Last news in Fakti

30 Ноември, 2018 13:26 1 480 2

В Германия направиха елха от 1100 бутилки вино

  • вино-
  • германия-
  • село-
  • бутилки-
  • елха-
  • нордхайм

Бутилките са закрепени върху метална конструкция

В Германия направиха елха от 1100 бутилки вино - 1
Снимка: БТА/ AP

Жителите на германското село Нордхайм-ам-Майн, което се намира в район, известен със своето винопроизводство, направиха коледна елха от 1099 бутилки вино по случай 1100-годишнината от неговото основаване.

Бутилките са закрепени върху специална метална конструкция - висока няколко метра, като 1100-ната бутилка на върха на елхата е от пенливо вино.

Щом се запали уличното осветление, грейва и стъклената коледна елха, за която Туристическата служба на Нордхайм е похарчила 7000 евро, съобщи БНР.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Jack Bauer

    5 0 Отговор
    7000 EUR, а в България щяха да похарчат 700 000, за такова нещо.

    Коментиран от #2

  • 2 гост

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Jack Bauer":

    Цените не са високи, само че у нас всичко е потънало в корупция и една площадка да направят за две кутии с боя и 3 четки ще изпишат 100лв, а у Германия ще минат без пари като дарение или само материали на цени от търговската верига. Затова там се живее нормално, а у нас не. Младеж си, виждаш, че е неприятно да те лъжат и мамят, но като пораснеш и ти се отвори възможност вместо да се поучиш и да сториш правилното и ти започваш да лъжеш и да крадеш, ей това е проблем. Навсякъде се краде, потулва, прикрива, вместо да се излезе честно и достойно и да се свършат както трябва нещата.
Новини по държави: