Last news in Fakti

23 Декември, 2020 15:11 10 254 101

Че защо ни е прокуратура?

  • прокуратура-
  • съдебна власт-
  • иван гешев-
  • бойко борисов-
  • слави трифонов

Държавното обвинение никога няма никаква представа за абсолютно нищо, уличаващо властта

Че защо ни е прокуратура? - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

След като преди няколко дни Специализираната прокуратура обяви, че не намира нищо нередно в записите с Бойко Борисов, вчера Софийска градска прокуратура обяви, че не намира нищо нередно и в снимките и видеото от спалнята на Бойко Борисов. Не намира нищо нередно и в чекмеджето му.

В съобщението си от вчера Прокуратурата де факто казва, че няма никаква представа дали са истински парите и кюлчетета в чекмеджето.

Прокуратурата казва, че няма никаква представа коя е “прекрасната госпожа”, снимала в спалнята на министър-председателя. Снимала включително и как той “спинка сладко” с пистолет до главата си.

Прокуратурата казва, че няма никаква представа как да открие фамозната “Мата Хари” и заради това, забележете - Прокуратурата спира наказателното производство по скандалните снимки и скандалното видео.

Че за какво ни е въобще тогава Прокуратура, която никога няма никаква представа за абсолютно нищо, уличаващо властта?

А, да, на властта ѝ е нужна такава Прокуратура. За работата на Прокуратурата само властта може да каже: “Конграчулейшънс!”

Две са думите, които ми хрумват след тези уникални съобщения на Прокуратурата. Думите са саморазобличаване и затвърждаване.

Саморазобличаване на Прокуратурата като слуга на изпълнителната власт и затвърждаване на легитимността на протестите от лятото, които искаха едновременно оставките и на министър-председателя, и на главния прокурор. Видимо протестиращите съвсем правилно са гледали на Бойко Борисов и Иван Гешев като едно цяло, като един отбор в една превзета, мафиотизирана държава. И колкото и двамата да обичат да се правят на луди, както стана ясно от единия запис, истината е една и тя не може да бъде скрита.

Това, което направи Прокуратурата вчера е абсолютното доказателство, че протестите лятото са били прави и абсолютното доказателство, че тези хора трябва веднага да се махнат от нашия живот!

Всъщност, още през лятото един холандски карикатурист обрисува зависимостите между изпълнителната и съдебната власт в България, зависимости, които днес косвено се потвърждават от замитането на скандалните записи и снимки. Тази карикатура казва всичко:

Че защо ни е прокуратура?


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 128 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дядоЯго

    81 27 Отговор
    Че защо ти е съд след като има ЧСИ ? Че защо са ти банки след като има кредитни къщи ?

    Коментиран от #53

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Загрижен

    139 23 Отговор
    Славуне, защо не зададе точните въпроси на престъпника от Банкя???

    Коментиран от #8

  • 4 Диспечер

    56 8 Отговор
    Айде тролеите, не виждате ли че има статия за Слави, излизайте по маршрутите.

    Коментиран от #45

  • 5 Я гледай ти

    29 5 Отговор
    Факти са пуснали реклама как да отслабнеш със снимка на Никол Станкулова 😂

    Коментиран от #51

  • 6 Мнение

    99 7 Отговор
    Абсолютно точно казано!
    В България конците се дърпат от задгранични интереси, а уж ръководството се стопанисва от Доган, чрез неговия човек Пеевски!
    Т.е. тук на тази територия, мафията си има държава!
  • 7 choko

    102 8 Отговор
    Да НЕ позволим вируса ГРОБ-CoV-3 да мутира в 4-ти мандат !
  • 8 И като

    56 17 Отговор

    До коментар #3 от "Загрижен":

    Си загрижен токлкова, айде задаи му ги директно в лицето на Тиквата. Не се прави на мъж Загрижен и питащ. В хола как е, топло ли е?

