Last news in Fakti

17 Ноември, 2021 13:37 41 582 224

Протестът успя! Борисов е презиран

  • протест-
  • продължаваме промяната-
  • герб-
  • дпс-
  • емил соколов

Бавно и трудно промяната в България се случва

Протестът успя! Борисов е презиран - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на историка Емил Соколов във Фейсбук:

По всичко личи, че правителство ще има. То ще е между ПП, БСП, ИТН и ДБ - 3 от 4-те партии са партии на промяната. Коалицията няма да е лесна, но в нея ще участват достатъчно партии и депутати, така че дори невинаги всички да са на едно мнение, стабилно управление да има.

В началото на 2020-та година на никой не му минаваше през ума, че ГЕРБ могат да изгубят 400,000 гласа и да станат втора политическа сила. Борисов изглеждаше неизбежен. Мистиката около неговия образ беше добре подплатена медийно и по всичко личеше, че народняшкият стил на Борисов окончателно е триумфирал. Борисов олицетворяваше държавата, не, той беше държавата. Нищо в държавата не се случваше без него. Като един крал-слънце, той обикаляше с джипката и се разпореждаше с живота ни. Завоят към авторитаризъм изглеждаше необратим.

Няма и две години по-късно и Борисов е презиран. Още по-лошо - той е жалък. Ако преди опонентите му се страхуваха от него, сега се подиграват на слабостта му. Борисов вече не е мъжкар, а селски шут. Той се превърна в нарицателно за изгубената мъжественост. Когато искаш да кажеш, че някой е страхливец и няма топки, го сравняваш с Борисов.

Връзките между ГЕРБ и ДПС също станаха ясни за всички. Тайната коалиция между двете партии беше осветлена и сега всяка от тях се опитва по всякакъв начин да се разграничи от другата. Общите им интереси и зависимостите им обаче правят това невъзможно. ГЕРБ и ДПС са скачени съдове, а съюзът между тях - от изгодна сделка се превърна в проклятие.

От държава, където Борисов управляваше необезпокоен, а ДПС дърпаше конците изотзад, България сега е държава, където обществото и институциите активно се противопоставят на този модел на управление. Като започнем от ДБ и минем през Изправи се!, Отровното трио, ИТН, ПП и стигнем чак до Румен Радев - всички тези разнородни политически играчи намериха начин как заедно да се опълчат на хегемонията на ГЕРБ и ДПС. Някои вероятно го правят, защото преследват користни интереси, но резултатът е факт. Борисов, Доган, Пеевски, Гешев и всички около тях бяха извадени на светло. Това не само направи взаимодействието помежду им трудно и почти невъзможно на моменти, но даде време на институциите и медиите да се окопитят и да върнат изгубеното си достойнство. България отново показа, че има гражданско общество.

Да, отидохме три пъти на избори. Два пъти не успяхме да се преборим, но на третия успяхме. Символично е, че партията, която ще обедини останалите и ще сформира правителство, се казва "Продължаваме промяната". "Продължаваме промяната" освен име на партия се оказа и най-точния начин да опишем това, което се случва в България две години след началото на протестите срещу ГЕРБ и ДПС. Бавно и трудно промяната в България се случва. Никой не е казал, че ще е лесно, но е възможно. Само преди по-малко от две години промяната изглеждаше като нещо невъзможно. Сега промяната е факт. Факт е, че заедно отвоювахме тази победа. Факт е и че ни чака още работа и не бива да се отказваме.


Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по избирателна активност.
Ние, българите.
Наистина ли не ни пука как ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от съседна страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме масово!


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 367 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 гост

    415 66 Отговор
    Оня адаша му Рашков го нарече "пропаднал политик".

    Коментиран от #178

  • 3 asd

    322 59 Отговор
    След като още диша този слабоумен троглодит, нищо не е "успяло".
  • 4 Лост

    396 58 Отговор
    Даже Борисов не посмя да се кандидатира за Президент. А сега, ако ходи в Н. Събрание може и инфаркт да получи.

    Коментиран от #142, #213

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ленин

    136 63 Отговор
    Дългата ръка на сивия кардинал Борисов се усеща и зад инсинуациите,че РСМ диктува условията за членове на правителство в България.
  • 8 Шкафбанк

    177 28 Отговор
    Затваряме временно офиса за дезинфекция!
  • 9 Протестиращ

    319 56 Отговор

    До коментар #1 от "Луков":

    Рибата още не е в тигана, гадовете още не са в затвора, но като цяло изглежда че отървахме кожата и тази държава ще я бъде!

    Коментиран от #147

  • 10 Българка

    111 392 Отговор
    Сега е време протестът да презре и президента радев и в неделя да отвее и него. Доло популиста разенедител Радев!

    Коментиран от #17, #26, #55, #113, #137, #151, #190

  • 11 Много точно казано !

    124 39 Отговор
    Много точно казано !
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Емо

    284 45 Отговор
    Борисов отвори вратите на властта за организираната престъпност.Дойде време за дезинфекция и проветряване.Ако не го направим децата си ще ги гледаме дистанционно през интернет пръснати из белия свят
  • 14 Бамбука

    191 42 Отговор
    Както е казал поета - "Стига ми тази награда да каже нявга народа" - не е мъжкар, а селски шут !
  • 15 Стефан

    240 53 Отговор
    Я да видим какво имаме сега - 4 антигерб формации и анти ДПС с 60% електорална тежест и колко депутата, май 147 - къде не сме го изчегъртали като след трети избори не може да си кажат заглавието в НС - изолирани в ъгъла. Разкарват ви се кадрите от ключовите постове- днес са изхвърлили Николов от БЕХ като мръсно коте. Рашков овладя МВР и службите, каскетя не смее да мъцне, отделно ви мачка по места по изборите. Спецов ви е подкарал гербавите фирми с ревизии и на ония им се реве, Комитова ви спря кранчето в пътните, Киро - в ДКК и монтажи, СГП се събуди и почна да дава в правилната посока - там каскетя няма такова влияние. Абе става работата с чегъртането

    Коментиран от #44, #50, #148

  • 16 УРА ДРУГАРИ

    57 151 Отговор
    ББ БЕШЕ БЛИЗЪК С ТРЪМП И БАЙДАН, СЛЕД КАТО ВСТЪПИ ВЪВ ВЛАСТ СВАЛИ БОЙКО! ХЕРО МУСТАФА СМЕНИ КУРСА И ХВАНАХА РАДЕВ ЗА ТОПКИТЕ. Я КАКЪВ НАТОВСКИ ЯСТРЕБ НА ТРИ МОРЕТА СТАНА? ПРЕЗ ДЕН Е В ПОСОЛСТВОТО НА САЩ! ПП ПП П-РАСИ СА СОРОС ПРОЕКТ. НЕ СА УЧИЛИ В МАСКВА.
  • 17 Научи се да пишеш правилно !

    139 25 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    Научи се да пишеш правилно и след това мърсувай тук !

    Коментиран от #27

  • 18 Хехехе

    65 19 Отговор

    До коментар #5 от "РАДВАЙ СЕ":

    Че те хвръкнаха нагоре в цяла Европа бе драги...?!Какво остава за последната страна в ЕС...!
  • 19 Тома

    139 38 Отговор
    Аз съм прост и вие сте прости че гласувате за мен казано от боко тиквата

    Коментиран от #43

  • 20 той протеста

    72 110 Отговор
    толкова е успял, че партията на протеста изпадна от народното събрание а другата дето и тя е уж от протеста едвам се закрепи да не изпадне.
  • 21 чичо

    66 180 Отговор
    Соколов,трайно и успешно правителство може да има само при коалиция ГЕРБ-ДПС-БСП.И не на мен,а на фактите така им харесва.Тези от ПП са същата преминаваща партия като чалгари,сценаристи,сестра галева,бабикяни,христовци,хаджиидиоти и всякакви тем подобни,толкова ли е трудно за разбиране?Никой който се е подвел по простащината на Радев,няма бъдеще.

    Коментиран от #133

  • 22 Не му стиска да подаде оставка !

    154 29 Отговор
    Не му стиска да подаде оставка! Да видим дали ще посмее да не е депутат и няма имунитет?
  • 23 На снимката ...!

    122 24 Отговор
    Един селски овчар,навиква стадото си,а до него- пуделът му с очилцата...
  • 24 Чип и Дейл

    144 36 Отговор
    Депесарските тролове веднага скочиха в защита на Мутрата!
  • 25 ЩО СЕ РАДВАШ

    69 47 Отговор
    НОВАТА ПАРТИЯ НЕ Е ФИНАНСИРАНА ОТ РЕШЕТНИКОВ, А ОТ БАЙДЪН! КАКА КУРИ ЩО БЕШЕ ВЧЕРА КАТО НАСТЪПЕНА ЖАБА? КОЙ И КАЗА ВЕЧЕ ДА СДАВА? НЯКОЙ АТ МАСКВЕ?

    Коментиран от #36, #144

  • 26 Ужас

    79 15 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    Дали си българка? Смени си ника. Не ти приляга.
  • 27 Българка

    60 127 Отговор

    До коментар #17 от "Научи се да пишеш правилно !":

    Доообре. Ето ти още. Радев е предложен от Решетников. Пламен Узунов съветника му заради който прокуратурата влезе в президентството е замесен с италианския боклук и Бобокови, Черепа финансира миналогодишния протест и вобще не сте толкова много за колкото се изкарвате, Радев и тогавашното сл. правителство подписаха договор за Грипените без удобрението на НС....

    Коментиран от #86, #138, #191

  • 28 Матей

    39 72 Отговор
    Сигурно ще успеят да скърпят някакво правителство,като Франкенщайн,не особено функционално,изпълняващо директивите на козяк.За останалото ще са пасивни,спрямо 12-годишните безобразия на боко,за корупцията,поскъпването на живота ,недостъпната здравна помощ.Фаталната им грешка ще е ако допуснат евровизация и открадване на депозита за валутния борд,последвано от хиперинфлация и повсеместни метежи и бандитизъм.

    Коментиран от #45

  • 29 Патриот

    44 125 Отговор
    Сега имаме ново Слънце в държавата - женерал Румен Решетников ( да се свети името Му, да пребъде царството Му) !
  • 30 До Тома Биков!

    121 30 Отговор
    Време е да си изпълниш старото желание...- да вкараш Борисов в затвора...!Действай бързо...,натегни се на новите господари...!

    Коментиран от #134

  • 31 Пипи Чорапчето

    96 22 Отговор
    Уффф, ама с това изкарване на светло на Бойчето и Шиши поне нивото на парламента ще се вдигне рЕзко;) - представете си ги на трибуната и двамата - Буци като пусне "словесномисловния поток" ще се налага Шиши да го прекъсва. И единствения начин да му отнеме думата ще е като го заплаши, че ако не спре да говори, пак ще го "поръча", че белким млъкне;))
  • 32 Чип и Дейл

    103 20 Отговор

    До коментар #1 от "Луков":

    Кой има по-вече мъжки хормони в герберската кандидатпрезидентска двойка?

    Коментиран от #152, #153, #154

  • 33 Човека Коза

    43 67 Отговор
    Борисов си беше презиран и преди протеста. И аз подкрепях "протеста", докато сороснята не го обязди. Сега виждаме резултатите. Честито!
  • 34 Gazoo

    112 37 Отговор
    Борисов отива в затвора за престъпленията си.
  • 35 Псевдоним

    24 71 Отговор
    Протестът не успя, защото отстрани Борисов от властта, но духът му се е вселил в новите политически звезди.
  • 36 Изобще...

    100 33 Отговор

    До коментар #25 от "ЩО СЕ РАДВАШ":

    ...не ме интересува кака Кури...!Важното е,че Борисов изглежда като настъпвана Дърта Комунистическа Жаба...😉😂😆😛😝!!!
  • 37 Абе

    90 19 Отговор
    Нещо за Фандъкова дайте.Остана някак си в страни.Па е кмет на половин България.
  • 38 Пламен

    123 30 Отговор
    Това стана благодарение на разкритията на Васил божков, никога не забравяйте този факт. Голямата грешка на Борисов е, че посегна на най богатия човек на България и той издаде четата
  • 39 Този

    43 14 Отговор
    Е изкукал …..
  • 40 ГЕРБ

    85 25 Отговор
    Оставка чекмеджане. Съсипа партията
  • 41 Сис

    47 79 Отговор
    Смешковци, презиран, ама някой друг път, а 《успеха》на протеста дори няма да се хабят да го коментирам, наистина сте смешни, че и жалки
  • 42 ЩО СЕ РАДВАШ

    41 78 Отговор
    ЛОШОТО Е ЧЕ ИДВАТ НОВИТЕ ЦЕНИ И ТОВА НЕ Е ПОВОД ЗА РАДОСТ. 7 МЕСЕЦА ВИДЯХМЕ КАКВО МОГАТ ХОРАТА НА Ф.МАКА - НИЩО! ДВАМАТА К, К СЕГА СЕ МОЛЯТ НАЛЯВО И НАДЯСНО ЗА МИНИСТРИ, ЧЕ ЩЕ ИМ ТРЯБВАТ ОКОЛО 06 БРОЙКИ 17 МИНИСТРИС ПО ТРИМА ЗАМ МИНИСТРИ!

    Коментиран от #143

  • 43 Борисов!

    61 21 Отговор

    До коментар #19 от "Тома":

    И магаре да бях предложил за президент- пак щеше да спечели...🙄😔😖🤐!
  • 44 Спите ли

    29 93 Отговор

    До коментар #15 от "Стефан":

    Много хубаво го каза - Антигерб, но знае ли някой освен анти, те всъщност за какво са? Колко каза 60%? Сложи и неговите 20 и се оказва, че Борисов е градивният камък на всичко в БГ, да 20 за него и 60 притив, но той е лепилото. Какво ще правите без него? Ето него го няма в ъгала е, а още ви е в устата! На нишо ли не ви научи историята? Репресии срещу герб лесно стават репресии срещу неудобните просто казвате, че са от герб. Спите ли?

    Коментиран от #49

  • 45 Искаш

    94 30 Отговор

    До коментар #28 от "Матей":

    да се върне крадливата тиква ли и да кани Херо Мустафата в министерския съвет, когато тя реши? А? И да продължи да краде? Няма да се върне, отива в затвора.
  • 46 луд

    43 13 Отговор
    за пенсия тъпака....Айдее на пангара...
  • 47 Гост

    35 4 Отговор
    Ентусиазъм има и винаги го има в началото,ще се брои след 10 години
  • 48 Българка

    105 28 Отговор
    Докато не се отстрани Гешев и да се разследва, докато няма правосъдна реформа, докато не се изгонят всички каскети, гнили ябълки и хищни калинки, докато не се изправят пред независим съд Борисов, Пеевски, Доган, Влади Горанов, Ковачки и стотици още грабители, докато не влязат в затвора след присъди и върнат ограбеното, никаква промяна няма!

