Last news in Fakti

11 Януари, 2015 01:24 789 0

Торино изтръгна точката срещу 10 от Милан

  • милан-
  • торино-
  • италия

Мачът завърши при резултат от 1:1

Торино изтръгна точката срещу 10 от Милан - 1
Снимка: БТА/AP

Отборът на Милан направи равенство от 1:1 в гостуването си на Торино в мач от 18-ия кръг на Серия А.

Срещата стартира шеметно за гостите и още във втората минута Менес проби в противниковото наказателно поле, където Глика го повали и последва дузпа в полза на „росонерите“. Менес бе точен при изпълнението на наказателния удар и направи резултата 0:1. Постепенно домакините иззеха инициативата в мача и в 8-та минута Лопес трябваше да избива удар на Фарнеуд. В 10-та минута Куалярале излезе сам срещу вратаря, но не успя да го преодолее. В 24-та минута Морети засече с глава добро центриране от корнер и прати топката покрай вратата. В 31-та минута Дармиан уцели гредата на Лопес след удар с глава. „Росонерите“ отвърнаха с добър удар на Нианг, минал покрай вратата. Торино продължи да натиска и в 38-та минута силен шут на Гаци мина покрай вратата. В края на полувремето Милан остана с човек по-малко, след като Де Шильо бе изгонен за втори жълт картон. Впоследствие Глик стреля с глава от близо, но топката отново не попадна във вратата.

Домакините продължиха да атакуват и през второто полувреме. В 61-та минута Фарнеуд намери непокрития в наказателното поле Мартинес, но той стреля твърде неточно. В 64-та минута мощен шут на Ел Кадури мина над вратата. Впоследствие на Лопес му се наложи да спасява опасни шутове на Гаци и Куалярела. В 75-та минута Бенаси от близо засече центриране в наказателното поле, но топката отново мина покрай вратата.  Все пак играчите на Торино достигнаха до равенството в 82-та минута. Тогава Глик засече с глава центриране от корнер и преодоля Лопес за 1:1.

След този резултат Милан заема 7-то място в класирането на италианския шампионат с актив от 26 точки. Торино е на 13-то място с актив от 19 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА