Last news in Fakti

30 Юли, 2023 15:55 36 110 107

Калоян Методиев: Пребитият от спасител в Поморие французин е илюстрация за доста от атмосферата по "родното" море

  • калоян методиев-
  • пребит французин-
  • спасител-
  • поморие-
  • атмосфера-
  • море

Дори да е виновен и нещо да е съгрешил - това ли е начинът? От години е мутращина, заграждане, бариери, побоища, засичания с коли, намръщени охранители, наркотици, райски газ, проститутки, нисшите класи на европейците, ментета от храна до алкохол.... всичко това няма какво друго да роди, освен още от същото. Рай за организираната престъпност, коментира политологът 

Калоян Методиев: Пребитият от спасител в Поморие французин е илюстрация за доста от атмосферата по "родното" море - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Политологът Калоян Методиев коментира на личната си страница във Фейсбук още един скандален случай от седмицата: Пребитият на плажа от спасител в Поморие французин.

Ето неговата публикация:
Халал да ви е черноморският туризъм. Пребитият на плажа от спасител в Поморие французин е илюстрация за голяма част от атмосферата по "родното" море. Дори да е виновен и нещо да е съгрешил - това ли е начинът? От години е мутращина, заграждане, бариери, побоища, засичания с коли, намръщени охранители, наркотици, райски газ, проститутки, нисшите класи на европейците, ментета от храна до алкохол.... всичко това няма какво друго да роди, освен още от същото. Рай за организираната престъпност. Защо избягаха българите ли? Ясно защо. И ще продължават да бягат. Няма достатъчно зеленина, няма къмпинги, няма спокойствие, няма добри обноски, няма добро обслужване, няма условия за деца, няма добра храна... Радикална смяна на модела в националната политика само може да изрие всичко това. Иначе ще си стоят като Содома и Гомора на Европа. И или ще хленчат за помощи от държавата, или да няма държава, за да безчинстват за двата си активни месеца годишно. Време е за третия път.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 187 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Българка

    224 6 Отговор
    Явно в България е безнаказано да се бие. А биячите дори са по-вървежни в обществото мачовци.
    Чистката трябва да започне от полицаи, следователи, прокурори, съдии, които неглижират, не разследват, не осъждат насилниците. И промени в НК за побоищата не само в Закона за домашно насилие

    Коментиран от #29, #46

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 РЕАЛИСТ

    216 7 Отговор
    Като отидеш в чужбина на море виждаш разликата. Всички да учтиви и културни с теб. Знаят, че си платил за приятна ваканция. Това е държавна политика. Всеки недоволен турист е сметнато, че ще разкаже на поне 10 колеги и приятели и ще ги откаже от посещение на съответната страна. Какво остава за побой , който ще бъде отразен в медиите и милиони ще научат за него. Сложил си някакъв спасител чадър и без да го ползва, трябва цял ден да му се пази мястото. Западният човек си търси правата, за разлика от нашенеца, който е свикнал всички да го тъпчат и мамят.

    Коментиран от #20, #98

  • 5 Пародия

    118 18 Отговор
    Гойноморието на Буци Суджуци
  • 6 Точно така е,

    171 6 Отговор
    затова се казва Мутроморие.
    Туристи ли; печалби ли? - ЗАКРИВАЙ!

    Коментиран от #57, #58

  • 7 Нападай

    49 94 Отговор
    Франсето е бил агент за прокарване на чуждо влияние.
    Рептил, Масон и баджанак на Ротшилд.

    Коментиран от #14

  • 8 факт

    18 40 Отговор
    Тоя случай е бая стар
  • 9 българка

    166 4 Отговор
    Мутрите са като хлебарки - установят ли се на едно място, после плъзват наоколо и продължават да си присвояват земя, море, гори, даже въздуха! И причината е че стигат до високите места във властта, даже ордени им дават за "заслуги" към род и родина, защото и родината са си присвоили! Неизтребими са!

    Коментиран от #21

  • 10 Авторчето

    82 129 Отговор
    А ако е виновен този французин, какво да го оставим да му се размине като на всички други, които ходят по търпението на българите? Не те видях да пишеш за случката в Македония с бити и ръга и българи?!

    Коментиран от #32, #63

  • 11 Идва сезона на мелтемите.

    73 108 Отговор
    По добре понабит , но жив. Утре някой ще пийне повече морска вода от нормалното , пак ще обвините спасителя. Боят не оправял , но помагал. Изгражда навици , запазва спомени.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Реалист

    128 37 Отговор
    В България идват много невъзпитани западно европейски туристи.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Българин 🇧🇬

    95 55 Отговор
    Без да знаят какво е станало веднага нападат своите безродниците!
  • 16 Никой

    151 8 Отговор
    Да изтеглиш кредит за да отидеш на море, да гледаш мутри ,сутрин ,обед ,вечер. Да гледаш китайски битпазар. Да гледаш неугледни ресторанчета със съмнителна хигиена и цени от които може и свят да ти се завие, и от евтини цени от които и хранително разтройство можеш да получиш. А колата,чувстваш се престъпник или да платиш 20 - 30 лева за паркинг у нивата или да си изпросиш боя от мутри като нарушиш някой знак,някоя мин. бутилка паркирала на пътя. А наркотици, само МВР не ги вижда,камо ли пък сляпата темида. По лесно ще ги намериш,те ще те намерят отколкото да си купиш на поносима цена мин . вода. Мутроландско море застроено от всякъде ,без зеленина. Който иска зеленина, да ходи у балкана, тук пясък ,тръни и нещо на което му викат дюни.
  • 17 Радо

    60 62 Отговор
    Другия път да си носи чадър от Франция. А и нали е до л да се пече на морето, за какво му е чадър?
  • 18 хихи®

    70 20 Отговор
    Времето ...... изтече ... 1984-1985 година горе долу по това време от Конкруса "Бургас морето и трудовите хора" отпаднаха трудовите хора и от АБФК отпадна Капитализма....
    БКП подготвяше "Прехода" и го осъществи .....
    А Кирчо и Кокорчо замяват младите с "Руско влияние"....
    П.С За България всичко е загубено....
  • 19 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    31 11 Отговор
    Точен Коментар господин Методиев
  • 20 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    40 4 Отговор

    До коментар #4 от "РЕАЛИСТ":

    Кога Ще Станеме Бяла Държава
    Истина
    Пишете

    Коментиран от #56

  • 21 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    24 4 Отговор

    До коментар #9 от "българка":

    Точно в Целта Така е
  • 22 Сталин

    119 6 Отговор
    В България вандализма е национален спорт всичко е залято с бетон по морето ,хотелите и именията на бандитите и мутрите, няма трева, няма дървета, няма цветя, няма въздух само мръсотия и кал , навсякъде само бараки за кафенетата и ресторантите на мутрите построени по тротоарите и зелени площи, всичко това трябва да се изравни със земята
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Човек

    92 24 Отговор
    Комунистите създадоха мутрите и цялата тази корумпирана система на безнаказаност. Ние не направихме лустрация и все още берем плодовете на руското влияние. Румънците бяха зад нас, но дори и с 23 години закъснение направиха лустрация и ни задминаха с 200. Трябва и ние да направим същото за да влезем в правия път. Трябва да направим лустрация. По-добре късно, отколкото никога.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Боруна Лом

    56 5 Отговор
    ЯВНО Е ПОПАДНАЛ НА ТРЕТИЯ БРАТ ОТ КОЙЛОВЦИ !ТИЯ ПЕТЛИ НИКАКЪВ КЪСМЕТ НЯМАТ
  • 27 Коментар

    81 39 Отговор
    Извинявайте,но навсякъде другаде пише,,че французина е започнал пръв и е налетял на бой.Трябвало е да пребие нашия сънародник,а нашия да го гледа смирено.Така ли да разбирам?Защита е било.
  • 28 УЙКО- КАЛЕКО

