Last news in Fakti

14 Декември, 2022 10:37 13 396 65

Вече спя по-спокойно! Доц. Атанас Мангъров пред ФАКТИ

  • атанас-
  • мангъров-
  • ковид-
  • ваксини-
  • прокуратура

Това, което сега наричаме Ковид, си е един от многото коронавируси, каквито е имало винаги, казва инфекционистът

Вече спя по-спокойно! Доц. Атанас Мангъров пред ФАКТИ - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Приключихме ли с Ковид… Какъв е ефектът от ваксините против коронавирус. Какво откриваме днес, когато правим тестове за вируса. Защо прокуратурата отказа да образува досъдебно производство… Пред ФАКТИ говори инфекционистът доц. Атанас Мангъров.

- Доц. Мангъров, спите ли вече по-спокойно, след като прокуратурата обяви, че няма да образува досъдебно производство за ваши твърдения за ваксините?
- Да, разбира се. Вече спя по-спокойно. Прокуратурата два пъти прави проверка по един и същ казус и постановява отказ от съдебно производство.

- В смисъл…
- Първо през януари прокуратурата се беше самосезирала и през март излезе с постановление за отказ от образуване на досъдебно производство. След това през август председателят на Лекарския съюз сезира по същия казус – мое изказване в предаване на Нова телевизия, Етичната комисия с искане за моето наказание. Очевидно натискът върху комисията е бил много голям, поради което тя прехвърля въпроса към прокуратурата като отправя искане за проверка и постановление по казус, върху който прокуратурата вече се е произнесла. Невъзможно е да не са били запознати с решението на прокуратурата за отказ. Аргументите, представени от мен пред прокуратурата, бяха напълно идентични с представените пред Етичната комисия. Прокуратурата ги разбра, Лекарският съюз не можа или по-скоро не пожела да ги разбере, прехвърляйки отговорността другиму. Това е показателно за превръщането на съюза в една казионна организация, в която ръководството се опитва да манипулира контролните органи до степен, в която те се страхуват да излязат със собствени решения. В момента, в който прокуратурата отново постанови отказ, всички обвинения и действия срещу мен бяха свалени и преустановени.

- Какви са последните данни за ваксините, с които разполагате. Милиарди дози са поставени. Ако говорим за ефективност, за противопоказания…
- По отношение на ефективността на ваксините, картината все повече се прояснява. Видя се, че всички прекараха вируса - кой по-леко, кой по-тежко… Това е въпрос, който ще се разглежда. Много хора, които не бяха ваксинирани, починаха. Починаха и много хора, които бяха ваксинирани. От края на миналата година в силно ваксинираните страни процентът на заболелите и починалите ваксинирани постепенно започна да превишава броя на неваксинираните такива. Може ли да се твърди, че починалите ваксинирани нямаше да починат, ако не бяха ваксинирани? Към момента няма категорични данни, че ваксинираните са по-предпазени от заразяване и че го карат по-леко. Оказа се, че няма данни и за това, че ваксинираните не разпространяват вируса. Просто въпросът не е проучен. Оказа се, че ваксинираните го разпространяват и в някои отношения са дори по-опасни от неваксинираните, тъй като на последните бяха наложени много ограничения. Въпросите са много, въпреки че на някои всичко им се струваше от ясно, по-ясно и бойният вик беше „Ваксинирайте се“.

- Ваксините, все пак, са от много кратко време…
- Точно така. Друго, което се вижда, говоря за данни от Евростат, че от началото на тази година допълнителната смъртност в ЕС е скочила с около 10-12%.

- Какво значи допълнителна смъртност…
- Приемаме, че, примерно, на година – говоря за 2018-а, 2019-а, са умирали по 100 000души, а сега умират 110 000 – 112 000. Образно говоря. Досега, от началото на тази година, в ЕС, защото Евростат следи данни за европейските страни, се отчита завишаване на смъртността с 10-15%. Просто повече хора умират. И не е ясно защо това е така. В Гърция допълнителната смъртност за септември е + 11.2% , за юли беше 23.2%, в Германия е +14.8% за септември, +16.5% за юли. У нас допълнителна смъртност за юли беше +2.0%, за септември +2.7%.

- Някакви доводи, че това може да е свързано по някакъв начин с ваксините…
- Никакви доводи. Просто се забелязва като факт. Ще видим как ще продължи това във времето. В България имаме ваксинирано население под 30%, а в Гърция и Германия са ваксинирани над 80%. Може и да няма никаква връзка между смъртност и ваксини… Просто в момента се забелязва такова нещо и само времето ще покаже дали има връзка, или няма. Това е феномен, който трябва да са проучи.

Въпросът е кое е това по-различното, което отличава тази година от годините преди пандемията.

Друго нещо, което се наблюдава пак по статистически данни от някои страни като Обединеното кралство, където те се публикуват, е, че има завишаване на броя мъртви раждания.

- Ражда се мъртъв плод…
- Да, точно така. Такива данни има от Великобритания, защото те ги публикуват.

- Отново правим сравнение с годините преди Ковид?
- Точно така.

- Колко е увеличението…
- Доста е, но не искам да се ангажирам с точно число, защото гледах такава статистика преди време и няма да съм точен. Също така се съобщава за увеличаване на миокардитите и инфарктите при хора между 20 и 50 години, както и случаите на внезапна смърт в същата възрастова група. Никой в момента не си мърда пръста да обясни защо. Някои страни като Дания забраниха имунизациите за Ковид при лица под 50 години.

- Много ваши колеги го обясняват с това, че по време на пандемията хората не са ходили на лекар. Регистрира се и увеличение на туморните заболявания…
- Така е. Може и това да е. Има хипотези, които трябва да се проверят.

- Приключихме ли с Ковид. Става ли вече вирусът като сезонния грип?
- Това, което сега наричаме Ковид, си е един коронавирус, каквито е имало винаги. Поначало коронавирусите са отговорни за около 20% от острите вирусни инфекции - грипоподобните състояния. Досега никой не се е тествал за коронавируси, защото те по принцип не създаваха сериозни здравословни проблеми. Тестовете, с които сега доказваме това, което продължаваме да наричаме Ковид-19, са същите, с които и преди 2 години доказвахме китайския, британския и пр. варианти на вируса. Те даваха като усложнение дихателна недостатъчност, цитокинова буря, тромбози и пр., тъй като притежаваха особен спайк протеин, който беше основният им патогенен фактор. Сегашните варианти, които откриваме, не дават подобна клинична картина, не дават тези усложнения, т.е те или нямат този спайк протеин, или ако го имат, то той не е същият. Ние обаче продължаваме да ги откриваме със същите тестове и продължаваме да твърдим, че това е Ковид-19. Не, не е. Това са просто коронавируси каквито винаги е имало и ако продължим да се тестваме, ще продължим да ги откриваме и да се плашим. Вероятно, ако през 2018-а или по-рано преди пандемията имахме тези тестове, щяхме да откриваме това, което откриваме и сега. Коронавирусите винаги ги е имало и ще ги има. Въпросът е защо през 2019 година се появи Ковид-19? Това е въпрос за повече от един милион евра, долари или юани.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 135 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Възраждане

    172 15 Отговор
    Мангъров ще го направим министър на здравеопазването.

    Коментиран от #15, #22

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    115 12 Отговор
    СЕЗОНИЯ ГРИП не е КОВИД
    КОВИД и другите ВИРУСИ са БИО ОРЪЖИЯ
  • 4 пламен

    20 183 Отговор
    Как няма да спи спокойно, направи яки пачки, купи три апартамента, единия на докторската градина. Там цените започват от 4000 евро метъра.

    Коментиран от #7, #28

  • 5 Човек

    198 17 Отговор
    Мангъров беше единствения честен лекар, който не се продаде за пари!

    Коментиран от #8

  • 6 Коментар

    182 14 Отговор
    Браво на доц. Мангъров! Поклон пред такива хора!
    Беше като лъч светлина през т.нар. пЛандемия!
    Когато всички (ген. Годжи, бай Шиле и Кунчо) ни описваха черни картинки и всяваха паника, доц. Мангъров успокояваше хората и казваше обективната гледна точка, пречупена през призмата на истинската медицина, която цели ИЗЛЕКУВАНЕ на пациентите, а не просто премахване на симптоми!!!

