Last news in Fakti

23 Декември, 2020 16:53 9 828 107

Полина Паунова: Спете спокойно, деца. Премиерът е невинен....

  • злато-
  • евро-
  • бойко борисов

Няма “категорични доказателства”

Полина Паунова: Спете спокойно, деца. Премиерът е невинен.... - 1
Снимка: Фейсбук

Коментар във "Фейсбук" на Полина Паунова

Когато Коледа идва... с 200
Нали разбрахте – няма “категорични доказателства”, че пачките, кюлчетата, пистолетът и кремовете против гъбички, които видяхме на снимки от държавната спалня на премиера, отразяват “обективната действителност”. Така Софийската градска прокуратура обяви, че спира разследването за въпросните фотоси. И посочи още една причина: “неразкриване на извършителя на престъплението”.

Демек: спете спокойно, деца. Премиерът е невинен. Няма “категорични доказателства”, че в нощното си шкафче Борисов пъха кюлчета и пачки, или че има гъбички. Макар да съм искрено тревожна за микозата... Но оставете тая работа – министър-председателят COVID пребори, кожни проблеми ли ще му се опрат (ако ги има, де, щото не знаем нищо за “обективната действителност”).

Обаче от СГП отбелязват, че за няколко секунди във видеото (онова, дето също излезе от спалнята на премиера в Бояна) се вижда отражението на автора на клипа. Това е “жена в черна рокля без ръкави, с гривна на ръката, с тъмна коса, но поради лошото качество, както и поради това, че се касае за отражение, за експерта е трудно да определи повече детайли“. Самоличността на жената не е установена.

Ама не е установена от прокуратурата. Борисов си я знае коя е.

Тука една скоба: помните ли, дето министър-председателят викаше за изтеклите аудио записи, че са “дийп фейк” - после даде назад, де? И забрави за “дийп фейка” и взе да обяснява, че така си говори. Може би това беше вид извинение за дамата от Кърджали, дето не била дори от там, но каквото такова – прокуратурата и това оправи: няма данни за престъпление. Сега ше затворя скобата: та... премиерът можеше първо да обяснява, че телефонните разговори са дийп фейк, ама за видеото не каза такова нещо. Даже заяви, че знае коя е “прекрасната госпожа”.

После даде и подробности – че помни кога е била у тях сама, как той давал интервю през това време (макар че в дните, в които са правени снимките Борисов интервю не е давал, или то е останало тайно). И я сравни Мата Хари. Ма-та Ха-ри.

Та, прокуратурата не е установила коя е “прекрасната госпожа”, нашата Мата Хари остана една мистика за обществото. Само премиерът си я знае коя е. Това поставя доста въпроси: на първо място за сигурността на въпросната госпожа, ама вече сме ги дискутирали, та няма да го правим пак.
Чудя се, обаче – така от любопитство и по съседки (нали живее в Дом 5 на Бояна) дали господин Гешев е питал Борисов коя е тая прекрасна госпожа. М?

Чудя се и дали един от наблюдаващите прокурори – Боряна Бецова е питала Борисов за името на госпожата, което той така уверено твърди, че знае. Впрочем, нали помните прокурор Бецова и провалите на прокуратурата в съда (в които тя е участваше) – делото “Бисеров”, прекратената проверка срещу Делян Пеевски. (Съжалявам, че само с лидера на ГЕРБ сега и преди с ДПС-функционери давам пример. Не те не са едно цяло. Просто фактите изискват да бъдат напомняни).

Обаче оставете и това. Важното е, че Коледа идва.... с 200, както казва за една друга ситуация глас, дето приличал на Борисовия. А! Нали помните, че същият тоя глас, дето с 200... преразказваше и какво му е казал някой си Гешев: “Аз обичам да се правим на луд, ама вие се правите много успешно”.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 87 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА

    16 57 Отговор
    КАК В ЕДНО ШКАФЧЕ ИМА РАЗЛИЧНО СЪДЪРЖАНИЕ....НЯКОЙ ПАК Е АРАНЖИРАЛ В НЕГО.....

    Коментиран от #15, #84, #91

  • 2 Царь Батюшка

    87 9 Отговор
    На мен някакси ми се струва кощунство Баце да го осъдят за лежане у кревата и за някакви пачки у чекмеджето. Ако някога го съдят, то ще е пред Хага за престъпления срещу човечеството.
  • 3 Не мога повече

    79 7 Отговор
    Абсурдистан ще бъде напускан от много повече Българи, за нещастие. Няма оправия и това е. Жалко за всички наши прадеди, проляли кръвта си за тази територия! АМИН
  • 4 Ангелинка

    16 91 Отговор
    Ако комунистите вземат властта, ще ядете банани само по Коледа (ако не я забранят).

    Коментиран от #16, #37, #79

  • 5 бело

    41 3 Отговор
    Мен ми е любопитно ко има у торбичката?

    Коментиран от #8, #103

  • 6 Ангелинка

    9 66 Отговор
    Бойко е невинен, прокуратурата разобличи постановките на БКП-ДС и КГБ!
  • 7 ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА

    13 66 Отговор
    ШКАФЧЕТО И БАРЦЕЛОНАТА СЕ ИЗТЪРКАХА... ДРУГАРИ......ДАЙТЕ НОВА УПОРКИ...ЧЕ СЕ СТЕ ИЗОСТАНАЛИ

    Коментиран от #12, #45

  • 8 славуца

    14 7 Отговор

    До коментар #5 от "бело":

    Белият прах в ръцете ми...белият прах в очите ми..
  • 9 Е ВИ ПРАВОСЪДИЕ

    61 6 Отговор
    И ПОСЛЕ НЯКОЙ ДА КАЖЕ ЧЕ ТУК НЕ Е КОЧИНА В КОЯТО САМО ДВА, ТРЕ НЕРЕЗА ДЕРИБЕЙСТВАТ !!! ДОКОГАААААААА!
  • 10 Боко леканощко

    45 5 Отговор
    Едно време модерни са били шапчиците за сън и нашият премиер, като един модерен ляв си има каскетче за сън! Лека нощ Бочко, всичко е точно!
  • 11 ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА

    8 43 Отговор
    КАК В ЕДНО ШКАФЧЕ ИМА САМО ЕВРАЦИ, ПОСЛЕ ЕВРАЦИ СЪС ЗЛАТО И НЯКАКЪВ ПЛИК....ПАК НЯКОЙ Е БЪРКАЛ ВЪТРЕ ИЛИ Е ДЕЙСТВАЛ ФОТОШОПА.....
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ПСР

    39 4 Отговор
    Гъбички.Микоза.Водят ли до психоза?
    Явно,да.
    Безумна наглост,римува ли се с тежка алчност?
  • 14 ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА

    10 42 Отговор
    КОЙ ЛИ Е АРАНЖИРАЛ ШКАФЧЕТО.....ГОВОРИ СЕ ЗА СЪПРУГАТА НА ЕДИН ДРУГАР ОТ БСП...БИЗНЕСМЕН....НЕ ЧЕ НЕЩО ДЕ, АМА СЕ ШУШУКА ТУК, ТАМ

    Коментиран от #27, #85

  • 15 Ама то и

    43 7 Отговор

    До коментар #1 от "ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА":

    просташините по адрес на Караянчева /не че не е проста, де.../ бяха аранжирани, че и парите и един пищов в едно от най-охраняваните места в България ли няма как да не са аранжирани... Чузя се в тая България толкова ли тъпи хора останаха, че все още има такива, дето ГЕРБ ги аратжира с "истината", че освен Бойко Борисов никой друг не може да се справя с управлението на страната?

    Коментиран от #65

  • 16 ...

    44 6 Отговор

    До коментар #4 от "Ангелинка":

    Бойко си беше партиен член и от дясно седеше на Живков. Едните или другите комунисти все тая. На Бойко обаче му изтече срока на годност
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА

    8 38 Отговор

    До коментар #12 от "гербераст зад всеки храст":

    ЩО БЕ ДРУГАРИТЕ СЕДЯТ НА ОПОРКИТЕ БАРЦЕЛОНА И ШКАФЧЕ.....БАЯ ВРЕМЕ...ЯВНО ИМ Е ГОТ
  • 19 каскет менте

    38 3 Отговор
    Който вярва , че прокуратурата може , но не иска да разбере коя е Мата Хари да вдигне ръка :)))))))
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА

    8 38 Отговор
    КОМУНОИДИ ОТ БСП...И ЕДИН КОМПРОМАТ НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИТЕ КАРО ХОРАТА...А ИСКАТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ ДЪРЖАВА.......!!!!!

    Коментиран от #31

  • 22 Отровното трио

    36 10 Отговор
    Поли, евала за статията, евала за мисълта ти. Ако всички жени в България бяха като теб щеше да е страхотно. Но за съжаление българския народ не те заслужава. Пак им показа снимките с пачките и пак ще вкарат ГЕРБ в парламента
  • 23 Наистина,

    19 2 Отговор
    Само един човек знае госпожо, дали това, е истина, но за гъбички има лесно,, лечение,,....!
  • 24 Между

    12 2 Отговор
    другото , със същата черна торба на златисти черти , Дуловската услужлива танцьорка , беше снимана да излиза от магазин за платове , а не вярвам чорбаджията на шкафчето да си пазарува там !
  • 25 Артист

    5 9 Отговор
    Това и аз мога да го заснема без проблеми в къщи!Много хора са ме питали,познаваш ли този или онази,защото съм артист и аз им казавм,че не ги познавам,а те ме питат,как така играете в един и същи филм и веднага ги питам вие мен и тези за които питате в една и съша сцена вивдали ли сте ме?Отговора винаги е НЕ!
  • 26 Реалист

    14 5 Отговор
    Тази дама от отражението вече лежи на различни места по Егейско море

    Коментиран от #75, #94

  • 27 А бе то

    24 8 Отговор

    До коментар #14 от "ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА":

    се говори и за едно аранжирано магазинче в Испания, и май не само се говори ; че и за един фиктивен брак на една гащна красавица - бивша обслужваща половите въжделения на един управляващ - и май не само се говори... Тъй,де...

    Коментиран от #30

  • 28 ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА

    10 21 Отговор
    КАТО ГЛЕДАМ ШКАФЧЕТАТА И СНИМКИТЕ, ВСЕ СИ МИСЛЯ, ЧЕ ИМА НЕЩО НЕРЕДНО....ЩО ЛИ В ЕДНО ШКАФЧЕ ИМА ДВЕ РАЗЛИЧНИ НЕЩА......ДРУГАРИ НЕ СТАВАЙТЕ ЗА СМЯХ...ПАК ЩЕ СТЕ ОПОЗИЦИЯ
  • 29 електорална 1

    16 3 Отговор
    Нека не забравяме кой сложи ББ на власт!
  • 30 ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА

    9 22 Отговор

    До коментар #27 от "А бе то":

    И КВО КАЗВАТ ИСПАНСКИТЕ ВЛАСТИ СЛЕД ДВЕ ГОДИШНО РАЗСЛЕДВАНЕ....ЧЕ НИЩО НЕ СЕ РАЗБРА...ЩО ТАКА БЕ ДРУГАРИ.....

    Коментиран от #32

  • 31 И къде

    20 8 Отговор

    До коментар #21 от "ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА":

    е компроматът? Ще призная, че е компромат само ако се окаже, че номерът на тези 500 еврови банкноти не съвпадат с едни , теглени от един човек /знаеш кой е/ - и дадени на друг -и него го знаеш.../ Само Прокуратурата не ги знае тези работи. Май...
  • 32 Ами казват

    18 5 Отговор

    До коментар #30 от "ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА":

    че данните да дадени от българското правителство бе, драги. А то, както знаем, се ръководи от осъден лъжец.

    Коментиран от #36, #39

  • 33 Антигерб

    23 4 Отговор
    Е как то според каскетурата е съвсем нормално един диктатор да си има шкафче с пари и кюлчета злато и пищоф отгоре да си ги варди.

    Ми така де - кое му е лошото. Я вижте шкафчетата колумбийската мафия или пък шкафчето на Пиночет пък може и за пример шкафчето на Пол Пот. Кое не е нормално - всеки уважаващ себе си мафиотски бос трябва да има поне такова шкафче а може и по голямо.

    Та и според нашата каскетура всичко си е наред и къде да я търсят сега тази "жена в черна рокля без ръкави, с гривна на ръката, с тъмна коса" - тя сигурно вече е сменила роклята и няма намиране.

