Last news in Fakti

28 Август, 2021 20:30 10 772 147

Суверенът вече не очаква нищо от Слави

  • слави трифонов-
  • има такъв народ-
  • герб

Интервюто на Слави Трифонов нямаше как да надскочи нивото на политическо въображение, на което бяха способни той и партията му досега

Суверенът вече не очаква нищо от Слави - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

ИТН успя да предотврати управление на партиите на протеста. Със снощното интервю на Трифонов приключва цикълът на партията му. И в следващия парламент тя вече няма да заема мястото на възрастните, пише Веселин Стойнев.

„Върнете ни парите“ – сигурно това биха искали да извикат хиляди разочаровани зрители от представлението „първото интервю на политическия лидер Слави Трифонов извън собствената му телевизия“. То бе рекламирано от екрана на БНТ едва ли не като интервю с папата, а неговата „ексклузивност“ счупи всякакви норми на приличие за една обществена телевизия.

Изключително ниска информационна стойност

Трифонов сам си избра интервюиращия и мястото на провеждане на интервюто, като допълнително си гарантира контрола над изявата си с разговор не на живо, а на запис. На всичкото отгоре БНТ до последно се държа непрофесионално, като не измести от праймтайма интервюто заради изключително ниската му информационна стойност, само защото така се е договорила с партийния лидер. Интересно, какво биха отговорили от „Сан Стефано“ 29, ако утре партийни лидери като Христо Иванов и Мая Манолова, или други засегнати от Трифонов като министър Кирил Петков, поискат също такова интервю в праймтайм, записано в собствените им офиси.

В интервюто на Трифонов чухме онова, което вече бяхме чували от неговите подгласници в парламента неведнъж – че „Има такъв народ“ няма да подкрепят правителство с мандата на БСП, както и че останалите партии от протеста са виновни за собствения им провален мандат. Единствената „добавена стойност“ бе в пикантерията кой и кога е идвал „на килимчето при Слави“ и какви усещания за свързаността му с ДПС му е споделял Христо Иванов. Накрая мрачният шоумен едва не се разплака от самосъжаление заради участта си на политик.

Ако все пак в интервюто имаше нещичко ценно, то вероятно бе прозрението на Трифонов, че в следващия парламент ще има правителство на всяка цена. Наистина, процесът по съставяне на правителство ще бъде значително улеснен от това, че ИТН няма да бъде първа политическа сила. А и на самата нея ще ѝ е по-лесно да прояви „мъдрост и морал към суверена“, казано с думите на лидера ѝ, когато вече ще е второстепенен участник в преговорите.

Според изследване на „Маркет линкс“, огласено през седмицата, ИТН губи една четвърт от избирателите си. Те са разочаровани от неуспеха партията им да състави правителство, вероятно и от предлаганите за премиери и министри, както и от позицията на партийните лидери след това. Твърде вероятно е тази тенденция да се задълбочи, доколкото ИТН не разполага с твърд електорат, „каляван в избори“. Целта на интервюто по БНТ изглежда е била ограничаване на щетите и спиране на електоралната ерозия с внушаването на надеждата, че „избраните в следващия парламент този път ще намерят решение“. Но това послание бе удавено в безкрайни брътвежи за морална висота, непогрешимост и вършене на работа, а не даване на голи обещания. Е, няма как да си непогрешим и деен, ако два пъти се проваляш като пастир. И най-заблуденото стадо ще се разбяга при третия опит.

ИТН завърши цикъла си

Затова интервюто на Слави Трифонов нямаше как да надскочи нивото на политическо въображение, на което бяха способни той и партията му досега. С интервюто му ИТН просто завърши цикъла си. Дали по политинженерно предназначение или от автономна политическа инфантилност, партията на Трифонов успя да предотврати управление на партиите на протеста. Тя няма да изчезне, ако и смалена, ще я има и в следващия парламент, защото е плод на дългогодишно насаждан от екрана манталитет, който си иска точно такова представителство. Но тя вече няма да заема мястото на възрастните.

Тошковците ще са вироглави и невъзпитани деца, които христоивановците ту ще наказват с отрязан достъп до интернет, ту ще им купуват сладолед. Тошковците ще бъдат държани постоянно за ръка под заплахата, че ако се отскубнат, ще бъдат дадени на норвежците. И никой вече няма да иска да гледа Слави в национален ефир, нито някой ще е принуден да му ходи на крака като при падишах. Така че, ако теглим чертата, Бойко Василев все пак свърши хубава работа в праймтайма. Суверенът вече не очаква нищо от Слави.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 134 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кококото

    61 311 Отговор
    и да плювате по ИТН толкова по - силни ставаме и пак ще сме 1 политическа сила......

    Коментиран от #8, #10, #11, #32, #38, #51, #78, #94, #110

  • 2 гост

    164 33 Отговор
    Качихте боико на бял кон хахахах

    Коментиран от #30

  • 3 наистина

    250 31 Отговор
    реално няма причина итн да бъдат и в следващия парламент . те никога няма да получат 51 % от гласовете и щом никога няма да влезнат в коалиция значи само ще пречат и ние ще им плащаме депутатските заплати. по думите им останалите партии в парламента да се разберяли и да направили кабинет...е те тогава за какво са ни ?

    Коментиран от #24

  • 4 ГЕРБ

    127 21 Отговор
    ГОСПОДИ ПРИБЕРИ СИ ИДИО.....
  • 5 ПЕНЦИОНЕР

    67 26 Отговор
    ...АЗ ОЧАКВАМ... СЛАВЕЯ ОБЕЩА 3000 ЛЕВ ПЕНЦИЯ!!!!

    Коментиран от #13, #111

  • 6 Браво!!!!

    192 27 Отговор
    Отдавна не бях чел толкова реалистичен и непредубеден анализ!

    Коментиран от #42

  • 7 хъхъ

    170 28 Отговор
    Славчо открадна от вота на истинските опозиционни партии и сега ще върне Тиквата на бял кон.

    Коментиран от #98, #140

  • 8 ГЕРБ

    65 16 Отговор

    До коментар #1 от "Кококото":

    ХАХАХАХАХАХАХАХА пии си хапчетата
  • 9 Пич

    55 112 Отговор
    Суверенът вече не очаква нищо не само от Слави , но и от останалите млекопитаещи , които се държат като недресирани маймуни в парламента... Ако има надежда , тя ще дойде от оплютите " стари " . ГЕРБ , БСП , ДПС , и евентуално патриотите... Ако тези не успеят да се разберат , майка ми жална...

    Коментиран от #17, #18, #90

  • 10 наистина

    103 24 Отговор

    До коментар #1 от "Кококото":

    стила на троловете на итн подозрително напомня говоренето на троловете на герб !! говорите неща далече от реалността или просто провокирате за повече постове и да трупате влизания ??

    Коментиран от #113, #122

  • 11 Диалогът

    30 71 Отговор

    До коментар #1 от "Кококото":

    Мантрата диалог е цинична!
    След като всички ляво десни комунисти в НС
    се обединиха срещу ИТН!

    И какво ще съдържа един диалог
    между касапи-комунисти и агнета?

    Какъв диалог може да има зад колоните на МС
    между младежи с белезници и Борисов?

    Коментиран от #20

  • 12 Да си

    86 9 Отговор
    носят кръста , както и повярвалите им абдали !
  • 13 Абе дименцио,

    67 7 Отговор

    До коментар #5 от "ПЕНЦИОНЕР":

    Туй го обещаваше Волен Сидеров преди 16 години!!!
  • 14 Поредното разочарование

    105 8 Отговор
    Толкова неориентирани действия и изпразнен от съдържание проект за кабинет не очаквах, честто! Особенно с тоя министър на зеленото малцинство направо ме отказаха. Други ще са на есен. Тия не стават!
  • 15 ЕДГАР КЕЙСИ

    27 92 Отговор
    СЛАВИ ИЗПЪЛНЯВА ЗАПОВЕДИТЕ НА ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП ! ! !
  • 16 гост

    110 4 Отговор
    Всеки се излага според възможностите си
  • 17 въпроса

    53 4 Отговор

    До коментар #9 от "Пич":

    не е да се разберат а за какво точно да постигнат съгласие . на България и трябва ПРОМЯНА а за такава не виждам как ще разберат тия. ако е да се продължи по стария начин...ами то разбирателство за кражби лесно се постига
  • 18 Майка ти ще е жална

    38 7 Отговор

    До коментар #9 от "Пич":

    Ако точно тия къде си изброил дойдат на власт!!!!Към тях добави и ИТН!

    Коментиран от #26

  • 19 СЛАВИ върви си

    117 17 Отговор
    Чалгари попиляхте България Подиграхте се със българите Вървете си Не ставате за политици
  • 20 Не бъркайте

    70 12 Отговор

    До коментар #11 от "Диалогът":

    младежите с белезници с хората с агнешки мозък. ИТН няма общо с протестите.
  • 21 НАТЕ

    15 53 Отговор
    Кой си ти дето умнееш, бре! Кой си ти ,че да говориш и от мое име! Идиоти, колкото повече плюете, ние толкова повече се сплотяваме ! ЗАЕДНО СМЕ ПО-СИЛНИ!

    Коментиран от #31, #48

  • 22 Хахаха

    16 77 Отговор
    Колко далече са от истината тези, които се правят на бг политанализатори. Итн ще е изненадата на следващите избори. Голяма и мн положителна за мислещите и милеещи за бг хора. Стягайте се.

    Коментиран от #29

  • 23 Малееее не се спряхте бре

    25 76 Отговор
    Всичко е толкова ясно. Някой хора не искат народното кранче за ПАРИ да им се спре. Не им се иска да загубят имоти и откраднати бизнеси. За това се излива тази помия върху Слави и компания. Просто е, ама ни мислят за прости и че не знаем какво се случва и ще се обърнем срещу Слави. Да ама Не.

    Коментиран от #27

  • 24 Хаха хаха ха

    16 64 Отговор

    До коментар #3 от "наистина":

    Ами обединените комунисти срещу ИТН
    и сега имат 175 депутата, нали?
    Защо не направят правителство?
    От страх, нали?
    Защото българите ще изхвърлят комунистите през прозорците на НС!

    Комунистите винаги са страхливци,
    когато я няма Червената армия, нали?

    А сега България е в НАТО, а не във Варшавския договор!

    Коментиран от #28

  • 25 Gowo

    55 28 Отговор
    Ако трябва всичко да си дойде на мястото му.Избирстелите от партията на Трифонов трябва да се прелеят в партиите на протеста.И всичко ще е наред

    Коментиран от #64

  • 26 Пич

    34 58 Отговор

    До коментар #18 от "Майка ти ще е жална":

    А Вие кой предлагате като по добър вариант... Ристо комунисто , Мая мутресата , тези на Божков , или " експерта " от Канада , който вече ви направи доста бедни... Защото други няма...

    Коментиран от #33, #37

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Gowo

    37 5 Отговор

    До коментар #24 от "Хаха хаха ха":

    От къде ги направи тия сметки бе Айнщайн.Кскви 175 депутати .Я ни отвори и нас

    Коментиран от #41

  • 29 ИСТИНАТА

    16 76 Отговор

    До коментар #22 от "Хахаха":

    Народът нищо не очаква от ИТН в този Парламент!
    Народът очаква новите избори!
    За да увеличи двойно депутатите на ИТН!
  • 30 среднощен

    29 37 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    "Образно казано "... На "белия кон" ще бъде Даниел Митов с екип от министри от "широка коалиция"... Бойко Борисов се оттегля на втора линия и от там ще "наглежда ГЕРБ"... Това се задава с новите избори...

    Коментиран от #34

  • 31 А вие

    19 2 Отговор

    До коментар #21 от "НАТЕ":

    Кой бяхте , и с кого сте заедно ???
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Gowo

    55 11 Отговор

    До коментар #26 от "Пич":

    Варианта отдавна е измислен.И това Хаджигенов ти го каза Ние казва , сме тук за да свалим Гешеф и вкараме Бойко в пандиза.А правителство да прави който си иска.Но чак след това.Слави прибърза , като тури каруцата пред коня и ...дай, дий....Така момче не става

    Коментиран от #62

  • 34 селтак

    8 22 Отговор

    До коментар #30 от "среднощен":

    Със новите избори се задава това което изберем! Да изберем най доброто за България и народа тоест никой!!!

    Коментиран от #53

  • 35 Dr.mengele

    67 9 Отговор
    Чалгаря е деградирал наркоман и 600хил.дебила гласуват за тоя индивид.Браво няма такъв тъп народ

    Коментиран от #44, #52

  • 36 Просто човек

    62 7 Отговор
    И т.н.... Голям провал,Слави, Тошко и Гошко! Не заради вашите простотии бях месеци на улицата...

    Коментиран от #55

  • 37 Казуар

    23 35 Отговор

    До коментар #26 от "Пич":

    За 10 години управление на Борисов икономиката на България растеше равномерно от 1 до 3 процента, или средно 2. Така с този темп на развитие ще се влачим дълго последни в Европа.
  • 38 селтак

    32 5 Отговор

    До коментар #1 от "Кококото":

    ЦИРКАДЖИИ!!!
  • 39 РЕАЛИСТ

    45 9 Отговор
    Това болно създание Слави Трифонов , което едва ли дълго ще живее, като му гледаш мизерния вид, излъга хиляди почитатели на ориенталско- чалгарски стил. Беше болен от Ковид, оплакваше се , че е кьорав, по сведения има синдром на придобита имунна недостатъчност и въобще мирише на пръст. Погребвайте го с джипките и охраната, както да правели траките и да приключваме с този незнайно от кого създаден проект.
  • 40 Gowo

    55 4 Отговор
    От едни се отървахме.Самовлюбени алчни простаци Сега пък от тия не мой се отърве.И това е защото в България , в резултат на дългогодишни генни експерименти са наложили в обществото едни Бай Ганювци с посредствени музикални възможности.И едни селяци, помислили си , че като са завършили пожарникарското училище , могат да бъдат и дипломати, и финансови експерти и експерти в геополитиката.А кога се замогнат и се пръкнат в чужбина , освен да продават муски на чуждите дипломати и да хвалят родината ни колко високи планини имаме и колко здрави чутори сме , друго не знаят
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Куууур

    23 10 Отговор

    До коментар #6 от "Браво!!!!":

    Щом се доверяваш СОРОС И DW и си възхитен ясно колко имаш мозък .

    Коментиран от #54

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 ИМА ТАКИВА НЕГОДНИЦИ

    52 7 Отговор
    ИМА ТАКИВА НЕГОДИЦИ - СЛАВУН И ЦИРКОВАТА ТРУПА.!!!

    Коментиран от #50

  • 46 Хаха хаха ха

    9 13 Отговор

    До коментар #43 от "Gowo":

    Аз ли съм прост или ти?
    240-65=175 депутата нали?

    Коментиран от #49

  • 47 Gowo

    29 7 Отговор

    До коментар #44 от "Отимист съм":

    Казват че Слави и неговите фенове не се различават от тия на Бойко.Все ви се привиждат червени врагове.Обединени комунисти срещу вас
  • 48 Талибан

    45 6 Отговор

    До коментар #21 от "НАТЕ":

    Абе еееий, аланкоолу. Бе тебе май те е ритал кон като малък...До една година ни партия , ни телевизия ще остане. Толкова ли си кух, че да не вдеваш до къде те докара учиндолския празнотиквеник?
  • 49 Gowo

    26 3 Отговор

    До коментар #46 от "Хаха хаха ха":

    Точно така.Затвърждаваш мнението ми за тебе.....има една поговорка.Свтът ще свърши.Глупаците не.

    Коментиран от #56

  • 50 Да де нооо

    14 20 Отговор

    До коментар #45 от "ИМА ТАКИВА НЕГОДНИЦИ":

    Негодници са всички комунисти
    по света и у нас!
    Като талибани биха зад колоните на МС
    младежи, закопчани с белезници!
    Защото скандираха:
    " Борисов и Гешев са ПОЗОР!
    ОСТАВКА и ЗАТВОР!"
  • 51 розово

    14 2 Отговор

    До коментар #1 от "Кококото":

    Плюнките са излишни заразата е факт фаталният край е неизбежен.
  • 52 Шматарока

    17 4 Отговор

    До коментар #35 от "Dr.mengele":

    ОбъркАл си се нещо. Ти на това племе народ ли казваш??? Не виждаш ли как забиха в дъното и сега дълбаят упорито в тинята?
  • 53 Е па навремето

    43 5 Отговор

    До коментар #34 от "селтак":

    Волен Сидеров агитираше същото по Скат Тв,в резултат на намалена избирателна активност успя да влезе в няколко парламента подред барабар с наследника си от НФСБ!Именно апатията на 50-60 % от гласоподавателите в България се стига до такива недоразумения кат Славчу да влизат в НС!!!Гласувайте,бре хора,има 120 партии в България.Във всяка партия има поне двама,трима свестни хора!Объркайте им сметките на мафиотите!!!!
  • 54 Gowo

    47 12 Отговор

    До коментар #42 от "Куууур":

    Абе Сорос ли открадне кюлчетата със злато.Сорос ли подари едни 600 милиона от хазарта.Или Сорос и Дойче веле подари едни 3 милиарда на Турски поток.Вкарайте корумпираните престъпници в затвора .А преди това свалете Гешеф от поста му.И тогава се заяждайте един друг
  • 55 селтак

    34 8 Отговор

    До коментар #36 от "Просто човек":

    Не те знам какъв си! Ама да излезе некакъв циркаджия на трибуната на парламента и да каже че Министър председателят на Р България е некакъв джипко бибитко и ред други селски простотии,несериозно е бе! Не става дума за Бойко,че е топ крадец така е,ама става дума за самата институция МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ!!! Как и какво отношение ше имат във Европа към нас като народ?

    Коментиран от #59

  • 56 Хаха хаха ха

    9 14 Отговор

    До коментар #49 от "Gowo":

    Прав си, комунисте!
    Но глупакът си ти!
  • 57 Андрешко

    25 20 Отговор
    А бе хора,не разбрахте ли,че ние,НАРОДЪТ,използвахме Слави да свали ГЕРБ от власт...Целта е изпълнена...продължаваме напред.

    Коментиран от #60

  • 58 Предлагам

    14 25 Отговор
    Ристо комунисто , Мая мутресата , тези на Божков , или " експерта " от Канада , който вече ви направи доста бедни... Защото други няма... Добавям БСП действително други няма и те могат добре да управляват страната
  • 59 Добре де

    29 10 Отговор

    До коментар #55 от "селтак":

    А как да кажем на премиерът лъжец и крадец Борисов?
    Като е Премиер комуниста Борисов,
    защо лъже и краде
    и позори институцията?
  • 60 Gowo

    32 10 Отговор

    До коментар #57 от "Андрешко":

    ГРАБ не свалена напълно от власт.ГРАБ са се окопали в служби,агенции,ведомства.Може да нямат представител в изпълнителната власт , но крадците и злосторниците които се нароиха по всички управления са все още там.Феодалите по села и места са все още там .Купили са си държавни имоти без пари .Поделени естествено с партията на Доган.Доган и Сараите са само върхът на айсберга.Долъ е още по тревожно и плашещо
  • 61 666

    18 28 Отговор
    По важно е че неговия началник Радев е много доволен. Ще продължи да управлява с правителство което никой не е избирал. Така ще докаже че няма нужда от парламент. Така през задната врата се промъква фашизма. Хора мислете с главите си какво ни чака. Терор.

    Коментиран от #75

  • 62 Пич

    22 25 Отговор

    До коментар #33 от "Gowo":

    Вие сериозно ли мислите , че свалянето на Гешев , и отстраняването на Бойко ще ви раши проблемите... И дори не сте го измислил , а сте чакал Хаджиментов да ви каже какво да мислите...!!! Ако бъркам , обяснете как това ще подобри лично вашето положение...

