Last news in Fakti

21 Май, 2021 13:42 7 291 104

Ивайло Мирчев за подслушването пред ФАКТИ: Убеден съм, че зад това стоят Гешев и Борисов

  • ивайло мирчев-
  • демократична българия-
  • подслушване-
  • срс-та-
  • борисов-
  • гешев

"Още днес вътрешният министър трябва да даде имената на всички, които са били подслушвани и следени", категоричен е Мирчев

Ивайло Мирчев за подслушването пред ФАКТИ: Убеден съм, че зад това стоят Гешев и Борисов - 1
Снимка: ФАКТИ
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

„Става дума не само един или двама политици, за които евентуално бихме могли да кажем, че някой е имал съмнения за злоупотреби. Подслушвани са 32 политици и по всичко личи, това са били голяма част от опозиционните фигури. Изключително притеснително е!“.

Това каза Ивайло Мирчев, депутат от „Демократична България“ в 45-тото Народно събрание, пред ФАКТИ. Свързахме се с него, за да говорим относно вече потвърдената информация за подслушване на политици чрез специални разузнавателни средства.

Припомняме, че вчера от „Демократична България“ сигнализираха за подслушване на 32 опозиционни политици. Лидерът на ДСБ ген. Атанас Атанасов обяви, че са били подслушвани личности от „Има такъв народ“, „Демократична България“ и „Изправи се! Мутри вън!“ в периода след Нова година, включително и по време на предизборната кампания. Отново вчера вицепремиерът и министър на вътрешните работи Бойко Рашков потвърди тази информацията, като уточни, че подслушването е извършено от две служби - ДАТО и ДАНС. Днес Софийската градска прокуратура възложи проверка по случая на Националното бюро за контрол на разузнавателните средства. Рашков каза още, че има информация в момента в ДАНС да се унищожават материали и съобщи, че и настоящият министър-председател Стефан Янев е бил подслушван.

„Може би много хора си мислят, че това подслушване не ги касае, но всъщност в момента, в който МВР даде информация за имената на подслушваните и за това кой е разрешил това, всичко ще бъде отразено в западната преса. Докато някой си мисли, че това не го вълнува, представете си какво е да чете един западен инвеститор за това какво се случва в България. Естествено, това би повлияло на неговото решение. Това води до много лош имидж за страната ни и ще се отрази във всяка сфера на живота“, каза още Мирчев.

„За съжаление подслушването не е изненада и всички ние добре знаем, че това е част от самия модел на Бойко Борисов. По този начин функционира държавата дълги години, няма никаква изненада. Друго обаче е, когато тази информация излезе и хората я видят“, допълни той.

На въпроса дали при издаване на разрешенията за СРС-та според него е помислено за ефекта, който излизането на информацията за подслушване на политици би могло да предизвика, Мирчев отговори: „Въобще не мисля, че тези хора това ги вълнува. Те са преследвали тесни политически интереси. Убеден съм, че зад това стоят Гешев и Борисов, че това е техен съвместен план. Те показаха, че действат в синхрон при записите на Бойко Борисов, които изтекоха преди около година. Изключително лош сигнал, изключително лошо за страната и ненормално за страна от Европейския съюз. Това се случва в страни от Третия свят, в Русия, в бивши съветски републики и не е нормално да се случи в страна в Европа“.

Относно действията по казуса, които очаква да бъдат предприети оттук нататък, Ивайло Мирчев каза: „Очакваме още днес министърът на вътрешните работи да даде имената - така, както е знаел, че настоящият премиер е бил подслушван. Още днес трябва да даде имената на всички, които са били подслушвани и следени. Нужно е да видим какви СРС-та са били прилагани, под какъв аргумент, кой е разрешил тези СРС-та. Надяваме се това да се случи още днес, а не да се чака да мине уикендът, да мине 24 май, да дойде Денят на детето 1 юни“.

„Днес, веднага, тази справка трябва да бъде показана, за да може българското общество да види по какъв начин работят службите на страната ни“, категоричен беше Ивайло Мирчев.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 73 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНАТА

    161 23 Отговор
    Каквото и да правят Борисов и ГЕРБ те са тотално компрометирани ! Никакви рокади не могат да им помогнат!ГЕРБ се сриват много надолу! Борисов пада от власт завинаги! Излиза от властта, не за да даде път на младите, а за това ,че е дълбоко и непоправимо компрометиран в България и чужбина! Неговата жажда за еднолична власт е толкова силна, че замъглява преценките му,озлобява го и го изяжда от вътре! Способен е на всичко за да оцелее!

    Коментиран от #25, #26, #30, #43

  • 2 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    37 7 Отговор
    ХЕРО МУСТАФА КВО КАЗВА??ВЯРНО ЛИ Е ИЛИ ЩЕ СЕ ПРИЕМЕ ЗА ЗАБЛУДА??НЕ СЕ ЛИ СТЕ СРЕЩНАЛИ ОЩЕ:))
  • 3 jorj

    4 20 Отговор
    янивС.
  • 4 El boko

    66 4 Отговор
    Службите работят тенденциозно!
  • 5 1618

    105 20 Отговор
    Разбира се, че Борисов и Гешев стоят зад подслушването на политици с цел оцеляването на едноличното диктаторско, мафиотско управление на Борисов! Трябва да бъдат тотално смачкани!

    Коментиран от #9, #40

  • 6 хаха

    25 76 Отговор
    Отново доказателства от типа "обеден съм", "говори се", "на всички е ясно". Типично за болшивиките.

    Коментиран от #28, #38, #41, #65

  • 7 Българка

    83 18 Отговор
    Борисов и Гешев публично да бъдат л и н ч у в а н и на площада! Извращенията им са повече отколкото може да побере ума дори на най-смелия им обвинител!
    Гешев изгонен веднага от резиденцията в Бояна! На какво основание живее там, та и личните му разходи да плащаме?

    Коментиран от #15, #16

  • 8 Мим33

    20 2 Отговор
    Точно така,като е гарга,рошава да е....
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Гост

    35 4 Отговор
    Е па кой да е друг...
  • 11 Е кой

    23 2 Отговор
    да е ? Симеоново !
  • 12 АлиАгаДПС

    25 43 Отговор
    тоз селски пехливан работи ли нещо бре, само по студията виси ???????

    Коментиран от #21, #85

  • 13 имам баялда

    23 37 Отговор
    Като го гледаш колко е охранен надали е живял в нищета, но нали апетита идва с яденето.
  • 14 Ленин

    22 2 Отговор
    Подслушването е както пее Висоцки е като човек,който под спалня с микрофон се крие!!!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Плюс

    17 3 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    ремонт и обзавеждане за четвърт милион !
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 червен ботуш

    25 43 Отговор
    Мирчев, с такива измислени компромати не си правите услуга. Народа не е тъп да ви се вързва. По-добре дайте някакви аргументи защо да изберем вас да ни управлявате.
  • 19 Електра

    26 31 Отговор
    Аз на комуняците по принцип не вярвам, а камо ли ако са Импексови БСПелерасти, от кохорта на Кауна. Откъдето и да го погледна тоя подлец, се вижда един поръчков червен лъжец... По интересното, е, че накрая подслушвания и снимания излезе Борисов. Защо ДАНС, чакаха КАУНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ, ЧЕ ТОГАВА ДА УНИЩОЖАВА УЛИКИТЕ. Това е поредния Костинброд съшит с бели конци, от Каунските слуги и лакеи...

    Коментиран от #20, #94, #97

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Защо да

    21 24 Отговор

    До коментар #12 от "АлиАгаДПС":

    Работи заплати си направиха по 10,000лв за протестите им плащат само по пицарий виси
  • 22 1618

    28 16 Отговор

    До коментар #9 от "Ааа ко":

    Обкръжението на Борисов все повече заприличва на „мишките, които панически напускат потъващия кораб” ! Ще има още разкрития, които ще се отразят негативно върху Борисов и неговото управление!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 питам

    23 23 Отговор
    Кои са тези 32-ма политици, дайте документи от кога до кога са били подслушвани. Или трябва просто да ви вярваме, че казвате истината. Мина времето когато вашият човек генерал Атанас Атанасов беше прокурор на бай Тошо по времето на възродителния процес и нещата ставаха без доказателства.
  • 25 гост

    20 27 Отговор

    До коментар #1 от "ИСТИНАТА":

    Божке ...тоя на снимката ИТ специалист ли го водят ?! Ако не знае човек по мутрата му човек може да се закълне че е аграр или животновъд а като го слушам е и също толкова умен ...

