Last news in Fakti

17 Май, 2021 19:59 11 288 87

Докога ще спи българинът?

  • ббр-
  • светослав илчовски-
  • бойко рашков-
  • медии-
  • btv-
  • nova-
  • бнт-
  • липса на обществена реакция

ГЕРБ на практика вече не е на власт и съществува реален шанс да бъде най-малко изобличена, но...

Докога ще спи българинът? - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

За над десетилетие управление на кошмара ГЕРБ се случи какво ли не - какви ли не катастрофи, но обществена реакция просто нямаше. Или дори да имаше, тя беше толкова слаба, че гербериатът я заглушаваше и обезличаваше с изобилното си присъствие в т.нар. големи медии, които не са никакви медии. За тях ще стане дума по-късно.

Днес обаче, когато ГЕРБ на практика вече не е на власт и съществува реален шанс да бъде най-малко изобличена, отново безразличие и страх са сковали българите, които от дълго време са склонни да приемат всичко, което им се причини, и това състояние на духа може би ще продължи също дълго време.

Няма друго обяснение за това, че разкритията на бизнесмена Светослав Илчовски пред Комисията по ревизия на герберските управления не предизвикаха лавина от признания на други предприемачи и силна гражданска реакция - тоест стотици хиляди по площадите, а само силно размиваща истинската картина медийна истерия.

Скъп човек ми заяви: "Виж, нормално е, българите не обичат богатите". Казах си: "Права е. Може би за това няма по-масова реакция".

Хубаво, де, ама вчера служебният министър на икономиката Кирил Петков сподели с нас българите нещо втрещяващо. Близо милиард от нашите пари - на българските данъкоплатци, са раздадени на 8 фирми. Неслучайни фирми, а на правилните хора, близки до статуквото. И мълчанието продължи да е все така оглушително. Няколко хиляди възмутени фейсбук протестъри няма как да замажат срама от тази тишина. Наистина е изумително - крадат те, а ти се правиш, че не забелязваш това, или пък си зает с друго. Например да лапаш краставици в знак на протест срещу гей парада в Бургас. Ясно е, че такъв парад не трябва да се провежда, нo e възмутително, че той предизвиква някаква ответна реакция, а многомилионна кражба - не.

Няма никаква реакция и на случващото се в споменатите по-рано големи медии, тоест телевизиите. Сутринта в една от тях водещите на сутрешния блок се държаха изключително позорно спрямо служебния вътрешен министър Бойко Рашков. Поведението им показа, че ГЕРБ са готови и ще направят всичко - само и само, за да се върнат на власт и вероятно никога повече да не си тръгнат от нея.

А българинът е готов да приеме и това. Очевидно е, че масово за хората у нас няма почти никакво значение в какъв ред ще живеят. Правов ли ще е, безправов ли ще е - все тая. Важно е никой да не им нарушава личния комфорт и да има какво да плюскат. Само че личният комфорт рано или късно винаги бива застигнат. И ако населението на тази клета територия продължава само да наблюдава как го грабят и гаврят, скоро насилниците може да опитат и други неща.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 177 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 We do not need another hero

    177 34 Отговор
    Доживяхме да свалим мутрата от власт и калинките му.Време е на гл прокурор и гестапо спец прокуратура и съд.

    Коментиран от #6

  • 2 Спи до много

    124 5 Отговор
    Късно,... За съжаление нашите съселяни изтърваха събитията и влака... въпреки че в читанките българина е ранобуден и трудолюбив.. Това се отнася за дадо му, сега е един вземащ 1 хил лева и кредит, доволен консумиращ
  • 3 jorj

    49 204 Отговор
    Какви катастрофи при ГЕРБ?????????? При вас бяха катастрофите, БЕЗСРАМНИК!!!!!

    Коментиран от #7, #34, #80

  • 4 Мой

    150 22 Отговор
    Арести.Арести.Арести.

    Коментиран от #24

  • 5 махайте каскета

    143 15 Отговор
    аз от 2009 съм срещу мутрите и дебилните им избиратели ама на , не случих на народ а на мърша
  • 6 Каскета

    70 11 Отговор

    До коментар #1 от "We do not need another hero":

    Тр да подаде оставка, той е Мутра!

    Коментиран от #8

  • 7 верн ли

    74 11 Отговор

    До коментар #3 от "jorj":

    чезвай с 200 в пик близ !
  • 8 Къде живее каскета

    42 7 Отговор

    До коментар #6 от "Каскета":

    Държавна тайна е от национална сигурност.
  • 9 Майна

    49 10 Отговор
    Няяма страшно , сега след ваксинацията ще пооредее , а и блеене ще може само с разрешение , важното е да има нещичко за...преживяне
  • 10 пенсионер

    60 3 Отговор
    От край време все някой друг ни е вършил важните за държавата дела , вредни навици и с години насажданото , мълчи и ще си спасиш душата води до това поведение.
  • 11 дедо

    90 5 Отговор
    Точно така, позорно е поведението на водещите лица в БиТиВи напоследък.
  • 12 !!!?

    58 11 Отговор
    Конституционният съдия Атанас Семов: Борбата е кой да управлява корупцията !!!?
  • 13 СТРАННО ЗАЩО....

    38 60 Отговор
    КОМУНЯГО-ФАТМАШКАТА Г-ЕЙ СЕКТА-БКП ..."Забрави"...Пеевски, Агент "Сава",.. Милиардерите от ДС,..Избягали зад Граница,.. РУСКИТЕ ШПИОНЬЕ..Хитлера, Есемеса,Галеви, Баневи, Бобокови, СТАЙКОВИ,Овчарови, ИМП'ЕКСА и ЦЯЛАТА ЧЕРВЕНА ИЗ'МЕТ, ОГР'АБ'ИЛИ И ФАЛИ'РАЛИ БЪЛГАРИЯ?!?!?
    "СТРАННО" ..А,..ДРУГАРИ??😂
    САМО СЛЕД 2 МЕСЕЦА, ..ВСИЧКИ ЦРЪВЕНИ ПЕД'ЕРА'СЕ И БОК'ЛУЦИ,...ПОД СТРОЙ...ЗА..."БЕЛЕНЕ!! СКОООРОООО....

    Коментиран от #14

  • 14 бла бла бла

    48 15 Отговор

    До коментар #13 от "СТРАННО ЗАЩО....":

    Радев те управлява , сигурно много те боли хихихи :)

    Коментиран от #20, #78

  • 15 миро

    49 6 Отговор
    овцете са за стригане.оставете ги да пасат трева на спокйствие
    и правете каквото искате.в нашата държава не са останали Хора
    само мекотели.
  • 16 стефчо

    51 11 Отговор
    Българина е в кома от години,няма млади или малкото са профанизирана аморфна маса. Качестевеното отдавна е избягало и наджежда от дъраци да се случи чудо няма как!
  • 17 Република

    20 46 Отговор
    Пепи защо не изобличи БКП-БСП за дивотиите които са направили за толкова години в Родината.
  • 18 Таканака

    36 4 Отговор
    Всички сме говеда!
  • 19 Дълбок сън

    38 24 Отговор
    Мнозинството българи просто не са способни на мисловна дейност и са ОТНОВО УПОТРЕБЕНИ. Платените протестиращи дестабилизираха политически страната, яхнаха с лозунги народното недоволство, и сега без никаква изненада имате правителство съставено от дърти комунистически конюктури които правят чистка по върха. Напомня ли ви нещо 10 ноември 1989??? И тогава скачахте по площадите в името на "демокрацията" но пак ви употребиха. Явно кухите български главички трудно увират.
  • 20 Боли ме ДЕДОВИЯ

    18 57 Отговор

    До коментар #14 от "бла бла бла":

    За МАЛО'УМНИЯ ШАПКАР-ДЕ'БИЛА!
    Всеизвестен Факт е, че ФАТМАКА Е КУ'Р'ВА'НА РЕШЕТНИКОВ И ПАЧА'ВРА НА...ЕЛ ЧАПО!
    Скоро заминава на Военен Съд и.. ДОЖИВОТЕН БЕЗ ЗАМЯНА!
    БАЛСАМГА У БОК'ЛУКО

    Коментиран от #23

  • 21 Исус Христос

    22 34 Отговор
    Е че те и лятото протестиращите бяха една шепа,за какви хиляди говориш.Колкото и да подкокоросваш,няма да ти се получи.Каквото имаха да казват,го казаха по площадите и кръстовищата.Свърши тя.
  • 22 един човек

    56 3 Отговор
    А какво очаквате да направи обикновения човек след като службите не реагират ? След като за 30 и кусур години демокрация няма вкаран нито един министър в пандиза , както стана в Румъния.
  • 23 бла бла бла

    29 10 Отговор

    До коментар #20 от "Боли ме ДЕДОВИЯ":

    ай да не ти кзавам боку тиквата чекмеджето шкафа бибитко на кого е к'ва :)
  • 24 карамфила

    26 6 Отговор

    До коментар #4 от "Мой":

    Разстрел,разстрел,разстрел и след разстрела червей.

