Last news in Fakti

9 Февруари, 2022 19:35 36 075 122

Методи Андреев за ФАКТИ: Започнала е война. Петков, Василев и коалицията трябва да знаят - намират се на фронта

  • методи андреев-
  • прокуратура-
  • иван гешев-
  • всс-
  • висш съдебен съвет-
  • кирил петков-
  • асен василев-
  • прваителство

"Всяко действие или бездействие на Гешев говори едно - той е коалиционен партньор на онези, които загубиха властта", посочи той

Методи Андреев за ФАКТИ: Започнала е война. Петков, Василев и коалицията трябва да знаят - намират се на фронта - 1
Снимка: ФАКТИ
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

“Бойко твърди, че той е прост и хората го харесват, защото и те са прости. Дали тези около 600 000 души, които продължават да го харесват, са прости - не мога да твърдя, но че прокуратурата мисли всички българи за изключително прости - това е факт, доказват го нейните действия днес”.

Това посочи в интервю за ФАКТИ доц. д-р Методи Андреев, прeпoдaвaтeл в Университета по архитектура, строителство и геодезия, бивш народен представител и председател на Комисията по досиетата. Повод за думите му беше днешният разпит на премиера Кирил Петков във Върховна касационна прокуратура.

“Истината е, че е започнала война. Оттук нататък Кирил Петков, Асен Василев и цялата коалиция трябва да знаят едно - те се намират на фронта. Те не са в тила на врага, те на са фронта, където всеки ден от двете страни падат жертви. Въпросът е дали гражданите, които доведоха на власт “Продължаваме промяната”, ще станат жертва на задкулисието, което стои с цялата си мощ зад главния прокурор и прокуратурата. В тази война се изисква решителност, смелост и неотстъпчивост. Ако досега някои от “Продължаваме промяната” и коалицията са си мислели, че нещата могат да станат по този или онзи начин, сега е ясно, че нещата могат да се случат само чрез радикализация на отношението към прокуратурата. Другото е да не забравят кои и какви са тези хора”, посочи още той.

“Цацаров изведнъж се активирал, започнал да се интересува, вика министъра на правосъдието да я разпитва. Кой е Цацаров в момента - един човек с отнет допуск до класифицирана информация. В същото време, този човек, като главен прокурор, създаде свой наследник, който сега - за срам и позор на институцията, която оглавява, е решил да я превърне в защитник на най-ретроградната част от българската политика, а именно задкулисието. Всяко действие или бездействие на Гешев говори едно - той е коалиционен партньор на онези, които загубиха властта. Той работи с тях, с тях иска да работи, за тях работи. Неговата заплата обаче се плаща от българските граждани, които искат друго - хората от задкулисието да бъдат разследвани, при достатъчно доказателства - обвинени, осъдени и въдворени в съответните български затвори. Българските граждани искат да видят осъден и затворен български главен прокурор. Дойде времето гражданите да поискаме от правосъдната система и управлението да намерят достатъчно сила и смелост и да осъдят - законно, поне един главен прокурор, поне един министър-председател”, обясни доц. Андреев.

“Изпускането на нерви говори само едно - говори, че има страх”, категоричен беше той. “Този страх обаче трябва да се материализира, трябва да мине през съдебна зала. И това не е отмъщение, а една законова справедливост, необходима на българите. Това е необходимо, за да има страх от закона”, допълни бившият народен представител.

След като връчи на прокуратурата папка с имената на 19 човека, премиерът Кирил Петков поясни, че сред тях са Младен Михалев-Маджо, Таки, Петьо Еврото. На въпроса положително ли е, че от премиера излизат конкретни имена, доц. Андреев отговори: “Не е положително, а е жалко. Не защото излизат от премиера, а защото излизат чак сега, след като 12 години премиер на България беше ортак на Маджо. Че кой не знае, че Маджо задкулисно движи много бизнеси? Кой не знае кой е Пашата и какви са връзките му с Бойко Борисов? Какви бяха връзките на Борисов и кръга “Монтерей” през Любен Гоцев? Какви са отношенията Бойко Борисов-Валентин Златев? Изведнъж прокуратурата пожелала да научи тези неща. След като някои медии години наред писаха за тях, изведнъж прокуратурата проумя, че имало нещо, което премиерът щял да им казва. Това е обида към интелекта на българина”.

“Освен това е много странно хора като депутатите от ДПС да ни управляват - от колко време се говори за “златните паспорти”, от колко време се говори за начина, по който се придобива българско гражданство, от колко време се говори за корупционните скандали в Българската агенция по инвестиции. Чак сега Хамид Хамид се сети, все едно, че глас от центъра на Вселената му е подсказал, че има някакви страшни нарушения, та видите ли правителството на няма и 60 дни е в основата на далаверата. Това са смешни, жалки неща”, посочи още той.

Доц. Андреев коментира и изказването на бившия главен прокурор Сотир Цацаров, че корупция у нас има, защото политиците я искат. “Това е безумна теза. Г-н Цацаров, затова има прокуратура. Къде в света политиците не искат да участват в корупция? Човешкото око е еднакво алчно - дали в САЩ, дали в Русия, дали в Германия, дали в Гърция, Сърбия или Турция. Човешкото око е ненаситно, обаче в по-голямата част от тези страни има истинска съдебна власт, истинска прокуратура. Цацаров получаваше огромната си заплата не за да се вози в скъп държавен автомобил под охраната на НСО, а за да се бори срещу желанието на политиците да участват в корупционни сделки. Той доказа, че не може да го прави, след като беше главен прокурор, след като беше шеф на КПКОНПИ, а сега изтърси тази върховна глупост - имало корупция, защото имало желание у политиците. Това е и сериозно признание, че в България никога не е имало прокуратура, че никога не е имало желание у такива като него да се борят с тази корупция, че главните прокурори са ставали част от системата, че са обслужвали системата. Ако имаше истински главни прокурори, тогава желанието на политиците в България да участват в корупция щеше да бъде значително охладено, както беше охладено от Моника Маковей и Лаура Кьовеши в Румъния. До неотдавна българските и румънските политици бяха слагани в един кюп. Сега обаче осъдените румънски политици са над 1100. В България няма нито един”.

“Това цинично, нагло изказване на Цацаров, показва целия цинизъм на българската прокуратура и доказва едно - че битката ще е тежка, че трябва да се води на всички фронтове и с всички позволени от закона средства. Колкото по-скоро Кирил Петков и Асен Василев ликвидират хидрата, обхванала прокуратурата, а оттам и съдебната власт чрез Висшия съдебен съвет, толкова по-скоро ще могат да започнат с нормалните за едно правителство занимания”, допълни той.

“Има ли корупция, има ли кражби от държавата - държавата е бедна, нещастна, лесно превземаема. Справянето с корупцията е най-важната задача. Има обаче и други, не по-малко важни задачи - какво правим например с малкия и средния бизнес? Едрият бизнес в България трябва да бъде притиснат, да бъде накаран да бъде законен, а не да се оказва, че фирми с милиардни обороти години наред "са били на загуба". Това се е знаело от правителството на Борисов и нищо не е предприето.

В 43-тия Парламент от “Групата за натиск” направихме предложение да се монтират измервателни уреди, които в реално време да измерват производствата на акцизни стоки - алкохол, цигари, на големите производители. Към онова време все още имаше производство на цигари, “Булгартабак” не беше ликвидиран. Тогава, на въпрос зададен от нас към Министерството на финансите, Владислав Горанов ни отговори, че тези уреди щели да се сложат, но трябвало нотификация. Когато Мартин Димитров стана председател на Комисията по икономическа политика и иновации в 47-мия Парламент, той е поискал да разбере дали нотификацията е получена. Оказва се, че процедурата не е мръднала на милиметър. Затова миналата седмица Мартин Димитров зададе актуален въпрос на министър Асен Василев, като той отговори, че до месец време въпросът ще бъде решен. Цялото могъщество на НАП, на БАБХ беше хвърлено да мачка и да одира кожите на малкия и средния бизнес. По отношение на едрите производители цареше пълно мълчание и то от най-високо министерско ниво по време на правителството на Борисов. Какви пари трябва да е получавал някой, за да поддържа това производство 6-7 години без контрол? Въпросът ми е риторичен. Малкият и среден бизнес трябва да бъде освободен от терора на държавата. Държавата трябва да направи всичко възможно в тази тежка инфлационна ситуация малките фирми да просъществуват. Тежестта на инфлацията трябва да бъде поета от едрите, които спекулативно години наред работиха необезпокоявано”, припомни депутатът в 43-тото Народно събрание.

Попитан за възможните развръзки оттук насетне, в края на разговора той посочи следното: “След като министър Йорданова внесе причините, поради които ще се иска отстраняването на главния прокурор от Висшия съдебен съвет, единият вариант е ВСС да забие този спор в девета глуха, а другият - след обсъждане да отхвърли тези искания. Абсолютно убеден съм, че този ВСС няма моралните качества да отговори на очакванията на гражданското общество. В голямата си част този ВСС е съставен от неморални хора, които са направили сделка с дявола, за да бъдат на добра позиция, с добри заплати и с добро израстване в кариерата. Да не говорим, че не можаха да прочетат Конституцията по въпроса дали е в правомощията на министъра на правосъдието да иска отстраняването на главния прокурор”.