    Коментиран от #65

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 протестиращ

    14 18 Отговор

    До коментар #25 от "Gowo":

    Партиите на протеста ДБ и ИБНИ ПРЕДАДОХА протестиращите.
    До сега ГЕШЕВ щеше да бъде отстранен, още в следствения арест и очакващ присъда ПРЕДАТЕЛИ.

    Коментиран от #68

  • 65 Gowo

    19 15 Отговор

    До коментар #62 от "Пич":

    Аз мога да твърдя за себе си.зА дали Хаджигенов мисли като мене това е друг въпрос.Свалянето на Борисоф от власт е от първо значение.Без съмнение.След това Гешеф като ключов и незаобиколим фактор към целта , а именно , преследване мафията и изкарване на светло на всичкото престъпно изчадие .А след това съд.Да съд.Но с ново и добре знаещи правителство какви и как да го направи..Партията на Трифонов не може и не желае да се справи с ни едно от тия стъпки към обновление.Те изненадаха всички с примиренческа и безполов тон.

    Коментиран от #88

  • 66 Напротив, ГЕРБерски създатели

    14 9 Отговор
    Не ви отърва, но ние пак ще си го изберем. Колко ме кефи как цялата пропагандна машина се е впрегнала да бълва срещу неудобните, а помазаните пак тънат в ефирен комфорт макар и без жипка 😉
  • 67 факти

    12 18 Отговор
    Видя ce нa изминaлитe избoри, чe ИТН e ПOБEДИТEЛ.
    C пълнa cилa вaжaт cлeднитe иcтoричecки фрaзи:
    "ПOБEДИТEЛИТE нe ги cъдят!"
    "Гoркo нa пoбeдeнитe, тeжкo нa ПOБEДИТEЛИТE!"
    "Иcтoриятa ce пишe oт ПOБEДИТEЛИТE!"

    ИТН пoбeди ГEРБ - Бoйкo Бoриcoв и c тoвa ги изчeгъркa oт влacттa. Нo вcички ocтaнaли пaртии нa прoтecтa - ДБ и ИБНИ прeдaли прoтecтирaщитe нe уcпяхa дa нaпрaвят тoвa, a имeннo дa пoбeдят ГEРБ.
    ДБ дoри нe мoжaхa дa прeбoрят БCП(БКП).
    ИБНИ дoри ca в зoнaтa нa изпaдaщитe.
    ИТН и Cлaви дълбoкo пoчитaт и увaжaвaт cувeрeнa, кoйтo ce e дoвeрил и глacувaл зa тях и нe caмo зa тях. Дoкaзaтeлcтвo зa тoвa ca тeхнитe дeйcтвия дo ceгa, c кoитo нe ca прecтъпили или oтрeкли oт думитe cи. Тoвa кaчecтвo cувeрeнa винaги мнoгo цeни.
    ДБ и ИБНИ нe caмo, чe нe изчeгъркaхa ГEРБ oт влacттa, нo и cъбoтирaхa уcилиятa нa ИТН
    - дa прoдължи c изчeгърквaнeтo нa пocлeдицитe oт дeйcтвиятa нa упрaвлeниeтo нa ГEРБ
    - дa ce пocтигнe втoрaтa вaжнa цeл нa прoтecтирaщитe - oтcтрaнявaнeтo нa Гeшeв
    - дa ce пocтигнaт другитe цeли нa прoтecтирaщитe.
    ДБ и ИБНИ нe caмo cъбoтирaхa уcилиятa нa ИНТ, нo и c дeйcтвиятa cи cъздaвaт блaгoприятни възмoжнocти нa ГEРБ дa възcтaнoвят влacтoвитe cи пoзиции.
    ДБ и ИБНИ ce oкaзaхa ПРEДAТEЛИ.

    Коментиран от #71, #129

  • 68 Gowo

    6 3 Отговор

    До коментар #64 от "протестиращ":

    И как щеше да стане без тях.Кой посочваш като алтернатива
  • 69 Сатъра на Хана

    18 11 Отговор
    Похарчихте 200 милиона лева за да задоволите ЕГО-то на един Рапон

    Коментиран от #73

  • 70 Д. Петров

    9 21 Отговор
    Слави е престъпник! Пожела, да промени статуквото! Пожела, да слуша гласът на изстрадалият народ! Пожела, да вкара всички управляващи до-сега в затворът! Слави е чалгар и престъпник, по-голям от Левски!!!
  • 71 Gowo

    20 11 Отговор

    До коментар #67 от "факти":

    Започваш предизборната си реч с фалстарт....ГРАБ не са изчегъртани още от власт.За това все още е пречка Гешеф.Слави така и не възнамерява да се закача с Гешеф.А той е тапата която спира голямата и истинската разправа с ГРОБ.

    Коментиран от #77, #84

  • 72 Натискат го Слави да направи кабинет

    9 9 Отговор
    Без да има 121+сигорни депотати!! Само Глупак би, направил подобно нещо!? А, той нее!! Зор да се провали, неговия Електората да се разпръсне по другите партии!! И това го Знае!! За това отново избори!! На Агенциите, работата е да лъжат и маниполират, както на Политиците измислени, на Лозите и Мисирки те!! Време е за лъжи и празни обещания!!
  • 73 Д. Петров

    5 4 Отговор

    До коментар #69 от "Сатъра на Хана":

    След като уточнихме, че името ти не е Хана, ще трябва да ти казвам: оня с чикийте!
    Ай къш, бе чикиджос!
  • 74 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    13 7 Отговор
    Аз чакам,всичко от референдума и толупа и компания в Централен софийски затвор!Аз чакам!
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 mi6osp

    17 6 Отговор
    ИТН не само предотврати редовно правителство на партиите на протеста. ИТН предизвика нови извънредни избори, които при ниска избирателна активност могат да ощастливят суверена с правителство на триумвирата Борисов- Трифонов- Карадайъ.
  • 77 Я па го...

    6 5 Отговор

    До коментар #71 от "Gowo":

    Говори с факти, а не с опорки, които преповтерят всички като папагали. Или не мислиш, или тролиш .

    Коментиран от #79, #80

  • 78 Не друже. ....