    97 1 Отговор
    Черноморските ни курорти бе най сладката и апетитна хапка лоято ТАТО и неговият социализъм остави.Ненапразно мутрите и продажните политици първо се насочиха към морето. За съжаление тази алчност доведе до прекалено застрояване и бетониране на морето без план и съмнителни и незконни разрешения за строеж.Мисля че около 70-80% от новите строежи по курортите ни не са изрядни както трябва да е по закон.Преди две-три седмици тука във ФАКТИ беше споменато за два случая в ГЪРЦИЯ с наложени глоби в размер на 1,5 и 2 милиона евро за незаконно строителство по техните курорти.ЕДИНИЯТ СЛУЧАЙ БЕШЕ ЗА НЕЗАКОННО СТРОИТЕЛСТВО ВЪРХУ 450 кв .м. другият за 750кв.м..АКО ПРИЛОЖИМ ТЕХНИЯТ ОПИТ В БЪЛГАРИЯ В ТОВА ОТНОШЕНИЕ ЩЕ СЕ СЪБЕРАТ ПАРИ ОТ ГЛОБИ МОЖЕ БИ В РАЗМЕР НА ДВАЙСЕТИНА МИЛИАРДА ЕВРО..КОГА ЩЕ ГИ СТИГНЕМ ГЪРЦИТЕ
  • 29 Дугия път

    42 15 Отговор

    До коментар #2 от "Българка":

    да седне в някоя патрулка докато полицаите не са вътре и да им хили нагло ! Може и у Франция.
  • 30 ЧОЧО

    89 8 Отговор
    Както направиха с Лукоил,така трябва и с плажовете.Плажовете са Държавни никакви консесии.Къде в Европа плажовете са дадени на мутри!Нека някой журналист да направи репортаж от плажовете на Франция,Италия или Испания,да видим как са.

    Коментиран от #100

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    27 31 Отговор
    Побойникът не е толкова млад.Това е изява на слаба нервна система.Гледал е повече филми и най-лошото ходил е малко да спортува и именно тези ....овладени опитности сега ще му донесат доста главоболия.Колкото до ......французина....Още с идването си в бг е направил план как да се прибере с повече пари във Франция след бг морето.ПС.Същия номер го врътнаха на ....кремълското.........!!!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 188

    77 11 Отговор
    От повече от 20години не съм стъпвал на нашето море. Един подобен случай ме отказа окончателно. Бях паркирал за малко пред двора на някакъв кретен от Поморие. Като се върнах при колата, той се появи отнякъде и започна да ми крещи защо съм пъркирал пред тях. Очевидно си мислеше че има някакви права върху улицата. Скарахме се, замалко да стигнем до бой. А минувачите от околните къщи минаваха покрай нас и се подхилкваха ехидно. След това се отвори границата с Гърция и Черно море се оказа твърде далечно за мене. Живея на 100км. от Бяло море, пък и такива случки там не ми се случват.
  • 36 Някой

    29 18 Отговор
    Тоя какво ни го пробутват в този сайт като капацитет по всичко. Не, че съм фен на мутроморието, ама пък ден през ден да чета мнението натози индивид като специалист по всичко ми идва в повече.
  • 37 незнайко

    55 46 Отговор
    НАХАЛНИТЕ И БОГАТИ ЧУЖДЕНЦИ ТОВА ЗАСЛУЖАВАТ ! Идва с една негова заплата у нас на море и се прави на велик ! Оправдавам напълно спасителя , защото му е дошло до гуша от тях !!!

    Коментиран от #88

  • 38 Цената

    46 4 Отговор
    Такива слчаи има много.На скоро и аз имах случай в Слияен с един тъпунгел,който ме засича и излезна от колата и рита по моята и удря с юмрук по стъклото.Прогоних го ,но ако бях му войдисал,трябваше да му троша главата.Добре,че жена му ме възпря,та се въздържах.Такива по принцип трябва да се задържат и изтърпяват някакви общополезни наказания.Иначе ще има личното отмъщение...
  • 39 Абе

    19 5 Отговор
    Не съм запознат точно с конкретния случай, но по принцип е много точно казано !
  • 40 Уго Чавез

    27 12 Отговор
    А в ресторантите ти топлят храната в микровълнова.Микровълновите фурни отдавна ги забраниха в Русия. От къде разбрах ли чинията ми пареше не е прясно приготвено а после се оплакват от слаб сезон. Микровълновата обръща въртенето на молекулата на водата наопаки хората които на работата ги ползват често ги хваща рак

    Коментиран от #106

  • 41 Съвет

    17 4 Отговор
    Когато ходите на море,никога не ходете сам и избирайте скъпарските хотели и ще ви се стори Рай там.Явно не го правите това ,па и като започне да се налива с алкохол ,човек на морето и става Ужас,всичко което сте изброил се случва.Морето е за почивка и плуване.

