Last news in Fakti

19 Декември, 2020 09:58 13 192 89

Заради Мегз или Борисов си тръгва Карбовски от бТВ?

  • мартин карбовски-
  • мегз-
  • бойко борисов

Пеевските медии шумно тръбят, че Мегз е „изяла главата“ на Карбовски. Не, други я взеха. Същите, които биха могли да подскажат на дамата какво и как да направи

Заради Мегз или Борисов си тръгва Карбовски от бТВ? - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Няма да гледаме повече „Втори план“ на Мартин Карбовски по бТВ. Промени в програмната схема, - аргументират се кратко от телевизията. На зрителите, зяпнали „Фермата“ и турските сериали това няма да направи грам впечатление. На тях и предаването му едва ли е предизвиквало интерес сред масовия потребител на халтура.

Само че бТВ ще остане без един оригинален – може би и спорен, ако щете, в което няма нищо лошо – журналист. Не обаче това е главната причина да не се преподписва договора с Карбовски. Скандалите около някой водещ носят повече ползи на телевизиите, отколкото вреди. А това, че някаква си Мегз го обвини в секспровокации, а след това призна, че много обичала да си измисля, е повече повод за скеч а ла Бени Хил, отколкото за тревога. Въпросът въобще не опира до морала, както някои се опитват да изкарат свалянето на Карбовски, защото ако беше така, всички медии в България трябваше да са спрели отразяването на Борисов след излизането на снимките с чекмеджето пълно с пачки и златни кюлчета... Само че Борисов продължава да управлява държавата и да харчи бюджета според кефа си, а тези, които го критикуват губят работа, не им преподписват договорите, до медиите им не стига реклама, дори им се повдигат обвинения, ако са ядосали него, Гешев или Пеевски. Затова да знаете: Карбовски си тръгва заради някой от тези тримата.

Неотдавна във Фейсбук Карбовски публикува свои пътувания с джип по примера на премиера. И от прозореца бе заявил: „Тука продължавам аз да пътувам по магистрала „Хемус“ сякаш е 79-а година и Тодор Живков е направил първата копка! И се режат ленти (говори за Борисов), и се говори от джипа и от джипа не ви се казва истината! И това хората го преглъщат и се превръща в нерви, в застой, в спирачка на прогреса!“

„Влизаме в една официозна налудност! Никой не излиза да пита – г-н Борисов, излезте човешки и кажете какво е това чекмедже. Скроили са му номер… Ама как така? Вие сте най-охраняваното лице в България. Никой не иска да го срещне и да го накара да говори, както Тим Себастиан накара Деница Сачева да говори пръщящи лъжи“.

Тези думи не правят от Мартин герой, но подсказват възможна версия за това откъде му е дошло. Пеевските медии шумно тръбят, че Мегз е „изяла главата“ на Карбовски. Не, други я взеха. Същите, които биха могли да подскажат на дамата какво и как да направи. (Само предположение.) Да не забравяме, че същите медии описваха психопатични сюжети с президента Радев и Карбовски в тях…

Нестандартните, провокативните, различните не ги обичат, защото те обикновено са и най-критичните. Ако погледнем назад, ще видим, че медиите, държащи на топлите си отношения с властта, се освобождават именно от такива журналисти и водещи. Има много начини медиите да бъдат принудени от силните на деня да изпълнят техни желания. Дори без да ги изричат лично. Достатъчно е някои рекламодатели да спрат да вдигат телефона и ръководствата сами се сещат какво да направят.

Не вярвайте на първото, което ви казват, гледайте „втория план“, там по-често се спотайват причините за разни неща, които правят живота кофти.

Коментарът на Огнян Стефанов е публикуван във Фрогнюз


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 110 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Карбовски

    43 150 Отговор
    е един мазен тулуп чиято "журналистическа" дейност обслужва конкретни интереси.

    Коментиран от #9, #85

  • 4 сила

    176 21 Отговор
    карбовски е страшен дразнител, но в много случай е прав.....това е журналистиката , да дразни и да провокира
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 мъка

    36 102 Отговор
    Ваййй ,махат Карбовдки от БТВ !!! Ми сега къде хомосексуалните ,наркоманите ,проститутките (плеймейтките) ,чалгарите и дегенератите ще се изявяват в национален ефир ???!!! Къде ???!!! Мъкааааа !!!!!!!!

    Коментиран от #67

  • 7 ценз ура

    82 8 Отговор
    ръбат камък у дувар не седи
  • 8 Миризлив пор

    20 55 Отговор
    Ай ся, натресал се на поредната комерсиална златотърсачка, която само от скандали разбира. Сготвила го е, явно има и други пиперливи чатове и накрая не е виновен той а тиквата?