    18 6 Отговор

    До коментар #1 от "Кококото":

    Стига с тия "сили".Много гласувахме протестно на 11.04....После като видях що за пародия е този не грасувах (а вероятно и много други).Не ставате. Що за" лидер" си а се страхуваш от интервю в студио? То за това се иска акъл.Образование по много направления. Нито Славчо нито Тошко ги имат.Заучени фрази обаче що годе имат.И толкова.Изгубихте 6 месеца ценно време.Надменни глупави .
  • 79 Д. Петров

    5 9 Отговор

    До коментар #77 от "Я па го...":

    Фатките, всички ги виждаме! Крадливите, кумурунгелски черва, дружно пищят!
  • 80 Gowo

    4 2 Отговор

    До коментар #77 от "Я па го...":

    Ако и да ти ги кажа , но не ги виждаш , казването ми е безмислено.И прав е Ком.79.Ако на това не виждаш , каквото и да се случи пак няма да повярваш .
  • 81 Сатъра на Хана

    6 2 Отговор
    ААА НЕ Аз очаквам Малкия Рапон да се извини. For wasting my time
  • 82 Сух

    10 2 Отговор
    Предател, плюнка,..
  • 83 оня с коня

    9 2 Отговор
    Хубо критикува ДВ ИТН и лидера й Слави,но ЗАЩО НЕ СЕ РАЗКАЕ и да признае че ТОЧНО ТЯ като "Медия" има Немалка вина за влизането му в Парламента?А агитираше ли ДО ОТКАТ ДВ в Полза на ИТН и призоваваше ли Българите наред - както тия в Страната,така и тия в Чужбина да гласуват за него та белким Борисов бъде изместен?
  • 84 Gowo

    15 7 Отговор

    До коментар #71 от "Gowo":

    Защото ГРОБ не са само политически престъпници.Те са и икономически престъпници,харчещи държавни пари и евросредства.Но за това е нужно прокуратура за да бъдат свалени и разобличени по всички лостове боравещи с национални и евро средства.Сега претърпяха само политически крах Но второто така и не се случва И причината е Слави Защото той дойде за да продължи по старо му.
  • 85 Шах и мат

    6 20 Отговор
    Мачкай Слави всички герберски МАФИОТИ и отпадъци. Народа е с теб, бъди силен да се унищожи герб гроб гепи.

    Коментиран от #125

  • 86 Глас за ИНТ

    13 16 Отговор
    Щом чужда антибългарска медия като дойче веле не харесва и плюе по някой, то този някой е в ущърб на тези чужди интереси.

    Всъщност, по-голяма реклама за ИНТ от това няма.
  • 87 Фаро

    11 18 Отговор
    Познавам много гласували за ИТН и никой не се е отказал.Имаше критики,но Слави слуша своите избиратели и държи на обещанията.Де Бъ и Мая бетонираха Гешев,но и това е временно.На следващите избори масово ще гласуват за ИТН и Румен Радев.БСП имаха желание,но си запазиха шансовете.Останалите се простреляха тъпо
  • 88 Пич

    11 9 Отговор

    До коментар #65 от "Gowo":

    Съгласявам се с Вас , и дори допускам , че ще успеете да направите всичко , което искате... Но , ако вашата цел е идеалистична , целта на Мая и Ристе , както и на Хаджиментов , е не да свалят мафията , а те да станат мафията... За Вас , мен , и останалият народ , няма никаква полза от това...

    Коментиран от #97

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Абе,

    6 2 Отговор

    До коментар #9 от "Пич":

    Пич,ли си,пича,ли си,изпий си хапчетата и си.....
  • 91 Русенец

    17 5 Отговор
    И той не очакваше да спечели мнозинство, ама....... Отговорностите му дойдоха изневиделица. Мислел си е просто да се нареди на края, на хранилката и да зоба.
  • 92 Alo

    18 6 Отговор
    Гледах прословутото интервю със Слави. От всичко казано разбрах едно, а именно: че всичко, което Слави прави е ,за да може да спи спокойно..
    Изводите са вас
  • 93 МЕСТНИЯТ АМА МНОГО ОПИТНИЯТ

    8 4 Отговор
    СТАРИТЕ МУЦУНИ ПОЛИТИЦИ ГЛЕДАТ ВСЯЧЕСКИ ДА НЕ ИСПУСНАТ КОКАЛА . ТАЯ М.МАНОЛОВА И Х.ИВАНОВ ПАРТИИТЕ ИМ НАЛИ БЯХА С ИТН ЗА ПРОМЯНА СТАТУКВОТО РЕФОРМИ !? ТОВА.ЧЕ ИТН НЕ ИСКА МИНИСТРИ ОБВЪРЗАНИ И ПОСОЧЕНИ ОТ ТЕХНИТЕ ПАРТИИ ВЪВ ВЛАСТА ЗАТОВА СИГОРНО СА СЕ ОТДРЪПНАЛИ ТО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЙ ЩЕ Е ЗАЕМА МИНИСТЕРСКИТЕ ПОСТОВЕ ВАЖНОТО Е КОЙ МОЖЕ ДА ГИ ОТСТРАНИ АКА НЕ РАБОТЯТ ДОБРЕ ЗА БГ И ТО ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА КАКТО ПРАВЕШЕ Б.БОРИСОВ НО Е ДОБРЕ И ПРЕМИЕРИТЕ ДА БЪДАТ ОТСТРАНЯВАНИ ОТ ПРЕЗИДЕНТА ЧРЕЗ ПОТПИСКА НАРОД Н.СЪБРАНИЕ ПРЕЗИДЕНТ. Брз значение мандат.
  • 94 Русенец

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "Кококото":

    И пак ще откажете да съставите кабинет.
  • 95 ГОГО

    11 19 Отговор
    Тъжен факт е,че Бойко е най малкото зло! От тези хептен нищо не става.Поиграха си на политика,стига вече!Време е Бойче да се връща!
  • 96 asdf

    10 2 Отговор
    Аз и преди нищо не очаквах.
  • 97 Gowo

    10 4 Отговор

    До коментар #88 от "Пич":

    И по какви признаци съдиш.Дай поне нещо малко като основание за да ме накараш да се замисля.Добре съгласен съм че има и ще има субекти.Но поне на този етап не виждам и малко подозрително ..Ако и да цели Мая или Христо в неопределеното бъдеще да станат мафиоти.Сз поне нищо не съм забелязал.Но не говори лъжи и измислици за сторено или казано от тях.Единствено доказано като крадец за сега е Бойко Методиев Борисов Има факти. Има доказателства .Но липсва прокуратура и правосъдие

    Коментиран от #103

  • 98 нннн

    5 1 Отговор

    До коментар #7 от "хъхъ":

    Изпълни задачата, значи.
  • 99 Суверена

    7 10 Отговор
    Очаква ИТН да отстрани соросоидите
  • 100 Sion

    9 15 Отговор
    Откровено най- антибългарската медия , каквато е ДВ , атакува ИТН..Това е просто още една причина да се гласува за Слави..Освен ако естествено не сте джендър фенове, фенове на безконтролната имиграция и не смятате, че България трябва да клекне пред С Македония..Все неща, които ДБ пропагандира
  • 101 6969

    13 7 Отговор
    Славуца е една болна и лъжлива MG мижетурка, очакваше че ще има пълно мнозинство, но всички чалгари за негово съжаление не го подкрепиха, някои се оказаха и охранители;)
  • 102 77777

    8 19 Отговор
    Спасението е само в ЕТН. СЛАВИ Е ЧОВЕКА КОЙТО НЯМА ДА НИ КРАДЕ .МИСЛЕТЕ МИСЛЕТЕ ИНАЧЕ ДРУГИТЕ ЩЕ НИ СКАПЯТ
  • 103 Дай

    7 13 Отговор

    До коментар #97 от "Gowo":

    някакво доказателство за Боко. Или като народния съд до стената ЩОТО е виновен. Очевидно много злоба си събрал за тези години далеч от порциите. Гешев подгони мафиотите и олигарсите и хоп протести. И гешев лош. Посмешни доводи не бях чул.
  • 104 БайЧеп

    12 6 Отговор
    Този учиндолски тъпанар е... мамата на всичко.
  • 105 От умрел писмо да чакаш

    6 6 Отговор
    Туй е учиндолската схема...
  • 106 Лудница

    4 2 Отговор
    Това с партиите е бати цирка,как може всеки когато поиска да прави партия и да управлява държавата,някакъв си частник управлява държавни интереси,да ама не
    .ЕДИН СЪВЕТ НЕ МОЖЕ ЛИ ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВАМЕ С ИЗБОРИ,АМИ НАЙ ДОБРИЯ УЧИТЕЛ ПОСЛЕДНОТО СТЪПАЛО ДА МУ Е МИНИСТЪР,НАЙ ДОБРИЯ ТУРОПЕРАТОР И ХОТЕЛИЕР ДА СА МИНИСТЪР И СЪОТВЕТНО ЗАМЕСТНИК,НАЙ ДОБРИЯ БАНКЕР ДА Е НА ФИНАНСИТЕ,НАЙ ДОБРИЯ ИКОНОМИСТ НА ИКОНОМИКА ТА И ТАКА=НИКАКВИ ПАРТИИ ЧАСТНИ ,НИКАКВИ ДЕПУТАТИ ,240=НА 2 400 000 ЛЕВА ЗАПЛАТИ НА МЕСЕЦ И ТАКА 30 МИЛИОНА ИКОНОМИИ НА ГОДИНА.ЩЕ СИ ПОДПОМОГНЕШ С ПАРИТЕ ДРУГ ОТРАСЪЛ КОЙТО ЗАСЛУЖАВА ТЕЗИ ПАРИ.МНОГО ПРОСТО И ЛОГИЧНО И ЛЕСНО.
  • 107 КОЙ

    6 5 Отговор
    Като се има в предвид автора на статията не може да му се има вяра, повече прилича на пропаганда, или предизборна агитация.Слави се опита но не намери хора , може би заради здравето.Явно потурчването продължава и то не без помощта на западните ни феодали.
  • 108 Иван

    8 4 Отговор
    То е ясно, че суверенна вече не чака нищо..... Ама г-н Трифонов чака от суверенна та да си оправи разклатеното финансово състояние.... С тоя провал 7/8 поне сценаристите му взимат заплата от суверенна в парламента... Що не се отказаха от заплащане... Всичко е за пари
  • 109 Иван

    3 4 Отговор
    Вече и на децата стана ясно, че всичко е за пари... Затова и много харесваха г-н Петков и г- н Василев в началото но като са му казали, че няма да се отчитат и
    Станаха много ултимативни... Брей за много прости ни мислят
  • 110 ФАКТ !

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Кококото":

    Хората са разочаровани от всички партии , защото НЕ СЕ ОБЕДИНЯВАТ ,за да работят за БЪЛГАРИЯ и БЪЛГАРСКИЯ НАРОД !!! И ЗАЩО , досега НЯМА ОСЪДЕНИ политици за ОГРАБВАНЕТО на нас БЪЛГАРИТЕ от управляващите ???? Дължат ни милиарди обезщетения !!! Как ИТН ,ако направят правителство ,ще съборят МАФИЯТА в България ????
  • 111 отчето

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "ПЕНЦИОНЕР":

    Докато очакваш,гледай да не дочакаш мене.
  • 112 Вълканов

    1 3 Отговор
    Направо е за чудене, колко много некадърници, дето пикая още на шумка, обсъждат що е това комунизъм. Не си мислете, че Тодор Живковия режим е комунизъм. Това си бе чист Държавен капитализъм с управляваща ограничена върхушка и десетки хиляди нейни пазители. Този Държавен капитализъм започна да се налага от 1962 год. с раздуването на администрацията и началото на оголването на селата. За да бъде спасен се измислиха АПК-то, които го довършиха.
    Период на опит за Социалистическа икономика имаше през периода 1947 до 1962 год. Базата, която идейните комунисти положиха през този период поддържаше икономическия растеж завърши 1980 год. След това започна упадакът. Връх на упадъкът бе насилственото преименуване и преселение на "турското" население от България в Турция. Това вече сложи крахът на Тодор Живковия "комунизъм". Но през този 4 годишен период - 1985 - 1989 година пострадаха много хора, не съгласни с пропадналата политика на Тодор Живков.
    Преселението на желаещите бе възможно с мирен договор между Демирел и Тодор Живков срещу възнаграждение от страна на Турция, която имаше голяма нужда от кадри , заради започналото бурно икономическо развиие.
    Но не би.
  • 113 Напълно

    1 4 Отговор

    До коментар #10 от "наистина":

    съм съгласен. Троловете, понеже са на процент, само дебнат за нова статия, за да са първи и да съберат най много коментари
  • 114 Мимчят

    7 6 Отговор
    Всички пенсионери и гласували за славун,да гласуват за БСП,там е надеждата с най добрата социална политика.Това трябва да се разбере.Герб са против социална политика,така че мислете и умната...
  • 115 Браво за анализа!

    4 3 Отговор
    Обективен, аргументиран, без нападки и внушения. Нашата т.нар. журналистика би трябвало да го прочете. Може би тогава ще разбере защо няма доверието и уважението на обществото.
  • 116 Petkov

    5 2 Отговор
    Простотията си е простотия във всякакви варианти. Чалгарите никога не могат да надскочат себе си и да направят нещо хубаво. Те са просто едни консуматори. да се създаде нещо е много трудно , а да се оплюе толкова лесно. Знаете ли че Слави няма образование и не покрива ценза за Народното събрание. Той затова се дърпа настрани....щото не му отърва.
  • 117 DW, Веселин Стойнев,!!! Време за Лъжи!!!

    7 1 Отговор
    Новата "Олимпииска дисциплина" 24часа лъжи и маниполации!!! Започна с пълна сила, всеки може да Лъже колкото си иска, стига да се намери някой да му вярва!!!
  • 118 Бамбука

    10 3 Отговор
    ИТН успяха да изпълнят на макс програмата за която са им налели кинти. Сътвориха истински политически тюрлюгювеч. За тяхно съжаление в бързината успяха да „изчегъртат“ само себе си. И това е нещо в днешно време.
  • 119 ВЪРНЕТЕ МАФИЯТА

    3 5 Отговор
    КРАДЦИТЕ, МОШЕНИЦИТЕ, ПОДЛИЗУРКИТЕ, ЕВРОГЕЙЛИЗАЧИТЕ, ПРЕДАТЕЛИТЕ, УБИЙЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ НА ВЛАСТ!!!САМО бойко И доган СА ДОСТОЙНИ ЗА ТЕЯ РОБИ, НАРЕЧЕНИ БЪЛГАРСКИ НАРОД.
  • 120 Веселин Стойнев!! Манипулации и лъжи!!на

    3 1 Отговор
    Едро!! Прави Отстъпка за поръчани по голями количества!! Мъжка Мисирка-Пуек,, гарантирано Качество!!!
  • 121 Коцалиев

    4 6 Отговор
    А корнела с огромните си политичеаки пируети и като завършен образ на българската политическа лъжа ли , тя ли ще ни оправя ?? Я моля
  • 122 kkk

    3 4 Отговор

    До коментар #10 от "наистина":

    Нищо "подозрително" няма- просто троловете на гробарите получиха заповед да работят за простия чалгар, все пак дружките трябва да се подкрепят...

    За който още не е схванал:

    - има пряка заповед от Козяк гробарите да НЕ управляват пряко повече- остават в далаверата, но като подизпълнител
    - пак от Козяк си харесаха чалгаря за патерица и му дадоха пряка заповед най-наглите кражби да бъдат спрени, да се въведе привидно ред и няколко дребни риби да бъдат изпържени
    - същата заповед беше спусната и към Радев, но той май лееекичко се прави на ударен и сл. правителство бръкна по-дълбоко в помията от очакваното
    - тук вече гробарите, доган и дружките им настръхнаха и купища договорки се нарушиха и много грешни ходове се направиха
    - за тяхно нещастие всичко това вече стана очеизвадно и много гласували за чалгаря ще си сменят вота + много дето не гласуваха тоя път ще отидат до урните


    Бонус- изборите ще бъдат 2в1 и според онея хора с машините нема начин да гласуваш само за парламент или само за президент. Задължително ще трябва да се цъкне поне "не подкрепям никого", а при много такива гласове "за никого" се променят процентите на партиите щото активност ИМА, гласовете са ВАЛИДНИ, обаче са за никого...
  • 123 Психолог

    10 1 Отговор
    Слави и Тошко се държат като ИНАТЛИВИ 5-годишни деца. Сякаш са претърпяли някаква регресия и са се върнали в поведението си на развитието от ранното си детство.
  • 124 Синдбат

    1 2 Отговор
    Бойко Борисов защити правосъдния министър Христо Иванов и заяви в парламента, че няма да иска оставката му. “Стоя зад него и го подкрепям”, категоричен бе премиерът.

    Борисов обясни, че се е включил в преговорите по промените в конституцията именно заради Иванов. “Правя го заради него, сам не може да се оправи, видя се”, каза той. “Не го взимам с мен Христо, защото ще му се нахвърлят и ще му наговорят какви ли не неща, аз го щадя”, допълни премиерът.
  • 125 ФАКТ !

    8 0 Отговор

    До коментар #85 от "Шах и мат":

    МАФИЯТА е навсякъде !!!! Във всички отрасли, институции,министерства, предприятия,банки, учреждения,.......в България !!! Коя партия и кои хора ще СЪБОРЯТ тази МАФИЯ , питам аз ??? Кога ,тези, които НИ ОГРАБИХА ще влязат в ЗАТВОРА ???? Какви избори ????? Не е свършено най-важното нещо в БЪЛГАРИЯ и за българите !!! А то е само ЕДНО НЕЩО - МАФИОТИТЕ в ЗАТВОРА и конфискуване на имуществата им !!! Международно разследване на всички политици за офшорни сметки !!!
  • 126 Мнение

    9 0 Отговор
    Славчо доказа че може да свали от власт когото си поиска в тази държава. Това не е малко. След като спечели изборите показа че няма ясен план за управлението на държавата няма достатъчно добри експерти, политолози, социолози, които да обяснят на хората какво мислят да правят. Поради липса на опит самите те не вярват на това което говорят. Слави не е готов за политиката, а пък Тошко африкански е като абориген. Изводът е че могат да бъдат единствено опозиция в парламента. Ако са конструктивна опозиция добре, но ако са деконструктивна ще се окаже че и за това не стават.
  • 127 ЦарВул

    5 0 Отговор
    Стига вече с тези милиони дето избрали мажоритАрни избори!Т,ва си мина по реда и сега някой/като ИТН/"духат супата"!Само фуклявщини и нищо ама нищичко по вече!!Ние сме първи!Е,И!К,во постигнахте с Вашите т.н.менистри сбрани от "коли въже"/също като Тиквата по пътищата/!Теа са срам за България,а и не само те ,а и тези дето гласуваха за чалгари,набедени певци и музиканти и голокраки КАКИ!!НАКРАЯ СЕ ИЗ.РАХА НА ПОМЕТЕНОТО И ВСЕ ОЩЕ СЕ ОПИТВАТ ДА КОМАНДВАТ ПАРАДА,НО.....ЩЕ ДОЙДЕ МАЙ ОТНОВО ТИКВАТА И ТОГАВА ДУПЕ ДА НИ Е ЯКО!!А ОНЯ БОЛНИЯ ДА СИ ВЛЕЗЕ В БОЛНИЦА/НЕ,А В ПСИХИАТРИЯ/ЗА ЛЕЧЕНИЕ В УСМИРИТЕЛНА РИЗА/!!!
  • 128 на село

    7 1 Отговор
    Очакваме да сип отиде на село- Учин дол, Плевенско и да пасе патките. Отразява се здравословно, ще се научи на трудови навици, няма да трови обществената атмосфера в София, ще си цери нервите сред прахоляка, бустана, градината с домати и тикви.За кабеларката ще отговаря Тошко Африкански.
  • 129 Казуар

    6 0 Отговор

    До коментар #67 от "факти":

    В България няма по голям калтак от Слави Трифонов.
  • 130 Тодор Живков

    5 0 Отговор
    Слави не само загуби политическата игра, но и шоуто, телевизията. Дано добре е продал последното представление. В политиката чудеса не стават, само кал. Дори при избори 2 в 1, няма как да се представят добре. Така че Слави продаде суверена, така както Филип Димитров, Виденов, Костов, Симиончо, Станишев, Доган и Борисов предадоха норода преди това. Поредната брънка. Лошото е, че народът-суверен не иска да разбере, че не всеки, който му обещава хубави неща му е приятел. Изходът ще е с много труд и няма друг.
  • 131 Мечо Пух

