Last news in Fakti

18 Ноември, 2021 13:35 19 400 136

Отец Дионисий за ФАКТИ: Герджиков трябва да отговори какво правим с мафията, която съвсем видимо го подкрепя

  • отец дионисий-
  • агора българия-
  • митинг-
  • шествие-
  • президентски избори-
  • анастас герджиков-
  • избори-
  • турция-
  • намеса

"Тази вечер бихме искали да зададем на кандидат-президента Анастас Герджиков въпроса как приема подкрепата на членове и симпатизанти на ДПС и същото време - и подкрепата на една партия, която има за лидер човек, участвал във Възродителния процес. Имам предвид Бойко Методиев Борисов", посочи той

Отец Дионисий за ФАКТИ: Герджиков трябва да отговори какво правим с мафията, която съвсем видимо го подкрепя - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Митинг-шествие организира тази вечер “Агора България”.

Шествието, което ще започне да се събира около фонтана пред Президентството в 17:00 часа днес, ще тръгне оттам, ще мине през Турското посолство и ще стигне до сградата на Българската национална телевизия, където в 20:00 часа днес ще започне дебат между Румен Радев и Анастас Герджиков.

Относно шествието и причините за него, от ФАКТИ разговаряхме с отец Дионисий от “Агора България”.

Разговорът започна от агитацията, която ДПС провежда в подкрепа на кандидат-президентската двойка Атанас Герджиков и Невяна Митева, включително в Турция, включително на турски език. “Това е изключително тревожно и е една от основните причини за митинга. Наблюдавахме същия този процес и миналата неделя, когато се проведоха извънредни парламентарни избори, но и първият тур на президентските избори - една изключителна активност на водещите фигури от българските изселнически организации в Турция, но и от хора, свързани в бизнес отношения с България и конкретно със сериозното икономическо присъствие на Турция в нашата държава. Нямам никаква представа докога нашите служби ще позволяват турските служби тук да имат такова влияние, каквото имат само в собствената си страна. Това е нещо, което заплашва сигурността дори на Европейския съюз и е крайно необходимо да се вземат едни по-строги мерки”, коментира отец Дионисий.

“Не зная защо Министерството на външните работи мълчи, не зная защо новият ни посланик в Анкара мълчи, защо консулите в Истанбул и в Одрин не взимат отношение. Това, което наблюдавахме в големите телевизии от град Чорлу на 14 ноември, е нещо, което не е наблюдавано в Чорлу никога досега по време на избори. Това не е Бурса. Познавам изборния процес там в последните няколко десетилетия. За първи път се случва такъв процес и за първи път той е толкова демонстративно извършван от всички. Повтарям - от всички до една формации в Република Турция. Това е нещо, което би трябвало да събуди службите ни за сигурност”, каза още той.

“Тази вечер бихме искали да зададем на кандидат-президента Анастас Герджиков въпроса как приема подкрепата на членове и симпатизанти на ДПС и в същото време - и подкрепата на една партия, която има за лидер човек, участвал във Възродителния процес. Имам предвид Бойко Методиев Борисов. Така ли ще прави обединението той - между палачи и жертви? Ще ги свърза, без значение какво означава това за отношенията между две държави? Президентът Ердоган иска да си отмъсти заради това, че някогашният му проект ДОСТ не беше реализиран. ДПС тогава имаше съвсем друга роля. Винаги, когато Русия и Турция са в едни по-близки отношения, това е твърде тревожно за нас”, категоричен беше той.

“От вота ни в неделя зависи това какво ще направят политиците от понеделник нататък, като конфигурация в Народното събрание. Всички могат да бъдат манипулирани, няма такива, които да са абсолютно независими. В това Народно събрание има много хора, които досега сме наблюдавали как действат и дори не само от партиите ГЕРБ и ДПС. Това не създава ли опасността по един задкулисен начин симбиозата между бившия министър-председател Борисов и президентът на Турция да назначи следващо служебно правителство? Това е огромна опасност за българската държава и аз разчитам, че българският народ най-накрая ще вземе собствените си съдбини в собствените си ръце и ще излезе да гласува. Нашето присъствие днес е защото и медиите го отразявате. Ние искаме да кажем нещата, които са от огромно значение - българи излезте и гласувайте масово! Българите в страната трябва да излязат и да гласуват масово, българите в чужбина, не само в Република Турция, трябва да излязат и да гласуват масово. В Турция не гласуват за президент на България, виждате, че се говори за турския кандидат за президент на България. Нямам нищо против президент на Турция да е който си избере турската държава. Нека обаче българската държава, със собствения си народ, да изкове своята съдбина. Държавният глава на една страна гарантира сигурността - и на населението, и на територията, и на държавата. Ние сме в патова ситуация - след една толкова дълга криза да позволим външна сила, която има конкретни интереси, да ги постигне като използва тукашното мюсюлманско население.

Познавам изключително добре мюсюлманите в страната. Познавам много добре какво представлява Главно мюфтийство - колкото и да има взаимоотношения с турската Дирекция по религиозните въпроси “Дианет”, няма да си позволят това, което една шайка в нашата страна подготвя с подкрепата на някой, който ще обслужи интерес, неосъществен преди 5 години. Помним, че Ердоган преди 5 години беше зад Цецка Цачева”, каза още отец Дионисий.

Той поясни и защо шествието довечера ще започне от фонтана пред Президентството: “Протестът на 9 юли миналата година се случи именно на това място след действията на Гешев. Гешев, който е наследник на една прокуратура, която в последните 10-тина години изцяло е обслужвала турския интерес. Ако някой влезеше в кабинета на Сотир Цацаров от времето, когато беше действащ главен прокурор, щеше да види изключително много награди от Република Турция за извършеното от българската прокуратура - да връща хора в Турция, независимо от техните базови човешки права и търсене на убежище. Обикновено се събираме пред Президентството в четвъртък, единствено по време на кампанията не искахме да го правим, защото всеки е свободен да упражни своя вот така, както преценява демократично. Днес ще се съберем там, след това със сигурност ще минем покрай Посолството на Република Турция, за да разбере и Нейно Превъзходителство г-жа посланик Секизкьок, че в България има яснота за онова, което се върши в Турция, независимо дали някой ще ни обяви, че е с протекцията на турската държава. Така или иначе ние наблюдаваме кои са силите, които извършат тази агитация. Много добре зная с кои политически сили са свързани конкретни хора в Турция. Това са отношения, които Българската църква разбира. Може в някои кафяви сайтове да ме пишат като разпопен, но аз зная какво се случва в Турция, зная кой кой е и какви са отношенията му директно с властта”, посочи отецът и граждански активист.

В края на разговора отец Дионисий подчерта, че участниците в митинга довечера ще потърсят контакт с Анастас Герджиков, за да получат отговор на своите въпроси. “Не можахме да видим Анастас Герджиков никъде, той никъде не се произнесе по отношение на протестите, които бяха в своя апогей през лятото на 2020 година. Герджиков трябва да вземе отношение по изключително наболели въпроси. Най-наболелият от тях е какво правим с тази мафия, която съвсем видимо го подкрепя. Тя е много ясна - симбиозата между политико-олигархичния кръг, който някои наричат сарайско-библиотекарски, а други го наричат ГЕРБ-ДПС-Пеевски-Борисов. Герджиков не знае ли за закона “Магнитски”? Той не може да говори, че в България няма зло. Той говори за обединение, казва едни благи приказки. Съжалявам много, но няма да избираме ръководител на ТПК “Блага дума”, завърши отец Дионисий.


Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по избирателна активност.
Ние, българите.
Наистина ли не ни пука как ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от съседна страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме масово!


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 132 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въпрос

    97 22 Отговор
    Човека е обединител на нацията.Мафията не е ли част от нацията?Аааа?

    Коментиран от #14, #47, #80

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Истината

    73 48 Отговор

    До коментар #4 от "русенец":

    Вие русенците понеже сте много "умни" ще продължите още десетилетия да се движите по пътя-убиец Русе-Търново,вместо по-магистрала!

    Коментиран от #43, #75

  • 7 фес

    39 19 Отговор

    До коментар #2 от "Баба Вуна":

    господине поднасям ви фес .
  • 8 Го4о

    108 143 Отговор
    Дионисий не е отец, а разпопен поп и изгонен от БПЦ! Той е и защитник на червения фашист Фатмака!

