Last news in Fakti

12 Март, 2024 10:01 4 264 100

След побоя в София: спусъкът с "Мигранти вън!"

  • мигранти-
  • бежанци-
  • софия-
  • протести-
  • мвр-
  • възраждане-
  • герб-
  • бой-
  • бсп

От парламента БСП и "Възраждане" усърдно се надпреварват с дезинформация по темата

След побоя в София: спусъкът с "Мигранти вън!" - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на Емилия Милчева:

"... закачали приятелката му и той скача с други двама и ги пребива и ги намушква. Ми така е, ‘щото със самолети всеки ден ни карат хиляди мигранти!"

Тази "информация" споделя един тийнейджър на спирката, на която чакат трамвай и участници в протеста срещу мигрантите. Голяма част от участниците в него също са тийнейджъри - в неделя вечерта в градинката на църквата "Свети Седмочисленици" те скандираха "България за българите" и "Мигрантите вън".

Непълнолетни са и българските участници в сбиване, при което са задържани сириец и египтянин. Този побой, подгрял най-напред социалните мрежи с видео, е един от поводите за свикания вчера протест, за чиито организатори са сочени "Младежи за България" и Клуб "Родолюбие и отечественознание". За инцидента вътрешният министър Калин Стоянов съобщи, че двете групи са се познавали, конфликтът е от личен характер - момичето е бивша приятелка на момче от едната група и насилието не е на расова основа. В социалните мрежи случката бе представена така: девойка, нападната от мигранти, чийто случаен защитник и тя самата били жестоко пребити. По БНТ обаче водещият Павел Владимиров, свидетел на инцидента, разказа, че нападнатата двойка се е отървала само с уплах.

В София се случи и друго нападение - над четирима британски студенти от пакистански произход, извършено отново от непълнолетни. Само че то потъна в какофонията, последвала видеото. МВР съобщи, че нападателите, които са ги обрали, са задържани, но двама от студентите са пострадали и са откарани в болница. Към това се прибави още напрежение след бой заради жена в Центъра за бежанци в столичния квартал "Овча купел".

Спусъкът с "Мигранти вън!"

Ето че и националистите в България си намериха повод да избухнат с расистки и ксенофобски послания заради мигранти и така да не "изостават" от европейската вълна. Тези над триста човека, събрали се на протест в близост до МВР вчера, не са особено много. Но антимигрантската реторика се сгъстява от политиците. Така например столичният общински съветник от ВМРО - партия, известна с антиимигрантската си реторика - Карлос Контрера побърза да възвести, че е "въпрос на време да се появят арабските и ислямските банди".

В опит да се харесат на избирателите, без да са радикални в посланията, общинските съветници от ГЕРБ-СДС в София поискаха да се свика извънредно заседание на СОС на тема "Сигурност". Според зам.-председателя на СОС Георги Георгиев и председателя на Комисията по обществен ред и сигурност Ваня Тагарева са нужни повече патрули в рисковите зони, а освен това имало сигнали от жители на район "Овча купел", които живеели в постоянен страх от сблъсъци с мигранти. И без заседание на СОС МВР организира повече полицаи и жандармерия в центъра и мобилни екипи край Центъра за бежанци (пазен от частна охранителна фирма), както и полицейски проверки и стотина задържани и пуснати - "проверени и профилактирани", както обясни вътрешният министър.

Ето как политици и институции покачиха напрежението след един битов скандал, а накрая и президентът Румен Радев не изпусна удобния случай да критикува, че властта не може да гарантира сигурността в столицата. "И това кара хората да се съмняват във всички тези приказки, че е овладян мигрантският поток, че имаме ефективна защита на българската граница, че връщането на нежелани мигранти в нашата страна няма да има последствия върху нашата сигурност", каза той.

Игнорирането на фактите

До края на февруари в България са пристигнали общо 113 мигранти по силата на Регламент Дъблин. Но от парламента БСП и "Възраждане" усърдно се надпреварват с дезинформация по темата. "Европейският криминален елит се заселва в България и вече са върнати над 300 престъпници" - според лидера на "Възраждане" Костадин Костадинов, а председателката на БСР Корнелия Нинова не остана по назад с гръмкото обвинение, че "правителството превръща България в наказателна колония, тъй като връща престъпници усърдно".