    Коментиран от #48

  • 42 188

    33 6 Отговор
    Някой разбра ли всъщност, чий е бил този чадър. Спасителят е имал там личен чадър ли? И оня нахалник е седнал под него. Аз си мисля, че докато си на плажа имаш чадър. Като си трагнеш оттам е редно да си вземеш и чадъра, не да го оставиш и после да претендираш че това място от плажа е твое. Обаче не знам, не ги разбирам много черноморските работи.
  • 43 Спасителят

    33 2 Отговор
    Ще да е родом от Коиловци. Там ,като чуят френски и полудяват ,ако се сещате...

    Коментиран от #44

  • 44 Даа

    13 0 Отговор

    До коментар #43 от "Спасителят":

    Арно кацнаа връз нивата братята ,ма таван земя, таван земя...
  • 45 шансон

    26 16 Отговор
    Не е лошо от време на време някой иностранец да яде дряна. Такъв е генезисът на Балканите.
  • 46 Съвет

    33 6 Отговор

    До коментар #2 от "Българка":

    Подобни нагли типове не са един и двама . За да не се стига до шамари , чадърът се изважда от пясъка и се забива на друго място. Нахалникът остава да гледа учуден срещу слънцето .
  • 47 Ани

    46 13 Отговор
    Ето защо агнешкото е скъпо по магазините. Защото всичките овчари са станали спасители.
    Човека е отишъл на плаж за да отпочине на спокойствие и се явява накакъв освирепял "спасител" който си е въобразил че плажа е негов и пази някой да не влезе да плува. Защото самия той не знае да плува и се вживява като пъдар. Кога най-после ще изгонят тези "спасители" от плажовете за да не нарушават спокойствието на почиващите?

    Коментиран от #55

  • 48 Англосаксон от Софето

    26 4 Отговор

    До коментар #41 от "Съвет":

    Бетономорието е баш за наемане на най долната дупка придружено от здраво наливане на ментета и секви циркови изкуства след тва.
    Гърция и Турция са за релакс и почивка.
  • 49 Патил

    31 7 Отговор
    то не е само по черноморието погледнете и всички разни хижари и пенсионирани полицаи сложени да пазят разни обекти всички са толкова злобни и заплашват със собственика и други имена обикновените хора.Тръгваш да си гледаш кефа и веднага заплахи ама нали има полиция защо не я викат а заплашват със разни имена.
    Като този садиста с макетния нож пишат тука ножче ама вие знаете ли че е по добре да ме режат с голям нож от колкото с макетен.Ако уцели някоя артерия какво правим.Та мисълта ми беше към хижарите бяхме закъсали на витоша през ноща и видяхме светлина в далечината стигнахме там някакси през дълбокия сняк и помплихме за помощ този вътре си огаси светлините и извика помощ да ни пребият.Всички хижари в околноста се събраха и ни нападнаха във следващата хижа дори взеха паспортите на някой от приятелите ми затиснаха ме със една маса но не знам как може би от адреналина успях да размажа трима със нея докато ме натискаха.И така пак се озовахме на снега та толкова могат да ви помогнат и във планината.Та всички такива разни служители са боклуци може ли да пребиеш човек че му скимнало нещо еми на всеки се случва.

    Коментиран от #72

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 ШИФИОР НА ЛУНОХОД

    6 12 Отговор
    авторчето е пълен чик-чирик ,да надува тръбътъ
  • 52 джаба

    28 3 Отговор
    транжьора от Стара Загора ,,спасителчето с левачката,пияна на кирка фолк певачка - пускат я ,дрогиран убива журналист - 2 години ..... българина не става за нищо ,тотално увредена нация ,абсолютно ненужна само тежи на планетата
  • 53 тайсъна

    15 1 Отговор
    извода е - и на "спасител" не трябва да се разкриваш ,че спасение дебне от всякъде
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Тази хейтърка е

    8 5 Отговор

    До коментар #47 от "Ани":

