Last news in Fakti

3 Септември, 2014 14:00 801 0

Ван Гаал няма да спира с покупките

  • луис ван гаал-
  • юнайтед-
  • строотман-
  • хумелс-
  • 150 милиона

Следващите цели са Строотман и Хумелс

Ван Гаал няма да спира с покупките - 1
Снимка: БТА/ AP

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал е получил уверение, че и през януари също ще разполага със солиден бюджет за още нови играчи.

Холандският специалист вече пръсна над 150 милиона паунда за шестима нови играчи през това лято
Според "Гардиън" вече е ясно и кои ще са първите две трансферни цели на холандския специалист през зимния прозорец. Имената не са изненадващи, тъй като те бяха спрягани за трансфер "Олд Трафорд" още през това лято. Освен това те играят на позициите, на които Манчестър Юнайтед се нуждае най-много от подсилване.

Първият е халфът на Рома Кевин Строотман, който все още се възстановява от тежката контузия в коляното, заради която е извън игра от месец март. Според "Гардиън" двата клуба могат да се споразумеят за сделка на стойност около 30 милиона паунда.

Ван Гаал ще се опита да привлече и класен централен бранител, като първи в неговия списък за тази позиция е капитанът на Борусия (Дортмунд) Матс Хумелс. Привличането на германеца обаче ще е по-трудно, тъй като Юрген Клоп не иска да се разделя с още един от своите ключови играчи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА