Last news in Fakti

11 Октомври, 2021 10:00 10 077 77

Панчугов: Борисов е приключил

  • христо панчугов-
  • избори-
  • румен радев-
  • бойко борисов

Сметката, която си правят в президентството, може да се обърка, смята политологът

Панчугов: Борисов е приключил - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Пълната реабилитация на бившата управляваща партия ГЕРБ и лидера ѝ е невъзможна. Бойко Борисов е приключил политически играч. Той никога повече няма да се види в ролята да прави правителство или да бъде премиер. Въпросът за реабилитацията на ГЕРБ минава през вътрешна трансформация, през нови лица, както и през преосмислянето на практиките, които партията наложи. Това каза пред БГНЕС политологът Христо Панчугов.

„Сметката, която си правят в президентството, може да се обърка. Отиването на втори тур много сериозно може да пренареди балансите. Всички, които не виждат в Румен Радев представител на техните интереси, могат да припознаят друг кандидат“, коментира още той.

„Наблюдаваме опит да се намери антипод на Румен Радев. Заложи се на какви ли не странни решения, дотук имаме два опита в тази посока – ректорът на Софийския университет проф. Анастас Герджиков и председателят на ВКС Лозан Панов, който беше тясно свързан с битката срещу Гешев и настояваше за реформа в прокуратурата. И двамата влизат на полето на Румен Радев, особено Панов, който може да изземе ролята на жертва, в която Радев се опитва да се постави спрямо прокуратурата. Доколко успешна ще е тази стратегия? Аз имам съмнения по няколко причини. И двете кандидатури са потенциално силни, но можеха да станат истински значими, ако се бяха случили много преди началото на кампанията. Ако ние бяхме видели смислен опит да се изгради образ на тези кандидати, те да бъдат ясно позиционирани в българската политика, можеха да имат реални шансове за обединени и за разширяване на вота. Сега ефектът ще бъде по-минималистичен, но със сигурност правят изглеждащата като необратима победа на Румен Радев съмнителна. Със сигурност достигането до втори тур може да обърка много сметките“, обясни политологът за наближаващите избори „2 в 1“.

Според него едновременното провеждане на президентския вот и предсрочните парламентарни избори няма да обърка гласоподавателите.

„Със сигурност обаче ще ожесточи състезанието. Неслучайно видяхме кандидатури в последния момент от партии, които цяла година играха играта на Румен Радев и така и не се сетиха, че има президентски избори. Тези кандидатури целят да сложат лице на липсващия политически разказ и да мобилизират избирателите. Вероятно ще имат този ефект. Както при ректора на СУ проф. Анастас Герджиков, подкрепен от ГЕРБ, така и при Лозан Панов, подкрепен от ДБ. Те ще изпълнят своите функции, вероятно ще разширят малко мобилизацията и вота за тези политически формации. Големият въпрос е дали ще дадат ще дадат вдъхновение отвъд това“, смята Христо Панчугов.

„Компромати взеха да летят навсякъде. Малко вероятно е да видим спокойна кампания, смятам, че ще се радикализират настроенията и може да има мръсна битка“, прогнозира той.

Според него партиите трябва да дадат „политически разказ за промяната“, за да спечелят избирателите. „Гражданите вече не очакват да се появи едно лице, а някой да начертае ясен план за изход от тази криза“, категоричен е политологът.
За новата формация на Кирил Петков и Асен Василев, за която социолозите предричат голям успех, Панчугов заяви: „Те се наместват в един политически вакуум. Не смятам, че е възможно да направят нещо повече от това, най-вече заради стратегията, която избраха. Все повече изглежда като инженерен проект, който се опитва да намери посланието и да мобилизира онези избиратели, които в момента не намират представителство“.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 53 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не е вярно

    120 42 Отговор
    Борисов трябва да приключи в затвора

    Коментиран от #16, #20, #26, #29

  • 2 Подкрепа за Борисов

    104 45 Отговор
    Бойко в затвора
  • 3 честен ционист

    62 42 Отговор
    Приключил, приключил, ама го нема у Пандора листа като Славуца, Шиши и Сокола..?

    Коментиран от #6, #11

  • 4 14 ноември

    59 35 Отговор
    И ще приключи
  • 5 Десислава Атанасова

    87 44 Отговор
    Долу ГЕРБ
  • 6 Ще го записват

    63 27 Отговор

    До коментар #3 от "честен ционист":

    В централния

    Коментиран от #46

  • 7 Адмирации за

    77 44 Отговор
    Точния анализ, борисофф е политически труп и бъдещ затворник. Тоза ще бъде Справедливост за Българския народ.

    Коментиран от #14

  • 8 Дааа

    87 33 Отговор
    Борисов и Пеевски плащат за жалки протести в отчаян опит за спасение на модела Борисов-Доган-Пеевски-Гешев.... Докараните камиони са изхарчили хиляди левове за гориво, отделно ще трябва да платят хиляди левове за глоби.... КОЙ ще ги плати? И кой нормален човек ще работи във фирма, която не плаща 6 месеца заплати?

    Коментиран от #41

  • 9 вижда се

    66 33 Отговор
    Боко отдавна е в умряла кома !!!!!
  • 10 Ще го записват

    56 29 Отговор
    В централния
  • 11 Саса

    64 30 Отговор

    До коментар #3 от "честен ционист":

    Няма го в Пандора, защото той си трупа плячката само насигорно в шкафчета и чекмеджета.... Офшорките са много сложни за него, като бай Ганьо с дисагите....

    Коментиран от #67

  • 12 Пучо Капучо

    51 31 Отговор
    Панчугов, от твоята уста, в Неговите уши
    И един крадльо по-малко у държавата ни. Крадльо, на който занапред ще му се наложи да контактува с бай Ставри, ежедневно, години напред...И друг път Буцинката, пак да краде...
  • 13 Пич

    39 26 Отговор
    А тези , които ти плащат на тебе , политологче , нито са започнали , нито могат да започнат...
  • 14 Въпрос

    46 21 Отговор

    До коментар #7 от "Адмирации за":

    Е, как приключил пък първи в проучванията дори на Галъп? Направихте така, че и ДПС да изглеждат симпатични в сравнение с трио, майо, танйо славйо, кирилйо и т.д.
  • 15 Тапата

    48 19 Отговор
    Държавата върви към приключване, а той се захванал за Борисов. Ако той ни е проблема, да го изгорим на кладата и да приключваме с тези мъки!

    Коментиран от #24

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 НИВ

    19 36 Отговор
    АБЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ СТАДО ОВЦЕ, И Е ТВЪРДЕ ВЪЗМОЖНО ДА СИ ИЗБЕРЕМ ОТНОВО БОКО. НЕКА ДА НИ ПОМАЧКА ОЩЕ МАЛКО И ДА НИ ДОВЪРШИ. ЗАСЛУЖАВАМЕ СИ ГО.
  • 18 Стойко🇧🇬🇧🇬🇧🇬

    24 24 Отговор
    Васил Божков преди малко "удари" всички партии в България! И тези уж на "протеста" които според него са подмяна а не промяна-
    Шиши е отново кандидат-депутат от ДПС. За ДПС няма санкции нито по “Магнитски”, нито от служебното правителство.
    “Промяната” дори вече не е подмяна. Справедливият гняв на българите беше успокоен с няколко нови партии, които обслужват статуквото и собствената си алчност. Процесът на обезличаване на българската нация и превръщането на България в територия продължава. Статуквото се възстановява с пълна сила.
    Време е този процес да спре. ”Българско лято” е неудобната за всички останали политици партия. Ясно е защо. Ако искате справедливост - мястото ви е при нас.
    БъдетеЗдрави
  • 19 Банкя

    42 45 Отговор
    Бойко, връщай се по бързо, че тези измекяри ще ни довършат.

    Коментиран от #25, #27

  • 20 Хи хи

    17 20 Отговор

    До коментар #1 от "Не е вярно":

    Като гледам накъде вървят нещата, Фърчилков пред него ще върви.
  • 21 mi6osp

    25 16 Отговор
    Всъщност ГерБ и ДПС на балотаж,чрез Герджиков или Карадайъ , опитват да използват последен шанс в съюз да победят Радев. Останалите кандидатпрезидентски двойки са с никакви шансове.
  • 22 Истина е

    39 33 Отговор
    Споменаването на Борисов във всяка реч, демонизирането му, кюлчета, пачки, Костинброд и всякакви конспиративни измишльотини са висока оценка за дейността му. Страх ги е за силата и успеха му сред населението! Не можете да изчегъртате избирателите, хората не са овце!
  • 23 Тредстоун

    34 9 Отговор
    Всички партии и партийки си мечтаят за такова приключване , с 10% марш пред втория , смешник . Аман от платени разбирачи , охлюви неадекватни

    Коментиран от #28

  • 24 Пушалката

    31 22 Отговор

    До коментар #15 от "Тапата":

    Проблема не е в личността - Борисов...!А в това,което той сътвори за 12г.,докарвайки държавата до дъното- последни в ЕС...!!!

    Коментиран от #64

  • 25 хаха

    12 3 Отговор

    До коментар #19 от "Банкя":

    Извинете, това ли е клубът на носталгиците?
    - Да, обаче вече не е като едно време.
  • 26 Селянин

    29 20 Отговор

    До коментар #1 от "Не е вярно":

    От 12год борисов и герб губят а бсп все печели Да са живи и здрави Решетников и Доган че склониха борисов за радев Сега мафията и военната хунта против герб Народа вижда цените о некъдърното управление
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 ИМЕННО...!

    26 26 Отговор

    До коментар #23 от "Тредстоун":

    Защото не сме овце,затова не искаме повече Борисов и Борисовщината,окрала най-безмилостно държавата и народа ни...!
  • 29 Толупа се скри

    26 15 Отговор

    До коментар #1 от "Не е вярно":

    А защо не излезе да подкреепи Курц,на ли се прегръщахаи целуваха? А уж Курц му бе голям и веелик приятел.

    Коментиран от #31

  • 30 Митридат

    33 28 Отговор
    За мене Радев е приключил

    Коментиран от #33

  • 31 Дааа

    16 5 Отговор

    До коментар #29 от "Толупа се скри":

    То те се подкепят само като има за делба от кражбите.
  • 32 СъдЗаШайката

    26 11 Отговор
    Само когато видим Асфалт паша и Цвъки(Молитвената закуска) с парцал и кофа в ръка при Бай Ставри, само тогава ще има повод за радост.

    Коментиран от #39

  • 33 mi6osp

    19 27 Отговор

    До коментар #30 от "Митридат":

    Хич не се надявайте..С вдигнатия юмрук Радев спечели изборите. Защото никой друг не посмя да го направи.
  • 34 Fury

    22 9 Отговор
    Приключил си ти, предатели колкото щеш. Имало ги е, има ги и ще продължава да ги има. З
  • 35 Краят

    14 14 Отговор
    На всеки патологичен лъжец и крадец е жалък!

    А милиардите откраднати от държавата и народа само ще го довършат...
  • 36 ПИТАНЕ

    14 18 Отговор
    А БЕ ИСТИНА ЛИ , ЧЕ ДЕСИТО РАДЕВА ИСКА В ООН ДА БЪДЕ НАЗНАЧЕНА ! ААААААА??
  • 37 След нас потоп

    13 5 Отговор
    Ние каквото можахме откраднахме, оправяйте се.
  • 38 Вампир

    26 14 Отговор
    Алчността, наглостта и ВЛАСТТА са овредили фатално мозъка на Тулупа!!!
    Винету цели гражданска война, само и само да продължи да дипли ЕВРО МИЛИОНИТЕ в ЧЕКМЕДЖЕТО.
    Вижте и Ду Пи Се- то коло са нагли!!!
    Няма за тях Магнитски и Пандора, Пеевски трябва да лапа с Тулупа пак.

    Коментиран от #40, #56

  • 39 Въпрос

    14 12 Отговор

    До коментар #32 от "СъдЗаШайката":

    Сега като влезеш в магазина/бензиностанцията, не си ли достатъчно щастлив?
  • 40 Къде Ви е акъла

    13 15 Отговор

    До коментар #38 от "Вампир":

    Шиши с магнитски и пандора е по време, когато бяха дружки с бесепето бе, къде пак Баце намесваш.
  • 41 Само

    23 14 Отговор

    До коментар #8 от "Дааа":

    на един от тези "жалки"протести има повече хора от всичките "велики,народни въстания" и катуните, които сътвориха палачорите по време "протестите". Освен това можете само да се поучите от строителите на стачна култура. защото след тях София не прилича Кабул. И не на последно място хората си искат пари, които са си изработили, за разлика от пияните, дрогирани гамени, които идваха тогава да заработят някой лев.
  • 42 Бай ви Ставри

    13 15 Отговор
    Скоро с Бибитко ще се гаври...
    Ангажирал е двама маври...
    И един ром...Сабри...
  • 43 Ще ви кажа една тайна!

    16 16 Отговор
    Ама, само между нас! На никой нито дума!
    Анастасчо Герджиков е гей! Беше на гей парада!
    Няма на никого да казвате! Тайна! Тихо!....
  • 44 dron

    22 9 Отговор
    И к,ви пари искат "протестиращите" от МС не разбирам ?
    Това са частни фирми ,заплати се дават от собствениците ,
    а не от Комитова. И защо собствениците не се виждат на
    сбирката? Да не са офшорки ?
  • 45 666

    21 23 Отговор
    Абсолютно е прав Радев приключва с политиката. Компрометиран и некадърен този човек доказа че военните пенсионери стават само за пазачи.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Бай Цеко

    20 21 Отговор
    Може би другаря Панчугов е прав, че Бойко Борисов е приключил, но като гледам всекидневното повишение цените на стоките в магазините, аптеките, тока, газта, горива и безхаберието на управляващите, ми се иска Бойко Борисов да не беше приключвал, др.Панчугов!
  • 48 Веселин

    17 9 Отговор
    Протест на плеймейтките няма кой да им дава по 5к да пъшкат на дебелака. Протест на златарите вече няколко месеца строителите на пътища не купуват кюлчете за Боко. Протест на наркодилърите - служебното правителство им е спряло парите обещани от Герб. Протест на продавачите на гласове - заради Радев трябва да учат служителите на 4 букви - г,е,р,б. Протест на милионерите - вече държавата не им изкупува всичко на тройни цени и фалират, когато излезнат на свободния пазар.
  • 49 Росен

    21 6 Отговор
    Защо собствениците на тези фирми продължават да се крият?
    Или са на инструктаж в Банкя?

    Коментиран от #50

  • 50 Той

    6 9 Отговор

    До коментар #49 от "Росен":

    Да не излезат, че собственици са некакви червени другаре. Чегъртането трябва да е там.
  • 51 нннн

    22 12 Отговор
    Защото дори да спечели най-много гласове на парламентарния вот, нито една от останалите партии няма да влезе в преговори и евентуална коалиция за управление с ГЕРБ. Самият Борисов вече е минало и повече няма да помирише власт. Пътят му оттук нататък е като обект на разследвания, обвинения и даване на съд, за да отговаря за действията си като премиер, които трайно заковаха страната на дъното на Европа.



    Крие се отписването на Борисов като политически фактор от страна на западните партньори и особено от Вашингтон. Причината не е само в задкулисните договорки на Борисов с Кремъл и Анкара, а тоталното налагане на корупцията като стил на управление. Борисов губи и подкрепата на Брюксел по същите причини.



    ЕС и САЩ дават ясно за се разбере, че реформите в българското правосъдие са неотложни. Това означава смяна на главния прокурор Иван Гешев и нов ВСС. Пълна промяна очаква и антикорупционния гигант КПКОНПИ. Всичко това означава пълна ревизия на трите мандата на ГЕРБ. Които са крали, мамили и манипулирали – ще отговарят.



    Да залагаш на Борисов и ГЕРБ е все едно да си купиш фабрика на 8 септември.