    Бог да Ви благослови доц. Мангъров!
    Бъдете жив, здрав и все така успешен в лекуването на своите пациенти!
  • 7 оня

    138 7 Отговор

    До коментар #4 от "пламен":

    Ти завиждаш ли? Учи като него, работи и се докажи като специалист и тогава ще имаш и ти апартаменти:))
  • 8 д-р Косев

    17 103 Отговор

    До коментар #5 от "Човек":

    Ама разбира се, Мангъров работи за едната добра дума. Що не пробваш да запазиш час при него и после пак коментирай 😁 Вдигнал е тарифите точно четири пъти в сравнение с времето преди да го споходи медийната слава.

    Коментиран от #29, #55

  • 9 Рачко

    66 3 Отговор
    Да е жив и здрав, баламурницте трябва да се скубят и парите да се въртят непрекъснато.
  • 10 Бееее

    128 3 Отговор
    Станахме свидетели на налагането на глобален здравен фашизъм. Опитът на доктор Менгеле беше талантливо приложен над цялото човечество. А ние станахме и съучастници в превръщането ни в опитни мишки в смъртоносен експеримент с небивал ентусиазъм и страст. Пред очите ни доктори и общественици заплюха науката и авторитета си срещу заплащане. Без съпротива няма да стане, не можем да ги оставим да ни убиват и да променят човешката същност, да ни превръщат в неопределени хибриди. Последиците от операция ковид за живота са катострофални, ето защо организаторите на този експеримент и глашатаите им трабва да бъдат наказани с цялата строгост на закона. И то в обозримо време, за да се пресече опита за унищожаване на човека и човешкото.

    Коментиран от #35

  • 11 мародер

    127 7 Отговор
    През цялото време се държа като истински лекар а не като плашило в каквото се превърнаха останалите.
  • 12 Наблюдател

    117 3 Отговор
    Да разследват масовата внезапна cмъpт на млади уж здрави боцнати. И репродуктивните им неволи, които тепърва ще лъсват.
  • 13 доктора

    111 6 Отговор
    На този скромен и честен човек трябва паметник да се издигне за да се знае как защити обикновенните Българи от геноцида "КОВИД" създаден и умишлено разпространен за да убива заедно с измислените тъй
    наречени "ВАКСИНИ"
  • 14 Пако

    105 6 Отговор
    БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ ДОЦЕНТЕ,ТИ СИ ЕДИН ОТ МАЛКОТО ПОЧТЕНИ ХОРА В БГ.
  • 15 3343

    78 6 Отговор

    До коментар #1 от "Възраждане":

    Няма да се съгласи.
    Трябва му таралаеж в гащите!
    Поклон! Умен човек!
    Но да говориш, като умен човек не трябваше много. Трябавше да си сповниш ученото по медицина в 3-4ти курс.
    А защо дипломирани доценти говореха като шамани . НЕЗНАМ!?!?
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Смях

    14 77 Отговор
    Защо никои не ходеше да се лекува в неговата клиника по времето на кивида?

    Клииката му беше перманентно празна

    Коментиран от #58

  • 19 Емил

    9 97 Отговор
    Коментари на на 95% от българите,това са хора лишени от интелект, култура и ерудиция, целия културен свят се ваксинира,сега се чака те да измрат Забърдо

    Коментиран от #25, #32, #43

  • 20 Емил

    2 38 Отговор
    За бързо
  • 21 Шабан

    73 7 Отговор
    Истината е, че чрез тези изкуствено създадени вируси с който ръсиха цялата планета, краварите искаха да контролират всичко и всички! Но руснаците ги спряха! Тоест намалиха им лабораториите за създаване на изкуствени вируси и показаха доказателства в ООН, на целият свят .

