Last news in Fakti

3 Август, 2014 12:58 850 0

Ливърпул се разправи с Милан

  • ливърпул-
  • милан-
  • контрола

Мърсисайдци победиха с 2:0 италианския гранд

Ливърпул се разправи с Милан - 1
Снимка: БТА/АР
Ливърпул успя да надделее над Милан с 2:0 в мач от приятелския турнир "Интернешънъл Чемпиънс Къп", който се провежда в САЩ. Двата тима се срещнаха в Северна Каролина, а  "Мърсисайдци" се класираха за финала на надпреварата, като за трофея ще спорят срещу Манчестър Юнайтед. Играта на "Росонерите" пък не бе никак убедителна и отборът за пореден път показа, че изпитва сериозни трудности в игрови план.
 
В 17-ата минута Джо Алън бе точен за "Червените". Есиен загуби топката малко преди наказателното поле и това позволи на автора, на първия гол за Ливърпул, да се озове очи в очи срещу противниковия страж. След удара на уелсеца топката срещна гредата, след което попадна в краката на Стърлинг.  Ударът на крилото обаче бе избит от Абиати, но топката попадна в Алън, който от границата на малкото наказателно поле този път бе точен.
 
Резултатът можеше да бъде удвоен от Рики Ламбърт в 26-ата минута, но новото попълнение на англичаните изпусна дузпа, но това така и не повлия на резултата.
 
Минута преди края на срещата Сусо реализира второто попадение за Ливърпул и оформи крайния резултат, след като отправи много хубав удар от дъгата.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА