Last news in Fakti

11 Октомври, 2021 13:00 4 698 33

Спецов лъже неубедително, но уверено, защото има гръб

  • явор дачков-
  • румен спецов-
  • данъчни-
  • фирми-
  • измами

И този гръб не е само на Асен

Спецов лъже неубедително, но уверено, защото има гръб - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

От пиарското интервю на Румен Спецов за бТВ разбрах следното: Той е специалист по данъчни измами, писал е закона за зърнопроизводителите, познава логиката и политиката на данъчните, както и предишния собственик на фирмата за търговия със зърно, която е купил и която се оказва с 1 млн. лева задължения, защото не се сметяло така, а иначе. После я продал на подставено лице по старата схема на измамниците, защото купувачът сам го потърсил да му я продаде за левче.

За другите обяснения не е времето сега и някой ден ще обясни. Излъчването и изказа му са на съдържател на ресторант от малък град, на когото се е разминала ревизията. Или на нападжия, който яде без пари в ресторанта на малкия град цял живот, защото е от НАП. Познава и двете страни на барикадата и това му е експертизата.

Лъже неубедително, но уверено, защото има гръб и това не е само гърба на Асен. Дисциплинирал се е във фитнесите на Дубай и е поставен начело на НАП (който е напуснал преди години), за да помогне на едни играчи да сменят други. Човек с характер и амбиция, на когото не му пука за истината, а за постигането на целта.

Тяхната, а не нашата цел. Някои от нас много пъти сме гледали този пошъл театър, за да му се връзваме. Това не означава, че предишните ми харесват, а само, че сегашните не струват. Впрочем Борисов тук е прав - по времето на Асен Василев и Спецов контрабандата отново тръгна рязко нагоре. Дали поради либерализацията на властта и контрола или по други причини няма голямо значение.

Впрочем - лъжите за заплахи и мъжественото сключване на вежди между сближените очи издават все пак ниско ниво. И от неговото интервю, както от интервютата на Кирил и Асен не остава нищо след като приключат. Нито дума, нито мисъл.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 56 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 питам

    18 9 Отговор
    Там където ровиш , дали има семки !!!

    Коментиран от #7

  • 2 Майна

    53 38 Отговор
    Голяма радост беше когато назначи РАДЕВ служебното правителство , не мога да си простя как им ВЯРВАХ... ПЪЛНА ПОДМЯНА, ТОВА СТАВА ..
  • 3 един от многото

    54 19 Отговор
    Така е Яворчо , един друг пък лъже , откакто беше кмет на София , че и до ден днешен! И не само лъже ами и крадеше като за световно , но си има гръб!
  • 4 сила

    23 23 Отговор
    БАБОЛЮБЕЦА ПАК СЕ ИЗХОДИ....сменете му памперса
  • 5 стоян

    52 29 Отговор
    Браво за статията на Явор Дачков-достоверно го е описал този измамник
  • 6 дааа

    49 23 Отговор
    явор тоя път с точно попадение.
  • 7 Семкаджия

    9 4 Отговор

    До коментар #1 от "питам":

    Има! Много са! Искаш ли да люпиш и ти?!:)
  • 8 Българка

    36 13 Отговор
    Не стана ли ясно, че няма да търпим крадци нито от ляво, нито от дясно? Спецов да бъде уволнен! Стига с такива издънки сте петнили всички, които искат промяна? Толкова ли няма почтен икономист за шеф на НАП?
  • 9 ббцовб

    28 19 Отговор
    Изборите ще покажат колко гласа за Радев изяде неговото служебно правителство. От моето семейство загуби пет, само заради приказките за сертификати на кацаров.
  • 10 0001

    14 19 Отговор
    ЯВОР ЛЪЖЕ НЕ ОБЕДИЕЛНО СРЕЩУ ШКАВЧЕ.

    Коментиран от #14

  • 11 Маке

    35 8 Отговор
    Този, как лъжеше вчера, нагло и безотговорно държание пред народа. Вече не знам за кого да гласувам. Май лотарията за зелена карта е единственото спасение. Дошъл НЯКОЙ СИ при него за да го моли да му продаде фирмата си със задължения близо 2 милиона... Алооооууу, ДАНС, прокурор, съд, директно от телевизията. И заедно с всички управляващи до сега в един отделен затвор. Надзирателите ще са доброволци от народа.

    Коментиран от #19

  • 12 Гост

    23 13 Отговор
    Тоя, по принцип, е герберастки журналист, затова не го уважавам, но тук е прав. Спецов си лъжеше много в бтвту. Дачков, напиши нещо и за лъжите, и гърба на борисоф.
  • 13 азък

    31 6 Отговор
    спецов,спецооов, ако можеше във фитнеса да се тренира главния мускул в главата....

    Коментиран от #18

  • 14 Мдаааа

    17 5 Отговор

    До коментар #10 от "0001":

    Всичко от казаното е истина.
  • 15 Сатана

    32 6 Отговор
    В една нормална държава Спецов щеше да попълва данъчните декларации на бай Ставри и колегите му.Но “Новия морал” от Дондуков 2 го направи бирник №1 в кочината.
  • 16 Врачанецо

    26 6 Отговор
    Абе, Дачков. Този Спецов..ма много лъже бе, ма много бе. Ще кажеш -по какво позна. Ами гледах му интервюто..бе тоя човек пие вОда като Дубайска камила бе, бате! Устата му пресъхваше всяка минута. Това е най-сигурния признак че човека лъже. И колко повече лъже, толкова повече вОда пие...като Дубайска камила.Така де!!!
  • 17 много повърхностно

    18 9 Отговор
    Абе, питайте ОПГ ГЕРБ-ДПС, които управляваха 12г, защо не направиха законодателни промени да се пресече тази практика с подаването на фирми. НАП последно отписа 2 милиарда лева несъбираеми вземания. Нали се сещате, че голямата част от спестените данъци са отишли по чекмеджета и банкови сметки. Питайте владко горанов и галя димитрова, бившата гeрбaва калинка на НАП, къде спаха толкова години, защо не хванаха спецов с неговите 1.5 милиона и оставащите до 2 милиарда?
  • 18 Врачанецо

    16 5 Отговор

    До коментар #13 от "азък":

    В главата мускули нема, това- първо. Второ -има лицеви мускули...Луи дьо Фюнес е владеел до съвършенство над 40 гримаси и изражения на лицето..а тоя лъжец никога няма да бъде Луи дьо Фюнес. Няма толкова акъл понеже....
  • 19 гербав трол

    11 3 Отговор

    До коментар #11 от "Маке":

    В момента на продажбата не е имала тизи задэлжения. Но не се сэмнявам че спецов е знаел на кой я продава и защо я купуват тази фирма.
  • 20 ХАРОН

    10 7 Отговор
    Абе Влади и Бойко разцепиха на порции 700 милиона на Божков суха пара тук ни занимавате с милион и малко с лихвите на вече малоимотен по документи. Къде е кеша от Божков, от КТБ и раздадените милиарди напред за нероден Петко!?
  • 21 БСП на Бунището

    17 2 Отговор
    След като завършва висше в Свищов,Румен Спецов е приет в Школата на МВР в Симеоново и е завършва със специалност - Разузнаване.Това автоматично го прави офицер от ДС....Що не четете автобиографията му????В случая имаме щатен служител на ДС начело на НАП - какви задачи изпълнява там???
  • 22 ГанюБалкански

    9 3 Отговор
    на асенчо половинката, мирише на джендъри ............
  • 23 Диамантената ръка

    10 0 Отговор
    Абе какво искате, човекът каза, че ще обясни... друг път... дълго е сега, няма време...
  • 24 ПЕНКО

    2 8 Отговор
    ГЯВОЛ ДЯТЧКОЙН С МАЛКО ПАРИЦИ ---НО СРЕЩУ СПЕЦОВ ---ВСИЧКИ ДАЛАВЕРДЖИИ ДА ДАДАТ ПАРИ НА ДЯЧКОВИСТИТЕ - СРЕЩУ УНИЩОЖАВАЩИЯТ ГИ СПЕЦОВ !!!! НО ТОЙ Е КАТО МЕН ---НЕ МУ ПУКА - НЕ ТЪРСИ МЕДИЕН ИМИДЖ - И МУ Е "ПРЕЗ ОНАЗИ РАБОТА " - ДЯЧКОВШЧИНАТА -ЖУРНАГЪЗ ТИЧЕСКА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 25 Задълженията

    2 1 Отговор
    Са на жена му. Човекът е станал жертва на съпружеска вярност. А след това е продал фирмата на загуба.

    Коментиран от #29

  • 26 нико

    5 5 Отговор
    ТАЗИ котка Спецов явно лови тлъсти мишки защото спряха кранчетата на БОКОвите гавази а бюджета се понапълни . Това е важното . Другите обвинения са за пушилка да не се видят далаверите на предишните , но ще се случи рано или късно ,когато закрилника Гешев го няма .
  • 27 пппф

    3 5 Отговор
    Яворчо отдавна премина на хранилка при Пеевски, така че не му верваме
  • 28 Дали??

    4 5 Отговор
    Дали всичко е лъжа?! Кой бега от НАП доброволно?! Станало е нещо в НАП, заради което Спеца бЕга от там... После взима фирмата, ама тия от НАП решават да го цакат и там, той обаче парира тия опити, като я прехвърля, и бЕга в Дубай. После дочаква Видовден, и се връща на бел кон, като началник на тия в НАП. Дали си им е върнАл, на които трябва, и как точно, историята мълчи. Може би и заради последното не спомена кои и как са го цакали преди време, а само го намекна. Като нищо може да се окаже един от многото свестни хора, изгонени от работа, а и от държавата, от Бойковите "калинки". Което обяснява и мотивацията му сега, както и на хората, които са го сложили на този пост.
  • 29 Мирката

    3 0 Отговор

    До коментар #25 от "Задълженията":

    ЕЕЕ, сега разбирам защо е сменил жената :)))
  • 30 шкаВа

    2 0 Отговор
    Ни ми са затварят вратити вечи :)))
  • 31 Тапата

    4 1 Отговор
    Според почтените един данъчен измамник най-добре може да се справи с даначните измамници. По тази логика, ако на всички държавни постове се поставят съответните измамници, то държавата ще цъфне.
  • 32 Ха ха ха

    1 1 Отговор
    Прав е Дачков , както винаги за тази нова смет на радев .
  • 33 Мнение

    1 0 Отговор
    От толкова много икономисти в БГ да сложиш компрометиран и то точно
    с данъчни измами е нараво кощунство /подигравка с нещо свято/. А това че упорстват да го задържат, показва какво ще правят в бъдеще.