Last news in Fakti

26 Август, 2023 15:49 2 636 27

"The New is coming": След местните избори предстоят предсрочни парламентарни

  • бойко борисов-
  • сглобка-
  • правителство-
  • избори

Вече са достатъчно компрометирани, предизвикали огромно разочарование сред гражданите с излъгани надежди за промяна

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

"Сглобката" е пред разпад. "Продължаваме промяната" и "Демократична България" влязоха в колаборация с онези, срещу които протестираха и хулиха, и на гърба на които изградиха своята политическа предизборна ПР-стратегия за борба с корупцията, за да получат доверието и подкрепата на демократичната общност в България, която да ги изстреля в законодателната, а от там и в изпълнителната власт. Вече са достатъчно компрометирани, предизвикали огромно разочарование сред гражданите с излъгани надежди за промяна, правов ред, справедливост и върховенство на закона, което е сериозна предпоставка за сваляне на Кабинета от ГЕРБ и ДПС, предизвикване на предсрочни парламентарни избори и, ако не пълното изхвърляне на ПП-ДБ от Парламента, то поне до превръщането им в незначителна като влияние и численост парламентарна група в знаковото 50-то Народно събрание. И ако ГЕРБ и ДПС смятат, че така те ще заемат по-голямо място в сърцето на евроатлантическите ни партньори, които според тях са заложили изцяло към момента на ПП-ДБ, то LIBERTA.BG знае, че САЩ са винаги с няколко хода напред и Новото идва!...

"Упреците към управлението са много, поголовно сменят кадри. Ще видим как ще продължим да участваме в тази „сглобка“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във врачанското село Лиляче на мероприятие на младежката организация на партията, като така, може би, поставя началото на онова, което предстои след местните избори - сваляне на правителството и предсрочен парламентарен вот.

"Вътрешният министър заслужава да бъде питан защо смени и кой го накара да смени ръководители на областни структури (на МВР - бел.р). Сменят бордовете на тотото, на Държавната консолидационна компания и ръководствата на много други структури. Ние подкрепяме 36 депутати от партията на промяната, те управляват на 100%, изключвам външното министерство“, посочи неслучайно Бойко Борисов.

"Притеснително е и това, което се случва с цените на горивата, защото те се вдигат спекулативно, във времето когато хората пътуват най-много", подчерта лидерът на ГЕРБ.

"Пеевски сваля правителството, Боко е само консилиери, но даде пласмент", пише в заглавие сайтът "Афера"

Както категорично заяви АФЕРА още преди месец: Пеевски сваля правителството след местните избори, а Боко е само консилиери, разбира се, без него няма как да стане срутването на пп/дб-тата.

АФЕРА прогнозира категорично, че и Пеевски, и Боко умишлено оставят още малко пп/дб да се изпонасерат още и тотално, когато ще обърнат палеца надолу, се посочва в публикацията на "Афера".

Какво мисли по въпроса най-влиятелният в България депутат Делян Пеевски и дали ДПС ще подкрепи по Черноморието всички кандидатури на ГЕРБ за общински кметове, сред които има една изключително компрометирана пред евроатлантическите ни партньори и демократичния свят, предстои скоро да разберем.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Селянин

    17 17 Отговор
    Следващите в разчистващия списък са недоносчетата от пп и дб
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 АУУУУУ

    9 25 Отговор
    НАПРАВО СЕ ПРИТЕСНИХ.....ДНЕС НЯМАШЕ ВОЙ НА КОПЕЙКИ....И ОТНОВО ЧЕРВЕНИ ШАМАНИ ПРЕДРИЧАТ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ.......АКО МОЖЕ ОЩЕ ЕДНО СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    Коментиран от #7

  • 4 Ки Бик

    17 11 Отговор
    Дай боже
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Последния Софиянец

    21 9 Отговор

    До коментар #3 от "АУУУУУ":

    Тиквата няма да позволи ПП и ДБ да му вземат кметовете.На тях се крепи силата на ГЕРБ.