“Правителството и парламентът трябва да действат много бързо и много радикално. Атаките на коалицията трябва да бъдат ежедневни. Не трябва да позволяват на врага, който в момента е концентрирал цялата си мощ в главния прокурор и институцията зад него, да се организира. Пак ще го кажа, атаките трябва да бъдат ежедневни. ВСС трябва да бъде превзет от гражданите, а не от мафията, която в момента го е превзела. В никакъв случай не бива да се позволява този ВСС да избира нов главен прокурор. Последната схема, която може да направи задкулисието, е да притисне своя главен прокурор Гешев да си подаде оставката, за да може хората на мафията и задкулисието във ВСС да изберат нов сламен човек на поста. Всеки ден атака срещу Гешев, срещу ВСС, законодателни инициативи, актуални въпроси, брифинги - сега е моментът!”, категоричен беше доц. Методи Андреев.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 269 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Помня го от 90 те

    79 55 Отговор
    В групичка с Гечев,Мая ,Дончева ,Масларова,Станишев,Янаки
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Абе

    56 35 Отговор
    това е война със самолети на хартия хихи
  • 7 Сигурно

    120 42 Отговор
    в США знаят всички далавери на Гешо и Боко!
  • 8 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    117 22 Отговор
    е да ама за война трябват войници, а не меки китки!!!
  • 9 Tome

    120 156 Отговор
    Методи ,а ти какво чучело си? На кой стол искаш да седнеш или все те подритват щото не ставаа за нищо.Що не вземеш една мотика и да отидеш да покопаш нялъде и да не мърсиш ефира

    Коментиран от #63, #82, #92

  • 10 GGG

    90 33 Отговор
    някои хора все още не осъзнават, че в НС не ги управляват шайката ГРОБ-ДПС! :)
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 choko

    70 64 Отговор
    ГЕРБажийте са много слаба опозиция и те нямат уборки, всичкото е от тяхното некадърно управление 12г назад
  • 13 Анонимен

    82 34 Отговор
    Много обичат да говорят за задкулисие тези, които не излизат от американското посолство.

    Коментиран от #32

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Браво Методи

    67 20 Отговор
    ти си направо цял генерал и можеш да воюваш на фронта.Няма кой да събере версиите
  • 16 Иво

    116 33 Отговор
    Докога нагляри с имена Хамид, Осман, Мустафа, Ахмед, Хасан и други подобни ще цапат БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ ?
  • 17 ДС П'ОДЛ'ОГАТА НА ВАНКАТА Ц'ИГ'АН'И'НА

    62 48 Отговор
    КОСТОВ СЕ Е СМАХНАЛ!😂
    КИКИ-ГРАЙНДЪРА, АСАНЧО ВАЗЕЛИНОВ И Г-ЕЙ ДРУЖИНКАТА СА ..С МЕКИ КИТКИ,БЕ ХАЙЛАЗИН,
    КАКВА.."ВОЙНА" ОТ.. ПЕДЕРАСИ?!?💄😂
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ха ха

    50 66 Отговор
    Слабо ме интересуват кирчовите вълнения. Четворната давоска коалиция не махна сертификата, следователно действа против народа си. Гешев се превръща в полезен враг.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Съдийската комисия

    41 16 Отговор
    Точен
  • 23 безпартиен

    70 8 Отговор
    Аз пък искам да знам кои са кадровиците на нашите политици!Няма как някой световно НЕ известен да стане гл.секретар на МВР,министър председател без нито ден трудов стаж,министри непознати дори и сред съучениците си!Та ако знаете имената им моля,напишете ги!

    Коментиран от #24, #97

  • 24 ха ха

    59 16 Отговор

    До коментар #23 от "безпартиен":

    Как кои са кадровиците!?!?!? На Деду Шори НПО-тата са кадровиците на четворната с гарнитура. На други са руското посолство, приятели на Путя и гнусофили... Има си и хора от вилаета... Само народеца е все от страната на булката... щом си мълчи, значи му харесва.
  • 25 Жорж

    33 25 Отговор
    Много точно и ясно изказано. Това е истината.
  • 26 Куки

    68 33 Отговор
    Искаме Рашков за главен прокурор а Методи Андреев,за министър по лустрацията.Действайте
  • 27 XXL

    62 47 Отговор
    Те киропитеците вече я загубиха, ама ще се правят на леко разсеяни до май-юни. После кой откъдето е дошъл.
  • 28 мето

    48 45 Отговор
    Айде и тоя нещастник се изломоти

    Коментиран от #31

  • 29 Респект

    75 45 Отговор
    Господин Андреев, чест и почитания за казаното!
  • 30 пройчо

    59 28 Отговор
    Това посочи в интервю за ФАКТИ доц. д-р Методи Андреев, прeпoдaвaтeл в Университета по архитектура, строителство и геодезия, бивш народен представител и председател на Комисията по досиетата.....Бивш Комсомолски активист на ИСИ !....има хора ,помнят го !