    Коментиран от #42

  • 26 КРП

    16 25 Отговор

    До коментар #1 от "ИСТИНАТА":

    Това са пълни глупости , за какво им е на ДАНС да се набъркват да подслушват политици , те по-скоро биха подслушвали бизнесмени. Ако някой от щата на ДАНС е имал външна поръчка би могло да стане , но някой да дава разрешение за подслушване е пълна глупост
  • 27 гост

    7 13 Отговор
    Не е вярно , Путин е виновен .

    Коментиран от #34

  • 28 Болшевик

    16 1 Отговор

    До коментар #6 от "хаха":

    Пише се "убеден съм".

    Коментиран от #33, #36

  • 29 Кольо Ментата

    21 18 Отговор
    защо ли този ми прилича на Пеевски , да не са братовчеди.
  • 30 Тома Неверни

    14 11 Отговор

    До коментар #1 от "ИСТИНАТА":

    Докато не пипна с ръката си,
    и не видя с очите,
    и не чуя от тях ,с ушите си ,
    че Тулупа от Хунтата е "заличен",
    няма да спра , да пиша?
  • 31 Фактъ

    21 17 Отговор
    Боко и гешев трябва да ги оковат с едни белезници за ръцете и краката . Незабавно ! За опита им за преврат в президентството трябва да лежат до живот .
  • 32 да добре

    18 14 Отговор
    Мирчев, вЕрваме ти щом си убеден.
  • 33 Антимафия

    14 15 Отговор

    До коментар #28 от "Болшевик":

    Прости му отче!
    Бойко Борисов и Хунтата ,
    му откраднаха парите за училище?
  • 34 захарова

    15 10 Отговор

    До коментар #27 от "гост":

    Гномът се мъчи да си удължи Олука,че за нищо не става.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 цървулан

    16 11 Отговор

    До коментар #28 от "Болшевик":

    доста от тоя сайт са умни и красиви,мухахахахаха

    Коментиран от #37

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 толупа

    8 7 Отговор
    Е кои бе Иво?! Дядо Пешо от Горно село ли?!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Ония с коня

    12 12 Отговор

    До коментар #6 от "хаха":

    Буда агента на ДС е по- болшевик от всички освен , че идва и от БКП нищо че много лае , ама кои му обръща внимание ?
  • 42 мунчо

    17 12 Отговор

    До коментар #25 от "гост":

    А твоя Левент от Банкя е атлетично сложен, аааа и много "образован и умен".
  • 43 Мата Хари

    19 19 Отговор

    До коментар #1 от "ИСТИНАТА":

    Този празнодумец и лаладжия Мирчев веднага да му се заведе дело за клевета и набеждаване Борисов му виновен ако не може да докаже твърденията си да плаща неустоима иначе всеки може да каже за всеки каквито глупости си иска
  • 44 Погазване на човешки права

    17 7 Отговор
    В България яко се погазват човешките права и не само на политици, а и на обикновенни хора!
    Някои не са чели Хартата на правата на човека май, но незнанието не те прави невинен 😀

    Коментиран от #56

  • 45 До ЕЛЕКТРА , Катюша , Ха Ха , ИТН

    13 14 Отговор
    Това са дежурните тролове на мутрата от сик списващи ВК ПИК които дебнат тук всяка минута , защото знаят много добре , колко е затънал банкянския айдук и в момента , който бъде обезоглавен за престъпленията си , същите тролчета ще го последват !
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Кой разбрал разбрал

    11 4 Отговор
    А добър ден, и не само те ами и техни авери от миналото им!
    В Италия му казват мафия!
  • 48 СЕВЕРОЗАПАДА

    17 12 Отговор
    ТОЯ ТЪПЧО И ТОЙ ДА СЕ ИЗКАЖЕ. АБЕ, МУХЛЬО ТЕБЕ НИКОЙ НЕТЕ БРОИ ЗА ЖИВ. КЪДЕ И ТИ "БАРАБАР ПЕТКО С МЪЖЕТЕ".
  • 49 Неделко

    9 12 Отговор

    До коментар #46 от "Шефа на Троловете":

    Правописа на троловете на мутрата от сик е отчайващ , стилът им е - пиши и не мисли ( Убиждай ) или други бисери само показват с какви индивиди е обграден един фактологически доказан престъпник и рекетьор !
  • 50 Вида

    15 9 Отговор
    Това шкембе се произнася по всички въпроси! Техния районен кмет цяла петилетка няма да му стигне за да завърши поне една детска градина. А шкембака лае ли лае!
  • 51 Наблюдател

    11 15 Отговор
    Естествено че Гешев и Борисов стоят зад подслушванията! Как иначе от службите ще си позволят това на своя глава!
  • 52 Честен патриот

    10 13 Отговор
    Някой да не знае кой е мутрата от сик и какви ги е вършил през последните 12 г ? Само питам де !
  • 53 Радев

    13 13 Отговор

    До коментар #35 от "Чешмеджиев":

    Ех сънищата за ковчези и пирони са хубаво нещо но реалността е друга задава се избори народа не е глупав видя за две седмици новите клоуни бъдещето на България и едва ли е очарован от това което го очаква така че внимание ГЕРБ 34% на следващите избори умни хора иначе ви чака пълен Батак и загробване на държавата от олигофрени

    Коментиран от #58

  • 54 По лесно ще стане като изнесем Бойко

    9 11 Отговор
    Методиев Борисов на площада и пред всички
    Разкаже как е управлявал тези 11 години !
    Осигурено е озвучаването.
  • 55 До Гешев

    7 11 Отговор
    Къде е ШИШИ и защо не се разследва сикаджията за чекмеджето и кюлчетата ?

    Коментиран от #64

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 cpv

    12 7 Отговор
    А бе плондер такъв,още пишеш глупости,та ти нямаш акъл колко на едно пиле!Изчезни и не се показвай повече!
  • 58 Българка

    12 14 Отговор

    До коментар #53 от "Радев":

    Гроб щели да вземат 34% на изборите и мутрата щял да спечели мандат , абе тука има наистина много индивиди с тежки психични отклонения , СМЕХ , СМЕХ !
  • 59 Трябва яко разпльоскване и

    13 15 Отговор
    Изчегъртване Изчегъртване Изчегъртване
    На герберската пасмина ! Яко ! Много Яко !
  • 60 За тези снимки,подслушвания,подкупи...

    9 11 Отговор
    Изнудвания,рекети,заплахи,грабежи,лъжи,наглост,гьонсуратлъци и т.н..във всяка нормална държава се самосезира цялата държавна машина,журналистика,прокуратура,съд,полиция,народно опълчение от патриоти и мафията се изчъгърква до под кота нула...Затворите се пълнят до пълен капацитет и се строят нови и нови затвори за мутрогените от парите на конфискуваната им собственост от всички съучастници и роднини на обкръжението им!!
  • 61 Неделко

    10 11 Отговор

    До коментар #46 от "Шефа на Троловете":

    Мутрата от сик е абсолютен пътник без обратен билет и вече отлетя с двеста , свършен е отвсякъде и безвъзвратно !
  • 62 Струва ми се, че герберастите....

    8 10 Отговор
    Си търсят боя ! ...и ще го намерят !!!
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Защо ли

    10 2 Отговор

    До коментар #55 от "До Гешев":

    Защото сглобени снимка не се разглеждат
  • 65 Уфффф

    5 2 Отговор

    До коментар #6 от "хаха":

    Възможно е усмивката ти да замръзне скоро! Ехидното ти хи-хи, скоро ще разбере истината. Грандиозната истина, която ще се сгромоляса със страшна сила върху всички престъпни действия

    Коментиран от #71, #78

  • 66 Милена

    8 16 Отговор
    Рашков давай, че... немам нерви..
    БИБИТКО трябва да е първи !

