Last news in Fakti

6 Септември, 2021 14:58 50 265 141

Кирил Петков ли? Рязко сменете темата

  • кирил петков-
  • асен василев-
  • политически проект-
  • партии

Недолюбващите икономическия министър и колегата му Асен Василев имат само един полезен ход

Кирил Петков ли? Рязко сменете темата - 1
Снимка: Фейсбук
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Любовта на българина към политиците е по-ирационална и от най-необяснимата любов, за която се сещате. И в тяхна защита влюбеният е готов да стигне до истерия. Хейтът по икономическия служебен министър Кирил Петков и финансовия му колега закопава авторите му, без дори да го усетят. По него се подведоха няколко партии, които скоро ще берат горчивите плодове на импулсивната си реакция, ако не се усетят навреме.

Любовта не се анализира и не се обяснява. Или я има, или я няма. Как допускате, че някой влюбен ще мисли за двойното гражданство на обекта на чувствата си. Или че онзи евентуално послъгал, попремълчал, поукрасил историята си. Чудо голямо. Това е част от любовната игра. "...Tell me lies, tell me sweet little lies", както се пее в онази песен.

Разберете, тука е така, както казват след бой в Годеч. Партиите, които виждат заплаха в бъдещия политически проект на Кирил Петков и финансовия министър Асен Василев, имат само един правилен ход по отношение на двамата приятели. Просто да не ги коментират. Рязко да сменят темата - и без друго са майстори в нищоприказването, някои го правят през целия проклет Преход към нищото. Между другото започва и новият сезон на "Фермата" и "Кошмари в кухнята" - ето още теми за конструктивни дискусии.

За да се случи нещо, значи е имало условия за това. За да се появи нов политически проект, за който толкова се говори в аванс, че е обречен на успех, значи е зейнала пропаст в общественото доверие и има чудовищна ниша за него. А за последното по-голямата част от вината е на настоящите политически "тигри" - стари и нови, недолюбващи Петков и Василев. И съвсем мъничко на "инженерите" на проекта - те просто се възползват от обстоятелствата, защото сега му е времето. Историческа необходимост, цинично погледнато.

Но ние наистина зациклихме.

Така че, партии любими, щом не ги харесвате, трайте си. Щом ви е страх от проекта им, дето го няма - още повече.

Коментари по темата могат да ви донесат единствено негативи.

Може и да не благодарите за съвета. Господ да ни пази от партийна благодарност.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 275 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    182 203 Отговор
    Не му вярвам на лично поздравения от Байдън Кирчо..

    Коментиран от #10, #31, #120

  • 2 Кочо

    68 95 Отговор
    Тва в средата, Грета на 50 години ли е?
  • 3 Майна

    174 122 Отговор
    Скоро предложи,че ,,може да се отпуснат по 50 лв към пенсиите за лекарства ако се ваксинират..,,!???? Този ще изнудва ощетените и доведени до мизерия наши баби и дядовци с трохи от 50 лв, ако се набират с тези отрови!НИКОГА НЕ БИХ ДАЛ ДОВЕРИЕ НА ГЛОБАЛИСТИЧНИ АГИТАТОРИ, ПОСЛУШНИЦИ И ,,ОТЛИЧНИЦИ,,

    Коментиран от #98

  • 4 Пич

    242 145 Отговор
    Ясно е , че отново купища балъци ще бъдат навързани от новите юпита ..... и ще гледат много тъпо накрая... Ако не ми вярвате , погледнете колко идиоти ги харесват тука в коментарите , без онези да да направили нищо смислено за държавата..... Единственото което правят , е да лъжат мазно...
    .

    Коментиран от #45, #56, #83

  • 5 Софиянец

    52 128 Отговор
    С любезната подкрепа на мацква

    Коментиран от #90

  • 6 пешо

    120 14 Отговор
    аз от кога ви хортувам, че на територията булка се избира по сметка, а партия за гласуване - по любов. в нормалния свят е обратното.
  • 7 Мислещ

    121 85 Отговор
    Това не важи за мислещите избиратели на партии като Възраждане, така че хейт до дупка и никакво лицемерие. Соросоиди, кланящи се на фармафията, не се подкрепят.

    Иначе от останалите партии със сигурност ще дръпне доста електорат. Избирателите на ДБ така или иначе са фенове на Сорос, чалгарите са фенове на всякакви месии, така че Петков като по-нов месия, ще дръпне и от там подкрепа. От ГРОБ също.

    Коментиран от #21, #40

  • 8 гост

    67 49 Отговор
    Кои са тези?