    Коментиран от #47, #50

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 АБПБГ

    34 82 Отговор
    Хе ,хе. Сега и Карбовски ще го изкарат Акривен Борец Против Бойковизма и Герберизма. А той просто е един непоправим,тотално пропаднал пияндурник и наркоман.

    Коментиран от #14, #31

  • 11 Софиянец

    32 82 Отговор
    Карбовски е червена гнида, петолъчка му е задника, какво значение има защо са го махнали боклука?! Да ходи в БНТ там си тачат комунизма още.

    Коментиран от #18

  • 12 Алфа Вълкът

    17 43 Отговор
    Или щото мори от скука с философските си песимистични тези повече, отколкото ковида! Отдавна не го гледам, а когато седна пред тв предпочитам ничия земя в повечето случаи! На Карбовски му дай гейове, травестити и цигани! Веднъж се пробва при Момата и се изложи, едва ли разбираше какво му говори пандизчията.
  • 13 Аз40

    74 20 Отговор
    На много не им харесват такива като Карбовски, защото от истината боли гъ_за!! Очакваме те на друго място, Карбовски, следим ти предавания, писания. Има нужда от такива хора, има.
  • 14 Алфа Вълкът

    11 31 Отговор

    До коментар #10 от "АБПБГ":

    Кога ли ще го видим да се спуска по някоя водосточна тръба като на Юнкер човека!
  • 15 Професора

    67 12 Отговор
    Република България е вече на 160 място по свобода на словото от 47 място през 1989г.!!!!
  • 16 недей да жалиш

    22 37 Отговор
    Агент Академик зажалил Карбовски. Тия от ДС ,много грижливи станали ,бе! Нищо бе Оги ,ще се примолиш на Цецко В. и той ще отпусне пари за ново амплоа на Карбовски (примерно ,зав. сектор "Гнусотии" в жабешкият ти сайт).
  • 17 реалистъ

    33 3 Отговор
    ЕВРОКОМ, здравей!
  • 18 атлантик

    22 47 Отговор

    До коментар #11 от "Софиянец":

    Знаем си го, още откакто водеше предаването ОТЕЧЕСТВЕН ФРОНТ (кой нормален и некомунист ще си наименова предаването така?!) с червената петолъчка отгоре. Да отива при чалгаря Славчо. И без това и той прави чалга.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 БАЙ Х@Й

    21 7 Отговор

    До коментар #5 от "мечо":

    Доста време ми отне да разбера какво си ИСКАЛ да напишеш ‼
  • 21 тариката

    17 35 Отговор
    ми да отиде при дикоф или при слави, да си се съберат критикари, плювачи и конспиратори, то си има рейтинги за тая работа
  • 22 tate

    37 18 Отговор
    ОООООООО Тулупи и други Тиквеници и Мисирки ,Марто дразни ли ви А?? Ръчка ви, екстраааааа хак ви е !! Кефя се мнооого се кефя !!
  • 23 Vov

    42 13 Отговор
    Слугинажа на БТВ към Тиквата си е в основата.
  • 24 Miss IQ

    22 14 Отговор
    Вероятно ще има ново научнопопулярно или висококултурно предаване с подобни кухи лейки за водещи.
  • 25 Тренд

    65 19 Отговор
    На всички плюещи - вие сте тъпи и прости идиоти, които само гледат разни реалити- формати, турски сериали и др. подобни боклуци. Карбовски е човек с будна гражданска съвест, не стои като подлога на разни Бойковци, Гешевци и т.н... Предаванията му провокират зрителя, карат те да се замислиш, а не само да зяпаш безучастно! Много, много жалко за btv, че от страх прави такива простотии и нямат никакви топки да защити себе си и работещите там. Така е за съжаление с всички медии - жалки останки от журналистика. Срам и позор!!! Свобода на словото ли?!! В някой друг живот и при други управляващи.
  • 26 пери

    20 34 Отговор
    Няма да е голяма загуба, да не кажа никаква, че нямало да гледаме предаването на Карбовски. И без това моментално сменям канала, като почне. Проблемът е, че той самият съвсем не е глупав и не мога да проумея защо трябваше да ни занимава с подобни теми и субекти, няма да се изкушавам да ги квалифицирам, щото ще обиждам.
  • 27 И ОТ БТВ

    20 8 Отговор
    ..............ЩОМ ЗА ДВА ....МРЪСНИ ПАРЦАЛА ГОНЯТ...... !!!

