Last news in Fakti

30 Декември, 2017 21:30 19 668 0

Годишен хороскоп за 2018 г. (III част)

  • хороскоп-
  • годишен-
  • 2018-
  • везни-
  • скорпион-
  • стрелец

Везни, Скорпион и Стрелец

Годишен хороскоп за 2018 г. (III част) - 1
Снимка: Shutterstock

Хороскоп Везни 2018 г.

Родените под знака на Везни през тази година ще ги изненадат ситуации, които първоначално ще създадат моменти на паника и безпокойство. Неориентирани в конкретната ситуация, ще сте склонни към конфликти или разриви с хора. Всъщност всяко едно такова преживяване ще е значително много по-лесно за разрешаване. Бъдете внимателни с реакциите си! Ключът за това е: търпение!
Мнозина от вас ще се ориентират към работа от дома, онлайн консултации, услуги, пазаруване, реклама и др. Годината ще бъде благоприятна за семеен бизнес, за инвестиране на пари в имот или нов дом и др.
През годината очаквайте важно събития или голяма промяна в живота на ваша сестра, племенница или друга млада близка родственица.
По-често ще сте отдалечени от родители или от родината си поради различни причини, най-вече пътувания.
През 2018 г. ще сте съпричастни към трудности в живота на родители свързани с техни загуби, провали, неуспехи и др.
Възможна е и житейска раздяла с по-възрастен родственик или роднина по бащина линия.
В емоционален план ще имате очаквани и неочаквани върхове и спадове. В тази сфера от живота ви нещата ще са непостоянни и променливи. Като цяло нищо няма да ви изненада, независимо от развитието на всяка една ситуация.
За някои от вас 2018 г. носи начало на нова романтична връзка след една трудна раздяла. За други раздялата ще е край на една агония или бреме.
В професионален и бизнес план 2018 г. ще ви даде сериозни поводи за размисъл относно една необходима за вас промяна.
На работното ви място ще се струпат твърде много неприятности или вие ще чувствате твърде много негативна енергия около себе си.
2018 година ще бъде благоприятна година за всичко свързано със семейството ви, особено ако имате вече сте създали свое собствено.
Несемейните представители на зодия Везни ще имат благоприятно време за брак и за раждане на дете. Успехи ще ножете да постигнете и в други начинания свързани с брака ви.
Сега ще намерите с лекота разрешение на сериозни проблеми или разногласия в отношенията ви.
През тази година ваш близък родственик от мъжки пол или ще замине в чужбина или ще се завърне от чужбина.
Вероятно вие или ваш родственик ще бъдете в болница за кратко време с цел лечение или терапия. Ще бъде важно да се следват лекарските препоръки и да се избягват самоволни действия.
Ако се занимавате с обществена или политическа дейност ще сте обект на нечестни действия на ваши противници или зложелатели. Внимавайте с обкръжението си и с хората, с които ви се налага да общувате.
2018 година няма да бъде благоприятна за преместване по местоживеене извън границите на собствената ви родина.
Развитието на дете (най-вероятно момче) ще е в основата на ваши важни ангажименти. Има обаче вероятност да го принуждавате да се занимава с нещо, което на вас ви харесва, но на него не.
Следвайте неговите таланти и стремежи, а не собствените си желания.
През годината може да имате грижи или ангажименти свързани с имот, който ще има връзка с майка, баба или друга жена роднина.
През годината вашата майка, приятелка или съседка ще има нужда от финансова подкрепа. Едва ли вие ще можете да помогнете в конкретната ситуация. Хубавото е, че проблемът така или иначе ще намери друго добро разрешение.
Изненадата за 2018 година ще е свързана с пътуване, което ще е особено важно за жените над 35 годишна възраст.
Годината ще бъде благоприятна за развитие на чуждестранните връзки за мъжете Везни.
Жените до 35 годишна възраст ще получат важно предложение или покана, което ще е в основата на една голяма житейска промяна.

Хороскоп Скорпион 2018 г.

Родените под знака на Скорпион ще имат много силна година в личен план. Сега ще имате възможност да покажете истинските си качества и заложби. Преди всичко промяната ще започне от дома, в който живеете: като място, като обстановка или хората, с които живеете заедно.
Помнете, че през тази година ще успеете да постигнете много, ако започнете промяната от мястото, където живеете или от промяна в начина ви на живот.
През годината ви предстои житейска раздяла с човек от кръга ви роднини. Това ще ви донесе емоции, които ще ви отнемат енергия, ще се върнете към различни спомени от общото ви минало. Възможно е това да бъде човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева, но не е задължително.
През годината по-голямо внимание, повече ангажименти или грижи ще изиска жена: вашата майка или баба. Преди всичко нейното здраве ще бъде притеснение за даден период от време. Възможно е болнично лечение, специална терапия или диета.
Ако имате романтична връзка (без брак) внимавайте в общите си финансови интереси или инвестиции. Въобще през тази година бъдете много разумни и практични във финансовите си дела. Не е време за финансови действия на база доверие или дадена дума (обещание).
Тези от вас, които имат синове или внуци, ще имат повод за различни вълнения свързани с тяхното образование, кариера, публични изяви или обществено-политическа дейност.
Годината вещае раждане на дете от мъжки пол в кръга ви от роднини или близки приятели, съседи.
През 2018 г. семейните ви отношения ще бъдат подложени на психически натиск предимно от родственици, които имат свои собствени сериозни проблеми. Техните конфликти ще ви натоварят или ще ви въвлекат в неприятни ситуации. Още от самото начало дайте да се разбере, че вие не искате да бъдете въвлечени в подобни сложни казуси.
Семейните представители на зодиакалния знак Скорпион ще имат повод за радост покрай различни събития в живота на роднини от страна на брачния партньор. Може да ви зарадва годеж, сватба, раждане на дете, публичен успех или успешен бизнес и др.
През годината за мнозина ще възникнат благоприятни възможности за работа в чужбина или работа с чуждестранна компания, с чужденци и др.
Очакванията ви свързани с професионалното ви развитие: кариера или бизнес в голяма степен ще имат шанс да се случат, така както вие сте си поставили за цел.
През годината ще възникне неочаквана възможност да продадете или закупите нещо, което има важно значение за вас. Изненади могат да дойдат чрез материална придобивка, пари или финансов документ.
Тази година може да преживеете раздяла или криза в отношенията си с майка, приятелка или роднина по майчина линия. След период на емоционална или психическа криза ще настъпи време, в което ще се почувствате удовлетворени и спокойни.
Изненадата за младите жени Скорпион ще бъде въвличането им в една неприятна ситуация. Нейното развитие обаче ще се обърне изненадващо в благоприятна ситуация за постигане на някакъв напредък, успех, нов старт.
За голяма част от мъжете 2018 г. ще предостави възможност за нова работа или бизнес свързан с пътуване, туризъм, транспорт, комуникации и др. Но бъдете готови и за преодоляването на различни спънки, затруднения, забавящи действията ви обстоятелства и др.

Хороскоп Стрелец 2018 г.

Пред вас е година, в която ще преживеете неочаквани обрати на съдбата си. Ще получите отказ на ваше предложение или ще преживеете разочарование свързано с ваша надежда. Преживявайки едно такова събитие ще получите нов, много по-добър шанс за развитието си като личност. Това важи в голяма степен за вашата кариера или обществен живот.
Мнозина от вас ще имат ангажименти свързани с наследство, завещание и други подобни действия.
Ще имате повод да се зарадвате на парични постъпления. Техните източници ще са най-различни, но със сигурност няма да са само от работата ви.
През годината ще получите документ, който ще ви облагодетелствува финансово.
Тази година може да преживеете заедно с ваша сестра или друга близка родственица техни лични семейни проблеми или неблагополучия.
Неприятности могат да възникнат и с ваши по-далечни родственици, което да има връзка с ваши минали преживявания.
През годината ще имате затруднения свързани с роднина от мъжки пол, като вероятно това ще бъде баща, дядо, по-голям брат и др. Събитията по-скоро ще се фокусират върху личност, който живее на разстояние от вас, човек с труден характер или нетолерантна (консервативна) личност.
Възможно е да имате по-трудни отношения с баща или ангажимент с бащин имот.
Годината ще бъде благоприятна за пътувания за удоволствия, за срещи с роднини (особено с деца или млади хора). Това ще бъде благоприятно време и за развитие на романтични връзки с партньор от друго населено място, държава или друга националност.
За някои от вас ще има важна придобивка или приятни емоции свързани с имот в друго село, град или държава.
Кариерата или образованието на момичетата или младите жени Стрелец ще върви в градивна посока с разкриване на нови възможности и постигане на успехи.
Очаквайте появата на бебе момиче или млада жена в близкия ви кръг от роднини.
През годината на преден план ще излязат идеи или развитие на ваш семеен бизнес или бизнес на ваши родители или деца. Това ще бъде една благоприятна година за подобни планове и действия. Ще имате възможност да се възползвате и от помощта на полезни или влиятелни хора.
Тази година доходите в семейството ви от работа определено ще нараснат.
Интересно развитие през годината ще има ваша интимна връзка. Ще осъзнаете, че освен физическа близост между вас има и друг вид привличане или необходимост да сте заедно. За мнозина една такава връзка през тази година ще прерасне в брачно съжителство.
Годината ще бъде благоприятна и за начало на интимна или романтична връзка, която ще се появи по неочакван за вас начин.
За мъжете един неприятен конфликт с мъж ще постави на изпитание важни отношения или планове. Научете се, да приемате събитията по-философски и избягвайте конфронтации или неконтролируеми емоционални реакции.
През годината ще възникне здравословен проблем, който няма да е сериозен стига вие навреме да му обърнете внимание и да не пренебрегнете симптомите. Едно такова несериозно отношение може да ви създаде нежелателни усложнения за в бъдеще.
Ако се занимавате с политическа или обществена дейност, може да имате своите "звездни мигове", стига да запазите честност и лоялност в отношения и действия.
Женското присъствие в кръга ви от роднини или приятели и събитията, които ще се преживеят с тях ще ви носят понякога тъга или разочарование. Това определено няма да е свързано с някаква драма....
Изненадата на 2018 г. по някакъв начин ще бъде свързана с бременност, с бебе или с дете.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА