Last news in Fakti

11 Февруари, 2024 17:00 12 225 131

Антон Гицов: Кой е утрепал дедото на Бойко Борисов?

  • бойко борисов-
  • държавна сигурност

Дядо ми са го били комунистите след 1944 г. и е починал от бой, а са написали, че е починал от червен вятър, казва лидерът на ГЕРБ

Антон Гицов: Кой е утрепал дедото на Бойко Борисов? - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

На 9 февруари пред медиите в кулоарите на Народното събрание, по повод битките в Столичната община за разпределение на шефските места на комисиите Бойко Борисов каза:

"Не са ни давали комисии, ние сме си ги взели. Терзиев ли ще ми дава на мен, внучето на Държавна сигурност, която уби дядо ми".

Това е поредният път, когато Бойко Борисов говори за убийството на дядо му от Държавна сигурност.

През 2009 г. Борисов, посвещава изборната победа на ГЕРБ на дядо си, убит от комунистите на 9 септември 1944 г.

На 28 Януари 2011 г. в Народното събрания като премиер отговаряйки на питане на лидера на БСП Сергей Станишев за кадровата политика на ГЕРБ

Той отговори с въпроса - „Вие, БСП - безгрешна партия ли сте, защо сте утрепали дядо ми".

През 2014 г. в личния си профил във Фейсбук Борисов пише: "На 9 септември, когато са дошли гавазите от Държавна сигурност, са го извели от дома му и са го пребили с тояги в царевицата в двора, пред очите на всичките му близки. Свидетели са били майка му и леля му.

На 23 декември 2016 г., пред заседание на Министерски съвет Борисов заяви, че понеже дядо му e бил николапетковист „дори в моето досие пише „враг на народната власт – „николапетковист“.

На 29 май 2021г. бившият премиер Бойко Борисов за сетен път спомена дядо си, като каза:

„Дядо ми са го били комунистите след 1944 г. и е починал от бой, а са написали, че е починал от червен вятър”.

На 24 юли 2021 г. Борисов заяви: "Моя дедо ей така са го извели, утрепали са го в двора с тояги и аз затова така си изпускам нервите по адрес на Рашков - този червен сатрап".

Историята с претрепаният от комунистите/Държавна сигурност дядо на Борисов е прелюбопитна, но доколко тя е достоверна? Защото той я разказва в най- различни, противоречащи се варианти.

На 20 април 2012г. в интервю за hotnews.bg. , той казва, че си е чел досието и излага следната версия:

„В досието ми пише: "Бойко Методиев Борисов", роден еди-къде си, дядо му еди- кой си, "монархофашист“, враг на народната власт. Написано било черно на бяло и "да не се допуска да заема ръководни постове", подчертано с червен флумастер. Та това му предопределило бъдещето, съдбата. Направо го „скопили”, както той самият казва..

В същото интервю той разкрива кога е разбрал за дядо си: „ Бил съм на 16-17 години и усещам, че каквото почна, нещо се запира работата. И си го спомням като ден-днешен, татко се върнал от работа и вика: "Дай да се разходим малко!" Излязохме в Банкя, в гората, и започва да ми обяснява, че досега не са ми казвали, но навремето дядо Асен е бил обявен за „враг на народа”... извели са го на 12 септември 1944г. и с тояги са го претрепали в царевицата на двора. Това са го видели, майка, леля.”

Борисов е позабравил, че за този му разговор с баща му, той вече е разказвал в интервю от 10 октомври 2005г. с Миролюба Бенатова в сп.”Егоист” Но в друг вариант. Когато завършил средно образование и искал да кандидатства или в първи факултет на Симеоново – Държавна сигурност, или във втори – Народна милиция, една вечер баща му (който по това време е бил член на БКП) го извел навън (а не в гората край Банкя) и му казал:

“Заради дядо ти не можеш да кандидатстваш. Водят го враг на народната власт. Единственото изключение, което може да се направи, е да кандидатстваш във факултета на пожарната – трети.” И Борисов добавя :” Като говореше така татко с мен, ми се напълниха очите. Той ми каза, че трябва да се примиря с това, че никога няма да мога да израсна в живота поради тази причина, но ако съм мъж, никога да не казвам на майка, защото нейният баща е обявен за враг и тя ще страда много”.

Но такъв разговор с баща му за дядо му просто е невъзможно да се е състоял. Веднъж разговорът станал уж когато е бил юноша а в друг вариант, когато е бил някъде на 18 години и е искал да кандидатства в Школата на МВР в Симеоново.

Веднъж уж навън, извън дома, веднъж чак в гората край Банкя. Не може и баща му да е му е казал, че бащата на майка му, дядо му значи, е бил обявен за враг на народа, защото баща и Райчо Войнов, никога не осъждан, живял жив и здрав дълги години след 9-ти септември. А пък в предишния вариант, когато го извел в гората, според баща му, дядо му Асен е бил обявен за враг на народа, а той не би могъл да каже и това, защото Асен не му е дядо, а прадядо а, и никога не е бил обявяван за враг на народа.

Но нека видим кой е този митичен дядо на Борисов убит с тояги от комунистите. Наричаме го митичен, защото такъв дядо Борисов няма. Според публикуваните спомени на В. Киров от село Хераково, който познава отлично семейството на Борисов, единият му дядо, баща на майка му Венета и леля му Павлина, на име Райчо Войнов, е починал от старост през 1970 г. а другият - този по линия на баща му - през 1965 г.

Бащата на Райчо Войнов и дядо на Венета е Асен Войнов от село Хераково, и е прадядо, а не дядо на Борисов. Бил е кмет на Хераково към 1943г. и по спомени на очевидци познаващи семейството е убит от двама излезли в онези смутни времена веднага след 9-ти септември от затвора двама братя престъпници, като отмъщение, че е взел страната на други хора в между фамилна свада за ниви..

Борисов има богато въображение но явно слаба памет, защото сам си противоречи разказвайки историята за кончината на дядо си. Дядото убит ту на 9-ти, ту на 12 септември! Дядото бил ту „николапетковист“, ту „монархофашист“! И като е "внук на враг на народната власт - монархофашист", как така са го приели в Школа на МВР, че даже и в Комунистическата партия?. А и как мака му също е станала член на партията?

И така обобщени, противоречията във версиите на бившия премиер са следните::

- В досието му не може да пише за него: „Внук на враг на народа- монархофашист”, защото никой от двамата му дядовци не е обявяван за монархофашист и враг на народа. Борисов явно знае, че не казва истината, затова въпреки, че имаше възможност, никога не публикува досието си.

- В същото това досие пишело, че дядо му бил „монархофашист”. Няма как разбира се „дядо” му да е бил хем николапетковест- т.е. земеделец, хем монархофашист. Ако малко познаваше историята, Борисов би трябвало да знае, че към 9 септември 1944г. земеделците са върли противници на монархията, самият Никола Петков е съучредител и член на Националния комитет на нелегалния Отечествен фронт, създаден на 10 август 1943 г. , веднага след 9-ти септември е министър в правителството на Отечествения фронт. Не може през 1944 г. дядо му да е убит като николапетковист, партията на Никола Петков е създадена почти една година по-късно, а преследването на николапетковистите започва чак от 1947 г.,

- Няма как „гавази“ на Държавна сигурност да са отвлекли и пребили дядо му на 9 септември 1944г., на тази дата в страната все още действа старата Държавна сигурност към Дирекция на полицията на Царство България, заменена от народна милиция на 10 септември 1944 г., А комунистическата ДС е отделена в самостоятелна дирекция чак през 1947 г.

- Няма как леля му да е била свидетел как „дядото” е бил претрепан в „в двора насред царевиците”, защото според нейни разкази Асен Войнов е бил убит в затвора.

- Няма как и баща му да го уведомил, че дядо му е бил убит от комунистите (след 9-ти септември комунистите не са били на власт ) или пък от ДС, която по това време не е съществувала, а и защото бащата на Борисов е знаел, че убитият е негов прадядо. А и Бойко Борисов сигурно е познавал двамата си дядовци, той е роден през 1959г. и двамата му дядовци сигурно са дундуркали малкия Бойко на колене и са играли с него.

Ето такава е историята с „утрепания от ДС и комунистите дедо“ на Бойко Борисов“. Тази история е разчепквана и от други журналисти, но него това не го смущава и по всичко личи, че той няма да се откаже да я разпространява. В един или други вариант.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 230 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хммм

    221 6 Отговор
    Сигурно същите които са го направили "политик".
  • 2 Българин

    41 202 Отговор
    Вярвайте ми не съм прочел цялата статия и нямам време за такива измишльотини

    Коментиран от #94

  • 3 Така е

    331 13 Отговор
    Бойко топ лъжец,и безкрупулен крадец !
  • 4 3.14К

    317 10 Отговор
    Толупа лъже на всяко вдишване и издишване.
  • 5 гост

    254 12 Отговор
    Най - характерно за долната част на гърба Борисов е, че сутрин каже едно, на обят - друго, а вечер не е съгласен с и двете ! Патологичен лъжец от евроатлантическа величина !
  • 6 Дако

    175 7 Отговор
    Всеки има някакви слабости! Някои послъгват повече.
  • 7 Колкото

    224 10 Отговор
    на Цецка от Рабфака дядо ѝ е убит от комунистите (който изобщо не ѝ е дядо) , толкова и Боковия е убит като "антифашист" ! Гербави лъжци и капачки без срам и съвест , безродници с пеликански гуши ! Правят хората на балъци !
  • 8 Цецка

    138 9 Отговор
    -Мънчо ми е! И моят дедо го утепаа комунистите.................( рони сълзи в десният ъгъл на сцената)
  • 9 Говорит Москва

    108 16 Отговор
    Никой комунист не е утрепал друг комунист
  • 10 ЩО НИ ЗАНИМАВАТЕ .........

    149 8 Отговор
    ТАП ИРА ОТ БАНКи
  • 11 Боеку

    127 5 Отговор
    Може и да съм се объркал нещо, ама дедо ми наистина не е жив.
  • 12 Извода

    173 8 Отговор
    Света е загубил един писател-фантаст. А ако беше прочел не една, а две книги какво ли щеше да съчини.
  • 13 Вьпроса е

    131 10 Отговор
    Кой ще утрепе него

    Коментиран от #24

  • 14 Истината

    150 8 Отговор
    От съседка на Боко знам, че дядо му е убит от офицер, защото дядо му е бил любовник на жената на офицера. Няма фашисти няма комунисти, а битов инцидент на основа чест и ревност!
  • 15 Прокурор

    138 5 Отговор
    Според диалога между Тодор Колев и Георги Русев от филма "Опасен чар" :
    " - Мирише ми на командировка в Софийския Централен затвор.......... От мен един съвет. килия 213, втори етаж, южното крило. При бай Ставри, познавам го лично...... Човекът е строг! Но справедлив. Много обича майтапите. Вие сте млад, ще излезете запазен." Много актуално за политиците, които се припознават!
  • 16 реру

    138 5 Отговор
    "... една вечер баща му (който по това време е бил член на БКП) го извел навън..."


    Минали няколко години и той поел по пътя на баща си... и така горд до ден днешен...

  • 17 Не е

    73 5 Отговор
    Въпроса кой,а защо толкова късно
  • 18 ха-ха

    93 4 Отговор
    на китарата, бойко ментата!
  • 19 Правдата е друга

    147 7 Отговор
    Понеже дядото имал навик да закача чуждите булки го хванали мъжете и го натупали добре.Това се знае в Банкя!

    Коментиран от #25

  • 20 Факт

    115 9 Отговор
    Докато има толкова глуповат народ, не виждам как ще се оправим някога??? Тези, които продължават да гласуват за ГЕРБ ( въпреки че намаляха тройно и вече са към 450 хиляди души) , залагат огромен препъникамък за България! Защото всъщност избират Пее,ски и ДПС... Същото вече важи и за гласуващите за ПП, ДБ. Най-виновни са не гласуващите, защото така им дават власт!!!
  • 21 Вражалец

    86 2 Отговор
    Има една техническа грешка. Да се чете 1944,а не 1994г.
    Пропуска се и един технически въпрос. Документите първо се подаваха в МВР.Имаше проучване и тогава кандидатстване!
  • 22 ХАХАХА

    98 5 Отговор
    Интересно като са го утепали комунистите сега всички активни борци как са завършили висше образование и то все за престижни професии? Та и на тоя утепали го ,пък баща му мицефейка а и той веднага приет в Симеоново . Миришат ,миришат точно като някой "слезнали" от гората партизани така и новите евроатлантици се присъединиха като изкомсумираха ползите от социализма! ХАХАХА
  • 23 Абе

    25 70 Отговор
    Много важна новина!!! ...Цял ферман кой бил дядото на Бойко борисов Утре кой е дядото на костадин костадинов .В други ден на киро петков и тн....Да не забравите на корнелия дядото!!
  • 24 Мераклия

    30 2 Отговор

    До коментар #13 от "Вьпроса е":

    😂😂😂, Епа тук нема да се похвали.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Е НАЙ-НАКРАЯ

    84 4 Отговор
    взеха да публикуват нещо дето противоречи на брътвежите на селския бандит от Банкя
  • 27 ТОЯ Е БИТЕР БАЙДЪН

    86 5 Отговор
    не помни какви лъжи е изрекъл сутринта , а вечерта съчинява поредната порция
  • 28 То е ясно !

    72 4 Отговор
    Агент "Буда"- нема нищо общо с комунистите и ДС 😂
  • 29 За бабата

    56 4 Отговор
    нищо не пише.
    Може да е била шумкарка.
  • 30 Той просто за всичко лъже

    83 4 Отговор
    Че то, ако тръгнем да анализираме всичките лъжи на Боко, няма да публикувате други статии поне 3 години.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 БеГемот

    78 7 Отговор
    Човека е патологичен лъжец ...не му мигва окото кога лъжи...социопат и психопат с нарцистично личностно разстройство,подлец и страхливец...и го избират някакви вече двайсет години...шъ съ упраим ,ама на кукуву лято...
  • 33 банкянско късокосместо говедо

    23 40 Отговор
    Боко лъже като руснак.
  • 34 ГЛАВАНАК БАНКЯНСКИ

    74 5 Отговор
    Този патологичен лъжец пак ли извади тази бита карта за "убития" му дядо? Дядото е претребан от мъже, които са воювали на фронта, а дядото-перверзник е задирял жените им. Това е истината, разказана от старите хора в Хераково. Буци не го слуша вече главата и си говори това, което му изнася на него. Заприличва вече на Байдън, деменцията не прощава.

    Коментиран от #38

  • 35 Бойчо е доказан шизофреник

    60 6 Отговор
    Няма смисъл да му се обръща внимание. Факт е че за да се съгласи да отиде в ПО факултет 03 онези години е показателно, че е бил тъпа лейка. Аз лично дълбоко се съмнявам че въобще е имал повече от 3 по история и български когато в Симеоново е кандидатствал.

    Коментиран от #82

  • 36 Значи единствено че Бойчо

    47 4 Отговор
    Не е ходил в казарма. Така ли се оказва

    Коментиран от #56, #83

  • 37 Футболист с един финт

    65 4 Отговор
    Бойко има две роли, едната е да е жертва, ощетен, обиден, недооценен, а другата да е велик, самодържец, герой, спасител, той и шофьор!
  • 38 Буци не го слуша главата и

    47 3 Отговор

    До коментар #34 от "ГЛАВАНАК БАНКЯНСКИ":

    Въобще това не е единствената шизофренна ситуация при него, иначе да си фантазира и да говори за неща, които са само в неговата глава е известно много отдавна. Имам директни спомени и лични наблюдения още от времето на възродителният, когато беше в Секулово Дуловско.......

    Коментиран от #44

  • 39 Той си е патологичен лъжец!

    47 4 Отговор
    И преди, и дега, такъв ще е докато пукне!
  • 40 виктория

    42 4 Отговор
    да не мислиш че му верваме на боцко!
  • 41 Сега ли чак някой откри

    53 4 Отговор
    Че е лъжец ? Само това ли е?
  • 42 Буци не знае кои са му децата

    53 4 Отговор
    Вие искате дядо си да знае
  • 43 Дом

    48 3 Отговор
    За съжаление никой не го е утрепал преди да направи поколение.
  • 44 Питам:

    41 5 Отговор

    До коментар #38 от "Буци не го слуша главата и":

    Той от тогава ли е оценил качествата на "великия" ЙОрист, сега конституционен съдия? Става въпрос за мис Дулово.
  • 45 Майстора

    49 5 Отговор
    Които сме живели повече знаем много добре кои учеха в Симеоново.Там се подготвяха висшите кадри на МВР и ДС.Това е.
  • 46 Сталин

    52 4 Отговор
    Ами били са го дядото на Тулупа ,защото много крадял,изглежда Тулупа се е метнал на дядото

    Коментиран от #59

  • 47 Читател

    42 4 Отговор
    На лапацането на банкянския отдавна никой не вярва! В нормална държава нямаше да е там където е!
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Антонееее

    2 10 Отговор
    DGD комунист
  • 50 Избирател

    26 5 Отговор
    Държавата ще се оправи когато ние хората гласуващите за нашите съдби и бъдещето на децата ни направи ме правилният си избор какви хора искаме да ни управляват .След като избираме лъжци и хора с протиречива биография и подкрепяме личности със съмнителна репутация и ги издигаме за политици за това изоставаме от нормално развиващите се държави от ЕС

    Коментиран от #84

  • 51 Така Така

    21 6 Отговор
    Боко=Байдън не са ок с тиквите
  • 52 Ний ша Ва упрайм

    18 10 Отговор
    Бойчо, Кире и тейко му, Ристьо, Тагренко, др. Нинова и др. лизачи лисунгери една ги е майка раждала
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 черен вятър

    1 7 Отговор
    за комураzите
  • 55 дядо поп

    27 1 Отговор
    На този , от 100 изречени думи , 99 са чиста лъжа и една е много съмнителна!
  • 56 Бай Митко

    34 1 Отговор

    До коментар #36 от "Значи единствено че Бойчо":

    Служил е в казармата, в НШЗО Плевен, където не приемаха внуци на "врагове на народната власт". Как е влязъл там тоз Бойко?
    Във ВСШ - МВР също не приемаха внуци на "врагове а народната власт". Бойко и там безпроблемно е влязъл. Класирането там за Първи факултет ДС, Втори факултет НМ и Трети факултет ПО се извършваше по бал от успеха. Отлични и мн.добри в ДС факултета, мн.добри и добри в НМ факултета, с добри и средни оценки и такива като Боко син на БКП родители в трети факултет пожарникари.
  • 57 Бай Митко

    27 1 Отговор
    Парадоксален лъжец! Лъже без да му мигне окото, без притеснение, без срам, без отговорност! Човек без чест и достойнство!
  • 58 Хасковски каунь

    26 1 Отговор
    Стана ми весело, ама и мъчно за ГЕРБ аджаците.
  • 59 Ленин

    27 1 Отговор

    До коментар #46 от "Сталин":

    А бе тая къща в Барселона да не е наследство от дядото?

    Коментиран от #62

  • 60 АЗ ЩЕ УТЕПАМ ВАМПИРА ТАЛЪСЪМ БОРИСОВ

    16 2 Отговор
    С КОЛ МЕЖДУ МЪДАЦИТЕ И КАТО ГО ИЗВАДЯ ЩЕ МУ НАВРА В ЗААДДННИИККААА9
  • 61 Бай Митко

    27 2 Отговор
    Чини ми се, че в ГЕРБ репресираните станаха много, все с една и съща диагноза, все дядовците и прадядовците са убити от комунистите! Слушайки ги взех да се питам: „Да няма нов Народен съд?“.
    – За Бойковия прадядо разбрахме от неговите стократни лъжеизлияния!
    – Цецка Цачева и тя бивша комунистка в телевизионен ефир сълза отрони за убит дядо - Николапетковист! На кого да се кръстя не знам! Уж внучка на народен враг пък пратена от БКП да учи в РАБФАК и то в СУ, а след това настанена и на подходяща работа! Някой провери ли, за какъв дядо става въпрос? Разбира се, че не! Плачѝ Цецке, плачи!
    – Делян Добрев и той репресиран, дядо му в Белене интерниран! Това хлапе и то си е научило урока! Можете ли да си представите, комунистите не му давали да спортува заради дядо „враг на народа“!
    – Депутата от ГЕРБ Владимир Тошев и той жално проплака от трибуната на НС, че баща му е лежал 22 месеца в „Белене”. Измишльотина! Не и не, как може толкова ниско да паднеш и да ставаш за резил пред света! Та този същият е полковник от артилерията на БНА, член на БКП, БСП и накрая като патка в полог се насадил удобно в ГЕРБ. Презрял 65 год. мъж да лъже, няма чест, няма достойнство!
    – „Пекинската патица” Цвета Караянчева да не остане по назад от Бойко и компания измисли такава глупост, че чак бабите по селата умират от смях! Като ученичка била жертва на „рафинирана дискриминация” от страна на учителите, тъй като родителите и не били висшисти, баща и бил багерист, а майка и прода

    Коментиран от #77

  • 62 Бай Митко

    17 2 Отговор

    До коментар #59 от "Ленин":

    Адмирации за хумора! Посмях се от сърце! Хубава вечер! Браво!
  • 63 Не нам за ,,дЕдото"...!

    29 3 Отговор
    Но знам със сигурност за внука,че заслужава да бъде поотупан с народни тояги...!
    И то-здравата...!
  • 64 Джоко

    26 3 Отговор
    Значи първо червен вятър, после червена мъгла и на края министър председател!? А, защо търкаше ушите на Тато от Правец като ординарец!?
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 ПТР

    6 4 Отговор
    Тъпа пропаганда за тъпи хора. За модераторите ми е приказката
  • 70 ПТР

    7 2 Отговор
    От 69. Радвам се, че модераторите се засегнаха от посланието 65-69. Не че са го чели подробно ама стриктно трябва са се спазва корпоративната дисциплина иначе money ще стане деньги
  • 71 Шаран БГ

    13 2 Отговор
    Защо се косите ? Те, нашите политици ако не можеха да лъжат и не лъжат, няма да са там, сред "елита" на Републиката !!
    Дори Й.В.Джугашвили е изказал мисъл ,донякъде визирайки и самия себе си : " Не властта разваля хората! Обратно – най– покварените се стремят всячески към властта " !!
    И успяват.......Със "зъби и нокти" с рушвети и всякакви мръсни , нечестни похвати, се домогват до най-високите етажи. Няма морал, няма принципи, няма идеи - кариера, власт, пари !! Това е !
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Анонимен

    5 3 Отговор
    Борисов винаги говори провокативно. Но и много хора са използвали смяната на властта, за да си отмъстят на някого за нещо.
  • 74 Лаже кат ром

    17 1 Отговор
    А още пази партийната си книжка
  • 75 Край

    18 5 Отговор
    Тинята, която изплува сега за да ни управлява може да се изрине само от мажоритарни избори в 2 тура. Няма да ви ги разрешат ако не ги наложите. Това е положението. Свобода и демокрация се отвоюват ... но като ви знам ... по скоро вече сте свиканили да ви управляват човешки отпадъци.