    Коментиран от #31

  • 22 СНиколов

    67 3 Отговор

    До коментар #1 от "Възраждане":

    Лекарят Мангъров
    е много по полезен като лекар не като администратор
    министерската длъжност могат да я вършат и други добри люде
    но да си Лекар е по висше.
  • 23 незнайко

    89 6 Отговор
    Железен е доц. Мангъров, единствено той не се върза на хорото КОВИД 19 ! В статията се намеква за повишена смъртност при новородини и това ще се окаже КЛЮЧОВО в бъдеще !!! Ваксините ЦЕЛЯХА точно това, намаляване на човешката популация !!!
  • 24 нннн

    94 4 Отговор
    Малък, а толкова голям човек! Опълчи се на здравната мафия и в крайна сметка се оказа прав.
  • 25 СНиколов

    83 4 Отговор

    До коментар #19 от "Емил":

    Ако под културен разбираме да си въведеш в организмът препарат който не минал всички клинични изпитания (без да си доброволец)
    То предпочитам да съм некултурен.
  • 26 Българин

    83 5 Отговор
    Всички, които плюха по Мангъров му дължат извинение! Човекът за разлика от ковидарите ваксинатори знаеше какво говори и се оказа прав за всичко. А сега лъсват тия статистики и всички се правят на умрели лисици.
    СЗО подмени понятието за пандемия, за да може да се обявят извънредни положения. Пак СЗО промени понятието за ваксинация. Това позволи да се наложат масово експерименталките наречени ваксини. Те не са тествани клинично и ефектът им е недоказан. За вредите от тях тепърва трябва да се разследва, но косвените данни показват увеличена смъртност и проблеми със забременяването. Не е нужно да си Шерлок Холмс, за да ти светне каква е връзката.
    Тук говорим за МНОГО пари. Буквално гешефта на хилядолетието. В комбинация със зеления сегрегат лъснаха едни нездрави политики на западните общества.
    Големият въпрос е защо това не се разследва?
  • 27 Пешо

    38 2 Отговор
    И какво се оказва, че и в смътртността има 20-30% инфлация ...
  • 28 ценов

    72 3 Отговор

    До коментар #4 от "пламен":

    И да е направил,те не са от продажба на ваксини! Дай Боже всеки грамотен и можещ да ги прави! Или ние свикнахме, че е нормално да се правят пачки от кражби,измами и всички незаконни средства за които се сетите! Доктора е типичен персонаж на ботевото „СВЕСТНИТЕ У НАС СЧИТАТ ЗА ЛУДИ“,по скоро опитаха да го изкарат луд,но човека се оказа с топки и спаси 70% българи!!! И на не малко хора им светна,защо запалиха Украйна - просто е,отклоняване на вниманието от много по-голямо престъпление! Не си мислете,че в Америка са се свършили здраво мислещите и няма да потърсят отговорност! Да там е демокрацията - истинската,която се опитват да я унищожат,но там има и хора,като Т. Карлсън и медии,като Фокс нюз на които не могат да затворят устата!

    Коментиран от #44

  • 29 ами

    27 2 Отговор

    До коментар #8 от "д-р Косев":

    вдигни ги и ти, нали си д-р....:)))

    Коментиран от #57

  • 30 грешен код от картинката

    62 3 Отговор
    Браво на доц Мангъров. Всичко, абсолютно всичко което е казал се случи. Който го е слушал, слушал.
    Ако някой си мисли, че ваксините са експериментални и че всичко е било случайно продължава да бъде в заблуда. Ваксините са с много ясна задача - бавно намаляване на популацията на света, не рязко, а бавно за да се загуби връзката че е от тях.
  • 31 Даамм

    48 0 Отговор

    До коментар #21 от "Шабан":

    За огромно съжаление на човечеството нито Русия, нито Китай, нито някой от големите играчи са се оказали от глобалния фашизъм. Преговорите за сключване на световно пандемично споразумение са в ход, никой не се е отказал от удобството за подчинение и контрол чрез здравен терор. Страхът за животеца превръща много хора в зомбита и те са готови да сътрудничат на собствените си убийци. Отпорът, съпротивата срещу човекомразците е задължителна, жизнено важна!
  • 32 ценов

    27 2 Отговор

    До коментар #19 от "Емил":

    Слушай,ЕРОДИТ,прочети 28 коментар,че нямам нерви да ти обяснявам!
  • 33 Механик

    49 3 Отговор
    Аз вече 3 години питам, къде заминаха сезонните грипни епидемии от преди това? Къде отиде тоя грип?
    Три години вече няма грип?????
    От позиция на жизнения ми опит, аз помня следното:
    Всяка година края на есента и началото на зимата, както и края на зимата и началото пролетта се появяваше грип. Докато се чуеше, че има грип, аз вече знаех поне 10 човека които са болни и още толкова в процес на разболяване. Как за 3 години така и не знам нито един човек, дето да е болен от ковид?
    А щеше да има чували пълни с трупове, които се въргалята по детските площадки. То не бяха ежедневните математици, физици, разни лаборантки от Берн и една камара бабички-професорки, то не бяха летци и трактористи.
  • 34 Прав е човекът

    51 1 Отговор
    Това с репродукцията е напълно вярно. Това си е част от планът Калерги, където нечистата раса, 32 пола, инстанбулската конвенция, объркване на гените, болести и невъзможност за възпроизвеждане са целите които глобалистите си поставиха и в момента изпълняват. Дано се събудим от този сън и поемем съдбата си в ръце.
  • 35 а какво стана

    61 1 Отговор

    До коментар #10 от "Бееее":

    Тези, които заплюха науката и авторитета си срещу заплащане, получиха признание и награди от лекарския съюз. Тези, които се опитаха да бъдат от полза за целия народ със знанията си, лекарския съюз ги прати да се обясняват в прокуратурата.

    Коментиран от #47

  • 36 МВР НИ УБИВАТ

    23 0 Отговор
    Убиват ни с честоти!
  • 37 Бате

    44 1 Отговор
    Както винаги точен и аргументиран, за ужас на мишките.
  • 38 Пешо

    42 1 Отговор
    Най-големия!!!
    Да е жив и здрав!!!
  • 39 БРАВО

    51 1 Отговор
    АДМИРАЦИИ ЗА ДОЦЕНТ МАНГЪРОВ ДОСТОЕН МЕДИК
  • 40 охо

    7 54 Отговор
    Много занимателно за мангъропитеци. Умирали повече ваксинирани. При 99% ваксинирани. В нормална държава само за това изречение може да го осъдят за манипулиране мозъците на слабоумните.

    Коментиран от #45, #61, #63

  • 41 ндааа,

    1 16 Отговор
    развеселихте ме с коментарите си!
  • 42 Благодаря!

    35 1 Отговор
    Благодаря Ви доц. Мангъров! Спасихте мен, моето семейство, много хора! Вече гледаме на живота с надежда. Фашистката принуда с ковиплана мина и замина. Украйна засега им е на повече берекет.
  • 43 111

    2 14 Отговор

    До коментар #19 от "Емил":

    Много си прав,много повече са от 80 процента
  • 44 Стига ми я хвали тая Америка!

    29 6 Отговор

    До коментар #28 от "ценов":

    Днес Бай-Памперсън узакони за цяла Америка...еднополовите бракове...!Нима това за САЩ е по-важно от въпроса,който много добре засягаш...?!?!

    Коментиран от #60

  • 45 Ццц

    32 2 Отговор

    До коментар #40 от "охо":

    От ден първи този говори едно и също. До голяма степен се потвърди - вирусът мина през всички и изчезна. А къде са твоите божества, които чрез привидната грижа за твоя живот оправиха техния? Жури в някое предаване? На шпагат и с ботокс пред Бойко? Къде?
  • 46 Много хора се подиграваха на Мангъров!

    34 1 Отговор
    НО!Той излезе истински Боец и не се отказа нито веднъж от твърденията и каузата си...!Ние бяхме смешните...!Че като послушни овце,изпълнявахме безумията на Борисов...!Най-голямото от тях-денонощните полицейски КПП-та в областните градове...!Денонощните плашещи брифинги на оня ,,професор-доктор-генерал" ,с черната ,,СС"-овска униформа...- всяващ страх и ужас,дори и в децата...!
  • 47 Дам

    30 1 Отговор

    До коментар #35 от "а какво стана":

    Стана като в Средновековието, почти. Добре е, че не ги изгориха, както изгориха Джордано Бруно плоскоземците, които вярваха или искаха другите да вярват, че Земята е център на Вселената, за да крепят господството си...Слава на доктор Мангъров, който спаси здравия човешки разум от погрома на всеобщата лъжлива пропаганда! Слава!
  • 48 В момента умирали повече ваксинирани

    1 36 Отговор
    Ми те неваксинираните си заминаха отдавна, оная с косата ги прибра...

    Коментиран от #50

  • 49 Амдертлиев

    28 1 Отговор
    Нещо подобно карах още 2012 декември в страната на мечтите.Висока температура,която почти от нищо не се влияе и ако спадне е за час,два ,аз бях като парцал,всичкото това за около седмица,но най интересното е че приключи за около 6 -7 дена без никакви последствия,кашлица,хрема бронхити и т.н.Никога преди не съм карал нещо подобно,а и да не дава Г о с под да се повтаря.Та ми звучи нещо от този род.А между другото забравих да спомена,че все пакм съм с висше мед.образование,демек д....р.Та д-т Мангъров се оказа на 100% прав,колкото и на някои ,да им е неприятно.Бъдете здрави!
  • 50 Минго

    30 1 Отговор

    До коментар #48 от "В момента умирали повече ваксинирани":

    Прибрала ти е това с което се мисли! В България 80% са неваксинирани и нямат никакъв проблем с ковида.
  • 51 избирател

    15 1 Отговор
    Защо даваш мнение и определяш кой какъв е - питам можеш ли да мислиш след като си толкова интелигентен , не се ли замисли за тази загриженост към нас хората , на кого е необходимо това , дали не е всяване на страх в психиката на човека , за да се страхува за живота си и да изпълнява това което му се поднася с користни цели ????? не се замисли нали и точно такива умници като теб хукнаха да се ,, ваксинират" , тъй като се смяташ за умен , интелигентен , културен, ерудиран и пр. препоръчвам ти да се поразровиш малко в сайта ,, булгариен таймс за да се добереш до истината .
  • 52 Аршлох

    19 1 Отговор
    Един норвежец,на някаква си платформа(коя ли ще е?) извади данни за процент необяснена смъртност несвързана с ковид,последните две години.Интересно България беше на предпоследно място,на първи места,цитирам по памет:Исландия,Дания Норвегия ,ЮК.бс около 50% увеличение, а при нас нещо от около 2-4%.Дайте да направим,като навремето имаше предаване някъде си Брейнсторм и да видим ,къде е причината.Отговорите са за вас и вашите близки.
  • 53 Некой си

    23 1 Отговор
    Ваксинираните десносектанти как ще коментират признанието на Пфайзер, че НЯМАТ ИЗСЛЕДВАНИЯ, потвърждаващи, че ваксината им предотвратява разпространението на вируса?
    Същите ваксинирани десносектанти ни призоваваха да се ваксинираме, ЗА ДА ПРЕДПАЗИМ БЛИЗКИТЕ СИ!!!

    Коментиран от #64

  • 54 След двегодишни обиди

    22 1 Отговор
    на тези, които не пожелаха да се ваксинират - варвари, антиваксери /макар че повечето са ваксинирани с изпитаните в годините ваксини/, плоскоземци и какво ли не, се оказа, че българският скептицизъм беше полезен в т. нар. пандемия. Браво на доц. Мангъров, че устоя в тази отровна среда. А в "цивилизования" свят неясно защо не разследват всички тези притеснителни данни със свръхсмъртността. Подозирам, че се дължи на безусловната защита на "демократичните европейски ценности":)
  • 55 Амдертлиев

    9 1 Отговор

    До коментар #8 от "д-р Косев":

    Ей д-р Косев, с риск да се повторя,а повторението е майка на затъпяването ,имах колега Косев в Пловивския университет випуск 91,който беше добро и нормално момче.Ако си същият колега,използвай хартията от дипломата си за знаеш какво .По вероятно е да си му син.Баща ти е трябвало да наблегне на то я га та първите седем години,но вече е късно.
  • 56 БРАВО!

