени са, но това няма да му помогне. Няма да помогне и на младите, които вече прозряха кой и какво стои зад тези, които изместват главния въпрос от смяна на системата с тъпи въпросчета какъв е този или онзи от управляващите.
    ВНС, смяна на системата, съдебна реформа и чак тогава съд.
    За всички, които вече 30 години грабят и рушат. И държавата и народа и бъдещето на младите.
  • 51 волен сидеров

    0 5 Отговор
    А ЗАНЕЕ ЛИ ПОПКУТУЕВ-ЧЕ КУЧЕТО СИ ЛАЕ А КЕРВАНА СИ ВЪРВИ-ЧЕ ХИЧ НЕ МУ ДРЕМЕ НА ДЕДОВИЯ ,ЧЕ 30 ГОДИНИ ХИЧ НЕ ИМ ПУКА КОЙ КВО ИМ СЕ ЗАКАНВА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ,,,ЯВНО Е ЧЕ ПОПКУТУЕВ НЕ ЗНАЕ В КОЯ ДЪРЖАВА ЖИВЕЕ И ВСЕКИ АКО МОЖЕ СЕ СПАСЯВА ПО ЕДИНИЧНО -КОЛЕКТИВ НЯМА И НЯМА ДА ИМА .ВСЕКИ ОБЕЩАВА И КАТО ВЗЕМЕ ВЛАСТТА И СЕ ПОЧВА ....
  • 52 Петър

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Kuko":

    Kuko или Куку?
  • 53 Бай Пешо

    2 3 Отговор
    ИЗСЕДВАНЕ НА БАРОМЕТЪР ОТ ПРЕДИ ТРИ ДНИ: 60% ОТ ХОРАТА НЕ ОДОБРЯВАТ ПРОТЕСТИТЕ,А 70%НЕ ИСКАТ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ И ГЕРБ ОТНОВО Е ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА !ФАКТ!
    А вие от кое проучване извадихте вашите данни просто нямам идея, уважаема колегия!?
  • 54 Бай Пешо

    2 2 Отговор
    ИЗСЕДВАНЕ НА БАРОМЕТЪР ОТ ПРЕДИ ТРИ ДНИ: 60% ОТ ХОРАТА НЕ ОДОБРЯВАТ ПРОТЕСТИТЕ,А 70%НЕ ИСКАТ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ И ГЕРБ ОТНОВО Е ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА !ФАКТ!
    А вие от кое проучване извадихте вашите данни просто нямам идея, уважаема колегия!?
  • 55 Точно затова...

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "Вероятно":

    ....гражданската война е най-добрият вариант.
    Част от враста ли е? ВИНОВЕН/А Е !
    Съд на място от народа.
  • 56 Но мисля

    2 0 Отговор

    До коментар #31 от "Идеята е да се":

    че пак както винаги и във всичко ще се намеси ДС(95%от незнайният космос)ДС и .?!?¿¿¿????? тука има тука нема сми НЕМА . Няма поругаване на знамето от НСО няма нито студенти НЕМА. Радвай се че си жив 😵😧😲🙄😳🤩🥰😢🤣😁👍👁️👁️👁️👁️👁️👁️👁️🤫🤫👁️👁️👁️👁️👁️👁️👁️👁️👁️
  • 57 ле ле

    3 3 Отговор
    Ле ле, колко злобни хора са се събрали на едно място! Като почнеш от автора до всички по-долу. Озверели хора, алчни да властват, вероятно за да грабят. Майко мила, колко е отблъскващо да ги четеш камо ли да разговаряш с такива хора. Все едно са изсипани от канализацията. И такива ще трябва да ги търпим да правят градската среда на кочина? Ситуацията е шах и мат. Мекушавия Борисов най-после с правилен ход. Всички, на които е направил пардон му плюха в лицето. То не беше Мая, не беше Корнела, не беше Радев. Борисов има още да учи, а до тогава ще си бере плодовете от компромисните си решения. Нищо, че заслужава адмирации за много неща. Смачкаха успеха му за еврозоната, за стратегическите енергийни проекти, за магистралите, за метрото, за умелата тактика с бежанците. Днес плювачите го ругаят, но той ще си остане в историята така или иначе. А, вие, които нямате очите да видите и ушите да чуете ще си останете никои.
  • 58 БАЦЕТО-КОШМАРА НА БСП И НА....... РАДЕВ

    2 4 Отговор
    Е ЩО ТОГАВА БАЦЕТО МАЧКА НА ИЗБОРИ ВЕЧЕ 11 ГОДИНИ......КОЙ ЩЕ ОТГОВОРИ НА ТОЗИ ВЪПРОС

    Коментиран от #61

  • 59 БАЦЕТО-БИЧ БОЖИИ ЗА БСП И....РАДЕВ

    2 3 Отговор
    ВЪПРОС...17.......ЩО БАЦЕТО ГИ БИЕ ПОСТОЯННО НА ИЗБОРИТЕ
  • 60 добре