    Коментиран от #54

  • 28 име

    16 34 Отговор
    влечу гуто на радев . срещу пари. а иначе си е мазник.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 българка

    48 18 Отговор
    Карбовски е от истинските журналисти, а не от МИСИРКИТЕ! Това, че говори ИСТИНАТА, много дразни ОЯЛИТЕ СЕ негодници и техните КЛАКЬОРИ! Уволнението не е наказание, а НАГРАДА, защото доказва това! Отдавна спрях да гледам бТВ, въпреки "прекрасното" им студио, така че очаквам да се появиш там, където ценят ИСТИНАТА!
  • 31 Човека Коза

    29 12 Отговор

    До коментар #10 от "АБПБГ":

    А ти КОЙ беше да казваш кой какъв е, особено да критикуваш журналист от ранга на Карбовски? Какво си сътворил ТИ освен тва дето ти пълни кенефа? Жалтак...

    Коментиран от #38

  • 32 333

    12 26 Отговор
    Дебел е. Може да започне като дядо коледа. А на тези които е итревюирал, може да поиска прошка.
  • 33 Ивето

    30 10 Отговор
    Разбира се, че заради Боко.
  • 34 американската мафия

    44 10 Отговор
    А сега и ИСТИНАТА: Гонят го по заповед на американското посолство зощото си позволяваше да изразява свободното си мислене и да критикува запада за неадекватното му поведение по редица международни и Бг. въпроси! По същият начин изгониха от БНР Петър Волгин защото си позволяваше да критикува НАТО и сащ в отношенията с Русия!

    Коментиран от #42

  • 35 американската мафия

    25 10 Отговор
    В българските много СВОБОДНИ медии гарантирано можеш да вирееш само ако критикуваш бясно Русия и Путин!
  • 36 Павел Пенев

    12 29 Отговор
    Общо взето,посредствен журналист, но триумвирата наказва и такива.
  • 37 ха ха ха

    14 9 Отговор
    СОРОС му взе главата на Карбовски, не забравяйте, че от години му служи 😋
  • 38 Бат Сали

    8 20 Отговор

    До коментар #31 от "Човека Коза":

    Бе то става ясно че с тоя тъпак (карбовски, не си струва да си хабя голямото''к'' за него) сте си от един и същ ранг, ама що само се обаждаш..или те е хванала абстиненцията. Той барем има пари за ''белото'' ами ти ко'праиш?
  • 39 Медуза

    22 5 Отговор
    Където стъпи крачето на Мегз, или някой фалира, или някой дава фира. Като бодил е-където се лепне, боде.
  • 40 Политолог

    16 11 Отговор
    Коментарът е на Огнян Стефанов...ясно...нещо лиже пак
  • 41 гого

    7 20 Отговор
    винаги си мислех че карбофски е професионалист нр очаквах че е такъв нерез верно е че мекс е сочно парче но не трябва да се поддаваш на хормоните ти цървул долен😝😝
  • 42 трол

    10 4 Отговор

    До коментар #34 от "американската мафия":

    това да.. и също щото искаше да влезне в гащичките на меги. не е единствения да се нареди на опашка
  • 43 Въпросът е излишен

    25 6 Отговор
    Приказките на познатият на всички осъден боклук са само повод за пред простолюдието. Причината да не гледаме повече Карбовски е ясна за всички негови интелигентни зрители. Тримата Шишковци не допускат някой да говори умно за техните безобразия. И затова по-добре е освен джипката масата да гледа нонстоп турски, индийски сериали и за разнообразие-дивотията в т.нар.реалитита. Така застъпването е гарантирано, а целта е точно това. Неудобни въпроси задава само умения и смел човек, а такива са нежелани сега.

    Коментиран от #53

  • 44 Техническа поправка

    11 2 Отговор
    ... Така затъпяването е гарантирано...
  • 45 700

    17 4 Отговор
    Не знам дали всичко дотук което циркулира из т.нар."медии" е вярно или информацията е от източника "една "жена" каза", но фактът, че този човек единствен засега отиде в Доганхисар и реално показа как държавата и патриотично биещо ни сърце се погрижи за наследството на духа на Капитан Петко Войвода в родното му място, ми стига и вече ще ми липсва с отсъствието си. Но всеки край е ново начало
  • 46 Чочо

    27 1 Отговор
    Не само Карбовски,цялата бТВ е пълен фалш.Добрата новина е че почти никой под 30 години не гледа телевизия.Те и за това минаха на турски сапунки за пенсионерките.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 киро

    9 4 Отговор
    А автора на статията каза ли защо го пребиха преди няколко години пред входа на един ресторант?
  • 49 ха ха ха

    5 6 Отговор
    Първо проверете какво е отношението на Келнер към СОРОС и после си спомнете, колко пъти Карбовски е казвал, че бъдещето на България е в ромеите и как не излиза от катуните им!

    На кой ще му липсва тоя, дето сега хвали ваксините в несвес???
  • 50 Doni Brasko

    8 5 Отговор

    До коментар #8 от "Миризлив пор":

    Така могат да сготвят само Борисов. Той, нали е много прост и при него може да влезе всеки

    Коментиран от #60

  • 51 777

    7 4 Отговор
    1872 г.-Криеш хайдуди.
    1942 г.-Криеш партизани.
    2020 г.-Криеш гости.
  • 52 Чики

    6 9 Отговор
    Момент да преместя нещо в другия крачол!

    Коментиран от #70

  • 53 на тоя

    5 13 Отговор

    До коментар #43 от "Въпросът е излишен":

    Пияница и наркоман могат да се кефят само пияници и наркомани...малее, интелегентни били , давайбървкратуните празни!!!!!!!!!!
  • 54 А СЕГА ДЕ

    5 11 Отговор

    До коментар #27 от "И ОТ БТВ":

    ПАРЦАЛ СИ ОТИШАЛ ЗАРАДИ ДВА ПАРЦАЛА
  • 55 Европейски

    10 15 Отговор
    Жалък, вманиачен, зависещ изцяло от финансовата милостиня на Цветан Василев Белградски, Стефанов го играе "обсебен от Борисов". Че и преиграва с повод и без.
    Прочистването на ефира от вмирисани от некадърност, злоба и ненавист типове, като Карбовски е една доста радостна новина. Особено, когато следва изхвърлянето на другия импотентен тъпанар Славчо Трифонов.
    Все добри новини за Весела Коледа.
  • 56 Ко каза ко

    11 1 Отговор

    До коментар #5 от "мечо":

    Е как го прочете това "вав един саит" като не можеш да пишеш? От орките си нали???
  • 57 АМ ДЖИ

    13 17 Отговор
    ГОУЕМИЯ ДЖУРНАЛИСТ ГО СГОТВИХА КАТО БОБ НА БАВЕН ОГЪН.БРАВО НА МЕГЗ ЧЕ МУ ПОКАЗА ЧЕ ТАМ ДЕТ СИ ВАДИ ЛЕБА ДА НЕ СИ ВАДИ УQ
  • 58 ПСР

    6 5 Отговор
    Много шъ съ изкефя,ако се пусне,че Карбовски е шефът на ОПГ,готова да убие Бацеи Каксета.
  • 59 Казуар

    9 7 Отговор
    И той използва същите похвати като калтака Слави Трифонов.
  • 60 Миризлив пор

    7 2 Отговор

    До коментар #50 от "Doni Brasko":

    А бе като гледам къде работи и кои са собствениците на 100% има етичен кодекс. Част от въпросния кодекс засяга "доброто име на компанията" т.е. намесят ли те във скандал петниш компанията и нямаш работа в нея. Друг нюанс във въпросния кодекс това е сексуален тормоз, да кажем че на 8-ми март подариш цвете (не говоря за намеци и т.н.) на колежка, ако тя го приеме като сексуален тормоз и се оплаче и си изхвърчаш.
  • 61 дремещ

    6 4 Отговор
    Е, аз като не съм го гледал да не съм умрял...
  • 62 Смок едноок

    6 9 Отговор
    Ка мое му са кефите на тоа бурсук, язе нЕ знАм. Толко ви и на вазе акъло...
  • 63 Кой68

    5 10 Отговор
    Какво толкова плачете за Карбовски?! Голяма работа че го изгонили.......
    Ако е наистина толкова добър журналист и професионалист,то би трябвало вече да е залят със оферти за работа.....Какво образование има?

    Коментиран от #66

  • 64 Мъка

    12 2 Отговор
    Написаното е самата истина! Не, че интелигентните хора не я знаят! Хубаво е да има кой да пише истината, защото пишещите истината, ги гонят отвсякъде!?!
  • 65 Asar

    3 1 Отговор
    Научи правописа. До коментар 5?