    Коментиран от #25, #63

  • 9 отегчен

    89 103 Отговор

    До коментар #5 от "ГЕРБ умря":

    Тоя не е част от БПЦ. Тоя е един актьор, който баламосва хората.
  • 10 питам

    90 108 Отговор
    Този разпопения гей,нямя ли кой да го направи булка! Изрод проскубан
  • 11 Дани

    121 69 Отговор
    Герджика джендър и нивяна кариеристката са подлогите на дпс и гробаджиите затова хора внимавайте отидете да гласувате за по малкото зло Радев и Йотова а не за продажниците герджи неви

    Коментиран от #15

  • 12 Какво

    65 26 Отговор
    да отговори с тези розови устни като си е дал трибуквието под наем ? Позор !
  • 13 МААТРИАЛА

    72 86 Отговор
    ТОЙ РАДЕФ НЕ Е С МАФИЯТА ВООБЩЕ
  • 14 Боби

    83 86 Отговор

    До коментар #1 от "Въпрос":

    Какъв отец е тоя смешник Църквата каза официално че такава личност Дйониси отец при тях не фигурира село може да облече едно расо и калимавка и да се истапанчи че е отец пълен смях
  • 15 Избирател

    61 70 Отговор

    До коментар #11 от "Дани":

    Много сте уплашени това уличниците подкрепящи божковия фигурант.

    Божков изглежда ви е отпуснал още финикийски знаци.
  • 16 Последния Софиянец

    85 45 Отговор
    Отец Дионисий патриарх!

    Коментиран от #39, #90

  • 17 гербаджия

    70 80 Отговор
    Лесен отговор. ГЕРБ нямат кандидат, за това са подкрепили Герджиков. Очакваш Герджиков да откаже подкрепата на 600 хил. българи? Тоя пишман поп и храниник на Божков е голям майтап.

    Коментиран от #67, #116, #117, #119

  • 18 коста

    59 58 Отговор
    На отец Дионисий са прекалили с блъскането на главата му в таблата на леглото
  • 19 МИЯ

    77 37 Отговор
    КАКВО СЕ ЧУДИТЕ, НИЕ СМЕ СИ ТУРСКИ ИЗМЕКЯРИ ОТДАВНА. ТАКА, ЧЕ ТРЯБВА ДОБРЕ ДА ПОМИСЛИМ И ДА РЕШИМ, БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ ЛИ ИСКАМЕ ИЛИ ТУРСКО ИСЧАДИЕ.

    Коментиран от #50

  • 20 fxpro

    65 33 Отговор

    До коментар #4 от "русенец":

    Хаха,добро чувство за хумор.
    Имаме си достоен Президент и друг не ни трябва.
  • 21 az #Изчегъртване!

    82 43 Отговор
    Долу мутрата Герджиков!
  • 22 az #Изчегъртване!

    56 25 Отговор
    ДПС в Истанбул свали агитматериала си за кандидата на ГЕРБ проф. Анастас Герджиков за президент на балотажа в неделя. Няколко часа, след като "Сега" го публикува, той бе изтрит от Фейсбук страницата на структурата на движението в турския град. Към поста бе качен и постер на Герджиков с кандидата за вицепрезидент - Невяна Митева. От "Сега" се опитали да се свържат с лидера на ДПС Мустафа Карадайъ, както и с други представители на партията за коментар, но безуспешно.
  • 23 Миризлив пор

    19 29 Отговор
    Добре пита тоя разположения, ама ме гложди един въпрос - толкова ли е лоша алтернативата, та от Турция да гласуват за човек участвал във възродителния процес?
  • 24 Бамбука

    48 25 Отговор
    Ферджиков на всички зададени въпроси ще отговори с "гордо" мълчание. Накрая ще изреве - Вие защо биете по самара, а не по магарето ?
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Реалист 2

    28 23 Отговор
    Нямаш думата, отче ! Политиците у нас вече 30 години се препитават служейки на Вашингтон и Турция.
    Ако е срещу православието (Сърбия, Русия, Македония..) всички евроатлантически политици ще ревнат дружно.
  • 27 ИВАН

    45 41 Отговор
    Кирчо - Тарикатчето с тарикатската муцунка, няма начин да не ни упрай - колко ли мурафети е научило момчето, яяяя чак до Канада е стигнало - брава, бравус
  • 28 Браво на Отецът

    57 35 Отговор
    Заставам под всяка казана дума тук от отец Дионисий! Само неразумен юрод,ще вдигне ръката си срещу него! А в България Бог дал бол,за съжаление!