    Коментиран от #75

  • 67 Бойко

    12 11 Отговор
    Колкото и да квичите, Гешев каза, че на Радев му остават около 50 дена! После идва НОВАТА власт и щат на патката главата!
  • 68 ДБ Трети на изборите и

    10 12 Отговор
    Ги довършваме ГЕРБАВИТЕ Тикви.
  • 69 МОЖЕ БИ,

    14 6 Отговор
    НО БОРИСОВ КОЙ ГО ПОДСЛУШВА,ПОСТОЯННО СЕ ИЗНАСЯТ НЕГОВИ ЗАПИСИ?!
  • 70 доган

    8 12 Отговор
    Бойко и Гешев приматите!
  • 71 Ехххх

    12 9 Отговор

    До коментар #65 от "Уфффф":

    От тези новите престъпници неотчаквай да разбереш нещо, щом са назначени от БОЖКОВ нищо хубаво не ни отчаква!

    Коментиран от #79

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Лицето Бойко Методиев Борисов

    10 10 Отговор
    Носи цялата отговорност за управлението на ГЕРБ! Трябва да понесе последствията от това!
    А то е излежаване на присъдата в Ц С З !!!
    Без право на свиждане! И кореспонденция!
    Само при бай Ставри!....
  • 74 ЛЕОН

    4 2 Отговор
    БИВОЛЪТ ПАК ЛАПНА НЕЧИЯ.........!
  • 75 Илия

    11 9 Отговор

    До коментар #66 от "Милена":

    След 3 месеца ще питате РашкоФ къде е, да не е при бай Миле? Не, в другата килия е при Радев.
  • 76 3213

    4 2 Отговор
    Много лесно ще разбереш кой те е подслушвал. След силният звук в тоалетната който си издал,няма начин извършителят на подслушването да не е глух.
  • 77 Червените кхмери

    11 8 Отговор
    Пак имат голи "твърдения".Имате напредък,44та без съд и присъда,2021 с твърдения.Браво дрОгари!Некоя църквичка нема ли да взривите?

    Коментиран от #81

  • 78 1397

    5 2 Отговор

    До коментар #65 от "Уфффф":

    Остави го, той много добре знае, че тяхната свърши, но само така може да го преживее, като злобее.
  • 79 Уфффф

    7 9 Отговор

    До коментар #71 от "Ехххх":

    Всеки друг е по-добре от предходния с джипа
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 4895

    4 0 Отговор

    До коментар #77 от "Червените кхмери":

    Червените кхмери не е модерно, но по-модерно няма, така че давай!
  • 82 безпартиен

    7 4 Отговор
    Накрая ще се окаже,че всички СРС са напълно законни!Кой нормално мислещ оперативен работник няма да включи в разработката си срещу криминално проявено лице едно друго такова дори и политическо като връзка с което да поиска използването на СРС?Ами така се прави и това не е от вчера за да се заобиколят законите!!!Въпросът е защо след това ненужните по делата СРС не се унищожават,а излизат!???Отговорът е:ЗА ПАРИ И ЗА ВЛАСТ!!!!

    Коментиран от #87

  • 83 Безпартиен

    7 7 Отговор
    Ивайло, много ти е малко челото..за такива като теб казват, че нямат много мозък, просто си тъп
  • 84 фигуранта

    9 2 Отговор
    Изглежда Бойко Борисов е бил подслушван защото миналата година изтекоха няколко негови записа.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 МРАЗЯ ГЕШЕВ И ДОГАН

    4 5 Отговор
    Цацаров пазеше ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ДА РЕКЕТИРА И ПОСЛУШВА.. СЕГА ГЕШЕВ ПРАВИ СЪЩОТО КАТО ПАЗИ ГЕРБ
  • 87 Десо

    4 0 Отговор

    До коментар #82 от "безпартиен":

    На въпроса ще ти отговори Цецо асансьора!
  • 88 Радев

    8 3 Отговор
    Сигнал от Ген. Атанасов..., разследван от Рашков...и раздухван от "м ъжката" версия на Манолова - Мирчев... Моля Ви се, дръжте се адекватно...
  • 89 Чук и Гек

    3 5 Отговор
    Технологиите напреднаха! Всичко се подслушва от кого ли не, но герберастите не знам защо използват службите за тази елементарна работа! Иначе, преди 40 години в казармата свързочникът капитан Златанов ни обяви, че от отсрещните баири не е никакъв проблем да се подслушат всички телефони в полка. А сега при тези технологии.. Във филми от втората световна се подслушват с насочени антени и магнетофона записва. И чекмеджето записаха с дрона - факт!
  • 90 олеле

    6 2 Отговор
    Пaк твърдeния бeз дoкaзaтeлcтвa, хoрa нaиcтинa зaприличaхмe нa aфрикaнcкa рeпубликa, caмo зaщoтo Aтaнacoв, пo пoръчкa нa Кocтoв бил кaзaл нeщo. Aми тoй и прeз 2014 г. пaк гo кaзa и кaквo ce oкaзa- нищo и пoлoвинa.
    Къде са доказателствата? Някой пусне някаква непроверена новина и всички малки партийки започват да бълват глупости

    Коментиран от #92

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Сърп и чук

    4 1 Отговор

    До коментар #90 от "олеле":

    Ами, Атанасов! Ти да не би да очакваш Георг Биков да подаде такъв сигнал?
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 антигерб

    0 1 Отговор

    До коментар #19 от "Електра":

    олиго!
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Аз Негодника

    2 1 Отговор
    Това всичкото,ми прилича малко като на групово изнасилване на ПРОСТИТУТКИ...Веднъж вече си си платил,но те те изнудват за още пари...Демократите на бившата,комунистическа Държавна сигурност...
  • 99 Ами че кой

    1 1 Отговор
    да стои-тия два тъпака.,лика,прилика икак Гешев си устрои театро,като вожда си и се клани клоуна пред стълбите на "ЛИЧНИТЕ СИ ПРОКУРОРИ.Нищо ново под слънцето-един слънчасали самозабравен болен като вожда си толуп имитира ченгеджийски номера на принципакак да се направя на по-луд от БОКО.
  • 100 Натегач

    2 0 Отговор
    Тоя Шишко изяде хляба на Баджанака Свиленски Не може да вземе думата от него
  • 101 КАЛИ

    1 0 Отговор
    ГОЛЯМ ТЪРБУХ Е ТОЗИ МИРЧЕВ,КАКЪВ НАГЛЕЦ,ДАНО МУ ПРЕСЕДНАТ МАНГИЗИТЕ,ДЕТО ГИ ВАДИ С КЛЕВЕТИ...
  • 102 зъл пророк

    0 0 Отговор
    И ваши хора се ползват, но нямате потенциал да слухтите политици, та карате на разни хора, подбрани според личните ви предпочитания :))))))) Много лъжете и вие...
  • 103 4883

    0 0 Отговор
    Ми как ще ти ги даде бе ц.......л?Това е следствена тайна!А за да твърдиш,че е имало подслушване требе да знаеш,че не само такива уж големи ора и всичко в България се подслушва!!Един дознател в Пловдив ме обиди като ме нарече "Идиот"!Сигнализирах на 112,но от там ми казаха,че джи ес еми не могат да се подслушват от тях!Когато отидох с Жалба до РП се оказе,че те могат да получат всичко и от там си направих извода,че всичко живо,куцо,сакато се подслушва!Но не ти казват дали е вярно или не!Защото ще си направят амтогол!Само умрелите правят изключение!!Така,че не се надай,че ще получиш нещо!!Само среден пръст!!!!
  • 104 Бойко Б

    0 0 Отговор
    Ивайло Мирчев от снимката.........досущ Пеевски на млади години....