Last news in Fakti

12 Декември, 2014 18:00 704 1

Локомотив София изяде Локомотив Пловдив

  • локомотив софия-
  • локомотив пловдив-
  • а група

Столични победиха с 4:0

Локомотив София изяде Локомотив Пловдив - 1
Снимка: БТА

Отборът на Локомотив София успя да разгроми Локомотив Пловдив с 0:4 при гостуването си от 19-ия кръг на А група.

Гостите започнаха много добре мача и бързо притиснаха своите противници. В 11-та минута Генов засече с глава центриране от корнер, пращайки топката покрай вратата на Витанов. Все пак столичани стигнаха до първи гол в 21-та минута. Романов центрира от фаул, а Ранджелович засече топката във вратата на Витанов за 0:1. В 29-та минута Локомотив София стигна до втори гол. Тогава Том центрира от аут линията, намирайки в наказателното поле Шехуди, който с глава отбеляза за 0:2. Пловдивчани отвърнаха в 34-та минута. Тогава вратарят Митрев буквално подари топката на Мартин Камбуров, но впоследствие успя да отрази неговия удар.

Всичко се реши в 40-та минута, когато Генов овладя едно дълго центриране, развинти един от бранителите на домакините и с точен шут отбеляза за 0:3. В 45-та минута Шехуди се възползва от грешка в защитата на Локо Пловдив и отбеляза за 0:4.

Пловдивчани започнаха по-силно второто полувреме. В 63-та минута Трифонов изведе добре Романов, който не успя да засече топката на няколко метра пред вратата на столичани. В 64-та минута Карагерен бе изведен сам срещу Митрев, но не успя да преодолее вратаря.  Играчите на Локомотив София отвърнаха с добро положение на Том в 73-та минута, но неговият удар бе спасен от Витанов.

След този мач Локомотив София се изкачи до третото място в класирането на родния шампионат с актив от 32 точки. Локомотив Пловдив е на 9-то с 20 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бат Венци

    0 1 Отговор
    Черното тото продължава!