    Коментиран от #34

  • 31 Сус бе

    32 29 Отговор

    До коментар #28 от "мето":

    Трай, бе гербер .
  • 32 Ватенка

    13 17 Отговор

    До коментар #13 от "Анонимен":

    Раша, рашааааа
  • 33 хихи

    50 29 Отговор
    "....гражданите, които доведоха на власт “Продължаваме промяната”, ще станат жертва на задкулисието, .."
    Гражданите довели на влас.....
    Трънки доведоха
    Гражданите никога нищо не са ги питали...
    Доведе ги на власт задкулисието...
  • 34 пройчо

    13 8 Отговор

    До коментар #30 от "пройчо":

    помнят го !
  • 35 ддд

    60 31 Отговор
    Га ядеше от ръката на Борисов забрави?
    А тези които защитаваш такава сопа ще ударят на българския народ ,че колкото сме назад от другите,още по назад ще станем!
  • 36 Стойчев

    47 15 Отговор
    Бедни ми Гешеф, не вдяна ли, че си прецакан? Кукловодите са решили с теб да си забършат задните части. Глупостта е майка на всички злини.
  • 37 нннн

    43 9 Отговор
    Фронт срещу Гешев и задкулисието е разбираем. Но защо им беше и фронт срещу населението чрез ЗС?
  • 38 ПО-ДОБРЕ...

    28 13 Отговор

    До коментар #11 от "оня с коня":

    ...се преименувай на -,,оня-адвоката на Борисов"...!!!Въртиш...сучиш...- все подметките му лижеш...
  • 39 Браво

    49 39 Отговор
    Много точно изказване на г-н Методи Андреев. Ще бъде трудна и тежка борба, но трябва да обединение, целият народ трябва да излезем и помогнем за бъдещето на нашите деца. Дано се оправи тази страна!

    Коментиран от #46, #58

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 123

    48 25 Отговор
    Щом като Кирил Петков е започнал война,трябва да очаква и жертви до сега война без жертви няма , а често и генералите са жертвите.Да ходи на лекции по стратегии при Радев. Няма как да иска Петков и трите власти да бъдат под негово нареждане и контрол. Защо не попита Гешев Конституционния съд, каква е процедурата и има ли право да уволнение на некомпетентни и не работещи министри или президент? Изглежда закони има само за Главния Прокурор но не и за Министър Председателя от бога положен автократор на Българите,него след 4 години може и да бъде сменен, иначе е недосегаем.Толкова много енергия и усилия са пръснати за два месеца с единственна цел оставката на Гешев, но друга работа от национално значение сякаш не съществува.Единственно от всички в правителството,старата акула Нинова умно плува дълбоки, и с политически назначения ии атаки не се разправя.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Niki13

    49 20 Отговор
    Тази спорна личност не е авторитет, да определя кой какви морални качества има. Винаги съм бил против герб, но още по малко понасям такива , няма да определям какви, всеки да си реши. А премиера е логично да бъде обвинен за набеждаване от всеки от набедените. без доказателства не става. А когато управляваш всички служби да вадиш вестници на определен орлигарх, като доказателства е яко странно.
  • 44 Престъпното Правителство

    44 20 Отговор
    Продължава Поскъпването
    Нека кажат какво стана с парите за магистрала Хемус които изнасяха с чували по време на Лумпениадата.
    Нека Румев Радев сподели с народа КОЙ му даде задача да постави начало на Лумпениадата.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Niki13

    31 14 Отговор

    До коментар #39 от "Браво":

    кога лапаше от герб, всичко му беше наред, айде стига с свиркаджии
  • 47 Вземете си и Кирчо и Румен

    38 24 Отговор
    Откак Корнелия Нинова плячкоса фондовете, и пенсионери и хората с увреждания разбраха какво е то "социална политика на социалистите".
  • 48 оня с коня

    35 18 Отговор
    Лицето Андреев още в началото на Тирадата си твърди,че цели 600 000 човека харесвали Борисов,защото им бил казал че са Прости,същевременно обаче казва,че НЕ Е СИГУРЕН дали наистина са прости.Та предупреждава Андреев че се води пълномащабна война и Кирчо и Кокорчо са Не в тила на Врага,а на Фронтовата линия.А ако им е за Пръв път и не знаят какво да правят,да се учат от Петка и Чапай и да им бъдат Светъл пример в Боя!Към края на Статията Доцентът/оня беловлас "Доцент" в Евроком е друга бира/ заклеймява ВСС че дандуркат Гешев и се заканва съвсем сериозно да ги Избеси всичките по дърветата...И ще го направи със Сигурност,защото при война възниква Военно положение и Съдилижата стават Военни,като съдят респективно и по Военни закони- Сурово и Безмилостно!Остава само Радев да го обяви това "Военно положение",което пък ще стане просто с вдигане и на ДВАТА ЮБРУКА.Мдааа!:)

    Коментиран от #52

  • 49 Niki13

    4 8 Отговор

    До коментар #1 от "Дори не е смешно - тъжно е":

    коменара е извън статията
  • 50 Камен

    24 5 Отговор
    Утре ставам рано и към 8,30 пускам Гугъл с определоно име. Всичко което излезе за него пращам като сигнал в прокуратурата за разследване. Аз даже те ги следя тези медии.....
  • 51 Niki13

    12 9 Отговор

    До коментар #5 от "Aлфa Вълкът":

    докажи поне една дума

    Коментиран от #80

  • 52 Hi Юбрукчията...!

    10 7 Отговор

    До коментар #48 от "оня с коня":

    Дигаш ли...ДВАТА ЮБРУКА...- а..?!?!

    Коментиран от #54

  • 53 mojo

    23 29 Отговор
    БОЙКОВЩИНАТА все още владее цяла България ! Тя се е пропила навсякъде в обществото ни. Изчегъртването ще е много трудно , мъчително и бавно и ще срещне лют отпор от БОРИСОВЦИТЕ ! Но ако не унищожим паразита , той ще продължи да смучи още от нас.
  • 54 оня с коня

    13 12 Отговор

    До коментар #52 от "Hi Юбрукчията...!":

    ЩОМ си забелязал Клавиатурната ми грешка,значи Четеш какво съм написал.Което пък автоматично води до Поумняването ти и си е абсолютен повод да се похвалиш пред Познати и Приятели.Би трябвало и успехът ти сред Жените да се повиши значително,но там нещата са по-специфични.
  • 55 Ние

    14 20 Отговор
    Цаци каскета и б.б 3 бр при Бай Ставри или нови избори
  • 56 Петко войвода

    18 6 Отговор
    ОСТАВКААА ЗАТВООООООР ДА ЖИВЕЙЙ БЪЛГАРИЯ НА УРУЖИЕ БРАКЯ ВРЕМЕ Е
  • 57 НЕЛИ ВАСИЛЕВА

    17 27 Отговор
    СЛЕД 12 ГОДИШНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ШАЙКАТА НА СУДЖУЦИТЕ ОГРАБИЛА БЪЛГАРИЯ СЕГА ЩЕ СЪРБАМЕ ПОПАРАТА ТОВА Е ИСТИНАТА А ИСТИНАТА Е ЕДНА ДРУГОТО Е ПУНТА МАРА КАКТО КАЗВА ЕДИН МЪДРЕЦ ОТ БАНКЯ

    Коментиран от #81, #115

  • 58 Някой си

    19 12 Отговор

    До коментар #39 от "Браво":

    Това е НАШАТА страна.Друга си нямаме.От нас зависи,дали ще прецакаме чужденците,които ни управляваха и сега ни смазват със заложените бомби,към новите.
  • 59 БАБА МАРА

    26 27 Отговор
    ГЕРБ И ДПС СА МАФИЯ ДА ПОМНЯТ МЛАДИТЕ НИЕ СИ ОТИВАМЕ

    Коментиран от #64

  • 60 Бай Ставри

    15 12 Отговор
    Чекам ги у Бобовдолския до месец булки ще ги направим а вие ще гледате свадбата онлайн
  • 61 Диана

    23 11 Отговор
    БСП изпада в истерия вече
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Диана

    35 15 Отговор

    До коментар #59 от "БАБА МАРА":

    Защо реши така бе, бабе? Мафията е БСП - Нели ги видео на протестите само им свирнаха и тези се накокошиха от цялата страна да вземат властта, направиха пълзящ преврат, рушат, съсипват, унищожават и страна и народ...

    Коментиран от #67

  • 65 Лея13

    43 12 Отговор
    Егати глупостите.Дрънка ли дрънка.И удобничко не споменава многото гешефти и роднински и приятелски назначения в изпълнителната власт и къде ли още не.А за за заплатата на Ленчето като"консултант на ББР за 14 бондака месечно.Ами самият Киро,министерствал , погазвайки конституцията.И после удобно правейки се на отвеян месеци наред, когато го питаха за документа, доказващ че не е вече канадец.И тоя ще ми прави реконструкция на съдебната система и прокуратурата.Да,дотам, че да си намърдат свои послушковци и сламени човеци.Да обслужват техните и на техните ментори интереси.
  • 66 САТЪРА НА ХАНА

    29 14 Отговор
    ТАКИВА НЕРЕАЛИЗИРАНИ СТРОИТЕЛНИ ИНЖЕНЕРИ КАТО МЕТОДИ АНДРЕЕВ ДОКАРАХА ЗАЕДНО СЪС СДС МУТРИТЕ И БЕЙОВЕТЕ НА ВЛАСТ
    ...... СКЛЮЧИХА ДОГОВОР СЪС СИК, СИК ДА ПРАТИ МУТРИ ДА ПАЛЯТ ПАРТИЙНИЯ ДОМ И ДА СВАЛЯТ ВИДЕНОВ
  • 67 Пффффф

    7 16 Отговор

    До коментар #64 от "Диана":

    Моме на възраст,БСП умря.Други ще ги заместят,но този път български.Не бибиткови.
  • 68 Maybe

    12 25 Отговор
    Добър Анализ, браво!
  • 69 Кройцфелд Якобс

    21 7 Отговор
    Кви са тия глупости ? Няма ли психиатри в тая държава ?
  • 70 гражданин

    16 27 Отговор
    Винаги много точен г-н Андреев.
  • 71 dogan

    4 21 Отговор
    Каква война бе, митоди?!? България е на ДПС. Ако има ДПС ще има и България. Ако ДПС са добре и България ще е добре! Всичко друго са соросоиски евроджендеризми!
  • 72 "ПОНЕ ЕДИН ОСЪДЕН

    20 24 Отговор
    И ВКАРАН В ЗАТВОРА ПРЕМИЕР"! "ПОНЕ ЕДИН ОСЪДЕН И ВКАРАН В ЗАТВОРА ГЛАВЕН ПРОКУРОР"! ........МНОГО МИ ХАРЕСА ТОВА! ТОВА Е МЕЧТАТА НА ДВА МИЛИОНА БЪЛГАРИ! ОХ КОЛКО КРАСИВО ЩЕ ИМ СТОЯТ ЗАТВОРНИЧЕСКИТЕ ОДЕЖДИ НА КАСКЕТА ПРАЗЕН И НА ТУЛУП ПРОСТАКОВ БОРИСОВ!!!
  • 73 ЧОЧО

    14 3 Отговор
    Въртиопашка!
  • 74 qwerty

    3 5 Отговор
    Защо е тоя драматизъм не знам? Врагът е пред капитулация.
  • 75 Сигурно Лея

    8 11 Отговор
    Идва от леенето на акъл? Иначе леенето го свързвам и с едно огромно предприятие. То беше продадено от твоя банкянски вожд по най комичния начин. Но с най трагични последици за БГ.
  • 76 А ти

    19 5 Отговор
    Кого лъжеш бе, нас или себе си ?
  • 77 Макробиолог

    17 3 Отговор
    Бе Кирчо опрая Македония ти с глупости го занимаваш.
  • 78 Даниела

    30 14 Отговор
    Вас май ви стяга чепикът г-н Андреев? Къде точно ви настъпи Гешев, че и вие се обявихте срещу него? А да ликвидират хидрата обхванала икономиката,, както се изразихте вие, Петков и Василев трябва да започнат от себе си! Какво ще кажете за далаверата с авиобаза Божурище през 2014г откъдето с крепкото съдействие на Асен Василев като знам. министър на икономиката във служебното правителство, г-н Кирил Петков прилапа 27 милиона лева. А сега ми се пише борец срещу мафията и корупцията! Още малко старание и ще ме убедите, че г-н Гешев е избран защото е послушен на Б. Борисов? Да имате спомен че друг кандидат за главен прокурор нямаше? Интересно ще ми бъде да чуя доводите и доказателствата на г-жа министър Йорданова за освобождаването на г-н Гешев от поста гл. прокурор. Дали ще бъдат от изрезки от медиите на Прокопиев, или ще са събрани от Гугъл с помоща на Лена Бориславова, която има богат опит в тази насока?

    Коментиран от #99, #102

  • 79 Даниелс

    23 8 Отговор

    До коментар #14 от "Мето":

    Затова Просто Кирчо се изтъпани по телевизията да каже че България тегли нов зсем за малко повече от 7 милиарда лева! След като малко преди това Асен Василев каза че нямаме нужда от заем, пари имаме!
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Нели,напомням ти:

    13 10 Отговор

    До коментар #57 от "НЕЛИ ВАСИЛЕВА":

    Тази шайка кой я преизбираше в продължение на 12 години? Марсианците ли гласуваха за нея? Следващият път когато застанете пред избирателните урни мислете с главите си,а не с нещо друго.

    Коментиран от #101

  • 82 И още

    24 3 Отговор

    До коментар #9 от "Tome":

    Преди години бяхме колеги с Мето Андреев в парламента, чак ме срам да го кажа, И само да кажа на Мето да не се изживява чак толкоз че още помним забежките му по тъмно в архива за да по прочисти поредното поръчано досие
  • 83 Епидем

    27 3 Отговор
    Абе, Мефоди ти кво работиш? 25 години се изхранваш с темата ДС, После Толупа те изхранваше, а сега си коментатор по всичко. Браво, хвала. Вероятно благодарение на такива кърлежи сме в такава ситуация.
  • 84 С.В.

    13 4 Отговор

    До коментар #14 от "Мето":

    Мето ама ти съвсем си превъртял.
  • 85 Niki13

    11 6 Отговор
    намерил се кой да прави коментари. и НЕ, в БГ няма война, не знам защо го публикуват този.Но е такива, като него, могат да запалят войната. Това е човек на разделението. Той няма как да се промени. Само да е на валст и да сее разделение.
  • 86 Огнян

    9 9 Отговор
    Хората подкрепили Асен и Кирил вече знаят, че става дума за война. Всички шайкаджийски институции ги атакуват.
    Ако имате бизнес и сте подкрепили падането на Тиквата публично, бъдете внимателни!
    Ако сте лектор във ВУЗ (особено такъв с шайкаджийски ректор) бъдете 10 пъти по-внимателни. Конкретно Денков е шеф на система от хора, които на 90% са подбрани и назначени през последните 12 годинки. Конфронтацията с тези фактори е трудна, но колаборацията с тях ще е фатална.
    Вариантите са 2 - даваш отпор или губиш войната.
  • 87 Греховете

    12 4 Отговор
    Да направаиш от простотията национална ценност. От провоохранителната и съдебна сиситема - фелдфебелско сборище за репресии и терор, От родолюбието и историята - оръжие на фанатици и разделителна пропаст.
    Като резултат една разградена теритирия, враг на гражданите си - поле на чужди интереси, престъпност, мизерия, и връщане към мракобесие от миналото.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Абе

    17 4 Отговор
    Андреев!Новите ще ги провали некадърността им,не Гешев!И като си почнал да изреждаш връзките на Борисов с лица с тъмно минало,защо не продължиш списъка и другите!С онези,които фалираха и ограбиха не знам колко си банки,онези от бандитската приватизация /най-голямото разграбване на държавата/,които създадоха групировките,огромните,излишно налети пари в един невъзможен проект,като Белене и т.н.Къде бяха тогава главните прокурори,та си се вторачил в Цацаров и Гешев,които малко нарушиха спокойствието на част от бандитите?!Е,не знам,как преценяваш интелекта на някои българи,но ние имаме и памет,за разлика от младоците на които промивате мозъците в Висшите учебни заведения!Създадохте си измислени Университети от бившите АОНСУ/за сведения на младите,това бяха партийни школи/,намърдахте се и в останалите ВУЗ-ве!Комунистите винаги са действали по един и същи начин.Превземат умовете на младите и невинните!

    Коментиран от #91, #95

  • 91 Правилни и неправилни бандити

    6 5 Отговор

    До коментар #90 от "Абе":

    "Къде бяха тогава главните прокурори,та си се вторачил в Цацаров и Гешев,които малко нарушиха спокойствието на част от бандитите?!"

    Интересна избирателност показаха при избора на кои бандити да разрушат спокойствието и на кои - не?!?
    Някакси остана впечатлението, че се нарушава на тези отказали такса спокойствие, по схемата чекмедже...
    Поредния туморен израстък на същата болест...може би самозабравил се, забравил откъде е тръгнал и на кой трябва да целува ръка...
  • 92 мрлп

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Tome":

    Просташко...
  • 93 Димитров

    8 16 Отговор
    Народа да излиза на протест за сваляне на мафиота Гешев.
    Окрадоха ни парите ,децата избягаха в чужбина.
    Какво чакаш Българино.
    Да излезнем и смажем главата на октопода.
  • 94 Чернишевски

    20 2 Отговор
    Класически психопат..Всички психопати,малоумници и полуидиоти от времето на СДС ,станаха професори,доценти, доктори .Придобиха всевъзможни титли. така е било винаги. След 09.09.44 г. всички негодници и стават началници и се окичват с титли. Какво да се прави,злото няма почивен ден.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Всички знаят

    5 0 Отговор

    До коментар #23 от "безпартиен":

    Българският народ им е кадровик на цялата тази измет!
  • 98 И. Иванов

    3 0 Отговор
    Много приказки!
    Понякога една обикновена СВД върши по-добра работа!
  • 99 изрод от ГЕРБ

    4 13 Отговор

    До коментар #78 от "Даниела":

    А какво ще кажеш за вашия Бацо,който за по вече от 10 г. прилапа над 10 милиарда?!?!??
  • 100 Перо

    8 0 Отговор
    Държавата е превзета и унищожена още през 1992 г. Сега се коментират щетите и последствията, от наложената система, а за причината се избягва да се говори. Когато е избрана сбъркана икономическа и административна,престъпна система и сгрешен модел на развитие, може да минат и 100 г., нищо не може да се промени! Само ще се въртим в кръг,борейки се с самогенериращи се последствия!
  • 101 Перо

    7 9 Отговор

    До коментар #81 от "Нели,напомням ти:":

    Ха-ха-ха… . Аз не познавам никой да е гласувал за ГЕРБ,но ГЕРБ убедително печелеше. Хората са гласували правилно, но фалшификатора с платен вот е “гласувал” по друг начин!
  • 102 данче,

    3 3 Отговор

    До коментар #78 от "Даниела":

    не си криви душата, знае се коя си и що си..
  • 103 комитите

    5 9 Отговор
    Трябва да се изстържат ШАЙКАТА,ХУНТАТА и МУТРИТЕ

    Коментиран от #119

  • 104 Има го, но е глас в пустиня

    7 3 Отговор
    И анализът точен и фактите не подлежат на проверка. Какво, тогава? Управляващите, ако са способни ще стъпят на " вратът" на свикналите да са винаги до "мекото на баницата". Банкерът Буров го е казал но е в сила и за написаното: "за да направиш ..., трябва да имаш АКЪЛ и здраво ДУПЕ
  • 105 Антикомунист

    12 3 Отговор
    Тоя човек излезе по голям католик от папата. Аман от уж десни. Човека е преподавател по архитектура а как вещо се изказва по политически въпроси, все едно гинеколог да дава акъл за ядренна енергетика......
  • 106 11666

    5 1 Отговор
    Метка,как беше ТИ в ГРОБ?? СУПЕР А?
  • 107 Антикомунист

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дори не е смешно - тъжно е":

    Къде и как е казано, пак май на женския пазар, много обичате да вкарвате на някой думи в устата извадени от някакъв контекст. И всички се опиянявате от " остроумието" си до оргазъм....
  • 108 Антикомунист

    10 5 Отговор
    В началото андреев анализира кой бил умен и кой прост, а на мен той пък ми изглежда на много прост.......
  • 109 ЕВРОТО

    4 10 Отговор
    ШАЙКАТА ЗА 10 ГОДИНИ Е ПРИЛАПАЛА НАЙ МАЛКО ДЕСЕТ МИЛИАРДА ОТ ДЪРЖАВАТА ТОВА ГО ЗНАМ ЩОТО БЯХ В ШАЙКАТА ДО 2018 ГОДИНА
  • 110 Свиленски

    11 3 Отговор
    Вече и Методи Андреев е вписан във ведомостта на Прокопиев!
  • 111 Боцко

    0 2 Отговор
    УМЕЯТ ГО - долу да се плюем,
    Живота си са го осигорили,
    Трябва ли отново да го чуем,
    Вече са ЯКИЧКИ, а не горили ..
  • 112 Гротеска

    7 6 Отговор
    Методи и той обърна палачинката.Да защитава новите аферисти видимо поръчкови и нагли,вече е безпардонно.Нищо не казва за декемврийските кредити които потънаха незнайно къде и други потънали от назначаването на " почтените"още 9 млрд.за 9 дни от резерва,що мълчиш бе ,Методи ,това ли очакваха хората,такава почтеност.И ти ли си в кюпа на облаготелстваните и краденето няма значение.Борисов " простия"при финансова дисциплина ни вкара в банковия съюз,а тия сега искат да ни изхвърлят заради свръхразточителност и защото олигарсите не искат прозрачност при банкови трансмисии.Освен това грешно се препредава реплика на Борисов който каза" щом аз съм бил прост и сте ме избрали значи и вие сте прости" ,а не буквално" аз съм и вие също".
  • 113 Прости боклуци

    6 4 Отговор
    превижда ви се война, няма война има едни глупаци на власт, мислейки , че държава лесно се управлява с ежедневните си лъжи и измами, народа няма да ви трае дълго, времето ви изтича !!!
  • 114 Наистина смешно

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Дори не е смешно - тъжно е":

    Радев нарушала конституцията и назначава министър Мафията се завръща Искат божков и василев за съветници Пак изрески от вестници / на Прокопиев / и баба мара пред блока се развяват Трябва да се Уганда на Мафията загуби много и цените се вдигат за компинсация явила се постредници Честито
  • 115 Тъпо, по-тъпо, най-тъпа

    3 0 Отговор

    До коментар #57 от "НЕЛИ ВАСИЛЕВА":

    НА КРИВА РАКЕТА КОСМОСА И ПРЕЧИ ! ВИДЯЛА ЖАБАТА ЧЕ ПОДКОВАВАТ КОНЯ И ТЯ ВДИГНАЛА КРАК !
  • 116 Андрей

    4 2 Отговор
    Да, стои едно задкулисие и то стои с цялата си мощ и държавна машина (до колкото я има) срещу Прокуратурата и Гешев. Ех авторе, може ли така да се излагаш, ми погледни фактите.
  • 117 лош пример

    4 2 Отговор
    Изрезките от вестниците са нещо, а документите на Хамид са нищо , тарикатче
  • 118 Ами

    4 6 Отговор
    Война е Андреев. Опукаха 9 милиарда за 9 дни. Вярно като на война. Иначе поредният дето захлебваше от Борисов. Атанасов, Мая М., Христо Иванов, Ренета Инджова, Гошо Боеца...
  • 119 Тъп, по-тъп, най-тъп

    5 3 Отговор

    До коментар #103 от "комитите":

    Чаагъртай се бе, носихте си бесилките и кофчезите! Няма да ви пречим, чагъртайте се !
  • 120 Борис

    3 1 Отговор
    До 117 - С изрезките от вестник премиерът се изгаври с т.н.р прокуратура, като им показа че никой не вярва ,че гешефт не замита следи и не укрива престъпления! Анадъмму!
  • 121 Rhood

    4 2 Отговор
    Такива като този псевдоучен Андрешко докараха новата власт на комунистите, червени чак до кафяво! За тези болшевики виновни за разрухите в България (1946-1989, 1995-1997, 2007-2009, 2012-2013, 2021-2022) са виновни все други и международната обстановка, а формациите БРП/БКП/БСП, ОФ, БЗНС, ДКМС, Първанов и сие, Радев и сие нямат вина за нищо - като Георги Димитров и Сталин!
    Но хората виждат и знаят, че с прстия ББне става, но по-лошо е вече с пошлия и лъжлив Просто Кирчо Премиерстващ на ужким!
  • 122 Бай Шиле

    0 1 Отговор
    Този селски умник не съзнава ли,че 600 х. души не "харесват" Борисов,а са отбити от хранилката и искат да се върне?Стига сте му давали трибуна.Да върви на мегдана в Перущица да омайва бабите.