    Коментиран от #69

  • 66 Смок едноок

    11 7 Отговор

    До коментар #63 от "Кой68":

    Тоа бурсук, ако не беше Кево навремето, още щеше да мие кенефите на гара Подуене. Пак добре, че навреме го усети що за стока е тоя,та го изфърли като мокър парцал от''неделята''. Па понеже е голем умник и мноо отворен, сега го сготвиха на фрикасе, онааа с големите джуки направо го сгънА на шивашки метър. Ма, като глеам, не са малко празноглавите, дето му са кефят...така де, краставите магарета през девет баира...нали знайш.
  • 67 Колко ли си самотен

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "мъка":

    Даже никой не та напсува. Да дода да ти опраа настроението..
  • 68 Нито заради единия, нито заради другия,

    4 6 Отговор
    Заради себе си, че се разбра що за лъжец е
  • 69 Киро питоня

    4 3 Отговор

    До коментар #65 от "Asar":

    Ти па..баш на мечето ли са вгледА бе. Той барем си е неграмотен и го не крие. Ма я се огледай, колко са по-зле грамотните около него, дето ни докараха на това дередже. И ние навремето ревяхме по площадите ''Кой не скача е червен'' и '' Нека да ни управляват интелигентните и грамотните''...е, видяхме ги колко пари чинят...та виж себе си първо, па после ръси мозък и съвети.
  • 70 Аз не мога да го преместа щот

    1 1 Отговор

    До коментар #52 от "Чики":

    Мий до коляното и тряа да си сфалям панталона
  • 71 Асаг

    2 0 Отговор
    До коментатор 69 ? Е и ти се погледни.

    Коментиран от #72, #79

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Аве Майн Кампф

    6 5 Отговор
    Тръгва си явно заради собствената си уста , която е объркал с едно задно отверстие ......
  • 75 Бай Ганьо

    7 8 Отговор
    Хубава новина.Едно червено мекере по малко да лае от екрана.И поуката,че където си вадиш хляба не трябва да си вадиш оная работа.
  • 76 3333

    10 3 Отговор
    Мартине върви при Слави или ТВ Евроком таланта ти никой не може да ти го вземе. Искат да те направят мисирка като другите това е.
  • 77 77фд7дф88фд

    3 2 Отговор
    На някой пука ли му защо един от СИСТЕМАТА си тръгва? Дали е заради друг от СИСТЕМАТА или заради ДРУГА от същата система?
    Шаманите се ритат, печели обикновенният човек.
  • 78 безпартиен

    2 1 Отговор
    И какво като един или друг журналист покаже нещо неудобно,престъпно извършено от представители на властта?Та това е само с информативна цел и благодарение на същите тези държавни органи нищо не следва!За да има наистина резултат в поведението на обикновените хора,трябва да има и мнение на автора за справяне с проблема!Да сте видели или прочели някъде български журналист да изкаже и мнение как да се реши проблема?
  • 79 Киро питоня

    1 3 Отговор

    До коментар #71 от "Асаг":

    Айде у лево бе...казах
  • 80 Асаг

    3 2 Отговор
    79-Простак

    Коментиран от #82

  • 81 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    4 1 Отговор
    В момента гледам Карбовски по БТВ????Имате очевадно грешна информация!При сваляне от екран не би трябвало да го виждам дори на запис,а това е ново предаване ,макар и доста пошло за мен!Говори се за сатаната и сатанизма...,но всеки има път за да търси смисъла на живота....
  • 82 Киро питоня

    2 4 Отговор

    До коментар #80 от "Асаг":

    Ти па като си сложняк та кво...у леевооо..казааах
  • 83 БиБи Кинг

    5 3 Отговор
    Карбоски е поредниа журналис- турис ка Диков
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 777

    6 0 Отговор
    Габровец-студент към родителите си:
    - Нямам пари за наем. На улицата съм.
    Отговор:
    - Пази се от колите!
  • 87 Борис

    2 2 Отговор
    Не жалете за Карбовски. Аз лично никога не съм го оценявал като добър журналисхт. Да ровиш в мръсотията , когато нея има в цял свят не е голямо постижение. Дори бих казал, че напоследък и външния му образ става все по отблъскваш
  • 88 туй то

    2 1 Отговор
    Всъщност Карбовски се явява антипода на Борисов . Борисов излиза под светлината на прожекторите , сред кохортата от удобни журналисти , реже поредната 58376860675648867564698 на брой лентичка, на път в който още няма монтирани мантинели , отводнителни канали , и присъединителни включвания , които предстоят да се довършват още години , до тогава трасето вече ще е тотал щета от лошото качество . В същото време Карбовски с едно две предавания и няколко емблематични случая , показва всъщност как затъва , и си отива една държава от дъното на социалната пирамида , върнала се буквално във феодалният строй .
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.