    Коментиран от #47, #54, #74

  • 9 Анонимен

    177 90 Отговор
    Интересно как всички вкупом решихте че толкова много харесваме двете неолиберални протежета че сме готови да им връчим златния ключ от България ?
    Вдигнаха малко шум в ресорните си министерства и готово . Не знаете ли че вече много пъти сме лъгани от такива като тях ? Ако е за някакви смели действия - щом те са готови за премиер , то тогава Рашков направо да го правим цар . Неговите действия бяха доста по-смели .

    Коментиран от #19, #121

  • 10 Qwerty

    121 27 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Кой е Байдън, и за какво поздравява наше Кире?

    Коментиран от #110

  • 11 кикирикииии

    34 28 Отговор
    На разходчица в Рим
  • 12 хаха

    73 43 Отговор
    Ганев на стари години се е влюбил в мъж! Няма лошо ,от соросоид друго не се и очаква!
  • 13 50 лв

    41 47 Отговор
    Ги взеха от ТЕЛК на нашите деца инвалиди.Да ги връщат

    Коментиран от #18

  • 14 Кочо

    81 111 Отговор
    Петков го хич не ща! Предпочитам Георг!
    От чорапките му цветни, направо съм във възторг!
    И Асен не ща го, сто дипломи да вади
    мене най ме радва Горанов Влади!
    Нищичко не става от тез харвардски бурсуци,
    народа глъм и прост, пак си иска Буци!
  • 15 Професор

    83 57 Отговор
    Напълно съм съгласен с г-н Ганев, уважавания унук на бай Ганьо. Няма какво да се дискутира, че Кики е мазо, понеже Линда е садо, нито че Асенчо обича ирационално културист. Това са интимни работи, тънки... Не са за всеки Ганьо. Само ще кажа следното -- Божията любов и тя е ирационална. Но Божиите наказания са винаги много логични. Перверзийте се наказват брутално. Винаги.

    Коментиран от #22

  • 16 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    101 30 Отговор
    трудно ХОРАТА ще му повярват много сме лъгани а на власт са олигарси кожодери мутри
  • 17 Българка

    149 100 Отговор
    Защо толкова много политици се побъркаха от страх, че може да има (а може и да няма) нов политически проект с Кирил Петков и Асен Василев? Е логичният отговор, че тези двамата българи имат топки и на терен се борят с корупцията и сарайския модел. Освен това хората ги харесват и подкрепят. Ами вместо дружно да се опитвате га ги окаляте и омаскарите, препоръчвам да вземете пример от тях и да вземете да свършите нещо реално и полезно за обществото. Дойде ни до гуша от празни обещания, простащина и нищоправене, което обслужва само мафията

    Коментиран от #68, #111

  • 18 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    27 31 Отговор

    До коментар #13 от "50 лв":

    герб БОРИСОВ ги взе
  • 19 майката на костов

    65 38 Отговор

    До коментар #9 от "Анонимен":

    Нищо интересно няма! Началниците им нареждат, кой да обичат и те го обичат! Пролетта обичаха "г-н Трифонов", сега са им наредили друго! Преди това обичаха Борисов, до полуда!
  • 20 Макробиолог

    76 24 Отговор
    Едно е да си свестен министър,друго --да създадеш успешна партия...партии си имаме предостатъчно,свестните министри са кът...та Петков и Василев,ако чувате,не го правете като партиен проект,ще се провалите..

    Коментиран от #49

  • 21 Българка

    66 48 Отговор

    До коментар #7 от "Мислещ":

    Хубаво е, че мислиш, ама вземи и се информирай. Май зависим от Сорос е Станислав Трифов повече отколкото Христо Иванов! По-добре попрочети

    Коментиран от #27, #52, #113

  • 22 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 12 Отговор

    До коментар #15 от "Професор":

    защо има лоши тролове като оня
    абе той ме обижда аз си изказвам мнение а АБЕ ми желае смърта понеже съм с инсулт редно ли е
  • 23 Доротея

    23 62 Отговор
    Ако искате да поставите началото на освобождението от руската престъпност - това са хората! Американците са много деликатни момчета - ако желаете, ще ви помогнат! Ако се опъвате - ще ви изнасилят и пак ще е на тяхната! Па, ако не сте им интересни - прав ви път към Азия и Анадола.

    Коментиран от #106

  • 24 Gowo

    29 63 Отговор
    Всичко иде от неправилното разяснение....Нали вече гласуваме за политики и политически проект.А не за личности.Който иска да гласува за Слави Или Бойко Борисоф.Но те ,щом са решили да гласуват за личности що им гарантират , отговорност и честност .Да гласуват.Аз ще гласувам за политическият проект на Кирил Петков.

