Last news in Fakti

2 Март, 2017 07:38 11 512 25

Ислямски патрул по улиците на Москва

  • москва-
  • русия-
  • патрул-
  • ислямски-
  • ислам исмаилов-
  • ислям-
  • вяра

Той следял мюсюлманите да не пият и пушат

Ислямски патрул по улиците на Москва - 1
Стопкадър и видео: Youtube

Невероятно, но факт. По улиците на Москва се появи ислямски патрул. Той следи за това мюсюлманите да не пият алкохол и да не пушат по улиците, пишат руските сайтове.

Такава цел декларира водещият на канала в YouTube „Стоп харам“ Ислам Исмаилов – внушителен млад човек с брада. „Аз съм готов да умра за исляма“, казва той.

Исмаилов обяснява, че „хиляди хора виждат как нашите едноверци нарушават моралните и религиозните норми“. „Дойдохме тук, за да ги убедим да не правят това“, казва брадатият водещ. На видеото се вижда как „патрулът“ прави забележки на мигранти, които пият алкохол.

Един от тях обяснява, че пие водка, защото се затъжил за семейството си, което не е виждал от три години. „И няма да го видиш, ако продължаваш да пиеш“, го съветва патрулът. В едно от видеата се вижда как „ислямският патрул“ прави забележки на жена от славянски произход, която пуши цигара.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кирил

    47 33 Отговор
    москва е най големият ислямски град в европа с 1.5 милиона мюсюлмани.има 5 джамии,една от които е най голямата в европа.общо в русия 18% от населението е мюсюлманско и броят му стремително расте.прогнозите са че до 2030 една трета от населението на рф ще са мюсюлмани. това инфо е за нашите пишман бг руснаци
  • 2 момчилов

    30 21 Отговор
    истинските господари на москва са кадировските мюсюлмански банди от чечня. до сега са ликвидирали 12 бивши руски офицери участници в двете чеченски войни.никое убийство не е разкрито.
  • 3 кирил

    24 21 Отговор
    същото става и по провинцията.миналият месец имаше протести от казаци в ставропол.казак е бил изнасилен от дегестанец. в окупирания донбас това е ежедневно се практикува от чеченци над руски жени..там чеченските отряди са вкарани в помощ на сепаратистите.
  • 4 Скорпион

    54 7 Отговор
    Ще го ритат някъде много сериозно в Москва
  • 5 петър

    30 9 Отговор
    значи ислямски патрули раздават правосъдие по улиците на москва.представям си какво е на кавказ татарстан башкирия астрахан и другаде.
  • 6 путин е бахтаба

    38 18 Отговор
    Е как няма да има ! Путин лично построи и откри с гордост най- голямата джамия в Европа ! А иначе постоянно мрънка за православие ,християнство.... тинтири минтири!!!
  • 7 краварско тролче

    53 12 Отговор
    Колеги, да сте чули за атентати, гета, сблъсъци с полицията, джамми с радикален ислям в Москва и др. проблеми с мюсюлманите в Русия?

    Коментиран от #23

  • 8 некойси

    28 1 Отговор
    Да не дойде някакъв друг патрул при него та да видиш.

    Коментиран от #9

  • 9 Иван

    33 0 Отговор

    До коментар #8 от "некойси":

    Нали някакъв техен имам ли, политик ли беше казал: "Правете деца!". Това е тяхната стратегия, търпеливо да се размножават, докато станат достатъчно много сред нормалното население и тогава вече да си покажат рогата.
  • 10 Киро

    16 21 Отговор
    Хаха, "православна" Рашка туря чалмата!

    Иначе много ербапи се пишат.
  • 11 Бай хой

    10 6 Отговор
    Аууу дескин много постове ве. Да не би да има специални инструктори и направления от козяк.

    Като гледам източника на "информацията" е много сериозен. И не се споменава нищо за някакви си потвърждения. А козячетата реват ли реват. На какво ли се радват толкова? То май някои имат радостни трепети само при научаването или предполагането на нещастие на други. Такива са фобите когато фобиите не се лекуват своевременно.
  • 12 кроко

    9 6 Отговор
    Евала бре Путин , машала бре Кадиров!!
  • 13 Българин

    29 1 Отговор
    Колко истина тава незнам и каквои е предназначението.А и също незнам защо мюсюлманите не трябва да пият и пушат.А могат същото време да убиват ,изнасилват и безчинстват.
    Не мога да го схвана това вероизповедание а и не искам.
  • 14 promo

    15 8 Отговор
    Глупости - КИРИЛе, в Русия жиеят 143 млн души , от които по официални данни: броя на мюсюлманите в Русия варират от 7 – 9 милиона
    справка - уйкипедия !!!

    Коментиран от #25

  • 15 БАЙ ГАН4О

    12 0 Отговор
    Дрън,дрън
  • 16 все тая брат

    22 0 Отговор
    Този как още не са го заточили в Сибир ???
  • 17 Дългият

    26 0 Отговор
    кАТО Е ГОТОВ ДА УМРЕ ЗА ИСЛЯМА УРЕДЕТЕ ГО С ПРЕДИМСТВО..ГОСПОДИ СЛЕЗ И СИ ПРИБЕРИ ВЕРЕСИИТЕ...
  • 18 ace

    18 4 Отговор
    глупости говорите. Ще го хванат и ще му направят нещо...съвременните млади руснаци са същите боклуци като нашето младо поколение, което не излиза от баровете. Пълно е с п..ли, алкохолици и кариеристи (които съчетават и двете).....и помен няма от героичния руски войник. Плашат ни с Русия с това онова...истината е че мъжествеността вече е на изчезване. Колкото по-бързо се стегнеме и си объчиме младите да се държат като мъже, толкова по-добре за тях
  • 19 Нафарфорий

    8 2 Отговор
    Скинарите где блеятq да отиват да го трепят!
  • 20 На Кирил баща му

    4 6 Отговор
    До Кирил

    Стига си съчинявал! Знаеш ли колко са мюсюлманите в Берлин, а? 4 милиона.За Русия не се ядосвай, хаха промит мозък
  • 21 Диди

    5 1 Отговор
    Можеш ли да асемилираш какви глупости си писал?Берлин има 3,5 милиона жители.Е как е възможно според теб там да живеят 4 милиона мюсюлмани?
  • 22 Диди

    6 1 Отговор
    Ислямският патрул по улиците в Москва трябва да се забрани.
  • 23 рнжгнтг

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "краварско тролче":

    Браво на теб, за атентатите на летището, в училището, в автобуса, в театъра чул ли си ги въобще или се правиш на интересен. Полицията се намесва брутално срещу всеки опит дори и само за говорене за опозиция има зверски глоби за участие в протести и т.н.
  • 24 ААА

    7 0 Отговор
    Ако приемем написаното за чиста монета, този човек какво лошо прави?, ако в нормален разговор ,без да е агресивен или досаден се бори по своя си начин с пороците на заобикалящият ни свят. И какво като е мюсюлманин или християнин ,като от неговата кауза има само полза. И може би и заради това е оставен спокойно от властите, и бандите , а не е най-малкото пребит. Кой ли не се е замислял на някакъв етап ,да спре с цигарите,алкохола,опазил Бог-дрогата и тк. нт. Човека помага , подобно на францискански монах. А тук повечето коментари , от всеки щтрих се вади контекст ,гледа се да се очерни ,да се забие в земята опонента , да се даде воля на злобата ,и да се доказва някаква имагинерна правота. Докога бе хора?.Вярно десетките години "ОТРИЦАТЕЛНА СЕЛЕКЦИЯ" си казват своето, ама хайде малко да се стегнем- от горе на долу и от долу на горе ,че останахме един файтон хора,а кусурите на другите търсиме с лупа.
  • 25 начо

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "promo":

    толкова са само тези в татарстан и башкирия.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания