Last news in Fakti

23 Февруари, 2024 15:03 5 260 28

Гамизов: ПП-ДБ са дълбоко корумпирани опортюнисти, които съчетават корупция с наглост и лицемерие

  • пп-дб-
  • корупция-
  • опортюнисти-
  • наглост-
  • лицемерие

Тези хора от ПП-ДБ смятат, че да напишат “предложение” за реална коалиция след като се въргаляха в едно политическо и бизнес легло с Пеевски през последните месеци ще е достатъчно да се измие тази срамотия и позор 

Гамизов: ПП-ДБ са дълбоко корумпирани опортюнисти, които съчетават корупция с наглост и лицемерие - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Много хора търсят утеха и прикритие за своето поведение изпълнено с мерзост през последните 9 месеца.
Тези хора смятат, че да напишат “предложение” за реална коалиция, след като се въргаляха в едно политическо и бизнес легло с Пеевски през последните месеци, ще е достатъчно да се измие тази срамотия и позор.
Да, тези хора от ПП-ДБ си мислят, че това е възможно, но не е.

ГЕРБ и ДПС продължават да са агенти на руско влияние и да осигуряват ключова подкрепа за войната на руската диктатура срещу демократична Украйна. На първо място с "Турски Поток" и милиардите прани пари от заобикалянето на санкциите срещу Русия, които от днес ще станат още по-тежки след убийството на Навални и предстоящите действия на САЩ, Великобритания и ЕС в отговор на това престъпление и садизъм.
ПП-ДБ, независимо от опита си да се разграничат от своето участие в това правителство руска прикрита марионетка, са дълбоко корумпирани опортюнисти, които съчетават корупция с наглост и лицемерие.
Това е истината за управлението сега.

Шайка от крадци и корумпирани лъжци, свързани и симпатизиращи на руската диктатура, които се опитват да прикриват това с лъжи за някаква “евроатлантическа” принадлежност и уж подкрепа за Украйна.

България сама по себе си, благодарение на Борисов и Пеевски през последните 14 години, както и тези лъжци и крадци от ПП-ДБ, вече е провалена безпътна държава без всякаква стойност за самите българи и тези с които сме в съюз на Запад, но за диктатурата в Москва поради този си статут на провалена държава и руски престъпен плацдарм в ЕС и НАТО, България е безценна, както и за някои корумпирани политически фракции в САЩ и Европа.

Българите нямат път сега към някакъв по-добър живот и пред тях е само пагубна агония.
Това означава, че нямаме друг изход като нация и държава, освен да се съпротивляваме срещу този ад и касапница на милиони български съдби и животи.
Поднасям извинение на хората, които се натъжават от такива страшни думи, но мое мъжко задължение е да казвам истината и да правя правилното без значение от последствията.

Коментарът е публикуван на Фейсбук страницата на автора


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един

    25 11 Отговор
    Още един мошеник дето се прави на демократ!

    Коментиран от #6

  • 2 Казуар

    22 8 Отговор
    Гамизов, да не би да си докоснат от Великия дух.
  • 3 Точно така

    16 3 Отговор
    Батко и дебелия са пример за подражание???
  • 4 Дуньо

    25 7 Отговор
    Гъмсизов,този екземпляр,никога не съм го вземал на сериозно.Неговите приказки са ала бала,тука ли си,там стой и т.н.

    Коментиран от #8

  • 5 да де

    24 7 Отговор
    Докъде стигнаха нещата шиши и тиквата да са ми по-малко отвратителни от шарлатаните.
  • 6 Груьо

    31 11 Отговор

    До коментар #1 от "един":

    Прав е Гамизов, нагли крадци и шарлатани са ПП!

    Коментиран от #10

  • 7 Георги Илиев Митев

    19 6 Отговор
    От " деца на социализма " в лицето на ПП-ДБ и ДПС друго освен развитието на корупционните схеми и практики не може и да се очаква . Това е тяхната основна дейност .
  • 8 п.Марков

    11 5 Отговор

    До коментар #4 от "Дуньо":

    На този в главата е същата чорба като в моята.
  • 9 ГЕРБ=ДПС=БСП

    22 4 Отговор
    Искам да попитам Гамизов, коя бг партия не е дълбоко корумпирана опортюнистична, коитята съчетава корупция с наглост и лицемерие?

    Да излезе Гамизов и да каже, за коя партия да гласуват българите за да оправат България?

    Лесно е да критикуваш всеки и всички, трудното е да избереш по-малкото зло.
  • 10 един

    9 13 Отговор

    До коментар #6 от "Груьо":

    Стана клише но е самата истина:Комунистическите крадци и мафиоти викат дръжте крадците!ПП/и който и да освен комунистите/,и да искат да крадат не могат!Всички парични потоци в т.ч. и банки са в ръцете на комунистите,да напомням ли коя е Цветелина Бориславова или племеника на Тодор Живков-Ивайло Мутафчиев,или Валентин Златев пак свързан с Тодор Живков,или намагнитезирания Пеевски и другите около него овчаровци,горановци,васил божковци и т.н. и т.н.Забравих и за изпрания и чист като сълза Борисов!Та тез лакърдии за крадците от ПП отиди ги разправяй на някой новородено,вероятно и то ще ти се усмихне и ще разбере че го лъжеш!