    Коментиран от #30

  • 25 Майна

    84 40 Отговор
    Омръзна ми от смешни възторзи какъв ВЕЛИКАН е Президентът ни и как ние лилипутите поставяме под съмнение неговата ГИГАНТСКА ПОЛИТИКА....И коя е тя --слугинаж на САЩ И РАДОСТ ОТ ПОТУПВАНЕ ПО РАМОТО НА РЕДНОКА..АЙ, СТИГА ,БЕ... АЗ СЪМ БЪЛГАРИН И ИСКАМ ДА СИ ВЪРНА НАЦИОНАЛНОТО СИ ДОСТОЙНСТВО!!? НЕ ИСКАМ БАБА МИ ДА СТАВА ОЧИТНО ЖИВОТНО ЗА 50ЛВ. ...ИСКАМ ДА ПОВИШАТ ПЕНСИИТЕ КАКТО ТРЯБВА И Е НОРМАЛНО ! АМАН ОТ РАЗНИ ЗАВЪРШИЛИ НАВЪН ЧУЖДОПОКЛОННИЦИ!

    Коментиран от #28

  • 26 XYZ

    13 6 Отговор
    Много добър съвет! Възползвайте се, за да не заприличате на майката на Гъргълчо!
  • 27 Майна

    44 12 Отговор

    До коментар #21 от "Българка":

    И ти мислиш като жена, за съжаление..Да сме живи, пак ще видим прави ли сме тия , които отказваме да сме ,,заслепени,, от..думи
  • 28 Доротея

    32 57 Отговор

    До коментар #25 от "Майна":

    Какъв Запад, бе? Президента е агент на Решетников! Разберете се в централата коя позорна точка е актуална днес!

    Коментиран от #33, #119

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Gowo

    53 48 Отговор

    До коментар #24 от "Gowo":

    Кой е политическият проект на Кирил Петков ли.....Окончателното разрушаване на ,,моделът Борисоф".Разследване си дупка на далаверите им.И изкарване на светло на всички безобразия и съмнителни сделки и харчове от народната хазна.
  • 31 Българка

    64 28 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Всички ли полудяха? На протеста можеше подръжници на различни партии да бъдат заедно, а след изцепките на ИТН всички да ги последваме ли? И да се плюем взаимно, вместо да се обединим срещу мафията? По-тежки поражения от приятелски огън не знам

    Коментиран от #34, #35, #38, #50

  • 32 Кирча Мършан

    63 36 Отговор
    Харесвам на Кирча канадските гащи😂😂 А дали ще дочакаме някой истински родолюбец да застане начело на управлението?! Тц, едва ли, щото "не сме народ, а мърша, ще кажа туй и ще свърша!"....

    Коментиран от #59

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Gowo

    48 2 Отговор

    До коментар #31 от "Българка":

    По тежко наказание от глупака няма.Това може да опропасти и на смелите мечти.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 СВД

    43 33 Отговор
    ,,Внимавайте, другари, властта да не попадне в ръцете на интелигенцията!" - завещано от другаря Г. Димитров на V конгрес на Партията! Проста партия Греб свято пазят заветите на другаря Димитров!
  • 37 Мая

    22 34 Отговор
    Дано хората от снимката не четат тези коментари!
    Ще решат, че сме народ от и.....и!
  • 38 Майна

    70 30 Отговор

    До коментар #31 от "Българка":

    Много му вярвах на Радев, но...грешката е била моя.ГЕРБ трябва да бъдат ,разследвани , но нито Кирчо , нито Асен Василев, нито други ,,ГЛОБАЛИСТИЧНИ УДОБНИЦИ,, ще работят за българския народ.!

    Коментиран от #51, #117

  • 39 Чорбара

    45 20 Отговор
    Костовисти,комунисти, лъжекрати
    съединявайтесе .Треска ви тресе ,изплъзва ви се келепира .
  • 40 Ъхъъ

    14 10 Отговор

    До коментар #7 от "Мислещ":

    Ти си мислещ колкото градския нижник …..
    Хахаха

    Коментиран от #112

  • 41 Доротея

    10 19 Отговор
    Сега какво казвате на младите - бягайте и не се обръщайте! Много сте глъми!
  • 42 Gowo

    32 22 Отговор
    Онзи ден го чух да споменава,,аз съм справедлив човек".По самовлюбен от комуниста има ли друг такъв човек.Бойко Борисоф ми върна детските спомени кога другарят Вълко Червенков държеше речи.Народа слушаше смаяно.Каъв е тоя и каква е тая религия да му се вярва само с едно...,,.вервайте ми"
  • 43 ДОБЪР СИ

    16 8 Отговор
    КОМЕНТАР. ХАРЕСВА МИ ИЗКАЗА
    ТИ МИЛЕНЕ. ТОЧНО И НА МЯСТО.А
    ЗА ВАС ПЕЛТЕЦИТЕ, КОМЕМТАТОРИ
    60% СТЕ ОТВОРКОВЦИ ВСЕ ЕДНО И СЪЩО ПИШЕТЕ. ДРУГИТЕ СА РАЗУМНИ.
  • 44 Бай Гошо