    застаряваща дебеланка дето спасител не я е поглеждал -))
  • 56 Истината ти казвам

    5 0 Отговор

    До коментар #20 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Вече бяхме !
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 зАб0лекАр - импрЕси0нист

    3 7 Отговор

    До коментар #6 от "Точно така е,":

    Все да плюете ейййййй
  • 59 Златен скункс

    29 14 Отговор
    Почти всеки ден съм на плажа и виждам колко са натоварени спасителите. Бях свидетел как зад шамандурата идиот предизвика спасителя да се състезава-след малко спасителя едва го извлече на брега.В почивния си ден човека иска да е подалече и някакъв наглец му взима сянката и финала-тарикато француз вода ненапита, булгар виновен.

    Коментиран от #64

  • 60 Златен скункс

    17 5 Отговор
    Що е туй животно ПОЛИТОЛОК?Лока парички от всеки, който сипва в копанката или застава и защитава позицията си на българин.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Ако със същата злост

    22 8 Отговор
    Плюехте чуждите душмани, с каквато сънародниците си и всичко българско, щяхме да цъфнем и да вържем! Някой разбра ли, за какво е бит французинът? Ами, ако е за бой?
  • 63 Приятелю

    25 1 Отговор

    До коментар #10 от "Авторчето":

    Очаква се при сигнал да го приберат. На 47 години съм. От 27 ТРЕНИРАМ ММА, преди това 10 на Герена, но никога, АМА Никога не съм си позволил да бия някого просто защото мога.Треньорът ми щеше да ме пребие.

    Коментиран от #74

  • 64 Само 1

    3 0 Отговор

    До коментар #59 от "Златен скункс":

    ПОЛИЦИЯ
  • 65 С ОЧИТЕ СИ ВИДЯХ 70 Г АНГЛОСАКСОНЕЦ

    19 1 Отговор
    Да ДОСАЖДА НА БЪГАРСКА СЛУЖИТЕЛКА НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ ПРЕДИ СОЗОПОЛ ПОНЕ ПОЛОВИН ЧАС ДОКАТО БЯХМЕ ТАМ А ТИЯ БЕШЕ ТАМ КАТО ДОЙДОХМЕ И ОСТАНА КАТО СИ ТРЪГНАХМЕ. ЗАДЯВАШЕ СЛУЖИТЕЛКА ТА / ДВАЙСЕ Г МОМИЧЕ/ А ТО С НЕ УДОВОЛСТВИЕ КОТАКТУВАШЕ С НЕГО И И ППРЕЧЕШЕ ДА РАБОТИ. ТЯ БЕ САМА НА СМЯНА. ГРОЗНА КАРТИНА А ТЯ ТЪРПЕШЕ ЛЮБЕЗНО ДЪРТИЯ НАГЛЕЦ....
  • 66 ввв

    32 6 Отговор
    Глупости, то понеже във Франция е се бият, само до преди седмици се трепаха по цял ден по улиците и събориха половин Париж. Най-мразя като почне да се обобщава! Методиев беше ли там, изслуша би другата страна? Все пак има свидетели. Не че одобрявам боя, но и французина се е репчил доста. А оная пуйка жена му като е българка за какво е била там, да гледа сеир ли?!
  • 67 ганю

    12 5 Отговор
    Ами е то това е Тим- селяния и простотия до шия
    затова няма туристи няма и да има
    вие сте андрешковци заслужавате го
    извода пари на боклуци и за боклуци няма
  • 68 Свидетел

    18 3 Отговор
    Станах свидетел в автобуса от Несебър за Свети Влас на насилие. Пътник не закупил билет беше наритан от ,,служител,, на ,,Аркус,, така беше написано на блузата му. Не глобен, а наритан. Много се впечатлих. Още повече се впечатлих, че никой не реагира, приема се като нещо нормално или явно често случващо се. Попитах защо така бе хора, а някой отговори: " Това е България ". Тъжна картина.
  • 69 ганю

    14 5 Отговор
    Тимаджийско-сикаджийска уйдурма на Бою и сие
  • 70 Жъээж

    19 1 Отговор
    Аз за това от 15 г не стъпвам в тази кочина. Гърция хем ми е по-близо, хем няма селяни.
  • 71 Реалист

    16 1 Отговор
    Много точен коментар за нашето черноморие.Аз съм от старото поколение и по мое време морето беше рай сега е кочина.Много българи а и чужденци няма да стъпят на нашето море ако не се променят нещата.

    Коментиран от #87

  • 72 Детенце

    10 3 Отговор

    До коментар #49 от "Патил":

    Хижари???

    Повечето са охранители на обекта притежаван от престъпници. Хижари няма вече има много крадливи чобани в управлението. Всичко е откраднато, а в няколко км от хижата гледат трева.

    В други такива корумпирани държави ще те застрелят и заровят. Така че се радвай че си добре.
  • 73 Не и не

    14 1 Отговор
    А колко лесно би било - отива спасителя и тихо и мирно си взима чадъра и го боде на друго място! Няма кютек, няма нищо, и пак нашият би излязъл победител, без да търка нара в ареста сега!
  • 74 Местния Козар

    9 1 Отговор

    До коментар #63 от "Приятелю":

    Ами за разлика от селските бъфтачи, имаш глава на раменете и култура и възпитание, създадени от спорта и от домът преди това.
  • 75 АРЕС

    17 4 Отговор
    Пребития французин веднага с средна телесна,а момичето от Ст. загора лека ,съдииката и доктора са за раз.......
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 кална вена

    8 5 Отговор
    малко му е било на наглото франсе-прасе
  • 79 пълни глупости пишете!

    14 3 Отговор
    Защо решихте, че спасителят е "наислниик"?
    Ако чужденецът го е псувал и ритал, колко му е да му пшадне пердето?
    Не пишете и че тоз чуден фнацузин има стара вражда с българина ск огото са съседи.
    Не пишете и с какв осе занимава чужденецът 20 години унас?
    Ако се заровите в битието му, току виж сте открили няколко канала за бели робини... Не знам - проверете!

    Знам едно - двама мъже са се сбили, а победителят от боя е българин.
    Другото следва да бъде доказано пред съда.
  • 80 ясно

    11 4 Отговор
    Политиката на медията - да се плюе по всичко българско.
    А това ,че у нас функционират ен на брой чуждестранни банди от които са пострадали десеткихиляди българи е табу.
    Бежанските безобразия - също са табу.

    Един бой без кой знае какви последтвия е водеща новина.

    Браво - молодец!
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Поп Дъньо

    8 2 Отговор
    Глупаво е да се обобщава от един изолиран случай! Има всякакви хора и не може да се контролира всеки и по всяко време. Спрете се малко в обобщаване и критика за Българич, че ако знаете навън какво е тук ще ви се види рай.
  • 83 111

    17 3 Отговор
    Видях интервютата с двамата участници в конфликта. Защо ли някак не вярвам на франсето? И къде бяха нашенските защитници на правдата, когато един пиян швед изрита нашенка камериерка в главата? Впрочем, как го осъдиха за това и дали си понесе наказанието? Ами оня пиян фен от Англия, който едва не уби нашенец с камък, когото, уж, нашенци вкараха в затвора, но след това приятелски го пуснаха да си доизлежи присъдата в родината, а англичаните най-нагло го освободиха? Алоооо, къде сте, бе, "борци за истина и справедливост? Или сте само жалки лизачи на чужди седалищни части?
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 3 март

    8 1 Отговор
    Хора, не може да очакваме друго след тези 30г преход, това е резултата. Но ако работеха всички институции като съдилища, трудови инспекции, т. н. и т. н можеше малко по спокойно да живеем. Но докато управляващите не разберат че народът е Шефа няма да стане.
  • 86 Професор

    6 1 Отговор
    А после се чудят защо нямало туристи по нашето Черноморие!Адски високи цени без покритие вместо да си починеш постоянно някви ядове с хотели персонали и тема подобни.
  • 87 Бадемастер

    2 7 Отговор

    До коментар #71 от "Реалист":

    Айде не пиши глупости, през соца на морето било рай, храната и квартирите бими супер,, смях,, Във Несебър, новият град(квартала) имаше едно заведение Хоризонт, там се храниха на столови начела летуващи а гл, готвач гледаше прасета. Тъка готвеха че храната да не става за хора а за прасетата а който все пак ядеше после със задника си можеше да помпа гуми на тир. Във Балкан турист нивото беше като за много добри западни курорти но там където се хранеха българите дошли на почивка със карти храната беше отвратителна. Сега е обрстното, във малките кръчми може да е всичко но поне продуктите са по качествени и се готви вкусно докато във онези големите дето туристите са със каишки на ръката на блок масите се дават най ефтените продукти и долнопробни питиета,, квито туристите такава и храната,, Колкото за спасителя той можеше да си вземе чадъра и готово но там ми се струва че има по раншна разпра пък и момчето казва,, ако не лъже,, че франсето го е изрирало и затова го е ошамарил. Това че го е запукал докато онзи е бил легна показва че бабаита е пъзливо л,,,,, но. Бил съм спасител навремето и да ви кажа че няма друг начин да изкараш от бурното море пиян или разлигавен гюнтер или англичанин и друг такъв със молби и кандърми,, влизаш във морето, биеш му два юмрука и един завратник и го измъкваш на брега,, Рецептата винаги работи със западняци със бай Ганьо не става ще се избиеш, оставяш го да се дави. Със тези от СССР беше най лесно там всяка група имаше ръководите
  • 88 Вива

    0 1 Отговор

    До коментар #37 от "незнайко":

    С подобно мислене -далеп ще стигнеш!
  • 89 Елена

    2 1 Отговор
    Ако нещо се случи на плажа,първо към спасителите се обръщаш за помощ!Ако пиян закача сервитьорка първо към охранителите се обръщаш за помощ!Ама спасителя бие туриста,а охранителя реже сервитьорката.Сбъркани хора,сбъркани понятия,сбъркнаи фабрични настройки бих казала,държава на абсурдите.Този дето би трябвало да ти помогне,да се пазиш точно от него.Българско гостоприемство ли демонстрира на плажа?старши спасител,ако дете ритне пясък по теб и детето ли ще набиеш?!понеже днес не си в настроение,иди да ти оправят настройките,поначало дават дефект! Иди в някоя друга държава да видиш там спасител на плажа какво представлява.Срам си ти,че представляваш България пред туристите!
  • 90 Бой последен

    4 2 Отговор
    Наведете се още повече на наглите пришълци по морето. Наглец които ти стъпва безпардонно на главата и ти ляга под чадъра, и те псуват свободно и ти налитат на бой в собствената ти държава.
  • 91 Толкова ли неразбрахте

    2 1 Отговор
    Като ви чета изказванията разбрах ,че всички знаете какво трябва да се направи ,но както винаги не зависи от нас.Една побликация във фейсбук и вече сме си свършили работата..Много сме смели в анонимните изказвания ама при мутрата сме по ниски от тревата.все пак трябва НЯКОЙ ОТ НЯКЪДЕ ДА ДОЙДЕ ДА НИ ОПРАВИ

    Коментиран от #99

  • 92 Иванова

    4 0 Отговор
    У нас, в България, първо псуват, бият, после питат! Мутращината е пуснала дълбоки корени! Май, вече е неспасяемо

    Коментиран от #97

  • 93 Иванов

    2 3 Отговор
    И аз не мисля, че френчето е безобидно....Във Франция особено, там си е меко казано ,,страшно"! Да, ако се знаеше какво е в момента из Европа,....ще си кажем, че у нас е много по-добре! Въпреки, че идиотизма навлиза и у нас с много бързи стъпки!

    Коментиран от #96

  • 94 Люси

    6 0 Отговор
    Напълно е прав политолога ! Още като отидеш на морето...проблем номер 1 -няма къде да паркираш , или почваш да плащаш !?
    После всичко останало като презастрояване бетон на първа линия все едно им е бащиния и т.н. .................
    Затова хайде в Гърция !
    Брат ми отиде
    Дъщеря ми отиде
    Моите приятели отидоха....и са доволни ВСЯКО ЛЯТО
  • 95 Негър от Алабама

    4 0 Отговор
    Само в Гърция!
  • 96 Рая бг

    5 3 Отговор

    До коментар #93 от "Иванов":

    Френчето е псувало спасителя на майка, очевидно сие мислел че той като бял господар е в правото си да му покаже кой е господаря. Но наще наведените слуги ще изкарат виновен спасителя. Помня и случая преди няколко години когато един дрогиран бял господар ритна в главата една бг камериерка в един хотел на морето. После много бързо му направиха чадър и го изведох от страната да не би да го хване закона тука... Напразни страхове...
  • 97 Имаш предвид

    1 3 Отговор

    До коментар #92 от "Иванова":

    Има много подобни случаи с украинци към българи но властите ни ги толерират и прикриват.. Фашизъм брат...
  • 98 Мила

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "РЕАЛИСТ":

    Прав си Реаристе, прав е и Калоян Методиевче мутращината по Черноморието стана модел на поведение на концесионери, собственици, спасители, управители и прочие вдели се за недосегаеми суцекти по морето.Неоцходима е тотална свянъ на модела, тътална провяна, но това а пряко свързано и с промяна на съдебтата систама в БГ, обаче руск.ият рез.идент Ра .дев се почувства застрашен и наложи вето на промените в закона..Срам за него, уж беше Мутри вън!!! Преяде от власт и се се оказа поредният жаден за власт, самовлюбен нещастник с огромно Его.

    Коментиран от #103

  • 99 Ами така си е

    4 1 Отговор

    До коментар #91 от "Толкова ли неразбрахте":

    При мут.рата 12 години бългапчрите навеждахме глави и си траехме и не го изгонихве, докато се мутризира и корумпира цялата държава! Мафията овладя и се сля с държавата, а сега искате ПП и ДБ за 2-3 месец да опранят всичко..е, няма как, драги българи, държаната е превзета от мугренскота бюрокрация и инстотуции и трудно става промяната- навсякэде отпор и пречки, адвостративни хватки и т.н.. Но жалкото е, че и зел.еният чо.рап помага на мафията- сложи вето на промените в съдебтата власт...продажник и ру.ска под.ога.

    Коментиран от #101

  • 100 Джордж

    6 0 Отговор

    До коментар #30 от "ЧОЧО":

    Мдаа, във Франция общините стопанисват пражовете .В Ница преси и годана направих много снимки та пражове: 80% поне от плажа на Ница е за твободно безплатно плажяване и само 15-20 % са оставени чрез заплащане на чадъри. А не като в ЦГ: На пража В Краъмопие мутрата конзесиотар е сложэл 5 дълги реда- около 250 чадъра за плащане и едно съвсем малко място за безплатно плажуване. БЕЗОБРАЗИЕ!
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Родолюбец

    1 1 Отговор
    Жалко,че на мястото на французина не е бил Калоянчо.Има нужда от набиване на обръчите.
  • 103 Имаш предвид

    2 1 Отговор

    До коментар #98 от "Мила":

    Добре че е Радев да посочва коя е мафията, но както видяхаме мафията се завърна на бял кон и тротинетка още по озъбената от преди, тоя път сФашисткаСвастикаТатуирана над влакнестия сиТолуп
  • 104 Негър от Бг щата Алабама

    3 1 Отговор
    Ама какво правите на море в бг? Трябва да имаш сериозни отклонения за да си го причини това... Ходя в Гърция от 20г. Там освен, че е рая подобни простотии няма, освен ако, сам не ги предизвикаш, като франсето, дето е псувало на майка спсителя и просто се е молело за мордобитие...
  • 105 Буци

    1 0 Отговор
    А колегата на спасителя, който се изказваше в негова защита, преди години обра казино в същия град.
    Ето такива хора работят не само по черноморието но и навсякъде сред нас. По-скоро мутреят а не работят.
  • 106 555

    0 1 Отговор

    До коментар #40 от "Уго Чавез":

    Ако може да поясниш малко по-точно за въртенето на молекулата на водата
  • 107 Другият един

    1 1 Отговор
    И от къде на къде плажовете паркинзите все печеливши дейности ще са дадени под аренда на часни лица а общините все нямали пари и уж ги давали под аренда щото били губещи Каламбури за наивници Всички тези дейности са изключително печеливши и там по нишката са навързани кметове милиционери депутати и за всичките има по много само за общината няма и обекта е губещ направо за продан