    3 0 Отговор
    нещата, дето ги изговори Трифонов ги знаем! Малко банкянски стил, някой друг му е виновен! Обаче искам да попитам как ще компенсира прахосаните 120 милиона за избори, като можеше проблемът да се реши още април месец? При сегашната ситуация 120 милиона съвсем не са излишни и можеха да послужат за нещо много по-полезно, вместо да бъдат похарчени за избори с предизвестен край, провалени заради ината, егото и самочувствието на няколко индивида, които хабер нямат от политика, пък и не щат да се учат, мислейки, че знаят и могат всичко...
  • 132 ooo

    5 0 Отговор
    Който каквото търсил.. това и намерил..! Искахте чудо те ви го..! Който няма глава има г"з ...
  • 133 ЦРУ

    6 1 Отговор
    ЧАЛГАРА е най слабият и кратък проект на дс
  • 134 Как да не иска

    5 0 Отговор
    Искаме да си събере сценаристите и да заминат при избирателите си - ей, там някъде си, да си направят шоу, да си правят смешки и да си ръкопляскат. Или да заминат в някоя размирна държава и да правят революции. Тук направиха достатъчно. Смесица сухи съчки и барут. И щом пламна, закрещяха - не сме ние. По - противни хора.от Тошко и Славчо почти няма. Лошото е, че и те си го знаят, изпълнени са с гняв и комплекси, а хората казват - и най-лошият управник е по-добър от онзи, който едва диша от комплекси.
  • 135 СУВЕРЕН

    5 0 Отговор
    Очаквам Слави да КАЖЕ.. Аз съм рицаря на БЕЛИЯ КОН .

    ..Аз съм Дон Кихот ,
    а Тошко моят верен Санчо.
    беше малък померанчо
    а сега е само посранчо....

    ...боря се с вятърната мелница МАЯ
    но от тая борба , главата ми се замая...
    чудя се и се мая , де ще излезе
    на лъжата края....

    Коментиран от #137

  • 136 Матей

    5 0 Отговор
    Така си и знаех,той слав триф разбира от пари,все СОВЕРЕН бълнува,това е златна монета от средните векове назапад,алъш-вериш да има.
  • 137 СУВЕРЕН

    2 2 Отговор

    До коментар #135 от "СУВЕРЕН":

    ...лъгах Ви за всичко
    че е само заради Вас
    оказа се че трябват
    облаги и за нас...

    Тошко Африкански ,
    в парламента вие кански...
    Филип пък взема ,
    гащи си съдра

    Татяна Дончева ни кълне
    а Хаджигенов нещо отзад го ...притеснява..

    Коментиран от #138

  • 138 СУВЕРЕН

    3 2 Отговор

    До коментар #137 от "СУВЕРЕН":

    .С президента Радев сме сие
    който срещу нас е да внимава,
    Рашков ще извади досие..

    Няма да отстъпим -Искам Власт
    а това го искам
    само за Вас
    само заради Вас........
    а бе закъсах и с парите нещо....
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Аха

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "хъхъ":

    Ами той това бе целта бре2734
  • 141 Браво

    4 1 Отговор
    Интервюто на Слави беше импотентно,нищо ново,нищо съществено.На всички стана ясно ,че няма смисъл да се занимават повече и да ходят при малоумник.Придаваше си важности,как ходили при него.Същият фуклю като толупа,същия самовлюбен,същият интригант-всичките не струват само той е стока.Като че ли една майка ги е раждала.И как да не вярваш,че от толупа са парите,от Доган юздите.Стой си офиса недодялан политико,за никакъв ху- не ставаш и тебе като ОПГ ГЕРБ -ИГНОРИРАНЕ ,АМА ТОТАЛНО ,да видим на кой ще продаваш чалъми.Нищо добро не остави,нищо градивно .Нали "уж" не беше Слави пръдлето?Напротив точно това си -кауза пердута.
  • 142 ИТН

    3 1 Отговор
    не ви искаме повече.Откъде накъде опозиция,да нямате отговорност измамници,а да крякате пак и интрижки да въртите и най вече да лапате депутатски заплати.От вас политици не става .Като жабата си дигате крака за подкова,ами то ни глава на раменете имате ни отговорност за нещо.Обърнахте парламента на шоу като Баце.Само да сте във фокуса не става.Гадняри сте ,гадняри от най-долнопробните.

    Коментиран от #143

  • 143 Не се напъвай

    0 3 Отговор

    До коментар #142 от "ИТН":

    Достойните и умни хора ги искат! Останалата паплач нека се пени и да бълбука лъжи и простотия!
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 ЦарВул

    3 1 Отговор
    Славчо май забрави когито продаваша мартеници в подлеза пред НДК!!К,во ми се прайш на мноооого голям политик!!И виж как лъже само!!Мая и Христо му ходили на крака!!Коги бе?Що не кажеш датата и мястото на срещата и ка си стигнал до там с тази множествена склероза!То бива нахалство и наглост но този ИЗБИ РИБАТА!!К,ВО ДА ИСКАМЕ ОТ ЕДИН УЧИНДОЛСКИ ЧАЛГАР!!АМА ТОЙ И ЗА ЧАЛГАР НЕ Е!А ЗА ПЛАШИЛО ПО БОСТАНИТЕ НА СЕЛО!!!
  • 146 Шаран БГ

    1 1 Отговор
    Много помия се изля върху Слави Трифонов!
    От всички направления. Ако някъде е имало нещо позитивно, - аз не съм го прочел или чул. Целта е ясна - да се омаскари един човек окончателно и безвъзвратноц......
    А дали мъдрите социолози и всякакви партийни врачки не пропущат нещо важно? По този начин не се ли втвърдява електората на ИТН.? Това не са ли голяма част от хората, които гласуваха на Референдума и българските политици-мръсници не уважиха и не изпълниха нито едно от исканията на народа ?
    Да , да ! Суверенът очаква най-много от "гъвкави" лидери на партии, ненаяли се на народна пара !!
    Над блатото България плесен, смрад и отровни изпарения !Аз все още вегитирам тук.......ще тъся по-чисти води.........може би в отвъдното.....?
  • 147 четете

    1 0 Отговор
    ,,Прост народ,слаба държава,,-поговорка.
    ДС-то винаги побеждава-реалност.
    Никога не са ни управлявали тези които избираме и искаме да управляват-действителноста.
    Борисов три пъти взема власта с антиДПС говорене и всички знаем как се гласуваше в НС.
    НЯМА нужда от думи.