Факти.БГ

Ужасяващ звяр броди и напада безмилостно край аржентински град (ВИДЕО)

Местните жители живеят в страх от странното неизвестно същрство

Милена Трачева

Мрежата е в ужас! Всички се дивят на това полукуче - получовек, което напада жестоко (ВИДЕО)

Ужасяващо видео, запечатало страховит звяр, набира все по-голяма популярност в интернет. На кадрите се вижда странно същество, което не може да бъде оприличено на нито един от известните на науката животински видове, съобщава руската телевизия ren.tv.

Видеото е направено в аржентински град, в провинция Санта Фе, където местните жители от няколко седмици живеят в страх и ужас.

Те опитват странното същество като получовек-полукуче, което броди из околностите на града, а няколко пъти дори е било забелязано да обикаля из улиците.

Шокиращото видео, което се появи в мрежата, е запечатало страховита сцена със звяра, който напада друго куче по време на разходка в гората. На кадрите се вижда още и ожесточената борба между двете животни.

Според британския таблоид Daily Star, странното създание ужасява жителите на градчето, които разказват, как то вече е ликвидирало други две кучета - немска овчарка и питбул. Безмилостното им убийство е станало преди около два месеца посред нощ на една от улиците на града.

Тогава се появиха и първите снимки на звяра, направени от неизвестен жител.

На тях се вижда, че формата на тялото му е много необичайна и не прилича на нищо познато. То определено не е човек, но със сигурност не е принадлежи към познатите ни породи кучета. Местните жители го наричат получовек-полукуче, а според описанията им то прилича на нещо като камила със силни и здрави лапи, дълъг врат и малка глава с мощни челюсти, които с едно захапване могат да прекършат кост.

Аржентина