За европейските избори през юни двете партии ще се целят в един и същи електорат. Социологическите проучвания им предсказват ръст - и те се стараят, тъй като имат сериозни вътрешнопартийни проблеми. Проруската "Възраждане" пострада от детската болест на българските националисти - разцепление, а БСП, освен че я напускат знакови лица, си тръгват и групи лоялни избиратели. Мигрантите като враг - това е техният спасителен пояс, за да се доберат до Европейския парламент. Но близките контакти на "Възраждане" с "Единна Русия" на Путин може и да ѝ попречат да се присъедини към политическото семейство на европейските крайнодесни - "Идентичност и демокрация".

Истината е в разрез с внушенията на БСП и "Възраждане". За цялата 2023 година България е екстрадирала 566 мигранти, а е приела 113 от Австрия съгласно Регламент Дъблин. За първите два месеца на тази година екстрадираните са 114, като е приела три пъти по-малко. Впрочем, "престъпниците" в самолета от Австрия се оказаха шестима българи, осъдени за извършени в Германия престъпления и излежали там присъдите си.

Ескалация преди евроизборите

На протеста край МВР големите плакати с надпис "Мигранти вън" начело на шествието носеха 15-16 годишни с мутиращи гласове, някои с цигара в ръка. Техни връстници скандираха: "За България живеем и за нея ще умрем", а в тълпата някой подметна: "Трябва да има жертви, за да се случи нещо". "Ама как ще се биете, ако се наложи, като сте толкова млади и на военно обучение като нас едно време не сте ходили. Калашник държали ли сте", пита младежите жена на видима възраст около 60-те. Подсмихват се на въпросите ѝ. Дружни скандирания: "Черна сган!", викат и родители, довели децата си да видят как се става българин.

В центровете в България има около 2600 бежанци. За сравнение само в лагера на гръцкия остров Самос те са над 3500, а в лагера Мориа на остров Лесбос надхвърлят 10 000.

Денят на протеста срещу мигрантите - 10 март, съвпадна с деня, в който България отбелязва спасяването на българските евреи и почита паметта на жертвите на Холокоста.

Българщината днес марширува с качулки и знамена.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 68 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    12 99 Отговор
    Тези от Младежкото ВМРО освен джендъри с латексови палки, скоро и мигранти не са ги дънили.

    Коментиран от #10, #32

  • 2 Някой

    160 10 Отговор
    Българският народ има самосъзнание и знае какво ще се случи след няколко години. Гостите ще станат много по-нахални и агресивни. Ще се лее кръв по тяхна вина - такава им е религията.
    В историята винаги държава се е защитавала с оръжие срещу настъпващите дивашки орди. Това е нормалното положение. Сега положението не е нормално - да пускаш сам в държавата си бъдещите ти екзекутори...
    Народа не иска мюсюлмански изстъпления у нас.
    Тъй че, лелче, дръжте си ги в Германия тези инженери и лекари. Щом са толкова важни за вас...

    Коментиран от #5

  • 3 честен ционист

    101 5 Отговор
    Джамбазинът да не залъгва пацаните. Срещу тях има калени в бой камиларчета. В Сирия на 12 се става мъж, в Афганистан на такава възраст знаеш на изуст устройството на АК-47 и демократично си раздавал правосъдие над жени с камъни по площадите.

    Коментиран от #9

  • 4 Турчин

    118 5 Отговор
    Отворете си Х - Туитър и следвайте Radio Genoa и вижте какви изпълнения вършат така наречените "бежанци". Не съм привърженик на Възраждане но границите трябва да бъдат охранявани строго и да се стреля на месо по всеки нарушител а нелегалните да се качват на самолети и да се изхвърлят от борда над Афганистан. Разбира се с парашути все пак трябва да бъдем хуманни.
  • 5 честен ционист

    2 26 Отговор

    До коментар #2 от "Някой":

    Звъниш на 8-800-200-23-16 (бесплатный) и си решаваш проблемите веднъж завинаги..
  • 6 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

    2 5 Отговор
    Моля се много 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

    Коментиран от #12, #33

  • 7 Един ден,

    67 12 Отговор
    който няма да е твърде далеч,
    по соэийските улици жени и момичета няма да се разхождат,
    ще има брадати мигранти, ислямски милиции,
    а българите доброволно ще слагат чалми и забрадки,
    омъжването за мюсюлманин ще стане престижно.
    После това ще се случи и в другите градове.
  • 8 Грозев е еничарин

    80 7 Отговор
    Милчева е известна българомразка и л е сбос !
  • 9 Вие мъкедонците

    20 13 Отговор

    До коментар #3 от "честен ционист":

    Откога знаете кога се става мъж, след като никога не ви се е случвало?

    Коментиран от #24

  • 10 ФАКТИ

    11 9 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    Няма такава лейка като тебе, ама такава пробита дето тече от дъното.
  • 11 Боклуците на Боклука

    93 3 Отговор
    Авторката на тази статия виждам, че има голяма нужда да си напълни къщата с имигранти и да прави оргии с тях. Липсват й много.
  • 12 Бог високо

    41 1 Отговор

    До коментар #6 от "🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏":

    Цар далеко. С молитва няма да стане

    Коментиран от #15, #66

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Бою. Киро и Танас

    58 2 Отговор
    Първо трябва да се разкарат тези които ги приеха, шенгенглаванаците!
  • 15 Какво имаш

    6 2 Отговор

    До коментар #12 от "Бог високо":

    Впредвид ,в смисъл ? Какво да направя ?
  • 16 Турчин

    45 0 Отговор
    Това е турски политик от опозицията. Ümit Özdağ. На входа на турската граница покрай източния град Ван е сменил табелите за да обърка нелегалните мигранти които да си помислят,че са в Иран и да се връщат обратно.

    Коментиран от #64

  • 17 на тая възраст тестостерона си

    8 23 Отговор
    казва своето . Няма центрове за наплива . Няма и воля да ги държат вътре , да се учат, да работят . ЕС дава много пари, но отиват за ограда, за кола, за шапка и не се харчат правилно . Между роми , между софианци сигурно има 3-4 случая само за ден . Значи не е станало кой знае какво . 2600 са много малко . Да ги социализират . Да ги прибират и настаняват . Не е вярно че на витошка биели децата ни и не издържаме . Има лъжа в това . Конфликти имало, а мигрантите идели от мирни страни . Не били бежанци . Много от конфликтите не се признават - едното било защита, другите не били приятели . Бежанци са . В мексико картели, В мароко има банди, в авганистан и пакистан има тероризъм . Слепите не били видели .

    Коментиран от #18

  • 18 честен ционист

    8 4 Отговор

    До коментар #17 от "на тая възраст тестостерона си":

    Отиват за нови гащи на Мис гащи.
  • 19 Българин

    56 2 Отговор
    Българите нямаме проблеми с чужденците. Мнозина от тях живеят спокойно сред нас. Но са дошли легално, получили са топъл прием, помогнали сме им да се интегрират сред нас, намерили са приятели.
    Тия обаче, дето нахлуват неканени и правят проблеми ги третираме както заслужават. Тия дето ни се правят на господари също. А вие си пишете каквото си щете и без това никой не ви вярва.
  • 20 Някой

    7 51 Отговор
    Темата за имигрантите бе изработена в кремъл И успешно приложена най вече в Западна Европа Войната обърна нещата и този вариант от скоро се прилага и в Източна Европа. С наближаването на Евроизборите ще се усили. Кремълските партии ще създават шум и провокации около бежанците Полиция и управляващи трябва да внимават и да са твърди .

    Коментиран от #77, #80

  • 21 Йфифурй

    57 2 Отговор
    Мигрантите са превърнали западна Европа и скандинавските страни в Африка и Азия, има безброй клипчета в социалните медии, но медиите не ги показват. Побоища, кражби и сексyaлни посегателства... води се война срещу бялата раса и всеки, който не е съгласен е нацист, националист, расист.
  • 22 Може наистина

    36 1 Отговор
    да сме приели 113 бежанци от Австрия, но те са с доказани престъпления, един вид боклука на бежанците. Нормално е такива "подбрани" "пришълци-паразити" да дразнят всеки нормален българин.
  • 23 Като дойдат тук

    37 1 Отговор
    веднага по бързата процедура 1г. затвор за нелегално преминаване на границата по нашите закони. Щом ни ги пращат, значи е доказано, че са влезли нелегално от България, излежаване на присъдата в лагерите при ежедневна работа по очистване на Странджа от техните боклуци. През това време уреждане на документите за екстрадация в родната страна и сбогом завинаги. Вместо да плащаме по 24000€ годишно за всеки върнат дай му там 1000€(това не е задължително) и еднопосочен билет за родината.
  • 24 Истина

    8 23 Отговор

    До коментар #9 от "Вие мъкедонците":

    Македонците винаги сами се биеха за свободата си.за разлика от едни други, които вечно чакат някой да дойде.Да ги освободи.

    Коментиран от #26

  • 25 Цицоманов

    14 6 Отговор
    Тоз пък и той титан на мисълта министъра - конфликта на бил на расова основа ! Че сирийци и египтяни са от същата раса като нас бе, да не би да са черни или дъпнати ?!
  • 26 Явно не си чел,

    17 1 Отговор

    До коментар #24 от "Истина":

    Мъкедония е освободена след балканската война.
  • 27 Верно ли

    18 0 Отговор
    Браво, ма! Ми дай и ние да ги направим поне 10000, та да си доволна, а?
  • 28 Батето

    37 2 Отговор
    ххаахахааахаааа,войче деле,щом статията е от вас,е ясно,че е точно обратното.Т.е.,както го описват българските младежи.Вие,не разбрахте ли,че в българия не може да виреете и българинът трудно се лъже,особено от доказана пропага(н)дна медия,като вас!Да, мигрантите нямат място в България и ВЪН!Пара 3ити си имаме достатъчно,а 99% приличат на тях.Пее3 ра3 ката си политика си я прокарвайте в Джърмани,фещензи???
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 За разнообразие

    35 2 Отговор
    А не може ли, въпросните мигранти, просто да не бият хората? Партиите, които обръщат внимание на проблема, те ли са лошите? За една жрица на любовта жълтопаветните заляха всички мисирки и вдигнаха цяла България, а тук за побой над деца, проблем няма. Путинска пропаганда било
  • 31 Студопор

    40 1 Отговор
    Много е хубаво, че българските младежи най-сетне имат са заели достойна позиция и я отстояват!!
    От статията не ми стана ясно едно - кое не е правилно в това България да е за българите?? Подкрепям с две ръце!
    Как така пък на всякъде, където има имигранти от пакистански, египетски и сирийски произход, има и побоища, изнасилвания и безчинства??
  • 32 Студопор

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    А теб? Дънили ли са те?
  • 33 Студопор

    9 4 Отговор

    До коментар #6 от "🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏":

    То винаги има и такива, дето вместо да хванат оръжието, се молят на въображаеми приятели...
    И как е? Помага ли? Аз като гледам по-зле става.

    Коментиран от #41

  • 34 аааа

    28 3 Отговор
    а тези соросоиди от доичовеле като правят сравнение с лагерите в Гърция, там дали така свободно си ходят из страната им и да правят каквото си искат
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Търновец

    29 1 Отговор
    Според Немски коментарии в дъното на спонсорирането на нелегална миграция в Европа е Банка Ротшилд - за съжаление тя вече влезе в София, някои Немци я наричат "Банката на Луцифер". А преди време в NYT имаше разказ за убийства в Израел ".. един Еврей поканва двама Палестинци на гости в дома си но друг консервативен Еврей разбира влиза неканен в дома и застрелва всичките...". Според ООН бягащи от война имат право на закрила когато влизат в съседна държава, в България нелегалните идват от Турция и там никой не ги гони
  • 37 Дроновете най-много мразят истината!

    6 28 Отговор
    Затова се надпреварват да лъжат в коментарите, нефелни крепостници!!! Мигрантите им виновни, не гетата от лилави сънародници или това, че самите те си хвърлят боклука през балкона в градинката...
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Подмяна на генофонда

    32 1 Отговор
    Това е истинската подлост на либералите. От една страна обясняват на белия европеец, християнин,че света е пренаселен, че не е модерно да имаш по много деца, че аборти трябва да се правят без проблем, че ще пазим планетата и едва ли не си виновен или от по-низша класа ако имаш по три и четири деца. Това го правят чрез налагане на такава "култура", през филмите, реалити шоутата, музиката. От друга страна, същите тези либерални формации, обясняват колко хубаво е да се залее Европа с всичкото африканец и азиатец, да сме решавали демографския проблем. Истината е, че това е война срещу средностатистическия европеец. Елитът няма нужда от такива, че се контролират по-трудно от събратята ни от другите континенти
  • 40 Верно ли

    18 6 Отговор
    Мен ако питате, има външен натиск за нагнетяване на обстановката с мигрантите, защото в момента същото се случва и в западнала европа и ФАЩ - това си е продължение на ковид цирка с дейното участие на медиите, за разделение в обществото (и го постигат, четейки коментарите тук). Дали на тези хора, които не знаят никакъв език и няма шанс да научат, мястото им е тук и как при това положение могат да се интегрират е тема на друг разговор, но пак казвам - това е новото глобалистко циркче, в което ще живеем!
  • 41 Въобраежаеми?

    3 2 Отговор

    До коментар #33 от "Студопор":

    Съвсем реални са. Остави го да се моли, макар да не разбрахме за какво...
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Ха ха ха

    19 2 Отговор
    Не закъсня да се обади и тази НПО-шка безродница. Гнус!!!

    Коментиран от #60

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Милчева

    14 1 Отговор
    Да не умреш и ти като един друг професор- защитник на мигрантите в западнала Европа - от нож на мигрант хахаха
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 България не е мека Европа

    18 0 Отговор
    Не искаме чужди боклуци. Имаме си свои.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Бивш моряк

    23 1 Отговор
    Милчева, преди50 години, нямаше хора да емигрират от арабския свят. Наротив, свободно се движихме там. Омразата дойде след настървението на Щатите и Западнна Европа и разрушенията на домовете нна арабите. Появи се омразата и емиграцията. Меркел масово ги прибираше в Германия. Мигрантите заляха ЗападнаЕвропа по нейно жеелание. ега Европейите ги внедряват в слаборазвитите членове на Евросъюза. Значи според Вас, ние трябва да страдаме, за кефа на Западно европейците. Сега ги има в София, докато плъзнат из цялатастрана и жвота на Българите навсякъде бъде застрашен. А ВИЕ БЪЛГАРКА ЛИ СЕ или ИМИТАЦИЯ на БЪЛГАРКА?

    Коментиран от #57

  • 54 Тези мигранти ги третират като стока,

    12 1 Отговор
    толкова минали през България, толкова ще ни върнат!? Тези които са минали, не са ли регистрирани, защо сега не връщат тези които са в регистрите, а ни връщат бройка(връщат талибани които даже не са минали през българската граница)? Онези тарикати на Запад си пресяват по стойностните и си ги оставят за работна ръка, а тук връщат плявата, която за нищо не става, защо?
  • 55 Вън от България

    7 15 Отговор
    на руските навлеци.
  • 56 Тома

    15 1 Отговор
    Щом тези не ги искат богатите арабски страни значи са пълен боклук.А нашите правителства за пари са готови и г.з да дадат без да мислят какво може да се случи
  • 57 Българин

    5 20 Отговор

    До коментар #53 от "Бивш моряк":

    Колко много лъжи и манипулации си написал, трудно е да се изброят всичките, но нека поне по-големите:

    1) арабелите винаги са воювали с европейците "Разхождал си се с някоя сприятелена диктатура, и то ако си живял там щеше да знаеш какво "разхождане е" - със стриктни ограничения къде и как да ходиш

    2) мигрантите заляха Европа защото бягаха от войните, не защото Меркел ги е "поискала" в Европа. Меркел реагира на бягството им с разбиране на хуманен цивилизован индивид

    3) В Западна Европа има в ПЪТИ повече емигранти от това, което България НЯКОГА ще приеме, да ви имам "страданията" пред европейците.

    4) от случаите досега става ясно, че живота на мигрантите в България е застрашен повече от българите отколко обратното, да не говорим, че ТОЧНО БЪЛГАРИ организират нелегалното им преминаване

    Коментиран от #68, #74

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Българин

    16 0 Отговор
    Като толкова е загрижена за мургавите престъпници българофобката Емилия Милчева да си ги прибере вкъщи!
  • 60 Тя ги защитава,

    8 3 Отговор

    До коментар #43 от "Ха ха ха":

    защото е противно грозна, и знае, че и талибаните не я искат, тя на жена не прилича!?

    Коментиран от #93

  • 61 Питъм само

    18 1 Отговор
    Защо не ги товарят на самолета и да ги докарат в техните държави Турция много пакистанци върна миналия месец направете го и вие да ама нали вземате от Европа мангизите и си ги гушкате е то това е проблема никой не ни задължава да ги задържаме тука в България
  • 62 Тошо

    11 0 Отговор
    Дай те ги на Украйна или Русия да се сражават поне че си спечелят някой лев ако оживеят де
  • 63 Сбъркан русофил

    12 13 Отговор
    В територията цели градове вече са руски, Варна, Поморие, Несебър, Свети Влас, Приморско, те за емигрантите са се загрижили.

    Коментиран от #73

  • 64 Пловдив

    9 1 Отговор

    До коментар #16 от "Турчин":

    Турците ще се оправят с тая сган,в тях не се съмнявам. Те и там пропищяха хората от тях. Въпросът е дали ще екстрадира посока Сирия или посока България и Гърция. Пък и там имат Джандарма които ги вкарат в правият път ако вземат да буйстват.
  • 65 САТЪРА НА ХАНА

    7 3 Отговор
    НЯМА ПО ГОЛЕМИ ДИВАЦИ И ВАРВАРИ
    ОТ БЪЛГАРСКИТЕ МУТРИ И БЕЙОВЕ
    .....
  • 66 Ами всъщност

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "Бог високо":

    БОГ е навсякъде, и ако се помолим достатъчно искрено и силно може да изпълни желанията от молитвите ни! Има хора, които не могат да помогнат с действия, но техните молитви (това е начин за излъчване на определена енергия) могат да наситят енергийно-информационното пространство-време и Висшият Разум на Вселената, който наричаме БОГ да вземе предвид желанието на огромна група от хора и по своя преценка да създаде условия за постигането му! Казано с по-малко думи - БОГ ще намери начин да ни помогне, ако ние го искаме достатъчно силно! Ще бъдат създадени подходящи условия за постигане на това желание, ще ни се изпратят хора които ще ни помогнат по някакъв начин, изобщо нещата ще се наредят по правилния начин. Затова ако всеки истински българин, който милее за България се помоли искрено и с вярата, че БОГ може да ни помогне ще даде своя принос за по-доброто ни бъдеще! А вече БОГ ще реши кой и кога ще размахва меч за да посече злото, и кой и как ще използва словото за да вдъхнови добрите хора в тяхната справедлива борба!
  • 67 Дойче лъже

    17 3 Отговор
    Аеее,ДВ нещо закъсняха, и естественно черното пак изкарват бяло..

    Нека бъдем толерантни:

    Да им отстъпим земята ни
    Да им отстъпим храната ни
    Да им отстъпим жените ни
    Да им отстъпим живота ни

    НАЛИ ТРЯБВА ДА СМЕ ТОЛЕРАНТНИ..
  • 68 Булба67

    7 4 Отговор

    До коментар #57 от "Българин":

    Чий го диреше Ричард Лъвското сърце в Йеросалим?Гнусна педалска ЕУ паплач!
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Стъки

    8 0 Отговор
    Събирането на мигранти,ЦЕННОСТ ли е?
  • 71 Макробиолог

    8 0 Отговор
    Ние си имаме над 500хл мигранги.Внос не ни е нужен.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Абе

    12 2 Отговор

    До коментар #63 от "Сбъркан русофил":

    Не е ли по-добре бели, образовани православни християни с които сме от един род, винаги са ни помагали и ни имат за братя (или поне ни имаха преди нашите продажни марионетки, назначени от западналите да им се изплюят в лицето) отколкото мазни миризливи прости маймуняци дето ще ти теглят ножа без въобще да им трепне окото...........тука даже изобщо не може да има никаква дилема!
  • 74 Дрънчо

    12 0 Отговор

    До коментар #57 от "Българин":

    Сирия, Ливан, Ирак, Иран, да е и Афганистан бяха много нормални страни (както и Либия) преди да почнах да ги “демократизират”.
  • 75 Мамул

    12 0 Отговор
    В тези размирни времена да избереш антибългарска позиция е много глупаво. Г-жа Милчева осъзнава ли, че рита кошера?

