Last news in Fakti

23 Декември, 2014 18:48 1 069 3

Стойчо Стоев: Левски трудно ще привлече футболисти на Лудогорец

  • стойчо стоев-
  • лудогорец-
  • левски

Треньорът призна, че при сините няма да му е лесно

Стойчо Стоев: Левски трудно ще привлече футболисти на Лудогорец - 1
Снимка: БТА

Новият треньор на Левски Стойчо Стоев призна, че трудно би могъл да привлече някой от футболистите на Лудогорец.

През сезон 2013-2014 Стоев водеше тимът от Разград и с пристигането му в Левски се очакваше, че той ще може да уреди някои от ненужните играчи на шампионите. Пред БНТ обаче специалистът призна, че на този етап това би било много трудно, тъй като повечето от тях имат оферти от чуждестранни отбори.

„Вече проучвам нещата и имам информации за някои футболисти. Теро Мантула отива в Норвегия, Шоко чака оферта от Белгия. Вратарят Милан Борян продължава да е състезател на Лудогорец. Ако от там продадат Владо Стоянов, със сигурност ще разчитат на Борян. В никакъв случай не съм Магьосникът от Оз, за да оправя нещата с магическа пръчка.  Кризата в Левски е очевидна. Ще ми бъде трудно, но имам амбицията да работя в този колос на българския футбол. Левски трябва да отиде там, където му е мястото. Решенията аз си ги вземам и нося отговорността. Винаги приемам съвети, изслушвам мненията.”


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 1 Отговор
    Тия само срамат името на Васил Левски и излагат България! шматки негодни !

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Валентин Петров

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    ти пък много ги разбираш нещата бе.....
  • 3 Аз

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Гледай си кочината!