Last news in Fakti

30 Май, 2021 14:36 24 597 196

Борисов лъже нагло за АЕЦ “Белене” и "Турски поток"

  • аец белене-
  • турски поток-
  • аркад-
  • стефан гамизов

Замесените са извършвали и извършват престъпления срещу Републиката, а корупцията в непоносими размери в тези “проекти” е награда за чудовищните дела на тези мръсници и майкопродавци!

Борисов лъже нагло за АЕЦ “Белене” и "Турски поток" - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Мнение на общественика и енергиен експерт Стефан Гамизов, публикувано във Facebook

Поради изключителната наглост на Бойко Борисов с изявленията му вчера, че “национални предатели” искали да е вършел различни неща, каквито всъщност реално бяха участващите (истински национални предатели) в неговата диктатура, утре ще публикувам част от документ, който Теменужка Петкова скри и е свързан с манипулирането на арбитражното дело в Женева за АЕЦ “Белене”.

Този документ е достатъчно доказателство да се направи обосновано предположение, че това дело е било манипулирано с цел да бъде загубено умишлено от правителството на Борисов и това правителство да има така основание да заплати 1.2 милиарда лева за неизползваеми от икономическа гледна точка ядрени реактори и съпъстващи ги други съоръжения.

Колко рушвети са заплатили руснаците от тези 1.2 милиарда лева е загатка, но най-вероятно са били не по-малко от 200 милиона лева.

Борисов лъже рецидивиращо, безогледно и нагло за АЕЦ “Белене” и "Турски поток".

След този документ ще последва името и адреса на фирма в Цюрих, която е реално руска собственост и в която са отклонени поне 1 милиард лева и по-вероятно 1.5 милиарда лева от строителството на "Турски поток" в нейна и на Лукашенко полза. Няма никакъв реален "Аркад" - той е само фасада! Няма да има и никаква печалба от този газопровод, а загубите от старите транзитни такси вече се трупат!

Ще посоча и името на руският олигарх, който заплати имота на служителката в кабинета на Бойко Борисов, която надзираваше действията по "Турски поток" с мъжа си в полза на диктатурата в Кремъл.

Стъпка по стъпка ще повдигна юргана на най-мръсната порно корупционна политика в историята на България, която освен политическа порнография, ще остане и катранено черна страница на национално предателство в невиждани размери!

АЕЦ “Белене” и "Турски поток" са руски военни хибридни енергийни проекти срещу ЕС и България. Замесените в тях са извършвали и извършват престъпления срещу Републиката, а корупцията в непоносимо нагли размери в тези “проекти” е награда за чудовищните дела на тези мръсници и майкопродавци!


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 239 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дсаа

    54 301 Отговор
    Колко побликувахте за подслуването😃😃😃😃😅😅😅😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂. Смешник

    Коментиран от #13, #31, #46, #71, #108, #110, #116, #142

  • 2 И Теменужка

    230 21 Отговор
    не става по - назад !

    Коментиран от #157

  • 3 ssss

    300 24 Отговор
    Ама иначе "ловил" шпиони...

    Коментиран от #193

  • 4 Българка

    399 37 Отговор
    Cлeд тoзи дoкумeнт щe пocлeдвa имeтo и aдрeca нa фирмa в Цюрих, кoятo e рeaлнo руcкa coбcтвeнocт и в кoятo ca oтклoнeни пoнe 1 милиaрд лeвa и пo-вeрoятнo 1.5 милиaрдa лeвa oт cтрoитeлcтвoтo нa "Турcки пoтoк" в нeйнa и нa Лукaшeнкo пoлзa. Нямa никaкъв рeaлeн "Aркaд" - тoй e caмo фacaдa! Нямa дa имa и никaквa пeчaлбa oт тoзи гaзoпрoвoд, a зaгубитe oт cтaритe трaнзитни тaкcи вeчe ce трупaт!"
    Най-големият мафиот и нацоионален предател на България се каазва Бойко Борисов.
    Чудя се още колко време ще бъде на свобода, за да продължава задкулисно да управлява, всички медии да му дават трибуна, а той да ни облъчва с лъжи, цинизъм и прикрити и явни зплахи?
    Доживотен затвор, пълна конфискация за мутрата!

    Коментиран от #73, #76, #77, #181

  • 5 хлевоуст

    300 22 Отговор
    тоя параноичен лъжец,ще се отучи да лъже само при бай Ставри!там няма да го изтраят и 5 мин!

    Коментиран от #80

  • 6 Светослав

    91 151 Отговор
    Гьола Белане, Цанков камък, Водно огледало, май не са строежи на Бойко😜

    Коментиран от #17, #22, #39, #121, #164

  • 7 пройчо

    106 69 Отговор
    Бою Тиквата е мръсник ; стефан гърмизов --тоже !.....Сражение на гадове !....Ежте си ежте ди цървулите ,вашта М@....!!!!!
  • 8 cpv

    57 241 Отговор
    Гамизов,наистина "лъже",защото газът в България намали рязко цената си !И като пишеш глупости сравни каква е била цената на газът при управление на бившите правителства и най-вече когато е управлявало БСП/БКП/ и тогава пиши лъжи!

    Коментиран от #19, #138, #139, #148, #187, #188

  • 9 Дядо ви КуРтИ от село ПиПеРкОвО

    236 27 Отговор
    Ами то има ли нещо за което толупа да не лъже? Самият той е една голяма лъжа.
  • 10 Гнида

    143 16 Отговор
    Чудесна основа за събиране на доказателства за престъпление . Но острието в ръцете на Бог се ослушва .....
  • 11 Комунист

    186 11 Отговор
    Баце да каже за дядо си, който бил убит от комунистите!
  • 12 Сандо

    171 34 Отговор
    Тоя "Експерт" здраво се беше намърдал при Винкела и двамата дружно оплюваха руските проекти.Резултатът от "патриотичната им дейност" е виден:Турция строи АЕЦ и построи Турски поток и държи газовите потоци за Балканите.Тоя и подобните му експерти трябва публично да бъдат замеряни с камъни,за да държи влага на всички предатели.А колкото до документите - няма да се изненадам,след като българските управляващи,и не само от ГЕРБ,всичко нужно направиха за да корумпират проектите,докато дори и на руснаците им писна от алчните нашенци.

    Коментиран от #174

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Хайли лайкли

    72 27 Отговор
    Публикувано във факти.бг: но най-вероятно са били не по-малко от 200 милиона лева.

    Публикувано във факти.бг: и по-вероятно 1.5 милиарда лева

    Каква комбинацийка само : общественик и енергиен експерт.

    Гръмнизов, разберете се първо с гербаджиите кой е по-антикомунист и колко руски проекта е спрял. Бойко е спрял цели три, а ти пишеш тук само за два. Слабичко, някак си. Още усърдие се иска.
  • 15 Даааа

    84 31 Отговор
    Дерзай, Гамизов!!!!! Подкрепяме те! Публикувай, каквото имаш, защото не се трае вече, нали виждаш и чуваш всекидневния вой! Непоносимо е!

    Коментиран от #90

  • 16 Мим

    84 21 Отговор
    Абе какво ще публикуваш.,Публикувай след време колко ще загубим,за внос на енергия,ако не построим това прословуто Белене.То вече трябваше да дава ток.Но заради ейтакива глупости и противопоставяния стой като гьол напълнен с хвърляни пари.Поне не пречете повече и да се построи дорде е време...

    Коментиран от #176

  • 17 колев

    31 15 Отговор

    До коментар #6 от "Светослав":

    ами ти казваш,че не си гербер,но това не ти личи!
  • 18 Пламен

    46 54 Отговор
    Стига данък русия.Стига мизерия.

    Коментиран от #47, #172

  • 19 газта

    76 22 Отговор

    До коментар #8 от "cpv":

    намали цената си благодарение на ЕС въпреки усилията на боко да спре това. ЕС заплаши газпром със снакции заради огромните разлики на които продаваше газта на различните държави в ес като България плащаше скъпа газ. накрая газпром се съгласи да подпише анекси към различните страни и да намали цените за да избегне санкциите. така боко с НЕЖЕЛАНИЕ договори по-ниска цена просто защото иначе трябваше да отговаря пред ес защо не иска промяна на договорната цена. а именно боко ПРОВАЛИ газопровода през България слушайки заповедите на америка
  • 20 ПЕНКО

    41 31 Отговор
    ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПИШЕТЕ : Е К С П Е Р Т -ВМЕСТО И З П Е Р К Т !?!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Чегърт чегърт

    34 10 Отговор

    До коментар #6 от "Светослав":

    Що пропускаш Турски поток?
  • 23 Васил

    64 11 Отговор
    Нали си спомняте как диктатора разтегяше локумите че щяло да има АЕЦ Белене после нови блокове в АЕЦ Козлодуй
  • 24 Винкело

    26 10 Отговор
    И утре - нищо.
  • 25 ОКАЗВА СЕ ЧЕ МУТРАТА ОТ СИК

    68 23 Отговор
    Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ АЙДУК РАЖДАЛ СЕ НЯКОКА В БЪЛГАРИЯ ! ФАКТ ! ЗАТОВА СЕГА Е ГОСПОДИН НИКОЙ ...
  • 26 ужас

    41 7 Отговор
    Страхувам се за здравето на нацията. Много особняци се навъдиха.
  • 27 67889

    33 23 Отговор
    Тоя психопат лъже
  • 28 Още ли е жива?

    29 13 Отговор
    Тая ГАД?Хайде Българи......да стане като Чаушеску с на убиецццццц.
  • 29 пройчо

    41 19 Отговор
    на тоЪ тип, стефан гърмизов--не трябва да се вярва,въздух под.налягане ,медийна.звезда.....в момента прави това,което джуджето Хаяско направи.с партенката "Подслушват политици !" .....*****А каква точно му е експертизата като енергетик е интересен вАпрос :)).....както и качеството на образованието му ,пък да не сповенаваме и възпитатието му !:))))))
  • 30 РЕАЛИСТ

    28 22 Отговор
    Може си човека, лъже. И то много хубаво. Кой ви е крив, че вярвате. Де да можех и аз така да лъжа, щях да имам няколко милиарда на сметка, да карам хубава джипка, а не таралясник, да ми водят плеймейтки по за 5 хилядарки, да си пия 20 годишно уиски, ха нека ми е лошо.
  • 31 СИКАДЖИЯТА ЗАПЛАШВА

    55 16 Отговор

    До коментар #1 от "Дсаа":

    От Банкя вулгарно и цинично сякаш е феодален владетел на всичко и всички в държавата , гнусен и жалък е !
  • 32 уиски с лед

    28 28 Отговор
    При всеки бизнес с руснаците винаги действа схемата откат. Плащат се 100 долара за нещо, което струва 50. После мужиците връщат 25 и 25 остават в техните кармани. Всички са доволни, а изключително простите бг аборигени плащат скъпо парно и ток.

    Коментиран от #87

  • 33 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    36 13 Отговор
    ТОЙ ЛЪЖЕ ЗА ВСИЧКО ТОЗ НАГЛИЯ МРЪСЕН ЛЪЖЕЦ!!!ПРЕДСТОИ ДА ГО АРЕСТУВАТ ТАЗИ СЕДМИЦА И ЗА ТОВА Е ТОЛКОВА АКТОВЕН!!!
  • 34 Бесен Язовец

    65 17 Отговор
    Къв е тоя пияница Гамиз дето не знае, че Турски поток ще доставя газ чак до Австрия като преди това захранва с газ Сърбия, Унгария и Чехия. По 400 милиона на гидина щежсе орибират от транзитни такси в хазната, а АЕЦ Белене е ит стратегическо нац значение за икономиката на РБ. Пази боже от такива соросоидни профани! АЕЦ Белене го няма заради соросоидните слугички от ГЕРБ дето ги командват от Козяк!
  • 35 ФАКТ

    40 19 Отговор
    Колкото повече банкянския толуп си отваря устата , толкова по бързо отлита към пандиза !

    Коментиран от #37

  • 36 Пропагандистите на сороснята

    56 8 Отговор
    Я чиба соросоиден слуга на хранилка Боко е човек на Германия на фондация Франц Зайдел ЕНП и затова прецква АЕЦ Белене вече 12 години! На арбитража в Женева РБ е осъдена да плати 600 милиона евро на Росатом за това, че соросите Бг. не си изпълниха ангажимента към проекта АЕЦ Белене!

    Коментиран от #68

  • 37 Бай курти 45 год.сгоден- 21 г. Ваш Лидер

    12 43 Отговор

    До коментар #35 от "ФАКТ":

    Бойко е смел политик и държавник ! Не се страхува от арест! Да НАШ победителю Генерал! Като те арестуват ние ще сме на момента пред ареста! Но не да ти донесем хляб и вода а да те освободим:Искам да бъдете по-отпуснати, най-много да дойдат да ме арестуват, ще дойдете пред ареста, хляб, вода, не е толкова страшно.

    Коментиран от #67

  • 38 номад

    23 44 Отговор
    Баце като ги подкара всичките за клевета та верно ще му напълнят шкафчето като илчовски нрън мрън и в миша дупка .Слави го видяхме СКРИ ЛИ СЕ ?Галева ще върне чери и галеви това ви го гарантирам Баце мое е всякъкъв ама няма алтернатива това е кажете кой е по добре конкретни имена не да викате всеки е по добре
  • 39 хнл

    8 3 Отговор

    До коментар #6 от "Светослав":

    А Турски поток???
  • 40 Пловдив

    41 19 Отговор
    Не се е раждала, друга такава лъжлива, подмолна и отвратителна гад, като Методиев Борисов!!!

    Коментиран от #100

  • 41 Данъчния

    51 8 Отговор
    АЕЦ Белене не е руски проект, а български още от зората на калпавата бг. демокрация дори и от по рано когато Бг имаше икономика на мах. Нокой няма да инвестира в държава която не е енергийно независима. Живота на АЕЦ Козлодуй ще свърши след около 10 години после РБ ще купува ток от Турция и Румъния иначе на свещи. АЕЦ Белене е бъдещето на РБ.

    Коментиран от #109

  • 42 ехеее

    18 5 Отговор
    Само за това ли лъже, че то направо нищо.
  • 43 Пич

    45 7 Отговор
    Еее ,това е наглост !!! Дежурното лиино Гамизов , разбира винаги как не може да се направи нещо . Тоя една карфица не е направил в живота си , ама знае винаги да плюе тези които са работили. И хаиде да ви чуя лаещите тука , ако не газ от Русия , откъде ще вземем по изгодно. Американски втечнен ли мислите че е по евтино , или да разбиеме Добруджа за фракинг , и да гладуваме после. Ама то трябва да може да мислите бе , ама не ви се отдава !!! Кога някой е свалил цената на газта като правителството на Борисов , дайте пример за последните 30 години. Иначе приличате грозни и недооправени истерички , като онази дето се нарича " българка " . Като искате да сте бедни и грабени , избирайте си комунистите , ваша работа . Ама не се пънете да давате акъл на умните хора , защото ви е дефицит. Ние знаеме как искаме да живеем , и кой да избереме . Вие - марш по селата , или на ягодите в Англия. За повече нямате капацитет.

    Коментиран от #106, #163

  • 44 хтрлпфг

    34 3 Отговор
    Щял да посочи, ами посочи де! Така излиза, че е като изнудване, оставяш време за нещо като да ти дадат пари или нещо друго в замяна, за да мълчиш.
  • 45 Киро Жарта

    18 8 Отговор
    Какво го чакате;???У Белене !!!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Данък щати

    20 5 Отговор

    До коментар #18 от "Пламен":

    Абе от аец-а ток може и да има, както и газ от тръбата, ама от ф-ките ни ток, ни газ.
    И сме назад няколко милиарда.

    Коментиран от #51

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Сър Алтън Джон

    5 1 Отговор
    Вижте какво колеги...всеки прави каквото може😁
  • 50 оня под юргана

    16 8 Отговор
    казаха, получена информация,повдигане на юргани и видите ли ...един гол х...й,ето това са хибридните проекти на Б.Б
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 2,5 милиона бачкат в чужбина

    11 3 Отговор
    и пращат мангизи значе проблеми няма.Всичкото оръжие ще сменим с американско до последния Макаров и ще се напапкаме с комисионните
  • 55 ТОЯ Е ПРЕДАТЕЛ

    43 7 Отговор
    ХОРА, НЕ СЪМ ФЕН НА ГЕРБ , НО ГАМИЗОВ ВИНАГИ Е РАБОТИЛ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И ЗА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ, ТОЙ НЕ РАБОТИ ЗА БЪЛГАРИЯ, ПРИ ТОВА Е ИЗППЕЧЕН ЛЪЖЕЦ, НИКОГА НЕ МУ ВЯРВАЙТЕ, КАТО ВИ КАЖЕ ДОБЪР ДЕН, ВИЖТЕ ДАЛИ НАИСТИНА СЛЪНЦЕТО Е НА НЕБЕТО!

    Коментиран от #140, #144

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 mi6osp

    18 10 Отговор
    Сделките с Русия за корпусите на реакторите на АЕЦ Белене и за Турски поток са аналогични на сделката със САЩ за F-16. При тези сделки важното са не комисионните, а оцеляването на Борисов на върха на властта, оцеляване на всяка цена.
  • 58 Бузов

    26 3 Отговор
    Хайде най после дайте нещо реално което да доведе до арести,а ако ли не по добре замълчете.Нагледали сме се на разкрития в стил Бареков и Манолова.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Петър

    24 8 Отговор
    Каскета беше и си остава голяма пречка за поне малка нормализация в държавата. Той затова и беше инсталиран там де. Важна стъпка на следващия парламент ще са каскета и цацата. Дано народа е поне малко поумнял и видял за какво става дума та барем се сети, че ако иска да живее по-добре и децата му да не бягат в чужбина, мястото на гробаджийско-сарайската свинщина е в небитието.
  • 61 Професора

    21 6 Отговор
    Ако зависеше от Боко,, турски поток" нямаше за се случи обаче газовия проек от Юг е стратегичски за ЕС, а и част от парите на Боко са инвестирани в Турция! Относно АЕЦ Белене ГЕРБ ощетиха РБ с 1,2 милиарда лв за неустойката на Росатом заради пропадането на АЕЦа с руско участие нали краварите също искат да строят в България АЕЦ!
  • 62 Станислав Пеев

    26 8 Отговор
    Доказателствата ви, калинките с ниски чела, ония разни шофьорчета на Маждо, Маргините и не знам кой, назначени на високи постове в МВР от Тиквата.
    Също както оня дето го наградиха с Консул във Валенсия унищожи касетата със записа АЛО ВАНЬО - МИШО БИРАТА.
    После ликвидирахте и Ало Ваньо и Мишо Бирата, че и жената на Мишо Бирата и плейметката, която си беше поръчал в хотела на Златев в Правец. Оня Златев - партньора на белот.
  • 63 Пътища за никъде

    21 11 Отговор
    Газопровод поне черно на бяло има , а защо никой не пита за милиардите ,дадени кеш за американски самолети , които България никога няма да види ? Тази територия все още наричана държава , трябва да се запали от четирите края и кой за Америка, кой за Русия, кой за майна си Райна. Народ, колкото един квартал на Москва не може да си уреди държавата , това нормално явление ли е ? Не е ясно вече кой за какво се бори ,но с България е приключено.И не са ни виновни нито американците , нито руснаците.
  • 64 Краси

    22 9 Отговор
    Севда няма ли да пусне клип как Бойко се прощава с внуците си преди да го арестуват.
    И задължително пред кандило и икона - и да не се кръсти пак с лявата ръка и наобратно. Защото сме хриснтияни все пак.
  • 65 Тончо

    20 5 Отговор
    От еврофондовете се наядоха едни други, дето правят комсомолски събрани в Бункера в Банкя.
  • 66 Боко честното

    20 7 Отговор
    "Борисов лъже нагло" не е новина това му е естественото състояние! Новина, ще е ако някога каже истина!
  • 67 БАЙ СТАВРИ

    14 9 Отговор

    До коментар #37 от "Бай курти 45 год.сгоден- 21 г. Ваш Лидер":

    АБЕ КОЙ ЧЕ ТИ ДАДЕ ДА СТОИШ ПРЕД АРЕСТА БЕ ШУШЛЯК , НАЛИ НА МОМЕНТО ЧЕ ТЕ ИЗРИТАТ С 200 , ТОВА ДА НЕ ТИЕ ДА СТОИШ ПРЕД РОДИЛНОТО ЛИ ДЕЦКА ГРАДИНА , НА КУЛИТЕ ИМА ПОДЧАСИ , И СТАНЕ ЛИ НАПЕЧЕНО ПРЕД СГРАДАТА СТРЕЛЯТ НА МЕСО , ТАКА ЧЕ И СТЪКИ НЕМА ТЕ СПАСИ , МОЖЕ ДА ВИ СТИГНЕ НЯКОЙ ГРАНАТОМЕТ ИЛИ СНАЙПЕР , ОХОХООО МНОГО РОЗОВИ СЪНИЩА ГЛЕДАШ МАЙ , БОКО Е ПЪТНК ПРИ МЕНЕ , БЕЗ БИЛЕТ ЗА ВРЪЩАНЕ !!!♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️💌💘❣️💓💞💕💖💗💋💕💟♥️🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬♥️💘💌❣️💓💞💗💖💕💋💔💟♥️!!!.
  • 68 Друг прочит

    7 16 Отговор

    До коментар #36 от "Пропагандистите на сороснята":

    Който не лази достатъчно ниско пред Кремъл, оставяйки слузеста следа след себе си е соросоид ...

    Коментиран от #84, #92, #94

  • 69 Българин

    23 3 Отговор
    АЕЦ “Белене” и "Южен поток" продължват да са обекти от първостеоенна важност за България . Всякаква замяна на Южен поток с "турски" поток, всякакво спиране изграждането на АЕЦ Белене, докато турците завземат пазарите на електроенергия са национални предателства, които трябва да ссе наказват с разстрел !
  • 70 ПРЕДАТЕЛ ДОЛЕН

    28 3 Отговор
    АБЕ ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ?
    ГАМИЗОВ ВИНАГИ Е РАБОТИЛ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ, НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ НА ПРЕДАТЕЛИ ДА НИ УНИЩОЖАВАТ, ТАЗИ ЦЕНТРАЛА БЕЛЕНЕ Е МНОГО СТАР ПРОЕКТ , СЛЕД ТОВА СТАНА ЕВРОПЕЙСКИ ПРОЕКТ, РЕАКТОРИТЕ СМЕ ГИ ПЛАТИЛИ, ТОЛКОВА МНОГО ПАРИ СМЕ ДАЛИ, САМО ТРЯБВА ДА СЕ МОНТРАТ, ЮП СЪЩО БЕШЕ БЪЛГАРСКИ И ЕВРОПЕЙСКИ ПРОЕКТ И СИН ПОТОК, НО ТУРЦИТЕ ВЗЕХА ГАЗТА, ЗАЩОТО У НАС ТАКИВА ПРЕДАТЕЛИ КАТО ГАМИЗОВ НИ УНИЩОЖАВАТ БЪЛГАРСКИТЕ ПРОЕКТИ !

    ДА КУПУВАМЕ СКЪП ТОК ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ ЛИ? ЧЕ ТОГАВА ЩЕ СМЕ ЕНЕРГИЙНО ЗАВИСИМИ И МЛАКОТО ОСТАНАЛО ПРОИЗВОДСТВО ЩЕ СЕ ИЗНЕСЕ ОТ БЪЛГАРИЯ,А БЕДНОТО НАСЕЛЕНИЕ НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЩЕ КУПУВА СКЪП ТОК ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ?
    ТОЯ ПРЕДАТЕЛ ГАМИЗОВ И ОСТАНАЛИТЕ ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ ГИ ИГНОРИРАЙТЕ ,ТЕ СА ГОЛЕМИ ВРЕДИТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ!

    ТРЪБИТЕ ЗА ПОТОКА СЪЩО СМЕ ГИ ПЛАТИЛИ,ЗАЩО В ГЕРМАНИЯ И УНГАРИЯ ДА МОЖЕ,А В БЪЛГАРИЯ ДА НЕ МОЖЕ? ТОВА Е ДИСКРИМИНАЦИЯ И УНИЖЕНИЕ!
  • 71 Stefanski Lupo

    12 11 Отговор

    До коментар #1 от "Дсаа":

    Огладнели и освирепели за власт опозиция в Атака! Нали това сте 100-на метежника? Някакви тъмни личности, прогонени от политиката, а други начело на разпопения псевдопоп и трети УЖ майки, много загрижени за децата си, но постоянно по площадите.
  • 72 Гешев -Позор -Оставка и затвор

    29 7 Отговор
    Бойко Рашков:
    Борисов притежава главния прокурор. Защо прокуратурата не влезе в „Бояна“ за пачките и кюлчетата?! Г-н Борисов има абсолютен имунитет, защото той притежава главния прокурор. Защо както нахлу Гешев с 30-40 души в президентството, не нахлу по същия начин в „Бояна“, където на снимките се виждат банкноти в евро и златни кюлчета. Вместо поне да има претърсване, прокурорите в момента мълчат. Има способ, по който да се установи дали тези кюлчета са дадени от определени бизнесмени. Главният прокурор се обръща към премиера Борисов с „шефе“. Всички знаят какво значи това. Министър-председателят затова не му трябва имунитет. Трябва му главен прокурор.

    Коментиран от #95

  • 73 Коя си ти?

    9 6 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    Да плачеш против честния труд на българите работили неуморно десетки години!
  • 74 SAAB

    13 3 Отговор
    Айде.....да го окачват тоа амсалак вече ....:)
  • 75 дъртия

    12 7 Отговор
    САММО ПРИКАЗКИ !!!
    ДАЙТЕ ФАКТИ и ДОКУМЕНТИ иначе ВСИЧКИ СТЕ ИЗМАМНИЦИ !!!
  • 76 оня

    18 6 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    За пълна конфискация да, но не и доживотен затвор. Не ща с пари на българите да го хранят. Директно разстрел:)) Бих платил патрона:))
  • 77 Има Прокуратура за тия неща

    13 7 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    Много като си Отворена, че имаш доказателства не ни навивай празни приказки! Пиши си името и макзалите и носи отговорност!

    Коментиран от #88

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 За Ст.Гавизов

    14 2 Отговор

    До коментар #5 от "хлевоуст":

    Лъже и проси за с*па!
  • 81 Вампир

    5 5 Отговор
    Изрод
    Ще падните вие , където ни прогонихте.
  • 82 Ужас

    23 3 Отговор
    ЗАЩО В ТУРЦИЯ ВСИЧКО МОЖЕ И РУСКА АЕЦ И ГАЗ, В ДРУГИ ДЪРЖАВИ СЪЩО, А В бедна БЪЛГАРИЯ, КОИТО СМЕ СИ ПЛАТИЛИ РЕАКТОРИТЕ И ТРЪБИТЕ, ДА НЕ МОЖЕ?
    ТИ ЛУД ЛИ СИ, ГАМИЗОВ?
    ТОВА Е ГАДОСТ ИЗВЪРШВАНА ОТ ПРЕДАТЕЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ, ЗА ЕДНА ШЕПА ГРОШОВЕ ПРОДАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ, ГАМИЗОВ ЗА ЗАТВОРА СИ,А ЗА ПРЕДАТЕЛСТВО СЕ НАКАЗВА СЪС ЗАТВОР ПО ЗАКОН!
    ДА- НА АЕЦ БЕЛЕНЕ, ДА - НА ЮЖЕН ПОТОК ,
    НЕ - НА ПРЕДАТЕЛИТЕ ГРОЗНИ!
  • 83 БАИ ВИ ТОШО ЖИВКОВ ОТ ОТВЪДНОТО

    8 4 Отговор

    До коментар #59 от "Методиев":

    ТОВА Е ДОБРЕ НО САМО ЕДНА МАЛКА ПОДРОБНОСТ НЕ МИ ХАРЕСВА И ЩЕ ТИ КАЖА ЗАЩО , ТОВА С БЕЛЕЖКИТЕ Е ВЯТЪР РАБОТА ЗАЩОТО ТЕЗИ ДЕТО СА ГЛАСУВАЛИ , КАТО ТРЪГНАТ ЗА ЦИК АВТОБУСИТЕ ОТ КЪДЕ ДА ЗНАМ ДАЛИ НЯМА НЯКЪДЕ ДА ГИ ПРОПИЛЕЯТ УМИШЛЕНО ПО ПЪТЯ ИЛИ ИЗГОРЯТ ТЕЗИ БЕЛЕЖКИ , СПОРЕД МЕН Е ПО ДОБРЕ ДА НАПРАВЯТ СЛЕДНОТО , КАТО ГЛАСУВА ГРАЖДАНИНА ДА РЕЧЕМ Х , НЕЗАБАВНО ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ОТРАЗИ В ЦИК КАКТО ГО ПРАВЯТ ТОВА НЕЩО В БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ , И ТОГАВА ЩЕ СЕ ВИЖДА ЕЖЕМИНУТНО И ЕЖЕЧАСНО КАК РАСТЕ ВОТА НА ЕДИ КОЯ СИ ПАРТИЯ И СЕ ВИЖДАТ РЕЗУЛТАТИТЕ ОНЛАЙН ВЕДНАГА И ЗА ДРУГИ ПАРТИЙ , ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ НАПРАВИ , ЗАЩОТО В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ПАК ЩЕ СЕ СЪЗДАДЪТ ДОСТА МИЗЕРИЙ ЗА НЯКОИ ПАК ДА СЕ ДОКОПАТ ДО ВЛАСТ С МАНИПУЛИРАНЕ И КРАЖБА НА ВОТА , А ТАКА ИЗБОРНИЯ ДЕН ЩЕ ПРОТЕЧЕ ПРОЗРАЧНО И НЯМА СМИСЪЛ ДА ТОРМОЗИТЕ НАРОДА ДА МЪКНАТ ЧУВАЛИТЕ , КАКТО ПРЕДИ ВРЕМЕ БЕШЕ В АРЕНА АРМЕЕЦ , ДА ДРЕМАТ С ДНИ И ЧАСОВЕ ДО ПРИПАДЪК !!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬♥️♥️♥️♥️❣️❣️❣️❣️♥️♥️♥️!!!.
  • 84 Човече,

    8 1 Отговор

    До коментар #68 от "Друг прочит":

    От статия в статия правиш копи - пейст...хайде малко фантазия, моля.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Турски поток

    20 3 Отговор
    е стратегически и за България. Веднага да се започне строителството на Белене, ако не искаме да внасям от турците
  • 87 Топла водка

    21 2 Отговор

    До коментар #32 от "уиски с лед":

    А дали ще ни върнат за Ф-ките някой долар приятелите ти от УСА?Или Путин е виновен ,че не?

    Коментиран от #160

  • 88 АдвокатЪ

    22 4 Отговор

    До коментар #77 от "Има Прокуратура за тия неща":

    Ти на кой свят живееш? В Територията няма прокуратура, има проКУРВАтура!
  • 89 Пепо

    16 2 Отговор
    Колеги, кой днес е на смяна ? Моля сменете някой по често думички, че много ни се повтарят постовете. Много са смешни троловете, ако го правят и без пари , е тогава вече са и много глупави.
  • 90 Хайде Гъргамузоф, пиши

    10 7 Отговор

    До коментар #15 от "Даааа":

    От теб ще стане заместник министър на културата при следващото временно правителство на Мунчо Десов Мунчев.
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Бесен Язовец

    12 0 Отговор

    До коментар #68 от "Друг прочит":

    Когато ти самия лазиш и се лагаш си мислиш, че и другите го правят.
  • 93 Предател

    16 6 Отговор
    Махат българите и слагат чужденци ,чужди марионетки и предатели да ни управляват!
    Гласувайте масово за БСП, за Минчо Христов - "Движение на непартийните кандидати" , за ВМРО и други български партии,дори за ГЕРБ!
    Гамизов,предател долен,разкарай се свиньо антибългарска!
    Искаме и белене,реакторите сме си ги платили, искаме и ЮП ,не искаме чужда,вносна и скъпа енергия!

    Коментиран от #104

  • 94 Обекгивно

    17 3 Отговор

    До коментар #68 от "Друг прочит":

    И двата проекта: Южен поток и Белене са нужни на България! Но няма съмнение, че действащите по тях овършаха няколко каци с мед. Естествено е, че който плаща ще иска резултати. Всички големи играчи имат фонд за затваряне на очи...обаче нашите изпълнители се оляха. Историята е дкументирала, че не ни е за първи път!
  • 95 Ку-ку

    11 12 Отговор

    До коментар #72 от "Гешев -Позор -Оставка и затвор":

    Абе тоя пудел Рашков се извъртя нещо, а?! Чудел се дали да дава доказателствата?!?! Абе ти у ред ли си с главата?! Нали това е пряко обвинение и ако се самосезира прокуратурата и се окаже, че нямаш нищо знаеш ли какво ще ти се случи, палячоооо?! Май всички искате наистина да на пълните "шкафчето" на Бойко, ама от обезщетенията след като ви осъди.... Много сте смешни...
  • 96 436

    19 2 Отговор
    искаме и АЕЦ белене и ЮП , а ти Гамизов се разкарай,нито си специалист в енергетиката ,че да се изказваш ,предател долен!
  • 97 Русофил имигрира в русия ... Ъъъ

    6 8 Отговор
    лилиПУТИняците са в амок . Толкова плюха по Боко, пък той се оказа от тях . :)))) Никой не разбра, че партийки като Възраждане 1,2,3 не са създадени за скачен съд на истинския Путинист - Боко.
  • 98 Защо утре,би ми било интересно сега

    16 4 Отговор
    Мразя ББ и гроб,но автора на тази статия е беглец от четвърти километър
  • 99 Гербави лъжци

    14 2 Отговор
    Ние сме последни по ваксинация, първи по смъртност, последни по брой тествани хора, а ограничителните мерки се прилагаха с политически и предизборни мотиви. Тези хора вместо да се извинят, се опитват да измислят проблеми.
  • 100 Хайде Гърмимузоф, пиши

    6 8 Отговор

    До коментар #40 от "Пловдив":

    И тримата от отровното трио, барабар с Мая Костинбродската сл.ва!
  • 101 768

    17 2 Отговор
    Борисов и калинките му са НАЙ-ГОЛЯМОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ в родната ни история! По-голямо недоразумение дори от комунистите - щото тях ни ги наложиха сегашните ни мили партньори....а тези долни мръсни гнусни и крадливи твари ги избра нашия народ. Тва е , нямам повече сили да се занимавам с герберите долни и извратени , гнусни.
  • 102 Давай

    10 7 Отговор
    Гамизов мачкай мутрите бате!
  • 103 Една дума

    8 3 Отговор
    Боцко е един прост алчен и други толуп.
  • 104 Друг прочит

    2 10 Отговор

    До коментар #93 от "Предател":

    Който не лази достатъчно ниско пред Кремъл, оставяйки широка слузеста следа след себе, не работи за интересите и шкафчетата на московските бандити е предател ...
  • 105 Колев

    17 1 Отговор
    Омразата на Гамизов към Русия е ПОСЛОВИЧНА. Не мога да му вярвам за нищо. Истината е, че Бойко погреба и южния поток и БЕЛЕНЕ и можем да останем без собствено производство, щото ЕО ще ни затвори и ТЕЦ-овете. А всички глупости, които прави Бойко са само в угода на нашите стратегически господари, щото Мустафата се разхожда в Козлодуй като в собствения си дом и цялото ни общество мълча като посрано. А колко пъти се променяше решението за БЕЛЕНЕ, ние не сме народ, пък този елит и за овчари не става.
  • 106 Браво за точния отговор на повечето тук

    8 12 Отговор

    До коментар #43 от "Пич":

    Няма да допринесат нищо, но пишат. Маймунска му работа. Кой вдигна рейтинга на Бойко, когато искаше да построи завод за отпадъците на София? Комунистите го направиха Министър Председател! Сега Радев с тия от временното правителство ще го доведе на бял кон! ,,Едно куче, като не знае КАК да лае, вкарва вълка в кошарата"!
  • 107 Станимир Русев

    14 5 Отговор
    Лошото е, че няма честни хора в тая държава, БСП и тройната коалиция вземаха едни пари и плащаме газ 1300лв за 1000куб.сега тия друга далавера! Аман от алчни хора, само престъпници ли ражда тая земя?!
  • 108 Это жизнь

    14 4 Отговор

    До коментар #1 от "Дсаа":

    Борисов е просто едно недоносче.
  • 109 А БЕ

    6 14 Отговор

    До коментар #41 от "Данъчния":

    АЕЦ БЕЛЕНЕ Е ЗАПОЧНАТ ОТ ВРЕМЕТО НА КОМУНИЗМА, НО САМО СИ НАЗНАЧАВАХА ТЕХНИ ХОРА ДА ВЗЕМАТ КУП ПАРИ ЗА НЕ СВЪРШЕНА ГРАМ РАБОТА!
  • 110 Цецо пъпеша

    16 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дсаа":

    Добър вечер и без Боко тиквата съмна.
  • 111 ЕХХХА

    10 7 Отговор
    СЕГА СТЕ НА ВЛАСТ КЪДЕ СА ЕЛ РЕЦЕПТИ МАХНЕТЕ 3 ЛВ ПОТРЕБИТЕЛСКА ТАКСА МАХНЕТЕ ЗДРАВНА КНИЖКА НАЛИ ИМА ЛИЧЕН ЛЕКАР ЦЕНАТА НА ЛЕКАРСТВАТА В Р Б ДА Е ЕДНА ЦЕНА И ДРУГО ЛЕКАРСТВО ПРОИЗВЕДЕНО В Р Б Е ПО СКЪПО ОТ БЪЛГАРСКОТО ЛЕКАРСТВО СЪЩОТО В ЮГОСЛАВИЯ КОЙ ЩЕ ГО ПРОМЕНИ АМА САМО РЕВАНШИЗЪМ ПРАВИТЕ ПО ЗЛЕ СТЕ И ОТ ГЕРБ
  • 112 БРЕЙ

    8 15 Отговор
    БОКО Е КАТО ЛЕВСКИ НО ЩЕ ГО ИЗБЕРЕМ И ЩЕ СПЕЧЕЛИ ЦЕЛИЯ НАРОД

    Коментиран от #146

  • 113 ИНФО за Тикви

    8 7 Отговор
    Кирил Петков Петков е български икономист и предприемач.

    Роден е през 1980 година в Пловдив. Завършва финанси в университета на Британска Колумбия във Ванкувър и магистратура по Бизнес администрация в Харвардския университет, където е класиран в топ 10% на неговия випуск. Негов преподавател е професор Майкъл Портър, при който е специализирал в развитието на клъстерни стратегии. Той е един от основатели на Центъра за икономически стратегии и конкурентоспособност, афилииран с Харвардския университет, където преподава курсове по икономическо развитие и микроикономика на конкурентоспособността.[1]

    Работи за Макайн Груп, 6-милиардна компания, която инвестира и управлява мащабни производствени проекти в Северна Америка и Европа. Развива проекти в областта на иновации с висока добавена стойност и неговата фирма ПроВиотик притежава няколко патента по биотехнологии в САЩ.

    През 2018 г., заедно с баща си организират спасителната операция за Боян Петров в Хималаите.

    От 2021 г. е министър на икономиката в служебното правителство на Стефан Янев.

    Коментиран от #136

  • 114 1191

    2 8 Отговор
    Прав е за съжаление. На дъното сме.
    Надявам се, че някои да са разбрали за "грешката" край Пловдив с
    американските командоси.
    Те са тук и както обкръжиха склада , така могат и да действуват
    срещу оялите се мутри.
  • 115 1191

    6 7 Отговор
    Прав е за съжаление. На дъното сме.
    Надявам се, че някои да са разбрали за "грешката" край Пловдив с
    американските командоси.
    Те са тук и както обкръжиха склада , така могат и да действуват
    срещу оялите се мутри.
  • 116 Цецо пъпеша

    14 5 Отговор

    До коментар #1 от "Дсаа":

    Борисов е гнусен човечец облечен във властта на самозабравили се.
  • 117 ПАК БСП КОМУНДЕТАТА

    12 16 Отговор
    РАЗТЯГАТ ЛОКУМИ...НО НА ИЗБОРИ НЯМА ЛОКУМИ....ТАМ БОРИСОВ ВИ НАБИВА КАНЧЕТО...ЯКО

    Коментиран от #119, #123

  • 118 ТО ТОЛКОВА БОЙ

    12 16 Отговор
    ИЗЯДОХТЕ ОТ БОРИСОВ, ЧЕ ВЕЧЕ ВИ ОСТАВА ДА ПУСКАТЕ САМО КОМПРОМАТИ И ОПЛЮВАНИЕ.....ОЩЕ БОЙ ЩЕ А .ЯДЕТЕ НА ИЗБОРИ....ДРУГАРИ КОМУНДЕТА
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Баце

    13 3 Отговор
    е лъжец, манипулатор и кр**ец, но и Гамизов не се дава, същото плянкало, манипулатор, лъжец, сигурно и другото. Най-добре да се срещнат на ринга, да се изяснят "по мъжки" за кеф и сеир на стадото.
  • 121 Хахаха

    11 4 Отговор

    До коментар #6 от "Светослав":

    Е, не са, ама ето ти 112 място - трябва да се плюе ГЕРБ и Бойко. Другото са "дреболии" и няма нужда да се пише всичко. Тук само се очерня Боко, това е важно сега за хунтата.
  • 122 Вицове

    13 2 Отговор
    Успехите на българския премиер в строежа на магистрали не останаха незабелязани от световната спортна общност. Бойко Борисов бе поканен да асфалтира трасето за рали "ПАРИЖ - Дакар".
  • 123 ПАК ГЕРБ ГАДНИ КОМУНДЕТАТА

    8 4 Отговор

    До коментар #117 от "ПАК БСП КОМУНДЕТАТА":

    Измислят преврати, локум и не са яли филета.
  • 124 ТОЯ ПЪТ СЛЕД

    6 11 Отговор
    РАЗГРОМА НА БСП, ДРУГАРКАТА НИНОВА ОТИВА НА ДУЗПАТА.....

    Коментиран от #128

  • 125 БАЦЕТО ЗАБАВЯ

    4 9 Отговор
    НО НЕ ЗАБРАВЯ
  • 126 ПИТОМЦИТЕ НА РАДЕВ

    6 12 Отговор
    Рашков имал за хоби нещо като КАНИБАЛИЗЪМ......личи му по погледа
  • 127 Наблюдател

    4 9 Отговор
    Със сигурност към прокуратурата най-вече шефовете им има отчисления в % от далаверите защото няма друго обяснение че си затварят упорито очите за стотиците милиони и милиарди! Иначе Гешев търчи да гони шумно "кокошките" по разни селски дворове, да се бие в гърдите като епичен борец с-у престъпността, а всъщност отклонява общественото внимание!
  • 128 ТОЯ ПЪТ СЛЕД

    3 9 Отговор

    До коментар #124 от "ТОЯ ПЪТ СЛЕД":

    РАЗГРОМА НА ГЕРБ ДРУГАРИТЕ МУТРИ И МУТРЕСИ ОТИВА ПИЛИНГ НА ДУПАТА
  • 129 бял Х ляб

    13 4 Отговор
    Уникален е тоз Бойко ! Сам гради КУЛТ към ЛИЧНОСТТА си ! Сам величае собствената си ПРОСТАЩИНА и МЕГАЛОМАНИЯ !
  • 130 Йеронимус БОШ

    12 3 Отговор
    Бай Ганьо от Банкя !
  • 131 леле КАКО

    12 1 Отговор
    Това е МЕТАМОРФОЗА - от комунист , към мутра , през полицай , към авторитарист и псевдодемократ !
  • 132 Муци

    10 5 Отговор
    Тиквите си отиват в цялата страна гоолем кеф
  • 133 Го4о

    9 6 Отговор
    А поръчителя на "енергийните шлемове", Гочето Първанов да кажеш нищо? Той къде е ? Защо поръча куб железа без да е упълномощен? Осъдиха ли ни руснаците за неустойки пред арбитража, а? Българина помни всичко!

    Коментиран от #150

  • 134 Пепо

    3 4 Отговор

    До коментар #119 от "любител":

    Ти , защо обиждаш НЕ боклук. Та ти си неграмотен, но другите били боклуци. Аман от не умни хора , с ниско самочувствие, не постигнали нищо в живота си ,умеещи само да обиждат и се смятат за велики . Ясно ми , що за човек сте, дори не мога да го напиша, гнус ме е .
  • 135 Hoho Boho

    8 2 Отговор
    Жалко за Буци.
    Откраднатото няма да може да го занесе на оня свят..
  • 136 Го4о

    2 3 Отговор

    До коментар #113 от "ИНФО за Тикви":

    Петков баба си ли търси тука, като е бил такъв и онакъв и тук и там????
  • 137 Хайде бе!?

    10 1 Отговор
    А съвсем случайно,тази блестяща тирада драги ми Гамизка,да не е свързана индиректно със личните ти интереси в енергетиката , производство и доставка? Точно тези Вредни според теб Проекти,ви объркват личните схеми.И на теб,и на още дузина,който използвате ситуацията ,ако може да се прекрати и Белене,и тръбата да ръждяса.Ти си елемент от онази група,която ни доведе до повишаване на тока през 6 месеца,
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Gowo

    5 3 Отговор

    До коментар #8 от "cpv":

    Цена за 3 милиарда ли?Ти май пишеш глупости.
  • 140 Gowo

    5 6 Отговор

    До коментар #55 от "ТОЯ Е ПРЕДАТЕЛ":

    Дай конкретен пример за Гамизов че е предател Защото за Бойко Методиев ще те зарина с факти и доказателства.

    Коментиран от #143

  • 141 Скандално

    5 2 Отговор
    Председател на УС на ББР е гласувал да се отпусне кредит на дъщерно дружество, в което е изпълнителен директор
  • 142 групата "Bellingcat" е ЦРУ

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "Дсаа":

    Това е комедийна статия! Гамиза е човек на борисофф.... Просто и той сега иска да се издокара дисидент, абсурд! Гамизата беше вносител на суперскъпо японско оборудване, което не беше купено от никой в бг...да го знаете що реве и той сега. Всъщност дори Бойко се изкара дисидент.... :)))) :))))
  • 143 АНОНИМЕН

    9 2 Отговор

    До коментар #140 от "Gowo":

    В случая Гамизов търси медийно внимание и разбира се послъгва! Сигурно има причина/ПАВЕЦ-Чаира или още нещо/ Гамизов да се навира под прожекторите! Търсете и четете ИCТOРИЯ НA ПРOEКТA AEЦ "БEЛEНE" - има го в НЕТ-а!
    Фактите са, че на врeмeтo при Oрeшaрcки дoйдoхa тримa aмeрикaнcки кoнгрecмeни, "нaпляcкaхa" гo и AEЦ-Бeлeнe и Южeн пoтoк зaминaхa в нeбитиeтo! После клекнаха Бойко и Народното събрание! А Нушето е виновна за това, че е "калинка"!
    И МAЛКO ИCТOРИЯ:
    Aтoмни рeaктoри, пaрoгeнeрaтoри, турбини, гeнeрaтoри, трaнcфoрмaтoри... и вcичкo другo зa Бeлeнe бeшe кoмплeктнa дocтaвкa oт Чeхия нa ШКOДAEКCПOРТ! Cлeд 2000 гoдинa чeхитe бяхa гoтoви дa дoйдaт и рaбoтят c нaши cпeциaлиcти нa AEЦ-Бeлeнe, нo нe би! По времето на НДСВ и Милко Ковачев се прoдaдe чeшкoтo oбoрудвaнe нa руcнaцитe зa цeнaтa нa cкрaп и ceгa e в Русия и рaбoти! Ceгa нa Бeлeнe имaмe плaтeнo дo cтoтинкa руcкo oбoрудвaнe зa 2 eнeргoблoкa пo 1000 МВт договорено/подписано през 2008г. от Сергей Станишев и Румен Овчаров и кaквo?! И тoвa ли щe шитнeм зa мeрcи и приличнa кoмиcиoннa зa някoй нaш чoвeк рaзбирa ce?! A възмeзднaтa пoмoщ от Миниcтeрcтвoтo нa eнeргeтикaтa нaд 600 милиoнa eврo oтпуcнaта нa НEК прeз 2016 г.зa дa ce рaзплaти c Aтoмcтрoйeкcпoрт кaк щe ce връщa зaceгa нe ce знae!?
  • 144 мишо

    2 2 Отговор

    До коментар #55 от "ТОЯ Е ПРЕДАТЕЛ":

    ТОЙ Е СТАРО КУЧЕ И ТОЙ Е В ДАЛАВЕРАТА
  • 145 инчхай

    4 2 Отговор
    ШАЙКАТА,ХУНТАТА иМУТРИТЕ герберски в затвора петкова щеше да напуска когато ЧЕЗ щеше да се продава на мисирката герберска ЗАТВОР
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 ЧОБАН

    6 2 Отговор
    ГАМИЗОВ ЩО НЕ ПУБЛИКУВА АПРИЛ МЕСЕЦ БЕ БОКЛУК .ДА НЕ СИ СЕ МЪЧИЛ ДА ПРОДАДЕШ ИФОРМАЦИЯТА НА БАЦЕ ИЛИ СЕГА РАДЕВ ТИ НАРЕДИ
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 След като

    7 3 Отговор
    и този говорител на американските интереси се обади, и то срещу Борисов, когото съвсем доскоро хвалеше и се възторгваше от него,значи че Вождът вече не е вожд. Имайки предвид интелектуалността на банкянския вседържец, трудно ще разбере това, но пък болезнено...
  • 150 При Първанов

    5 3 Отговор

    До коментар #133 от "Го4о":

    нещата бяха пред финализиране - и то- изгодно за България. Тогава се появиха /инспирирани от кого и защо?/ протести , формира се обществено мнение срещу тези проекти, които бяха изгодни за България, но не влизаха в руслото на американските интереси - резултатът го знаем.
  • 151 Буха ха

    1 0 Отговор
    загаТка???
  • 152 Бой по тиквата...

    8 2 Отговор
    Тоя още ли не е в панделата...?!
  • 153 Боко Тиквата

    4 4 Отговор
    Гамизов=Каролев.
  • 154 Тапата

    4 2 Отговор
    Много "експерти" усвоиха значителни финансови средства, възползвайки се от ситуацията в страната. Един от тях е въпросният Гамизов.
  • 155 Борисов при бай Ставри

    3 4 Отговор
    Ето как ще се развият нещата:
    Нов затворник влиза в килията. Вътре го посреща гигант, целият мускули, зъл поглед и дрезгав глас:

    - Ела пиленце при батко, да те гушне сладко, сладко!...

    Новодошлият се оглежда уплашено, вижда тръба, водеща до тавана и светкавично се покатерва по нея. И оттам чува:

    - Ще отмалееш, ще отмалееш…
  • 156 Румен

    5 8 Отговор
    Борисов винаги казва истината и хората му вярват. Това ще си проличи като спечели изборите с най много гласове.
  • 157 ТтТ

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "И Теменужка":

    Абе, тоя нещастник защо пуска само миризливи партенки и заплахи??? Типично за комунист!
  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 СТРАНДЖАТА

    6 4 Отговор
    ГЕРБ Е МАФИЯ И НАРОДА ПО СЕЛАТА ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ ЗА 50 ЛЕВА ОСОБЕННО В СЕВЕРОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ ЕЛАТЕ И ВИЖТЕ
  • 160 уиски с лед

    2 2 Отговор

    До коментар #87 от "Топла водка":

    Няма да ти върнат нищо. Сделкара е извършена по този начин, защото краварите ни нямат доверие. Ти как би постъпил ако си производител на нещо за много пари и един от клиентите ти е извасте с това, че не си държи на думата.

    Коментиран от #166

  • 161 НЕЛИ БАНКЯ

    5 1 Отговор
    КЪДЕ СА ПАРИТЕЕ КЪДЕ Е МАТА ХАРИ ОБСЛУЖИЛА ПРЕМИЕРА ЗА ЕДНА НОЩ
  • 162 под тепето

    6 4 Отговор
    ТИКВИТЕ СИ ЗАМИНАВАТ В ЦЯЛАТА СТРАНА ДО ТУК СТЕ
  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Чичо от селовратително

    8 0 Отговор

    До коментар #6 от "Светослав":

    Абе Умник! Цанков камък е положителен реален обект! Единственото тъпо и грозно, и отвратително беше консултантския хонорар на Доган! А Борисов се зъбеше срещу този язовир, защото Австрийците изхвърли ха неговата фирма от обекта! А що за съоръжение е иди и виж!
  • 165 баба ти от бг

    2 1 Отговор
    Майкопродавци се казва на бълг башибозуци ! грозно от 1878 г до сега 2021 година !!!!
  • 166 Бачо Киро

    6 0 Отговор

    До коментар #160 от "уиски с лед":

    Бягай от тук. Никой не предплаща почти 10 години напред даже кило пирони. Това си беше такса мълчание. Ф-ките въобще не изпълняваха половината от критериите на поръчката, сума време се точи театрото... Изведнъж поръчката стана политическа...
  • 167 Лъжец

    5 2 Отговор
    Борисов наистина няма срам, но всички ги е срам от него. Че е демагог и патологичен лъжец вече се убедиха не само у нас. Но в последно време чупи и собствените си рекорди. Събира младоци от ГЕРБ и им пробутва мита за убития от комунистите дядо на 9.09.1944 г. (няма такъв, има прадядо, убит от криминални престъпници
  • 168 222

    5 0 Отговор
    Пълни и безпочвени глупости
  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Диагноза

    3 6 Отговор
    За мутро-милиционерския циг@нско-шопски БКП-клан "Тато-БОКо" са характерни лъжата, кражбата, пристрастност към насилието и нямат качествата да произведат нещо (всичко им е некачествено и краткотрайно), а само разгепването на направеното от другиго! БКП-кланът "Луканов-Лилов-Дойнов" прави повторен опит да събори от власт и изхвърли на бунището БКП-клана "Тато-БОКо", след провалът им да направят това през 1990-1996! Останалите полит-катуни са помияри, въртящи се около полу-празния бюджетен казан с плюскането и не стават за нищо - нито в образователен, нито в интелектуален, нито в професионален, нито в идейно-морален аспект! Затова изкуствено съдадената от Русия "единена" България върви към ликвидация и дележ между съседите!
  • 171 Кинжал