    Коментиран от #29

  • 25 Behemoth

    33 3 Отговор
    80%дебили ...научен факт ...доказано емпирично..
  • 26 Споко

    21 45 Отговор
    Европа на комунягите пари няма да даде, то е ясно. Така че познайте кои ще ограби Радев и мутрите? Точно такава. Глупаците дето при лошия Бойко спестиха по банките 43 милиарда лева. Само че сега Боико няма да ги връща хахахахахах

    Коментиран от #35

  • 27 Просто човек

    35 13 Отговор
    Не съм съгласен с вас. Народа не спи, протестната енергия е будна и клокочи... Няма нужда сега да има хора по площадите, трябва правителството да работи спокойно... Промяната ще се случи докрай!
  • 28 бечев

    37 6 Отговор
    Кой да протестира,изкукуригалите бабички по селата ли? А бизнесмените си мълчат защото не са сигурни откъде ще задуха вятърът.С такъв главен прокурор Борисов си върза гащите яко.И поповете подкупи.
  • 29 вуйчо Мильо

    23 6 Отговор

    До коментар #24 от "карамфила":

    След разстрела така да го заровят,че и червеите да не могат да го намерят!
  • 30 psf

    16 22 Отговор
    Петре, убежденията ти за отношението на народа към ГЕРБ е дезориентирано на 180 градуса. Народа никога няма да прости на тези, които му отнеха Бойковото присъствие! Убедителен пример за такова отношение са един закон и две поговорки. Закона за който става дума е за запазване на енергията и гласи, "че тя не изчезва а само преминава от един вид в друг". Например, от бившите опозиционни, към новите опозиционни партии! Колкото до поговорките, те също са в този дух: първата от тях гласи, че "на заем брашно, тъпкано се връща" а втората, че "кой каквото прави на себе си го прави" ! Колко мъдро го е казал народа?
  • 31 колю

    12 34 Отговор
    Да, Пешо, Българина ще се пробуди и ГЕРБ ще се върне, но ти с тая Мутра на арабин-бежанец ще си останеш ....... завинаги!
  • 32 Ime

    35 6 Отговор
    Много точна статия ...

    И много проникновено познаване на народопсихологията ...

    "Важно е никой да не им нарушава личния комфорт и да има какво да плюскат" ...

    Докато сме овце, все ще се намери някоя Тиква да ни стриже ...
  • 33 васик атанасова

    24 12 Отговор
    ТЕ БУДНИТЕ БЪЛГАРИ ГИ НЯМА
    ЗАМИНАХА ПО ЛАГЕРИТЕ НА КОМУНИСТИТЕ
    ОСТАНАХА САМО ЗАСПАЛИТЕ

    Коментиран от #68

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Амк

    34 7 Отговор

    До коментар #26 от "Споко":

    Батко Ти Бойко от 6млрд външен дълг го направи 36. Който и да дойде тя еана, че изтървана.

    Коментиран от #41

  • 36 Всички гледаме сеира

    19 4 Отговор
    Никой не спи, уважаеми. Не знам дали си давате сметка, че в България има няколко десетки, да не кажа стотици хиляди фирми, в които работи доста административен персонал (юристи и икономисти колкото искаш), който има представа от законовата уредба. В този смисъл, няма кой да се върже на медийни димки, колкото и подстрекателства да излязат, защото на всички им е ясно за какво иде реч.
  • 37 ДАааааааааааааааа

    19 2 Отговор
    Съгласно изследване на ЕС: 60% са функционално неграмотни (не разбират какво четат и слушат); 60% си мислят, че ФЕЙСБУК е ИНТЕРНЕТ, ама не е!
  • 38 Стил бабикянови вести

    16 15 Отговор
    Не знам как е името на мъжкия на мисирката, ама затова ти отива да те наречем мисерок(римува се и мишок,паток, гъсок), абе каквото си избереш ще ти лепне!😂 Защо ли, ами ако си истински журналист, ще знаеш, че СЕРИОЗНИТЕ медии никога няма да публикуват информация от рода "една жена ми каза на пазара".И всъщност за да обвиняваш, че по времето на ГЕРБ е имало ужасни катастрофи, не е лошо да ги изброиш и да докажеш, че точно те са виновни! Та кой обра банката на Цветанов и той продължава да се крие от правосъдието! Ами Божков защо сега като вече е и във властта чрез своите калинки, не се прибере в БГ, а от Дубай раздава пачки и заповеди?!
    Що се отнася за ББР, ако си наистина журналист няма да правиш изводи преди да е ясно, кой кум, кой сват, кой на булката брат😂😂😂.Само за уточнение-парите, които са раздадени са ЗАЕМИ, които ще се връщат с лихви, не са безвъзмездни или подарък. Та затова неуважаеми Петре си мисерок, а не журналист😂😂😂

    Коментиран от #44, #50

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 ДА ама НЕ

    11 4 Отговор
    Всички спят до 9 часа. После, ако чуят от тук и там някоя купена МИСИРКА (Една госпожа от СДС им викаше ЖУРНАЛЯ-нахранени) нещо и това е? ВРЕМЕТО Е НАШЕ! СДС СДС СДС! КОЙ не СКАЧА е .....в края на краищата Всичко е пари?
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Селянин

    8 14 Отговор
    Не са 36 милярда а трильона ва. Даже сикстелиона. Светлинни кванталиони. Хахахахагагага какмое да си толкоо....

    Коментиран от #45

  • 43 666

    23 3 Отговор
    Хора, страшното предстои. Хунтата вече показа зъбите си. Предстои пълно унищожение на държавата. Антихриста се спотайва в Бояна и чака да дойде неговия миг(Чалгаря)
  • 44 ДА ама НЕ

    4 7 Отговор

    До коментар #38 от "Стил бабикянови вести":

    МИСИРКА=МИСИР!!!!!!!!! ТИКВА=ТИКВЕНИК!!!!! ПРОСТ=ПРОСТАК!!!!!!!!!
  • 45 ДА ама НЕ

    13 10 Отговор

    До коментар #42 от "Селянин":

    Ти щото си от село и не можеш да четеш, затова си мислиш, че не са 36 милиарда дълговете! НО ще ги връщаш ти и твоите деца! ЗАЕМИТЕ се връщат рано или късно!

    Коментиран от #47

  • 46 бай Даньо

    19 15 Отговор
    Пешо големи глупости си написал . Липсата на революционно брожение може да означава че ГЕРБ пак ще спечелят изборите. Тогава революционерите пикаещи по площадите какво ще се изс.ерете пред народното събрание ли !? Проблема е точно обратния че Ганчо е винаги готов на РЕВОЛЮЦИЯ, а на България след 10 години ГЕРБ (и най малкото като успех тройно увеличение на заплатите за периода) и трябва само ЕВОЛЮЦИЯ! И след още 10 години щяхме да сме там където са богатите и още по далеч от Русия ( ментално) . Сега пак ще сме там но след 20 години и пак последни пристигаме. Някой учуден!?
    Илчовски (тежък селянин!) никой не го взема на сериозно защото е и луд . Простолюдието в тоя свят се само зомбира и вярва в собствените си измишльотини например в безмерната весепомитаща корупция в България , която не да я няма но обективно мерена ( например по мнение на чужди бизнесмени с бизнес в България) е просто на нивото в Гърция и Италия . Какво да е като в Швеция ли!? Подобно е на както американското простолюдие вярва че Джо Байдън и холивудските звезди пият кръв на малки деца и правят човешки жертвоприношения... Радвай се че нашите вярват само в кюлчета и че Бойко е чел една само книга, Пешо. Това си е направо за висша класа.
  • 47 Селянин

    16 13 Отговор

    До коментар #45 от "ДА ама НЕ":

    Че ги върне фигуранта като вържем лева за рублата и че ги върнем у рубли. Помниш ли на Гечев парите и на Жан вължан по 50000 по 100000 лева чиста пара ха хахаха.
  • 48 BigBulgarianBoss

    6 0 Отговор
    Докато не се наспи
  • 49 Селянин

    16 12 Отговор
    Само за годинка, две под шапката на фигуранта пак ше духате супата но вие си го заслужават, и го знаете, усещате го че идва скъпотията ама лаете. Е халал да ви е. Пак ще ставаме милионери ха хахаха.
  • 50 нашия

    8 6 Отговор

    До коментар #38 от "Стил бабикянови вести":

    пуяк е мъжкото на мисирката....не знаеш собствения си език и си тръгнал да наставляваш...колко ли тежест имат думите ти ...как миалиш взима ли те няко за сериозен...????
  • 51 Аз Негодника

    17 0 Отговор
    То това за спането е верно...35г преход..БСП и Костов се редуваха, и крадяха като за последно...Сега задкулисно пак са в играта...
  • 52 дявола

    11 2 Отговор
    На България трябваше след Живков някой по-сериозен да вземе властта да избере по-сурови закони и до сега нещата щяха да се далеч по-различни.Сега е пълно нищо всеки прави каквото си иска без да се съобразява със нищо и никой,момчета стават джендари момичетата плеймейтки проститутки силиконови кукли.Общо взето ИЗМЕТТТТТТТТТ
  • 53 ха ха хаааа

    4 5 Отговор
    Абе , Альош .. 10 г.повече ли е от 45 , "безразличие и страх" ?!!
  • 54 ИМПЕРИАЛИСТ

    17 6 Отговор
    Здравко миличък,благодари , че си в България...Защото в Европа за този клеветнически пасквил, пълен с внушения вместо документирани факти, ще пострадаш от правосъдието сериозно...
  • 55 А бее

    11 2 Отговор
    РОБСКИ народ сме си Българите, с традиция и стаж. Сме ОФЦИ и нема оправия.
  • 56 Енгелс

    18 7 Отговор
    При капитализма е така. Масите са обезверени, защото властта се държи от капиталистите. Едни кланове сменят други кланове и обратно. Властта е винаги тяхна! Народа е извън играта. Спасението е само в социализма. Другото е приказки.

    Коментиран от #60

  • 57 Ралчев

    3 0 Отговор
    Аз ще кажа на братята в Германия...
  • 58 ИСТОРИК

    16 14 Отговор
    Обяснението е лесно. По време на управлението на ГЕРБ българите масово забогатяха. Стандартът постоянно се повишава и каквото да дрънкат и лъжат разни тарикати, хората си гледат интереса. Значи пак ще изберат ГЕРБ!
  • 59 Чики-Рики

    5 2 Отговор
    Факти, какво стана със статията за началниците на службите? Много рано я свалихте!
  • 60 ИСТОРИК

    11 11 Отговор

    До коментар #56 от "Енгелс":

    Социализъм е равно на управление на глупаци, некадърници и убийци. Значи бедност, дефицит, унищожаване на природата и панелки, трабанти и т. н.

    Коментиран от #61

  • 61 Енгелс

    7 6 Отговор

    До коментар #60 от "ИСТОРИК":

    Диалетическият материализъм се е произнесъл за бъдещето на света и победата на комунизма в световен мащаб, но ти си неграмотен и няма как да го разбереш.
  • 62 Иванка

    9 16 Отговор
    Герберски келеши, имайте милост към това нещастно дете Бойко Методиев Борисов, той е бил жертва на комунистическия режим и това се отразило на неговата психика, превърнали са го в болен шизофреник, отявлен нарцистичен простак и ревностен радетел за човешки добрини. Тяхната партия ме караше да ходя с червена връзка. Тяхната партия насила ме караше, те ми опорочиха детството. Това са думи на българския премиер Бойко Борисов. Опороченото детство на българския премиер, разбира се, не е единствената травма, която му е била нанесена от комунистите. По-късно, като юноша, той е станал комсомолски секретар. Отново насила. А младостта му е била опорочена от насилствено членство в БКП и насилствено учене в милиционерската школа в Симеоново. Мъките на Бойко Борисов обаче не са свършили с падането на комунизма. Както знаем, след промените той е бил принуден да напусне МВР, защото не е искал да напусне БКП. По този начин се оказва, че тяхната партия така здраво е опорочила детството, юношеството и младостта на Борисов, че той дори не е искал да я напуска. Мръсните номера на комунистите спрямо Бойко Борисов обаче не свършили с падането на комунизма. По време на прехода тяхната партия принуждава нашия премиер лично да охранява сваления комунистически диктатор Тодор Живков и да му разтрива ушите сутрин, обед и вечер. Така, опорочаването на живота на българския премиер продължава с пълна сила. Стига се дотам, че Бойко Борисов присъства лично на откриването на паметника на Ж

