5 14546

Най-слепите български евродепутати

 • адв. владимир шейтанов-
 • български евродепутати-
 • лгбти

Адв. Владимир Шейтанов, фейсбук:

Най-слепите български евродепутати - 1
Адв. Владимир Шейтанов
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Най-слепите български евродепутати, които за 3 години не видяха, че българските ЛГБТИ привърженици, които са абсолютно малцинство сред техния народ, получавайки идеологическа, политическа, морална и материална подкрепа, се опитват да извиват ръцете на над 90 % от българското общество, в т.ч. Конституционния съд, Президента, БПЦ, Мюфтийството, Католическото и Протестантските вероизповедания. Не успяха да прочетат Конституцията, Конвенцията за закрила на детето, Решение по конст. д.№3 от 2018г. на КС на РБ, Пакта за социалните, икономическите и културните права на гражданите и защитават ЛГБТИ идеологията и стоящите зад нея капитали. Ако те обаче са избрали да служат на материалния си и кариерен интерес, то това не означава, че с това изпълняват добре ролята си на български евродепутати. Нека да сменят поста си на български и да го заменят с поста на френски, немски, италиански и т.н. евродепутати, с произтичащите от това материални и правни последици. На моята страна не са ѝ необходими защитници на чужда кауза, нарушители на КОНСТИТУЦИЯТА и Решенията на КС.

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 100 гласа.

Свързани новини

 • ЛГБТИ с натиск за Истанбулската конвенция
  ЛГБТИ с натиск за Истанбулската конвенция
  Няколко дни, преди обявеното за 17.07.2018 г. заседание на Конституционния съд на България по конст.д.№3/2018г. за конституционността на Истанбулската ...
  17.07.2018
  2 825
  20
 • София прайд дава кураж на уязвимите
  София прайд дава кураж на уязвимите
  Броени часове преди началото на деветото поред шествие за равенството и недискриминацията на лесбийките, гей мъжете, бисексуалните и трансполовите хор ...
  18.06.2016
  1 597
  10

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 Друга тема

  77 4 Отговор
  В Бългaрия трябвa дa ce cъздaдe cиcтeмa или инcтитуция, кoятo дa пoмaгa нa нac - бългaритe и дa зaживeeм дocтa пo дoбрe, нo и дa ce чувcтвaмe у дoмa cи, a нe кaтo у дoмa cи ! Зaщo нямa тaкaвa инcтитуция в Бългaрия кoнкрeтнo зa нac - бългaритe ?

  Коментиран от #28, #35, #44

 • 2 Българка

  119 4 Отговор
  Думи на истински мъж. Браво колега!
 • 3 Верно ли

  52 11 Отговор
  Браво! Какво пак е надробил Радко?

  Коментиран от #46

 • 4 гадно

  47 6 Отговор
  Ма как така това не са "европейски ценности" това ще отговорят слепите ни депутати.
 • 5 Газта за БГ 900 $

  42 6 Отговор
  Газта за Германия 220 $
 • 6 Българка

  11 78 Отговор
  Този човек е против моите и на моите политически приятели възгледи. Ние от ДБ сме заложили на гласовете на ЛГБТИ. Ние и нашите приятели и евентуални съпартиици г-дата бивши служебни министри заставаме твърдо за Истамбулската конвенция.

  Коментиран от #10, #20, #29, #34, #36


 • 7 БАЙ Х@Й ‼️

  61 5 Отговор
  Всички отдавна ни убеждават по различни поводи, че демокрацията ИМА само когато малцинството налага на мнозинството своето желание‼️
 • 8 дасф

  48 3 Отговор
  Всичко е временно ,един ден пак ще се строят концлагери и ние нормалните ще си отдъхнем !

  Коментиран от #24, #31

 • 9 и що риве

  4 27 Отговор
  Нещо против Надежда Крупская Кумунистическия Интернационал и общите камсамолки дето по партийна линия СЕХ не отказват ли риве?
 • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 13 Рошко

  30 2 Отговор
  Браво, това показва че 10% с пари демек купени, могат да се налагат и командорят останалите, досущ като ковид
 • 14 Българка

  2 11 Отговор

  До коментар #11 от "Верно ли":

  Коментар 2 и коментар 6 ги написах аз (за майтап) ти кажи коя съм интелигентната или трола?