    17 0 Отговор
    Гамизов, защо със същия жар не коментираш сделката с изтребителите, защото си козяшки отпадък, нали?! Че гербаджийската шайка е до шия затънала в далавери е ясно вече и на децата, но чак пяна ти е избила от омраза към Русия. Централата в Белене категорично трябва да се построи, ако искаме България да я има на картата след 50години, а тръбопровода е най-смисленото нещо, което мафията направи за държавата, макар половината пари да са откраднати. Вземи се скрий, Гамизов,жалък манипулатор си и не вървиш !!!
  • 172 Жоро

    6 3 Отговор

    До коментар #18 от "Пламен":

    Стига с тая Русия у нас на село няма вътрешна тоалетна и баня Русия е виновна . Пълен тъпак
  • 173 Реаист плюс

    9 0 Отговор
    АЕЦ “Белене” и "Турски поток са безспорно необходими на България, така че всякакво заяждане по тях обслужва чужди интереси. Също безспорно е, че Южен поток ще ше да е много по-изгоден за България от Балкански поток. Забавянето на АЕЦ Белене също я оскъпи. Въпреки това, енергийната независимост на България ги изисква и двете -само национални предатели или промити мопзъци биха възразили на това!!!
  • 174 Сандо глупакът

    5 8 Отговор

    До коментар #12 от "Сандо":

    Руските мекерета с промити мозъци като Сандо така и не могат да проумеят че Русия ограбва България чрез подкупни мафиоти начело с Боко Тиквата. Именно тези кремълски слуги са виновни за безумните цени на парното,защото повечето ТЕЦ-ове в България работят с руски природен газ. Който ушанките ни го продават по-скъпо отколкото на Германия.
  • 175 ФАКТ

    11 2 Отговор
    Защо не се обаждаха при управлението на ББ да му го кажат в очите ?
  • 176 Българин

    2 4 Отговор

    До коментар #16 от "Мим":

    Какво беляне бе брачед то отдавна е в небитието няма да пройзведе и 1купейка ток и веднага казвам защо 1:площадката е със цепки в бетона по 15см и то още от построяването му поради силно разширение което нее изислено или нарочно което е по веятно за да не ставаме голям износител на ток в европа това много добре го знае и си трае наясно са и няма да позволят защото ще стане авария веднага след пускането няма да издържи просто казано има достатъчно видеа от построяването та до днес на какво дередже е гледай в ютуб тея чалъми кадето тиквоча ги разправяше бяха вятър и мъгла да лапне комисионните нищо повече и ни набута с милярди а за нова площадка е немислимо а и да се изгради трябват 15г за одобрение +изграждане 5г т.е 20г в най добрия случай така че по добре да сменят тези който неработят в козлудуй или да ги продадът др.вариант няма с пръста у газо сме брагодарение на всички от 89г до сега без изключение и главния виновник франция която държи черна вода в румъния която ни го сложи мазно за да не сме конкурент като ни излючи блоковете в козлудуй който нямат и половината ресурс изхабен от живота им може да се провери да видиш на колко процента са сряни при положение че бяха модернизирани и не толкова стари както се говори може да се провери а в франция по стари с поне 30-40г и с изтекъл ресурс ги удължиха за още 30г хаха защо ли и с риск да гръмнат и европата си мълчи и им разрешава да рискуват с реактори с изтекли ресурси на нас и останалите държави мекия ч
  • 177 Караколю

    6 2 Отговор
    Абе че Буци е лъжец. лъжец е, това никой не го оспорва, обаче че и Гамизов не пада по-долу също е вярно! Поне така е запомнен от изявленията му през недалечното минало, където се беше изкарал специалист по енергетика от световна класа, а всъщност беше онова, на което англичаните викат "стриптиз васер"...
  • 178 ИИС

    4 1 Отговор
    Действията на служебното правителство предизвикват мисълта, че тези хора играят ва банк. Или ще останат недосегаеми и никой няма да ги подведе под отговорност, или така или иначе вече са извършири достатъмно престъпления и "два пъти не могат да ги убият".
  • 179 наблюдател

    0 1 Отговор
    Защо майко а не бащопродавец или родителопродавец?
  • 180 за сведение

    4 7 Отговор
    България ще бъде най-бедната в Европа докато имаме русофили. Румъния беше зле, но там няма русофили като този г***.
    Това че русофилити се гърчат при името на Бойко означава че Бойко е правилният човек.
  • 181 Joro

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    Надали точно той управлява. По-скоро му се спускат готови решения.
  • 182 Istrinata

    2 1 Отговор
    Гамизов е вербиван от САЩ/агент и лобира за американските проекти. Заради неговите лъжи не е построен Белене и сега ще плаща
    ме ток по 50 ст. киловата. На времето излезе, че цената от Белене е щяла да бъде 80-120 лева за мегават, което им се виждаще страшно скъпо. Сега е реалност без Белене.
  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Реалист

    5 2 Отговор
    Авторчето на тези лъжи, този Стефчоо, е МЕГА нагъл! За всичко говори с може би, около и т.н., аа уж борави с факти?! Няма нито едно доказателство разбира се, поредния кошаревски свидетел на червената мафия и олигархията. Лошото е, че има много наивници, които кълват на подобни лъжи. На 11.07. обаче ще кажем дружно НЕ на червената мафия и крадливата олигархия, която чрез Фат-мака, чрез т.нар. президент, се опитва да подмени вота на народа и да узурпира властта! Оня от Дубай сигурно и Лотарията си ще върне..., ама малоучници гласуващи за Чалгаря, пак ще започнат да търкат и да си хвърлят парите на вятъра. Мислете хора, гласувайте против наглата червена мафия!
  • 185 Дани Деянов

    2 0 Отговор
    Мразя Борисов и мутренската му партия,но ти къде си бил досега бе,мишок?Най-много да повдигнеш собствения си мръсен юрган.Смешник.
  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Фермер

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "cpv":

    Цената беше 1.20 за кг. а сега е 1.40 голямо намаление :)))
  • 188 Фермер

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "cpv":

    Затова ли сега ще вдигат цената на тока и Парното?
  • 189 Нефтогаз

    1 0 Отговор
    Борисов построи тихомълком Балкански поток, изпреварвайки санкциите на САЩ. Сега лицемерите- русофили и бивши ченгета се опитват да търсят "под вола теле", но са наясно с позицията на Москва...
  • 190 100г са малко

    1 0 Отговор
    Гамиз-чешит, след 20 години ще се разбере дали си прав. Тогава няма да сме живи ние с тебе, но горко им на останалите без ток и газ. Нещо да кажеш за краварските ТЕЦ-ове у нас ? А вместо да пръскаш слюнки наляво и дясно да беше построил една чешма в ползу народу. Ясно е , че си извън играта за 10% комисионна от всичко. Дано медиите ти плащат за една бира поне.
  • 191 баба Гица

    1 2 Отговор
    Ако Турски поток беше продължил през Гърция- те се натискаха, щяха да разкъсат Борисов. Червени лицемери!
  • 192 Борисов Тиквата към кауша!

    2 0 Отговор
    Нов затворник влиза в килията в която има една тръба от земята до тавана.Там стои огромен грозен затворник,целият в татуировки.Като го вижда ,новият затворник започва да се катери уплашен към тавана.Отгоре се чува глас : ще се умориш, ще се умориш!
  • 193 Селянин

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "ssss":

    Стефане много плюеш мястото на енергиен министър го заеха Никои не иска некъдърния хора
  • 194 Плашилото

    0 0 Отговор
    вади други лашила от гардероба! Гнус!
  • 195 БИБИТКО не слуша !

    3 0 Отговор
    ВЕДНАГА в кауша !
    Ще стане боксова круша 🍐 !
  • 196 100perа

    1 0 Отговор
    Публикувайте и факсимилето на документа - в другите медии го има. Това, което е написал Гамизов просто е очеизвадно написано в документа на фирмата.
    Ужасно е това, което са направили Борисов, Т.Петкова и шефът на НЕК Петър Илиев.