    В Мутростан е така

    Коментиран от #38

  • 34 ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА

    7 20 Отговор
    ТРИ СНИМКИ НА ШКАФЧЕ С РАЗЛИЧНО СЪДЪРЖАНИЕ И В ТРИТЕ....И КВО ДА РАЗСЛЕДВА ПРОКУРОРА.....НЕКАДЪРНИЯ КОМПРОМАТ НА ДРУГАРИТЕ ОТ БСП....

    Коментиран от #43

  • 35 ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА

    10 14 Отговор
    ЩО БЕ БОБОКОВ ИЗВАДИ ДВА МИЛИОНА ЛЕВА ДА СИ ПЛАТИ ГАРАНЦИЯТА.......И КВО ..ИМАЛ ДАЛ....ДРУГАРИ, РАЗСЛЕДВАЙТЕ...
  • 36 ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА

    5 18 Отговор

    До коментар #32 от "Ами казват":

    ИЗБРАН ОТ НАРОДА.....ВЕЧЕ 10 ГОДИНИ.....
  • 37 Глей ти

    12 6 Отговор

    До коментар #4 от "Ангелинка":

    Ангелинке, не си ли забелязала, че към днешна дата властта в България се държи от най-червените и върли комунисти. А тия банани, които сега народа ги яде с 200, така или иначе не му харесват. Виж, теб и оная ПКП, ако ви кефят, туй вече е друго.
  • 38 ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА

    6 14 Отговор

    До коментар #33 от "Антигерб":

    Е КВО ДА КАЖЕМ ЗА ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИАРДЕРИ АРАБАДЖИЕВИ,БАНЕВИ И Т.Н. НЕКОЙ ОТ ТЯХ СА В КАФЕЗА....
  • 39 ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА

    5 14 Отговор

    До коментар #32 от "Ами казват":

    АМИ ДОРИГОЙ, ДАЙТЕ ДАННИ НА БСП НА ИСПАНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЗА БАРЦЕЛОНА....ЩО СЕ ОСЛУШВАТЕ

    Коментиран от #50

  • 40 затвор заББ

    21 7 Отговор
    КРАДЛИВИЯ ТОЛУП БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ Е БЪЛГАРОУБИЕЦ. РАЗРЕШАВА ПОЛЕТИТЕ ДО ЗАРАЗНА АНГЛИЯ УЖ ДА ПРИБЕРЕ БЕДСТВАЩИТЕ ПАТЛАДЖАНИ. ТАКА НАПРАВИ И ЗА ВЕЛИК ДЕН. ДА СТЕ ЧУЛИ, ЧЕ ЩЕ СЕ ПУСКАТ САМО С ОТРИЦАТЕЛЕН ПСИАР ТЕСТ????? НЕМЯ ТАКАВА РЕЧ В ДУМИТЕ НА ТИКВАТА. ТАКА БЕ ПРОЛЕТТА ГА НИ НАТРЕСЕ НЯКОЛКО САМОЛЕТИ С БОЛНИ ОТ АЛБИОНА. СЕГА ИСТОРИЯТА Е СЪЩАТА. ГЕНОЦИД ОСЪЩЕСТВЯВА НАД РОД И РОДИНА. ПЪЛЕН МАЛОУМНИК НИ УПРАВЛЯВА.
  • 41 Кандидат СП

    4 4 Отговор

    До коментар #17 от "user":

    Ти си идеален за прокурор. За там вече няма да се изисква висше юридическо образование. Трябва само да си удобен и послушен. Перфектен си.
  • 42 ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА

    7 16 Отговор
    ГОСПОЖО ПАУНОВА, ДАЙТЕ ВИЕ ТЕЗИ КАТЕГОРИЧНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА И ЗАВЕДЕТЕ ДЕЛО....ТАКИВА ЖУРНАЛИСТИ КАТО ВАС С ЛОПАТА ДА ГИ РИНЕШ....ИСТИНСКИТЕ ЖУРНАЛИСТИ СЕ БРОЯТ НА ПРЪСТИ...
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА

    7 17 Отговор
    И КАК ТАКА В ЕДНО ЧЕКМЕДЖЕ ИМА РАЗЛИЧНО СЪДЪРЖАНИЕ..ТУК НЕЧИЯ РЪКА Е ПИПНАЛА ТУК ТАМ.....ИЛИ Е ИГРАЛ ФОТОШОПА....ДРУГАРИ КОМУНОИДИ ОТ БСП...ЕДИН КОМПРОМАТ КАТО ХОРАТА НЕ МОЖЕ ДА СТЪКМИТЕ...ПОСЛЕ ЩО ГУБИТЕ ИЗБОРИТЕ...