    Коментиран от #33

  • 29 Герджиков

    44 32 Отговор
    Зад мен са Боко, Маджо, Пашата, Доган, Пеевски, Гешев, Цацаров, Корнелия, даже Ердоган е зад мен! Цяла Турция ме подкрепя!
  • 30 Българка

    46 36 Отговор
    Аз имам въпрос към разпопения(не е отец, защото е разпопен) , как изобщо се гледа в огледалото, като подкрепя радетелите на джендърството във България. За Ристе и ДБ стана въпрос и за производните им от ПП Кокорчо и Зъбчо. Къде бре бивш попе, къде в Бибрията пише , че има друго освен мъж и жена. Заедно с Посредния Софиянец сте да едно заведение в Карлуково.

    Коментиран от #41, #74

  • 31 това не е поп

    47 20 Отговор
    това е разгонена селска булка.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Българка

    39 22 Отговор

    До коментар #28 от "Браво на Отецът":

    Заставаш зад разпопения, зад сатаната.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Отровното трио

    30 31 Отговор
    Радев, спокойно. Отец Дионисий анатемоса Герджиков. Печелиш спокойно с над 80%
  • 37 Унуфри

    33 31 Отговор
    Отец Дионисий, патриарх, патриарх
  • 38 Пандисчия

    14 5 Отговор
    Главата ли те боли и теб?
  • 39 Българка

    40 25 Отговор

    До коментар #16 от "Последния Софиянец":

    Има проблем, за патриарх избират само мъже, а попа е известен немъж. Както и ти де.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 ПСЕВДА

    37 21 Отговор

    До коментар #30 от "Българка":

    При наличието на кандидат за президент на ДПС-ГЕРБ,който откровено е на другия бряг да говориш за джендъри,е проява на лош вкус.

    Коментиран от #53

  • 42 ЦРЪН ПОП В НЕДЕЛЯ

    20 26 Отговор
    ЗА ЗЕЛЕНИО ЧУРАП
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 висок

    32 21 Отговор
    Малей, щом този изкараха пак.... бабикяните яко са го закъсали!
  • 45 А Радев

    26 16 Отговор
    трябВаня да каже какво прави с ДС,която му шепне в ухото и го направлява.
  • 46 русенец

    21 20 Отговор

    До коментар #34 от "в русе":

    Бойко, това ти ли си, бе? Че откъде научи какво е ректум? От Винету? Съмнявам се.:)
  • 47 Ами ...

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Въпрос":

    Не, не е.
  • 48 русенец

    13 20 Отговор

    До коментар #40 от "ДИШАЙ ДИШАЙ ХЛОР":

    Българите му казваме качамак, а вие власите - мамалига. :) Поздрави на Тиквата!
  • 49 Марко

    24 12 Отговор
    Много забавен език на омразата в устата на този / по Закона на Иисус/ толкова кротък духовник!
  • 50 Според теб

    34 22 Отговор

    До коментар #19 от "МИЯ":

    и в момента Радев е турско изпадне, нали те го избраха преди 5 години.
  • 51 някой

    28 18 Отговор
    Тоз , поп" на колко години е,че ,,от няколко десетилетия познава изборния процес в Турция" ? Сигурно от трети клас ( роден 1981 год) наблюдава изборите в Чорлу. Има кой да задава въппоси? А ние да го питаме защо Църквата му би шута ?
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Българка

    17 5 Отговор

    До коментар #41 от "ПСЕВДА":

    Подобно твърдение е откровена клюка, ако не си го пробвал, нали знаеш. Аз на клюки не вярвам.
  • 54 баба гуси

    16 3 Отговор
    изпълзя 😁
  • 55 3.14К

    20 28 Отговор
    Ясно е че ректора, който прилича на педофил и е отявлен кариерист, не става за президент. Но защо действащият президент не предупреди Ердоган да не се намесва в нашите избори. Освен жена си, кой друг трябва да му разреши? Херо или Хера?
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Тончо

    16 3 Отговор
    Бре, да не почнало ентото подред народно въстание?
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Нафарфорий

    18 4 Отговор
    Колега, не се бъркай в политиката, ами ела удари едно рамо, че с тоз Ковид много работа се отвори напоследък.....
  • 61 Слугинажа

    22 17 Отговор
    Диодрисий в неделя ще направи опело на иврид на стюарда.Защо Радевите вълнения са толкова силни преди неделя,струват ми се доста страхливи и изнервени тия заблудени хора.
  • 62 Внимавайте

    22 19 Отговор
    протестиращите днес пред Турското посолство.ГЕРБ организира биячи да се влеят в протеста и да окървавят протеста.ВНИМАВАЙТЕ мили сънародници!!!
  • 63 Ами ...

    27 5 Отговор

    До коментар #8 от "Го4о":

    По-важно е, че не е поп-полковник. 😀
  • 64 Ами ...

    13 8 Отговор
    Браво.
  • 65 Сусурлево

    24 23 Отговор
    Всъщност се оказва, че ГЕРБ има всичко на всичко около 19,5% на изборите. Близо три процента са дошли от СДС. Тръгнали герберастите да се вайкат за Радев. Не виждате ли, че вие след една година, ще се борите да прескочите бариерата за НС. А, влезе ли Тиквоча в затвора и махнат ли Гешев, изтичате в канала.
  • 66 Куна Куцата

    18 2 Отговор

    До коментар #52 от "религиозната мафия":

    А, това е била колата на пловдивската владика Николай / Куна Московска / и сигурно с нея е младият любовник - Максим.
  • 67 Ами ...

    5 7 Отговор

    До коментар #17 от "гербаджия":

    Да. Би трябвало да откаже.
  • 68 Алфа Вълкът

    22 14 Отговор
    А бе какви са тия попове, единия иска се ваксинираме, другият тръгнал с политика да се занимаваме, да си гледат кандилото и да не се обаждат.
  • 69 Бурмата

    15 10 Отговор
    Не знам защо не издигнаха до тоя интЕлЕгЕнтния пе.ндел, много интЕлЕгЕнтната Цветка Караянчева. Тоя зелен чорапогащник, само му разваля кампанията. Друго щеше да е с ТКП то. А сега милата тя, няма и народен представител да е.
  • 70 Този

    18 16 Отговор
    Този разпопен поп не е ли разбрал,че преврата свърши.Карадайъ каза в ефир на Румен Радев, че предния път са помогнали за избора му,а Президентът не отрече.Другото сега са пак пиратки.Предния път протестните партии бяха стигнали поне до кривата круша.Сега и там ги няма.Сега са коленичи пред ПП или пред някаква статуя, на свободата ли беше,на анархията ли...
  • 71 ДЖОТО

    16 15 Отговор
    ТЪЙ,КАТО БМБ,ЗАГУБИ ИЗБОРИТЕ ЗА ПАРЛАМЕНТ СЕГА СЕ Е НАСОЧИЛ КЪМ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ И ТОЙ Е ОСНОВЕН АГИТАТОР И АГИТАТОР В ТУРЦИЯ,ЗА ТЕЗИ СВОИ ПРЕДАТЕЛСКИ ДЕЙСТВИЯ,ТОЙ ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА БЪДЕ АРЕСТУВАН И СЪДЕН-ПУБЛИЧНО,КАКТО ПРЕЗ 60-ГОДИНИ БЕ СЪДЕН ИВАН-АСЕН ГЕОРГИЕВ!!1
  • 72 църквата да се намеси

    24 12 Отговор
    Докога този човек ще носи расо и ще северни църквата.
  • 73 Отец Мафиотий

    21 10 Отговор
    Тази карикатура от снимката е първообраз на попа от сриала "Столичани в повече"
  • 74 Ами ...

    12 1 Отговор

    До коментар #30 от "Българка":

    Матей 21 "12 И Исус влезе в Божия храм, и изпъди всички, които продаваха и купуваха в храма, и прекатури масите на среброменителите, и столовете на ония, които продаваха гълъбите, и каза им:
    13 Писано е: "Домът ми ще се нарече молитвен дом" а вие го правите разбойнически вертеп."
  • 75 Коко

    13 22 Отговор

    До коментар #6 от "Истината":

    Нали! Жалко само че Бойко прибра парите за магистралата в шкафчето си!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 абв

    23 13 Отговор
    Какъв отец е това,та той е с забрана за богослужение от БПЦ.
    Както какъв се изявяваш,ти трябва да си по-нисък от тревата.Задавай си каквито искаш въпроси към когото искаш,но да ми даваш наклон на ...... за кого да гласувам точно пък ти е малко тъпо.
  • 78 ЧАПАЕВ

    23 16 Отговор
    А ФАТ МАКА ДА ОТГАВАРИ КАКВА МУ Е ВРЪСКАТА СЪС СОРОС И ХЕРО МУСТАФА.
  • 79 Батальонът

    18 7 Отговор
    "Батальонът се строява за последен път".Надявам се да е за последен път.Омръзна ми от тази омраза.
  • 80 гласувай

    19 2 Отговор

    До коментар #1 от "Въпрос":

    Мафията няма нация! Това е интернационал - комунисти и либерали.

    Коментиран от #125

  • 81 томка бикова

    15 13 Отговор
    Герджика е Антимафиот и ГОЛЯМ ДЕМОКРАТ - не търси смяна на Каскета и Цацата, и се кланя на Тиквата.
  • 82 Ей хора

    22 7 Отговор
    Интересно ми е ДПС ако подкрепяше Радев, дали същите тия критикуващи щяха да бъдат пак толкова критични ?!! И в този аспект, нека самите те се замислят - дали става въпрос наистина за принципи, както те го представят, или просто за някакви лични пристрастия !
  • 83 Ние

    12 8 Отговор
    Турция не е спирала да се меси за всичко в България,нямат ни за нико,да знаете! Няма го това никъде ппи другите държави!!В Англия,в САЩ някой меси ли им се отвън в техните държави?!!? Ние нямаме достойнство и служби и нищо...а турците се чудят как да ни изтровят със стоките си пълни с пестициди и фенили,изкупуват ни земята,вкараха си етническа партия,подслушват ни територията,заляха ни с турски сериали,направо тотален ужас!
  • 84 пандора

    11 8 Отговор
    Президентът да намери законен начин на дебата да представи пред обществото документи и списъци с имена на лица от подземния свят, от организираните престъпни групи. Тези усвоявали и грабили поари с цели шепи и изнасяли ги зад граница, в офшорки и в чекмеджета, за да си купуват вили и имения, и хотели. Тогава въпросите, ще ги задават гражданите.
  • 85 kaka

    19 10 Отговор
    Дионисий не е отец, а разпопен поп и изгонен от БПЦ! Той е и защитник на червения фашист Фатмака!
  • 86 Болярин

    19 8 Отговор
    Ти първо отговори на кого и какъв отец си !?? Защото, даже не си ни господин, ни г-жа, ни религиозен представител на БПЦ - просто едно нищо, ... в дрипите на босанско плашило !!!
  • 87 Биби Долапчиев

    10 11 Отговор
    Отеце че те запознаеме са сър Стенли Ройс-баштата на грубио сех и че бадеш штаслив деа!
  • 88 Питащ

    17 7 Отговор
    Първо този Дионисий трябва да отговори защо ходи с расо и защо се нарича отец въпреки че не е никакъв легитимен отец.
  • 89 Алооо

    9 14 Отговор
    ПОВИКАЙТЕ РОДОТСТЪПНИКА И МАФИОТ ДРУГАРЯ ЧЛЕН НА БКП, СИК и ДС БОРИСОВ... КОЙТО ИСКА ПОТУРЧВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ЗА ДА ЗАПАЗИ ОТКРАДНАТОТО ЗА 12 ГОДИНИ

    Коментиран от #101

  • 90 Някой си

    10 1 Отговор

    До коментар #16 от "Последния Софиянец":