    Коментиран от #52, #57

  • 49 Gazoo

    77 27 Отговор

    До коментар #44 от "Спите ли":

    Мутра се крие, но ще влезе в затвора за престъпленията си срещу народа.
  • 50 Някой

    39 75 Отговор

    До коментар #15 от "Стефан":

    Такива тъмно червени репресии, като рашковите, е имало само по времето на Сталин.
  • 51 ТЪП С ДРОН

    41 75 Отговор
    РАДЕВ ВОАЙОРА ИСКАЛ ДА ГЛЕДА ХЕРО МУСТАФА В БАНЯТА, АМА ГО ХВАНАЛИ И СЕГА ЛАЗИ ПРЕД ПОСОЛСТВОТО НА САЩ...
  • 52 Промяната

    44 15 Отговор

    До коментар #48 от "Българка":

    започна ...
  • 53 Сач Деницов

    98 32 Отговор
    ГЕРБ ще остане завинаги партия на суджука, на чувалите с пачки, на неизтрите талони на Националната Лотария, на фактите свързани с Алексей Петров, Дамбовците, КТБ, Цв.Цв., Фидосова, Миню, Цоню, Гиню и т.н. ВЕНСЕРЕМОС!
  • 54 Стойчо

    61 92 Отговор
    ПРЕЗИРАН ЛИ..???
    ТА ВИЕ БЪЛГАРИТЕ ТЕ ПЪРВО ЩЕ ВИДИТЕ КАКВО СЛЕДВА ЗА ВАС И БЪЛГАРИЯ ОТ СЕГА НАТАТЪК....ЩЕ ГО ТЪРСИТЕ СЪС СВЕЩ БОРИСОВ НО ЩЕ Е ДОСТА КЪСНО....
    ТАКАВА ПРОМЯНА ЩЕ ВИДИТЕ ЧЕ СВЕТ ЩЕ ВИ СЕ ЗАВИЕ....
    ЧЕСТИТО БЪЛГАРИ ПРОСТИ...

    Коментиран от #64, #141

  • 55 Историята

    43 10 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    Нещо ти куца правописа в българския език!!!

    Коментиран от #106

  • 56 ЧАПАЕВ

    47 66 Отговор
    БОЙКО ПЪЛНЕШЕ НАШИТЕ ЧЕКМЕДЖЕТА, А СЕГА МАЙ ЯКО СЕ ИЗПРАЗВАТ! НЕЩО ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА СКОЧИХА ДВОЙНО! ХРАНИ, ТОК, ПАРНО... БАВЯТ СМЕТКИТЕ, НО СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА МНОГО НАРОД ЩЕ СЕ "ЗАРАДВА"!
  • 57 Някой

    55 6 Отговор

    До коментар #48 от "Българка":

    Този списък е много по-голям и започва задължително от Костов и всички комунисти и техните наследници, ограбили най-много държавата ни!
  • 58 Чесънов

    55 20 Отговор

    До коментар #1 от "Луков":

    Друго си е мъжкаря Баце и Мата Хари, нали? Чарджи кинти и мадамите са твои, изконна българска ценност?
  • 59 Хахаха

    37 65 Отговор
    Не емиле, презиран е Радев, а скоро и изритан от президентството

    Коментиран от #61

  • 60 Хахаха

    46 57 Отговор
    Само дето Румъния има 20 пъти по-голям растеж от България. И това идва от нефелните правителства на Радев. Радвайте се, че герб са паднали. В стремежа за реванш, забравиха икономиката, хората. Тепърва ще им ядем идиотщините.

    Коментиран от #146, #167, #216

  • 61 Не вярвам

    31 18 Отговор

    До коментар #59 от "Хахаха":

    Аз лично съм убеден че ЦИК ще направят нещата. Народа е приспан и тия си правят каквото си искат.
  • 62 А бе

    34 4 Отговор
    Навъдиха се историци...Смели, категорични..чак когато дъжда отмине , пеят песни за хубавото време. Добре че Историята оценява, а не коментаторите,наели се да я подреждат според своя мироглед!
  • 63 Комунист

    30 55 Отговор
    Какъв си ти с това име!?Емил Соколов. Нито българин ,нито турчин.И си тръгнал да ръсиш мозъци. Ха,ха.Борисов е презиран само от такива плазмодии ,като теб. Ни риба ни рак.Вэзможно най противната комбинация.

    Коментиран от #70

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Jacques Yves Moineau

    34 17 Отговор

    До коментар #1 от "Луков":

    Лошото е че ДПС настъпват с пълна пара.
  • 66 Гост3

    40 17 Отговор
    Ами да Борисов вече няма власт и страхливите мишки изпълзяха с разни статийки
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 filo

    22 5 Отговор
    Поредния аватар - лъжец на сайта за фалшиви новини
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Целуващия се

    11 8 Отговор

    До коментар #63 от "Комунист":

    Цуни го! И то неколко пъти!

    Коментиран от #85

  • 71 НАСЕВДА

    42 26 Отговор

    До коментар #1 от "Луков":

    Отново простак от ГРОБ ДАВА МНЕНИЕ. ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ГРОБ СА ХДВА ВИДА ! ПРОСТИ И НЕВЕРОЯТНО КРАДЛИВИ. ТАМ НОРМАЛНИ ХОРА НЯМА. А И АУТСАЙДЕРИ В АДМИНИСТРАЦИЯТА
  • 72 2 въпроса

    43 34 Отговор
    Защо "доброто"служебно правителство на Радев тегли всеки понеделник по 500 милиона заеми като за последно???Верно ли е,че съседна Румъния през последните месеци има 20 пъти по-голям икономически показател от България???Благодаря ви предварително-

    Коментиран от #90

  • 73 Max

    23 14 Отговор
    А затвор кога!?

    Коментиран от #75

  • 74 Киро Жарта

    48 37 Отговор
    Да не допуснем мюсюлманинът Герджиков да стане БЪЛГАРСКИ президент !!!!🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
  • 75 Каскет

    16 16 Отговор

    До коментар #73 от "Max":

    Докато съм аз на този пост - НИКОГДА.
  • 76 ПЕНКО

    13 5 Отговор
    ХИСТЕРИК ВЪВ ФЕЙСБУК !?!?!? НЕЩО НОВО ???????
  • 77 filo

    40 61 Отговор
    Авторе, Бойко Борисов е най-успешния политик на България след 1989 г. и затова най-дълго е управлявал и дори след 12 г. на власт е само на 2,5 процента след ПП. Когато друг постигне това, ела ми се обади. И е в резултат от жестоката пропаганда десетките лъжи и изфабрикувании компромати, от които нито един не беше доказн, но със сигурност повлия в ннякаква степен простия народ. "Медиите" за фалшиви новини деенонощно сипеха огън и жупел, само и само да изпълнят поръчката на кукловодите си. Хайте баста.

    Коментиран от #80, #92, #135, #168

  • 78 Пешо пепелта

    36 24 Отговор
    Да живее комунизмът!Долу Борисов!ПРОМЯНА!

    Коментиран от #87

  • 79 Tito

    32 24 Отговор
    Презиран и мразен е този крадец да изгние жив.
  • 80 Христо

    41 25 Отговор

    До коментар #77 от "filo":

    Жмульо, като е така, как ще обесниш случая с "Осемте джуджета", 3 млрд. дадени на руснаците за т.н. "Балкански поток", Парите давани на свои хора от ББР (75млн. на СГ Групи...) още и още! Айде бегай да ги разправяш тези на бабите в село.