    Коментиран от #30

  • 9 УйчеЗаГерб

    71 12 Отговор
    ГЕШЕВ ОСТАВКА , СЪД , И ЗАТВОР!
  • 10 ТаУмВзе

    34 21 Отговор
    Все видни крепители на мутропитека, обръщат палачинката. Но след цецку, учиндолския чалгар е класика! Облизваше мутрата, още докато бе кмет.
  • 11 Чалгар

    36 14 Отговор
    Всички чалгаджии ще гласуваме за Партията на Слави, очаквайте песни на благополучието в парламента!

    Коментиран от #33

  • 12 Петьо Петров

    33 9 Отговор
    Сещам се за стария виц,за българите в казана на Ада,и как нямало нужда от пазач. Ами той е толкова актуален и тук,в реалното ни земно съществувание. Четейки коментарите под всяка статия или анализ,виждам само едно,някакво блатно тресавище,бъкащо от жаби,змии и гущери,че който и да иска да се измъкне,бива завличан обратно в него. Не дай си Боже,някой да им подаде ръка и да се опита да ги измъкне,веднага го потапят при себе си. То бива манталитет,но като нашият няма никъде. Защо,дори когато не харесваме някого,трябва да го очерним и залеем с жлъч и отрова? Кому е нужно? Пред нас са светли дни,опитайте се да сте малко по-добри,надявам се,че все още съзнавате значението на тази дума Доброта.
    Бъдете здрави!

    Коментиран от #24, #26

  • 13 Не ме засяга

    17 9 Отговор
    Аз за себе си съм си решил проблема - по никакъв повод не общувам с ченгета и гледам да нямам нищо общо с територията, кой знае защо наречена държава!
  • 14 До 12

    40 33 Отговор
    Във физиономията на Слави може би виждаш Доброта. Аз виждам само злоба и ненужни високомерие.
  • 15 Кольо Греджата

    16 15 Отговор
    За да те тикнат в затвора при сина на съпартийката ти, че и ти си намесен в дрогата!
  • 16 оня с коня

    26 48 Отговор
    Ще попитам Тъпия Чалгар - Кандидат -Обитател на НС:ИМА ЛИ ЖАЛБА от Борисов до Прокуратурата за Нахлуване/незаконно/ на Определено Лице в Покоите му и Произведени Снимки на Интериора там?А ако НЯМА,НА КАКВО ОСНОВАНИЕ Прокуратурата следва да установява каквито и да са факти по Случая?Ами след като няма Жалба,няма и разследване- елементарно е!Ама според Слави - "Защо ни е Прокуратура"...Защо ли?Ох,как ще те подпука тая "излишна Прокуратура бе "Стриган" за неща за които ИЗОБЩО НЕ ОЧАКВАШ?!!
  • 17 Слави

    29 19 Отговор
    От тва бело е заприличал на Тутанкамон
  • 18 Минету от племето на лапачите

    37 18 Отговор
    Славчо, момченце грозничко, недей да хапеш ръката която един ден ще трябва да те гали, нали ще влизаш в парламента а там човек бързо се променя. Имам познат който беше негър и стана депутат, после като като излезе от парламента беше вече бял човек а ние от вън си бяхме все същите но той вече не ни познаваше.

    Коментиран от #28

  • 19 Си ган

    29 23 Отговор
    Славчо, ами твоите снимки със знакови фигури какво да ги правим, да ти повдигнем обвинение за съучастие в престъпна група ли? И на децата от детската градина е вече ясно, че всичко е скалъпено, ти за будали ли ни имаш...
  • 20 эпсилон

    28 14 Отговор
    И тоя иска властта . Боже опази !
  • 21 Кой68

    15 3 Отговор
    Най-вече за хора със пари.Който има пари има и власт.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 stan4o

    22 7 Отговор

    До коментар #12 от "Петьо Петров":

    Не трябва да се плюе, но не трябва някой да мисли другите за балъми, а себе си за тарикат Хората не искат да останат излъкани ог поредния нов в политиката. Бих повярвал на господинТрифонов, акосе подложи на детектора на лъжата. Няма да го направи, ако е поредния проект на задкулисието и това с Борисов е театър за заблуда на избирателите.
  • 25 Onq s matorq

    6 16 Отговор
    Давай Бокич с теб сме!!!
  • 26 1111

    14 17 Отговор

    До коментар #12 от "Петьо Петров":

    Питаш защо трябва да очерняме някой когото не харесваме.А какво да го правим?Да му се радваме че говори неистини. че ни маниюулира години наред в тъпото си предаване че се държи просташки и създаде нагласа в цяло едно поколение че това просташко държание е нормално

    Коментиран от #35

  • 27 РАДИО ЕЛТО

    22 8 Отговор
    у нас няма прокуратура а има диктатура има корупция по всички етажи на власта У НАС МАФИЯТА си има ДЪРЖАВА
  • 28 Трябвало

    5 2 Отговор

    До коментар #18 от "Минету от племето на лапачите":

    е и вие да станете депутати, щяхте да си останете приятели.
  • 29 Хаджиментов

    12 7 Отговор
    Скандални разкрития, много от тях с конкретни имена на политици и олигарси, суми, дати и т.н. излизат отдавна и досега нито една прокуратура и нито един главен прокурор не е взел отношение.
    Вече 30г.
    Така, че коректността, Славчо, изисква и това да се каже. Иначе излиза, че преди ГЕРБ всичко е било перфектно, а при тях се е сринало, с което защитаваш едни определени крадци и мафиоти срещу други такива.
  • 30 Загрижен

    11 5 Отговор

    До коментар #8 от "И като":

    Смешко, не аз ще влизам в политиката. Не аз се готвя да управлявам!!! Ама какво ли се хабя да обяснявам на такъв като теб... Няма как да ме разбереш!!!

    Коментиран от #36

  • 31 тиквата

    12 4 Отговор
    тиква ти си един боклук лъжеш мажеш н още гориш в ада
  • 32 пройчо

    4 0 Отговор
    премахвай !....той и вас ще премахне,само гледай .
  • 33 на пук на идиотите

    5 15 Отговор

    До коментар #11 от "Чалгар":

    за разлика от теб нямам комплекси на тема музика или пък коли или нещо пошло пт което вие 80% от племето се вълнувате !!! несъм чалгар но ще гласувам за слави и то защото е направил много повече за българския народ от този твой любим боклук за 11г власт!!! и да слави също е от контингента но слави е със висаджиите а тиквата проста е сикаджииска слуга и подлога !!! ако някой си мисли че нещо се случва без намесата на групировките от 90-те е много силно заблуден !!!

    Коментиран от #73

  • 34 Един Българин

    12 7 Отговор
    Прокуратурата няма представа, коя е Кърджалийската пу...!
    Прокуратурата няма представа кой е ТУЛУП!?!
    Е това е: "Лош човешки материал" - назначен без представа...
  • 35 доктора

    4 6 Отговор

    До коментар #26 от "1111":

    господине имате сериозни психически проблеми моля потърсете незабавно спезиализирана помощ за ваше добро е ще ви върнат в реалността и ще ви помогнат
  • 36 Загрижения

    4 0 Отговор

    До коментар #30 от "Загрижен":

    Ми бацо тв щеше да го изпъди веднага кът Кикимяу Венелинчо
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Курумпе

    16 2 Отговор
    Светослав, а защо са ни въобще ПАРТИИТЕ!?
    Тези туморни образования унищожават всичко нормалнов тази територия!Избираните от тях топ крадци стават - ДЕПУТАТИ със ИМУНИТЕТ!!!Тези правяпт ЗАКОНИ само и единствено ПРОТИВ интереса на Народа си!!!- за награда този народ ги храни , пои издържа , пази и третира като Богоизбрани!!!Вижте само колко стотици милиони отиват за издръЖка на този ТУМОР!!!Закриите всички Партии и назначете служебен кабинет от Експерти от Чужбина на Висока заплата, прилагайки ЕВропейското законодателство!!!ТОЛКОЗ!!!

    Коментиран от #55

  • 39 Славчо умен си

    9 8 Отговор
    Пращиш от акъл...................С нетърпение чакам да дойдеш да нъ управляваш.
  • 40 КРОКОДИЛА

    11 9 Отговор
    ЛИЦЕТО ТИ Е НА ВАРВАРИН - КОЙ ЩЕ ТЕ ТЪТПИ У ПАРЛАМЕНТО БЕ ..........

    Коментиран от #67

  • 41 МАНГЪР

    13 6 Отговор
    ОТПАДЪК. НА НИКОГО НЕНУЖЕН.
  • 42 ...

    7 1 Отговор
    Те е за бандитите нищо не знаят.
  • 43 Мутрите вън!

    12 6 Отговор
    Няма такава държава в която мин. председател да се подиграва с населението и то да му ръкопляска!!!!!!!!!!!
    ОСТАВКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #46

  • 44 КРОКОДИЛА

    11 5 Отговор
    ТАПА ФИЗИОНОМИЯ - КАУН - ТИКВА - ПЛЕВЕНСКА - УЧИНДОЛСКА ........... НЕ ПОЛИВАНА ............
  • 45 Алоо , диспечера на руските трамваи ,

    3 5 Отговор

    До коментар #4 от "Диспечер":

    Колко смени караш бе ..(✯ᴗ✯)

    Коментиран от #71

  • 46 Има една ,

    2 2 Отговор

    До коментар #43 от "Мутрите вън!":

    ама президента им го прави ... Вече 20 години ..
  • 47 КРОКОДИЛА

    5 2 Отговор
    ПОМАГАЙ НА БЕДНИТЕ ХОРА ТЕ ТЕ ИЗДИГНАХА И ТЕ ТЕ УНИЩОЖИХА - ЗАЩОТО ВИЕ ЕГОИСТИТЕ СЕ САМОУНИЩОЖИХТЕ ОТ ИЗОБИЛИЕТО В КОЕТО ЖИВЕЕТЕ НО ГОСПОД ВИ НАБЛЮДАВА ОТГОРЕ ...................
  • 48 КРОКОДИЛА

    3 3 Отговор
    БО БИ БО БИ - НЕМАШ СИ ПОНЯТИЕ ЗА ВРЕМЕТО БЕ - ЧОВЕЧЕ И ТИ СИ ШПОНКА НА ВРАТА ............. КУКЛА НА КОНЦИ ........................................................................................................
  • 49 радио Ветеран

    5 2 Отговор
    Няма значение кой ги задава тия въпроси, Слави, Мая, или някой самоубил се журналист. Важното е , че Невидимата Съдебна ВЛАСТ не работи. И сега пак ще вземат заплати, бонуси, коледни и подаръчета. А вие продължавайте да се цепите на бели, зелени, розови, червени, с шапки, каскети, фесове и забрадки. Така всеки ще ви управлява и води за носа щом продължавате спазвате девиза : Разединението Прави Силата. Даже и да не сте симпатизанти на една или друга мутра, време е за промяна и то коренна.
  • 50 hhfhyyy

    8 2 Отговор
    бля този противна муцуна ,че на теб защо ти е да управляваш и ти не си по долу от мутрите най вече
  • 51 даскала

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "Я гледай ти":

    Не си познал ! Не е Никол , а Българският народ , по време на управлениета на Б.М.Б.
  • 52 Щирлиц

    5 0 Отговор
    За политическите поръчки,изпълнявани от псевдо-журналисти хептен.
  • 53 ФАКТ Е

    11 3 Отговор

    До коментар #1 от "дядоЯго":

    Българската прокуратура не е държавно обвинение, а обвинение на олигархията и на партокрациета!
    Само в Русия, Сърбия и в България има Главен прокурор!
    Навсякъде другаде е Главен прокурор е Министърът на правосъдието!
    ФАКТ!

    Коментиран от #54

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 даскала

    6 0 Отговор

    До коментар #38 от "Курумпе":

    Мечтател си ти ! Защо си мислиш , че тези „Експерти от Чужбина “ , няма да се хвърлят на плячката , наречена България ??? Нали Симеон Сач Кобур Гота докара такава банда ! Завлекоха каквото завлекоха и избягаха с „плячката“ .