    Коментиран от #59

  • 45 Как не им омръзна да предъвкват

    4 8 Отговор

    До коментар #7 от "ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА":

    отдавна изплюта дъвка. На който е решил да гласува за ГЕРБ няма да повлияете със стари провкиснали манджи. А на другите вече ни писна този сюжет...
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Мутрите вън!

    10 4 Отговор
    Браво за смелостта Ви г-жо Паунова срещу управляващия режим!
    И тяхното време ще дойде....
  • 48 НАС ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ РОДИ

    7 7 Отговор
    ИДВАТ ИЗБОРИ ДРУГАРИ....ИЗМИСЛЕТЕ НЕЩО НОВО, СВЕЖО,. НАПРАВЕТЕ ГО ФИННО, РАФИНИРАНО....НЕ ПО ПАРТИЗАНСКИ

    Коментиран от #63, #71

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Дето

    6 3 Отговор

    До коментар #39 от "ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА":

    = (мутрокомуниста + ГЕРП) = гьонсурати
  • 51 Да бе верно

    7 3 Отговор

    До коментар #46 от "БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":

    още малко !

    Коментиран от #53

  • 52 НАС ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ РОДИ

    5 11 Отговор
    ГОСПОЖО ПАУНОВА...С КОНСТАТАЦИИ И ДЕМАГОГИЯ НЕ СТАВА....ПО ОПЛЮВАНЕ СМЕ ЦАРЕ...АМА ПО ДОКАЗВАНЕ......СЕ КРИЕМ....

    Коментиран от #55

  • 53 БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    4 10 Отговор

    До коментар #51 от "Да бе верно":

    МАЛКО ДА ОЩЕ 10 ГОДИНКИ....ТОВАРИЩИ

    Коментиран от #57, #60

  • 54 Потрес

    5 6 Отговор
    Госпожо Паунова, ами може да си бълбукате колкото си искате, но нито ви видях пред Съдебната палата да протестирате при избора на Гешев, нито пък на протестите пред МС. Вашите писания са ден до пладне! Разбирате ли?! Едно голямо нищо! Кучетата да си лаят, керванът си върви! Не се прави така! Чао!
  • 55 Вас де

    9 1 Отговор

    До коментар #52 от "НАС ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ РОДИ":

    ГЕРП !!!
  • 56 НАС ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ РОДИ

    5 6 Отговор
    ЩЯЛА ЖЕНАТА КОЯТО СНИМАЛА САМА ДА СИ ПРИЗНАЕ....ЧАКАЛА УДОБЕН МОМЕНТ, ДА НЕ ЗЛЕПОСТАВИ СЪПРУГА СИ...... УВАЖАВАН БИЗНЕСМЕН
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 НАС ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ РОДИ

    6 7 Отговор
    ЧУВА СЕ ЧЕ БОРИСОВ НЕ Е КАЗАЛ ИМЕТО НА ЧАРОВНАТА ДАМА БИЛА ПРИ НЕГО....ДА ЗАПАЗИ НЕЙНИЯТ АВТОРИТЕТ И ТОЗИ НА СЪПРУГА И.....УВАЖАВАН БИЗНЕСМЕН....
  • 59 Хихихи

    10 5 Отговор

    До коментар #44 от "ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА":

    Защото са снимани по различно време, в различни дни! Аранжирано ти е индийското орехче в задния лоб на черепухата!

    Коментиран от #61

  • 60 ВИНЕТУ

    8 4 Отговор

    До коментар #53 от "БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":

    е най - големия ТОВАРИЩ !
  • 61 ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА

    6 11 Отговор

    До коментар #59 от "Хихихи":

    АМИ ЩО ТОГАВА ПИСТОЛЕТА, ДИСТАНЦИОННОТО И ДРУГАТА ВЕЩ НЕ СА МРЪДНАЛИ С МИЛИМЕТЪР......

    Коментиран от #77, #92

  • 62 НАС ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ РОДИ

    6 5 Отговор

    До коментар #57 от "Потрес":

    УЧА СЕ ОТ ВАС ДРУГАРИ....КАТО ГЛЕДАМ КВИ РУГАТНИ И ПСУВНИ СЕРВИРАТЕ....АЗ СЪ НАПРАВО...АНГЕЛЧЕ
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 sbs

    6 6 Отговор
    КОЛКО ПАРИ ДАДОХА НА ХОЛИВУД ДА ИМ НАПРАВЯТ ДЕКОРА ---ЧЕ ТЕ ИЗА ТОВА НЯМАТ УМ
  • 65 ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА

    7 8 Отговор

    До коментар #15 от "Ама то и":

    НАРОДА КАЗВА КОЙ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА....
  • 66 Behemoth

    5 4 Отговор
    Невинен ,обаче е гей ...как да спим спокойно?
  • 67 Просветен илюминат

    4 7 Отговор
    Сега ще пуснат компромат срещу Гешев.
    То като се почнало няма да се спре,но просто тъпотиите в държавата все повече ще ни доказват какви хора са във властта и колко не работят държавните институции.

    Коментиран от #68

  • 68 НАС ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ РОДИ

    5 5 Отговор

    До коментар #67 от "Просветен илюминат":

    НИЕСМЕ ГИ ИЗБРАЛИ....АМИ ОСЪДИ ДЪРЖАВНИТЕ ОРГАНИ...МОЖЕ И В СТРАСБУРГ ИЛИ В МОСКВЕ.......
  • 69 ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА

    6 8 Отговор
    ТРЯБВА ДА ИЗКАРАТЕ КУРС ЗА КОМПРОМАТИ ДРУГАРИ...МНОГО СТЕ ПРОЗРАЧНИ И ПЛИТКИ...И НАЙ ВЕЧЕ..ЛЕСНО РАЗПОЗНАЕМ И......
  • 70 БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    5 5 Отговор
    АКО И НА ТИЯ ИЗБОРИ БОЙКО ВИ БИЕ ДРУГАРИ ОТ БСП....ЩЕ СТАНЕТЕ ЗА ПОСМЕШИЩЕ......КАКВИТО ВИ КОМПРОМАТИТЕ, ТАКИВА ВИ И ИЗБОРИТЕ....

    Коментиран от #82, #83

  • 71 Иван Славков

    1 4 Отговор

    До коментар #48 от "НАС ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ РОДИ":

    Моето чекмедже а да се напълни и ...аз съм вашата леля-журналист от Лондон. Жалко,съжалявам и на оня свят. Бойко как успя не знам. Може би защото не знае английски.

    Коментиран от #72, #76

  • 72 Мамино синче

    3 5 Отговор

    До коментар #71 от "Иван Славков":

    Мамо,мамо,нали мога вече да спинкам. Дядо Бойко е невинен
  • 73 ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА

    5 7 Отговор
    А ВИЕ ГОСПОЖО ПАУНОВА СПИТЕ ЛИ СПОКОЙНО.....
  • 74 Аве Майн Кампф

    4 4 Отговор
    Вече всЕкви разни там, взеха да заработват допълнително от списване на разни пасквилчета недодялани , та кой ли ги чете изобщо вече ...........
  • 75 КАТО ИМАШ

    5 1 Отговор

    До коментар #26 от "Реалист":

    ХУБАВО ОТРАЖЕНИЕ В БАНКОВАТА СМЕТКА (ЗА ДОБРЕ СВЪРШЕНАТА РАБОТА) ЩЕ СИ ЛЕЖИШ КЪДЕТО СИ ЩЕШ...
  • 76 НАС ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ РОДИ

    3 1 Отговор

    До коментар #71 от "Иван Славков":

    И КАК Е ИЗКАРАЛ СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ В САЩ, БЕЗ АНГЛИЙСКИ...
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Весела

    6 3 Отговор
    коледа на всички !
    Не ми се коментират по тези светли празници, простаци като Борисов.
    Бъдете здрави !!!
  • 79 СТЕВАН РИСТИН

    5 2 Отговор

    До коментар #4 от "Ангелинка":

    А ТИ ЧЕ МИ ЯДЕШ МАКАРИТЕ КОГАТО ОГЛАДНЕЕШ И ТОВА ДЪЛГОТО ДО МАКАРИТЕ ,ЯСНО ЛИ ТИ Е ,АНГЕЛ ДЖАМБАЗКИ ПИЯНЦО НИЕДНА , ДАДОШЕ ЛИ СИ ТИ ТЕФТЕРО ИЛИ ТИ САМ СИ ГА УЗЕ , ПИЯНИЦО , ПРОПАЛИЦО НИЕДНА?.
  • 80 Васил

    4 2 Отговор
    Както винаги прокуратурата действа на принципа ни чул ни видял ако бяха хванали някой за открадната стока на стойност пет лева веднага щяха да го окошарят. Ама във България гласи максимата милиони няма закони за кокошка няма прошка.
  • 81 Пловдив

    6 3 Отговор
    Невинен е разбира се... Пак са виновни Пешо, Гошо и Стоян... Никога не го чух този, да си признае и да се извини... Нищо мъжко няма в него...
  • 82 ЛАУРА КЙОВЕШИ

    4 2 Отговор

    До коментар #70 от "БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":

    А БЕ ТИ ЗНА ЗНА АМА НЕДЕИ ЧАК ТОЛКОВА ЗНА , ЗАЩОТО РИБАТА В МОРЕТО , А ТИ СЛАГАШ ТИГАНА , ТОПЪРВА ЦИРКА ЗАПОЧВА СЛЕД ПРАЗНИЦИТЕ ЗА ВАС , ТАКА ЧЕ НЕ СЕ МНОГО ВЪЗГОРДЯВАЙ , ДА НЕГО ИСПРАВЯ АЗ ЛИЧНО ПРЕД ТРИБУНАЛА В ХАГА , БОРИСОВ И НЯКОИ ПРИБЛИЖЕНИ ДО НЕГО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
  • 83 ЛАУРА КЙОВЕШИ

    3 2 Отговор

    До коментар #70 от "БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":

    МНОГО НЕЩА СА МИ ДОКЛАДВАНИ , И ИМАМЕ ПРОЦЕС НА ДЪЛБОКО РАЗСЛЕДВАНЕ ОТ 31 ГОДИНИ НАЗАД !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #87

  • 84 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 6 Отговор

    До коментар #1 от "ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА":

    Отново изгонен руски шпионин и отново "шкафчето на Бойко Борисов" ...просто е съвпадение.
  • 85 ЛАУРА КЙОВЕШИ

    3 3 Отговор

    До коментар #14 от "ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА":

    НЕ Е , НАКОЙ ОХРАНИТЕЛ Е ВКЛЮЧИЛ КАМЕРИТЕ В ОНЛАИН И ХАКЕРКАТА ГРУПА СА ГИ ХАКНАЛИ КАМЕРИТЕ , СТИГА СТЕ СЕ ПРАВИЛИ НА ГОЛЯМИТЕ СЛЕДОВАТЕЛИ , ТЕ ВСИЧКИ СИ ГО ЗНАЯТ , АМА ИНАК ТРАЯТ КАТО УДАРЕНИ С МОКЪР ПАРЦАЛ , И ДЕЦАТА ВЕЧЕ ИМ СЕ ВЪЗМУЩАВАТ!!!!!!!!!!!
  • 86 Hoho Boho

    6 2 Отговор
    Борисов трябва да бъде СВАЛЕН от джипката и
    ПУБЛИЧНО да каже
    името на госпожата, което той така уверено твърди, че знае.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 бацо

    2 1 Отговор
    Нищо не разбрахте за десет години за мен пачките са важни още от Мишо бирата
  • 89 ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА

    1 4 Отговор
    ЛАУРА.....ГОРДОСТ НА ЕВРОПЕЙСКАТА ПРОКУРАТУРА....ЗА ПРЕМИЕРА Е ЧЕСТ ДА Я ПОСРЕЩНЕ И ДА Я ОБГРИЖИ....
  • 90 ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА

    2 4 Отговор
    ГОСПОЖО ПАУНОВА.....КАРАЙТЕ ПО ТЕМАТА ДОКРАЙ....ДАЙТЕ ИСТИНСКИТЕ ФАЙЛОВЕ, УЛЕСНЕТЕ ПРОКУРАТУРАТА...ИЛИ И ВИЕ В ХОРА НА ЧЕРВЕНИТЕ ДРУГАРИ....КОНСТАТАЦИИ И НАКРАЯ....НИЩО.....ПЛЮЕНЕ ДО БЕЗКРАЙ И НАКРАЯ ПАК БОРИСОВ...ПРЕМИЕР.........