    Коментиран от #86

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Руснаци

    7 0 Отговор

    До коментар #20 от "Някой":

    Може ли Кремъл да спре да оправдава всичките си проблеми? Е, поне понякога трябва да включите мозъка си? В противен случай няма да видите късмет.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Няма

    12 1 Отговор
    Да ни заблудите с такива опровержения. Истината излиза наяве - престъпници-мигранти ще вилнеят по българските градове. А оплакванията в Овча купел са от години и досега нищо не е направено.
  • 80 Руснаци

    11 1 Отговор

    До коментар #20 от "Някой":

    Спрете да обвинявате Кремъл за всичко. Време е да съобщите истинските причини за вашите проблеми.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Гост

    13 1 Отговор
    не правете българите на наивни бала-мурници. Вашата икона - Енджи - 2015 започна с импорти на тези xopa, и сега се чудите къде да ги разселвате. Разселвайте ги но не и на тази изстрадала територия, ние си имаме достатъчно проблеми
  • 84 1010

    1 7 Отговор
    От 1 милион бежанци в бг ,само 3000 не са рускоговорящи,до 2050 г .Русия ще асимилира България ,и рускоговорящите ще са мнозинство
  • 85 Вергина

    0 2 Отговор
    Спомням си преди много години по медиите цитираха, че човекът на бъдещето ще има кожа с цвят капучино с повече кафе. Струва ми се също, че идва краят на прекомерните женски провокации. Даже може да е от полза за западните общества.
  • 86 Аман

    3 1 Отговор

    До коментар #75 от "Мамул":

    Каква госпожа е тази продала се на сатаната мЪстия бе. Не и ли следиш редовните извержения.
  • 87 Аззззззззь

    6 1 Отговор
    Алоо.оу, управляващите! Приземете се! Не искаме нито вас нито чер.нилките , които ни натрапвате! Фалшифицирате изборите! По- голяма повръщ.ня от вас няма! Природно ли сте си такива или са ви обучили!? Някакви бъгна.ти гени има във вас, нищо не ви е у ред! Егати отпадъка!
  • 88 Предизбирно Разпищолени Патриотарстващи

    1 2 Отговор
    Набива се на очи, че точно политически, идеологически и криминални мигранти по линия на БКП, ДС, Влашките Мигрантски Русофилски 0нанисти (ВМРО), продължението им "Възраждане" и прочие патриотарстващи българеещи се за милиони бюджетни пари, са в основата на наци-терора над българите (прикрити под българо-бюджето-филски комуфлаж)?! Това българеещите се Контрера, Шкварек, Каракачан, Джамбаз, СиДи, Алгафари, Кеворка, Копейкин (бивш зам.шеф на ВМРО!), хулигански агресивни фашизоидни футболни агитки, .... ?! Например мАнгел Джабаз МОМЕ Хайл Дамаджан Бомбаджи безотговорно и ненаказуемо хвърляше бомбички по главите на МИРНО протестиращите българи и пазещите го български полицаи, караше джипката си пиян до козирката, а с ДС+УДБА-караКачана контранбандират боклуци за изгаряне и замърсяване в Б-ия, отделно паспортните продажби на какви ли не мигранти, шпиони, контрабандисти, терористи, джихадисти, криминални, .... всякакви! И какво - никаква реакция от прокуратура, полиция, ГДБОП, НАП, Митници, МинФин, .... ?! Дори продължават да лапат пари, привилегии и облаги от данъците на потърпевшите българи!
  • 89 ТрампЛин

    4 1 Отговор
    “Четирима, сред които двама непълнолетни, изнасилиха жена в Южна България”
    Ужас! Превзеха ни, чак до там са стигнали безчинстващите орди от арабски изнасилвачи и убийци. Народе!!!

    Коментиран от #90, #96

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 гонзо;

    2 0 Отговор
    "България за българите" и "Мигрантите вън".
  • 92 сащ пращат арабите тук за да ни

    2 0 Отговор
    унищожат !
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.