    Коментиран от #16

  • 8 Ила с Чук

    25 13 Отговор
    Идва време за Възраждане. Тик так, тик так...
  • 9 Последния Софиянец

    14 5 Отговор

    До коментар #6 от "Кон Дом":

    Който е тръгнал срещу народа е осъден.
  • 10 Майор Майор

    10 3 Отговор
    Интересно какво уплаши Борисов още при"всенародните"протести пред министерския съвет,където бяха 50- 60 души с две щайги домати.Имаше още стотина сеирджии.Добре че бяха несъобразителни със студентите(заради камерите)полицаите,та се вдигна голям вой по тв. Аз бях там и видях всичко.Един автобус жандармерия щеше да оправи всичко за минути.Но Борисов започна да им пуска фандъци.Може би е бил предупреден и със сигурност го беше много страх.И накрая,народа гласува заПП и така.Сигурен съм,че ще изберат и генералския внук за кмет....
  • 11 Адрес 4000

    6 19 Отговор
    Този журналист с леко нетрадиционна ориентация и меко гласче,много знае бе
    Аз пък ви казвам че сглобката си е в перфектно състояние и ще надживее мандата на зеления чорап
    Поздрави,знаете от къде и кого
  • 12 Дуловската

    20 1 Отговор
    му придворна се стъкмила а ла "Шанел" в негова чест и го гледа с благоговение , а той поздравява като кралска особа ! Скоро и той и тя са аут !
  • 13 промяната е необратима

    5 10 Отговор
    Гладна кокошка просо сънува.
  • 14 Матей преображенски

    13 5 Отговор
    Какво толкова да им връзват кусур янките на пп и дб,стараят се мер-зав-ци-те,но ония са замислили фа-ши-зация на страната,герб са си готови фа шисти та дрънкат.Фашио значи сноп,здраво съединени,сплотени крайнодесни реакционери.Точно такива им трябват на янките,почват по конспект,първо рушене на руски паметници,после върлуващи банди,шпицкоманди,закон за защита на държавата,гестапо,СС и накрая масова мобилизация.

    Коментиран от #17

  • 15 Българка

    23 1 Отговор
    Има ли нормалномислещи българи, които да гласуват за шайки ГЕРБ-ДПС, виновни за превзетата от мафията държава. За тези които повече от 15 години дерибействат, крадат, рекетират, унищожават бизнеси и човешки съдби

    Коментиран от #23

  • 16 кой ги пита

    2 2 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    Вече не зависи нищо от тях.
  • 17 хе хе

    5 1 Отговор

    До коментар #14 от "Матей преображенски":

    Този сценарий беше ваш, но Господ си знае работата.
  • 18 8888

    4 12 Отговор
    Либерта не беше ли пропутински тролски сайт???
    Много им се ще на путинофилите, воглаве с президента правителството да падне и зеления чорап отново да управлява в интерес на Путин.
    Отсега да знаете таварищи, тая работа няма да стане!!!

    Коментиран от #24

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Стеф

    8 0 Отговор
    Чета Стоян Тончев, но това по-скоро са лични съждения и не е журналистика. Разбира се всеки има право да изрази мнение, но тук и в статиите назад няма анализ, който да е бил достоверен или прогноза.
  • 21 Анална Хекатомба

    6 2 Отговор
    Сглобката се разглоби
  • 22 Избирател на Промяната

    3 2 Отговор
    На Бойко му трябваха 2 месеца за да разбере че е пр...бан.
  • 23 Мутропоклонник

    3 2 Отговор

    До коментар #15 от "Българка":

    Има ли нормалномислещи българи, които да гласуват за шайки ГЕРБ-ДПС, виновни за превзетата от мафията държава. За тези които повече от 15 години дерибействат, крадат, рекетират, унищожават бизнеси и човешки съдби

    Има има те ни дават пари за казино жени вие какво давате нищо
  • 24 Марков

    6 1 Отговор

    До коментар #18 от "8888":

    Какво значи президентът да управлява в интерес на Путин? Аз не разбирам. Радев засега работи за народа, за страната. А вие от 18 и сие какво искате - война с Русия? Като Тагарев? Ама то не е като американците, да гледат тази война по ТВ. Те, САЩ натам ни водят. Чрез техните марионетки тук. Хайде като Унгария, Полша, Турция, Израел, Египет и други. Ще ми се генерал Шарл де Гол да беше жив, да работи за Европа от Лисабон до Владивосток. Това е истината. Ама ти си сигурно Мал о момче, даже не знаеш за кого пиша
  • 25 Точен

    1 0 Отговор
    Познавам отлично авторката от Афера. Смята се за голяма разбирачка. Наскоро имаше проблеми с компютъра си, явно се е отразило на качеството на статията й. Тя пропуска най-важното - Посолството. Спира се на дребни клюки, те жените са по клюките, доколкото авторката става за жена.
  • 26 Стефан

    2 0 Отговор
    На сглобката им изтича времето, Зеленото движение вече се разцепи.
  • 27 флипп

    1 0 Отговор
    Дай Боже по-бързо да падне това окупационно недоразумение. Автора го казва много точно, дойдоха на власт с позиция за борба с корупцията и модела на СИК и се коалираха с тях, под очевидния натиск на САЩ. Но иначе сме независими. Гнусна история!!