    Коментиран от #59

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Курумпе

    5 1 Отговор

    До коментар #55 от "даскала":

    Чичооо, бъркаш мошениците - деца и роднини на агенти на ДС, които доведе Симеон, който самият беше хванат за топчетата от Дс и заставен да е параван в БГ..за Чужди Експерти!!!Тези около СИМЕОН си имат ИМЕНА ВЕЛЧЕВ,Никитъ с очилцата,Каролев,онзи Боршош...абе до един са Българи с тежки роднини в Ком.Партията и погалени от ДС!!!За друго говоря аз, ама не разбираш...щото така е по лесно..па и пак изкривено примери даваш неверни!!
  • 60 lory

    4 3 Отговор
    Тиква +коропция=мафия +мутри вън!
  • 61 Гол охлюв

    5 5 Отговор
    Не вървиш ве селски И да си купиш чорапи че ти миришат краката

    Коментиран от #88

  • 62 Кой68

    10 2 Отговор
    Трифонов.....Какво ще предприемеш с/у "лидер"-ката на твойта партия в Пловдив след изцепката на синчето и...И по-специално за "присъдата" постановена му от съда-1 година условно със 3 г изпит.срок..Говорим за наркотици!!!
  • 63 Майк Алън Патън

    4 4 Отговор
    Не можем да отречем , че тънем в тотален КУЛТ към личността и страх от един ПРОСТАК ! Това редно ли е , ако искаме да сме свободно и демократично общество ?
  • 64 райберЪТ

    3 3 Отговор
    Тежко й на държава , в която една ТИКВА е определена от самата себе си за БОГ !
  • 65 Видин

    7 4 Отговор
    Не те изкаме,ще си същия като Бойко а може и по лош,правиш го за личен интерес,мъст и его.

    Коментиран от #69

  • 66 ИЗПЛАШИХ СЕ

    8 2 Отговор
    ОТ СНИМКАТА НА СЛАВИ, СЛАГАИТЕ НЕЩО СЪС УСМИВКА......ВСЕ ЕДНО Е УДУШИЛ НЯКОГО ......ПАК НЯМА ДА МОГА ДА СПЯ ТАЗИ НОЩ.....
  • 67 Кой ще го търпи?

    3 3 Отговор

    До коментар #40 от "КРОКОДИЛА":

    Аз ще го търпя и доста около мен интелигентни хора! Мислещите хора не се продават и уважават достойните! Глупостите на останалите не ни интересуват!
  • 68 ЖОРО

    6 4 Отговор
    НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН ДА ДАВАМ ВСЕКИ МЕСЕЦ СУБСИДИЯ НА СЛАВИ ОТ 0.78ст.ЗА ЕДНА ГОДИНА-- 9.36лв..ЗА ЧЕТИРИ ГОДИНИ--37.44лв....МА ТОЗ Е ПО НАХАЛЕН ОТ СЕГАШНИТЕ ДЕПУТАТИ...ИСКА ДА ИМ СПРЕ СУБСИДИИТЕ---ПЪК ТОЙ ВЗЕМА ТРОИНО ОТ НЕГОВИТЕ КАНДИДАТ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ....СЛАВЧО ОПОМНИ СЕ...АЗ СЪМ ПРОТИВ СТАТУКВОТО НО СЛАВЧО ОТСЕГА ИСКА ТРОЙНО..ТАКА НЕ ТРЯБВА...

    Коментиран от #70

  • 69 Като не

    4 4 Отговор

    До коментар #65 от "Видин":

    се продаваш, си достоен и ти е лесно да казваш истината! И най малкото не ставаш лъжец дс говориш простотии! Затова на мен ми е лесно да кажа истината, че Слави е един достоен човек!
  • 70 Та някой

    3 1 Отговор

    До коментар #68 от "ЖОРО":

    да те е карал! Не смяташ ли, че го подкара с много евтина опорка, ставаш смешен?😀

    Коментиран от #79

  • 71 Абе за

    2 1 Отговор

    До коментар #45 от "Алоо , диспечера на руските трамваи ,":

    него не знам, ама за вас троловете има ли тема за Слави или Президента, минавате на денонощен режим за лъжи и простотии! Много го е страх този крадливия Бойко! Ама много! Така е! Лъжци и крадци, се страхуват от достойните хора!

    Коментиран от #74

  • 72 Васил

    2 2 Отговор
    И аз се чудя защо в прокуратурата взимат заплати?
  • 73 Пфууу

    0 1 Отговор

    До коментар #33 от "на пук на идиотите":

    Ти си много много заблуден

    Коментиран от #76

  • 74 Пфууу

    1 2 Отговор

    До коментар #71 от "Абе за":

    Ти от сценаристите ли си ве олюв

    Коментиран от #75

  • 75 От достойните

    2 1 Отговор

    До коментар #74 от "Пфууу":

    Българи съм!

    Коментиран от #77

  • 76 Добре, че

    2 1 Отговор

    До коментар #73 от "Пфууу":

    ти си прогледналият! Продалият се за няколко гроша! Толкова ли сте евтини бре? 😀

    Коментиран от #78

  • 77 Пфууу

    2 2 Отговор

    До коментар #75 от "От достойните":

    Слави и Прецедента ,и сте достатъчно ясни колко сте достойни ,продажници

    Коментиран от #80

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Да ясни

    2 1 Отговор

    До коментар #77 от "Пфууу":

    са ми, защото имам достойнство което не продавам за жалки монети за да ставам шут по форумите! Затова имам силата да казвам истината и да се забавлявам с клоуните! 😀
  • 81 Това ли беше

    3 1 Отговор

    До коментар #78 от "Пфууу":

    силицата! Свършват заучените фрази и опорките и почваме простотията! И да не я почнеш, ти личи! 😀 Но като държиш да си шут, няма проблем! Аз обичам забавлението, а ти излагането! 😀 Значи ще е забавно! 😀
  • 82 йокин

    2 2 Отговор
    ПРАВИЛНО-НЕ НИ ТРЕБЕ,ЩОМ НА КООРДИНАТОРКАТА МУ,ОТ Пловдив(на сина й),Дадоха,година''условно''.
  • 83 Ама "умен" си бря!

    2 2 Отговор

    До коментар #79 от "Кво викаш":

    С конкурс ли ви търси нещастника Борисов! 😀 С колкото по малко IQ толко по достоен тролей! 😀
  • 84 БСП най крадливата партия

    4 2 Отговор
    СЛАВЧО МУТРАТА И ТОЙ ЗАБОГАТЯ ОТ ЧЕРВЕНИТЕ КУФАРЧЕТА, ТАКА ЧЕ ДА НЕ СЕ ПЕРЧИ МНОГО.

    Коментиран от #86

  • 85 Протестър

    2 1 Отговор
    Болни хора да не дават мнения, а да ходят да си лекуват кратуната. То лицемерието няма граници.

    Коментиран от #87

  • 86 Взе едно

    2 3 Отговор

    До коментар #84 от "БСП най крадливата партия":

    прочетох жълта преса! 😀 Истината не е трудна! Стига да се не продаваш! И с теб и без теб и с крадливия Борисов и без него Слави пак ще си е достоен! Факт! 😀 Не ви е приятна истината ама е достойно да е кажеш! 😀
  • 87 Затова мълчи

    1 0 Отговор

    До коментар #85 от "Протестър":

    и не се излагай, освен ако не искаш да ни забавляваш! 😀
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Има такъв народ, няма такава държава,

    2 1 Отговор
    Аман от ъндърграунд
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Запознат

    4 1 Отговор
    Точно Слави Трифонов който още не е влезнал във власта а се прадава да каже кой му купи къщата и му я обзаведе в пернишкия Бевърли Хилс - човекът който ограби столична община Орлин Алексиев хунтата са БСП Радев Божков и всички криминални структури на които Гешев и Борисов духнаха под опашките

