Last news in Fakti

6 Декември, 2014 21:45 786 0

Манчестър Сити изтръгна победата срещу Евертън и е все по-близо до Челси

  • манчестър сити-
  • евертън-
  • англия

Гражданите спечелиха с 1:0

Манчестър Сити изтръгна победата срещу Евертън и е все по-близо до Челси - 1
Снимка: БТА/AP

Манчестър Сити достигна до трудна победа от 1:0 в домакинския си мач срещу Евертън от 15-ия кръг на Английската висша лига.

Мачът започна зле за домакините, като още в 5-та минута Агуеро трябваше да бъде принудително заменен заради травма. В 24-та минута Милнър бе повален от Ягиелка в наказателното поле на Евертън и съдията отсъди дузпа. Я Я Туре реализира наказателния удар и даде преднина от 1:0 за Сити. До края на полувремето на Харт му се наложи да избива точен удар на Миралас.

В началото на второто полувреме Милнър изведе Поцо на добра позиция, но неговият удар бе париран от вратаря Хауърд. Евертън отвърна със силен шут на Лукаку, спасен от Харт. В 83-та минута Насри завърши добър свой рейд с точен шут, спасен от Хауърд.

След тази победа Манчестър Сити все още е на второ място в английския шампионат с актив от 33 точки и е вече на само 3 зад лидерите от Челси. Евертън заема 11-та позиция с актив от  18 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА