Last news in Fakti

9 Май, 2023 16:00 4 654 45

Венци Мицов: Шофьорите-убийци са комплексари, закърмени с мазен анадолски гюбек*

  • младост-
  • софия-
  • катастрофа-
  • балан-
  • сливница

И за това са виновни трите стълба на нашата съвременна държава

Венци Мицов: Шофьорите-убийци са комплексари, закърмени с мазен анадолски гюбек* - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Проблемът изобщо не се корени в това какви курсове се карат и дали трябва да ги направим тройно по-дълги, че да пълним гушите на автомобилните инструктори, катаджиите и всички останали по трасето…

Казвам го в деня на поредната катастрофа, която уби двама млади хора в София.

Проблемът е, че сте нещастни комплексари. Че сте закърмени с мазен анадолски гюбек. Че вместо Моцарт сте слушали Ивана и това “бясно карай на червено, направи за мене нещо откачено” се е превърнало в химн на мижавата ви ерекция.

Проблемът е, че сте тъпи комплексари, които търсят спасение от психическото си здраве в евтините амфетки и шофирането с 200 нощем в града.

И за това са виновни трите стълба на нашата съвременна държава:

- мутробарока

- чалгата

- липсата на образование и ценности

Каквито и законови промени да предприемаме, убийствата няма да спрат. Няма как да забраниш на чалгаря тъпак с еректилна дисфункция да избива проблемите си на улицата.

За това, ако искате да сте полезни, променете себе си, мамка му!!! Спрете се малко. Погледнете се в ши**ното огледало и вижте кой ви гледа отсреща.

Всяка нощ слушам как на околовръстното карате с 250 в час и не мисля, че някой някога ще може да ви обясни, че сте вредни малоумници. Защото вие така сте възпитани. Да сте малоумни, но горди от малоумието си.

А хората си отиват. Млади хора, които с малко закъсняха да напуснат тая мазна, чалгарска, русофилистична, плоскоземна и мангъроидна територия.

Повръща ми се от вас! Загубих живота си, докато ви чаках да проявите поне веднъж емпатия. Състрадание. Разбиране. Любов.

Все неща, които не ви пасват на лабавата простата и промитата ви от песни на Амет черепна кутия…

На снимката - преди малко някой се е опитал да полети и се е приземил на оградата…

* Заглавието е на ФАКТИ


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 72 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 иванушка глупака

    23 3 Отговор
    и белокафяво насекаде
  • 2 честен ционист

    45 44 Отговор
    Чак пък мазен анадолски гюбек. Повечето слушат руски рап и имат до иконата и кръста и снимка на Вова.
  • 3 Поправка

    64 45 Отговор
    Шофьорите-убийци са комплексари, закърмени с евроатлантическите ценности

    Коментиран от #21

  • 4 "закърмени с мазен анадолски гюбек"...

    42 39 Отговор
    и русофилия!
  • 5 В Софийският университет

    32 32 Отговор
    учат нашите деца на русофилия!
    В цяла България се провешдат фестивали, спонсорирани от руското посолство и малките ни деца пеят руски военни песни!

    Коментиран от #7

  • 6 Стига бе

    28 24 Отговор
    Тоя как не е обвинил и за това комунизма?!

    Коментиран от #16

  • 7 честен ционист

    18 10 Отговор

    До коментар #5 от "В Софийският университет":

    В СУ се подвизава една от дъщерите на Дугин, Дарина.
  • 8 Моцарт

    23 12 Отговор
    Менн ако слушате пък ще заспите.После що слушате приспивни песни ...Абе Венци колумунисте........това демокрацията ли е?тази тъй жадувана демокрация направила ни евро атлантици.Ето на,хората са щастливи богати,вече на воля ядат банани.Това е демокрацията.
  • 9 антрашпиц

    29 5 Отговор
    Г-н Мицов,катастрофи е имало има и ще има.А когато се наложи респектиращо адекватно и моментално възмездие,тогава и само тогава участниците в движението ще се замислят как и с колко да се движат.

