Last news in Fakti

11 Януари, 2019 21:30 4 909 11

Лейди Гага се отрече от... (ВИДЕО)

  • лейди гага-
  • ар кели

Звездата няма да работи отново с певеца Ар Кели

Лейди Гага се отрече от... (ВИДЕО) - 1
Снимки: БГНЕС/EPA

Ексцентричната поп звезда Лейди Гага се зарече да изтегли дуета си с Ар Кели от стрийминг платформите и никога повече да не си сътрудничи с него, предаде Reuters.

Изпълнителката обяви намерението си в дълъг пост в Instagram след излъчването на нов документален филм по телевизията, в който редица жени обвиняват 52-годишния певец и продуцент в сексуални посегателства и педофилия.

Ар Кели, най-известен с хита си "I Believe I Can Fly", нееднократно отрече отправените му обвинения, в това число и тези в новия документален филм.

През 2008 г. певецът и продуцент е съден и оправдан по обвинения в детска порнография, припомня агенцията.

В поста си Лейди Гага казва, че вярва на обвинителите на Ар Кели.

"Заставам на 1000 процента зад тези жени, вярвам им и знам, че те страдат и изпитват болка. Убедена съм, че техните гласове трябва да бъдат чути и проблемът да бъдат взет насериозно", пише Гага.

Лейди Гага се отрече от... (ВИДЕО)

Изпълнителката издаде дуетното парче "Do What U Want (With My Body)" с Ар Кели през 2013 г.

"Смятам да изтегля парчето от iTunes и друг стрийминг платформи и повече никога да не работя с него. Съжалявам за лошата преценка, когато бях по-млада, както и че не проговорих по-рано", допълва Лейди Гага.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    9 10 Отговор
    Що ни занимавате с тоя травестит.

    Коментиран от #6

  • 2 Казана ври

    6 3 Отговор
    И ви чака! Опитайте се да не гледате Холи$удски музика и филми! Помага в освобождаването от демони!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Луд

    3 0 Отговор
    Гага ли.
  • 5 Morgoth

    8 0 Отговор
    Мъжете на Холивуд сами си надробиха тази попара с подкрепата си за крайните течения на либерализма. Сега когато феминистките ги подпукаха няма на кого да се сърдят. Да си сърбат каквото са надробили.
  • 6 Тарабойша Хитранов

    10 6 Отговор

    До коментар #1 от "123":

    Грозна и некадърна не е като Алла Пугачова

    Коментиран от #9

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Фарбреджина

    14 7 Отговор
    Супер талантлива! Не слушам нейната музика, падам си по рок, метал и ретро поп, но определено мога да кажа едно голямо браво на Гага . Освен, че е много добра пианистка, Лейди Гага композира и пише песни за световни звезди! Не случайно получи златен глобус за написана от нея песен.А за плюещите мога да кажа само като не я харесват и я осмиват , могат ли да си купят като нея с лични заработени пари колие като нейното от 5 милиона.Светът я цени !
  • 9 Веселяк

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Тарабойша Хитранов":

    Плюс за сарказма ти!
  • 10 Фют

    4 6 Отговор
    Абе таа не мое стъпи на мининкия праз нито на Анелиа, нито на Прислава, нито на Дисиславъ, нито на Отфарачката, ни е пруфесионална изопщо
  • 11 vasik atanasova

    0 1 Отговор
    МНОГО ГРОЗНА Е ТАЗИ БЕ
    С ИСТИНСКА ГАГА Е