    Коментиран от #96

  • 93 Тапата

    0 0 Отговор
    ПРИЯТНО ПРЕКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА!
  • 94 СЛАВУНА....И ТОЙ В ПАПРИКАША

    1 1 Отговор
    КОГАТО БАЦЕТО ТИ БЕШЕ НА ГОСТИ, ЩО НЕ ГО ПИТА ЗА КОРУПЦИЯТА....АМА ИЗВЕДНЪЖ СТАНА ПО НИСЪК ОТ ТРЕВАТА....ЩО БЕ СЛАВЧО

    Коментиран от #97

  • 95 ЧИБА МУТРО

    0 0 Отговор
    Нa 13.08.2017г. e нaпрaвeнa cнимкaтa в cпaлнятa cъc cпящият Бoриcoв. Caмият тoй пoтвърждaвa, чe cнимкaтa e aвтeнтичнa и чe „нaнкa cлaдкo“. Прeди дни Бoриcoв в интeрвю зaяви, чe имa „чoвeшки пoтрeбнocти“ и зaтoвa гo пoceщaвaли „крacиви жeни“ и eднa oт тях, „Мaтa Хaри“, кaктo я нaричa тoй гo cнимaлa и инcцeнирaлa другитe кaдри c пaчкитe и кюлчeтaтa.
  • 96 С лъжи

    1 1 Отговор

    До коментар #92 от "Запознат":

    па макар и за дребни жълтици, как се чувстваш добре? Как се дишате бре хора, като сте без достойнство? Толкова ли ви е кеф, да сте еднакви с крадливият, страхливият и лъжлив Борисов? Голям страх от Слави! Голям!
  • 97 Точно така...!

    1 1 Отговор

    До коментар #94 от "СЛАВУНА....И ТОЙ В ПАПРИКАША":

    Ако не бях гледал шоуто на Слави,когато гост му бе Борисов- веднага се хващах на сладките приказки на Слави...!НО!От тогава- нещо се пречупи в мен...,а до тогава му вярвах...!Че той горкият Слави ,не можа една дума да обели...,един опониращ въпрос не можа да му отпери...!Бе се снижил пред Борисов,като ученичка пред погледа на строгият даскал...!Не мога,а и не искам да забравя това падение на Слави в директното и живо предаване...!Но както казват...- това са рисковете на професията...
  • 98 Шамара

    0 1 Отговор
    Ами, че защо си ми ти и въшкавата ти партия!
  • 99 KATIA

    0 0 Отговор
    ДОШЛО Е ВРЕМЕ ГРАЖ.ОБЩЕСТВО В бЪЛГАРИЯ ДА СЕ ОРГАНИЗИРА НА ПРИРОДЕН ПРИНЦИП/дЪНОВ/, ЗА ДА РАЗБИРЕ ИСТИНАТА,ЗАЩО СМЕ НА ЗЕМЯТА, С 4ТЕ АСТ.ГРУПИ-ЗЕМЯ,ВОДА,ВЪЗДУХ,ОГЪН,ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ЗА ИСТИНАТА И ЗА ПЪТЯ НА НОЦАТА ДЕМОКРАЦИЯ
  • 100 аз съм Веска

    0 0 Отговор
    МНОГО МИ ХАРЕСВА ВЪЛШЕБНОТО КИЛИМЧЕ :ЛЕТИ , ЛЕТИ ТАНДЕМ...ПРИЗЕМЯВАМ ПРЪСТЧЕ НА ТРИУМФАЛНАТА АРКА - П . ТИКВЕНИ СЕМКИ СЕ РАЗНАСЯТ ... ИЗВЪН КИЛИМЧЕТО ...
    БИБИ ВЕЧЕ СИ ИМА " ШАПКА " . СИНЯ !!!!!!!!!!!
    РАЗГАДАЙТЕ ПРОРОЧЕСТВОТО .
  • 101 Наблюдател

    2 0 Отговор
    В България прокуратура няма. Има институция изцяло ангажирана да прикрива управляващата върхушка в далаверите и !