    18 1 Отговор
    ДОЦЕНТ МАНГЪРОВ! БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАС СЪМ ЖИВА АЗ И СЕМЕЙСТВОТО МИ! НЕ СЕ ВАКСИНИРАХМЕ, НЕ ВЛЯЗОХМЕ В ИНФЕКЦИОЗНА БОЛНИЦА - ЛЕКУВАХМЕ СЕ У ДОМА. ВЯРНО БЕШЕ ТЕЖКО, НО ОЦЕЛЯХМЕ! УСТОЯХМЕ НА ОПИТА НА Д-Р КИРКОРОВА ОТ БОЛНИЦА "СВ МАРИНА" ВАРНА, ВЪТРЕШНИ БОЛЕСТИ - ДА УБИЕ СЪПРУГА МИ!!! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ МНОГО ОТ ЛЕКАРИТЕ УМИШЛЕНО ОСТАВЯХА ХОРАТА НАД 65 г. ВЪЗРАСТ ДА СИ ОТИДАТ, Т.Е. УБИВАХА ГИ! ЗАПОМНЕТЕ ТОВА ИМЕ - Д-р АРПИНЕ КИРКОРОВА-КАРДИОЛОГ ОТ ВАРНА!!! А НА ВАС ДОЦЕНТ МАНГЪРОВ
    - ОГРОМНО БЛАГОДАРИМ ! ЗДРАВЕ
    И ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 АЗ ПЪК

    12 1 Отговор

    До коментар #18 от "Смях":

    ЗНАМ ЕДНО: -ЗВЪНЯХМЕ НА ДОЦЕНТА И ТОЙ ПРЕПОРЪЧВАШЕ - ЛЕКАРСТВА, БИЛКИ ЛЕКАРИ! ЗАТОВА СМЕ ЖИВИ, ТОЙ НИ ЛЕКУВА... А НИЕ СМЕ ОТ ВАРНА!!!!
  • 59 Амдертлиев

    10 1 Отговор

    До коментар #57 от "Д-р Косев":

    А трябваше ба ща ти да ползва ли чни пре дпа зни средства навремето....
  • 60 ценов

    9 6 Отговор

    До коментар #44 от "Стига ми я хвали тая Америка!":

    Похвално,схванал си важното,но пропускаш детайлите! По-простичко - именно онази,истинската демокрация сега се бори и то на живот и смърт,с измислената такава байданова и на байдановци! Ще има страхотни сътресения докато успеят да узаптят това безумие Украйна!Именно тези които узаконяват гейбракове и са готови да узаконят дори бракове между хора и животни, предизвикаха Путин,те много добре знаеха,че ще постъпи така !Та тези сатанисти не правят нищо друго освен да замитат следи,защото знаят какво ги очаква!
  • 61 ами

    11 1 Отговор

    До коментар #40 от "охо":

    "Много хора, които не бяха ваксинирани, починаха. Починаха и много хора, които бяха ваксинирани. От края на миналата година в силно ваксинираните страни процентът на заболелите и починалите ваксинирани постепенно започна да превишава броя на неваксинираните такива..."

    айде прочети го пак това...но явно си функционално неграмотен...
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Верно ли

    8 0 Отговор

    До коментар #40 от "охо":

    Абе, четеш ли изобщо? Общата смъртност е повишена - преди ваксините са умирали 10-12% по-малко хора! Ама па ти нали си се ваксинирал... нема да се косиш! Въпреки че, последната година са умрели повече ваксинирани от неваксинирани, ама точно ти ще илядиш!
    Евала на Мангъров, че не се поддаде на натиска!
  • 64 Йо Несбьо

    1 2 Отговор

    До коментар #53 от "Некой си":

    Съгласен съм донякъде, но неваксинирането се представи като победа на малкия човек, а то реално най-простите и некадърните. Има необяснена смъртност, но тя се представя умишлено като резултат от ваксините, което трябва да се докаже. Ако причината беше във ваксините, трябваше да умрат милиони, нали, а те са от порядъка на хиляди.

    Цялата тема е спекулация. Имаше паника, параноя, неразбиране... За мен е нелепо да се съобщават непрекъснато броят заразени или починали, а и грешките в управлението на кризата бяха твърде големи... Можеха да тестват населението от самото начало, те веднага се нахвърлиха да затварят бизнеси...
  • 65 Куку руку ку

    3 0 Отговор
    Какво стана бря? Защо така обръщате палачинката? Само преди година анатемосвахта нас, тези които отхвърляха зеления сертификат...