    Коментиран от #109, #221

  • 81 Тишина

    29 33 Отговор
    Зaщo "дoбрoтo"cлужeбнo прaвитeлcтвo нa Рaдeв тeгли вceки пoнeдeлник пo 500 милиoнa зaeми кaтo зa пocлeднo???Вeрнo ли e,чe cъceднa Румъния прeз пocлeднитe мeceци имa 20 пъти пo-гoлям икoнoмичecки пoкaзaтeл oт Бългaрия???Блaгoдaря ви прeдвaритeлнo.
  • 82 Чичо Гошо

    46 28 Отговор
    ГЕРБ умре.
    Бойко в затвора
  • 83 Бай Тошо

    30 19 Отговор
    КомунизЪмът пак дойде.Бойко у затворо.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Първо

    7 7 Отговор

    До коментар #70 от "Целуващия се":

    Ела да цунеш,моя .
  • 86 шшш

    14 4 Отговор

    До коментар #27 от "Българка":

    одобрение...... език мой, враг мой.......
  • 87 Промяната

    34 33 Отговор

    До коментар #78 от "Пешо пепелта":

    Вече е факт,другарю.Всички цени на стоки и услуги двойни и тройни.А заплати йок.Не си ли доволен от управлението на Мунчо!?
  • 88 Едуард Петров-Едо

    32 9 Отговор
    След като ми триеш изключително истинните коментари, как ще се измъкнем от ПЪРВОТО МЯСТО В СВЕТА ПО ДЕТСКА СМЪРТНОСТ, БЕ СТРАХЛИВЕЦО, КОЙТО ЯВНО СИ НА КАИШКА НА ТВОЯ СТОПАНИН МУТРА?! Не е грешен кода, а ти си роб на МУТРИТЕ!
  • 89 Омерзен

    47 31 Отговор
    Българи, остава още една важна крачка, за да предотвратим възможността за връщане на цялата тази корумпирана Шайка в живота ни - затова на 21 ноември всички да подкрепим Радев за Президент!

    Коментиран от #95

  • 90 Ами !!!

    26 12 Отговор

    До коментар #72 от "2 въпроса":

    Чети малко повече, слушай коментарите на РАЗЛИЧНИ представители на институциите, огледай се около себе си и ще намериш отговора на двата ти въпроса. Отдавна вече отговориха хората. Благодаря, ако се напънеш и помислиш и не се опитваш да правиш нескопосани внушения. Ами не може да се казва на черното бяло. Няма как да бъдат заблудени хората и да възприемат краденето, лъжите, изнудването, мръсотията , която е около им.

    Коментиран от #93, #122

  • 91 Дани

    33 20 Отговор
    Сега гробарите начело с диктатора тиква ще са в парламента за да са на топло за да получават големите заплати за да сэботират работата но тези стари муцуни от гробари ще им дойде видов ден тези стари мецуни не отстъпват на нови хора защото са некадърници свикнали на народна хранилка долу гроб далу продажниците вън от парламента
  • 92 Едуард Петров-Едо

    22 16 Отговор

    До коментар #77 от "filo":

    Ето още един страхливец от герб, който си е забравил името! Колко още да повтарям, че АНОНИМНИЦИ НЯМАТ МЯСТО ТУК! ,,смелчаци" ако това ви е куража, КАК ЩЕ ЗАЩИЩАВАТЕ Родината, АКО ТОВА СЕ НАЛОЖИ?!
  • 93 Иван Савов

    16 3 Отговор

    До коментар #90 от "Ами !!!":

    Пухльо,отговори на човека!Не разтягай локуми и не мънкай...
  • 94 За протокола

    44 26 Отговор
    Мдаа, усещам промяната - цените вървят неудържимо нагоре, а парите реално намаляват, държавата се нагълта с още 3.5 милиарда дълг само за няколко месеца, които и нашите деца ще плащат, по пътищата се трепят като за световно, убийствата се увеличават, тълпи от мигранти си влизат спокойно в държавата и си щъкат спокойно, вече плащаме и за комунистическия паметник на Бузлуджа, хора мрат от Ковид като мухи, а правителството на искащия преизбиране "носител на новото си бъркат в носа и търсят помощ отвън, някакви нахакани хилещи се като ненормални шмекери ни обещават рая на земята, докато уреждат свои хора.
    Да, усещам промяната.
    А за Б. Борисов не ми пука. Само ще кажа, че не знам дали е крал или не, но при него цените бяха нормални, имаше повече пари и се живееше по-спокойно, отколкото с Рашков.

    Коментиран от #104, #219

  • 95 Едуард Петров-Едо

    9 16 Отговор

    До коментар #89 от "Омерзен":

    До ОМЕРЗЕН! ПОДКРЕПЯМ ТВОЕТО ВЪЗВАНИЕ! Ще добавя: ,,...Да викнем всинца с глас голям; По всичкия коджа Балкан: Голямо, мало, ставай! Оружие захващай!" Нашите оръжия не са пушки и пищови, НО СА ДУХОВНИ И СИЛНИ ЗА СЪБАРЯНЕ НА КРЕПОСТИ! АМИН!

    Коментиран от #99

  • 96 Еди Ераносян

    26 30 Отговор
    Най-новия хит-ще ни управлява коалиция КИЧ!Комунисти+Измамници+Чалгари!!!

    Коментиран от #102

  • 97 Радева

    16 18 Отговор
    Големият проблем на България е, че няма силна дясна партия! Но и това ще стане!
  • 98 Учуден

    8 2 Отговор
    Нелепи сте
  • 99 Еди Ераносян

    19 3 Отговор

    До коментар #95 от "Едуард Петров-Едо":

    Адаш,пий си хапчетата редовно и повече разходки сред природата и спокойствие.
  • 100 Тиквето 🎃

    12 17 Отговор
    А тоя сака ли да му пратим Стъки с гавазите да му изгладат овчите ребра...?
  • 101 Чарли

    24 23 Отговор
    Никаква промяна не може да има без да се излита Фатмака.
  • 102 Недялко

    18 8 Отговор

    До коментар #96 от "Еди Ераносян":

    Ако ще крадеш лафове, поне цитирай ПИК!
  • 103 Болярин

    21 7 Отговор
    ДО ВСИЧКИ ХИЕНИ - нали не е нужно пояснението с какво се хранят... ?!! "- НИКОГА НЕ РИТАЙ ПАДНАЛ ЧОВЕК !"
    Днес потриват потни ръчички, но ... Просто, само това са възможностите на тия, които забравят "вчера" и не мислят, че има и "УТРЕ" !!!

    Коментиран от #139

  • 104 Софиянеца

    16 5 Отговор

    До коментар #94 от "За протокола":

    Точно.
  • 105 НАЙ -ВЕРОЯТНО

    11 3 Отговор

    До коментар #1 от "Луков":

    Ти да родиш втори след Борисов щото ви чака здрава I ban
  • 106 И аз да кажа

    13 1 Отговор

    До коментар #55 от "Историята":

    И на тебе- правописЪТ, учи се във втори клас! Подлог, членува се с пълен член-
    много- разбирачи тука, много претенции...
  • 107 БСП...ИЗЧЕГЪРТВАНЕ

    22 13 Отговор
    ПРОТЕСТА УСПЯ....БСП НА КОЛЕНЕ....НА НИНОВА И БИХА ШУТА, БСП МУТРЕСИТЕ ГАЛЕВИЦА И ДОНЧЕВИЦА....АУТ......БАБИКЯН, ХАДЖИКЯН, МИНЕКЯН.....АУТ....БАЦО СИ Е В БАНКЯ......
  • 108 жестоката истина

    29 17 Отговор
    Истината е една. Младите хора извършиха огромен геноцид върху по-възрастните поколения. Добре би било хората да са знаещи, можещи, образовани. За съжаление, технологиите от вчера, днес вече са морално остаряли. И не е толкова лесно, всички хора с право на глас, да са на нивото на тези технологии. Тогава какво - имаш право по Конституция да упражниш правото си на глас, но някакъв допълнителен закон, не ти дава алтернатива и то с абсолютнатната убеденост, че хиляди хора няма да могат да гласуват. Уж заради купуването на гласове. Хайде сега, покрай сухото да изгорим и суровото. Защо заради някакви нарушения, които са отстраними, лишихме хората от право на глас. Този проблем би трябвало да се обсъди от новото НС. И ако не е възможно да се променят нещата, да се заяви силно и ясно, че БЪЛГАРИЯ Е ДЪРЖАВА , В КОЯТО ХИЛЯДИ ХОРА СА ЛИШЕНИ ОТ ПРАВОТО НА ГЛАС, САМО ЗАЩОТО НЕ СА ЗАПОЗНАТИ ТАКА ДОБРЕ С НОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ. А от страх, че ще има нарушения, мнозинството реши, да се забрани достъпното за всички гласуване на хартия. Мнозинството, което имаше за водач един Тошко. Да, точно - някакъв си Тошко - арогантен, зъл, зле възпитан, със съмнителни познания във важните за хората науки.
  • 109 Луди всякакви

    30 14 Отговор

    До коментар #80 от "Христо":

    За осемте джуджета не съм компетентен- някаква семейна разправия с отзвук...За тръбата се плаща транзитна такса, а ако не я бяхме направили ние, щяха да я направят руснаците ( нямаме мощ да се противопоставим) и щяха да си нацвъкат охрана да им я пази и да стане мазало от солдати у нас, както Нефтохимът се напълни. За банката- не са раздавани пари, а кредити; и получателите ги обслужваха. Сега като ги спряха, банката се е декапитализирала с милиард и половина, но заплатите на новоназначените си вървят, въпреки че за 6 месеца е отпуснат само един кредит! Коя банка може да съществува така? Не съм фен на Боко, но такава яростна атака и компромати ми говорят за нездрави интереси. И за промени съм, но баш тия ментърджии не ми ловят окото, както и лудото бързане и настървеност. Хубавите неща стават с еволюция, не революции и с разправа.
  • 110 Добро утро

    9 24 Отговор
    Браво на Слави!!! С това той доказа че е истински българин и че винаги е бил на страната на българския народ.
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Пак съм аз

    11 7 Отговор
    Някой си историк, уж, пък си помислил и че за анализатор става (емил соколоФ ... ?!!) няяяяякой си !!! Решил да лапа лъжица, която не е за неговата уста ! Но мечтите са безплатни, нещастна махленска клюкарка - уж историк и по-уж анализатор - смешник !!!

    Коментиран от #119

  • 113 Драйфус

    9 1 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    Няма как да стане!!
  • 114 Киркор

    16 6 Отговор
    Защо момчето с къдриците е толкова унило?И усмивката му една,крива,никаква,самочувствието и то!
  • 115 Реалист

    24 12 Отговор
    Прокопиева медия, презрени сте вие и червената олигархия, която ви плаща! Правителство и да има, ще е макс до напролет! Ще е Радева гладна зима и гладни протести през пролетта. Поредното управление на Фатмака и комунистите ще е нова национална катастрофа, както винаги е било! Но народът е оскотял...нека си носи кръста!
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Мислещ

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Луков":

    ЛУКОВ е предател
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 93 ПЛЮС

    7 1 Отговор

    До коментар #90 от "Ами !!!":

    ОТГОВОРИ НА ЧОВЕКА БЕ ПИНГВИНАДЖИЯ
  • 123 Аз промянатА

    20 22 Отговор
    Е ГОЛЕМИ ЛЪЖИ ГОЛЯМА ОМРАЗА ГОЛЯМО РАЗДЕЛЕНИЕ САМОВЛЮБЕНИЯГ ДИКТАТОР РАДЕВ И НЕГОВИТЕ СЛУЖЕБНИ ПРЕВРАТАДЖИИ ВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ 80 ГОД НАЗАД КОМУВИЗМЪТ СЕ ЗАВЪРНА С ПЪЛНА СИЛА БЪЛГАРИЯ СЕГА Е ТОТАЛНО СРИНАТА ОТ ВСЯКАКВИ КРИЗИ ЗАЩОТО ДИКТАТОРЪТ РАДЕВ И ДС СЪВЕТНИЦИТЕ МУ ОВЛАДЯХА НАСИЛСТВЕНО БЪЛГАРИЯ ВЛАСТТА Е В РЪЦЕТЕ САМО НА РАДЕВ ИМПИЙЧМЪНТ МУТРИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ВЪН БЪЛГАРИЯ Е ДЕМОКРАЦИЯ
  • 124 ВЕРНО ЛИ

    18 17 Отговор
    ПРАВИХТЕ КОМПРОМАТИ ЛЪГАХТЕ НАГЛО НАРУШАВАХЕ ЗАКОНА И СЕ ХИЛЕХТЕ ТЪПО ДОКАРАХТЕ ГО ДО ЛИЦЕВИ ОПОРИ И БОРИСОВ ПАК Е ФАКТОР АМИ Я ПРОБВАЙТЕ ДА ХОДИТЕ НА РЪЦЕ

    Коментиран от #127

  • 125 До Радевите Мразещи България

    13 18 Отговор

    До коментар #12 от "Мвр и ДАНС ги е страх":

    А СЕГА 12 КЛОЗЕТА КОГО ПРЕСЛЕДВА РЕПРЕСИРА ЗАПЛАШВА АРЕСТУВА В ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ 12 КЛОЗЕТА АРЕСТУВА ЗАПЛАШВА С БАРЕТИ МИРНИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ КОМУНИЗМЪТ СЕ ЗАВЪРНА МУТРИ ВЪРВЕГЕ СИ БЪЛГАРИЯ Е НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ
  • 126 Наблюдател

    22 11 Отговор
    Докато Б.Борисов не е в затвора в комбина с ДПС ще правят всичко възможно да рушат всеки опит за промяна! Да не се забравя , зад него стои Главния каскет и огромна част корумпирани съдии в комплект с цялата организирана престъпност! А въпросните работят в синхрон за разлика от т.н. "Партии на протеста" !
  • 127 АМИ ВЕРНО

    14 10 Отговор

    До коментар #124 от "ВЕРНО ЛИ":

    МАНОЛОВА Е В КАНАЛА СЛАВИТО Е НА РЪБА БСП НЕ ЗНАЕ НА КОЙ СВЯТ Е НО ПРОТЕСТЪТ УСПЯ АМА ВИ ТРЯБВА НАЙ ПРОТЕСТЪРСКАТА ПАРТИЯ БСП ИНАЧЕ ПАК СТЕ ВЪНКА /ТИ ЧЕТЕШ ЛИ ТОВА КОЕТО ПИШЕШ ИЛИ ТЕ ДОСРАМЯВА
  • 128 Шизофреник

    15 8 Отговор
    Ние не го презираме. Чакаме го с нетърпение. Поздрави от 4-ти километър!
  • 129 Шизофреник

    15 8 Отговор
    Той ще си дойде при нас да не го обижда бай Ставри
  • 130 Шизофреник

    4 9 Отговор
    Споко народе български! като си пия хапчетата редовно ги виждам нещата.

    Коментиран от #222

  • 131 СЪВСЕМ ВЯРНО

    19 14 Отговор
    ПРОТЕСТЪТ УСПЯ БРАВО АМИ ЩО ДПС ГЕРБ И БСП ИМАТ МНОЗИНСТВО /БОРИСОВ Е ПРЕЗИРАН БРАВО /АМИ ЩО МАНОЛОВА Е АУТ А ДБ ПАРТИЯТА ЗАПОЧНАЛА ПРОТЕСТИТЕ Е НА РЪБА/ И БАЛЪЦИТЕ СТИГНАХА ДО ТАМ ДА НАПРАВЯТ МИНИСТЪРПРЕДСЕДАТЕЛ ДОКАЗАН ПОВТАРЯМ ДОКАЗАН ПРЕСТЪПНИК А СЕГА ГЛАСЯТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НЕБЛАГОДАРЕН ФИГУРАНТ ПОСЛУШКО НА ОЛИГАРСИТЕ
  • 132 Смешници

    19 17 Отговор
    Не, не е мразен Борисов. Младите тарикати просто си намериха добра работа, мразейки и чегъргайки. За нищоправене, уволняване по зададен сигнал, ще си тъпчат джобовете с пари, а наивниците, които ги избраха, ще са още по-бедни. На запада им изнася, защото ще пуснат македонците, българомпазци, в ЕС.
  • 133 СИРИОЗНУ?!

    14 11 Отговор

    До коментар #21 от "чичо":

    А НЕЩО ЗА КОЙТО СЕ Е ПОДВЕЛ ПО "УМЩИНАТА" НА ПРЕСТЪПНИКА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ?!?!! КАЖИ-РЕЧИ БУЛЬО ПЕНО!

    Коментиран от #182, #183, #184, #214

  • 134 Биков съм!

    17 7 Отговор

    До коментар #30 от "До Тома Биков!":

    "НИ МОГА! БОЙКУ МА Е НАТЕГЛИЛ ЯКАТА! АЗ СЪМ МАТА ХАРИ! АЗ!"
  • 135 НИКОГА БОРИСОВ НЕ Е

    20 15 Отговор

    До коментар #77 от "filo":

    БИЛ ПОЛИТИК! БОРИСОВ Е МУТРА И ПЛАШЕШЕ И РЕКЕТИРАШЕ И КРАДЕШЕ! И УБИВАШЕ! НОО Е СЕЛЯНДУР ПРОСТ И ХИТРЕЦ НА ДРЕБНО! НАВЕЖДАШЕ СЕ НА МЕРКЕЛАНА, НА ЕС, НА ИШИАСА, НА ТУСК! НА В С Е К ! И НАЙ МНОГО, И ВИНАГИ НА ЧЕТИРИ КРАКА ПРЕД Ердоган!!!!!! ТА КАТО ГОВОРИШ ЗА УСПЕХА МУ .. ДА УСПЯ ДА ОТКРАДНЕ НАД ПЕТ МИЛИАРДА ЛИЧНО ЗА СЕБЕ СИ, НО БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИНА СА В ПОЗИЦИИ, В КОИТО НЕ СА БИЛИ И ДО 1945 г, по време на ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА!!!
  • 136 ComfortablyNumb

    24 4 Отговор
    Мда , Борисов е презиран с цената на България. С ръст от 8% на БВП за 3-то тримесечие Румъния е на първо място в ЕС , какво друго за развиваща се държава която се възстановява от криза УСПЕШНО, докато опиянената от успеха на революцията България е последна с 0,4%... Да не стане да се чудим след 10 години как Румъния настигнала Италия и Испания ( румънците вече имат по големи заплати от гърците...) , а България се бори за последното място с Албания и РСМ !? И тогава дали ще клекнем на мнението че материала е виновен не Бойко!? Не вярвам.
  • 137 Валерия

    16 8 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    българке, може някой път и да дорастеш до там, да те напиша с главна буква, но не и преди да научиш български език. Кадърна да оплюва Президента, ама не и да научи, че се пише "долУ"!
  • 138 Валерия

    10 5 Отговор

    До коментар #27 от "Българка":

    Ей, ама не разбра, че ти лъщи простотията и продължаваш щедро да я ръсиш!
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 ЛУКИАНОВ

    19 9 Отговор
    БАЦЕ ТИ МАЙ НЕ УДЕВАШ ,ЧЕ ВЕЧЕ НЕ ПЕЕШ У ХОРА БЕГАЙ СИ ДОСЛУЖИ У ПОЖАРНАТА ТАМ Е ЗА ТЕБЕ ЗДРАВЕЙ НАРЯД И ПРЕЗ ДЕН НАРЯД

    Коментиран от #177

  • 141 Валерия

    8 3 Отговор

    До коментар #54 от "Стойчо":

    А ти от кои си - от еничарите или от башибозука?
  • 142 Закс

    18 8 Отговор

    До коментар #4 от "Лост":

    Тиквун е над народното събрание ! Той отдавна не ходи там, затова пък има фейс !
  • 143 Нона

    16 6 Отговор

    До коментар #42 от "ЩО СЕ РАДВАШ":

    Цените са си цени.В цяла Европа цените скачат и причината за това е ПАНДЕМИЯТА!Ако обаче новото правителство успее да спре кражбите,това ще даде възможност да се увеличат заплати и пенсии.Това му трябва на народа ни-увеличение на доходите.Не се ли справят с това ние сме обречени!
  • 144 Кокорчо

    8 3 Отговор

    До коментар #25 от "ЩО СЕ РАДВАШ":

    Народа и каза не москва
  • 145 Квадратен кръг

    19 9 Отговор
    Борисов е изринат от властта. Началото е дадено. Сега остава обаче още доста работа. Той е хитър и коварен тип и чака зад ъгъла в готовност да се върне. Внимавайте ! БАЙ ГАНьО не е НАЦИОНАЛЕН ИДЕАЛ !
  • 146 Очевидец

    19 11 Отговор

    До коментар #60 от "Хахаха":

    Има Румъния такъв растеж,защото не е имала такива нагли и брутални крадци,като тиквата и приближени!Имаше и Ковеши-главен прокурор, който тикна в затвора кметове,министри и т.н.,а ние нямаме такъв обвинител!

    Коментиран от #159

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Самър

    15 10 Отговор

    До коментар #15 от "Стефан":

    ГЕРБ е като ФЕНИКС

    Коментиран от #180

  • 149 Ани

    14 17 Отговор
    Много обича тъпото селянче да критикува. А да видим как ще оцелее при галопиращите цени. Ще коленичи и моли Борисов да се върне.
  • 150 cpv

    10 18 Отговор
    Защо при Борисов цели 12 годни не се вдигна нито ток.газ,продукти,а сега идвайки левите, цените скочиха до небето!Соколов,ако това което пишеш се оказва пълна лъжа и това значи,че не си никакъв историк!
  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Б.Г.

    9 2 Отговор
    Добре, че сме най-слабо развитата страна в Европа, че да ме привличаме много мигранти. Всяко зло за добро....
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Валери

    8 3 Отговор
    Факти да ви го фактурирам в устата дебили нещастни дето триете коментари .
  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 ComfortablyNumb

    8 6 Отговор

    До коментар #146 от "Очевидец":

    Ало става дума за ръст от 8% на румънската икономика и 0,4% на българската САМО за 3-то тримесечие на тая година, това е стабилно в царството на радевите калинки който обикаляха в несвяст един полупотънал кораб и се чудеха как да изкарат Бойко виновен и за него ... за първото и второто тримесечие нещата вървяха по инерция умерено добре и изглеждаше че ще свършим годината с малко над 4% . АЛО!
  • 160 ганев

    4 5 Отговор
    НЕ обръщаите внимание ЗА УТОЧНЕНИЕ емилчо е нашият квартален КЛОШАР а не е историк АЗ го учех да има хабер от ТЕЛЕФОН пък тои писал ГЛУПОСТИ ИЗВИНЕТЕ ГО ТОИ Е БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ РОДЕН Е В 90 В ЗОРАТА НА КАПИТАЛИЗМА ЗАТОВА Е ТАКЪВ повече няма да му дам телефон
  • 161 Адвокат

    1 2 Отговор
    Добре казано
  • 162 миризлив пръч

    9 4 Отговор
    Едни съсипват България,народа им се радва.Всичко поскъпна,народа се радва.Явно сте много богати.
  • 163 лелеле

    13 7 Отговор
    Знам, че получих с 43 процента по-висока сметка за парно от миналата година - ако това е промяна, върнете Бойко, че зимата ще умрем от глад с тия
  • 164 Брей, че лэжите

    4 6 Отговор
    А, бе той спечели половината гласове - вие говорите глупости. Презирани са ДБ, наредиха се на опашката.
  • 165 И все пак

    4 6 Отговор
    Всичко стана защото самовлюбената тиква предложи Цецка за президент.
  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 Ама

    6 1 Отговор

    До коментар #60 от "Хахаха":

    Румъния все пак не са със служебно, а с редовно правителство
  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Дедовия

    10 2 Отговор
    Факти,големи сте майтапчии бе: "БСП патия на промяната"! Как ли не бях се сетил досега!
  • 174 КУХАРИ

    8 5 Отговор
    ДО ЖИВОТ БОРИСОВ ЩЕ ВИ ОБСЕБВА БОЛНИТЕ МОЗЪЦИ И ТОВА Е НЕГОВА ЗАСЛУА...РАЗБИ ВИ ОТ ВСЯКЪДЕ ,НАПРАВИ ВИ ПСИХОПАТИ В ПЪЛНИЯ СМИСЪЛ НА ДУМАТА,САМИ ДА СИ ГОВОРИТЕ......ДРЕБНИ ЧОВЕЧЕТА,ДЖУДЖЕТА..БОРИСОВ ЛИ ТИ Е БОЛКАТА?????..АКО СИ МАЛКО В РЕД,А НЕ ОБСЕБЕН МОЗЪК,ЩЕ РАЗБЕРЕШ ЧЕ ИМА МНОГО ВАЖНИ И НАБОЕЛИ ПРОБЛЕМИ КЪМ КОИТО ДА СЕ НАСОЧИШ ???НО ОТ КАКВО МОЖЕ ДА РАЗБИРА ЕДИН ИЗКУФЯЛ "ИСТОРИК"

    Коментиран от #195

  • 175 Ухаааа

    3 4 Отговор
    Кой ,кой е ,в Уикипедия . Описали са го сикаджията и сие.
  • 176 Роко

    11 3 Отговор
    Протеста успя. Ура другаре. Цената на тока за фирми вече е 48 стотинки (за гражданите от 1 януари), бензина 2.47 лева цените на всичко растат с часове. На изборите гласуват под 40% и спечелилата партия се радва на подкрепата на цели 10% от имащите право на глас. БСП партията довела страната до хипер инфлация отново ще бъде навласт. Ура, ура, ура.
  • 177 Роко

    5 0 Отговор

    До коментар #140 от "ЛУКИАНОВ":

    Приятелю нещо против пожарникарите ли имаш?
  • 178 Шердан Българов

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    ПРОПАДНАЛ АЛКОХОЛИК НАРИЧА ОПОНЕНТА СИ ПРОПАДНАЛ ПОЛИТНИК!
  • 179 Sofia

    2 1 Отговор
    Хаха казал някой си роден в Дупница . Даже историк станал хахах набор 9-нещо си
  • 180 Жаба Кикерица

    3 2 Отговор

    До коментар #148 от "Самър":

    ГЕРБ не са като ФЕНИКС. Фениксът е изгорял , а ГЕРБ никой не ги е палил / засега поне / !
  • 181 Сашо

    4 8 Отговор
    Докато е жив Бойко и тия около него проблемите ни няма да свършат. Прекалено много пари са откраднали и на много хора са плащали.

    Коментиран от #188

  • 182 чичо

    0 1 Отговор

    До коментар #133 от "СИРИОЗНУ?!":

    В следващия пост ще те дам отговор само с факти,но ще го изтрият.
  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 CR2407

    5 10 Отговор
    Борисов трябва да бъде осъден и да си влезе в затвора за дълго.

    Коментиран от #189

  • 186 Кочан

    5 0 Отговор
    Смесването на желаното с действителността води до разочарования.
  • 187 До Борисов

    9 3 Отговор
    ГЕРБ да не се правят на ударени с мокър парцал, ами да заемат ясна позиция за случващото се в страната. Хората, които ги подкрепиха, искат да чуят, че:
    1. Не признават тези очевадно манипулирани, фалшифицирани и изпълнени с репресии избори.
    2. Че зад сладникавите приказки на ПППП не стои реално нищо. По всички класации за тази година сме се сринали с по 5-10 места. Десет пъти по-бедни от миналата година, с 2-3 пъти по-високи цени.
    3. Че няма да признаят никакви споразумения с Македония в разрез на националния интерес
    4. Че няма да приемат джендърски закони, мигранти, терор над ученици и учители с тези ваксини и прочие.
    5. Че излизат на площадите, за да защитят правата на хората на свобода, демокрация, свободно изразяване на мнение, честен и добре платен труд.
    Ако не направят това, всичките им членове и симпатизанти ще считат, че американското посолство не само ги е свалило от власт, ами им е отредило ролята на ибрикчии на новата власт – леко намусени, но все пак ибрикчии.
    След което всички членове и симпатизанти да си правят нова партия с нов лидер.

    Коментиран от #192, #193

  • 188 Саше

    3 0 Отговор

    До коментар #181 от "Сашо":

    Същата шм@тк@ ще си ,ако ще и Господ да управлява.
  • 189 Комунист

    2 5 Отговор

    До коментар #185 от "CR2407":

    Мечтая си.Все пак мечтите са безплатни. Но ти никога няма да станеш по умен.Дори и при управлението на Мунчо.
  • 190 Още малко ви остана

    5 5 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    Глупака герберски пак квичи
  • 191 Още малко ви остана

    5 4 Отговор

    До коментар #27 от "Българка":

    ГлупакаГерберски пак квичи
  • 192 Ох Божкеее...