    Този призив по време на София прайд ли го чу?
  • 91 БЪЛГАРИ и БЪЛГАРКИ

    8 10 Отговор
    17.00. ч. На площада !
    Дорде е мъничка змията,
    Да и строшим главата !
  • 92 За Герджиков

    5 1 Отговор
    Връх и апотеоз на световната история са огледалата на средновековните владетели.
  • 93 ДаКажемНаШайкитеСбогом

    3 12 Отговор
    Евала,поле!Златни ти уста!
  • 94 КРОКОДИЛА

    11 2 Отговор
    ПАДРЕ НОСТРО / МЯСАШ НА ЛЯВ - ЛЕВАК ...............................
  • 95 Наблюдател

    5 5 Отговор
    Отеца очевидно иска нещо невъзможно Герджиков да отреже "клона" на който седи!
  • 96 Сашо

    12 3 Отговор
    Сезирам Светия Синод да го разпопи тоя неверни. Да бъде отлъчен за намеса в избори. Малко даде ББ на църквата?
    Изпратено
  • 97 КРОКОДИЛА

    9 3 Отговор
    ПАДРЕТО Е ПРИТЕСНЕН - ША СТАА НЯЩО ОПАСНО - БОГОВЕТЕ СА ПОЛУДЕЛИ ЗА ВЛАС И КРАДЕНЕ ................
  • 98 КРОКОДИЛА

    11 7 Отговор
    ША ГО РАЗПОПИМ ТООООО НЕВЕРНИК - УТРЕ ША ГО РАЗПОПИМ .................
  • 99 Хааааахаа

    13 8 Отговор
    , АЗ СЪМ ВЯРВАЩ, НО ЗАРАДИ ТАКИВА, КАТО ТОЗИ РАЗПОПЕН КОЗЕЛ СЕ ГУБЯТ ХРИСТИЯНСКИТЕ ЦЕННОСТИ ЗА ПО-МЛАДИТЕ.
  • 100 Българин

    14 2 Отговор
    Май ПСП забравиха че се прегръщаха на площада С ДПС
    Тогава нямаха нищо против Вота от Турция
  • 101 Еееее, не

    14 7 Отговор

    До коментар #89 от "Алооо":

    СРАМ НЯМАТЕ... А РУМЕН КЛЕПАР КАТО СТАНА ПРЕЗИДЕНТ САМО ЗАЩОТО ДПС ГО ПОДКРЕПИХА... ТОВА СПОМНЯТЕ ЛИ СИ ГО??? ПОНЕЖЕ РУМЧО Е ТЬПА ЛЕТВА И ВИ Е ХТРАХ ОТ ДЕБАТА СЕ Е ВПРЕГНАЛА ЦЯЛАТА МАФИЯ И ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, А ТЕ САМО ТОВА ЗНАЯТ - ПРОМИВАШ МОЗЪЦИ, КОЛКОТО ПО ПЬПИ, ТОЛКОЗ ПО-ДОБРЕ.
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 РАДЕВ СА СПИЧА

    9 6 Отговор
    А РАДЕВ ЗА ШЕСТ МЕСЕЦА КАКВО НАПРАВИ ЗА БОРБАТА С МАФИЯТА....ЧЕ НИКОЙ НЕ РАЗБРА
  • 104 ЗАТВОР ЗА ФАТМИ

    11 7 Отговор
    ФАЛШИВ Г€Йрой-нато-БКП Г€Йрал,
    ИДВА ТВОЯТ ТЪЖ€Н КРАЙ!

    ЗАТВОР ЗА ФАТМАКА -ПР€ДАТ€Л И КЛЕТВОПР€$ТЪПНИК!
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 НАБЛЮДАТЕЛ

    6 3 Отговор
    Българинът съвсем изпростя.
    Много войнствен е станал, скандален, конфликтен,
    чудя се защо, докато една жена ми отговори
    на опашката в Кауфланд - "да, ставаме войнствени като
    тези, които ни управляват.
    И наистина, че ни управляват военни, като почнем от
    държавния ни глава Радев, които само командват и
    тонът им не търпи различно мнение.
    Трябва да успокоим напрежението и тонът да бъде друг - интелигентен, спокоен и уравновесен.
  • 107 Спомени

    9 1 Отговор
    Кой подкрепи ДПС през 2016 година-Радев или Цачева???КОЙ???
  • 108 Дон Педро

    4 2 Отговор
    Абе п.ед.л-олигофрен, що не си пъхнеш един к.р в г..а и да яхаш метлата ???
  • 109 Дякон Игнатий

    4 3 Отговор
    Я, другаря товаришч Отец Дионисийевич отново самоотвержено и предано на амбразурата на руцкосавецката путлерофашистка хибридна Пропаганда, ВЕНЦЕРЕМОСТ!!! Другарю товаришч Дионисийевич!
  • 110 Нико

    5 3 Отговор
    Този редовно ходи в кенефите до Кристал ца да търси некоя сонда която дълбоко да го сондира и да му направи хемороидна профилактика.При това безплатно.
  • 111 МАМУН

    4 0 Отговор
    ЧЕРВЕНОТО Е ЧЕРВЕНО ,СИНЬОТО СИНЬО А ЧЕРНОТО СИ Е ЧЕРНО
    И ТУЙ ТО
  • 112 Университета

    4 8 Отговор
    Герджиков трябва да напусне Софийския университет създаден от българските възрожденци.
  • 113 sbs no КОМУНИСТ

    2 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Отец Дионисий за ФАКТИ

    ПОПЕ ---ТИ НЕ МОЖЕШ ДА БЪДЕШ ПОП ФОРИ СВЕТУЛКАТА ---Е СВЕТУЛКА МОЖЕШ ДА БЪДЕЩ САМО АКОСЕ КАЧИШ НА СТЪЛБ С ВИСОКО НАПРЕЖЕНИЕ
  • 114 Шайка

    3 3 Отговор
    Това е срамно да бъде подкрепен от шайка престъпници и от нашите врагове и да бъде ректор на най стария университет в страната .
  • 115 Анонимен

    6 3 Отговор
    Престанете да наричате тоя разпопен масон "отец"!
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 АСТИНОМИЯ

    0 4 Отговор
    Герджика се дистанцира от чекмеджетата и мафиято , но приема подкрепата им. Жалко за човека , съвсем се орезили на дърти години !
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Само питам

    3 0 Отговор
    Тоя от коя секта е ?
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 125

    1 0 Отговор
    Не беше ли избран Радев първия му мандат с гласовете на ДПС. Тогава му отърваше, сега, като не са зад него, целия държавен апарат се впрегна, ведно с вярното куче Рашков.
  • 125 Някой

    0 0 Отговор

    До коментар #80 от "гласувай":

    Нищо общо между мафия, комунисти и най-вече либерали! Много необразовани хора в България!!! Това видимо се отразява и на държавата
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 P1amen

    4 1 Отговор
    Православната секта няма ли да си прибере това русофилско гейче
  • 128 Българин

    5 0 Отговор
    Какъв отез е този? Той е идин гей палячо обличащ се като свещеник и сквернящ църквата.
  • 129 Шердан Българов

    4 1 Отговор
    Какъв отец е тоя ГЕЙ дето се е запопил за да не си плаща за жиголо!
  • 130 Е дин

    1 1 Отговор
    Т. нар. "отец" Дионисий е един психично болен човек със сериозни ментални проблеми още от детството. Казвам го от лични наблюдения, съсед ми е в Иван Вазов.
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Абе

    2 0 Отговор
    Тая утрепка Дионисий откъде има пари по цял ден да се прави на протестър и да не работи нищо? Май и той е на заплатка при задкулисието.
  • 133 Дедо

    3 0 Отговор
    Някакъв хомосексуален, разтопен поп събрал шепа лумпени и дебили в центъра и взел да дава акъл.Боже пази България.
  • 134 F-off

    1 0 Отговор
    На тоя козел "отец" преди името може да му бъде само прякор!
    Да вземе да си завре въпросите и позьорщината отзад, под розовото му расо!
  • 135 Ти да видиш

    0 0 Отговор
    ДПС;ГЕРБ и другарите им-партийни на ДС,да си вървят при своята пра,пра,пра родина тур цици я!
  • 136 Северозапад

    0 0 Отговор
    Отче още ли си трошите прозорците, из стаичките