Факти.БГ

Силвестър Сталоун пръска 100 милиона у нас

Актьорът избра страната ни за снимките на новия си филм "Рамбо 5: Последна кръв"

Снимки: shutterstock
Снимки: shutterstock

Милена Трачева

Холивудската звезда Силвестър Сталоун планира да похарчи над 100 милиона долара в България . Актьорът за пореден път избра страната ни за снимките на новия си филм - "Рамбо 5: Последна кръв", съобщава в. "Телеграф".

Легендарният актьор за последен път влиза в ролята на зелената барета, като този път ще бъде принуден да напусне спокойния живот в Аризона, където се лекува от посттравматичния стрес, за да помогне на стара приятелка, чиято внучка е изчезнала в Мексико.

Starting soon and getting very excited ... The world may be changing but not him. NOTHING IS OVER!

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on Sep 9, 2018 at 10:06pm PDT

Героят на Слай веднага поема случая, а гърбът му пази журналист, чиято сестра също е отвлечена. Двамата обединяват сили, за да се изправят срещу опасните мексиканци и картелите, които се издържат с трафик на хора и наркотици.

“You are not Expendable.....”. @rambomovie

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on Aug 22, 2018 at 7:19pm PDT

Локациите са три–България, като Слай ще гони лошите на Побитите камъни край Варна, Лондон и Канарските острови. Актьорът този път е и сценарист на филма, но продуцент ще бъде Ави Лернер.

72-годишната екшън звезда вече публикува няколко подгряващи снимки и видеа в профилите си в социалните мрежи, за да разпали интереса на феновете към последния филм от поредицата за супер войника.

... A SAVAGE RISING! ... soon .

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on Aug 11, 2018 at 9:52am PDT

Снимките, които започнаха на 1 септември ще се проведат както у нас, така и в столицата на Великобритания - Лондон и на Канарските острови. Очаква се да видим завършения филм през есента на 2019 г.

Преди да дойде до България обаче, Слай изпълни ролята си на отговорен баща. Той заведе дъщерите си на сватба, на която били канени и дори запечата паметния семеен момент със снимки в Instagram.

Out with the family last night at a wonderful wedding…

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on Sep 2, 2018 at 12:27pm PDT

България