Last news in Fakti

15 Май, 2019 01:00 2 747 3

Скандал в Ювентус относно следващия треньор

  • аниели-
  • недвед-
  • треньор-
  • спор-
  • алегри-
  • конте-
  • ювентус

Аниели иска Алегри да остане, Недвед напира за Антонио Конте

Скандал в Ювентус относно следващия треньор - 1
Снимка: БГНЕС

Сериозен разнобой има между шефовете на Ювентус относно решението за това кой да води отбора през новия сезон, твърди “Калчомеркато”. Всеки от босовете на “Старата госпожа” има различно виждане и се опитва да го наложи. Ситуацията изглежда доста заплетена и все още не е ясно какво ще бъде крайното решение. В последните седмици има сериозни спекулации относно бъдещето на настоящия наставник Масимилиано Алегри, който е свързван с Пари Сен Жермен, макар всички на “Алианц Стейдиъм” да отричат за предстояща раздяла.

Президентът Андреа Аниели смята, че Алегри трябва да остане начело, особено ако клубът не може да му намери заместник от ранга на Джосеп Гуардиола или Зинедин Зидан. На този етап обаче това изглежда малко вероятно да се случи и Аниели смята, че при това положение е по-добре Алегри да запази поста си.

В същото време обаче вице-президентът Павел Недвед и спортният директор Фабио Паратичи лобират за връщането на Антонио Конте в Торино. Те дори са имали разговори с бившия наставник на Юве, като са му казали да не бърза да подписва с Интер, макар той вече да се е договорил с “нерадзуирте”.

Аниели обаче не иска и да чуе за връщане на Конте на “Алианц Стейдиъм”. Той още не му е простил за начина, по който напусна клуба и няма желание отново да работи с него. По-лошото е, че “бианконерите” изглежда нямат план “Б”. Споменават се имената на Синиша Михайлович и Филипо Инздаги, но шефовете смятат, че те нямат нужните качества да вдигнат нивото на отбора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    6 0 Отговор
    И кое му е скандалното че умуват кого да назначат за тренер

    Коментиран от #2

  • 2 Новичок

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Рошко":

    Скандално е само Заглавието.
    Иначе ово е стандарт,сите са роднини на шефа,и пишат каквото им падне.Неграмотна работа.
  • 3 човек от село

    1 0 Отговор
    Веднага предлагам на Юве и вариант А и вариант Б-опитен и доказан
    специалист,като Любо Пенев-водил успешно Еврогиганта ЦСКА-София
    3 месеца,в момента е свободен!