    Коментиран от #87

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Майор Майор

    8 1 Отговор

    До коментар #61 от "Бай Митко":

    Много си прав,колега.Струва ми се,че 92 год.не се е отказал от партийното членство,за да развали договора.
  • 78 Перо

    13 1 Отговор
    Неграмотен унтерменш е тиквата, който се опитва да стане късен “демократ” с фалшива история и минало на криминален елемент!
  • 79 гацо

    17 1 Отговор
    Банскалииската сикаджииска мутра е лъжец и крадец сиреч като дедо си откраднал нивите на хората вкарал ги в затвора и като излезли братята са утрепали КРАДЕЦА
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Барба Ганьос

    11 1 Отговор
    Я па вие, кой политик казва истината, аз ли да съм първия?
  • 82 Колегиално

    11 1 Отговор

    До коментар #35 от "Бойчо е доказан шизофреник":

    Учил е в школото, където майка му е учителка, колежките са помогнали.
  • 83 Порно

    17 1 Отговор

    До коментар #36 от "Значи единствено че Бойчо":

    Ходил е, беше във втори район, в прословутата втора рота, където служеха само приети в милиционерската школа. Но служеха една година, после отиваха в Симеоново. А аз отидох в Грудово, командир на взвод. Изкарах си полагаемата отпуска/и то само половината/, и хайде в боен полк. До уволнението само гарнизонни отпуски. И не е вярно, че е станал пожарникар за това, ако имаш черна точка/или те набедят, че имаш/ , и за пожарната нямаш шанс. В ония времена майка ми кандидатства за пожарната, тя е инженер химик, длъжноста беше в служба, която съгласува проектите от страна на пожарната. Отрязаха я , заради неблагонадежден произход. Като отвориха досиетата, проверихме - написали, че брат на свекър и бил полицай, без дори да му напишат имената, без какъвто и да е документ. А истината е , че тоя човек беше полски пазач, и то работи до пенсионирането си през 70-те години, значи поне 25 години през т.н. "народна власт". Та няма как Баце да е с "неблагонадежден произход" и да го приемат в Симеоново.

    Коментиран от #86

  • 84 Наивник

    5 1 Отговор

    До коментар #50 от "Избирател":

    Хората гласуват и се надяват. Но "малко ала-бала" (цитат на кирлив политик), и гласовете отиват "където трябва".
  • 85 дедо Йоцо

    14 1 Отговор
    Мани го Боко...А как вуйчо му Кирил Войнов дето го избута във факултета на пожарната стана генерал с дядо Асен Войнов уж ,,враг на народа“
  • 86 Скок в миналото

    6 2 Отговор

    До коментар #83 от "Порно":

    Или си съчиняваш, или са те лъгали много. 1. Приемаха само мъже. 2. Не приемаха с вече придобито висше образование. 3. Проектите не се заверяваха от пожарната, а от хеи. 4. Проектантската професия се оформи като разрешителен режим след 2004-2005г със създаването на киип. 5.Проектантските организации бяха държавни и към предприятия. 5...6...7 и т.н., да не издребняваме.

    Коментиран от #98

  • 87 Какви мажоритарни

    7 1 Отговор

    До коментар #75 от "Край":

    Те сега манипулират изборите, а при мажоритарни директно ще си купуват мястото. Като искаш мажоритарно и сега можеш, разместват се местата в листите.
  • 88 Един от многото

    16 1 Отговор
    Един от най гнусните лъжсци бойко методиев борисов, известен още като Буда, Праните гащи, Винету,Еднокнижника, Тиквуний Барселонски и т.н.
  • 89 Демократ

    7 5 Отговор
    Затова България е превърната в Пинокиоленд от лъжецът, които е незаобиколим фактор в политиката вече 23 години. През 2001 г. Вкаран в политиката от агента на КГБ Румянцев - Бриго Аспарухов, съветник на Симеон, като гл.секретар, след това като кмет през 2005 г.награден за заслуги с ордена на КГБ Ломоносов от руския посланик Примаков, от 2009 г. та досега вечния премиер. Верният човек на императора на злото и лъжата Путин. Лъжата е основен фактор в управлението на тези.
  • 90 буда ла

    15 2 Отговор
    даже и всичко това,което разказва да беше вярно пак остава да виси въпроса как така след като комунистите са убили дядо му е станал член на партията и телохранител на тато,но да разбира се към благините се привиква бързо и амнезията е много полезна в такива случаи
  • 91 Батето

    10 1 Отговор
    Чекмедже войвода,много нещо му покриха и изпраха.Той пак недоволен.Няма такава наглост!Обаче нали е набожен,май ще отговаря пред Онзи.Той гледа и вижда всичко.След като няма кой да го съди...Накрая всекиму,своето.
  • 92 Брюксел

    14 2 Отговор
    Банкята е паталогичен лъжец. Осъждан за лъжа от български съд.
  • 93 Будител

    4 1 Отговор
    А бе факти, нали не толерирате обидни коментари....или каквото ви поръчат , това може....
  • 94 Щото от посолството

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    не ти плащат да пишеш против ББ,нали! Центовете са за да драскате пр@ сто тии против Русия и България! Продажни соросоиди!
  • 95 Дедо му

    9 1 Отговор
    Тоя нашият бая послъгва.
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Будител

    3 4 Отговор
    Кирчо и Кокорчо + лалугера Денков са поръчали статията....
  • 98 Порно

    3 1 Отговор

    До коментар #86 от "Скок в миналото":

    Не е кандидатствала за Симеоново, а за работа в пожарната, като профилактик, и искаха точно с образование "инженер химик". На длъжноста назначиха друга жена, а това което пиша, го видяхме в архивите. Които Баце упорито отказва да обяви публично
  • 99 Бльона

    5 1 Отговор
    Ами , ако иска някой да знае, как наистина е убит дядото на Чекмеджан, да отиде в Банкя.
    Там все още има живи свидетели на случката.
    Да, наистина е убит, с нож , от върнал се от фронта войник.
    Но истината е съвсем тривиална - задявал булчето на войничето - и понеже се писал ОГВС, не ходил на фронта.
    Ама булките задявал!
  • 100 Патриот

    7 0 Отговор
    Баща му комунист , мака му комунистка и Бойко комунист , всички са членували в БКП -то . Завършва в Симеоново , охрана е на Първия , сменят се времената , Бойко си измисля нова автобиография , в нея той вече е внук на убит Народен враг и страшно намразва социализма и комунистите и цялото му семейство са бели членове на БКП по принуда , за да ползват тогавашните блага . Сега е време в биографията си Борисов да вметне , че родът му е русофобски и са преследване и репресирани от КГБ , а баба му е от пионерите за Европейски съюз .
  • 101 Простия

    5 0 Отговор
    Простия му мозък е утепал дедото.
  • 102 Тома

    3 0 Отговор
    А пък на мен ми е мъчно за бати бойко понеже страда от раздвоение на личността.Така му пише в партиината книжка на бкп
  • 103 ССС

    6 0 Отговор
    Внук на "враг на народа" охранява години наред Тодор Живков (първи/генерален секретар на БКП и Председател на Министерския съвет на НРБ). Достоверно, нали?
  • 104 1944

    1 0 Отговор
    И у наше село имало един поп,който задявал булките ,докато мъжете им били на фронта.След войната отишли да го търсят,но той офейкал и оставил попадията та тя завалията я пуснали на файтон няколко мъже ,да си му върнат услугата де.След това се върнал и беше поп до демокрацията
  • 105 ВИНЕТУ: АЗ ЛЪЖА ВСИЧКИ ЗА ВСИЧКО

    3 0 Отговор
    ДЯДО МУ Е УБИТ, ЗАЩОТО Е ЗАКАЧАЛ ЧУЖДИ ЖЕНИ, А БОРИСОВ Е ШАРЛАТАНИНА НА БГ, СЪСИПА МОРАЛА В ДЪРЖАВАТА, ШИЗОФРЕНИК
  • 106 ЗА ДЯДОТО

    3 0 Отговор
    истината излезе наяве, но нека каже защо разжалваха баща му Методи Борисов в по нисък офицерски чин.
  • 107 А има и версия...

    4 0 Отговор
    Че тоя дедо е 0нождал булките на воюващите по това време срещу Хитлер и като се връщат го 0наждат него....
  • 108 Йеронимус БОШ

    3 0 Отговор
    Добре де , щом ДЕДО му е бил убит от ГАДНИТЕ комуняги , защо тогава Бойко лично и доброволно е станал член на БКП и то още 18-19 годишен ? Никой НАСИЛА не го е карал да става комунист , нали ?
  • 109 Тартаковер

    4 0 Отговор
    Щом Бойко мрази комунистите , защо е станал комунист ? Това звучи ШИЗОФРЕННО !
  • 110 ежко БЕЖКО

    3 0 Отговор
    Хора , Борисов е хамелеон ! Той се пребоядисва в това , което му е угодно и изгодно ! Кеф му КОМУНИСТ , кеф му МУТРА , кеф му АНТИкомунист , кеф ти Полицай , кеф ти Международник , кеф ти Психопат , кеф му Хитрец , кеф му даже и ПОлитик !...........
  • 111 Зайо Байо

    3 0 Отговор
    Ако вашият дядо , баба или друг близък е бил убит , ВИЕ ПОСЛЕ ЩЕ СЕ ВЛЕЕТЕ ЛИ/ доброволно и то / В РЕДИЦИТЕ НА УБИЙЦИТЕ ! ? Не знам защо ми хрумва този въпрос и то веднага щом чуя и погледна Бойко Борисов !
  • 112 ШперПЛАТ

    3 0 Отговор
    Този индивид е уникален ЛЪЖЕЦ и МАНИПУЛАТИВЕН тип !
  • 113 АСТИНОМИЯ

    4 0 Отговор
    Все си мисля , че не ние , а ПСИХИАТРИТЕ трябва да си кажат думата , като сложат ДИАГНОЗА на този банкянски екземпляр !
  • 114 Тогава

    0 2 Отговор
    След всичко написано дотук в този "форум", възниква прозрението, че някой нарочно е"изпуснал" публично тази тематика и най-вероятно за охлади шансовете за нормално посрещане/възприемане на външен министър от основната партия- щото "отвън" интересът към написаното може да е....
  • 115 Абракадабър

    3 0 Отговор
    БОЙКОВЩИНАТА изтичаща на талази от ББ , ни залива денонощно вече години наред ! Тя се характеризира с ПРОСТАЩИНА , ЦИНИЗЪМ , НАГЛОСТ , ЛИЦЕМЕРИЕ , БЕЗЦЕРЕМОННОСТ , МЕГАЛОМАНИЯ .............
  • 116 воденМАДАГАВУР

    3 0 Отговор
    Пишете и кой е дядото , бащата и майката на Борислава Йовчева , носеща титлата Мис БИКИНИ ! Пишете и кой е бащата на детенцето на мис Бикини - малката Ема ! Би било интересно и прелюбопитно четиво ! Може да не се хареса много на Бойчо , ама карай , нека и ние се накефим на негов гръб !
  • 117 Биби Кинк

    2 0 Отговор
    Ка кой бе? Живков и Балев! Я затова мо фърлахме цукаля толко време на бае Тоше,шо го много оважаваме каде отърва фамилиата од грижи за дрътио! Внетен ли сме?
  • 118 Крайно време

    3 0 Отговор
    Да последва дядо си
  • 119 Ричард Естес

    2 0 Отговор
    Трябва ли да сме СНИЗХОДИТЕЛНИ към Бойко ? Той изглежда май на БОЛЕН човек с някакво ПСИХИЧЕСКО разстройство ! Глупостите , които говори стават все по-абсурдни и нелогични , но ние го търпим и толерираме ! Защо ?
  • 120 незнайко

    1 0 Отговор
    Хората променят вече цялата история на народа ни, че една история за дядо му ли няма да скалъпят ?
  • 121 В име на ВИМЕ

    4 0 Отговор
    Май точната дума е - ПСИХОПАТ !
  • 122 ганю

    2 0 Отговор
    сигурно от тях се е научил да краде и да папка
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 факти само истински

    2 0 Отговор
    боли го фара главата той е измислил лъжата и така ни управляваше сега пък една повече една по малко това с деду му бог да го прости ли е проблема на нацията ни?
  • 125 ганю

    1 0 Отговор
    градация :
    краде,папка,ака
    после ако туй, ако онуй и смърдяло
    ами как няма
  • 126 ИСТИНАТА ЗА ДЯДОТО Е , ЧЕ

    4 0 Отговор
    Е ПРЕБИТ ОТ СЪСЕЛЯНИТЕ ЗАЩОТО Е ПРЕЛЮБОДЕЙСТВАЛ С ЖЕНЕНИ ЖЕНИ ДОКАТО МЪЖЕТЕ ИМ СА БИЛИ НА ФРОНТА !

    Коментиран от #128

  • 127 О НЕ

    3 0 Отговор
    НЕ СА ПО МАЛКИ БЕДСТВИЯТА НИ СЕГА С КИРО 8000 И КОКОРЧО И МЯМА ДА СВЪРШАТ ДО ТУК БЪЛГАРИЯ Е КАТО МАГНИТ ЗА ТАКИВА ЗАСЛУЖИЛИ АРТИСТИ
  • 128 и аз

    0 0 Отговор

    До коментар #126 от "ИСТИНАТА ЗА ДЯДОТО Е , ЧЕ":

    съм чул подобна версия!
  • 129 Албрехт Дюрер

    3 0 Отговор
    Някой ще обясни ли защо този човек има прякори Тиква , Буда , Мутра , Тулуп , Чекмеджан ? Как не измислиха нещо по-фино и красиво ! А де ? Явно народния фолклор е показателен , нали ?
  • 130 (В ГРОБИЩАТА НА БАНКЯ СЛЕД ГОДИНА ДВЕ

    3 0 Отговор
    ТИ КОПАЯТ ГРОБА И ЦЪФВА НОВ ГРОБ , ТИКВАТА СЛЕД 50 ГОДИНИ НАМЕРИ ГРОБА НА ДЯДО СИ - ТОЛКОВА ЛИ НИ МИСЛИ ЗА АБДАЛИ ? УНИКАЛЕН ЛЪЖЕЦ !
  • 131 бай село

    2 0 Отговор
    Трепахте хората настанихте се в апртаментите им ,взехте им пари и злато. и сега се пишете за Софианци. А още миришете на овце.