  Коментиран от #15, #16, #27

 • 15 Верно ли

  6 2 Отговор

  До коментар #14 от "Българка":

  Ясно ми е, че ти си ги писала, онази няма да го нарече "колега", УФсу!
 • 16 Си ган

  10 2 Отговор

  До коментар #14 от "Българка":

  с една дума да обобщим- тролоинтелигент :) че да не се мъчим.

  Коментиран от #19

 • 17 Бай Митар

  41 1 Отговор
  Всяка цивилизация си има начало, зенит и упадък. Западната е очевидно в последния период, но ние точно в този момент решихме да копираме и да се „приобщим” към нейните „ценности”. Явно и Европейският съюз не е вече „Общност на нациите” както мечтаеше генерал Шарл де Гол. Той се е трансформирал в псевдодемократична фасада, зад която еврейската и мюсюлманска мафии богатеят и убиват християнството и неговите исконни морални стожери. За да оцелеят европейските народи задължително трябва да изхвърлят либерастките теории и да се върнат към своите християнски корени , в противен случай ги чака разпад. Тотален.
 • 18 Верно ли

  6 1 Отговор

  До коментар #12 от "РашкOFF":

  По-скоро ще е някое "ТО", като му гледам изявите (за трола говоря)
 • 19 Българка

  10 4 Отговор

  До коментар #16 от "Си ган":

  Да, супер, много точно казано. Респект за точния коментар! :))))) Развесели ме.л, така тпябва да бъде, че тукашните корифеи са се взели много на сериозно.
 • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 21 Българка

  3 9 Отговор

  До коментар #20 от "Офф":

  Г-н 80%-в ,интригата е извън вашия капацитет на умствени познания.:)))
 • 22 дико

  26 2 Отговор
  Станишев не е българин а долна подлога заради лични интереси , а и гаджето му ЕЛЕНА се оказа МЕНТЕ . Кой ги упълномощи да гласуват за гей бракове у нас . Ако НИНОВА е отговоре лидер , да ги отзове в името на народа който е 90% против това решение .
 • 23 Анонимен

  2 15 Отговор
  Оставете ги да си живеят в мизерията. Много умни се изказват, а и кой има близки на запад, знае как е в Германия, и в Линдон. Колкото да плюете по Кракицата, там е демокрация, и много мислят за народа си, а в България, който има връзки и днес се отзовахте в ямата дълбока и ум не ми пибира, как ще ги стигнете Европейците, като с една заплата си купуват, пералня, телевизор, ремонт, карат коли на 300 км от жилищата си и прочие. Могат, но кои журналисти, доктори, съдии и шефовете, но не и обикновен човек, а примера, който ви давам е от народа и работи общи работи, демек хамалин, нищо, че има образование, но там те казват, няма значение, кво ще работум, важно е да падат пари, а в Бг всеки от 30 години иска да работи на стол, а много, които искат българи са със средно, но търсят връзки, искали в общини за стаж, ум не ми побира, а има хора, обичат да се задоволяват младите де, пазачи. Млад, здрав, но кои смее ние да ви съветваме. Кой каквото си надроби в бг да си го сърба, поне да са добри, но злобни и като им кажеш за запада, нашите деца ходиха и не им хареса и се върнаха и днес с психически проблеми с телкови решения, на улицата се срещат и дават парите. Чипа българино. Ляга ставай честно, за да я има Бг и да живеете като западните държави, ако не, бъдете здрави и добри хора.

  Коментиран от #37

 • 24 Трифонов

  6 3 Отговор

  До коментар #8 от "дасф":

  Не, не всичко е временно! Всичко е безсмислено! Защото човекът е обречен на гибел, като биологичен вид. Ще изчезне до няколко хиляди години. Не повече от 2-3. И в рамките на няколко стотин хиляди години, от неговото съществуване няма да остане и следа на тази планета така, че ако след това възникне или се засели друг разумен биологичен вид той няма да попадне на никакви следи от съществуването ни. Човекът е агресивен, алчен и не кой знае колко разумен. В същото време е слаб, деликатен и неприспособим към по-съществени изменения на условията на живот. ВСИЧКО, ВСИЧКО Е БЕЗСМИСЛЕНО! БЕЗСМИСЛЕНО Е ДА СТАВАМЕ СУТРИН. Защото от нашето съществуване няма да остане нито следа във Вселената. Все едно, че никога не ни е имало. И ако на някого му се струва, че ни има от много време, ще му кажа пак да си помисли. Планетата земя я има от 4.5 млрд. години. Помислете сега от колко ни има нас хората на тази планета. Едно нищо е! Просто пореден биологичен вид, който се е появил, живял и изчезнал. Неизбежно е, защото сме непрогресивни.

  Коментиран от #38

 • 25 Друга тема

  4 1 Отговор
  Нeкa в Бългaрия дa бъди cъздaдeнa инcтитуция, кoятo дa ни пoмaгa дa живeeм ! Хaйдe ! Трябвa ! Cтигa cмe ce oпрaвяли caми, трябвa дa ce нaпрaви инcтитуция , кoятo дa ни oпрaви и дa живeeм щacтливo и cпoкoйнo ! Нe трябвa дa ce притecнявaмe зa бъдeщeтo cи ! Трябвa дa живeeм !
 • 26 Друга тема 2

  5 1 Отговор
  В България трябва да се създаде отделна институция, която да обръща внимание на нас - българите и да ни помага , за да живеем добре и без притеснения за бъдещето ни ! Трябва да сме силни, осигурени и щастливи в живота ! Трябва да сме добре, както никога до сега ! Трябва да сме защитени в живота ! Нашите бъдеши деца и внуци и т.н. трябва да са силни и добре в живота ! Като цяло трябва да сме добре в живота !
 • 27 Българин

  0 0 Отговор

  До коментар #14 от "Българка":

  ---2 е добра имитация на изказа на оригинала , но е нетипично кратък ---а 6 - имитация на политическите му уклони към ДБ. Но оригинала никога не споменава открито ДБ
 • 28 Всички знаят

  5 0 Отговор

  До коментар #1 от "Друга тема":

  Има ги институциите, но не вършат работа! Това са НС, правителството и съдебната система!
 • 29 Трол с грант

  8 0 Отговор

  До коментар #6 от "Българка":

  БГ се отказа от Южен поток, а Германия не от Северен поток. Какви мислиш, че ще са цените? И тук ли е тема за това, бе троле?
 • 30 аз съм Веска

  2 0 Отговор
  ПО КЪСНО И АЗ СЕ ОТВОРИХ , КАКВО ЗНАЧИ " ДЪЛБОКА ДЪРЖАВА " . ТАКА Е ПОТЪНАЛО ВСИЧКО В НЕЯ , ЧЕ КАКВОТО И ДА ИЗПЛУВА , МРЪСНО ЩЕ ДА Е .
 • 31 Песимист

  4 1 Отговор

  До коментар #8 от "дасф":

  Както е тръгнало ще си прав само за концлагерите. Само, че там ще изпращат нас, които сега се считаме за нормални, и не да отдъхваме, а за да издъхваме.
 • 32 Минувач

  1 0 Отговор
  Абсолютно вярно!
 • 33 ттт

  4 0 Отговор
  Интересно мл е. Западът все повече се зъби на Русия, напоследък и на Китай. Ако стане горещо, ЛГБТИ-тата дали ще тръгнат да воюват или ще опънат кутрето и ще кажат "ниц, бе, ние сме нежни създания".
 • 34 гост

  2 0 Отговор

  До коментар #6 от "Българка":

  Стегай багажеца и дим да те няма!
 • 35 Гост

  2 0 Отговор

  До коментар #1 от "Друга тема":

  А правителството за какво е? Стига институции! Само харчат още от парите ни. Не можем да понесем повече чиновници.
 • 36 Гост

  0 0 Отговор

  До коментар #6 от "Българка":

  Застанете в позиция за садене на пипер, че да ви прокарам моят 4лен от конвенцията покрай сладкия кокал.
 • 37 Гост

  1 0 Отговор

  До коментар #23 от "Анонимен":

  Довчера ни убеждаваше, колко трудно се живеело в Германия с една заплата, като платиш наем 500€ и сметки още толкова, днес си тръгнал наопаки да говориш.
 • 38 Русенец

  0 0 Отговор

  До коментар #24 от "Трифонов":

  Хората са на тази планета от около два милиона години. Динозаврите са я населявали цели 160 милиона години. Та, чия е планетата Земя?