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Реалноста такава каквато е":

    Добре, да приемем, че за повечето неща си прав. Моля те, да посочиш на неосъзнатите българи правилния път и правилните хора. Помогни на нам невежите, да изберем правилната бюлетина и тогава ще преценя дали си правилния учител. От мен да знаеш, че трагедията на България тръгна от Костов и беше продължена от корумпирана аморфна администрация, с която никой управленец не се справи досега, само я надгражда. Това Дончев го каза по повод електронното правителство - пълен саботаж. Този човек носеше заряд и амбиции в началото, които бяха смачкани от пълната съпротива на тази администрация. Каквото и добро начинание да се почнеше, веднага от десет дерета вода как да не стане - протести, недоволства, палатки, домати от боси и обути - всякакви. Борисов без да си дава сметка допусна постепенно анархията да завладее разума. Посочете един решителен, честен, знаещ и можещ, уважаващ християнските ценности, когото да подкрепим. Само "не" не става, кажи как и с кого!?

    Коментиран от #63, #64

  • 61 1259

    2 0 Отговор

    До коментар #58 от "БАЦЕТО-КОШМАРА НА БСП И НА....... РАДЕВ":

    На "умници" като теб е невъзможно да се обясни.
  • 62 Valencia

    1 0 Отговор
    И ти ли Томи !?
    А така те харесвахме и вярвахме в теб !
  • 63 Реалността такава каквато е

    0 0 Отговор

    До коментар #60 от "добре":

    Най-напред МНОГО ти благодаря за въпроса !
    Ще ти отговоря с най-голямо удоволствие.
    Дано го прочетеш.
    Лично мнение разбира се:
    ....костов,виденов,борисов,доган,пешо-коня,месията-цар и тн.и тн.
    Все доказани 🔗 престъпници 🔗
    Плюем се един друг без да ни стигне до главата, че за 30 години ние доказахме едно единствено нещо: Че сме ТОТАЛНО НЕспособни да се управляваме сами !
    НЕ-способни ❗
    Доказателства и факти - 30 години.
    Ако на някой са му малко нека бъде здрав и да се навърта тъдява.
    Следват още 30-ет години.
    Та ако искаме да стигнем поне румънците трябва да се случат 3 неща:
    1-во.Да си изринем извергите от парламент и министерства които упражняват умишлен и целенасочен геноцид спрямо бг.данъкоплатец
    2-ро. ЗАБРАНА бългъри да заемат управленчески постове особено в политиката поради увреденото ни ДНК.
    И 3-то Да се помолим...ако трябва и на колене да паднем пред някоя от белите европейски държави аман-заман за служебно правителство което да ни управлява докогато и колкото се наложи.
    При положение, че още преди 25години сме си 💩💩💩 на фасона пред света,няма никого да учудим,нито имиджа ни (който и без това никога не сме имали) ще пострада.
    Малко да оставим патриотизма настрана и приказките ама колко само сме велики и как космоса все ни е виновен.
    То се вижда като излезеш навън и се поогледаш колко точно сме велики.
    Това е !
  • 64 P.S.

    1 0 Отговор

    До коментар #60 от "добре":

    Сарказма в началото относно ,,вам невежите" бе излишен.
    Научи се да толерираш чуждо мнение дори тогава, когато не си съгласен с него.
    Не боли.Гарантирам !
  • 65 Политолог

    1 0 Отговор
    А знаете ли, че авторът на тези 16 въпроси е бивш политически офицер от социалистическата ни армия, платен агент-доносник от ДС с агентурното име-Академик. Внедрен от ДС във в."Народна младеж" да след журналистите и да донася. Знаете ли, че това име Д-Р ДИМИТЪР КУРТЕВ Е ПСЕВДОНИМ на платения журналист на банкера беглец в Белград, със субсидиран от Белград сайтове, уличеният в лъжи Огнян Стефанов
    Има много лъжи във въпросите, който иска да вярва на един бивш шатен агент-доносник ан ДС- с агентурното име Академик
  • 66 Колега журналист

    0 0 Отговор
    Авторът на тези отговори на 16 въпроси, го е страх да си пише истинското име-ОГНЯН СТЕФАНОВ. Защото ще го осъдят за клевети и лъжливи новини. Това е платеният журналист на банкера Цветан Василев от Белград, агентът от ДС Огнян Стефанов... Бяхме колеги във в."Народна младеж".. след 1994 г. четох най-гнусните доноси на света писани от него за колегите му в досиетата ни за ДС
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 целоФан с фолиО

    0 0 Отговор
    Бойковизацията здраво залива РОДИНАТА ми ! Тъжна гледка и усещане за предизвестена гибел. Трагично и отчайващо........