    Коментиран от #93

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Ти незнаеш

    3 2 Отговор

    До коментар #61 от "ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА":

    какво да кажеш единия път били различни снимките другия път били еднакви ... бая се оплете а хахаха
  • 93 Кюмур

    1 0 Отговор

    До коментар #90 от "ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА":

    мн си прооост бате 4ервен е на макити сентаро доле като я почесвам с кожения дано да не си само мое чадо че голям грях на душата ми ако съм те правил такъв никакъв

    Коментиран от #97

  • 94 РЕАЛИСТЪТ

    0 1 Отговор

    До коментар #26 от "Реалист":

    ... лежи на едно високо място вече само седмица след излизането на снимките...при св. Петър...

    Коментиран от #100

  • 95 ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА

    1 3 Отговор
    ЛАУРА...ЧАКАМЕ ТЕ...ДА ТЕ ПИТАМЕ ЗА АРАБАДЖИЕВИ,БАНЕВИ,БОЖКОВИ,БОБОКОВИ,СТАЙКОВИ И Т.Н......ВСЕ ОТ КОТИЛОТО НА БСП...
  • 96 ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА

    2 4 Отговор
    ГОСПОЖО ПАУНОВА, НЕЩО ЗА ТЕХНОИМПЕКСА НЯМА ЛИ ДА НАПИШЕТЕ...ИЛИ ЗА ГЕРГОВ...НЕ ЧЕ НЕЩО ДЕ...АМА ВСЕ ПАК ЗА БАЛАНС....
  • 97 123456

    0 0 Отговор

    До коментар #93 от "Кюмур":

    ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa или ca нaпиcaни изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки

    Коментиран от #99

  • 98 Паун

    2 5 Отговор
    Ти вярваш ли че всичко това със снимките е истина, аз мисля че само тапунгери го вярват, ти от тях ли си. Сорос добре плаща на всички бордуци. 7592
  • 99 Роди ги и ще ги закопаят с него

    3 1 Отговор

    До коментар #97 от "123456":

    Какво говориш "нас червеното..."

    Те комунягите едни такива честнички,чистички,невинички,ангелчета.....ангелчета, ама "черните ангели" нали си спомняте? Те младите не знаят тези "херувими"на България, не се посвенили да гръмнали нейната катедрална църква за да избият цвета на държавата ведно с царя.И искат техните отрочета да управляват. Народе,събуди се,не се впечатлявай от истерията им.
  • 100 Рачко Пръдлето

    0 0 Отговор

    До коментар #94 от "РЕАЛИСТЪТ":

    Какво говориш,какъв Петър? Ето я тука си лежи до мен, с черна дантелена нощница.
  • 101 БОКО ЛЪЖЕЦА

    5 1 Отговор
    СЛЕД КАТО СИ ПРИЗНА , ПРОКУРАТУРАТА ГО ИЗКАРА ЧЕ ЛЪЖЕ ЗА ТОВА КОЕТО СИ Е ПРИЗНАЛ !
  • 102 Кси

    2 3 Отговор
    Паунова, дали спите спокойно, май не, търсите под вола теле, затова живеете
  • 103 БРЦК

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "бело":

    Наркотици
  • 104 Социалист

    2 6 Отговор
    РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО на тази ПРОПАГАНДА със снимки само мотивират избирателите отново да гласуват за Бойко...!!!
  • 105 cpv

    0 0 Отговор
    Като ти гледат физиономията децата едва ли ще спят спокойно!
  • 106 Faith No More

    0 0 Отговор
    Само в България и само на простак като Борисов , всички тези гафове и издънки могат да му се разминат ! Родината ни се тресе от необясним страх от този бай Ганьо , а и даже се гради КУЛТ към личността му !
  • 107 Faith No More

    0 0 Отговор
    Човекът е БОГ и е нашето СПАСЕНИЕ ! Оставете го на мира ! Нека посява сред народа своята БОЙКОВЩИНА и да жъне резултати от нея ! Имаме си МЕСИЯ и ПРОРОК , какъвто не сме имали от Левски насам!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове