Last news in Fakti
  Тема: Украйна

24 Февруари, 2022 15:51 11 013 218

Цецка Бачкова за ФАКТИ: Спешно трябва да потърсим подкрепа от НАТО

  • цецка бачкова-
  • нато-
  • русия-
  • украйна-
  • стефан янев-
  • оставка

"Има безпокойство министър на отбраната да е човек, който не гледа сериозно на случващото се и не иска да покаже, че гледа сериозно на случващото се. Това застрашава сигурността и чувството за сигурност на всеки от нас", посочи д-р Бачкова

Цецка Бачкова за ФАКТИ: Спешно трябва да потърсим подкрепа от НАТО - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Протест, организиран от Сдружението на украинските организации в България "Мати Украйна" в подкрепа на Украйна и украинския народ ще се проведе днес в 17:00 часа пред руското посолство. Със същото послание, но и с искане демонтирането на МОЧА, граждани ще протестират от 18:00 часа при Монумента на окупационната червена армия (познат и като Паметник на Съветската армия, като е редно да започнем да го наричаме по същество), като инициативата е на историка и общественик Кирил Чуканов. Протест имаше по обяд и пред руското консулство във Варна.

“Ако дотогава - 18:00 часа, оставката на Стефан Янев не е факт, ще подкрепя и всеки протест пред сградата на Министерски съвет и ще настоявам това да се случи незабавно”, написа във Facebook д-р Цецка Бачкова, политик и икономист, както и организатор на вече провелия се на 22 февруари протест пред руското посолство под надслов “Путин, спри се!” в деня след признаването на Донецката и Луганската народни републики от властта в Кремъл.

Още новини от Украйна

По-рано, след първоначалното изявление на министъра на отбраната Стефан Янев, че не е редно да прибързваме с охарактеризирането на започнатата от Русия война в Украйна като война, д-р Цецка Бачкова поиска оставката на Янев. По темата от ФАКТИ разговаряхме с нея.

“Няколко пъти призовахме парламентарната група на “Демократична България” да бъде поискана оставката на Стефан Янев. В хората има едно безпокойство министър на отбраната да е човек, който не гледа сериозно на случващото се и не иска да покаже, че гледа сериозно на случващото се. Това застрашава сигурността и чувството за сигурност на всеки от нас. Ще изчакаме реакции още малко. Виждам, че много хора настояват за тази оставка. Предполагам, че може да се стигне до протести с това искане”, посочи д-р Бачкова.

“Стефан Янев излезе с позиция, но отново не назовава нещата с истинските им имена. Не е достатъчно ясен и категоричен. Очакваме да видим дали в Народното събрание ще има консенсус за приемане на обща декларация. Може би след това ще предприемем по-категорични действия. Има очакване и министър-председателят да гарантира сигурността на всеки един от нас, а това се случва, когато имаме доверие на министъра на отбраната в случая”, допълни тя.

Попитана дали декларираната воля за приемане на украински бежанци е положителна стъпка, тя отговори така: “Това е неизбежна стъпка, когато са застрашени човешки животи. Би следвало България да помогне с каквото може. Не знам какви капацитети да реагира има България - доброто намерение е едно, но от друга страна има нужда от сериозни капацитети, от анализ какъв брой бежанци бихме могли да приемем. Със сигурност обаче заявката за това е добър знак, за разлика от информацията, която излезе от украинския посланик у нас - че сме отказали бронежилетки. Това е напълно неразбираемо - не става въпрос за оръжия, става въпрос за нещо, с което гражданите в Украйна да се защитят. Изчакваме да видим дали ще бъдат предприети адекватни действия. Като че ли парламентът реагира бавно. Премиерът Петков реагира доста по-бързо. До момента обаче виждаме заявки, въпросът е да видим конкретни действия”.

“Редно е Съветът по сигурността при Премиера да работи. Ситуацията е динамична. Отразява се и икономически - санкциите, които предстои да предприемем, трябва да бъдат подготвени. Тоест предстоят предизвикателства и пред министъра на икономиката. Това е огромно предизвикателство пред новото правителство и трябва да сме нащрек. Тревожно е ако само президентът говори по тази тема и се разчита само на Консултативния съвет по национална сигурност към президента. Би следвало, след като има Съвет по сигурността към Министерския съвет, той да се свика и да работи непрекъснато, за да се отговори на всички предизвикателства, които съм сигурна, че са в много сфери.

Ние сме част от НАТО. Би следвало да се помисли за засилване на присъствието на НАТО. Българският батальон, за който се говореше, е ясно за всички, че нито имам как да гарантира сигурността на България, нито може да бъде сформиран толкова бързо. Спешно трябва да потърсим подкрепа от НАТО”, посочи още д-р Цецка Бачкова.

По въпроса дали е редно да бъдат взети мерки и срещу хибридните пропагандни атаки у нас, тя посочи следното: “Уж водим тази борба срещу троловете и срещу хибридните атаки на Русия много отдавна. Надявам се, че вече имаме ясен сигнал, че тя трябва да се приема сериозно и от политиците. Имаме и ново министерство - на електронното управление, така че може би има как да се реагира и със звено от страна на службите, така че вниманието да бъде изострено. Намираме се в най-острата фаза - всичко, което виждахме през годините резултира в това сега да сме във време на война”.

“В настоящата ситуация всяка една държава трябва да бъде подготвена. Най-важното нещо е да има разговори с нашите съюзници в НАТО, така че да може да се гарантира сигурността на страната. Виждаме, че насреща ни стои един абсолютно непредвидим човек, който оспорва всичко, което казва, с действията си в рамките на часове. Има опасност. Ние се намираме в географска близост, освен това има заявени интереси на Русия към България. Днес дори се заговори и за територията на комплекса “Камчия” - нейният статут в момента е на руска територия. Въпросът с този статут спешно трябва да бъде решен, за да могат да бъдат пресечени отсега евентуални претенции, които да дадат повод на руски действия в България. Защитата е много важна. Каквото и да се случи, изобщо не бива да подценяваме ситуацията. България трябва да е в готовност да се защити”, категорична беше тя.

Д-р Цецка Бачкова обясни и какви са посланията на днешните протести. “Искаме да кажем, че България е на страната на свободния свят, на страната на Украйна. Действията на Путин са агресия. Вече не става въпрос само за нарушаване на международното право, а за загубени човешки животи. Цял ден сърцето ми се къса, гледайки в медиите хората в Украйна - цивилните граждани вече са застрашени. Това е знак за нашата подкрепа и за това, че България трябва да има твърда позиция. Българските граждани са на страната на свободата, на цивилизования свят, а не на решаване на конфликти по пътя на войната, по пътя на налагането на имперски интереси десетки години след установяването на мирния ред в Европа”.

“От 18:00 часа ще протестираме и пред Паметника на Съветската армия. Сега е моментът бъдещето на този паметник да се реши. Виждаме какво прави руската армия в свободни държави. Мястото на този паметник не е в центъра на столицата на една европейска държава. Ще бъдем пред паметника, за да покажем, че този паметник няма място там. Именно сега е най-наболелият момент да го премахнем”, категорична беше тя.

“Украйна е в тежката ситуация да бъде държава-буфер между Русия и Западния свят. Твърдо мисля, че трябва да сме солидарни с Украйна и да помогнем да защитят и живота на гражданите си, и отстояването на своята независимост и правото да избират как и къде искат да живеят. Аз съм твърдо “за” подкрепа на Украйна.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 153 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Hoho Boho

    19 221 Отговор
    Паметникът на съветската армия да се преименува в Паметник на злото
    или да се разруши, немедленно

    Коментиран от #33

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 българин

    18 164 Отговор
    И ние трябва като Полша да задействаме клаузите по договора с НАТО. Тука нашата енергетика е руски ръце което е опасно за националната ни сигурност.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Ицо

    12 125 Отговор
    Време е НАТО да Хакне Путин.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 hamerikaneec

    93 6 Отговор
    Пълно е с BG папагали !!!!!!!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Павел пенев

    104 7 Отговор
    Когато Турция окупира Северен Кипър през 1975 год. как се намеси НАТО и какво точно направи. И до сега гърците гонят мухите но не разчитат на НАТО а сключиха отделен пакт за военна помощ с Франция. Много си боса, не се обаждай че всички ще разберат какво представляваш.

    Коментиран от #216

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Немец

    14 103 Отговор
    Руските варвари атакуват. Трябва да бъдат заличени незабавно!!!

    Коментиран от #170, #200

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Права е

    10 96 Отговор
    Янев е срам за България!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Глупаци

    13 82 Отговор
    Колко е жалко целия свят гледа Какво се случва в Украйна и Никой нищо не може да направи комунистите са решили да унищожат една държава и останалия свят си бърка в носа
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Жссттт

    28 64 Отговор
    Путин е новият Хитлер.

    Коментиран от #171

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Жссттт

    21 67 Отговор

    До коментар #55 от "смoтлo":

    Отивай си у Русия трол подлога на Путин.

    Коментиран от #70, #127

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Иван

    24 79 Отговор
    Само гнусни русофилски ролове има тук !
    Готови са да продадат държавата ни за копейки !

    Коментиран от #69, #74, #84

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 тъпaнapчe

    50 15 Отговор

    До коментар #63 от "Жссттт":

    Ааааа , не така , БайДън е тоя с подлогите.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 пеи

    16 22 Отговор

    До коментар #68 от "Шоп":

    Какъв свободител бе тъпак.
  • 73 Иван

    20 61 Отговор

    До коментар #68 от "Шоп":

    Как от какво, от руската имперска полотика, която от 200 г. се опитва да затрие българите !

    Коментиран от #81

  • 74 Бг история

    13 16 Отговор

    До коментар #67 от "Иван":

    Много си прав 👍👍👍
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 НАТО

    26 52 Отговор
    Ще смажем империята на злота начело с ПУТИН.

    Коментиран от #80

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Иван

    22 48 Отговор

    До коментар #77 от "НАТО":

    Налага се, защото тоя путлер ще запали целия свят
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Я па тоя

    22 47 Отговор

    До коментар #81 от "я па ти":

    Напротив, 45 г. ни мачкаха и избиваха, но все пак дойде новото време и оцеляхме

    Коментиран от #87

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Иван

    19 33 Отговор

    До коментар #84 от "Интересно":

    Те е трвоя работа дали ще чета или не ! А на теб ако не ти харесва да те наричат "гнусен руски трол" - ами скрий се някъде и не се показвай на белия свят !
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Мародер

    28 29 Отговор

    До коментар #91 от "мародер":

    Тук тероризъм се вижда само от руска страна, а не от НАТО !
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Пепи

    40 17 Отговор
    Спокойно бе жена, ако някой ни нападне НАТО ще му наложи санкции.
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 а са оти бегат

    13 13 Отговор

    До коментар #92 от "На тебе ти хлопа":

    От убавото ли , ами от убаво не се бега , а доколкото съм запознат болшинството бега да им слугува на " спасителите " , слугинаж нещо , обща работа дето не им се работи , а за наще било направо спасение . Що така ?

    Коментиран от #106

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 бай онзи

    21 14 Отговор
    ИДИХСИ ВЕИТЕ ЗНАМЕТО С ДЪГАТА,НЕ СЕ ПОДМАЗВАЙ НА ЕВРЕИТЕ
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Koko

    8 20 Отговор

    До коментар #99 от "а са оти бегат":

    Мръсна и долна руска политика на тролове и пропаганда в България с цел да разруши българското общество.
    Като се погледна каква русофилска паплач е тук направо си е живо доказателство за това.

    Коментиран от #109, #112

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Българин

    34 26 Отговор
    Каква е тази и от името на кого иска оставката на министър, иска събаряне на паметник, иска "подкрепа" от НАТО, иска да помагаме на Украйна и още хиляда работи.

    Та моме каква си ти че да се изказваш от името на българския народ и кой ти дава това право.

    Коментиран от #110

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Koko

    24 37 Отговор

    До коментар #108 от "Българин":

    Защо се прикриваш под псевдонима на "българин", след като си русофил.
    Разбира се че искаме събаряне на някаква купчина от камъни прославящи окупатора на България, разбира се че сме солидарни с Украйна, която е застрашена от същия окупатор, разбира се че искаме помощ от НАТО, защото не можем да се опазим сами от същия окупатор !

    Коментиран от #198

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Никой

    21 19 Отговор
    Оставка на военния министър Янев. Ако е верно,че сме отказали да предоставим не оръжие, БРОНЕЖИЛЕТКИ за самозащита, то по големи страхливци от НАС няма. НЕ СМЕ НАРОД,НЕ СМЕ НАРОД А МЪРША.
  • 119 Прокурор

    7 11 Отговор

    До коментар #117 от "адвокат":

    У "лево" си стийте вие продажни русофили !
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Иван

    7 8 Отговор

    До коментар #123 от "Смърфиета":

    Вие комунистите-русофили освен да доносничите и да ръсите дезинформация друго можете ли да правите ?
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Млък

    14 14 Отговор

    До коментар #63 от "Жссттт":

    А ти оди у Вашингтон да сменяш памперсите на Байдън щом си тарикат.
  • 128 Koko

    6 5 Отговор

    До коментар #124 от "Перо":

    Перо, ти май съвсем си изперкал. И какво, да седим и да чакаме ози да дойде тук и да стовари ракетите си у нас и чак тогава ли да поискаме помощ ?
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Ехоооо

    13 18 Отговор
    А бе момчета - русофилчета, затова ли ви плащат "братушките" да ръсите само простотии, а ?
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Та пляс

    10 2 Отговор
    "не става", защото гроздето е кисело )
  • 140 Пешо

    13 11 Отговор
    А някой питал ли е българският народ дали иска в НАТО ?......

    Коментиран от #142

  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Троянски

    9 4 Отговор

    До коментар #141 от "Троянски Кон":

    Сигурен ли си, че си кон а не Троянско магаре ?

    Коментиран от #150

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Цецка Б.

    6 7 Отговор

    До коментар #126 от "аде":

    Искам да Ви припомня, че всички ходиме дотам, независимо дали е златен, порцеланов или яма с клекало.
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Koko

    9 1 Отговор

    До коментар #144 от "Цицке Цицке":

    Тази басня Андерсен ли я е писал ?
  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Коко

    8 1 Отговор

    До коментар #147 от "Антитрол":

    Не знаеш какъв съм ? Смехурко )
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Прокурора

    5 9 Отговор

    До коментар #117 от "адвокат":

    Аааа, не - вие комунистите си стойте у "лево". Не го пробутвай на хормалните хора !
    Какви паметници, какви 5 лева? Това чучело и купчина камъни възхваляваща окупатора ни "паметник" ли го наричаш ?
  • 155 ВЪПРОС

    12 2 Отговор
    А ТАЗИ ГОСПОЖА в частност, каква е,...каузата която се опитва да защитава в интерес на целокупното общество
    ли е, или дайде да говорим нещо, защото сега това е модерно
    Колко от тези протестъри ще грабнат оръжие и ще идат доброволци.. николко, нали
    Но така е най- лесно да искаме оставки и да ръсим бисери
  • 156 ТОЧНО

    9 5 Отговор

    До коментар #4 от "Бамби":

    Я да видим Гърция,... има по-вече войска от нас и са натовци много преди нас,.. но си стоят мирни и кротки
    По география имах тройка, но не си спомням да сме имали обща граница с Украйна,.. ако сме били братя, то е било с руснаци,,, а за украинци нямам спомени
  • 157 Валери ха ха ха ...

    5 0 Отговор
    Оплескахте шортите а...хаааа хааааа хаааа
  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Петер Брьогел

    6 2 Отговор
    Спешно търсета за помощ Бойко ! Само той и никой друг е способен ! Питайте мис Бикини в Барселона , тя си знае най-добре !
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 163 БЕШЕ изтрит

    7 1 Отговор
    сигурно от сащ ви се скараха!!!!!!
    и вие сте същите ............................
  • 165 Hoho Boho

    6 8 Отговор

    До коментар #33 от "Сатана":

    Защо пишеш глупости?
    Паметникът на руския агресор не е "Руска държавна собственост"!

    и пиши грамотно - "Руска" се пише с малка буква, прилагателно е..
  • 166 Олга

    19 5 Отговор
    Активистка смахната, докато помощ от НАТО не дошла, бягай копай окоп. Руснаци вече идват.
  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Георги

    9 1 Отговор

    До коментар #61 от "Жссттт":

    Той си пази народа идиот,а не като тези гъзомийници
  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Джони Ерера

    7 3 Отговор
    ела Цеце в Ново село, като питаш на портала, всички ме знаят. Аз съм от Колумбия, но съм съвсем истински натовец и обещавам да те пазя. Довери ми се и зарадвай войнишката душа.
  • 174 Сульо

    9 4 Отговор
    НАТО няма да ви помогне щото са все обратни.Ама можем да повикаме здравите българи да ви помогнат.Толкоз ще ви помогнат, ч няма да искате да си тръгвате и ще повтаряте "помощта".
  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 апостроф

    7 4 Отговор

    До коментар #145 от "Да не протестират":

    въпросната жена беше една от жертвите от запаления профсъюзен дом в Одеса. Точно по този повод вчера "Джуджака" каза, "Нищо не е забравено и никой не е забравен! Всички виновници за това престъпление и погрома се знаят поименно и ще получат полагащото се възмездие!"
  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 Някой

    8 5 Отговор
    Коя си ти да искаш оставката на министъра?
  • 181 Маке

    7 8 Отговор
    България е в НАТО, в ЕС и в презряния "Запад". Там принадлежим и точка. Който иска сатрапия, да върви на изток!
  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 Korny

    4 1 Отговор
    Жените си търсят голям и твърд. Много лесно се адаптират в реалността. Търсят помощ, когато не стават за нищо. Как е възможно да се сражават християни едни срещу други. Война между САЩ и Русия на Европейския континент, като арена е перверзно
  • 196 Nnnnn

    5 1 Отговор
    Тая Цецка Бачкова през 1999 година дали е протестирала пред посолството на САЩ ?
  • 197 Равнопоставеност

    8 1 Отговор
    То затова си има министър на отбраната и затова не е блондинка! Доктор Цецка поискала оставката на министъра... Като така ще си искаме, аз да си поискам ли нещо от доктор Цецка? И коя е всъщност доктор Цецка, че да иска каквото и да било?
  • 198 Оня

    7 2 Отговор

    До коментар #110 от "Koko":

    Коко ли си или Боко , ако не бяха руснаците България щеше да е само до Пловдив. Четете историята и помнете. Не забравяйте кой срина София и изби хиляди хора и остави хиляди инвалиди ,ама им постоихте паметник.

    Коментиран от #201

  • 199 Д-р Ох-боли

    9 2 Отговор
    Тая мома вместо да се пени по форумите да грабва винтовката и да заминава да помага на славната Усраинска армия!
  • 200 Toti

    0 0 Отговор

    До коментар #48 от "Немец":

    Ти щеси 1заличен.
  • 201 някой

    7 0 Отговор

    До коментар #198 от "Оня":

    И да им обясняваш на подобни индивиди,нищо няма да разберат. Като иска да помага,да стяга багажа и да заминава доброволец за Украйна. Но много ме съмнява дали и войник е ходил, клавиатурни помагачи колкото щеш.Както и новоизлюпени политици като въпросната госпожа.
  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 djoni

    2 0 Отговор
    а. ан от борци за доброто които пропагандират злото. стига нека си хоьи нато отвъд окена. и тайа новоизлюпена боркиня да погледне първо кво бествие нахравиха нато по света тога да са борк за тях. ако ги нямяше натовските окупатори нямаше да се случи нищо от това което става сега
  • 204 Ал Тъпоне

    4 1 Отговор
    Браво! Цецка разбира повече от война от един армейски генерал на дългогодишна служба в армията! Така ли? Аз пък имам пълно доверие в генерал Стефан Янев. Правеше ми и добро впечатление, като служебен премиер. Нас никой не ни е нападнал все още ако не сте забелязали, а той като висш представител на военното ни ведомство трябва да бъде много внимателен в изказванията си при наличие на военен конфликт недалеч от нашия регион за да не нагнетява излишно напрежение и според мен го прави също много правилно досега. Ако трябва да сте загрижени за нещо, то е за представителите на българската нация без значение от народността им на територията на военния конфликт, които търсят убежище и искат да дойдат в България. Към тях трябва да бъде насочено огромното ни внимание, а не към себе си. Ние не сме във война. Стига сте се вглеждали във себе защото гледката отдвана не е добра!
  • 205 мисирка

    2 1 Отговор
    на пазара лаф да става.

    Коментиран от #206

  • 206 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 209 Хаяско

    0 0 Отговор
    Ще гласуваме декларация и ще се спасим освен това може да проведем и решителна борба във Фейсбук
  • 210 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 211 Боже,

    2 1 Отговор
    и тази искаше да оглави ДСБ. Нещо като Екатерина Захариева. Никога повече няма да гласувам за Демократична България.
  • 212 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 213 Димитър

    0 2 Отговор
    Браво Цецке ти имаш топки повече отколкото от някой мъже. Още от първото служебно правителство на другаря президент Радев Решетников когато бе назначен за служебен министър и премиер Стефан Янев светна червената лампичка, че Янев е човек на руснаците и отдавна трябваше да бъде изгонен от правителството, а на негово място да бъде сложен за министър Велизар Шаламанов или Ненчо Ненчев и двамата са били министри на отбраната имат опит и са натовски възпитаници и родолюбци, а не рубладжии като Янев
  • 214 ДЕМОКРАТ

    2 0 Отговор
    ЦЕЦКЕ ТИ МАЙ ИМАШ ПРОБЛЕМИ В ЛЕГЛОТО АКО ЧАКАШ ТАКАВА ПОМОЩ ОТ НАТО НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ ТАМ ВСИЧКИ СА МЕКИ КИТНИ И БЪДИ СИГУРНА ДАЖЕ МАЛКО ТИ И ЗАВИЖДАТ
  • 215 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 216 Кипър

    0 0 Отговор

    До коментар #39 от "Павел пенев":

    Като се вземе предвид че Кипър и Гърция са две различни държави и ,че Кипър всъщност не е в НАТО можеш да си изхвърлиш нелепия пример в коша
  • 217 Колев

    1 0 Отговор
    А какво толерира ФАКТИ.БГ ?????Махнете го този форум въобще, той показва настроения, които не са желани. Не се гаси туй що не гасне.
  • 218 ууу

    1 0 Отговор
    цецке, ма ! що не одиш да пасеш гуските ?