    50 29 Отговор
    Колко ви платиха за този тъп пиарски текст? Дано не сте се навели за жълти стотинки. На Асенчо очичките шарят като на гладно цигане в месарница. Задно с Кирчо ще ни ошушкат като Жан Виденов.
  • 45 1111

    17 15 Отговор

    До коментар #4 от "Пич":

    Това поезия от празните чекмеджета ли беше? 💔 💔 💔 💔 🩸🩸🩸
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Тези

    7 5 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    С тях ще ви сменят!

    Коментиран от #114

  • 48 Пеко Таков

    62 24 Отговор
    Някой явно плаща на сайтовете за да ни пробутват тези неолиберални комунета.Тези зализани юпита са от породата на Милен Велчев и Ники Василев.Същите локумджии и търчи-лъжи "експерти",със здрава комунделска закваска.
  • 49 точно обратното

    11 7 Отговор

    До коментар #20 от "Макробиолог":

    Не знам какъв биолог си, но от политика не разбираш!
  • 50 111

    18 2 Отговор

    До коментар #31 от "Българка":

    Този краде всякакави никове, разпознава се по изключително негативните коментари.
  • 51 111

    6 5 Отговор

    До коментар #38 от "Майна":

    Ще видим!

    Коментиран от #115

  • 52 Мислещ

    26 6 Отговор

    До коментар #21 от "Българка":

    Че аз да съм казал нещо положително за чалгаря? Ама това, че едните са зависими, не прави другите по-малко зло.
  • 53 LIVERPOOL , England

    29 51 Отговор
    Ако направят партия, твърдо ще гласувам за
    Тях ! Да изхвърлим партиите на статуквото -
    Герб, бсп,дпс и чалгарчетата от итн !

    Коментиран от #72

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Пич Персон Клатимадейра

    36 50 Отговор
    Браво на Петков и Василев. Умни момчета.
    Не са пожарникари и виолисти. Ще гласувам
    за тяхните листи. Срещу гербавите глисти.

    Коментиран от #77

  • 56 Драйфус

    10 12 Отговор

    До коментар #4 от "Пич":

    Но толкова мазно като твоя ментор-не могат!
  • 57 Искам да съм талибан !

    7 8 Отговор
    Но работя в БАН ! Един е БАН !
  • 58 Кратун

    38 41 Отговор
    Като чета коментарите направо се ужасявам.Не ви ли е срам!!!Един свесен човек да се появи и всички почнаха да го плюят.Е заради такива като вас вече копаем дъното.
    Прост народ, слаба държава!

    Коментиран от #70, #116

  • 59 Киркор

    3 6 Отговор

    До коментар #32 от "Кирча Мършан":

    В гащите ли?
  • 60 HARVARD BOY

    28 25 Отговор
    Ще спукаме герберастите от бой...
    Те вече дават...отбой....
  • 61 Есен е ! Гербопад....

    22 34 Отговор
    Две честни момчета срещу отбор ментета!
    Това ни е манталитета! А другите са две кубета !!!
  • 62 Кико

    48 20 Отговор
    Преди известно време един енглезин искаше да "изправи" ФК Левски! Изправи ли го??? Същия въжеиграч е и Кирчо!
  • 63 Do you speak english ?!

    20 17 Отговор
    Питам Бибитко и Слави! А те... слаби...
  • 64 Гербав папуняк

    16 3 Отговор
    Икономиката,Санчо, икономиката !....
  • 65 Бойко РАЗБОЙКО

    17 18 Отговор
    Искам да си пълня чекмеджето....що ме
    боли на народа за дереджето....
  • 66 IRON MAIDEN

    18 46 Отговор
    Заставаме зад проекта на г-н Петков.
    Нова партия ,нов късмет. Останалите са
    за смет.

    Коментиран от #69

  • 67 Васил

    49 19 Отговор
    Алооооооо Кириле и ти си боклук като останалите ще ни оправиш и ти за 800 дни айде стига фалшиви кумири.
  • 68 LOSHIA

    29 11 Отговор

    До коментар #17 от "Българка":

    Недей да говориш от името на хората! Не са само ДБ хората!Кой нормален ще повярва на лъжец и на крадец?

    Коментиран от #103

  • 69 изрод от ГЕРБ

    17 9 Отговор

    До коментар #66 от "IRON MAIDEN":

    ДБ ли е нова партия ?
  • 70 LOSHIA

    14 1 Отговор

    До коментар #58 от "Кратун":

    Ти не принадлежиш ли към този народ?Да не си паднал от Марс?

    Коментиран от #85

  • 71 Мария

    53 16 Отговор
    Не ми вдъхват доверие тези образовани уж хора.Завършили били Харвард...То там много хора учат и завършват, но едно е да си абсолвент, съвсем друго е да бъдеш държавник.Щом ще ме примамва да се ваксинирам срещу 50 лева, ясен ми е...аман от мошеници.
  • 72 И ОТНОВО8434

    17 22 Отговор

    До коментар #53 от "LIVERPOOL , England":

    Партии на статуквото са ГЕРБ, БСП, ДПС , ДБ и ИБГНИ !!ИТН нямат нищо общо със статуквото,ТЯ никога не е управлявала! Искат да прикрепят Петков и Василев към ДБ за да укрепят рухналия и имидж ,КОЕТО БУДИ НЕ МАЛКО СЪМНЕНИЯ!
  • 73 карамфила

    13 3 Отговор
    А бе Милене ,а бе ти да не си пророка Нострадамус или духа на баба Вангелия да се е вселил в теб?
  • 74 мисира

    34 19 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    Някакви нови гладни и въшкави феномени.Говори се че са били първи чистачи в Принстън ли беше,в Хуйвард ли не моа са сета ся.
  • 75 Хаха:)

    7 3 Отговор
    Баш мъдю са изкашлял:)
  • 76 Кольо

    18 9 Отговор
    Пенсиите туй, пенсиите онуй ? А , за ЗАПЛатите що нищо не кажват ? Не ли са пенсиите от тях % ? да не сме минали на издръжка целия народ на Европа като едните бежанци или направо да си бягаме и останалите малко дето все още работят законно. Или ши ги вземат от раздутия щат и заплата на АДМинистрацията на ГРоб. Да там има много . И щат и заплата ,щот много работят, много произвеждат и " продават " едно нищо.
  • 77 Гласувай, много ще гласуват

    29 7 Отговор

    До коментар #55 от "Пич Персон Клатимадейра":

    едно време баща ти гласуваше за другите юпита от Лондон и те се “жертваха” за Бг, ама после не се върнаха там, щото тук си не знаят милионите.
  • 78 5577

    36 16 Отговор
    Тия двамата Петков и Василев, са продукт на задкулисието. Аз друго от тях не съм чул само Борисов, Борисов, Борисов. Боричкане с мутри на големи фирми и постове. Неспособност за справяне с проблемите на обикновенните хора. Трябваше да спрат кражбите, пък те ги удвоиха. Какво направиха със парите от спрените кражби. По добре ли живеем. Повече ли се строи със парите от спрените кражби. И строителството колкото и да беше малко го спряха.И парите от обикновения човек отнеха. Всички позитиви са само за задкулисието, което нито се чува, нито вижда. ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА, докато не дойде някой който да работи за хората.

    Коментиран от #84

  • 79 КАТЯ

    16 7 Отговор
    ВАДИ ИМ КИРЛИВИТЕ РИЗИ
  • 80 Живея в Канада

    14 34 Отговор
    И приветствам Кирил Петков. Пожелавам му
    много здраве, щастие и любов и успехи в работата да направи нещо добро за България.
    От Меги Дейвънпорт. ❤️

    Коментиран от #87, #89

  • 81 Уолстрийт джърнъл

    21 23 Отговор
    Млади хора! Измийте ни позора!
    И вкарайте Борисов в затвора!
  • 82 ОНЗИ

    36 14 Отговор
    Двамата приятели - добре са се учили у Харватско, научили са всичко какво не трябва да се прави и сега го прилагат у нас - то присушени язовири зорлен ли нямаше, канадско гражданство за обратно бягство ли нямаше, преибаване на международни фирми ли нямаше, да прецакаш съдружника си ли от фирмата, гарантирал доверието си към теб/прецакън и то с добри пари ....??? Сега са се насочили към цяла една държава,и то към нашата.... Мошеннициии... Ама тази държава е Нашата!!!!!!!
  • 83 БОЙКO БOРИСOB

    18 21 Отговор

    До коментар #4 от "Пич":

    И АЗ ТВА КАЗВАМ . ТИЯ ДВАМАТА СА ЛЪЖЦИ!И КРАДЦИ! КАТО PAДЕB! САМО АЗ КАЗВАМ ИСТИНАТА. АЗ НИКОГА НЕ СЪМ ЛЪГАЛ. АЗ НИКОГА НЕ СЪМ KPАЛ. АКО НЕ МИ ВЯРВАТЕ ПИТАЙТЕ AЛГAФAPИ , AЛИБEГОB , XAPИЗАHOB И ЖОPO ДAHTEЛATA.
  • 84 БОЙКО БОРИСОВ

    16 20 Отговор

    До коментар #78 от "5577":

    И AЗ ТВA КAЗВAМ . ТИЯ ДВAМAТA CA ЛЪЖЦИ!И КРAДЦИ! КAТO PАДEB! CAМO AЗ КAЗВAМ ИCТИНAТA. AЗ НИКOГA НE CЪМ ЛЪГAЛ. AЗ НИКOГA НE CЪМ KPAЛ. AКO НE МИ ВЯРВAТE ПИТAЙТE АЛГАФАPИ , АЛИБЕГOB , XАPИЗAHОB И ЖOPО ДАHTЕЛАTА.
  • 85 Кратун

    4 5 Отговор

    До коментар #70 от "LOSHIA":

    Затова написах, че ме е срам!
  • 86 А Бе

    17 6 Отговор
    МУШЕНГИИ БРАТ МУШЕНГИИ
  • 87 Светослав

    29 13 Отговор

    До коментар #80 от "Живея в Канада":

    Стой си в Канада! Такива, като теб бол. Не вярвам в името на доброто да е решил да си дойде!! Или е поредния пропаднал в Канада или иска да се обла и!!
  • 88 Дамян

    32 12 Отговор
    Поредните комуно-крадци.С крадени пари от бащите им учили на запад и сега дошли да крадат и те за да надминат бащите си,но при толкова прост народ готов да гласува за поредните"спасители" е нормално.Не е виновен този, който яде зелника.Прост народ ограбена държава!
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Сух

    7 4 Отговор

    До коментар #5 от "Софиянец":

    Ня мацка - теб са те сложили да лъжеш българина. Друг е господаря
  • 91 Нерегистриран

    18 30 Отговор
    Прост човек и силен вятър нямат спиране, та и това същото с платените тролове на бкпдпсгерб. Кирчо е от град Пловдив, красивата му съпруга от Канада, а Асен от град Хасково. Успех и Късмет, млади и красиви хора.

    Коментиран от #92, #93, #129

  • 92 бай Иван

    23 5 Отговор

    До коментар #91 от "Нерегистриран":

    Ти плащай сметката на "успеха" им.
  • 93 Негербав нетрол

    36 5 Отговор

    До коментар #91 от "Нерегистриран":

    Нямам нищо срещу Кирил Петков и Асен Василев, но нещо джобът ми взе да изтънява последните месеци- заплатата не мърда , обаче цените
  • 94 Тапата

    25 8 Отговор
    Много спасители сме преживяли, ще преживеем и тези. Въпросът е колко трябва да платим за тях, защото изглеждат доста амбициозни.
  • 95 БРЦК

    21 10 Отговор
    И на Кирчо ще душим пръдните . Поредните западно -мошеннически идиоти. Имаме достатъчно нормални българи тачещи род и родина. Готови да живеят за България. Той дерайлирал от БГ ония му промили кокошия мозък и той предателя щял да работи заэБГ . Той е дошъл да взема поредния гладен трол . Борисов Царя и другите примери ни ви ли стигат
  • 96 Артилерист

    16 11 Отговор
    Чета коментарите и почти губя надежда: тотален разпад, разнопосочност, отрицание. Няма обединителна среда, ядро, теза и прочие, подсзказващи зачатък на разумна гражданска общност. Спонтанният в началото протест от това се разпадна-разумните му искания се размиха в объркващи допълнения. Предлагам временно да се подкрепи екипа на служебното правителство: да се закрепи държавата, да се задейства плана за възстановяване и развитие-икономиката да заработи, хората да се поосвободят от заробващата беднотия, докато се избере работещ парламент и редовно правителство. Не е просто, нито лесно, но не бива, като стадо, да сме толкова зависими от политиканите. В ЕС сме все пак.
  • 97 О господин главен драскачо

    19 13 Отговор
    За това ли ти плащат да ни представяш нещо толкова просто и прозрачно като големия проект за който няма защо да се спори защото той от само себе си е ясно че е велик. Смех. Смешно е и е жалко че един обикновен мошеник размахал харвардската си амбиция може да заблуди простолюдието но не и хората които имат способността да разсъждава.
  • 98 Буха ха

    18 11 Отговор

    До коментар #3 от "Майна":

    Тъкмо чувствах някаква празнина тази вечер, ама как така без поредната възхвала на Кирчо и Кокорчо месиите, и ето че някой си Милен Ганев запълни дупката. И какво написа той? Или трябва да обожавам Кирчо и Кокорчо, или гордо да мълча? Иначе съм от ГЕРБ и ДПС? Или трол. Или пък от 80те процента. Милен Ганев.,.. Милен Ганев??? МИЛЕН ГАНЕВ... ГАНЕВ, ПРИ ТОВА МИЛЕН....Браво Милене, браво Ганев..... Миленееееее, милене
  • 99 минувач

    19 14 Отговор
    Тенденциозно статия. Внушава, че Кирчо и Асенчо са любимци на народа,че ще правят партия и че ще съберат голям електорат. А дали е така или само на автора му се иска да е така, няма значение. Важното е да се вземат едно-две хонорарчета.