    Коментиран от #37

  • 10 Прав

    23 16 Отговор
    си но само до някъде! По скоро това са "мамини синчета на чистокръвните западноевропейско насочени съвременни "фесоносци" претендиращи че са най добрите демократи" и нямат нищо обшо с чалгата и анадола,
  • 11 НЯКОЙ

    32 1 Отговор
    Много си прав Венци, аз съм миролюбив човек, но понякога и на мен ми се иска да фрасна в наглата мутра някой питек, останал с праисторически мозък !
  • 12 СПБ

    40 18 Отговор
    На калпав .... Русия му пречи. Когато бяха руските ценности хората ги беше срам да не спазват правилника и да пият преди да карат. Имаше морал. А сега евроатлантически ценности, джендърство и други. Дори и вяра в Бог няма вече. Пълна деградация.
  • 13 комунистче

    29 4 Отговор
    много интересно, как децата ви пеят руски песни, когато не сте ги учили на руски език, може би учителката им по английски ги е научила, защото преди това е била учителка по руски

    Коментиран от #43

  • 14 Този човекоподобен маймун

    23 22 Отговор
    Да не се мисли за достоен, да ни запознава с тъпите си мисли!
  • 15 адаша

    38 7 Отговор
    Адмирации за написаното! Слушайте тъпоумията на чалгарското племе, с вожд наричан Дългия и даже гласувате за тоя из род! Само като погледна в секция "спорт" и "любопитно, и ми призлява. Ама грам не ме интересува личния живот на ке леши и пе дали като Азис и още един куп умствено недоразвити чалгаджи. СЕМ трябва да се намеси и то доста категорично! Това не е нормално! Чалкаджииството е заплаха за живота на моето семейство!
  • 16 МЕТАФОРИЧНО☝ МОЖЕ...

    12 1 Отговор

    До коментар #6 от "Стига бе":

    ТОЯ БУЛЕВАРД ПРЕДИ СЕ КАЗВАШЕ
    БУЛ.ВЪЛЧО ИВАНОВ ...ДЕЕЦ НА БКП

    Коментиран от #18

  • 17 Байрактар"70

    5 6 Отговор
    И ти си ...! Коментарите са излишни, за съжаление!
    Моите безкрайни уважения на тези, които ме разбират!
  • 18 комунистче

    6 0 Отговор

    До коментар #16 от "МЕТАФОРИЧНО☝ МОЖЕ...":

    а улица Кукуш беше Кирил Пчелински
  • 19 комунистче

    10 12 Отговор
    Венци, ти си само са Талава Кючек, сядаш на синтезатора, и почваш, бакшишите и кюфтетата ще ти ги носят на място, плюй ти по Чалгата, хората пари направиха
  • 20 гост

    17 15 Отговор
    Всяка ТЪПНЯ изказана уверено вече се счита за ЕКСПЕРТНО МНЕНИЕ!

    Коментиран от #22

  • 21 Ама друг

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "Поправка":

    Път друг Път

    Коментиран от #44

  • 22 За кое не е прав,бе

    11 5 Отговор

    До коментар #20 от "гост":

    ТАПИР !?!!

    Коментиран от #27

  • 23 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 1 Отговор
    Факт и загиват много Хора в Град Видин погребаха Младежи загинали по Гергьов ден
  • 24 МХтоМХто

    14 15 Отговор
    Не мога да намеря връзката между " чалга " културата и катастрофите?!?!?. Още по-малко между това да си русофил и катастрофите?!?!?!. Статията е изключително некадърно написана и меко казано неадекватна. Автора се подвизаваше в нещо като пънк група. Този тип групи " проповядват" дрога и алкохол. Те защо не са виновни за катастрофите?!?!?! Докато не се завиши контрола по пътищата, докато не се обнови автопарка и не се приведат пътищата ни по европейски стандарт ще има катастрофи. И възпитанието си има роля, но тя е далеч назад. Нима в Норвегия,Финландия и тн всички са възпитани? Нима там не пият? Стига с емоционалните статии на момента. Няма смисъл.

    Коментиран от #25, #30

  • 25 В Осло през миналата година

    7 0 Отговор

    До коментар #24 от "МХтоМХто":

    Има 1 загинал
  • 26 Чичо Тони

    15 2 Отговор
    Венци, проблема ти е, че посланието ти не е адресирано до когото трябва по обясними причини. Те, комплексарите, няма да го прочетат защото както правилно отбелязваш, са неграмотни и са заети да слушат чалга. Те са загубена кауза. Спасението е в затягане на слободията, тежка репресия към дебилите и когато нещата се поуталожат, бавно и внимателно връщане към свободите. Свободата е осъзната ценност - тя не е за всеки (неандерталец).
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Реалист

    13 5 Отговор
    Човека е прав ! Абсолютно прав ! А тези които го плюят са доказателство за думите му . А другите намесващи русофилията , то за тях няма лечение .
  • 30 Не можеш да намериш

    11 0 Отговор

    До коментар #24 от "МХтоМХто":

    щото няма.
    В държавите които изброяваш има контрол, във Финландия доколкот знам дори глобите са процент от дохода, тоест и милионера ще го заболи.
    Тия тук само говорят за възпитание, недостатъчен опит, семейство и какво ли още не само и само да игнорират слона в стаята, а именно тоталната липса на правораздаване, включително и в пътните произшествия.
  • 31 някой

    3 3 Отговор
    Всяка дума , и изречение влиза точно на място . С една малка поправка . Територията не е русофилистична , а евр-демократична . Щото когато България беше русофилистична , нарушенията не се измерваха с купуване на точки , рушвети , и наркотични субстанции. За три невзрачни нарушения извършени в рамките на 10 години оставаш без книжка .

    Коментиран от #45

  • 32 |рррр

    5 1 Отговор
    Венци ти ходил ли си в Анадола? Че ми пишеш с типично чалгарски почерк. Човек когато дава акъли хубаво е първо да погледне себе си и своя манталитет. И най-искрени съболезнования на близките на всички загинали от катастрофи
  • 33 Шаран БГ

    1 1 Отговор
    Не всичко е казано от В.Мицов академично, чисто, лъскаво, културно, така да се каже. Опитайте се да го разберете. Той е състояние на афект и в такъв случай са възможни и грешки в израза, в обръщенията. В крайна сметка той е един от нас, засегнат е от некадърността на ръководители и абсолютната безотговорност на някои вече шофьори, липсата на контрол и нормално е да чувства и болка от поредната трагедия на улицата, на пътя .......
    Простпете му изказа, словореда, обръщенията...............Прав е и безкрайно възмутен . Нима никой от нас, огорчен и възмутен от нещо си, не е казвал : " Ши..на държава" и не е псувал наред ?? И аз съм сигурен, че В.Мицов я обича тази ТЕРИТОРИЯ , МОЖЕ БИ, ПО-ВЕЧЕ И ОТ МЕН !!!
  • 34 Гост

    4 1 Отговор
    Леле, какви глупости! Аз също не обичам чалга, но едва ли точно този тип музика е основна причина за катастрофи! Сигурно слушащите хард рос, метъл, рап и т.н. "никога" не катастрофират!? Дали е правена статистика на каква станция са били радиостанциите и каква музика е звучала в колите в момент на катастрофи!? Що ми се струва, че много са карали превъзбудено от метъл, а други са заспивали на класическа музика... Иначе съм напълно съгласен, че са безсмислени по-дълги курсове за шофьори и пълнене на гуши!
  • 35 Трудолюбец