    Коментиран от #12

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Груьо

    15 4 Отговор

    До коментар #10 от "един":

    Това което изнасяте вички го знаят, но става въпрос за какво ламтят от ПП? Те искат всичко и без ограничения! Алчни и глупави!

    Коментиран от #22

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 граф Монте Кристо

    8 3 Отговор
    Тук-таме нещо вярно и останалото словесни одурми и откровени лъжи,както и антируска пропаганда.Цялата сглобка трябва да се изрине изцяло и да се прати в Белене.Какво трябва да пратят на окраина,та да е доволен гърмизов и да ги признае за пълноценни помощници,може би военен контингент?

    Коментиран от #21

  • 15 Прав е

    10 2 Отговор
    Доста бели ни докараха на главата, че и слугинаж
  • 16 Не знам

    3 1 Отговор
    оня колко е умен измамник,но тоя е много хитър тарикат.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ник

    5 1 Отговор
    Защо му четете коментарите на този побъркан човечец? Специалист по всичко и знаещ по нищо!

    Коментиран от #20

  • 19 Путин

    4 0 Отговор
    Браво. Господин. Гамизов. Това. Е. Цялата. Истина. За. Тази. Крадлива. Шайка. Дано. Да. Доживее. Да. Ги. Видя. Във. Затвора. Друга. Мечта. Нямам. Срам. И. Позор. За. Маика. България. Слава. На. Русия. И. На. Президента. Путин.
  • 20 Путин

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "ник":

    Ами. Кои. Коментари. Да. Четат. Твоите. И. На. Геи. Паразитен. Ли. Ве. Миризлив. Чифутчия
  • 21 Путин

    4 0 Отговор

    До коментар #14 от "граф Монте Кристо":

    На. Вас. Седесарите. Всичко. Вие. Руска. Пропаганда. За. 30. Години. Съсипахте. Държавата. Ве. Олигофрени. Мирозливи
  • 22 Путин

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "Груьо":

    Аз. Ще. Ти. Кажа. За. Какво. Ламтят. Искат. Да. Узурпира. Прокуратурата. Защото. Знаят. Че. При. Едни. Избори. Са. Бита. Карта. След. Тях. Да. Не. Могат. Да. Ги. Съдят. Намали. Да. Се. Роди. Един. Втори. Тодор. Живков. Да. Ги. Набута. Във. Лагерите. .Белене. скрепени. И. Янчова. Поляна. Край. Варна. И. Това. Време. Наближава.
  • 23 Путин

    4 0 Отговор
    Денков. Мижотурко. Долна. Русия. Ше. Спечели. Войната. Ама. Ти. И. Твоята. Партия. Ше. Гледате. Парада. На. Победата. Във. Киев. От. Централния. Софийски. Затвор. Начело. Със. Баи. Ставри. Той. Е. Строг. Но. Справедлив
  • 24 Путин

    2 0 Отговор
    Задайте. Си. Въпроса. Зашо. Чехия. Се. Отказва. От. Ядреното. Гориво. На. Америка. Оказва се. Че. Американското. Гориво. Е. Правило. Няколко. Пъти. Проблем. На. Чешката. Атомна. Централа. А. Ние. Сега. Ще. Искаме. Те. Да. Ни. Строят. Централа. Със. Тяхно. Ядрено. Гориво. Сами. Си. Направете. Сметката. За. Какво. Става. Въпрос. И. Кои. Партии. От. Парламента. Си. Пълнят. Гушите
  • 25 Путин

    1 0 Отговор
    Задайте. Си. Въпроса. Зашо. Чехия. Се. Отказва. От. Ядреното. Гориво. На. Америка. Оказва се. Че. Американското. Гориво. Е. Правило. Няколко. Пъти. Проблем. На. Чешката. Атомна. Централа. А. Ние. Сега. Ще. Искаме. Те. Да. Ни. Строят. Централа. Със. Тяхно. Ядрено. Гориво. Сами. Си. Направете. Сметката. За. Какво. Става. Въпрос. И. Кои. Партии. От. Парламента. Си. Пълнят. Гушите
  • 26 Путин

    2 0 Отговор
    Господин. Гамизов. Задайте. Си. Въпроса. Кои. Е. Причината. За. Тази. Воина. И. Заслужаваше. Ли. Си. За. Чужди. Интереси. Да. Се. Бият. Два. Славянски. Народа. Един. Срешу. Друг. Тази. Война. Е. На. Америка. Която. Изкупи. Украинската. Земя.
  • 27 Бай Манол

    1 0 Отговор
    Очевидно народът ни е вече в безнадеждна кома - какви бели още трябва да направят тези престъпници и наглеци, че да скочат хората и да ги изметат!? Следващото, за което "работят" и ще го направят, е да ни натикат във война с братска православна Русия, а това със сигурност ще бъде поредната национална катастрофа за клета България!!!
  • 28 бай село

    0 0 Отговор
    Когато последния живял в комунизъм,напусне този свят заедно с всички комунисти и техни наследници.