    Коментиран от #107

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Темида

    9 9 Отговор
    Това е най - правилния ход........ Трайте си НЕ закачайте УСПЕШНИТЕ...... Хората това очакваха ДЕЙСТВИЯ и ги получиха....... И естествено ако УСПЕШНИТЕ спрат ДЕЙСТВИЯТА ще спре и подкрепата....... Така трябва да е в управлението за да има развитие.... Видяхме за 12 г кво се случи ОТКРОВЕН ГРАБЕЖ
  • 102 Българин

    11 0 Отговор
    1-съвет към Петков-ЗАПОРИРАИ Заплатите на депутатите,кои не работи -не трябва да взима пари,даи им по 1 социална пенсия да видат как живее народа,,,,
  • 103 лоша

    8 2 Отговор

    До коментар #68 от "LOSHIA":

    А кой нормален вярва на сценаристи?
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 нее

    7 3 Отговор

    До коментар #100 от "Без Негри":

    Не чух да искат задължителна ваксинация, а за останалото се изисква консенсус, който видяхме колко трудно се постига.
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 безпартиен

    18 6 Отговор
    Аз не принадлежа на никоя партия, но като вляза в магазина забелязвам цените и ми напомня 1994-1996 година. Нахлуват неприятни спомени. Мутри, ВИС / ВИС 2 и техния бард Слави. Също Мултигруп и техния юрист консулт Татяна Дончева. Очевидно сега бандата на Румен не ми се нрави.
  • 110 Хаааха

    13 6 Отговор

    До коментар #10 от "Qwerty":

    НЕЕМА ЗНАЧЕНИЕ... ВАЖНОТО Е, ЧЕ ГО Е ПОЗДРАВИЛ... МОЖЕ ДА Е ЗАЩОТО НЕ СИ Е СМЕНИЛ ГРАЖДАНСТВОТО ИЛИ ПРОСТО Е КАЗАЛ "ЕЕЕХ, КИРЕЕ, КЪДЕ Е ТВОЯТА МАМА???"... ИНТЕРЕСНОТО ОБАЧЕ Е ЗАЩО КЛЕПОУХИЯТ ГРИПЕН НАРУШИ КОНСТИТУЦИЯТА ЗАРАДИ КИРЧУ КАНАДЕЦА. КОЙ ВСЪЩНОСТ СТОИ ЗАД НЕГО И С КАКВО ДЪРЖИ РУМКАТА РАДЕФФ... ЗАЩОТО ВСИЧКИ ЧУХМЕ КАК ОТ ДУБАЙ КАЗВАХА, ЧЕ ПРАВИ КАКВОТО МУ НАРЕДЯТ... ФИГУРАНТА.
  • 111 Мунчо

    5 5 Отговор

    До коментар #17 от "Българка":

    Аз, така като гледам, партиите, които ги нападат, са протежета, също като тези двамата, на Прокопиев. Силно е възможно, неговата подкрепа, да се измества към тези двамцата, а другите да ги е страх, че ще им спрат кранчето. А за останалите, със сигурност им пречи двойното гражданство. И то нормално, все пак по конституция няма право, и ако една персона се бори за правото, закона и демокрацията в България, не трябваше изобщо да го назначава. Но когато "звездите" ти говорят и спускат имената, предполагам, че слушаш и назначава, иначе няма логика!
  • 112 Ауууу

    2 2 Отговор

    До коментар #40 от "Ъхъъ":

    Мислещ е да! За разлика от повечето коментиращи тук! И ти си един от тях!
  • 113 Влад

    7 6 Отговор

    До коментар #21 от "Българка":

    Не той,а ти трябва да се информираш миличка,кой всъщност е Кирил Петков и кой го спонсорира!? Нищо не знаеш! За съжаление заблудените овце сте страшно много и ако на въпросния господин му дадете малко власт,ще видиш как ще има после ковид...ковид...ковид до2150 година и ще ни продаде на пфайзера и астразенека!
  • 114 кикирикииии

    3 1 Отговор

    До коментар #47 от "Тези":

    Искам да ни сменят с по-красиви.
  • 115 Пфффф

    0 2 Отговор

    До коментар #51 от "111":

    Недей да гледаш! Не ти се отдава!
  • 116 Влад

    7 5 Отговор

    До коментар #58 от "Кратун":

    И как точно го разбра,че е свестен!? До вчера никой не го знаеше и познаваше въпросният господин,днес вече е готов да ръководи цяла държава,че и управленска програма има.....???
  • 117 как ще

    4 1 Отговор

    До коментар #38 от "Майна":

    вярваш на агент "мойсей", всичките те работят за мустафата.
  • 118 Тошко

    11 8 Отговор
    Без 50лв. няма да го бъде нито Кирчо, нито оня ококорения, нито Радев! ББ е все още номер едно и суверена го предпочита!