    3 5 Отговор

    До коментар #187 от "До Борисов":

    Борисов изцяло се е заел с оцеляването си,а ти искаш от него отговори на сложни въпроси...
  • 193 Дудуците на бойчокрадеца

    3 6 Отговор

    До коментар #187 от "До Борисов":

    Смешен, много смешен плач, за кожата на една обикновена крадлива мутра
  • 194 ВЕРНО ЛИ

    4 3 Отговор
    УФФ АМАН ОТ ПРАЗНОДУМЦИ ФЕНОВЕТЕ НА ПИНГВИНА ВЕЧЕ ГЛАСУВАХА ЗА НЕГО А В НЕДЕЛЯ ЩЕ ГЛАСУВАТ НОРМАЛНИТЕ ХОРА И ПИНГВИНА СИ ТРЪГВА ПРОСТО Е
  • 195 Правец

    1 6 Отговор

    До коментар #174 от "КУХАРИ":

    Той е за затвора и хората около него. Бати тии боико Борисов.
  • 196 5254

    1 4 Отговор
    Горе-долу това ще пише в учебниците по историята за Борисов след 10-20 години.
  • 197 ГЕШОКРАД

    2 7 Отговор
    Cпoрeд дaннитe, прeдocтaвeни oт cлужeбнoтo прaвитeлcтвo, Ивaн Гeшeв ce e нaнecъл в рeзидeнциятa нa 29 юни 2020 г. Нeпocрeдcтвeнo прeди тoвa в Дoм 5 ca нaпрaвeни мaщaбни рeмoнти. Oбщaтa им cтoйнocт e 333 860 лeвa пoкaзвaт пoлучeнитe oт Cвoбoднa Eврoпa дoкумeнти. Зa пoдoбнa cумa мoжe дa ce купи гoлям aпaртaмeнт в цeнтърa нa Coфия.
  • 198 Alex

    8 2 Отговор
    От къде се пръкна,бе,господинчо историк?И с какво ти е влиял на животеца ти,лично на тебе?!Сега,вместо "народняшкия" стил на батБойко,ще се задоволяваш с мъглявите обяснения на ухиления лъжец "харвардец" и плагията Кокорчо и от сега нататък ще се наричаш македонец!България няма вече история според тези двамата,а и има да чакаш да се върнат младите лумпени в Българияи да ни поведат светли бъднини,т.е.най-много до някое чалга-кафе...Е,може и да си щастлив като се возиш на въображаем електромобил,родил се в акъла на великия мошеник,но уместно забравен,че ще се прави.Иначе...ще си ползваш магистралите,направени от омразния ти бивш премиер!
  • 199 Ахил

    5 1 Отговор
    Добре е написано. Но са само и единствено думи. Ако и тази промяна се превърне в преход,и продължи 30 години....жална ни е майка.
  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 Факт

    1 8 Отговор
    Фигурантът със зелените чорапи изпържи яко Буци на сух тиган!
  • 202 нещастници

    2 1 Отговор
    вижте физиономията на къдравата сю ,пр..такован и изхвърлен на боклука
  • 203 Тредстоун

    9 0 Отговор
    Тъй , тъй .. , от друга гледна точка пък се забелязва как протеста залязва бързо , бързо след като вече не се финансира така обилно..., заминаха си глупаците , инсектицида , декоративна България и тя се отече , чалгата стана една шепа хора , червените маймуни едвам се записаха ... , а да за ГЕРБ , ми втори са с 2% след чоко и боко , не знам какво се разбира под "успял протест" , слагайте го в кавички поне , за да е по достоверно ...
  • 204 КОМЕНТАР

    8 2 Отговор
    НЕ Е ВЯРНО ФАШИСТИ С ИЗМАМА СЛОЖИХТЕ ПП КАТО ПАРТИЯ ПЪРВЕНЕЦ ЛЪЖЕТЕ БЕЗСРАМНО ТОВА МОЖЕТЕ НАЙ ДОБРЕ! САМО №15 ЩЕ НИ ДАДЕ НАДЕЖДА!!!
  • 205 Ямбол

    9 0 Отговор
    Протестът успя, хората са овци и лесно се стрижат. Скоро ще им бъдат празни хладилниците.
  • 206 Реалист

    6 1 Отговор
    Прокопиева медия, ако целта на протеста е била да има гладна Радева зима, то са успели...ще имаме!
  • 207 Майка Зайка

    1 0 Отговор
    ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА И В ЗАСЛУЖЕН ОТДИХ.
  • 208 Пешо

    2 3 Отговор
    Борисов вече не е мъжкар, а селски шут. Грешиш според мен, ТОЙ ВИНАГИ Е БИЛ ШУТ, но с власт, а мисирките властта ги омайва и стават на подлоги, едно време даже неукия Тодор Живков го бяха научили на дипломатически протокол и той го спазваше, КОЙ друг ако не селския шут така ще прегръща един посланик при това жена мюсюлманка, но тя му сипа в паничката да яде.
  • 209 вълчан

    2 2 Отговор
    айде толуп при бай ставри
  • 210 А дано

    3 2 Отговор
    Протестът ще е успял единствено и само ако Фигуранта Радев също бъде свален от власт. В противен случай статуквото ще продължи, но с други лица.
    В неделя избираме между интелекта, разумността и обединяващата фигура или злобна мутра зад която се прикриват ордите на по-старото статукво, което е изгладняло и носещо ни нищо друго освен разделение, партизански борби и реваншизъм.
    Имаме истински шанс за промяна към по-добро, но Радев и шайката около него трябва да паднат от власт.
  • 211 Магелан

    0 1 Отговор
    Тоз кочкафалия няма ли най после да слезе от черешата и да заживее в реялния свят?Това че няма безплатен обяд е ясно,но голямата капацуна трябва да си плати 10гд.обяд по цени на различни от нормалните?
  • 212 Магелан

    0 2 Отговор
    Тоз кочкафалия няма ли най после да слезе от черешата и да заживее в реялния свят?Това че няма безплатен обяд е ясно,но голямата капацуна трябва да си плати 10гд.обяд по цени на различни от нормалните?
  • 213 Един

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Лост":

    Щом Борисов отказва да е депутат това означава, че не му е нужен имунитет и противниците му няма да имат много поводи да го плюят за всички грешки на всички!
  • 214 чичо

    0 0 Отговор

    До коментар #133 от "СИРИОЗНУ?!":

    Ето и 184 изтриха.Как да ти отговоря като трият фактите.
  • 215 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 216 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 217 Хаха

    3 1 Отговор
    Явно ГЕРБерастите не разбраха че кризата е световна и тука независимо дали е техния галактически вожд Борисов или не цените ще скачат. Тъпите келеши не можеш да им налееш мозък това е ..
  • 218 Апокалипсиса

    0 0 Отговор
    До коментар 48 : браво , точно така е ... а това означава , че тази нашенска утопия , наречена " промяна", ще си остане завинаги един красив , но безкрайно далечен , недостижим Мираж .
  • 219 Симеон

    2 1 Отговор

    До коментар #94 от "За протокола":

    Общо взето 94 го е казал добре!
    ....
    Аз смятам че самият Борисов не е откраднал и един геврек. Компроматите срещу него са ясни за интелигентните хора!
    ....Но много други около Борисов са намазали и то...добре!
  • 220 Опссс

    0 0 Отговор
    От кого , от Божков , Бобоковците , Баневците и т.н. ? А , и мунчо .
  • 221 Тончо

    1 0 Отговор

    До коментар #80 от "Христо":

    Като си толкова отворен, можеш ли ни обясни, колко пари остави тиквун, в хазната+близо три милиарда заем, къде са парите, говорим за около девет месеца служебно правителство, май тия са по големи айдуци от тиквун
  • 222 Тончо

    0 0 Отговор

    До коментар #130 от "Шизофреник":

    Утре като си изпиеш хапчето се наведи, погледни между ходовата си част, може да види, МЪЖ С ЧЕТИРИ КАМБАНИ, вече можеш да спреш хапчетата
  • 223 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 224 Анонимен

    0 0 Отговор
    Добре че има останали от старите наши добри хора. Нещо дребно, но не е за подценене. Хвръкнала решетката нова на прозореца и старата жена отишла и я взела, но жалко отиваме си и идват не българи