    Бившият премиер и аверите му притежават огромен финансов ресурс, но единствената им мисъл е къде да скрият придобитите милиарди, а не да ги раздават. За да си спасят задниците, ще накиснат хора от по-ниските нива да отговарят за техните зулуми и престъпления. Спускането на водачи на листи за пореден път доказва, че на Борисов са му важни тези
  • 52 Венци

    18 9 Отговор
    Парите са раздадени предварително от Мутрата на ортаците му - собственици на частни фирми, захранвани с държавни пари. Разбира се срещу връщането на една част е Чекмеджето. Това е крещящ пример за корупция, ама Гешев спи. Защото и той е назначен от Мафията ГЕРБ-ДПС да й пази гърба.
  • 53 Край

    17 22 Отговор
    Радев е пълен провал. Като влезем в магазина цените високи, а сега ще дойдат космически сметки за тжк, после и за парно. Радев приключи, повече няма да е президент
  • 54 Анонимен

    13 1 Отговор
    И ма ли някой,който мисли със собствената си глава?Боже,дай ни сили да живеем сред тази посредственост.Пишете пишете,колкото повече гадости пишете ,толкова по-добре.По-добре ли се чувствате? Браво!!!!!!
  • 55 Стрелцов®

    7 4 Отговор
    Мненията на соросоиди и неолиберали, подплатени с пачки долари, ме интересуват, колкото ланския сняг.
  • 56 бечев

    10 7 Отговор

    До коментар #38 от "Вампир":

    Гражданска война е единственото спасение за Борисов!
  • 57 121

    1 4 Отговор
    Радев нищо не може да стори. Казаха го юристи преди 20 г, както преди 100 години. И във връзка с това очаква българина. Идвайки от войни преди 1944, българите християни бяха заселвани в турски села. Дойде др. Тодор Живков и започнаха да се изселват съшите тези хора в града и в селото истана еьин единствен българин Стою. Оплакваше се зет му. Същото иде бе хора. И българите се целят да вмязат в НС и да започнат да грабят от народната баница и да закупуват жилища на запад. А кой беден ще работи на дпсто и ще го лекуват те. Не съм националист, но имам очи и уши... Лошо за някои. Че децата им напуснаха родно огнище на 19 г ореди може би 20 г и няма да знаят род и родина, а родителите им са ден за ден на тази земя. Бб със стар материали ни орибутвате стари к, ирви
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 7669

    6 14 Отговор
    Радев е слаб президент. Но двете алтернативи - Лозан и Герберджиков са ужасяващи. Нв може и не трябва да се допускат подобни плазмодии и гейзерунгели да ни бъдат президенти.
  • 60 12345

    3 6 Отговор
    Не винете само ББ. Всички имат вина, и бкп, бсп, абв. Кой краде ще живее, а кой бе честен знаете какво го очаква, нищо хубаво. Днес, хората са вълци, нападат беззащитните, за да му вземат и последбата риза от гърба. Който и да дойде на власт, така ще върви. Лично мнение. Човек трябва да е живял много, вудял много, и бе само в един град, в едно село. Младостта няма кой да върне. А това е богатството. Какво някои като имат, а у дома им липсва топлина, обноски и с посрещането нямаме пари и само за пари се говори, вместо за любов, деца, семейство и са много стари ергени с пари и моми. Не одобрявам хора с пари цъбцари пинтии стискайки се. Един бонбон едно кафе няма да те направи беден. Но добре, че всеки се харесва. ББ не го винете. Капитан Петко войвода е оредаден на турците от българин и убит кога се е качил на къщата и развял българското знаме ни бе казано приживе от тракийци от родното му място, сегашна Гърция, тогавална Гюмюрджина. Едва ли бобчо знае за капитана.
  • 61 Хохо

    4 4 Отговор
    БОРИСОВ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ... Всичко българско е келеме, зове дпс. Който ви храни, а това е доган, работа нанай българино честен и трудолюбив. Дпс да ви преведе, що е това Келеме
  • 62 Анонимен

    5 0 Отговор
    Прависта Лозан ще бъде заменен с Турсун правист
  • 63 Някои си

    1 2 Отговор
    Лошо е че са шувенисти, а българина бе спрямо тях по тж и след 1989 толерантен. Те са отмъстителни. Кои. Нека кажат те, от дс, данс и бкп. Лошо няма. Всеки се бори за кокала, а те са мнозинство мохамеданите в Бг, какъвто е Мустафа Карадайъ. Не е турчин, казват го интелигентните турци. Дпс не е турска партия, карадайъ е помак, а доган татарски циганин. На интелигентните турци с бели престилки и не желаещи да живеят в Бг, а желаещи при внуци, деца Германия, но не могат да си продадат огромните къщи. Искат ги, но на безценица Карадайъ, защо ли. Отговор за вас. Размисли
  • 64 Тапата

    6 0 Отговор

    До коментар #24 от "Пушалката":

    От не верни твърдения се опитваш да правиш верни съждения. За ЕС си прав, преди 12г. бяхме на първо място, но смятано от зад напред.
  • 65 Никки

    7 12 Отговор
    Бойко е номер 1 другите са нищо ще го търсите .
  • 66 Анонимен

    4 3 Отговор
    Вие щото сте умни всички 32 години докарахте народа, големият процент, до просешка тояга. Първо 45,50 си вижте образованието след 1989. Живков бе лош, но имаше матури. Питайте бабите ви. А днес чалга изпълнителките ви в бг ще учат не моите, а вашите дечица. Със силикони в устни и дупета. Но все пак това е, 21 век. Примирие. И сега обратно се завръща бкп бсп, старата номенклатура на бкп. Деменции. Кукувиче гнездо. И бб полудя от вас. Кен киси. Мир на душата му/киси.
  • 67 Зайо

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "Саса":

    Напротив,даже е постъпил много умно.Той знае че винаги има предатели,и че е по-добре да си опича сам работите.
  • 68 патриот

    15 8 Отговор
    Платените критици на Бойко и Герб, изглежда изчерпаха всичките възможности на въображението си и сега, като развалени грамофонни плочи повтарят едни и същи измислени обвинения по сто пъти, с намерението да ги превърнат в истини! За постигане на това се използва до болка познатия на човечеството приьом от типа, "крадеца вика, дръжте крадеца", имащ за цел да отклони вниманието на народа от извършителя на едно от най големите национални предателства. За щастие обаче на бедните и малоимотни българи, той не се нарича Бойко! За тях, след направените два неуспешни опита за съставяне на правителство и след непрекъснато нарастващите цени на всичко, името на Бойко се превръща в име на светец.
  • 69 ПЕНКО

    4 2 Отговор
    НОВА БЪЛГАРСКА ПОЛУНАРОДНА ПЕСЕН : ... " ИСКА МИ СЕ МАМО -ИСКА МИ СЕ ЕЕ " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 70 бай Даньо

    11 6 Отговор
    Панчугов не казвай голяма дума. Ако на вълната на разочарованието от революцията на Ристьо , Слави и Мая ГЕРБ добавят 2-3 % ( какво друго!?) и станат на едни 25% са незаобиколими каквото пожелателно мислене да кънти в празните ви кратуни! При 7-8% предимство на ГЕРБ ако говорехме за нормална държава никой дори нямаше да си прави сметка за правителство без ГЕРБ ... Протестърите ще си трошите главите на още 3-4 избори и тогава Ганчо ще ви измете всички когато самия той осъзнае че няма легитимно правителство без ГЕРБ ... тоя сценарии много се проточи дори след като го гледахме един път с Орешарски , трябваше да е ясно ... Апропо "откраднатите милиарди на Бойко" намерихте ли ги?
  • 71 ха ха

    4 2 Отговор
    Панчуба... тебе да не би да те изгониха от Нов Български университет та да заработваш по телевизиите с такива интервюта?!?
  • 72 Матей

    2 5 Отговор
    А-а,стигат му на радев цели 5 години.на празна врата избива в тъч,задмина Любимец-13.Герджика и панов също са за запазване на статуквото,единствено се отличава Възраждане и достойния кандидат е К.Костадинов.Като не се състави редовно правителство,той ще назначи служебно и така сбирщината в НС ще остане с пръст в устата,а после изчегъртване на практика.
  • 73 Биби Кинг

    2 0 Отговор
    Не само на потнико ми ракавите че давчете пемберуги наклонени, ми и среднио крачол на напалйонките ми че зажвакате подир 4найсти! Внетен ли сме?
  • 74 filo

    8 4 Отговор
    Приключил, приключил, само че ГЕРБ пак е първа политическа сила.
  • 75 Минувач

    1 4 Отговор
    Б.Бойко може да "приключи" само в затвора! Леталните варианти ги изключваме...

    Коментиран от #77

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Ако казваше Сульо

    2 0 Отговор

    До коментар #75 от "Минувач":

    Може.Но реалността е друга.