    Коментиран от #122

  • 119 Съвет

    5 5 Отговор

    До коментар #28 от "Доротея":

    Ти си за психиатър, ако не си в будна кома с твърдението, че зеленият б0клук е на решетников.

    При всички случаи са за медицинска помощ...
  • 120 Стоян Хлебаров

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Много важно,като не му вярваш!?Той ще мине и без твоята "вяра"!?
  • 121 Българ

    7 3 Отговор

    До коментар #9 от "Анонимен":

    Такива са времената !
    Борят се с мафията ГРОБ-ДПС

    Коментиран от #128

  • 122 Българ

    8 6 Отговор

    До коментар #118 от "Тошко":

    ГРОБ е токсична партия просто са обречени🤪
  • 123 Ал Тъпоне

    4 7 Отговор
    Няма по страшно нещо от простака! Той е непобедим! Българският народ се държи просташки, като продължава да се оглежда и да търси следващия месия. Ето това е страшното! Същото беше и отношението към Боко преди 12 години. Това е трагедия. Тези хора не предлагат нищо, освен да бъдат следващите месии. Бъдете сигурни, че така няма да стане!
  • 124 657

    7 5 Отговор
    Този настоява да ни ваксинират всички,за да вървял бизнеса.Не ,благодаря.
  • 125 Тези, са, от странните хора

    6 5 Отговор
    Само като ги видя, и смях ме напушва, въпреки, че са богати... единия с изцъкления поглед, другия с рядката и мазна коса, плюс странната усмивка....!
  • 126 КИРО ЖЪРТЪ

    3 3 Отговор
    ТИЯ ДВАМАТА НЕ ГИ ДОЛЮБВАТЕ, АМИ ТИЯ ПРЕДИ ТЯХ 32 г. НИ ДЪРЖАТ ЗАДНА ПРАШКА И ХУБАВО НИ ОПРАШВАТ И ДО СЕГА.
  • 127 Цанко Тенев

    4 3 Отговор
    Бях чувал за серийни измамници и серийни убийци ,но за серийни предприемачи като този Остап Бендер Канадеца ,не бях чувал.
  • 128 Димитър Железов

    4 3 Отговор

    До коментар #121 от "Българ":

    Най-големите мошеници от прехода , като Царя с Миленчо Велчев и тия двамината с тяхната приятелска група.
  • 129 Никола Г

    4 3 Отговор

    До коментар #91 от "Нерегистриран":

    Лелиии какви красавци , пък какви успехи . Ей сегинка като глътнат ББР и някои фондове ще се охълцате. Този народ много обича да го мамят. Лошото е ,че всички ще ядем хурката. Бива бива прост народ ама чак толкова..
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Здрав разум

    3 1 Отговор
    Който владее настоящето владее миналото. Който владее миналото, владее бъдещето.,, 1984,,Оруел. Уважаеми сънародници, в момента тече пълзящ преврат. Чрез инсинуации, подбрана информация и откровени лъжи се изкривява реалността. Правителството е продукт на еднолична власт. Хората в него обслужват частни интереси. Отворете си очите и мислете трезво. А за въпросните министри - психиатрите трябва да се произнесат.
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Бунтата

    1 3 Отговор
    Давай Кире,давай да го махаме онзи банкянски цървул,дето разедени нацията,направи хаос в държавата и си мисли,че още му вярват като прави сватби с безплатни кебапчета на пенсионерите по селата(с казва,че се среща с младежта),да ги унищожим до крак!!!!

    Коментиран от #135

  • 135 Gogo

    1 1 Отговор

    До коментар #134 от "Бунтата":

    От такива дървета като тебе,които са от тези дето са "най мразим да мислим", страда българският народ.
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Болярин

    2 0 Отговор
    За да няма коментар по темата, в резултат на което и негативи, просто не трябва да се игнорират псевдородолюбци - измамници !!!
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Ники

    1 0 Отговор
    Хейтът??? Откога станахме колония и бъркаме майчиния си език с друг, който е средноевропейски и с речников фонд 80% френски и др. Или и по вестниците се намърдаха неграмотници.
  • 141 БАЙ ОНЗИ

    1 0 Отговор
    БОЙКО В ЗАТВОРА , НА ТОПЛО !