Last news in Fakti

4 Октомври, 2014 22:10 1 570 3

Лудогорец се издъни срещу Славия

  • лудогорец-
  • славия-
  • издънка

Разградчани са вече на 7 точки от върха

Лудогорец се издъни срещу Славия - 1
Снимка: БТА
Лудогорец сензационно се издъни в домакинството на традиционно удобния си съперник Славия. Последният мач от 11-ия кръг на "А" група завърши без победител - 0:0, с което продължиха изненадите в днешния ден. По-рано "Левски" направи 1:1 с Марек в Дупница, а закъсалият Локомотив (Пловдив) успя да спечели срещу Литекс с 2:0.
 
На мача в Разград очакванията бяха за безпроблемна победа на шампионите, които обаче се провалиха и сериозно изостават от лидера ЦСКА. "Армейците" са на върха с 26 точки, докато разградчани са с 19 в актива, колкото има и Литекс. 
 
За срещата днес треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев беше дал почивка на много от титулярите, които играха на висота при загубата с 1:2 от Реал (Мадрид) в сряда за Шампионската лига. Владислав Стоянов, Марселиньо, Светослав Дяков, Роман Безяк и други от основните футболисти дори не попаднаха в групата за домакинството на "белите". Титуляр срещу Славия започна само един от игралите от първата минута срещу Кристиано Роналдо и компания - Козмин Моци. Румънецът си партнира в центъра на защитата с Георги Терзиев, най-вдясно на отбраната беше Шоко, а най-вляво друга резерва - Браян Ангуло. Атаката поведе Юнес Хамза, подпомаган от Върджил Мисиджан, Вандерсон и Жуниор Кишада. Разградчани обаче трудно създаваха положения пред Георги Петков, най-вече заради отлично подредената отбрана на "белите". Опитният страж също се представи добре и спаси няколко положения. 
 
Отборът на Венци Стефанов дори може да съжалява, че не стори чудото и не победи в Разград, след като в края Фернандо Да Силва пропусна да отбележи сам срещу Милан Борян. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мони НСА

    0 3 Отговор
    странно

    Коментиран от #3

  • 2 от далече

    0 0 Отговор
    Многото високи очаквания и мотивиране за ШЛ водят до ситуацията от два стола та на земята,бяха посредствени срещу Реал,паднаха от Левски , май почна да издиша балона.Нека да си спомним че станаха шампиони на Бг по скоро случайно 🎃.За Кирил е важно да има кинти но трябват и повече инвестиции
  • 3 Румен Янев

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мони НСА":

    А бе ти и от футбол ли разбираш бе Симеоне ??? Е това вече е странно !!!