    2 0 Отговор
    Не се знае, кога най-после на някой у нас ще му увре главата че в образованието липсва най-главната съставка -- възпитанието. Образование без възпитание не може да се нарече образование. Възпитанието залага светоглед (т.н. философия) по основните въпроси на Живота. В началото на всяко нещо е мисълта и каквато мисъл е заложена и възпитана в дадена същност такива са поведението и делата.
    Например, най-голямото бедствие в цялата ни история е ниската раждаемост. Тя няма нищо общо с икономически и прочие причини (бедните раждат повече), а е следствие от сбъркания, неприроден светоглед на обществото ни. Кой трябва да обясни на младите жени и мъже, че основна цел (преди другите цели) на Живота, на всичко живо в природата е възпроизводството. Не кариерата, славата, богатството, удоволствията, не висшето на жените. И кой да им обясни понятието "стара мома". Старите хора с това понятие обозначават жена над 23 - 24 години неомъжена, което означава че след тези години е късно за първото забременяване и с всяка измината година забременяването става все по-трудно, ако до тогава не забременее първи път... И това във времена когато няма ГМО и химия в храната, съмнителни ваксини, 4 и 5 G и др. излъчвания... Кой да им обясни да се женят млади и да правят деца... станала към 30, учила много, гонила кариера и се сетила да забременее ... мъка и невежество... образована но невежаа по възловите Житейски въпроси.. "Доброто незнание е по-полезно от лошото знание" Златостру

    Коментиран от #36

  • 36 Трудолюбец

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "Трудолюбец":

    "Доброто незнание е по-полезно от лошото знание" Златоструй, Симеон Велики, 9 век.
    Та в училище нека се преподава и възпитава познания за Живота, а не губене на време с отвлечени познания, които почти на никой никога няма да трябват...
  • 37 Фокусник

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "антрашпиц":

    Ще се замислят, ама кои???? Тези келешчета на по 18-22г., нямат мозък да мислят. Липсата на мозък, в съчетание с високата скорост, виждате и сами какво прави!
  • 38 ганю

    1 0 Отговор
    При комунизма имаше ред а сега не
    не спреш на знак Стоп 5 кинта глоба
  • 39 незнайко

    0 0 Отговор
    Този някой не е ВИНОВНИКА !!!
  • 40 Гост

    0 1 Отговор
    Ганю, при комунизЪма само приближените на властта имаха коли. Всеки втори в държавата пишеше доноси за съседите си. Всеки втори буквално, както знаеш. Половината държава пишеше доноси срещу другата половина, а ако нямаше какво да каже, ще го измисли.
  • 41 Гост

    2 0 Отговор
    Много добре и точно казано. Чалгарска, плоскоземна, мангъроидна и русофилистична територия.
  • 42 Трудолюбец, нищо против, но

    3 0 Отговор
    Но не можеш да ме убедиш, че най-важното било възпроизводството, да не сме маймуни. Много хора не искат да възпроизвеждат нещастници. На мен, в по-млада възраст, беше опасно да ми оставят дете. Хич не му разбирах. Хората са ценни и без деца, не само в ролята си на репродуктори. Чалгарите имат предимство. Те раждат още чалгарчета и оставят още простотия по земята. Чалгар е равно на нискообразован, тесногръд, суеверен, бърз и яростен, непрочел една книга за света, който не знае къде живее и всичко, което изкара, държи да го покаже с колата си и други боклуци, коитж смята за ценни. Невъздържани, без задръжки и т.н. ЕТО, това е връзката с чалгарството, която не ви е ясна. А сега си изхвърлете цигарата през прозореца на автомобила, в чалгарската, русофилистическа, плоскоземна, мангъроидна държава : )
  • 43 пззззт.....

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "комунистче":

    учителките по руски са твърде стари или твърде мъртви, тиквеник
  • 44 Г-н ФК ФК

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Ама друг":

    Друг път, та всеки път!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.