    Коментиран от #63

  • 63 Енгелс

    11 4 Отговор

    До коментар #62 от "Иванка":

    Иванке омръзна ми да обяснявам, че никога по света не е имало комунизъм като обществен строй. Имаше социализъм, но не и комунизъм.Четете бе хора, просвещавайте се, не пишете глупости. Аман от неграмотни хора.
  • 64 Боко

    3 1 Отговор
    Вечно!
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 хахчу

    10 8 Отговор
    "управление на кошмара ГЕРБ"
    Аз 10 годин кошмар не видех
    Афтуръ ще да е взел нещо за да съчени туй нищо
  • 67 РОКО

    3 3 Отговор
    затова е избрано следващото правителство за да поправи грешките на предишното и да има съвест но това досега не се е случвало не съм виждал осъден министър
  • 68 babaeski

    3 0 Отговор

    До коментар #33 от "васик атанасова":

    А ТИ ОТ КОИ СИ.....
  • 69 каролев

    9 1 Отговор
    българинът е дълбоко упоен от демокрацията и нищо не може да го върне в съзнание
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Hoho Boho

    4 2 Отговор
    По-добре е мафиотите да влезнат в затвора, отколкото да бъдат линчувани.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Българчо

    3 1 Отговор
    Г-н Здравков, трябва да е ясно, че всяко криминално деяние е и трябва да бъде предмет на прокуратурата. Ние гражданите имаме други задължения.
  • 76 гост

    3 1 Отговор
    Цацаров,Гешев,Вълка,Говедаров,Шиши,Инджов,ПКП,Духан и много други ЦАПАТ ЕДНО ГЪРНЕ!
  • 77 ьгжгг

    3 1 Отговор
    защо и работещите пенсионери в МВР, които взимат заплата и пенсия и те получават по 50 лв. на месец добавка?
  • 78 Твоят Радев

    2 2 Отговор

    До коментар #14 от "бла бла бла":

    може да управлява само фустата на жена си. Иначе не става.
  • 79 Наблюдател

    1 2 Отговор
    Защото последните 30 години който и дойде на власт лъжеше българските избиратели - няма изключения! Така се и обезверява нация! До сега нито 1 осъден няма от визшестоящите още като се започне с грабежа на банките 96-97год когато за милиарди окрадени СДС се ослушаха и зададоха политическото поведение на всички след тях! А за лагерите преди това да знаете 1 осъден ?
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Тенев

    3 3 Отговор
    Рашков си бил казал Здрасти на някакъв плаж преди 30 години с Божков.
    Ами те тогава са били на по 30 години и нищо не се е знаело кой какъв ще стане.
    А как ще отговори Шофьора на Жипката, който беше ортак на Божков в краденето през последните 12 години и откраднаха заедно над 1.5 млрд, отделно ония 700 млн, които Владко смота. Разбира се комисионната в Чекмеджето си е комисионна.
  • 82 Един

    3 1 Отговор
    Петре, Петре, Петърчо! Ако беше чел Ленин - щеше да знаеш какво е това революционна ситуация! Ама олигарха много добре знае , че ако вземе всичко на масите - те тогава ще го завлекат! А ние имаме поне къщи - дето са от комунизма - и затова имане никой не се прави на бабаит - щото ще си остане без къща! Та българина не спи - варди си имането!
  • 83 МАЛКА пенсИЯ

    1 2 Отговор
    Ми като искате да реагираме,ДАЙТЕ, ПО ЕДИН Калашников.
  • 84 Ептен факт

    2 0 Отговор
    Напълно поръчкова статия , пълна с предубеденост . Важното е да има , кой да се връзва на пропагандата . Като гледам и колко рибки има отдолу
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 cpv

    0 0 Отговор
    Петре,стига писа глупости,сигурно очакваш да те направят "герой на социалистическия труд"!
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.