Last news in Fakti

28 Май, 2023 06:26 7 160 63

Безпросветни кукли издават кукловодите си

  • продължаваме промяната-
  • запис-
  • кукловодикалина андролова

Приключването на ПП като политическа случайност и абсолютно недоразумение устройва както ГЕРБ, така и "ДА, България"

Безпросветни кукли издават кукловодите си - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Безпросветните кукли излагат кукловодите си. Това се разбра от разговорите, които ПП провеждат със своите партийни съмишленици. Както винаги Кирил Петков без проблем осветява разговори с висши европейски чиновници, в случая Урсула фон дер Лайен и Шарл Мишел, поставяйки ги в неловка ситуация, че участват в "договорки на четири очи". Обществото ни разбра още, че Борисов не иска Гешев, и че вече ПП и ДБ ще помагат на Борисов в борбата срещу Гешев. Не е ли впечатляваща подобна артистична виртуозност на приласкаването – да те бранят днес онези, дето вчера хвърляха павета срещу теб. Можем да раздадем по някой оскар за най-убедителна роля.

От ръководството на ПП става ясно, че ГЕРБ вече е маркетингов враг,тоест войната срещу корупцията, през която основно се идентифицираха, е бутафория за наивните избиратели. Кирил Петков казва, че ПП могат да имат максимум 10%заедно с ДБ, но са направили схема през последните две години, която (както той се изразява) е леко„ала-бала“през президента Радев. Затова лидерът на ПП подсказва на своите съпартийци, че след следващите избори ПП могат да стоят до тоалетната в парламента и всички да ги заобикалят. Тоест за ПП този коалиционен кабинет с ГЕРБ е въпрос на отлагане на предстоящия им изборен провал. Реално ПП се опитват да реализират последна възможност. Но в същото време извиват ръцете на ГЕРБ да ги подкрепят безусловно, сякаш ПП доминират и пред тях съществува палитра от шансове. Ясно е, че и ГЕРБ, и ПП ще претърпят щети на следващите избори, когато и да са те. Но ГЕРБ имат устойчиво ядро, ще загубят само периферия. Докато ПП просто ще се разпаднат, особено ако Христо Иванов ги изхвърли.

Втрещяващо е, че ПП търсят подкрепа от ГЕРБ, но същевременно обясняват, че всички проектоминистри са инструктирани още в първите седмици да уволнят всички кадри на ГЕРБ и президента със или без основание. Най-важното е, казва Асен, че ние ще правим избори, докато МВР е наше. Нека помислим, а какво точно е основанието ГЕРБ да им предостави това предимство? Че са инструменти на глобалистката доктрина ли?! Думите на Асен Василев, че бъдещите шефове на структурите по сигурността са одобрени от посолствата, са истинска катастрофа, която медиите замитат. Никакви тези на НПО-анализатори не могат да замажат безпрецедентното поведение на ПП. Всички ли държави в ЕС си съгласуват шефовете на служби със съюзническите посолства? Що за опасно антибългарско, антинационално и разграждащо суверенитета поведение ни се предлага като някаква нормалност?! Тези хора от ПП наистина нямат представа що е държавност, как функционира тя, не разбират как работят специалните служби, какви са целите и задачите им, какво изобщо означава национална сигурност и защо е ужасяващо скандално да се случва и озвучава в публичното пространство назначаване на началниците им след допитване с външния фактор. Естествено, че има елегантен начин да се усеща коя фигура би била по-ефективна при взаимодействието с нашите партньори. Но силата на един шеф на структура от сферата на националната сигурност се състои именно в неговата осъзната и целенасочена многовекторност при запазване на пълна национална посветеност и жертвоготовност.

И нека откритото предаване на службите за сигурност на външен контрол, каквото виждаме като управленско намерение на ПП, не се маскира лъжливо като вярност към западните ни партньори. Партньорство е различно от предателство. Кирил Петков говори и за външни консултанти, които да ни помогнат за структурирането на службите. Извинявайте, но тази програма не я ли минахме в началото на 90-те?! Тогава самосвалихме достатъчно суверенитет. И дадохме комфорт на чужда агентура по върховете на функционалната власт да се саморазправя с държавата ни. И все пак държавността оцеля някак, макар и клатеща се, спазваше прилична фасада и поддържаше динамично равновесие. Е, от време навреме проявяваше плахо характер.

От това, което ръководителите на ПП изговарят, се доказва, че начело да държавата ни са били и отново искат да бъдат хора, които представляват проект за демонтаж на държавността. Ръководителите на ПП дори не са агентура, както най-близо до истината би ги нарекъл всеки един специалист на каквото и да е ниво от службите. Защото агентурата спазва елементарно приличие, тя действа все пак под някакво прикритие и деликатно лавира по някои задачи в базовото държавнотворно пространство. ПП са безскрупулно открит проект за пълно усвояване на лостовете на управление отвън. И те сами по себе си, в тази си същностна роля, са изключителен скандал!

Фактът, че ПП говорят за службите преди изобщо да са получили властта подсказва фокус на неотложно действие за постигане на пълна проницаемост на службите. Войната в Украйна превръща България в необходима брънка, която трябва да се обездържави, за да няма проблем с вземането на необходими решения и действия. Трябва службите, които и без това са орязани откъм финанси и човешки потенциал с цел да са по-малко пригодни, да се овладеят без съображения и да се изкорени възможността за национално-присъщ отговор. Смазването на националната отговорност се възпитава много отдавна и твърде последователно в обществото ни през глобалистката доктрина и службите са последният бастион в това остатъчно поле на суверенитет. Службите бяха достатъчно обработвани през годините, за да се екзекутират сами, ако от тях се поиска бездействие, защото просто биваха принуждавани да избягват своята аналитична същност, която трябва да предоставя основания за стратегически действия у нашия политически елит.Политическият ни елит не изискваше това от службите. Те бяха превърнати в продукт така или иначе на съюзническите консултанти, за които Кирил Петков говори, и служеха за задачки на нашенските олигарси, както и да задоволяват дребните злободневни интереси на властта – кой политически опонент какви намерения има, кой го финансира, с кого си разговаря и пр.

Накрая искам да подчертая, че приключването на ПП като политическа случайност и абсолютно недоразумение устройва както ГЕРБ, така и "ДА, България". Двете формации, които преди са били политически опоненти, днес са тихи ситуационни партньори в посока на ликвидиране на ПП. ГЕРБ просто искат да елиминират инструмента ПП, който беше конструиран, за да принуждава и унищожава ГЕРБ. За целта ГЕРБ ги баламосват с политическа дружелюбност, както виждаме успешно. А "ДА, България" искат да си върнат позициите на единствени на неолибералния терен с тенденция да нарастват от разпадането на ПП. И за двете формации финализирането на проекта ПП е въпрос на бъдеща политическа жизнеспособност.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 113 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    131 24 Отговор
    ПП завличат в ада и Доносническа България.

    Коментиран от #11, #61

  • 2 щерев

    62 44 Отговор
    Калинчето много иска да замести севдето....да носи куфарчетата и да подмива толупа

    Коментиран от #62

  • 3 Чао,

    92 14 Отговор
    България. Продадоха ни.
  • 4 вдиаки

    105 11 Отговор
    В българските служби за сигурност, за жалост няма българи. Факт. Ако имаше българи в тези служби, нямаше да може никои чужд агент на влияние или откровен шпионин на чужда държава да кадрува и да прокарва чужда на България политика. Трябва да си признаем че в България няма българи на най отговорните позиции. Има назначени послушковци дето само гледат да вземат голямата заплата и за нищо не стават. Мухльовци. Крадат ни, лъжат ни и ни мамят най простите разбойници в територията, а т.н. служби блеят. Наркотици се продават като бонбони, а полицията си дели печалбите с наркопласьорите. Чужди шпиони шетат по всички държавни етажи. Това какво е? Къде сте българи?Спите ли бре? Ще ви затрият и децата ви ще затрият една шепа мръсници.

    Коментиран от #27

  • 5 Кварталния

    110 16 Отговор
    Къде са умно-красивите, дето ни ги набутаха тия. Нали сте много активни. Хайде коментирайте сега
  • 6 Доволна врява

    34 71 Отговор
    Аве бг ушанчици вие наистина ли не разбирате какво се случва ви питам??
    Бг мафията отчаяно се опитва да ги извади тея от играта като западни партньори за да ви дере кожите..скоро асфалта ще го рисуват с молив по улиците

    Коментиран от #15

  • 7 Просто човек

    24 86 Отговор
    Факти пак са дали думата на тази путинска марионетка... Позор!

    Коментиран от #23

  • 8 Мдаа

    23 70 Отговор
    Калинка да си вземе рублите. Заслужи ги.
  • 9 Давай давай

    21 58 Отговор
    Четирихилядниците артилерийска подготовка ли имат??
    Банките на Вирджинските острови дали работят с руска шума ми е интересно
  • 10 Голям зор

    47 12 Отговор
    Първо тия въобще незнам защо са на такива позиции.Второ тия имат анадолско мислене,жените за тия нямат никаква стойност.Радев да ги изгони.
  • 11 Механик

    73 10 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Ти помниш ли когато ти казавах, че си шиле, щом си се полъгал по "холивудската усмивка" на Кирцата?
    Помниш ли как ни се хвалеше как "с моя приятел Кирчо" си ходил на протест?
    Помниш ли, че ви казах, че тоя и групата му са американски парашутисти?
    Помниш ли, че ти казвах, че тоя е за затвора, защото умишлено е излъгал в официалнен документ по повод гражданството си? А ти ми казваше, че имало къде къде по-големи престъпници и това да излъжеш в декларация не било нищо?
    И още моного "помниш ли"!
  • 12 Лукреция

    67 7 Отговор
    Отново бяхме изиграни от едни политически нехранимайковци- гамени. Спуснати през парадния вход на президентството от "Евро атлантическите партньори"- тези партньори които са проводник на "Американската доктрина" в ЕС. А именно- госпожа Ваксина и мосю Джендър интернешънъл. Тези пичове толкова са си повярвали, че няма никакъв диалог с останалите субекти в политиката. Преживяхме една "реформаторска кооперация" ще преживеем и "Поредната Подмяна"!

    Коментиран от #20

  • 13 Бесарабски българин

    48 11 Отговор
    Ако не се намеси прокуратурата и службите да вкарат веднага Асен и Киро в ареста то положението в Държавата ще започне да ескалира постепенно така, че няма да разберат как ще започне нещо, което няма да може да бъде спряно по никакъв начин и базите на американските терористи няма да помогнат, но ще бъдат унищожени от приятелска нам страна в помощ.
  • 14 Проф. Зеездолюбов

    24 44 Отговор
    Не бързайте да погребвате ПП. За къде по големи грехове нито погребахте герб нито ДПС нито БСП. Да не споменавам възраждане(под пряк контрол на руското посолство).

    Коментиран от #44

  • 15 Българин

    19 6 Отговор

    До коментар #6 от "Доволна врява":

    Защо е нужно постоянно да доказваш, че си глупак?

    Коментиран от #18

  • 16 Жалки

    15 22 Отговор
    опити за манипулиране , госпоДжа ! Ама много жалки !
  • 17 Хохохо

    58 11 Отговор
    Записите първо бяха манипулирани после казаха че се гордеят с тях.Тези са тотално лъжци и национални предатели.
  • 18 Небългарин си

    18 28 Отговор

    До коментар #15 от "Българин":

    Ушанка всичко което ще се случи е че и на твоя човек коцето, руснаците ще му плащат с пари от собствения ти джоб.
    ТОЛКОВА СИ МОЖЕШ ПРОСТО
    ТИ ВИНАГИ ЩЕ СИ ПОСЛЕДЕН ОТ ПОСЛЕДНИТЕ
  • 19 Колев

    35 24 Отговор
    И какво сега? Възраждане се оказаха прави. Това е жалко в много аспекти. Във всеки случай, на идващите избори аз лично ще гласувам за тях. наказателно срещу ПП, ДБ, Герб , ДПС, БСП. Изброените 5 за нищо друго освен за далавери и предателства в особено големи размери, не стават

    Коментиран от #21, #29

  • 20 Мдаа

    15 17 Отговор

    До коментар #12 от "Лукреция":

    "Спуснати през парадния вход на президентството от "Евро атлантическите партньори"" Спусна ги Радев, а той е "евроатлантик" колкото Путлер е "демократ"

    Коментиран от #28

  • 21 Хммм

    19 9 Отговор

    До коментар #19 от "Колев":

    "И какво сега? Възраждане се оказаха прави." За кое?

    Коментиран от #24

  • 22 Това е положението

    17 12 Отговор
    Всичко е впрегнато от мафията, само да няма правителство, за да може да управлява чрез Радев.
  • 23 Рико

    10 0 Отговор

    До коментар #7 от "Просто човек":

    Трябва ли непрекъснато да парадираш ,че си проооссстаккк,трррроле?
  • 24 реру

    14 11 Отговор

    До коментар #21 от "Хммм":

    Хохохолесьо ,чемодан,вокзал Зоокрайна.Понял?
  • 25 Тъмен субект

    35 4 Отговор
    Не знам как се учи в Харвард. Може би наблягат на други работи. Но тези, нашите харварди са наистина безпросветни. Учили, но не образовани (образоваността е друго, не диплома). В лоши ръце попаднахме в т.нар.демокрация. В последните 20-30 години върху нас се упражнява всякаква из мет.

    Коментиран от #51

  • 26 Васил

    7 29 Отговор
    Нали знаете че тази ситуация ще отшуми за три дни по простата причина че хората не са глупави да се връзват на гнусните игри на мафиотите от Герб.
  • 27 007

    11 30 Отговор

    До коментар #4 от "вдиаки":

    Това дето го пишеш е вярно, но с адрес Масква. 150 години вече тази гну сн@ империя разбива Българската държава. И всеки, който опита да измъкне родината от тази отровна хватка е омаскасряван или направо ликвидиран!!!🇧🇬🇺🇦🇺🇸🇪🇺🇧🇬

    Коментиран от #33, #54

  • 28 Лукреция

    35 6 Отговор

    До коментар #20 от "Мдаа":

    Радев беше принуден да изпълни поръчката от Козяк за подкрепата която получи от същите за втория мандат срещу карикатурата на ГЕРП. Така с най- големия парашут харвърдските несретници с фалшиви документи кацнаха в българската политика. С документи с невярно съдържание като обикновени криминали!

    Коментиран от #34

  • 29 007

    9 25 Отговор

    До коментар #19 от "Колев":

    Той копейкин тва и чака. С 3 % субсидийки си направи къща във Варна. Ся с 15% отива направо на Ривиерата!!!🇧🇬🇪🇺🇺🇸🇺🇦🇧🇬
  • 30 Мнение

    26 7 Отговор
    Махнете Киро и Асен и ПП ще има бъдеще само така. С тези двамата няма как да стане и ще се затрият. Умираща партия. Жалко, че им повярвахме толкова много хора. Изтормозени толкова дълго от шайката на тоупа, помислихме, че с тези млади хора ще тръгнем най-накрая в правилната посока. Там има много свестни момчета, но заради тези двама некадърници няма как да се развиват. Киро и Асен са вредни за партията и ще ги завлекат като много други в небитието.

    Коментиран от #32

  • 31 Сега

    28 5 Отговор
    ГЕРБ и ППДБ са само кланове на мафията на ЦРУ Козяк... И с фалшификации на изборите от 30 г Козяк реди службите и управляващите в България. Не нови избори, масови демонстрации пред американското посолство и НС, докато не бъде изрината политическата мафия!
  • 32 Споменатите

    28 4 Отговор

    До коментар #30 от "Мнение":

    "свестни момчета" са същите като предателите Петков и Василев - подчинени на ЦРУ Козяк.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Мдаа

    10 23 Отговор

    До коментар #28 от "Лукреция":

    "Радев " Радев изпълнява само поръчките на този, който го издигна за кандидат а президент - Кремъл. Крим е руски, какъв да е?

    Коментиран от #38

  • 35 НЯКОЙ

    3 22 Отговор
    Волгин и Калинка - "... ой калинка, калинка моя ..." - изразители на злото !
  • 36 Демократ

    4 22 Отговор
    Кремълската говорителка доказва сценария на Кремъл - слаба и зависима от КГБ България за провеждане на пъклените планове на Русия за дестабилизация на Балканите. Активните мероприятия и в Македония, Сърбия и Черна гора са достатъчно доказателство за общия зловещ план.
  • 37 Коментар

    25 0 Отговор
    Нещастници!Унижавате и себе си,и цяла България като се кланяте на чужди посолства!
  • 38 Лукреция

    14 4 Отговор

    До коментар #34 от "Мдаа":

    Точно така! И Русия ще победи в Украйна със любезното съдействие на НАТО.

    Коментиран от #56

  • 39 НЕ СЪМ ТРОЛ

    20 1 Отговор
    Къде са протестиращите?
    Няма ли смели и честни 10 човека в тази ограбена държава! Или просто няма кой да плаща. От дивана можем всички.

    Коментиран от #42

  • 40 адаша

    4 10 Отговор
    Импийчмънт.
  • 41 карамфила

    30 0 Отговор
    Една 1300 годишна държава се заличава от една проста канадска слива.Най лесно се разрушава държава като се направи преврат отвътре.
  • 42 Симеончо

    14 1 Отговор

    До коментар #39 от "НЕ СЪМ ТРОЛ":

    изсече горите и няма тояги, а протест без тояги е като детска книжка без картинки...
  • 43 шопендар

    21 1 Отговор
    КОЙ КАКВОТО САМ СИ НАПРАВИ-НИКОЙ ДРУГ НЕ НЕ МОЖЕ ДА МУ ГО НАПРАВИ.ПП СА СВЪРШЕНИ,И СА КЛИЕНТ НА ГЕШЕВ,А НИЕ ДА ГЛЕДАМЕ НАПРЕД
  • 44 Проф. Звездоеблюв

    20 3 Отговор

    До коментар #14 от "Проф. Зеездолюбов":

    А пп или по български казано прости @утки в кое американско посолство им изплащат заплатите в СРЕБЪРНИЦИ? Пиша името на посолството защото си прост и няма да разбереш кое е.
  • 45 ДАСКАЛ ГЕНЧО

    16 0 Отговор
    ТЕЗИ ВЗЕХА БЪРЗИЯ ВЛАК И ВЕЧЕ НЯМА ДА ГИ ИМА.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Миро

    1 9 Отговор
    В края на осемдесетте, и началото на деветдесетте години на миналият век, нашата страна, за да гарантира сигурността си и бъдещото си оцеляване се присъедини, както към икономическата, така и към военната общност, на победителите в студената война, в лицето на ЕС и НАТО! От тогава ние, подобно на всички останали страни членки на тези съюзи, сме длъжни да съгласуваме действията си с техните ръководства, тъй както сме го извършвали, в качеството си на членове на Варшавският договор!

    Коментиран от #53

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Браво на идиотите ни

    12 0 Отговор
    Каквото си направиш сам, никой не може да ти го направи. Плампало до плямпало, идиот до идиота, това са вносните ни политици, но срам, чест и достойниство даже не знаят какво е. След инструктажа днес от менторите си, ще дойде пак с глупавата си усмивка харвардския клоун и все еедно, ни лук ял, ни лук мирисал. Отвратихте ни мръсни американски боклуци. С куфарите и да ви няма в тази държава, с която се подиграхте и кракът ви да не е стъпил тук.
  • 50 Вирус

    10 0 Отговор
    Тоя уж харвардец е постоянно на някакви лекарства само го погледнете всеки път не е адекватен
  • 51 Знайко

    8 0 Отговор

    До коментар #25 от "Тъмен субект":

    Аз знам ве...обу1чават те да лъжеш, гледайки човека в очите и ако той ти каже ,че си лъжеч, да се усмихнеш и да му кажеш, че си бил длъжен да пробваш да го излъжеш!
    Учело се е навремето, сега явно идеята е богаташите да не се напрагат много и да си изкарат колежа вместо над учебниците, над някоя приятелка която е дошла в колежа не да учи а да се ожени , за да не и се налага да работи! Батаци пълни! Григор Сарийски обясни какви са им проектите за защита на дипломна работа....като за деца 9 клас в най-общи линии!А иначе Кирчо направи на Хааарвааард такава антиреклама , дето 10 години всеки ще вика....е много ясно, нали е от харвард. Така че има и позитиви от работата на Кир4о! Апропо...гледах го докато четеше от листчето, сутринта след прословутия съвет. Явно недоспал щото е писал това лисче цяла нощ:))) веждите нагоре, клепачите му висят, присвива и двете очи в опит да фокусира, липса на мимика на цялата лява половина на лицето- висчки признаци че е явен потребител, леко предозирал!
  • 52 ПРЕЗИДЕНТА ТРЯБВА ДА НАГРАДИ

    9 1 Отговор
    РАДОСТИН ВАСИЛЕВ И ДА ГО ПРОИЗВЕДЕ ГЕНЕРАЛ ЛЕЙТЕНАНТ , А БОЙКО ДА ТИКНЕ В ЗАТВОРА ЗАЕДНО С КИРЧО И КОКОРЧО !

    Коментиран от #59

  • 53 Знайко

    10 0 Отговор

    До коментар #47 от "Миро":

    е щом си мислиш ,че като правиш съюз си длъжен да съгласуваш с другия,явно не е точно съюз. ..и да ти кажа...ДЛЪЖЕН СИ ДОКАТО ВЯРВАШ ,ЧЕ СИ ДЛЪЖЕН! Ние не си ли изсърбахме попарите вече, че да продължаваме да сърбаме??? Тоя стремеж да се подчиняваш на силните не е от днес, а може би от прадядо ти? Давайте новите избори да се преброим отново! Миндили продажни!
  • 54 Знайко

    6 2 Отговор

    До коментар #27 от "007":

    Ей, диванен експерт, ПП и ДБ се излагат като кифладжии , лъжат и мажат, викат-под предлог за реформиране на съдебната ситема ще сменим всички началници,а ти обясняваш как москва ги била омаскарила! А всъщност ПП са изпратили линка на Руди гела по погрешка, незнаейки че вече е отписан от шефовете. Той пук имал ученик и не гледал ами пуснал запис и си легнал и гледал чак на следващия ден и чакал 3 дни да изкара записите!!!!!! Ние пък се бръснем на ръба на къщата!
  • 55 Никой

    1 6 Отговор
    Проверете госпожата с коя измет имаше дълга " романтична " връзка. Проверете коментарите които пише " съвеста " та госпожата в предаването " Деконструкция " по БНР. Хвърлете един бърз поглед на пошлото списание " А- спекто " на което е гл. редактор. Картинката ще лъсне ? Браво на " Факти " ,че ни навират тази симпатично морална журналистка с нейната прекрасна открита червена позиция.
  • 56 БОЦ - ко

    0 1 Отговор

    До коментар #38 от "Лукреция":

    Лукрецио, търся римичка за тебе,
    Но и да я намеря, КОЙ ли ще те ...
  • 57 Ани

    4 0 Отговор
    Глупаците са страшно изобретателни. Винаги могат да те изненадат с нещо.
  • 58 Касапин

    4 0 Отговор
    НЕ ГИ СЪДИ СТРОГО РОДИТЕЛИ СЕЛЯНДУ...РИ ДОТЪТРИЛИ СЕ ДО КАНАДА С ПОМОЩА НА ДС С БОЛНИ НЕАДЕКВАТНИ АМБИЦИИ НЕДОУЧИЛИ НЕ НАПРАВИЛИ НИЩО В ПРАЗНИЯ СИ ЖИВОТ ОЗЛОБЕНИ ОТ СОБСТВЕННОТО СИ БЕЗСИЛИЕ МРАЗЕЩИ ГОСПОДАРИТЕ СИ КАТО ВСИЧКИ СЛУГИ НО СТРЕМЯЩИ СЕ КЪМ БЛАГОРАЗПОЛОЖЕНИЕТО ИМ КАТО ВСИЧКИ ПЪРВЕНЮТА КВО ОЧАКВАШ КАЛ
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 иис

    1 1 Отговор
    За да влезе държавата в релси, е необходим Импийчмънт и съд! В дъното на политическата корупция която беше разкрита отзаписите стои лицето Румен Радев, временно изпълняващ длъжността Президент. Трябва да подкрепим праворадавателните органи. Пълзящия преврат трябва да остане в историята като неосъществен, а участниците като осъдени с ефективни присъди.
  • 61 Питащ

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Аз да попитам, Последния Софиянец не беше ли върл привърженик на партиите на промяната ПП, ДБ, ..... ?
  • 62 От записа става ясно

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "щерев":

    че всъщност Киро П. и Асана много искат да заместят севдето....да носят куфарчетата и да подмиват толупа
  • 63 Да бе

    0 0 Отговор
    Правилно, но само че и ДБ отиват в небитието, заедно с ПП. Неолибералните идеи се сгромолясаха не само у нас, но и в останалата част на Балканите и Турция, също и в Сърбия!