 • 39 Браво

  5 0 Отговор
  Адвокат Владимир Шейтанов беше знаме в борбата срещу Истанбулската конвенция. Достоен за Президент на Р. България! Обединител срещу злото.
 • 40 Питат ли ме ,Дей зората.....

  1 0 Отговор
  Там де ЛГБД не грей по прайдове и книжки за мама1 и мама2 ,за тате1 и тате2 !!!! ПОКАЙТЕ СЕ ,АКО ИСКАТЕ ДА БЪДЕТЕ СПАСЕНИ !
 • 41 Йеронимус БОШ

  1 0 Отговор
  Гова ли са новите ЦЕННОСТИ , които ни се налагат ? Новата ТОЛЕРАНТНОСТ , която граничи с глупост ? Новата ДИСКРИМИНАЦИЯ , с обратен знак , от малцинството към мнозинството !
 • 42 ПРЕДАТЕЛИ

  0 0 Отговор
  ЕВРОДЕПУТАТИТЕ НИ ПОЛОВИНАТА СА МЕКИ КИТКИ А ДРУГАТА ПОЛОВИНА ЛИСБАРКИ !
 • 43 ПКП

  0 0 Отговор
  Нaй-cлeпитe бългaрcки eврoдeпутaти, кoитo зa 3 гoдини нe видяхa, чe бългaрcкитe ЛГБТИ привържeници, кoитo ca aбcoлютнo мaлцинcтвo cрeд тeхния нaрoд, пoлучaвaйки идeoлoгичecкa, пoлитичecкa, мoрaлнa и мaтeриaлнa пoдкрeпa, ce oпитвaт дa извивaт ръцeтe нa нaд 90 % oт бългaрcкoтo oбщecтвo, в т.ч. Кoнcтитуциoнния cъд, Прeзидeнтa, БПЦ, Мюфтийcтвoтo, Кaтoличecкoтo и Прoтecтaнтcкитe вeрoизпoвeдaния. Нe уcпяхa дa прoчeтaт Кoнcтитуциятa, Кoнвeнциятa зa зaкрилa нa дeтeтo, Рeшeниe пo кoнcт. д.№3 oт 2018г. нa КC нa РБ, Пaктa зa coциaлнитe, икoнoмичecкитe и културнитe прaвa нa грaждaнитe и зaщитaвaт ЛГБТИ идeoлoгиятa и cтoящитe зaд нeя кaпитaли. Aкo тe oбaчe ca избрaли дa cлужaт нa мaтeриaлния cи и кaриeрeн интeрec, тo тoвa нe oзнaчaвa, чe c тoвa изпълнявaт дoбрe рoлятa cи нa бългaрcки eврoдeпутaти. Нeкa дa cмeнят пocтa cи нa бългaрcки и дa гo зaмeнят c пocтa нa фрeнcки, нeмcки, итaлиaнcки и т.н. eврoдeпутaти, c прoизтичaщитe oт тoвa мaтeриaлни и прaвни пocлeдици. Нa мoятa cтрaнa нe ca ѝ нeoбхoдими зaщитници нa чуждa кaузa, нaрушитeли нa КOНCТИТУЦИЯТA и Рeшeниятa нa КC.
 • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 45 СОДОМИТ

  2 0 Отговор
  ДО СЕГА БЯХ БИСЕКСУАЛЕН А СЕГА СЪМ ПОЛИСЕКСУАЛЕН ЗАЩОТО ИМА МНОГО ПОЛОВЕ С КОИТО МОГА ДА КОНТАКТУВАМ ТОВА Е ДОБРЕ ПОНЕЖЕ МЕ РАЗНООБРАЗЯВА НО СЕ ЗАМИСЛИХ ИМА САО ТРИ ДОСТЪПНИ ОТВЕРСТИЯ ТАКА ЧЕ НАЙ МНОГО МОГА ДА СЪМ ТРИСЕКСУАЛЕН КОЕТО ОГРАНИЧАВА ПРАВАТА МИ НА ПОЛИСЕКСУАЛЕН И ИСКАМ ОБЕЩЕТЕНИЕ
 • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa или ca нaпиcaни изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.