Last news in Fakti

4 Юни, 2018 16:35 1 027 3

Тръмп се самопохвали след 500 дни в Белия дом

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • twitter

Американският президент сам отбеляза успехите си в любимия Twitter

Тръмп се самопохвали след 500 дни в Белия дом - 1
Снимки: БТА/АР

Американският президент Доналд Тръмп изтъкна в публикация в любимия Twitter това, което възприема като своите най-големи постижения след 500 дни на власт, предаде АР.

"Постигнахме много - мнозина вярват, че повече от всеки друг президент в първите си 500 дни", написа стопанинът на Белия дом.

Като част от своите постижения той изброи прокараната от него данъчна реформа, приноса си към въоръжените сили и ветераните, в борбата с престъпността и нелегалната имиграция, за засилването на граничния контрол, съдебната система, икономиката и създаването на работни места.

Тръмп наложи законодателни мерки за значително намаляване на данъците и назначи голям брой консервативни съдии. САЩ продължават да регистрират икономически растеж, а безработицата е на най-ниското са равнище от 18 години, отбелязва АP.

Тръмп се самопохвали след 500 дни в Белия дом

Нелегалната имиграция в САЩ обаче се увеличи след идването на Тръмп на власт и той все още търси допълнително финансиране за отдавна обещаната от него стена по границата с Мексико.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Сталин

    4 0 Отговор
    Да успява стабилно да създава проблеми на всички други да праи гафове и изцепки да върви към трета сетовна война да се подготвя парад на изкрейзалите със скапани прически в сингапур да взема от бедните и да даваа на богатите. А путин си седи удобно в.кремъл и си търка мазно ръчичките и си вика тоя одиот ще ми свърши есичката черна работа по добра покупка не съм праил хихихихи
  • 3 куку руку ку

    3 0 Отговор
    Тоззз, по-голям нарцис и от нашия...