Факти.БГ

Патрашкова се присмя на съквартирантите

Събина Андреева

Журналистката Кристина Патрашкова се подигра жестоко на фитнес инструктора Ричард Величков, който вчера вечерта влезе в къщата на „ВИП Брадър“.

„Има няколко интересни сюжета в този сезон на предаването. Знаете, че на мен ми е любима темата с плеймейтките. Най-накрая имаме и мъжка плеймейтка… този фитнес инструктора е такъв“, заяви Патрашкова, без да си прави труда дори да спомене името на Мистър София.

Изненадващо, или не, Ричард и Нора Недкова са най-оплюваните съквартиранти през последното денонощие. Кристина разкри, че е разговаряла и с Кулагин веднъж. „Това е едно хладнокръвно момче. Нищо не може да го извади от равновесие, трудно може да се нервира", разкри за гримьора журналистката.

В предаването „На кафе“ тя не спести коментар и за колежката си Мира Добрева. „Мира е много емоционална, тя ще започне да реве, ако вече не е започнала. Не знам как би могла да диктува правилата“, подчерта Патрашкова, докато коментираха изборът на съквартиранти и тази година.

Малко след като станаха ясни всички участници, мрежата гръмна от коментари, че този избор на съквартиранти може да доведе само до това зрителите да станат свидетели на селски свади и грозни циркове.